0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
قائم مقام شهردار تهران:
مسئولان در امور بيت‌المال دقت داشته باشند

خبرگزاري فارس: قائم مقام شهردار تهران خواهان مطالعه دقيق پيش از اجراي پروژه‌هاي شهري شد و تاكيد كرد: مسئولان شهري بايد در كيفيت خدمات ارائه شده و دخل و خرج بيت‌المال وسواس داشته باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران، عيسي شريفي كه صبح امروز از وضعيت پروژه‌هاي در دست اقدام شهرداري منطقه 17 بازديد مي‌كرد و با بيان اينكه مسئوليت سنگين پاسخگويي در برابر نهادهاي نظارتي بر عهده شهرداري است، به مسئولان اين منطقه توصيه كرد كه ضمن پرهيز از ارائه خدمات بي‌كيفيت و داراي عمر كوتاه، از ورود به پروژه‌هاي جديد قبل از اتمام طرح‌هاي نيمه‌تمام خودداري كنند.
قائم مقام شهردار تهران با تاكيد بر اين نكته كه انتقال ديون سال 89 به سال مالي 90 از نظر شخص شهردار تهران قابل قبول نيست، از مسئولان مربوطه خواست در حوزه فعاليت‌هاي عمراني اجراي طرح‌هاي از پيش تصويب شده شهرداري تهران را در اولويت قرار دهند و چنانچه نياز به اجراي طرح‌هاي اضطراري احساس شد پيش از اجرا، ابتدا اين برنامه‌ها را از مسيرهاي اداري خود به تصويب برسانند.
وي در ادامه افزود: در اين راستا ضروري است پروژه‌هاي شهري كه با صرف هزينه‌هاي كمتر، رضايت‌مندي بيشتر شهروندان را به دنبال دارند نسبت به پروژه‌هاي پر هزينه كه كمتر رضايت مردم را جلب مي كنند، در اولويت قرار گيرند.
نكته ديگري كه شريفي بر آن تاكيد داشت توجه ويژه به رويكرد اجتماعي و فرهنگ‌سازي در حوزه مديريت پسماند بود.
قائم مقام شهردار تهران در بخش ديگري از سخنانش ضمن تقدير از تلاش‌هاي شهردار منطقه 17 در راستاي كم كردن فاصله شمال و جنوب شهر از لحاظ خدمات شهري تاكيد كرد: با توجه به اهميت طرح استقبال از بهار و موقعيت خاص محور شهيد چراغي كه از پر رفت و آمد‌ترين محورهاي عبوري تهران در ايام نوروز است، انتظار مي‌رود شهرداري منطقه 17 در ارتباط با زيباسازي اين محور اقدامات فوق‌العاده‌اي را به مرحله اجرا در‌آورد.
شريفي در پايان بار ديگر با تاكيد بر انجام برآورد هزينه‌هاي واقعي در پروژه‌هاي شهري از مسئولان و متخصصان مربوطه خواست تا با تكيه بر توانمندي‌هايشان از هد‌رفت بيت‌المال جلوگيري كنند.
انتهاي پيام/آ30/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:27 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
براي دومين سال پياپي؛
شهرداري مشهد عنوان شهرداري برتر كشور را دريافت كرد

خبرگزاري فارس: شهردار مشهد گفت: در هشتمين همايش ملي شهر و شهروند الكترونيك در قشم، شهرداري مشهد براي دومين سال پياپي عنوان شهرداري برتر كشور را دريافت كرد.

سيدمحمد پژمان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: هشتمين همايش ملي شهر و شهروند الكترونيك به همت شهرداري قشم و حضور تعدادي از مسئولان كشوري و شهرداران كلان شهرهاي مشهد، كرج و شهرهاي بالاي 100هزار جمعيت در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامي قشم برگزار شد.
شهردار مشهد گفت: در اين مراسم، شهرداري مشهد به دليل اقدامات ارزنده‌اي در حوزه فرهنگسازي عمومي براي دومين سال متوالي مورد تقدير واقع شد و لوح تقدير و تنديس ويژه همايش دريافت كرد.
پژمان گفت: همكاري خوب پارك علم و فناوري دانشگاه تهران در اجراي طرح شهروند الكترونيك در توسعه شهرداري‌هاي الكترونيك و بسترسازي‌هاي مناسب براي اجراي دولت الكترونيك قابل تقدير است.
شهردار مشهد گفت: در طرح سراسري جهاد كارآفريني، نسبت به برگزاري دوره‌هاي آموزش از راه دور شهروند الكترونيك با همكاري مركز توسعه نوآوري و كارآفريني پارك علم و فناوري دانشگاه تهران و مديريت امور اجتماعي و مشاركت‌هاي همگاني معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري مشهد ويژه سنين 12 تا 75 سال اقدام شده است.
وي اظهار داشت: دست يافتن به شهر الكترونيك از قبيل آموزش‌هاي فراگير، ارائه خدمات ارزان‌تر به شهروندان، كاهش چشمگير سفرهاي درون و برون شهري، صرفه‌جويي در وقت و هزينه شهروندان، شفاف‌سازي امور و كاهش فساد اداري و هزينه‌هاي دولتي، افزايش سرعت انجام كارها و بالاتر رفتن كارايي كاركنان و سازمان‌ها و پايين بودن هزينه‌هاي آموزش در اين سيستم آموزشي در سطح فراگير و گسترده براي مديريت شهري است.
انتهاي پيام/م30/ك

اخبارمرتبط :
  شهرداري‌ها نقش ويژه‌اي در ارائه تسهيلات به مسافران نوروزي دارند 
89/12/24 - 19:17
چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:27 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده مردم ورامين و پيشوا در مجلس:
مردم در عرصه‌هاي مختلف جلوتر از مديران هستند

خبرگزاري فارس: نماينده مردم ورامين و پيشوا در مجلس با اشاره به ويژگي‌هاي ملت ايران گفت: امروز مردم در عرصه‌هاي مختلف جلوتر از مديران هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران، سيدحسين نقوي حسيني شامگاه سه‌شنبه در مراسم معارفه فرماندار شهرستان تازه تاسيس پيشوا با اشاره به ويژگي‌هاي دولت نهم و دهم اظهار داشت: رئيس جمهور از ابتدا با شعار دولت عدالت‌محور سعي كرد نگاه عادلانه به كل كشور داشته باشد و تفاوت دولت نهم و دهم با دولت‌هاي قبلي در اين است كه اين دولت خدمت به مردم را در سراسر كشور گسترش داد.
نماينده مردم ورامين و پيشوا در مجلس شوراي اسلامي گفت: دولت نهم و دهم به شعار عدالت محور جامعه عمل پوشانيد و اين شعار را در جامعه نهادينه كرد و در اين دولت به طور جدي با اشرافيت مبارزه شد و ساده‌زيستي جاي آن را گرفت و دولت نهم و دهم شكاف عميقي را كه دولت‌هاي گذشته بين مردم و نظام ايجاد مي‌كردند، پر كرد و مردم و نظام را پيوندي مستحكم بخشيد.
وي در ادامه با اشاره به بيداري و بصيرت مردم ايران اسلامي افزود: امروز مردم در همه عرصه‌ها مختلف از جمله دفاع از انقلاب و نظام جمهوري اسلامي جلوتر از مديران و دستگاه‌ها حركت مي‌كنند و اين يك وي‍ژگي مثبت براي نظام جمهوري اسلامي است.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌هاي جديد براي خدمات‌رساني بهتر به مردم و همين راستا صورت گرفته است، تصريح كرد: اين نياز در استان تهران به دليل تراكم بالاي جمعيتي بيشتر است و در شهرستان ورامين نيز روستايي وجود دارد كه جمعيت آن به اندازه چند شهرستان كشور است و با دهياري اداره مي‌شود در حالي كه دهياري دستگاه اجرايي محسوب نمي‌شود و بايد براي خدمات‌رساني بهتر به مردم ايران اسلامي تغييراتي در ساختارهاي موجود ايجاد شود.
انتهاي پيام/آ30/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
2800 صندلي براي هواداران نساجي قائمشهر؛
‌ساري آماده ميزباني دربي فوتبال شمال كشور است

خبرگزاري فارس: نايب رئيس هيئت فوتبال استان مازندران گفت: دربي فوتبال شمال كشور در اين هفته در امنيت كامل و بدون حاشيه در ساري برگزار مي‌شود.

محمدهادي خلردي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساري با اشاره به مسابقه حساس دربي مازندران در هفته بيست و يكم مسابقات فوتبال ليگ دسته يك باشگاه‌هاي كشور بين دو تيم نساجي قائمشهر و صنعت ساري افزود: هر دو تيم از تيم‌هاي خوب مازندران هستند و به‌ طور حتم بدون هيچ مشكلي اين هفته در ساري به ميدان مي‌روند.
وي درباره امنيت اين ديدار گفت: عصر ديروز با حضور نماينده‌هاي دو تيم و روساي تربيت‌بدني ساري و قائمشهر و مسئول حراست اداره‌كل تربيت‌بدني استان جلسه شوراي تامين در هيئت فوتبال استان در ساري برگزار شد و همگي خواستار بازي جوانمردانه از طرف دو تيم نساجي و صنعت شدند.
نايب رئيس هيئت فوتبال استان مازندران تصريح كرد: بازيكنان و كادر فني دو تيم بيشتر بومي و مازندراني هستند.
وي خاطرنشان كرد: بازيكنان دو تيم با توجه به دوستي و رفاقت چند ساله‌اي كه با هم دارند در درون زمين مسابقه رقابت سالمي با هم داشت و بازي زيبايي را براي تماشاگران و بينندگان به نمايش مي‌گذارند.‌
نايب رئيس هيئت فوتبال استان مازندران گفت: در اين جلسه مقرر شد كه از 15هزار سكو و صندلي كه در ورزشگاه شهداي ساري وجود دارد 2 هزار و 800 صندلي به هواداران نساجي قائمشهر و بقيه براي تيم ميزبان صنعت باشد.
وي ادامه داد: همچنين فروش بليط مسابقه برعهده هيئت فوتبال استان مازندران با نظارت تيم ميزبان صنعت ساري به فروش مي‌رود.
خلردي افزود: بازي دو تيم صنعت ساري و نساجي قائمشهر عصر پنجشنبه بيست و ششم اسفند از ساعت 14:30 در ورزشگاه 15 هزار نفري شهداي ساري برگزار مي‌شود.
به گفته رئيس هيئت فوتبال مازندران، در جلسه شوراي تامين مركز مازندران، حميد رسولي دبير هيئت فوتبال استان، عباس غفاري رئيس حراست تربيت‌بدني استان، سيد محمد تقي علوي رئيس تربيت‌بدني ساري، عادل عاليشان رئيس تربيت‌بدني قائمشهر، سعيد نجاريان رئيس هيئت فوتبال ساري، حامد ابراهيمي رئيس هيئت فوتبال قائمشهر، حامد پاشايي سرپرست صنعت ساري، ركني نماينده نساجي قائمشهر، دلاوري نماينده فرهنگي هيئت فوتبال استان، مهدي اندرز نماينده يگان ويژه نيروي انتظامي استان و جمشيد پازوكي مسئول كميته مسابقات هيئت فوتبال استان حضور داشتند.
انتهاي پيام/ل20/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرمربي تيم واليبال باريج اسانس كاشان:
قصد داريم با پيروزي سال 89 را به پايان ببريم

خبرگزاري فارس: سرمربي كاشاني تيم واليبال باريج اسانس كاشان گفت: قصد داريم تا با پيروزي در آخرين ديدار خود در مرحله گروهي، سال 89 را با برد خارج از خانه به پايان ببريم.

ميرمصطفي شجاعي امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در كاشان اظهار داشت: حضور تماشاگران مشتاق و متعصب كاشاني كه در طول فصل حتي در مسابقات خارج از خانه همراه ما بوده‌اند سبب شده‌اند تا در بازي‌هاي خارج از خانه احساس ميهمان بودن نكنيم.
وي در مورد وضعيت بازيكنان تيمش افزود: در حال حاضر مشكل خاصي نداريم و تنها مسعود غلامي از ناحيه مچ دست دچار مصدوميت شده‌ است كه اميدواريم بتواند در بازي مقابل كشاورزي تيم را همراهي كند و امير غفور كه از بازيكنان تاثيرگذار تيم ماست نيز براي اين ديدار مشكلي ندارد.
شجاهي يادآور شد: تيم واليبال باريج اسانس كاشان در چهاردهمين هفته از ليگ برتر واليبال كشور ميهمان تيم بانك كشاورزي تهران است.
به گفته وي تيم باريج اسانس كاشان امروز چهارشنبه در سومين ديار پايتخت از ساعت 19 مقابل بانك كشاورزي قرار مي‌گيرد كه در صورت پيروزي تيم سايپا البرز مقابل داماش گيلان ديدار باريج اسانس براي اين تيم حكم يك ديدار تشريفاتي را دارد و نتيجه آن در رده‌بندي آن در جدول تاثيري ندارد.
تيم باريج اسانس كاشان در نيم فصل اول مسابقات لقب غول‌كش و پديده سوپرليگ كشور را از آن خود كرده بود در سه هفته مانده به پايان مسابقات صعود خود را به مرحله پلي‌آف مسابقات روشن كرد تا در اولين حضور خود در ليگ برتر واليبال كشور نتايج فراتر از حد انتظار كسب كند. در حال حاضر اين با 21 امتياز در رده دوم جدول گروه الف قرار دارد.
انتهاي پيام/صا30/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرماندار نهبندان خبر داد:
راه‌اندازي تيم كارشناسي براي بررسي روند مصارف برق، آب، گاز در نهبندان

خبرگزاري فارس: فرماندار نهبندان از راه‌اندازي تيم كارشناسي براي بررسي روند مصارف برق، آب، گاز و سوخت در تمام ادارات نهبندان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از نهبندان، حسين شرافتي سه‌شنبه شب در جلسه شوراي اداري شهرستان نهبندان اظهار داشت: خبرنگاران پل‌هاي ارتباطي بين مسئولان و مردم هستند و عملكرد دولت و رضايت‌مندي مردم از نظام و دولت توسط همين قشر بازتاب داده مي‌شود.
وي با بيان اينكه سخنان و خطابه‌هاي حضرت علي(ع) به مالك اشتر بهترين و مهم‌ترين خط مشي و الگوي مديران در رفتارهاي فردي و كاري است، تصريح كرد: مديران اين نظام بايد از ايشان تاسي بيشتري بجويند كه راه سعادت در دنيا و آخرت در تبعيت از سيره حضرت علي(ع) است.

* ايجاد بيداري اسلامي در كشورهاي منطقه حاصل از پيام‌هاي امام راحل(ره) است
فرماندار نهبندان با اشاره به اينكه نظام و دولت اسلامي در سال همت و كار مضاعف اقدامات و تحركات بسيار خوب و چشمگيري را در تمام عرصه‌ها به ويژه در صحنه‌هاي سياسي و اقتصادي انجام داد، افزود: از مهم‌ترين اقدامات صورت گرفته فراملي اين ملت و دولت را مي‌توان حضور در راهپيمايي 22 بهمن، محكوميت اقدامات فتنه‌گران در حوادث 25 بهمن، اجلاس خبرگان رهبري و قانون هدفمندي يارانه‌ها عنوان كرد.
شرافتي ايجاد بيداري اسلامي در كشورهاي منطقه حاصل از پيام‌هاي امام راحل(ره) و انقلاب را از بهترين و با ارزش‌ترين اقدام صورت گرفته در سال 89 دانست و گفت: به بركت خون شهيدان و ولايت امروزه اين خيزش‌ اسلامي در حال گسترش و ترويج در دنيا است.
وي با بيان به اينكه مديران دستگاه‌هاي اجرايي شهرستان به برنامه‌هاي فرهنگي و مذهبي كاربردي بايد بيشتر از گذشته توجه داشته باشند، گفت: نظم و انضباط بايد در اولويت امور مسئولان قرار گيرد تا خدمت‌رساني به مردم مفيد و به‌موقع صورت پذيرد.

* مسئولان خدمت به مردم را افتخار خود بدانند
فرماندار نهبندان اظهار داشت: مسئولان اين نظام خدمت به مردم به ويژه مردم محروم مناطقي چون نهبندان را بايد افتخار خود بدانند.
شرافتي خطاب به مسئولان افزود: سال آينده سال برنامه‌ريزي، طرح‌دهي و طرح‌ريزي است كه مديران شهرستان بايد با عزمي راسخ و همت و تلاش مضاعف برنامه‌ها و اقدامات موثري را در سال آينده براي نهبندان انجام دهند.

* لزوم آمادگي ستاد بحران نهبندان در كنار ستاد تسهيلات نوروزي
فرماندار نهبندان با اشاره به اينكه براي خدمت‌رساني بهتر به مسافران نوروزي و شهروندان در حوادث ستاد بحران شهرستان بايد در كنار ستاد تسهيلات نوروزي آمادگي كامل را داشته باشد، تصريح كرد: حضور گروه‌هاي جهادي و براي نخستين بار حضور نخبگان علمي كشور را به نقاط محروم و دور دست نهبندان داريم كه در اين راستا مسئولان بايد مساعدت‌هاي لازم را اتخاذ كنند.
شرافتي اجراي قانون هدفندي يارانه‌ها را اقدامي موثر به منظور رفع تبعضات، كم شدن فاصله‌هاي طبقاتي و رفع محروميت دانست و يادآور شد: اجراي اين طرح سبب خودكفايي در زمينه‌هاي گوناگون مي‌شود و كشور را از بيگانگان بي‌نياز مي‌گرداند.
وي ادامه داد: براي نهادينه شدن فرهنگ اصلاح الگوي مصرف بايد در مرحله نخست مسئولان اين مهم را در محيط‌ها و رفتار‌هاي فردي و اجتماعي خويش رعايت كنند تا اين عمل سبب الگوبرداري سايران شود.

* راه‌اندازي تيم كارشناسي براي بررسي روند مصارف برق، آب، گاز و سوخت
فرماندار نهبندان از راه‌اندازي تيم كارشناسي براي بررسي روند مصارف برق، آب، گاز و سوخت در تمامي ادارات نهبندان خبر داد و گفت: اين تيم كارشناسي موارد ذكر شده را بررسي و سپس به فرمانداري گزارش مي‌دهند.
شرافتي بحث راهيان نور را يك اقدام معنوي و فرهنگي بسيار مهم عنوان كرد و اظهار داشت: اين حركت معنوي به منظور گام برداشتن و ارج نهادن به مقام و پيام‌هاي شهيدان شكل گرفته و مسئولان بايد در اين راستا از هيچ كمكي دريغ نكنند.
وي با بيان اينكه راهيان نور، نسل جوان را به سمت فرهنگ ايثار و شهادت سوق مي‌دهد، تصريح كرد: دشمن در جنگ نرم جوانان و اعتقادات اسلامي آنان را نشانه رفته كه اعزام كاروان‌هاي راهيان نور يكي از عوامل اصلي خنثي‌كننده توطئه‌هاي دشمنان به شمار مي‌آيد.
فرماندار نهبندان از راه‌اندازي و تشكيل تيم ارزشيابي و بررسي از اوضاع تسهيلات نوروزي و نحوه خدمات‌رساني ادارات به مسافران نوروزي خبر داد و افزود: مسئولان كه در ستاد تسهيلات نوروزي داراي بهترين عملكرد باشند به مردم معرفي و در نخستين جلسه شوراي اداري شهرستان در سال جديد مورد تقدير قرار مي‌گيرند.

* بانك‌ها موظف هستند تا آخرين روز كاري تسهيلات را به مردم ارائه كنند
فرماندار نهبندان با اشاره به اينكه بانك‌هاي شهرستان موظف هستند تا آخرين روز كاري و حتي در ايام كاري عيد نوروز به مردم وام و تسهيلات بدهند، گفت: در ارتباط با بازارچه دوكوهانه نهبندان اقدامات و رايزني‌هاي لازم با استان انجام شده و بحث قرنطينه دامي نيز در آينده در اين بازاچه راه‌اندازي مي‌شود.
شرافتي اظهار داشت: مديران دستگاه‌هاي اجرايي بايد هرچه سريع‌تر در مورد جذب اعتبارات در فرصت باقي مانده از سال ملي جاري اقدام كنند تا پروژه‌‌هاي تعريف شده و نيمه‌ تمام اين شهرستان به منظور استفاده مردم زود مثمر ثمر واقع شود.
وي ميزان پيشرفت فيزيكي پروژه‌هاي در دست اقدام شهرستان را بيش از 60 درصد عنوان كرد و يادآور شد: در پايان سال مالي هر يك از مديراني كه در جذب اعتبارات كم‌ترين فعاليت و عملكرد را داشته باشند به مردم معرفي مي‌شوند.

* سهميه‌هاي استخدامي نهبندان بايد به اين شهرستان بازگردند
فرماندار نهبندان افزود: سهميه‌هاي استخدامي نهبندان كه مدتي را در اين شهرستان خدمت كرده و سپس با سفارش، پارتي و دلايل ديگر به شهرستان‌هاي ديگر انتقال شدند، بايد به اين شهرستان بازگردند و فرمانداري نهبندان به صورت جدي پيگير اين موضوع بوده و است.
شرافتي ادامه داد: از اين پس براي سهميه‌هاي استخدامي نهبندان به طور جدي سعي مي‌شود تا از نخبگان و جوانان همين شهرستان استفاده شود.
انتهاي پيام/غ10/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرماندار بهمئي:
استفاده شخصي از خودروهاي اداري جرم است

خبرگزاري فارس: فرماندار بهمئي گفت: هرگونه استفاده شخصي از خودروهاي اداري در ايام نوروز جرم است كه با متخلفان برخورد مي‌شود.‌

به گزارش خبرگزاري فارس از كهگيلويه، محمد‌ظاهر سياوش صبح امروز در جلسه مديران و مسئولان دستگاه‌هاي اداري شهرستان بهمئي با اشاره به قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي اين شهرستان در تمام ابعاد اظهار داشت: 16 منطقه گردشگري تفريحي، زيارتي و سياحتي در شهرستان بهمئي آماده پذيرايي از مهمانان نوروزي است.
وي افزود: زيبايي‌ها و جذابيت‌هاي درياچه برم‌الوان، تنگ ماغر، تنگ سروك، امام‌زادگان سيدابراهيم و سيداسدالله و بابااحمد، همه ساله پذيراي خيل انبوه مهمانان نوروزي در اين شهرستان است.
فرماندار بهمئي ابراز داشت: به همين منظور، احداث سرويس‌هاي بهداشتي، نصب سطل‌هاي زباله، ايجاد مغازه‌هاي بين راهي و فعال شدن گروه‌هاي نظارتي و بهداشتي از مهم‌ترين برنامه‌هاي حوزه گردشگري در اين شهرستان است كه با همه وجود به دنبال تحقق رضايتمندي مهمانان نوروزي در بهمئي هستيم.
سياوش گفت: تمام دستگاه‌هاي دولتي براي تكريم گردشگران موظف به همكاري با ميراث فرهنگي بوده كه مدارس اين شهرستان نيز براي پذيرايي از مهمانان نوروزي آمادگي كامل دارند.
وي خاطرنشان كرد: ضروري است كه شهرداري با همكاري ادارات و نهادهاي ذي‌ربط، نقشه اماكن تفريحي و مكان‌هاي اسكان مهمانان نوروزي را تهيه و در اختيار گردشگران قرار دهند.
رئيس شوراي اداري شهرستان بهمئي با بيان اين‌كه زيباسازي فضاي بصري شهر، مستلزم همكاري و هماهنگي همه ادارات است، افزود: روشنايي معابر و ورودي‌هاي شهر امري ضروري است كه اداره برق بايد در كمترين زمان ممكن نسبت به رفع مشكلات و تعمير شبكه‌هاي برق، اقدام لازم را انجام دهد.
سياوش استفاده شخصي از خودروهاي دولتي را در ساعات غير اداري ممنوع و شبيه به جرم اعلام كرد و گفت: مديران همه دستگاه‌ها در طول تعطيلات نوروزي آمادگي لازم براي رسيدگي به مشكلات مردم و امور اجرايي اين شهرستان را داشته و براي خدمت‌رساني هر لحظه آماده باشند.
انتهاي پيام/م20/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

هشدار دادستان قم نسبت به فعاليت افراد رمال و دعانويس

خبرگزاري فارس: دادستان قم نسبت به فعاليت افراد دعا‌نويس و كساني كه ادعاي امام زماني مي‌كنند، هشدار داد و گفت: بايد نسبت به ارتقاي سطح آگاهي‌هاي مردم اقدامات لازم را انجام دهيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، مصطفي برزگر گنجي سه‌شنبه شب در همايش معصومه‌شناسي در تالار همايش‌هاي مدرسه عالي دارالشفاي قم با بيان اينكه قم به بركت حضرت معصومه سرآمد شهرهاي كشور است، تصريح كرد: بحث امنيتي قم هم بسيار فوق‌العاده است.
وي افزود: اگر به بررسي آمار امنيتي قم بپردازيم و آمار زندانيان را مورد بررسي قرار دهيم به خوبي از اين آمار، وضعيت خوب قم استخراج مي‌شود.
دادستان قم ادامه داد: ميزان جمعيت زندانيان زن در قم چهار درصد است و آن هم به سرقت‌هاي داخل حرم مربوط مي‌شود و اين افراد قمي نيستند و از ساير شهرهاي كشور به قم وارد مي‌شوند.
وي با اشاره به نقش هيئت‌هاي مذهبي در ارتقاي ضريب امنيتي جامعه گفت: لازم است از ظرفيت هيئت‌هاي مذهبي استفاده شود كه متاسفانه تاكنون اين اقدام صورت نگرفته است.
گنجي با اشاره به حضور هيئت‌هايي از سراسر كشور در شب‌هاي چهارشنبه و شب‌هاي جمعه در مسجد مقدس جمكران بيان داشت: بايد براي اين هيئت‌هايي كه به قم وارد مي‌شوند برنامه‌ريزي مناسب داشته باشيم.
وي با اشاره به فردي كه در گذشته در قم ادعاي ولي‌عصري و امام زماني بودن داشت، ادامه داد: اين فرد كه بيشتر پيروان آن خانم‌ها بودند، اعدام شد.
دادستان قم گفت: در محلي كه اين فرد قرار داشت بسياري از خانم‌هايي ديده مي‌شدند كه از شوهرهاي خود طلاق گرفته بودند و 800 كليومتر را براي ديدن ايشان و قرار گرفتن در كنار اين فرد طي كرده بودند.
وي اضافه كرد: برخي از اين بانوان از همسرانشان جدا شده بودند و هرچه‌قدر همكاران ما با اينها صحبت مي‌كردند آنها قبول نمي‌كردند كه اين فرد امام زمان نبوده است و حتي بسياري دختران 9 ساله خود را به عقد افراد مسن درآورده بودند و انسان از اين ناآگاهي متاثر مي‌شود كه چرا آنقدر كار نشده است كه يك شخصي كه نمي‌تواند قرآن بخواند به جايي برسد كه خانم‌هايي از استان‌هاي دور براي ديدار با او بيايند.
گنجي با بيان اينكه يكي از بحث‌هاي ديگري كه بايد به آن توجه داشته باشيم بحث افراد رمال است، گفت: اين افراد به اسم دعانويس فعاليت مي‌كنند در حالي كه بسياري از آنها سوادي ندارند و حتي قرآن خواندن را هم بلد نيستند.
وي خاطرنشان كرد: بسياري از رمال‌ها اصلا بويي از دين نبرده‌اند و فقط دنبال مسائل مادي هستند كه اين ناآگاهي مردم به طور قطع ريشه خانواده‌هاي ما را مي‌خشكاند و اعتقادات ما را از ميان مي‌برد.
دادستان قم افزود: بسياري از مشكلات خانواده‌هاي ما و دعاوي به دليل فعاليت همين رمال‌ها است و ما در بحث فرهنگ‌سازي در اين خصوص ضعيف عمل كرده‌ايم.
وي گفت: بايد در جلسات كوچك بنشينيم و كارشناسي‌هاي ويژه‌اي را داشته باشيم و شب‌هاي چهارشنبه و جمعه فعاليت مستمري را شروع كنيم و با اطلاعات كامل خود بسياري از مردم سراسر كشور را كه به قم مي‌آيند، هدايت كنيم تا به بيراهه نروند.
دادستان قم در پايان با بيان اينكه حضرت معصومه يك بركت براي شهر قم است، خاطرنشان كرد: بايد توجه ويژه‌اي به روزهاي وفات و تولد حضرت معصومه داشته باشيم و برنامه‌هاي ويژه‌اي را براي اين روزها در نظر بگيريم.
انتهاي پيام/آ20/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:28 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
گل‌محمدي:
بازي برگشت دربي مازندران را پيروزيم

خبرگزاري فارس: سرمربي نساجي قائمشهر گفت: در بازي برگشت همچون بازي رفت در برابر صنعت ساري پيروز ميدان هستيم.

يحيي گل محمدي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساري اظهار داشت: مسابقات فوتبال كه دو تيم براي دربي بازي خواهند كرد در بيشتر رقابت‌ها جذاب و زيبا از آب در نمي‌آيد.
وي با اشاره به سابقه بازي خود در دربي تهران افزود: زماني كه در پرسپوليس بازي مي‌كردم در چند مسابقه و دربي در مقابل استقلال به ميدان رفتم كه با توجه به حساسيت و استرس در بين بازيكنان دو تيم مسابقه جالب و تماشاگرپسند نبوده است.
سرمربي نساجي مازندران در ادامه گفت: تيم صنعت ساري با توجه به اينكه تجربه نخستين دوره اين مسابقات را در كارنامه ورزشي خود دارد بيش از انتظار ظاهر شد و اگر كمي شانس با اين تيم و بازيكنان يار بود، هم اكنون جايگاه آنان حتي بالاتر از اين‌ها بود.
‌وي درباره تيمش براي مسابقه دربي افزود: پس از تساوي بازي خانگي در برابر برق شيراز بازيكنان تمرينات بسيار خوبي را پشت‌سر گذاشتند و همگي به اتفاق فقط براي پيروزي در زمين مسابقه حاضر خواهند شد.
‌گل محمدي گفت: براي اينكه همچنان جزو تيم‌هاي بالاي جدول باشيم و اگر بخواهيم به ليگ برتر صعود كنيم به اين سه امتياز بازي نياز مبرم داريم.
سرمربي نساجي مازندران خطاب به تماشاگرانش خاطرنشان كرد: نساجي يكي از تيم‌هاي پرطرفدار كشور است كه تماشاگرانش به هيچ عنوان اين تيم را تنها نمي‌گذارند و با توجه به فاصله اندك قائمشهر تا ساري فكر مي‌كنم همچون بازي‌هاي گذشته در ورزشگاه ساري هم تنها نباشيم.
وي در پايان گفت: از تماشاگران و علاقمندان به نساجي مي‌خواهم كه در انجام مسابقه فقط تيم محبوب خودشان را تشويق كنند و كاري به تيم مقابل نداشته باشند، زيرا هر دو تيم براي مازندران است.
به گزارش فارس، تيم نساجي قائمشهر از هفته بيست و يكم مسابقات فوتبال ليگ دسته يك باشگاه‌هاي كشور عصر پنجشنبه بيست و ششم اسفند از ساعت 14 و 30 دقيقه در ورزشگاه 15 هزار نفري شهداي ساري مهمان صنعت ساري است.
نساجي قائمشهر در جدول رده‌بندي با يك بازي كمتر نسبت به ديگر تيم‌ها با 30 امتياز در مكان چهارم جدول در گروه دوم اين مسابقات قرار دارد.
انتهاي پيام/م20/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس سازمان اقتصاد و دارايي هرمزگان خبر داد:
وجود 3455 ملك دولتي فاقد سند در هرمزگان

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان اقتصاد و دارايي هرمزگان گفت: تعداد 3 هزار و 455 ملك دولتي بدون سند در هرمزگان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، بهرام بهرامي صبح امروز در حاشيه نشست كميسيون مستند سازي اموال غيرمنقول با اشاره به مجموع 6 هزار ملك دولتي فاقد سند در هرمزگان، اظهار داشت: در سايه پيگيري كميسيون و همكاري بي‌شائبه ادارات ذي‌ربط هم‌اكنون 2 هزار و 545 ملك صاحب سند شده‌اند كه مابقي نيز در دست اقدام است.
وي افزود: قرار بود اسفندماه سال‌جاري جشن پايان تحصيل اسناد املاك دولتي را برگزار كنيم كه البته اين امر هنوز نهايي نشده است.
رئيس سازمان اقتصاد و دارايي هرمزگان تصريح كرد: علاوه بر 2 هزار و 545 ملك سنددار شده، 182 فقره اسناد ادارات نيز در دست اقدام است كه خوشبختانه اهتمام خوبي را در اين امر شاهد هستيم.
به گفته بهرامي، بيشترين موارد فاقد سند مربوط به آموزش و پرورش است كه با تلاش مجدانه و كسب رتبه برتر توسط اين نهاد طي دو سال متوالي در تحصيل اسناد، بيش از يك سوم املاك آن سنددار شده است.
دبير كميسيون مستند سازي اموال غيرمنقول هرمزگان ضمن انتقاد از برخي از نگاه‌ها در تحصيل اسناد دولتي خاطر نشان كرد: مدرسه‌اي كه 70 سال قدمت دارد و چند بار تخريب و نوسازي شده است باز شهرداري مدعي آن است كه اين امر با روح قانون منافات دارد.
به گفته بهرامي، شهرداري مالك اراضي دولتي نيست و نمي‌تواند مدعي چنين زمين‌هايي كه الان از ارزش افزوده بالايي برخوردار هستند، باشد.
اين مقام مسئول تاكيد كرد: قطعا طرح مسئله پرداخت هزينه زمين به نرخ روز از عهده آموزش و پرورش خارج است و قانون نيز چنين الزامي را ايجاد نكرده است.
وي همچنين از كسب رتبه ممتاز كشوري براي هرمزگان در تحصيل اسناد املاك دولتي خبر داد.
مدير كل ثبت اسناد و املاك هرمزگان نيز گفت: در ديدگاه مرجع اصلي يعني سازمان ثبت اسناد و املاك، متولي اراضي شهري مسكن و شهرسازي و اراضي خارج شهر نيز منابع طبيعي است.
مهدي اقبال افزود: در يكي از شهرها شهرداري حتي مدعي رودخانه‌ها هم شده است كه قانون صراحتا اين امر را بر عهده شركت آب منطقه‌اي قرار داده است.
وي تصريح كرد: شهرداري مالكيت رسمي هيچ زميني را در شهر ندارد مگر اينكه تقاضاي ثبت به نام آن صادر شده باشد.
مدير كل آموزش و پرورش هرمزگان نيز در اين نشست با ارائه گزارشي از روند اقدامات انجام شده اظهار داشت: آموزش و پرورش استان طي سال‌هاي اخير روند تحصيل اسناد مالكيت املاك خود را سرعت بخشيده است كه مصداق آن نيز 993 فقره سند است.
احمد آخوندي افزود: 191 فقره پرونده نيز هم اكنون تحويل دبيرخانه كميسيون شده است كه با تصويب آن چشم انداز خوبي را در احراز مالكيت املاك اين مجموعه شاهد خواهيم بود.
اين مقام مسئول با اشاره به بخشي از مشكلات فرارو در تحصيل اسناد مالكيت مدارس خاطر نشان كرد: برخي از املاك وقفي و برخي نيز مورد ادعاي شهرداري هستند كه جا دارد كميسيون اموال در اين مورد اقدامات لازم را داشته باشد تا بتوانيم مسير حركت را تسريع كنيم.
انتهاي پيام/صا10/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
از سوي معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور؛
كريمي فيروزجايي نماينده معاونت رياست جمهوري در دانشگاه مازندران شد

خبرگزاري فارس: كريمي فيروزجايي نماينده معاونت برنامه‌ريزي رياست جمهوري در دانشگاه مازندران شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بابلسر به نقل از روابط عمومي دانشگاه مازندران، طي حكمي از سوي معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهوري، علي كريمي فيروزجايي نماينده مردم بابل در مجلس عضو هئيت امنا و نماينده معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري در دانشگاه‌هاي مازندران شد.
طي نامه معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور، علي كريمي فيروزجايي به عنوان نماينده اين معاونت براي شركت در جلسات هيئت‌هاي امناي دانشگاه مازندران، بنياد دانشنامه‌نگاري ايران، پژوهشكده مطالعات فرهنگي و اجتماعي، صندوق رفاه دانشجويان، منطقه گلستان و پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش معرفي شده است.
مهدي ايران‌منش معاون وزير و رئيس مركز هيئت‌هاي امنا و هيئت‌هاي مميزه طي نامه‌اي از مراكز نامبرده خواست در مورد دعوت از مشاراليه براي شركت در جلسات مذكور اقدام مقتضي معمول دارند.
علي كريمي فيروزجايي نماينده مردم بابل در مجلس شوراي اسلامي نيز در تماس تلفني خبرنگار فارس در بابلسر افزود: به‌زودي در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس آخرين اقدامات و تصميمات خود را در اين باره اعلام مي‌كنم.
انتهاي پيام/ل30/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه نهبندان خبر داد:
مصلاي امام علي مهم‌ترين پروژه فرهنگي نهبندان در سال 90

خبرگزاري فارس: امام جمعه نهبندان گفت: مسئولان بايد به منظور احداث مصلاي امام علي (ع) اين شهرستان كه مهم‌ترين پروژه فرهنگي و مذهبي به شمار مي‌آيد، در سال آينده توجه ويژه‌اي داشته باشند.

به گزارش خبرگزاري فارس از نهبندان، حجت‌الاسلام عباسعلي خزاعي سه‌شنبه شب در جلسه شوراي اداري شهرستان نهبندان كه با حضور اعضاي اين شورا برگزار شد، اظهار داشت: عمليات اجرايي اين مصلي از چندماه قبل آغاز شده و از محل اعتبارات دولتي و كمك‌هاي مردمي هم‌اكنون در حال ساخت است.

* اختصاص 100 ميليون تومان اعتبار براي مصلي امام علي(ع) نهبندان
امام جمعه نهبندان ادامه داد: به تمامي شهروندان نهبنداني پيشنهاد شده كه به حد وسع و توان خويش مي‌توانند يك متر از زمين اين مصلي را به ياد اموات و يا باقيات و صالحات به ارزش 100 هزار تومان خريداري كنند تا اين مكان فرهنگي و مذهبي هر چه سريع‌تر به سرانجام رسد.
خزاعي افزود: امسال مبلغ 100 ميليون تومان اعتبار با جذب صد درصدي به اين محل اختصاص يافته است.
وي با بيان اينكه آغاز جلسه شوراي اداري و ساير مراسمات با قرائت وصيت‌نامه شهيدان اين شهرستان برنامه مهم و با ارزشي تلقي مي‌شود، تصريح كرد: اين مهم در راستاي نهادينه شدن فرهنگ شهادت‌طلبي در سطح جامعه بسيار با ارزش است.
امام جمعه نهبندان با اشاره به سالروز وفات شهادت‌گونه حضرت فاطمه معصومه(س) است، گفت: اين بزرگوار يكي از امامزادگان واجب‌التعظيم است و به بركت وجود ايشان امروزه قم عمده مركز ترويج و اشاعه معارف اسلامي و ديني در سطح دنيا محسوب مي‌شود.

* بيان خطبه‌هاي حضرت علي(ع) در جلسات براي مديران موثر است
امام جمعه نهبندان حضرت علي(ع) را بزرگ‌ترين كارگزار جهان اسلام دانست و اظهار داشت: بيان و بازگو كردن خطبه‌ها و نامه‌هاي امام علي(ع) براي مسئولان و مردم در حقيقت يك راهنما و خط مشي است تا تمامي افراد اعم از مدير و غير مدير آنها را سرلوحه امور خويش قرار دهند.
خزاعي از برگزاري جلسات هفتگي مجمع قاريان شهرستان در مسجد امام حسين(ع) نهبندان خبر داد و تصريح كرد: جلسات و محافل قرآني بايد بيشتر از گذشته مورد توجه مسئولان و مردم به ويژه جوانان قرار گيرد و با همين جلسات بايد درصدد گرايش و پيوند نسل جوان با قرآن و نماز باشيم.
وي اضافه كرد: در جلسه شوراي اداري خراسان جنوبي فرماندار نهبندان به عنوان فرماندار برتر فرهنگي در سطح استان شناخته شده است كه اين نشان از فعاليت و توجه وي به مسائل فرهنگي و ادامه رويكرد دولت دارد.

* مزين شدن بخش شوسف به وجود 4 سردار شهيد
بخشدار شهر شوسف نيز در اين جلسه جمعيت ساكن در اين بخش را بيش از 17 هزار نفر عنوان كرد و افزود: بخش شوسف داراي 232 روستا، 45 شهيد و چهار سردار سرافراز شهيد است.
حسين هاشمي ادامه داد: با توجه به پراكندگي زياد روستاها در سطح منطقه نيازمند آسفالت شدن برخي از راه‌هاي روستايي هستيم تا خدمت‌رساني بهتر از گذشته براي مردم انجام شود.
وي با بيان اينكه باز هم به دليل پراكندگي و فاصله ما بين زياد روستاهاي اين بخش به نهادهاي مربوطه پيشنهاد طرح تجميع داده شده است، يادآور شد: براي اين منظور از ادارات جهاد كشاورزي، منابع طبيعي، بنياد مسكن و ساير ادارات خواستاريم تا اين مهم هر چه سريع‌تر صورت گيرد.
بخشدار شوسف تصريح كرد: ميزان بارندگي و نزولات آسماني همانند ساير نقاط نهبندان در اين بخش نيز خوب بوده و در برخي از موارد نيز دچار جاري شدن سيل شده است كه برخي از روستاها نظير روستاي چاهدراز هميشه در خطر سيلاب قرار دارد كه از مسئولان مي‌خواهيم تا ديوار ساحلي يا اقدامات پيشگيري از وقوع سيل را در اطراف اين روستا انجام دهند.
هاشمي با شاره به اينكه عمليات اجرايي پروژه زيرگذر شوسف از دير زماني متوقف شده و بايد طبق خواسته مردم هر چه سريع‌تر به سرانجام رسد، افزود: بدين منظور از اداره راه و ترابري شهرستان در خواست داريم تا اقدامات لازم را انجام دهند.

* استقبال خوب مردم شوسف از اجراي هدفمندي يارانه‌ها
بخشدار شوسف با بيان اينكه مردم اين بخش از هدفمندي يارانه‌ها راضي و از آن استقبال كردند، يادآور شد: اما همچنان در بحث سوخت‌رساني نفت و گاز و قيمت اين انرژي‌ها مشكلات جزئي براي مردم وجود دارد كه در حال پيگيري است.
هاشمي گفت: از اداره امور عشايري شهرستان براي تحويل به موقع سهميه آرد عشاير درخواست مساعدت داريم همچنين بيشتر روستاهاي اين بخش به امكانات و زيرساخت‌هايي از قبيل آبرساني، برق‌رساني، طرح هادي، راه و امكانات بهداشتي نيازمند هستند.

* جمع‌آوري حدود 10 ميليون تومان كمك مردمي در جشن نيكوكاري نهبندان
رئيس كميته امداد امام خميني(ره) نهبندان نيز در اين جلسه اظهار داشت: در جشن احسان و نيكوكاري شهرستان نهبندان مبلغ 5 ميليون تومان به صورت نقدي و مبلغ 4.5 ميليون تومان غيرنقدي كمك مردمي جمع‌آوري شده است.
محمدرضا احمدي افزود: در حال حاضر 18 يتيم زير 18 سال در شهرستان وجود دارند كه از تمامي خيران و نيك‌انديشان براي حمايت از اين ايتام درخواست مساعدت و كمك داريم.
وي ادامه داد: در طرح اكرام شهرستان 20 نفر از مسئولان نهبندان حامي يتيمان هستند.
در ادامه زهره زنجيري به عنوان مسئول كتابخانه‌هاي شهرستان نهبندان منصوب شد و داوود شرفي و حميد بهادري به ترتيب سرپرستان جديد ادارات تربيت‌بدني و تعاون نهبندان معرفي شدند.
انتهاي پيام/غ10/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس هيئت كونگ‌فو مازندران:
مازندران قهرمان مسابقات قهرماني كونگ‌فو كشور شد

خبرگزاري فارس: رئيس هيئت كونگ‌فو استان مازندران از قهرماني مقتدرانه تيم كونگ‌فو مازندران در مسابقات قهرماني كشور خبر داد.

خسرو سيفي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساري بيان داشت: در اين دوره از مسابقات 430 ورزشكار از 21 تيم در سه رده سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان طي هفته جاري در تهران با هم رقابت كردند كه در پايان تيم مازندران در هر سه رده سني موفق شد به مقام قهرماني دست يابد.
وي افزود: ورزشكاران كونگ‌فوكار مازندراني در رده سني نوجوانان به سه مدال طلا، چهار مدال نقره و يك مدال برنز، در رده سني جوانان به سه مدال طلا و يك مدال برنز و در رده سني بزرگسالان نيز به شش مدال طلا و دو مدال نقره دست يافتند و با اقتدار عنوان قهرماني را به دست آوردند.
رئيس هيئت كونگ فو استان مازندران درباره مدال‌آوران مازندراني اين مسابقات در رده‌هاي سني مختلف گفت: در رده سني نوجوانان رضا بابايي، سيد ناصر رضوي، معراج جوادي به سه مدال طلا و محمد بياباني، مصطفي حسين‌پور، جواد باخدا و عليرضا نبي‌زاده به چهار مدال نقره و فردين رمضاني به مدال برنز دست يافتند.
وي در ادامه افزود: در رده سني جوانان نيز آرش حيدري، محمدباقر آشكاران و محمد جباري به سه مدال طلا و علي رمضان‌پور به مدال برنز رسيدند.
سيفي درباره مدال‌آوران مازندراني در رده سني بزرگسالان تصريح كرد: صادق جعفري، محسن عرب، محمود آقايي، مهران يوسفي، اعتصام گنجيان و حسن طاهري به شش مدال طلا و رضا صبوري و سبحان مهدوي به دو مدال نقره دست يافتند.
وي همچنين درباره نتايج تيمي اين رقابت‌ها در سه رده سني اظهار داشت: در رده سني نوجوانان تيم‌هاي مازندران، فارس و گلستان، در رده سني جوانان مازندران، خوزستان و فارس و در رده سني بزرگسالان نيز تيم‌هاي مازندران، اصفهان و كهگيلويه و بويراحمد به ترتيب با امتيازات بيشتر اول تا سوم شدند.
رئيس هيئت كونگ‌فو استان مازندران در پايان گفت: هيئت كونگ‌فو مازندران يكي از هيئت‌هاي برتر كشور محسوب مي‌شود و از نظر ارزيابي عملكرد جزو برترين‌هاي فدراسيون در سال 89 است.
انتهاي پيام/ل20/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير ارشاد آذربايجان شرقي خبر داد:
ارسال 500 اثر به جشنواره سراسري تيتر فجر در تبريز

خبرگزاري فارس: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي از ارسال بيش از 500 اثر به نخستين جشنواره سراسري تيتر برتر سال با عنوان تيتر فجر در تبريز خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي، علي داننده در اين زمينه اظهار داشت: از اين ميزان آثار ارسالي 400 اثر از مطبوعات، ‌خبرگزاري‌ها و روابط عمومي‌هاي استان بوده و بقيه تيترها از 9 استان كشور از جمله اردبيل، ايلام، مازندران، تهران و يزد به دبيرخانه جشنواره رسيده است.
وي اظهار داشت: اين تعداد آثار رسيده در حالي است كه مهلت ارسال آثار تا 15 فروردين ماه سال آينده تعيين شده است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي با اشاره به اهميت تيترزني در جذب مخاطب اضافه كرد: تيتر نخستين گام در برقراري ارتباط با مخاطب، شرط تاثير، جذب و حساس كردن مخاطب است كه اين ويژگي و كاركرد تيتر را ممتاز مي‌كند.
وي بيان داشت: تيتر فجر در سه بخش اصلي مطبوعات، خبرگزاري‌ها و روابط عمومي‌ها همچنين بخش جنبي تيتر نماز، شعار سال، امر به معروف و نهي از منكر، تيتر ويژه يارانه‌ها، تيتر حجاب و تيتر انقلاب برگزار و كارگاه‌هاي آموزش تيترزني توسط استادان برجسته كشور برگزار خواهد شد.
داننده با ذكر شرايط شركت در جشنواره ياد شده بيان داشت: روابط عمومي‌هاي دولتي و بخش خصوصي در قالب خبر، مصاحبه و گزارش فقط در حوزه تخصصي خودشان مي‌توانند در اين جشنواره شركت كنند.
وي افزود: مطبوعات و خبرگزاري‌ها هم مي‌توانند به صورت مستقل تيترهايشان را در پنج حوزه سياسي، اجتماعي، فرهنگي،‌ اقتصادي و ورزشي ارسال كنند.
تيتر برتر سال (فجر) دوبار به صورت استاني و يكبار در گستره شمال غرب كشور در تبريز برگزار شده است.
براساس اين گزارش، شركت‌كنندگان بايد براي هر اثر خود يك فرم مشخصات تكميل كرده و اصل اثر را تا پانزدهم فروردين ماه 90 به دبيرخانه ارسال كنند.
افرادي كه مايل به شركت در جشنواره هستند ولي فرم شركت در جشنواره در اختيارشان نيست مي‌توانند مشخصات خود را به ترتيب از بالاي يك صفحه A4 شامل، نام و نام خانوادگي، نام پدر، نام مستعار، تاريخ تولد، نام نشريه، صاحب امتياز و مدير مسئول نشريه، محل انتشار، گستره توزيع، آدرس و شماره تماس دفتر نشريه و شماره تماس خبرنگار با مهر و امضاي نشريه ثبت كرده و بر روي اصل اثر الصاق كنند و يا با مراجعه به پورتال خبري اداره كل با نام خانه خبر به آدرس www.news.ershad-as.ir پرينت فرم شركت را تهيه و ارسال كنند.
علاقمندان مي‌توانند آثار خود را به دبيرخانه جشنواره واقع در تبريز، خيابان امام، نرسيده به چهارراه آبرسان،‌خانه فرهنگ، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي، روابط عمومي اداره كل ارسال كرده و يا با شماره 3361179 - 0411 تماس حاصل كنند.
انتهاي پيام/غ30/ك

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در مناطق محروم چهارمحال و بختياري؛
1500 كودك غذاي گرم دريافت كردند

خبرگزاري فارس: معاون اجتماعي سازمان بهزيستي چهارمحال و بختياري از اجراي طرح تأمين يك وعده غذاي گرم ويژه يك‌هزار و 500 كودك در روستا مهدهاي مناطق آسيب‎پذير اين استان در سال‌جاري خبر داد.

سياوش احمدي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهركرد با اعلام اين مطلب اظهار داشت: اين طرح با اختصاص اعتباري افزون‌بر 720 ميليون ريال در مناطق كمتر توسعه يافته اين استان اجرايي شده است.
وي از راه‌اندازي سه مهدكودك در مناطق محروم و آسيب‌پذير اين استان در سال‌جاري خبر داد و گفت: باتوجه به اهميت آموزش كودكان به ويژه در مناطق كم‌برخوردار اعطاي مجوز چهار مهدكودك در مناطق آسيب‌پذير از اولويت‌هاي اين سازمان در سال آينده به شمار مي‎رود.
احمدي بر ضرورت اعطاي تسهيلات ويژه به مهدهاي كودك مستقر در مناطق محروم اين استان تأكيد و افزود: ارائه تسهيلات و خدمات ارزنده به مهدهاي كودك در راستاي تأييد سياست‌هاي تشويقي اين سازمان در سال‌ آتي اجرايي خواهد شد.
معاون اجتماعي سازمان بهزيستي چهارمحال و بختياري خاطرنشان كرد: برهمين اساس بيش از 2 هزار و 500 كودك در اين مناطق با تخصيص اعتباري افزون بر 740 ميليون ريال از تسهيلات اين سازمان بهره‌مند شدند.
وي طرح تأمين يك وعده غذاي گرم در مناطق كمتر توسعه يافته اين استان را از ديگر برنامه‌هاي اجرايي اين سازمان اعلام كرد و گفت: با اختصاص اعتباري افزون بر 720 ميليون ريال يك‌هزار و 500 كودك اين استان از اين طرح بهره‌مند شدند.
احمدي در ادامه خاطرنشان كرد: با توجه به اهميت دوران كودكي و نقش ويژه آن در شكل‌گيري شخصيت انسان و به جهت برخورداري كودكان ساكن در روستاها از آموزش‌هاي لازم ،افزايش تعداد روستامهدها و پوشش بيشتر كودكان، در دستور كار سازمان بهزيستي قرار گرفت.
وي بيان داشت: برهمين اساس سازمان بهزيستي اين استان از طريق هماهنگي با شوراهاي اسلامي روستاها، بستر لازم را براي برخورداري روستاهاي اين استان از حداقل يك روستا مهد فراهم كرده است.
احمدي تعداد مهدهاي فعال در اين استان را 264 واحد اعلام كرد و گفت: از اين تعداد 100 واحد در قالب مهد‌هاي كودك خصوصي، 158 واحد روستا مهد و ساير مهم‌هاي كودك به صورت خودكفا و دولتي اداره مي شود.
وي تعداد كودكان زير پوشش مهد‌هاي كودك استان را بيش از 11 هزار نفر اعلام كرد و گفت: برهمين اساس اين تعداد كودك زير نظر بيش از 560 مربي آموزش و مراقبت مي‌شوند.
احمدي با اشاره به برنامه‌هاي در دست اقدام اين سازمان در سال‌جاري، گفت: راه‌اندازي و تشكيل هشت روستا مهد در استان، اجراي طرح بيمه مديران در روستامهدهاي استان، برگزاري دوره آموزشي به منظور ارتقاي سطح علمي و آموزشي بيش از 153 مدير و 227 مربي مهد از مهم‌ترين فعاليت‌ها و اقدامات اين معاونت به شمار مي‌رود.
انتهاي پيام/صا20/ع

چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها