0

اخبار بازي سپاهان و نفت

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:اخبار بازي سپاهان و نفت
شنبه 6 فروردین 1390  7:53 PM

پيرواني: تيم هاي ليگ برتري 20 درصد شرايط حرفه اي گري را دارند
سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: تيم هاي ليگ برتري 20 درصد شرايط حرفه اي گري را دارند .

ايرنا:  'غلامحسين پيرواني' پس از ديدارمعوقه تيمش مقابل سپاهان اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: سپاهان در اين بين استثناست و با وجود داشتن مهره هاي قوي و بازيكنان ذخيره و كادرفني قدرتمند تنها تيم حرفه اي ليگ است .

وي اظهار داشت:بازي خوبي از هر دو تيم شاهد بوديم و با وجود اينكه تنها دو هفته است كه من اين تيم را تحويل گرفتم اما از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم.

وي ادامه داد: با وجود اينكه چند موقعيت از دست داديم و به بازيكنانم سفارش كرده بودم تا از پاس هاي بلند استفاده كنند اما آنها پاس هاي كوتاه به يكديگر مي دادند و همين عامل باعث استفاده بازيكنان سپاهان از موقعيت ها شد.

وي در زمينه داوري اين ديدار نيز گفت: داوري هم جزئي از فوتبال است و داوران هم نمي توانند بي عيب باشند چون آنها هم مثل بازيكنان يك روز خوب و يك روز بد دارند.

وي در خصوص تعويض روح الله عرب بازيكن اين تيم نيز گفت: تشخيص دادم كه اين بازيكن ديگر توان ادامه بازي را ندارد، ضمن اينكه من با بازيكنانم قرار گذاشتم كه با تمام توان بازي كنند و هرگاه نمي توانند بازي كنند اعلام كنند.

پيرواني در خصوص مربيگري خود در تيم اميد نيز گفت:وقتي با تيم ملي اميداز گوانگجو برگشتم در سمت خود ابقا شدم ولي به دليل شرايطي كه وجود داشت خودم تصميم گرفتم از اين تيم كناره گيري كنم.

وي در باره نتيجه گيري تيم صنعت نفت نيز گفت: من در مدت كم نمي توانم بر روي بازيكنان فشار بياورم و باوجود اينكه تيم خوبي در زمان مربي قبلي بسته شده اما اين تيم مهاجم چپ پا ندارد.

ديدارمعوقه تيم هاي فوتبال سپاهان اصفهان و صنعت نفت آبادان از هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال عصر شنبه در ورزشگاه فولاد شهر با نتيجه دو بر صفر به سود سپاهان پايان يافت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها