دارنده مدال برنز آسيا:
حضور در جمع بزرگان كشتي فرنگي جهان برايم تجربه بزرگي است
خبرگزاري فارس: ستاره كشتي فرنگي قم در سال 89 گفت: حضور در تيم ملي كه مجموعهاي از بزرگان كشتي فرنگي آسيا و جهان است براي من تجربه بزرگي محسوب ميشود.
هادي عليزاده پورنيا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، تصريح كرد: دعوت به اردوي تيم ملي كشتي فرنگي براي من آغاز راه كسب افتخار در اين رشته است ولي مهمتر از همه تلاشي است كه بايد براي بقا در تيم ملي و جلب رضايت كادر فني انجام دهم.
وي ادامه داد: بعد از موفقيت در پيكارهاي قهرماني كشتي فرنگي جوانان آسيا در چين، رقابتهاي بينالمللي هفتمين دوره جام يادگار امام محك و ميدان مناسبي براي به منظور رسيدن به سطح اول كشتي و قرار گرفتن در جمع بزرگان كشتي فرنگي كشورمان بود كه من آنها را بزرگان كشتي فرنگي آسيا و جهان ميدانم.
نفر سوم جوانان آسيا در سال 2010 گفت: هدف اصلي من حضور در يك مسابقه بينالمللي بعد از مسابقات بينالمللي جام يادگار امام است تا با شركت در چنين مسابقاتي با تجربهتر شوم و بتوانم به افتخارات بيشتري در اين رشته ورزشي دست يابم.
وي با تاكيد بر اينكه رقابتهاي بينالمللي جام يادگار امام براي او تجربه خوبي بوده است، ابراز داشت: مشكلات و سختيهاي زيادي را براي رسيدن به اين سطح پشت سر گذاشتهام، ضمن اينكه حمايت خانوادهام و هيئت كشتي هم در اين راه بسيار موثر بوده است.
عليزاده پورنيا با اشاره به سطح بالاي رقابتهاي بينالمللي كشتي فرنگي جام يادگار امام در قم، بيان داشت: به نظر من حضور در چنين مسابقاتي براي ما بسيار لازم و ضروري است، زيرا سبب ميشود نسبت به كشتي گيران خارجي شناخت بيشتري پيدا كنيم و بر تجربه و ميدان ديدگي يك كشتيگير افزوده شود.
وي تصريح كرد: برنامههاي زيادي براي سال آينده در ذهن دارم تا همانند سال 1389 كه برايم با كسب مدال از پيكارهاي كشتي فرنگي 2010 جوانان آسيا و مسابقات بينالمللي 2011 جام يادگار امام همراه بود، در سال 90 نيز بتوانم در تيم ملي به جايگاه خوبي دست پيدا كنم.
دارنده مدال برنز جام يادگار امام در وزن 74 كيلوگرم اظهار داشت: اميدوارم همچنان مورد حمايت هيئت كشتي باشم تا برنامههاي بعدي را اجرا كرده و به هدف نهايي كه حضور در مسابقات آسيايي و جهاني است، دست پيدا كنم.
وي عنوان داشت: هيئت كشتي قم حمايت خوبي از نوجوانان و جوانان علاقمند به اين رشته دارد و در واقع با برنامهاي كه اين هيئت دارد، به زودي كشتيگيران مطرحي در هر دو رشته آزاد و فرنگي به سطح اول كشتي كشورمان معرفي خواهند شد.
انتهاي پيام/غ20/ح