من فکر میکنم موسوی خودش هم نمیدونس تو چه جریانی قرار گرفته......اما وقتی فهمید که کار از کار گذشته بود و نمیتونست بگه من پشیمونم......
ریشه این کودتای نرم آمریکا و همپیمانهاشون هستند ( به دلایل زیر )
1. قبل از ایران در اکراین (انقلاب نارنجی) گرجستان (انقلاب گل رز) و در قرقیزستان (انقلاب گل لاله) هم این انقلاب ها به طور غیر مستقیم توسط
کشور آمریکا و انگلیس به وجود امده و حمایت میشد..............
2. اسم سبز برای این انقلاب بیش از 3 سال قبل انتخاب شده بود و بیشتر توسط سخنگویان وزارتهای دفاع و جنگ آمریکا و اسرائیل بیان میشد.....
3. تمام رسانه های وابسته به آمریکا و انگلیس از جنبش سبز طرفداری میکردند.
4. ملاقات های سران فتنه ( مخصوصا آقای خاتمی ) با برخی مسئولین آمریکایی و اسرائیلی نشانه مهم برای اثبات این موضوع است.......
جاذبه های این جنبش:
نارضایتی برخی مردم از احمدی نژاد و این رژِیم که این نارضایتی و انتظار تغییر حکومت که توسط رسانه های بیگانه در بین برخی به وجود اومده بود
باعث شد که مردماز هر کاندیدی که شعار تغییر بدهد طرفداری کنند.
آقای موسوی هم مانند آقای خاتمی برای برای جذب بیشتر جوانان تلاش میکرد...از این رو شعار آزادی میداد....
این خود باعث بی حجاب شدن برخی دختران شد و به همین دلیله که به این نوع انقلاب ها میگن انقلاب رنگی........
یعنی افراد از روی ظواهر طرفدار این جنبش ها میشن......
(من خودم دوستانی دارم که بعد از برگشتن از میان جمعیت دختر و پسر حامی موسوی با خنده اومدن پیشه من و گفتن که
اگه موسوی بیاد اینجوری میشه پس ما به موسوی رای میدیم......
منظورشون از ((((((اینجوری)))))) بی حجابی هایی بود که دیده بودند...)
کمتر میدیدم که کسی به خاطر خود موسوی به موسوی رای داده باشه...... از هر کس میپرسیدی چرا موسوی؟؟ میگفت چون احمدی نژاد بده
بعد از انتخابات تعداد افرادی که فکر میکردن تقلبی در کاره حداقل کمتر از یک چهارم طرفداران موسوی بودند یعی کمتر بودند و کسانی که طرفدار آشوب و براندازی نظام بودند بسیار بسیار کمتر از طرفداران موسوی بودند....