0

اخبار اجتماعی امروز

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار اجتماعی امروز

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس ديوان عالي كشور:
خودسري و بي‌قانوني زيبنده كشور اسلامي نيست

خبرگزاري فارس: رئيس ديوان عالي كشور گفت: در كشور ما بحمدالله اين همه معنويت و نورانيت وجود دارد و زيبنده نيست در كشور اسلامي خودسري و بي‌قانوني وجود داشته باشد و بايد ريشه بد اخلاقي ها خشكانده شود.

به گزارش خبرنگار قضايي فارس به نقل از روابط عمومي ديوان‌عالي كشور صبح امروز آيت‌الله محسني گركاني در آخرين جلسه هيئت عمومي ديوان عالي كشور در سال 89 كه با حضور حجت الاسلام محسني اژه‌اي دادستان كل كشور و قضات عالي‌رتبه ديوان برگزار شد، گفت: اميدواريم خداوند همه ما را موفق به عبادت و اطاعت از خودش بگرداند و در ايام نوروز سفرهاي تمامي هموطنان بي‌خطر باشد و همه سرور و شادكامي داشته باشند. رحلت حضرت فاطمه معصومه (س) را به همه شيفتگان خط ولايت تسليت مي‌گوييم.

وي در ادامه و با اشاره به ديدارهاي اخير مقام معظم رهبري با كاركنان وزات اطلاعات و اعضاء مجلس خبرگان، افزود: مقام معظم رهبري در اين 2 ديدار تاكيد اكيد و توصيه فوق‌العاده‌اي به فضاي اخلاق اسلامي كردند كه تاكيد رهبري نشان از اهميت فوق‌العاده اين مساله دارد. سخنان ايشان بر مذمت رفتارهاي خلاف اخلاق اسلامي بود و رهبر معظم انقلاب تصريح فرمودند كه ما اگر اهل نماز و روزه و حج و زكات باشيم اما فرهنگ‌مان فرهنگ اسلامي نباشد، اين اهانت موجب خشم خدا مي‌شود البته انتقاد سازنده آزاد است و بايد با جرأت و شجاعت مطالب بيان شود اما بايد دور از هتك حرمت و اهانت و فحاشي باشد.

رئيس ديوان عالي كشور در ادامه افزود: با داشتن گنجينه‌هاي ارزشي و معنوي مثل قرآن، نهج‌البلاغه، قانون اساسي، نظام قضايي مترقي، علماي عظام و رهبر فرزانه انقلاب، بايد بساط بي‌قانوني، هنجار شكني، خشونت، زورگويي و خودسري برچيده شود.
در كشور ما بحمداله اين همه معنويت و نورانيت وجود دارد و زيبنده نيست در كشور اسلامي خودسري و بي‌قانوني وجود داشته باشد و بايد ريشه بد اخلاقي ها خشكانده شود.

آيت‌الله محسني گركاني تصريح كرد: اگر هركسي، خلاف قانون عمل كند بايد از طريق قانون با او برخورد شود و او از طريق قانون و دستگاه قضايي محكوم شود.

محسني‌گركاني با اشاره به زلزله اخير ژاپن ادامه داد: زلزله ژاپن محور عبرت‌ها براي همه است ژاپن گرفتار سونامي وحشتناك و تشعشعات اتمي و ويراني هولناكي است كه بايد براي همه جهانيان مايه عبرت باشد و بدانند كه اين بلاي ناگهاني مخصوص يك كشور نيست. اميدواريم خداوند بلاهاي ناگهاني را از همه كشورها، خصوصاً كشورهاي اسلامي دور كند.

در پايان رئيس ديوان عالي كشور از سه نفر از قضات ديوان عالي كشور كه بيشترين ميزان گزارش و شركت در رأي داشته‌اند تقدير و تشكر به عمل آورد.
انتهاي پيام/

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:00 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

مسجدجامعي در جلسه امروز شوراي شهر پيشنهاد كرد
نام «نوروز» براي بوستاني در تپه‌هاي عباس‌آباد

خبرگزاري فارس: عضو كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر تهران با بيان اينكه نوروز جشن بهاري ايرانيان است، گفت: بر اين اساس پيشنهاد نامگذاري نوروز را در بوستاني كه قرار است در تپه‌هاي عباس آباد احداث شود،‌ صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، احمد مسجدجامعي در سيصد و شصت و سومين جلسه علني شوراي شهر تهران در نطقي خارج از دستور اظهاراتي درباره نوروز بيان داشت و گفت: نوروز جشن جهان است و هنگام نو شدن و برآمدن اميد كه جشن بهاري ايرانيان محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به نامگذاري بوستان نوروز در تپه‌هاي عباس‌آباد، تصريح كرد: در طرح موضوع تپه‌هاي عباس‌آباد عرصه‌اي گنجانيده شده بود كه نام آن را بوستان "اكو " نامگذاري كردند؛ اكو نام مجموعه‌اي از 10 كشور منطقه است كه پيمان همكاري مشترك دارند بر اين اساس مناسبت مشتركي را پيشنهاد داديم تا نام نوروز را بر اين بوستان بگذارند.

مسجدجامعي خاطرنشان كرد: اين پيشنهاد پذيرفته شد و نام نوروز بر آن بوستان نامگذاري شد كه اميدواريم در سال آينده مورد بهره‌برداري قرار گيرد.

مهدي چمران، رئيس شوراي اسلامي شهر تهران نيز در آغاز جلسه امروز با بيان اينكه بايد اشتباهات كاري خود را بشناسيم، اظهار داشت: ‌اگر عمري باقي ماند و سال آينده در اختيار مردم به عنوان نمايندگان آنها بوديم بايد نقاط توان و ضعف فعاليتهاي خود را بشناسيم.

وي با اشاره به اينكه روابط عمومي شورا عملكرد يكساله شورا را بررسي كند و به آنها گزارش دهند تا عملكرد كاري يكساله را بدانيم، گفت: بايد به گونه‌اي فعاليت كنيم كه در چند سال آينده از عملكرد كاري خود ناراحت نشويم و در كنار حسابرسي به كارهاي روزانه به حسابرسي مسئوليت‌هايمان نيز بپردازيم.

چمران در بخش ديگري از سخنان خود به سالگرد درگذشت سيد احمد خميني فرزند بنيانگذار انقلاب اسلامي و عرض تسليت درباره واقعه تاريخي 29 اسفند روز ملي شدن صنعت نفت، گفت: اين افتخار تاريخي جهشي در پيشرفت كشورمان بود.

وي با بيان اينكه در زمان ملي شدن كانال سوئز جمال عبدالناصر اعلام كرد كه از مصدق آموختم. اين گفته بيانگر آن است كه بايد قدر انقلاب خود را بهتر بدانيم، ادامه داد: ‌بر اساس تجربه تلخ تاريخي گسست اجتماعي موجب شكست ما و پيروزي امريكا و انگليس شد از اين رو بايد از وقايع كودتاي 28 مرداد درس گرفت.
انتهاي پيام/ش

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:00 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران در پاسخ به فارس:
تردد موتورسيكلت‌ها از ساعت 16 امروز در سطح شهر ممنوع است

خبرگزاري فارس: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران از ممنوعيت تردد موتورسيكلت‌ها از ساعت 16 امروز در سطح شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار انتظامي فارس، سردار حسين رحيمي امروز در يك نشست خبري از برنامه‌هاي اين پليس براي چهارشنبه و پنج شنبه آخر سال خبر داد و گفت: تردد موتورسيكلت‌ها از ساعت 16 امروز در سطح شهر ممنوع است.

وي اظهار داشت: تمام نيروهاي راهنمايي و رانندگي از ساعت 14 امروز به صورت آماده‌باش در مي‌آيند تا مقررات در تمامي بزرگراه‌ها، شريان‌هاي اصلي و فرعي اعمال شود.

سردار رحيمي افزود: با خودروهايي كه باعث راهبندان، سدمعبر، ترافيك و انسداد شوند يا هنجارهاي ترافيكي را رعايت نكنند، بدون اغماض برخورد مي‌شود.

رئيس پليس راهور تهران گفت: تمامي خودروهاي توقيف شده تا 29 اسفند، ترخيص مي‌شوند اين تسهيلات شامل خودروهايي كه تخلفات حادثه ساز داشته‌اند، نمي‌شود.

وي اظهار داشت: امسال 105 هزار تصادف در تهران روي داده كه 84 هزار تصادف خسارتي و 20 هزار جرحي بوده و طي اين مدت 23 هزار نفر نيز در تصادفات مجروح شده‌اند.

سردار رحيمي افزود: امسال 233 مورد تصادف فوتي در سطح شهر تهران روي داده است كه بر اثر آن 245 نفر در اين تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

رئيس پليس راهور تهران درباره آغاز محدوديت‌هاي تردد براي پنجشنبه آخر سال در معابر بهشت زهرا گفت: از ساعت 4:30 صبح پنجشنبه تا پايان روز جمعه محدوديت‌هاي ترافيكي اعمال مي‌شود و چنانچه خودرويي توقف ساكن يا دوبله داشته باشد، به شدت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

سردار رحيمي افزود: بيش از 2.5ميليون نفر و بيش از 700 هزار دستگاه خودرو به بهشت زهرا مي‌روند و به همين منظور تدابير ترافيكي ويژه‌اي براي روزهاي پنجشنبه و جمعه در نظر گرفته شده است.

رئيس پليس راهور تهران بزرگ گفت: روزهاي پنجشنبه و جمعه 140 خيابان بين قطعات بهشت زهرا (س) مسدود خواهد بود، مسدود بودن اين خيابان‌ها براي جلوگيري از ترافيك سال‌هاي گذشته در محوطه بهشت زهرا (س) است، لذا شهروندان به بنرهاي نصب شده در مسيرهاي آزادگان، نواب، چمران و بسيج توجه داشته باشند تا در مسيريابي ورودي و خروجي‌ها دچار مشكل نشوند.

وي اظهار داشت: امسال براي گلفروشي‌هاي مسير بهشت زهرا مكان‌هاي در نظر گرفته شده و افرادي كه خارج از مكان‌هاي مشخص شده اقدام به گلفروشي كنند، جمع‌آوري خواهند شد.

سردار رحيمي درباره آغاز سفرهاي نوروزي گفت: سفرهاي نوروزي در تهران از روز پنجشنبه آغاز مي‌شود و پليس راهنمايي و رانندگي تدابير ويژه‌‌اي را براي خروج مسافران، در نظر گرفته است.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ گفت: مسابقه فوتبال استقلال و پيروزي در روز دهم فروردين برگزار مي‌شود و تدابير ويژه‌اي براي ترافيك اين بازي در نظر گرفته شده است. پليس از پارك خودرو در معابر و خيابان‌هاي اطراف استاديوم جلوگيري به عمل خواهد آورد.

سردار رحيمي از آماده باش پليس راهنمايي و رانندگي در روز 13 فروردين خبر داد و افزود: در پارك‌ها و بوستان‌هاي بزرگ به ويژه پارك چيتگر تدابير ويژه‌ ترافيكي اعمال خواهد شد.

رئيس پليس راهور تهران گفت: براي تخلفات حادثه‌ساز در ايام نوروز كه معابر خلوت‌تر مي‌شود برنامه‌ريزي كرده‌ايم و با تخلفاتي مانند سبقت و سرعت غيرمجاز، لايي‌كشي در ايام تعطيلات به شدت برخورد كرده و خودروي رانندگان خاطي توقيف خواهد شد.

سردار رحيمي از فعاليت شيفت شب پليس راهنمايي و رانندگي در ايام تعطيلات خبر داد و افزود: طرح برخورد با تخلفات شبانه از سه ماه پيش آغاز شده و همچنان ايام نوروز ادامه خواهد داشت، استفاده از نيروهاي شيفت شب تاثير بسزايي در كاهش تصادفات در ساعات پاياني شب داشته است، به طوري كه طي 20 روز گذشته يك الي دو نفر در تصادفات شبانه تهران جان خود را از دست داده‌اند.

وي اظهار داشت: شماره تلفن 66926666 براي شكايت از دير رسيدن سر صحنه تصادف راه‌اندازي شده است و در صورتي كه واحدهاي گشت پس از 10 دقيقه به سر صحنه تصادف نرسند، شهروندان مراتب را به مركز كنترل فرماندهي راهور تهران بزرگ اعلام كنند.

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران گفت: مالكان خودروهايي كه توسط پليس و با جرثقيل به پاركينگ منتقل مي‌شوند مي‌توانند با شماره پيامك 30005353 اطلاعات مربوطه را دريافت كنند.

سردار رحيمي اعلام كرد: از 122 شركت دولتي و غيردولتي كه خودروهاي آن‌ها بيشترين تخلفات را داشته اند و بيش از 15 ميليارد تومان به راهنمايي و رانندگي داشته‌اند ، 22 شركت جريمه‌هاي خود را پرداخت ‌كرده‌اند.

رئيس پليس راهور افزود: از سال آينده خودروهايي كه بيش از 300 هزار تومان جريمه داشته باشند، با محدوديت‌هايي مواجه خواهند شد.
انتهاي پيام/

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:01 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

بقايي:
برابري ايران‌دوستي با ناسيوناليسم يك تصور "غلط " است

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: تصور اينكه هر كسي ايران را دوست دارد ناسيوناليست است، تصور غلطي است.

به گزارش خبرنگار جامعه فارس، حميد بقايي صبح امروز در مراسم اختتاميه جشنواره‌هاي رسانه‌اي ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي گفت: اينكه ايران و اسلام از هم جدا هستند اشتباه محضي است. ايران و اسلام با هم عجين شده‌اند و تعريف از يكي نفي ديگري نيست.

وي در ا دامه افزود: اين تصور غلطي است كه تا اسمي از ايران مي‌آيد بگوييم طرف، ناسيوناليست است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: اعتقاد و باور قلبي بنده اين است كه وقتي مي‌گوييم فردي داراي اصل و ريشه است ايران نيز اصل، ريشه و اعتبارش به ميراث فرهنگي و تاريخ پرافتخار گذشته‌اش است.

معاون رئيس‌جمهور ادامه داد: ايران طي اين سالها بارها مورد تهاجم قرار گرفته و اشغال شده است. هيچ كشوري در اين كره خاكي وجود ندارد كه اينقدر به آن حمله شده باشد و در حال حاضر نامي از آن باقي مانده باشد. اما اينكه چه شد ملت ايران همچنان پايدار است موضوع بسيار مهمي است.

وي افزود: داغ جدا شدن بخش‌هايي از ايران در زمان قاجار هنوز به دل ايراني‌هاست، هر نقطه‌اي از خاك ما كه در واقع با خيانت پادشاهان از كشور جدا شده است. ميراث فرهنگي ما يعني تاريخ هويت ايران.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تاكيد كرد: خدا را شاكرم كه در مقطعي از عمرم خادم ميراث فرهنگي شده‌ام نگاهم نگاه خادمي است نه رياست.

بقايي ادامه داد:‌در زمان جنگ يكي از مباحثي كه همواره از سوي بزرگان مطرح بود اين بود كه حب‌‌الوطن من الايمان يعني اگر كسي كشورش را دوست نداشته باشد ايمانش مشكل دارد. اگر خانواده داشته باشم يعني وطن دارم و اگر وطن داشته باشم يعني خانواده دارم اين يك معادله دومجهولي است ايراني بودن واقعا افتخار است.

وي در ادامه از برگزاري سمينار خدمات متقابل ايران و اسلام در ارديبهشت‌ماه سال 90 خبر داد.

بقايي درباره اينكه پيش از اين وعده داده بود سازمان ميراث فرهنگي را از فضاي سياسي دور كند، گفت: فكر مي‌كنم طي يك سال اخير تا حد زيادي موفق بوده‌ام.

وي در پايان سخنراني خود با اشاره به اينكه آخرين روزهاي سال 89 را در حال سپري كردن هستيم، گفت: اگر هر بدي از بنده ديده‌ايد حلال كنيد و بياييم اگر خوبي از هم ديده‌ايم يكديگر را تشويق كنيم.
انتهاي پيام/ر

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

معاون قوه قضائيه و رئيس سازمان ثبت اسناد و املاك:
سالانه بيش از 20 ميليون معامله ثبت مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ثبت اسناد و املاك كشور گفت: سازمان ثبت اسناد بيش از 40 ميليون پرونده دارد كه روز به روز پيچيدگي و تنوع آن بيشتر مي‌شود و هم چنين در حوزه معاملات سالانه بيش از 20 ميليون معامله ثبت مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از اداره كل روابط عمومي سازمان ثبت اسناد و املاك كشور، احمد تويسركاني در مراسم امضاء تفاهم‌نامه تبادل اطلاعات برخط في‌ما‌بين سازمان ثبت اسناد و املاك و سازمان ثبت احوال گفت: عدم توجه به ثبت رسمي، نظم حقوقي، انسجام، امنيت اقتصادي و تثبيت مالكيت را در كشور مورد چالش قرار مي‌دهد.

وي ادامه داد: عوارض نامطلوب و ناهنجار آن هزينه‌هاي مادي و معنوي فراواني به پيكره جامعه براي حال و آينده وارد مي‌كند و پيامد آسيب‌هاي آن در كليت نظام اجتماعي، اعم از اقتصاد، فرهنگ و ساير بخشهاي مختلف جامعه باعث ايجاد اختلال مي‌شود.

تويسركاني افزود: تنها راه حل اين مشكلات توجه به موضوع زير بنايي ثبت رسمي از طريق سازمان ثبت اسناد و املاك كشور و مراكز و دفاتر وابسته به آن است.

معاون قوه قضائيه ضمن اشاره به استفاده از فناوري‌هاي نوين به منظور بهره‌وري مناسب از منابع و پاسخگويي صحيح و سريع به مردم گفت: سازمان ثبت اسناد و املاك كشور وظايف و مسئوليت‌هاي بسيار متنوعي بر عهده دارد كه تمامي مردم به نوعي با آن سر و كار دارند.

وي با اشاره به بيش از 30 ميليون خدمت ثبتي و اينكه چند برابر اين رقم به اين سازمان مراجعه مي‌كنند گفت: سازمان ثبت اسناد پيشخوان‌هاي خدمت‌رساني زيادي دارد، از جمله ادارات ثبت، دفاتر اسناد رسمي، دفاتر ازدواج و طلاق در سراسر كشور كه به مردم خدمت رساني مي‌كنند.

تويسركاني با اشاره به اين موضوع كه برخي از خدمات ثبتي از طريق سامانه پورتال سازمان در فضاي مجازي در حال انجام است، افزود: فقط در حوزه اسناد مالكيت، سازمان ثبت اسناد بيش از 40 ميليون پرونده دارد كه روز به روز پيچيدگي و تنوع آن بيشتر مي‌شود و هم چنين در حوزه معاملات سالانه بيش از 20 ميليون معامله ثبت مي‌شود.

معاون قوه قضائيه ضمن بيان اين موضوع كه يكي از موضوعات بسيار مهم و اساسي بحث اشخاص و نظام هويتي است، گفت: يك نظام اقتصادي 3 ركن اموال و نظام تثبيت مالكيت، پول و نظام بانكي اشخاص و نظام هويتي دارد.

رئيس سازمان ثبت اسناد و املاك كشور اصلاح فرآيندها را در راستاي كاهش هزينه‌ها و شفاف‌سازي اقدامات برشمرد و افزود: در پيشخوان‌هاي خدمات رساني سازمان ثبت اسناد براي انجام كليه امور به احراز هويت و راستي آزمايي سوابق هويتي اشخاص نياز است كه در نهايت باعث كاهش فرآيندها، هزينه‌ها و مراجعات مردم مي‌شود.

وي با اشاره به تعاملات 2 سازمان در حوزه ثبت شركت‌ها گفت: بايد درباره احراز هويت اشخاص كه از اركان مهم نظام اقتصادي است فرهنگ سازي شود تا همه مردم مخصوصاً مسئولان اصلي كشور در اين خصوص آگاهي كامل داشته باشند.

تويسركاني گفت: در سال 89 دفاتر اسناد رسمي تحت سيستم جامع الكترونيكي پرداخت قرار گرفتند كه اگر سالانه 20 ميليون معامله در اين دفاتر ثبت شود، پرداخت الكترونيكي باعث كاهش 20 ميليون مراجعه كننده به بانك مي شود و اقلام اطلاعاتي اين پرداختهاي الكترونيكي را مي توان به روز بررسي كرد.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

محاكمه عاملان قتل دكتر سرابي/1
قاتل: جاي خالي مادرم را نتوانستم تحمل كنم، پزشكش را كشتم

خبرگزاري فارس: قاتل دكتر سرابي در جلسه محاكمه گفت: من تحمل اين زندگي و جاي خالي مادرم را نداشتم. قصد قتل را هم نداشتم و فقط مي‌خواستم عقده خود را خالي كنم.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، شامگاه 31 شهريور امسال دكتر غلامرضا سرابي، متخصص قلب و عروق، مقابل خانه‌اش در ميدان 53 نارمك با شليك 2 گلوله موتورسواران ناشناس هدف قرار گرفت و به بيمارستان منتقل شد، اما با وجود تلاش پزشكان، او بعدازظهر جمعه (2 مهر) جان باخت.

از آنجا كه سوءقصد به جان اين پزشك فقط 24 ساعت پس از قتل عبدالرضا سودبخش (پزشك متخصص عفوني) صورت گرفته بود با دستور معاون دادستان پرونده هر دو جنايت در اختيار شهرياري، بازپرس كشيك ويژه قتل قرار گرفت.

از آنجا كه دكتر سرابي قبل از مرگ به پليس گفته بود كه از سوي خانواده يكي از بيماران فوت شده‌اش مورد تهديد قرار گرفته است بلافاصله تحقيقات براي شناسايي خانواده زن فوت شده آغاز شد.

كارآگاهان وقتي متوجه شدند فرزندان اين زن در كرمانشاه زندگي مي‌كنند با هماهنگي قضايي راهي اين شهر شدند و متهم اصلي را دستگير كرد كه او انگيزه قتل را انتقامجويي عنوان كرد.

بعد از اعترافات متهمان، قرار مجرميت آنها از سوي دادسراي جنايي تهران صادر و پرونده براي رسيدگي به دادگاه كيفري استان تهران ارجاع شد كه صبح امروز در شعبه 113 به رياست قاضي محمدسلطان همتيار برگزار شد.

شفيعي، نماينده دادستان در ابتداي جلسه كيفرخواست صادره را اينگونه قرائت كرد: متهم رديف اول، سجاد.ك 24 ساله دانشجوي رشته حقوق، متهم است به مباشرت در قتل عمدي، سرقت پلاك موتورسيكلت، تغيير شماره پلاك موتور، نگهداري مواد روانگردان، تمرد از دستور پليس و ايراد ضرب و جرح نسبت به دو مأمور پليس است.

وي ادامه داد: علي، متهم رديف دوم نيز متهم به معاونت در قتل و مساعدت در فرار قاتل است.

براساس كيفرخواست صادره، مادر سجاد، بيمار دكتر سرابي بوده كه بعد از فوت وي، متهم به تصور اينكه فوت مادرش به واسطه قصور دكتر است، با همكاري دوستش و بعد از خريد موتور، تغيير شماره پلاك، در تاريخ 31 شهريور، با كلت كمري در ميدان 53 نارمك، دكتر سرابي را به قتل رسانده است.

بعد از قرائت كيفرخواست توسط نماينده دادستان، يكي از وكلاي اولياي‌دم، در جايگاه قرار گرفت و به نمايندگي از آنها، خواستار قصاص متهم و مجازات همدست وي شد.

در ادامه جلسه، متهم رديف اول در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه اتهامات را قبول دارد گفت: من قوانين الهي و ملي را نقض كردم و خودم را مستحق كيفر مي‌دانم. من در اين جايگاه حقي ندارم و شما بايد با تدبير و شجاعت، حكم قصاص مرا هرچه زودتر صادر كنيد.

وي با بيان اينكه خانواده دكتر سرابي حق دارند و بايد به حق خود برسند، ادامه داد: من به قصاص راضي هستم و در واقع كفاره گناهم را مي‌دهم.

سجاد در پاسخ به سؤال قاضي مبني بر اينكه انگيزه تو از قتل دكتر سرابي چه بود، گفت: جاي خالي مادرم را نمي‌توانستم تحمل كنم. روزي هم كه به كلانتري رفتم قصد درگيري نداشتم بلكه مي‌خواستم خودم را بكشم. از همسر دكتر سرابي مي‌خواهم مانند يك شيرزن، استوار حكم قصاص مرا اجرا كند. من نمي‌توانم جواب فرزندان دكتر را بدهم و هيچ اعتراضي هم نسبت به حكم صادره نخواهم كرد.

قاضي همتيار از متهم سؤال كرد كه تو كه دانشجوي حقوق بودي چرا از دكتر سرابي شكايت نكردي تا بفهمي مقصر بوده يا خير، كه متهم در جواب گفت: من تحمل اين زندگي را نداشتم. قصد قتل را هم نداشتم و فقط مي‌خواستم عقده خود را خالي كنم.

وي افزود: با دكتر تماس گرفتم و گفتم مدارك پزشكي مادرم را بده تا شكايت كنم اما او امتناع كرد و به من گفت 100 ميليون تومان بگير و شكايت نكن. با اسلحه پدرم به تهران آمدم ولي تصور نمي‌كردم كه كار به قتل بيانجامد. من علي را فريب دادم و به او گفتم موتور را براي كار كشاورزي خريدم. همچنين به او گفتم وقت ديداري از دكتر بگير تا او را ببينم.

سجاد گفت: 4 روز بعد كه در خانه علي بودم، به دروغ گفتم سلاح را با مجوز حمل مي‌كنم. موتور را بدون پلاك خريدم ولي يادم نمي‌آيد كه پلاك را از كدام خيابان سرقت كردم. روز حادثه هم علي را به بهانه گردش در خيابان‌ها، با خودم همراه كردم. تغيير شماره پلاك را بدون اطلاع علي انجام دادم و قبل از قتل، از هم جدا شديم و بعد از اينكه كار را انجام دادم، به او پيامك دادم و گفتم مقابل ساختمان دنياي‌نور منتظر او هستم.

متهم درباره اتفاقات بعد از قتل و نحوه دستگيري گفت: بعد از قتل، در شهرستان گيلان‌غرب بودم كه بعد از مصرف مواد روانگردان به كلانتري رفتم تا آنجا خودكشي كنم و نفهميدم كه چطور با مأموران درگير شدم.

سجاد گفت: متخصصي هم كه در همان شهرستان مادرم را معاينه كرده بود، به من گفت دكتر سرابي نبايد براي مادرم دستور آنژيوگرافي مي‌داد اما بعد از اينكه فهميد مادرم فوت كرده، حرفش را عوض كرد و گفت آنژيوگرافي حداكثر 5 درصد موجب مرگ مغزي مي‌شود.

متهم درباره نحوه قتل دكتر سرابي گفت: شب حادثه بعد از اينكه همراه دكتر سرابي از او جدا شد، دكتر سوار خودرو شد كه از روي موتور از فاصله 12 متري، شليك كردم.كلت را با بند پوتين به گردنم بسته بودم و به همين دليل تسلط خوبي روي سلاح نداشتم.

بعد از اظهارات متهم، وكيل اولياي‌دم از متهم سؤال كرد چه كسي رفت و آمد دكتر به مطب را كنترل مي‌كرد كه متهم در جوابي گفت: قبل از فوت مادرم، از علي خواستم، به مطب برود و ببيند، دكتر چه روزهايي به مطب مي‌رود تا با او صحبت كنم.

وكيل اولياي‌دم از متهم سؤال كرد كه آيا بعد از فوت مادرتان هم به دنبال مدارك پزشكي و كنترل دكتر بوديد، كه سجاد اينگونه جواب داد: بله؛ ولي كنترل را خودم انجام مي‌دادم. من علي را فريب دادم تا تنها نباشم. شب قتل هم قبل از شليك، موقعيت را بررسي كردم و به او گفتم برو. حدود نيم ساعت بعد كار را انجام دادم.
ادامه دارد....
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

مدارس تهران تا روز پنج‌شنبه 26 اسفند داير است

خبرگزاري فارس: مديركل آموزش و پرورش شهر تهران در خصوص برخي شايعات مبني بر تعطيلي مدارس طي هفته جاري گفت: مدارس تهران تا روز پنج‌شنبه 26 اسفند داير است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، خبر "تعطيلي مدارس در روز شنبه 28 اسفند " توسط وزير آموزش و پرورش در تاريخ 18 اسفند منتشر شد؛ در پي اين خبر اعلام شد كه ادارات آموزش و پرورش در روز 28 اسفند داير است.

چند روز پس از انتشار خبر فوق، شايعاتي مبني بر تعطيلي مدارس در روزهاي 25 و 26 اسفند ماه شنيده ‌شد كه سيدعلي يزديخواه، مديركل آموزش و پرورش شهرستان‌هاي استان تهران در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: آخرين روز از سال تحصيلي جاري (90ـ 1389) در سال 89، پنج‌شنبه 26 اسفند ماه است.

وي ادامه داد: در روز پنج‌شنبه 26 اسفند ماه، مدارس شهر تهران داير هستند و به فعاليت آموزشي و پرورشي مي‌پردازند.

انتهاي پيام/ط

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:09 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

محاكمه عاملان قتل دكتر سرابي/3
متهم رديف دوم: قاتل قرار بود 100 ميليون از دكتر بگيرد اما او را كشت

خبرگزاري فارس: متهم رديف دوم پرونده قتل دكتر سرابي گفت: من از نيت سجاد خبر نداشتم و قرار بود روز حادثه سجاد براي صحبت با دكتر سرابي و دريافت 100 ميليون تومان به مطب دكتر برود ولي هيچ حرفي از قتل نزد.

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، جلسه محاكمه متهمان قتل دكتر سرابي، صبح امروز در شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران برگزار شد كه بعد از قرائت كيفرخواست توسط نماينده دادستان،‌ اظهارات وكيل اولياي‌دم و دفاعيات متهم رديف اول، علي، متهم رديف دوم در جايگاه قرار گرفت و مدعي شد كه اتهامات خود را قبول ندارد.

متهم در خصوص آشنايي با سجاد گفت: از 7 سال قبل در تهران ساكن هستم. حدود 3 سال قبل بود كه به واسطه يك دوست مشترك با سجاد آشنا شدم. قبل از فوت مادر سجاد، يك‌بار به ملاقات او رفتم و سجاد هم فقط يك‌بار به خانه من آمد ولي من اسلحه‌اي همراه او نديدم. سجاد يك بار به من گفت به مطب بروم و نوبت بگيرم اما وقتي وارد مطب شدم، دكتر و منشي او در حال صحبت كردن بودند كه به سرعت از آنجا خارج شدم.

وي افزود: بعد از فوت مادر سجاد، او يك‌بار به خانه من آمد ولي قبل از اينكه به خانه بيايد با من صحبت كرد اما به من نگفت مادرش فوت كرده است؛ وقتي رسيد موضوع را به من گفت.

كتهم ادامه داد: بعد از حادثه هم وقتي او را به ميدان آزادي رساندم، اسلحه را ديدم كه به من گفت با دكتر درگير شده است اما باور نكردم كه مرتكب قتل شده باشد.

علي ادامه داد: من هيچ اطلاعي از سرقت پلاك و تغيير شماره‌هاي آن توسط سجاد نداشتم، چرا كه او بعد از خريد موتور، آن را به خانه من نياورد و به يك پاركينگ برد و از آنجا به شرستان رفت. چند روز بعد (روز حادثه) به تهران برگشت و از من خواست به پاركينگ بروم. او به من گفت دوست دارد با موتور چرخي در تهران بزند.

وي گفت: من به او گفتم با يك موتور برويم اما او گفت هر دو موتور را ببريم. ميدان هفت‌حوض بوديم كه خواستم از او جدا شوم ولي او از من خواست بمانم تا او به سرويس بهداشتي كه آنجا بود برود. خيلي طول كشيد وقتي برگشت من از او جدا شدم. به سمت خانه مي‌رفتم كه او پيامك زد و به من گفت به دنبالش بروم. وقتي رسيدم گفت پليس موتورش را توقيف كرده است. به او پيشنهاد دادم كه برويم تا موتور را تحويل بگيريم اما قبول نكرد.

متهم رديف دوم پرونده قتل دكتر سرابي در ادامه اظهاراتش گفت: وقتي به ميدان آزادي رسيديم، دوباره به خانه برگشتيم تا ساك سجاد را به او بدهم و او براي مراسم چهلمين روز فوت مادرش به شهرستان رفت. ميدان آزادي بود كه اسلحه را نشان داد و گفت با دكتر سرابي درگير شده است.

بعد از اظهارات علي، وكيل مدافع سجاد در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه موكلش واقعيت را بيان نكرده است، گفت: هيچ دفاعي ندارم چراكه در گفتار موكلم هيچ صداقتي نديدم.

وكيل علي هم در جايگاه قرار گرفت و در دفاع از موكلش گفت: دكتر سرابي با توجه به جدي بودن تهديد از سوي سجاد، به او گفته بود حاضر است مبلغ 100 ميليون تومان به او بدهد تا سجاد از او شكايت نكند. دكتر همچنين يكي از دوستان خود در نيروي‌انتظامي را به مدت 15 روز براي حفاظت از خود به خدمت گرفته بود.

وكيل مدافع متهم رديف دوم اين پرونده ادامه داد: موكل من در جريان اقدامات سجاد نبوده است و اين ادعا كه منزل وي پايگاهي براي عملي كردن نيت سجاد بوده، اشتباه است. سجاد به خاطر سابقه دوستي با علي، چند بار به خانه او آمده است. علي حتي وقتي در بيمارستان پدر سجاد تهديد به قتل و شكايت از دكتر سرابي كرده بود، او را به آرامش دعوت كرده است.

وي درباره اتهام موكلش در خصوص فراري دادن قاتل گفت: چون موكل من از نيت قاتل باخبر نبوده است، او را همراهي كرده و تقاضاي برائت او را دارم.

بعد از اظهارات وكلاي مدافع متهمان، سجاد دوباره در جايگاه قرار گرفت و در بيان آخرين دفاعيات خود گفت: پدرم گفته بود اگر قرار شد كه دستگير شوي، هر موقعيتي كه به دست آوردي خودت را بكش. من هم قصد داشتم خودم را بكشم. هيچ علاقه‌اي به زندگي توآم با سرافكندگي ندارم و نمي‌خواهم درخواست بخشش كنم.

علي هم در جايگاه قرار گرفت و گفت: من از نيت سجاد خبر نداشتم و قرار بود روز حادثه سجاد براي صحبت با دكتر سرابي و دريافت 100 ميليون تومان به مطب دكتر برود ولي هيچ حرفي از قتل نزد.

بعد از اظهارات متهمان، قاضي همتيار ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موكول كرد.
انتهاي پيام/

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:09 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

در بيانيه هيئت داوران جشنواره‌هاي رسانه‌اي سازمان ميراث فرهنگي تأكيد شد
گردشگري ما جان ندارد از بس كه نان مي‌خواهد

خبرگزاري فارس: در بيانيه هيئت داوران جشنواره‌هاي رسانه‌اي سازمان ميراث فرهنگي تأكيد شد: گردشگري ما جان ندارد از بس كه نان مي‌خواهد. نماي اين صنعت به رونق بسته است و داشته‌هايش با وجود چنين ميراث باشكوهي وافر و افزون. گردشگران براي ما آن هنگام به گردش درمي‌آيند كه درها را به رويشان با همه تأمل‌ها بگشاييم.

به گزارش خبرگزاري فارس هيئت داوران پنجمين جشنواره ميراث فرهنگي و رسانه، سومين جشنواره گردشگري و رسانه، دومين جشنواره دستها و نقشها در دريچه اول بيانيه‌ خود اعلام كردند: دل آسا مي‌شود آن هنگام كه ميراث ما نقش زنان به گردش مي‌آيد؛ اما به شرط شرايط هموار و به تناسب جلوه جلال ايران زمين.

ميراث ما، لوح زرين تاريخ و درس داناي زندگي است كه بشريت از كوروش و پيش از آن پاي آموختنش زانوي ادب زده است. امروز اين ميراث، با همه فراز و فرودهاي پيشاروي، افراشته مي‌شود تا چشم جهان را بار ديگر به آن لوح واره ماندگار متمركز سازد.

ميراث ما، نماند تا در «امروز» متوقف شود ماند تا «فردا» را زير نگاه خويش بياورد و آوردگاه بدخواهان را درهم شكند.

ميراث ما، رسانا و راهور بوده و خواهد بود. چنين است كه از آن سنگ نبشته‌ها سلوكها و شكوه‌ها، در دانايي درخشيده و نسل به نسل رساتر شده است تا رسانه‌ها در قاب اكنون ميراث داران مداد و امداد اين ميراث مانا باشند. باز با اين وجود درنگ واجب است.

دريچه دوم: دل آسا مي‌شود، آن هنگام كه ميراث ما نقش زنان به گردش مي آيد؛ اما به شرط شرايط هموار و به تناسب جلوه جلال ايران زمين.

گردشگري ما جان ندارد از بس كه نان مي‌خواهد. نماي اين صنعت به رونق بسته است و داشته‌هايش با وجود چنين ميراث باشكوهي وافر و افزون. گردشگران براي ما آن هنگام به گردش درمي‌آيند كه درها را به رويشان با همه تأمل‌ها بگشاييم. «آن گردش» و «اين درگشايي» دولا براي حركت يك باب است؛ باب آشتي و تدبير، مهر ورزي و تحكيم.

رسانه‌ها هر بار كه براي گردش صنعت گردشگري به جنبش درمي‌آيند تلخ تر مي‌نگارند و رصد مي‌كنند. گرچه چندي است ترويج جاذبه‌هاي شكوه ميراثي ما اين حوزه را دارد با قافله خود همراه مي‌كند و مي‌برد باز با اين وجود درنگ واجب است.

دريچه سوم: دل آسا مي‌شود آن هنگام كه ميراث ما نقش زنان به گردش مي‌آيد؛ اما به شرط شرايط هموار و به تناسب جلوه جلال ايران زمين.

دستها و نقشها براي صنايع دستي بي بديل ايرانيان، مي‌كوبد، مي‌رقصد و مي‌آفريند. آفرينشي از جنس آب و آينه، از بس كه ظريف است ولي صدها سال است كه نمي‌شكند. راستي اين حوزه را هنر هنرها ناميم يا سرور صنعتها؟ پاسخ اما پالوده و يكسان نخواهد بود. دل مي‌گويد: جام جاودان هنرش بخوان و عقل چون قابل معامله و داد و ستد مي‌خواندش فزون صنعت يگانه ايراني نام مي‌‌گذاردش.

رسانه‌ها و روزنامه نگاران اما چون طبعي جاري و آب واره دارند با هر كوبش چكش از سوي دستها براي حك نقشها، دست افشاني مي كنند ولي نقدها و گزارش‌هايشان در اين حوزه بيشتر به مويه‌هايي مي‌ماند كه دلواپس از دست دادن‌ها و فرداهاست. هرقدر هم صنايع دستي ما قد كشيده باشد باز با اين وجود درنگ واجب است.

با اين 3 زاويه نگاه به 3 حوزه ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي، هيئت داوران اين دوره از جشنواره‌هاي تركيبي ياد شده معتقد است، رسانه‌ها همچنان حس بيدار و وجدان آگاه و نقاد خود را حفظ كرده‌اند ولي با اين وجود بررسي دقيق‌تر آثار، به طور فهرست وار اين ارزيابي و نقد را در برابر روزنامه‌نگاران حوزه‌هاي ياد شده مي‌گذارد:

- مجموع آثار ارسالي در هر 3 حوزه با وجود نقطه‌هاي قوت نشان مي‌دهد كه ميان هدف حرفه‌‌اي با آثار ارائه شده فاصله وجود دارد آن هدف مطبوعاتي و اين فاصله، مي‌تواند روزنامه‌نگاران گرامي حاضر در اين حوزه تخصصي را مجاب كند كه براي آينده توليدهاي حرفه‌اي‌تري را عرضه كنند.

اما درباره هر رشته به طور تفكيك شده مي‌توان چنين گفت:
- در رشته خبر از شبكه خبر و يا خبرهاي كلامي حتي المقدور پرهيز شود و به توليد حرف‌اي خود خبر توجه شود.
- در رشته گزارش خبري به جمع بندي‌هاي صرف خبري، بدون كشف رابطه‌ها و توصيف آنها قانع نشويم و گاه اين فرم را با يادداشت نويسي اشتباه نگيريم.
- در رشته گفت‌وگو، بيشتر شاهد انجام گفت‌وگو به سبك عمقي باشيم.
- در رشته گزارش ميدان را براي توليد گزارش‌هاي تحليلي بيشتر باز كنيم به شرط آنكه چارچوب آن رعايت شود و البته پا را فراتر نهيم و شاهد توليد گزارش‌هاي تحقيقي باشيم.
- در رشته مقاله و نقد، سوژه‌هاي كاربردي‌تري را با چاشني اطلاعات روز به كار گيريم.
- در رشته يادداشت و سرمقاله چارچوب‌هاي حرفه‌اي روزنامه‌نگاري را كه سبب شفاف سازي سوژه‌ها شود و فرهنگ‌سازي در اين حوزه را به ارمغان آورد رعايت نماييم.
- در رشته تيتر، براي ماندگار شدن تيتر از ادبياتي مستقل، پيامي غيرمستقيم و واژگاني متفاوت سود جوييم.
- در رشته عكس، ضمن حفظ قواعد حرفه‌اي، تنها به جاذبه‌هاي بصري سوژه بسنده نكنيم و ابعاد محتوايي و مسائل و مشكلات مربوط به سوژه در حوزه‌هاي فرهنگي و اجتماعي و اقتصادي را نيز مدنظر قرار دهيم.

از آنجا كه حوزه‌هاي ميراث فرهنگي گردشگري و صنايع دستي از جاذبه‌اي خاص برخوردار است انتظار مي‌شود از توليد آثار احياناً تكراري يا كليشه‌اي دوري جسته شود و در مقابل به ويژه در زمينه گزارش و نقد نه‌تنها شاهد توليد آثار متفاوت بلكه درخشان و يگانه باشيم چنين باد.
انتهاي پيام/ر

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:18 PM
تشکرات از این پست
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1

تعدادي از نمايندگان مجلس مطرح كردند:
تقويت جايگاه وزارت رفاه با اجراي طرح‌هاي بزرگ طي يكسال اخير

خبرگزاري فارس: تعدادي از نمايندگان مجلس در ارزيابي خود از عملكرد يكساله وزارت رفاه و تأمين اجتماعي، اعلام كردند: وزارت رفاه در سال همت مضاعف، كار مضاعف با اجراي طرح هاي بزرگ جايگاه خود را در دولت بسيار تقويت كرده است.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از اداره كل روابط عمومي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي، سال 1389 را مي‌توان پرمشغله ترين سال فعاليت وزارت رفاه و تأمين اجتماعي برشمرد و اين وزارتخانه علاوه بر كارهاي قابل توجه‌اي از قبيل پرداخت مطالبات معوق بازنشستگان،‌پرداخت مطالبات داروخانه‌ها و مراكز بهداشتي، نهضت مسكن سازي معلولان زنان سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان بهزيستي و بيمه اقشار خاص به عنوان يكي از متوليان اصلي طرح ملي هدفمندي يارانه‌ها نقش فعالي را در اجراي اين قانون ايفا كرد؛ تعدادي از نمايندگان مجلس در گفت‌وگوهايي به بررسي عملكرد يكساله وزارت رفاه از جهات گوناگون پرداخته‌اند.

* وزارت رفاه و تأمين اجتماعي اجراي هدفمندي يارانه‌ها را خوب مديريت كرد

مخبر كميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي عملكرد وزير رفاه و تامين اجتماعي در اجراي طرح هدفمندسازي يارانه ها را خوب و موفق ارزيابي كرد.

كاظم جلالي مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در ارزيابي خود از عملكرد وزارت رفاه و تأمين اجتماعي با بيان اين كه محصولي به جزو وزراي خوب و موفق دولت دهم است، اخلاق، تواضع، فروتني، دلسوزي و توانمندي را از جمله خصايص شخصيتي وي برشمرد.

وي افزود: آقاي محصولي به خاطر داشتن ويژگي‌هاي فوق، در مسئوليت هاي مختلفي كه تاكنون در دولت داشته موفق بوده است.

نماينده مردم شاهرود در مجلس همچنين عملكرد محصولي در اجراي طرح هدفمندسازي يارانه‌ها را خوب و موفق ارزيابي كرد.

به گفته وي، وزارت رفاه و تأمين اجتماعي با آمدن محصولي جايگاه مهمتري پيدا كرده و او توانسته مجموعه تحت مديريتش را كه يك وزارتخانه بزرگ اقتصادي و اجتماعي است به خوبي سر و سامان دهد.

كاظم جلالي، آمادگي مجلس را براي كمك هرچه بيشتر به وزارت رفاه و تأمين اجتماعي در پيشبرد برنامه ها و طرح هاي در دست اجرا اعلام كرد.

* ارتقاء‌ جايگاه وزارت رفاه زمينه ساز اجراي نظام جامع رفاه و تامين اجتماعي است

عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اقدامات انجام شده توسط وزارت رفاه و تأمين عملكرد اين وزارتخانه را در سال جاري مثبت ارزيابي كرد.

سيد جواد زماني با اشاره به اصل 29 قانون اساسي كه برخورداري از تأمين اجتماعي را حقي همگاني مي داند اجراي قانون هدفمند سازي يارانه ها را گامي مهم در جهت اجرايي شدن اين اصل دانست.

وي با بيان اينكه برخورداري آحاد جامعه از بيمه همگاني يك حق برگردن حاكميت و ضرورت است از تلاش‌ها و اقدامات وزارت رفاه و تامين اجتماعي درتحت پوشش قرار دادن بيمه اجتماعي صنوف و اقشار آسيب پذير قدرداني كرد .

نمانده مردم كنگاور با اشاره به تجربه موفق كشورهاي پيشرفته در اجراي نظام ارجاع و پزشك خانواده بر اجراي دقيق اين طرح تاكيد كرد و افزود: تجربه نشان داد كه اجراي دقيق اين طرح مي تواند نقش مهمي در رشد سلامت جامعه داشته باشد اميدوارم با همكاري مستمر بين وزارتخانه اي بهداشت و رفاه و تأمين اجتماعي اين طرح به نحو احسن اجرا شود تا ما شاهد ارتقاي سطح بهداشت و سلامت جامعه باشيم.

وي بيمه اجتماعي كارگران ساختماني را از جمله اقدامات خوب وزارت رفاه و تأمين اجتماعي در بيمه اقشار آسيب پذير خواند و اظهار داشت: بسياري از كارگران ساختماني به دليل ماهيت كارشان در پرداخت حق بيمه دچار مشكل بودند كه در حال حاضر با كمك دولت و برنامه ريزي خوب وزارت رفاه و تامين اجتماعي بخشي از حق بيمه آنان به صورت يارانه پرداخت مي‌شود.

زماني بر اجراي دقيق قانون نظام جامع رفاه و تأمين اجتماعي تأكيد و ابراز اميدواري كرد در سال‌هاي آتي با برنامه ريزي دقيق وزارت رفاه و تامين اجتماعي و حمايت نمايندگان مجلس ما شاهد رشد نظام تامين اجتماعي و رفاه عمومي در جامعه باشيم.

*وزارت رفاه سر و سامان خوبي پيدا كرده است

عضو كميسيون بهداشت مجلس شوراي اسلامي گفت: وزارت رفاه و تأمين اجتماعي از زمان آقاي محصولي سروسامان خوبي پيدا كرده است.

سيداميرحسين قاضي زاده هاشمي در خصوص عملكرد وزارت رفاه و تامين اجتماعي در يك سال اخير، اقدامات اين وزارتخانه در حوزه بيمه‌اي، پرداخت معوقات بيمارستان‌ها و داروخانه‌ها و معوقات بازنشستگان را قابل تقدير فراوان دانست.

وي از وزير رفاه و تأمين اجتماعي به عنوان يكي از وزراي موفق دولت دهم ياد كرد.

به اعتقاد اين عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس، وزارت رفاه و تامين اجتماعي از زمان حضور محصولي در رأس اين وزارتخانه سروسامان پيدا كرده و منشاء خدمات قابل توجهي به مردم بوده است.

قاضي زاده هاشمي همچنين تأكيد كرد: انتظار ما از وزارتخانه هاي رفاه و تامين اجتماعي و بهداشت و درمان، همچون گذشته همكاري مستمر براي كاستن از مشكلات مردم در مديريت سلامت جامعه است.

نماينده مردم مشهد در مجلس تأكيد كرد: در راستاي حل مشكلات و كاهش معضلات مردم،از اين وزارتخانه حمايت بيش از پيش خواهيم كرد.

* وزارت رفاه در سال همت و كار مضاعف يك از پركارترين وزارتخانه هاي دولت بود

عضو كميسيون بهداشت مجلس گفت: وزارت رفاه و تأمين اجتماعي در سال همت مضاعف و كار مضاعف يكي از پركار ترين وزارتخانه ها بود و با توجه به مسووليت هاي قبلي و مسؤوليت جديد هدفمندي يارانه‌ها خيلي خوب توانست همه كارها را مديريت و هدايت كند.

اكبر رنجبر زاده عضو كميسيون بهداشت مجلس در مورد عملكرد اين وزارتخانه در يك سال گذشته افزود: وزارت رفاه و تأمين اجتماعي با توجه به حجم بالاي كار دقت خيلي خوبي در امور داشته است.

وي تصريح كرد: اين وزارتخانه در حوزه هاي تأمين اجتماعي و حوزه رفاه شامل بهزيستي و خدمات درماني نسبت به گذشته عملكرد خوبي داشته است.

نماينده مردم اسدآباد در خانه ملت تأكيد كرد: حجم كار وزارت رفاه چندين برابر شده اما با اين حال سرعت و دقت عمل در همه كارها مشهود است و رضايتمندي مردم گواه اين مساله است.

عضو كميسيون بهداشت مجلس شوراي اسلامي گفت: وزارت رفاه بايد در آينده به سمت تجميع بيمه ها حركت كند و تشكيل سازمان بيمه ايرانيان يك اقدام بزرگ و مهم در حوزه سلامت است كه بايد انجام شود.

رنجبرزاده الكترونيكي كردن پرونده بيماران را يكي از مواردي دانست كه بايد با پيگيري هاي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي در آينده انجام شود.
وي در خاتمه خاطرنشان كرد: در بخش هدفمندي يارانه ها اقدامات خوبي انجام شده و بايد با آينده نگري و كار كارشناسي به سمت هدفمندي تامين اجتماعي حركت كرد و در اين زمينه بايد دقت عمل بالايي داشت.

* وزارت رفاه نمادي از كار مضاعف و همت مضاعف را به نمايش گذاشت

نماينده مردم بويراحمد در خانه ملت گفت: وزارت رفاه و تامين اجتماعي تاكنون عملكرد بسيار خوبي داشته است و در بحث اجراي هدفمند كردن يارانه ها نمادي از كار مضاعف و همت مضاعف را به نمايش گذاشت .

ستار هدايتخواه با تأكيد براين مطلب، عملكرد وزارت رفاه و تامين اجتماعي طي يك سال اخير را مثبت خواند و اظهار كرد: وزارتخانه همواره پاسخگوي مطالبات جامعه هدف خود يعني اقشار آسيب پذير بوده است.

وي با اشاره به عملكرد خوب وزارت رفاه در همه بخش هاي مختلف، تصريح كرد: از وزير رفاه و تامين اجتماعي و سازمان هاي زيرمجموعه كه توانسته اند رضايت مردم را جلب كنند تقدير و تشكر مي كنم.

نماينده مردم بويراحمد در خانه ملت در ادامه تصريح كرد: با توجه به اين كه اقشار نيازمند و كم درآمد جامعه هدف وزارت رفاه هستند لذا مجلس بايد با بازنگري در برخي قوانين و مقررات كه ممكن است مانع انجام بهتر كار شود يا خلاءهايي را بوجود بياورد ، به اين وزارتخانه كمك كند.

* وزارت رفاه در اجراي موفق هدفمندي يارانه‌ها نقش تعيين كننده داشت

يكي از نمايندگان مجلس با تأكيد بر اينكه وزارت رفاه در اجراي موفق هدفمندي يارنه ها نقش تعيين كننده داشت، گفت: تلاش‌ها و اقدامات وزارت رفاه و تامين اجتماعي در تحت پوشش قرار دادن بيمه‌هاي اجتماعي اقشارضعيف موجب رفع دغدغه و تأمين كننده آتيه آنان شده است

سيد عنايت الله هاشمي عملكرد وزارت رفاه و تامين اجتماعي را خوب توصيف كرد و ادامه داد : خوشبختانه در اين دوره با پيگيري هاي شخص وزير اقدامات خوبي در حوزه رفاه و تامين اجتماعي صورت گرفته كه اميدوارم در سال هاي آتي با حمايت و همكاري مجلس و دولت شاهد ارتقاي نظام رفاه و تامين اجتماعي باشيم .

وي پرداخت معوقات بازنشستگان و پيگيري مابه التفاوت قانون خدمات كشوري را از جمله اقدامات خوب وزارت رفاه و تامين اجتماعي خواند و گفت: با توجه به مراجعات متعددي كه بازنشستگان به ما داشتند كه نشان دهنده بغرنج بودن اين موضوع بود ، خوشبختانه با پيگيري هاي خوب وزارت رفاه و تامين اجتماعي اين مهم به تحقق پيوست و رضايت خاطر بازنشستگان فراهم شد.

هاشمي نقش وزارت رفاه و تامين اجتماعي را در اجراي قانون هدفمند سازي يارانه ها نقشي كليدي دانست و اظهار داشت: دريافت شماره حساب بيش از 86 درصد سرپرستان خانوار و پرداخت نقدي يارانه ها گام مهم اين وزارتخانه در جهت اجراي هر چه بهتر اين قانون بود

نمانده مردم سپيدان با بيان اينكه وزارت رفاه و تأمين اجتماعي متولي اصلي حوزه رفاه در كشور است از اقدامات و عملكرد خوب اين وزارتخانه در حوزه هاي بيمه اي و حمايتي قدرداني كرد.

*تلاش هاي وزارت رفاه در يكسال اخير موجب اميدواري مردم و مسئولان شده است

اسماعيل كوثري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به اقدامات وزارت رفاه و تأمين اجتماعي در زمينه پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان، مسكن معلولان، بيمه ايرانيان، اجراي طرح پزشك خانواده، بيمه‌هاي اجتماعي اصناف، اجراي طرح هدفمند‌سازي يارانه‌ها و برخي موارد ديگر در كشور گفت: مجموعه فعاليت‌هاي صورت گرفته در زمان مسئوليت آقاي محصولي در اين حوزه‌ها بيانگر ارتقاء جايگاه وزارت رفاه و تامين اجتماعي در دولت است.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با موفق خواندن عملكرد وزارت رفاه در اجراي طرح هدفمند‌سازي يارانه ها، آمادگي مجلس‌ براي كمك به پيشبرد طرح‌هاي اين وزارتخانه را اعلام كرد.

وي اظهار داشت: البته براي خدمت به مردم به خصوص اقشار مستضعف نبايد به وضع موجود راضي بود و از همه توان در جهت بهبود و ارتقاي معيشت و زندگي آنان بهره گرفت.

نماينده مردم تهران در مجلس ‌تأكيد كرد: با شناختي كه از شخص وزير رفاه و تأمين اجتماعي دارم، دولت با استفاده از ظرفيت بالاي آقاي محصولي مي تواند كارهاي بزرگ‌تري را نيز انجام دهد و مجلس براي اجراي طرح‌هاي اين وزارتخانه، آمادگي دارد.

وي با بيان اينكه تقويت جايگاه وزارت رفاه مي تواند به اجراي نظام جامع رفاه و تامين اجتماعي كمك موثري كند،اظهار داشت: اقدامات انجام شده در وزارت رفاه باعث اميدواري مسئولان شده و بارقه اميدي در بازنشستگان ايجاد كرده است .
انتهاي پيام/گ

سه شنبه 24 اسفند 1389  3:18 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها