پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389 9:29 PM
خبرگزاري فارس: مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي از ارسال بيش از 500 اثر به نخستين جشنواره سراسري تيتر برتر سال با عنوان تيتر فجر در تبريز خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي، علي داننده در اين زمينه اظهار داشت: از اين ميزان آثار ارسالي 400 اثر از مطبوعات، خبرگزاريها و روابط عموميهاي استان بوده و بقيه تيترها از 9 استان كشور از جمله اردبيل، ايلام، مازندران، تهران و يزد به دبيرخانه جشنواره رسيده است.
وي اظهار داشت: اين تعداد آثار رسيده در حالي است كه مهلت ارسال آثار تا 15 فروردين ماه سال آينده تعيين شده است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي با اشاره به اهميت تيترزني در جذب مخاطب اضافه كرد: تيتر نخستين گام در برقراري ارتباط با مخاطب، شرط تاثير، جذب و حساس كردن مخاطب است كه اين ويژگي و كاركرد تيتر را ممتاز ميكند.
وي بيان داشت: تيتر فجر در سه بخش اصلي مطبوعات، خبرگزاريها و روابط عموميها همچنين بخش جنبي تيتر نماز، شعار سال، امر به معروف و نهي از منكر، تيتر ويژه يارانهها، تيتر حجاب و تيتر انقلاب برگزار و كارگاههاي آموزش تيترزني توسط استادان برجسته كشور برگزار خواهد شد.
داننده با ذكر شرايط شركت در جشنواره ياد شده بيان داشت: روابط عموميهاي دولتي و بخش خصوصي در قالب خبر، مصاحبه و گزارش فقط در حوزه تخصصي خودشان ميتوانند در اين جشنواره شركت كنند.
وي افزود: مطبوعات و خبرگزاريها هم ميتوانند به صورت مستقل تيترهايشان را در پنج حوزه سياسي، اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و ورزشي ارسال كنند.
تيتر برتر سال (فجر) دوبار به صورت استاني و يكبار در گستره شمال غرب كشور در تبريز برگزار شده است.
براساس اين گزارش، شركتكنندگان بايد براي هر اثر خود يك فرم مشخصات تكميل كرده و اصل اثر را تا پانزدهم فروردين ماه 90 به دبيرخانه ارسال كنند.
افرادي كه مايل به شركت در جشنواره هستند ولي فرم شركت در جشنواره در اختيارشان نيست ميتوانند مشخصات خود را به ترتيب از بالاي يك صفحه A4 شامل، نام و نام خانوادگي، نام پدر، نام مستعار، تاريخ تولد، نام نشريه، صاحب امتياز و مدير مسئول نشريه، محل انتشار، گستره توزيع، آدرس و شماره تماس دفتر نشريه و شماره تماس خبرنگار با مهر و امضاي نشريه ثبت كرده و بر روي اصل اثر الصاق كنند و يا با مراجعه به پورتال خبري اداره كل با نام خانه خبر به آدرس www.news.ershad-as.ir پرينت فرم شركت را تهيه و ارسال كنند.
علاقمندان ميتوانند آثار خود را به دبيرخانه جشنواره واقع در تبريز، خيابان امام، نرسيده به چهارراه آبرسان،خانه فرهنگ، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي، روابط عمومي اداره كل ارسال كرده و يا با شماره 3361179 - 0411 تماس حاصل كنند.
انتهاي پيام/غ30/ك