0

جنبش سبز؟!؟!

matin110x
matin110x
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 332

جنبش سبز؟!؟!

100% همه شما در جریان ماجراهای انتخابات سال 88 هستید

در این بحث میخوایم بررسی کنیم که واقعا چی شد که این اتفاقات رخ داد و واقعا حق با کی بود؟؟؟

و به نظر شما باید با سران اغتشاشات و کسانی که در آشوب شرکت داشتن چگونه برخورد میشد؟؟؟

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

چشمها را باید شست جور دیگر باید دید ...

سه شنبه 19 بهمن 1389  10:35 PM
تشکرات از این پست
ahmad88
Meysam_Vampair
Meysam_Vampair
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1442

پاسخ به:جنبش سبز؟!؟!

بحث کردن داره راجع به این موضوع؟! اون آقایون دیگه پیوستن تو زباله دان تاریخ! فقط اگه جلوشونو نگیرن هی تخم میزارن اونوقت ممکنه ماجرا سر دراز پیدا کند! 

سه شنبه 19 بهمن 1389  11:12 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

عزیزم دنبال ریشه یابی هستیم تا هم خدای ناکرده خودمون فریب نخوریم هم با کمک اطلاعات بدست آمده در این بحث دیگران رو هم آگاه کنیم

وبیشتر دوست دارم طرفداران جنبش سبز رو بکشونم پای بحث

3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

سه شنبه 19 بهمن 1389  11:43 PM
تشکرات از این پست
karshenas
karshenas
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 188

باسلام خدمت دوستان

کارشناسان این بحث امتیازات ویژه خواهند گرفت به شرط اینکه بحثهاتان پرمحتوا باشد

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

چهارشنبه 20 بهمن 1389  2:59 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت بچه های گل

در مورد مطلی که متین جون گفت ریشه یابی والا من فکر می کنم اونجوری که اینا پیش می رفتن یه طرح برنامه ریزی شده بود و همانطوری که قبل انتخابات معلوم بود کلی رو این حرکت و پیروزی در انتخابات برنامه ریزی کرده بودن و تا اونجایی که من یادمه اون زمانا روزنامه کیهان نوشته بود که قبل انتخابات این سران فتنه یا جنبش سبز یکی از کارایی که برای جذب آرا انجام می دادن این بود که دخترایی رو به کار بگیرن که بتونن پسرا و آراء اونارو جذب کنن و در اون هر دختر باید حد اقل یکی دو پسر رو به سمت خودش جذب می کرد و با توجه به افرادی که روز عاشورا و روزای دیگه ریخته بودن تو خیابون مطلب روزنامه کیهان هم پر بیراه نیست

اما این که این افراد چرا این کارو کردند من فکر میکنم دلایل زیر رو داشته باشه:

قدرت طلبی

تلافی مناظره هاشون با آقای رئیس جمهور

و اگه بخواییم تو یه کلمه خلاصه کنیم پیروی از هوای نفس بود.

ممنون از توجهتون

پنج شنبه 21 بهمن 1389  5:29 PM
تشکرات از این پست
karshenas
Meysam_Vampair
Meysam_Vampair
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1442

باز هم  آشوبی دیگر در راه است هرچند این افراد غلطی نمیتوانند بکنند . طبق اظهاراتی  که شب گذشته آقای محسن رضایی در برنامه ی دیروز امروز فردا داشتند  باید هر چه سریع تر محاکمه ی سران فتنه بصورت قانونی انجام گیرد تا در آینده شاهد ظهور مخملی های دیگری نشویم.......

جمعه 22 بهمن 1389  1:23 AM
تشکرات از این پست
karshenas
karshenas
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 188

نقل قول Meysam_Vampair

باز هم  آشوبی دیگر در راه است هرچند این افراد غلطی نمیتوانند بکنند . طبق اظهاراتی  که شب گذشته آقای محسن رضایی در برنامه ی دیروز امروز فردا داشتند  باید هر چه سریع تر محاکمه ی سران فتنه بصورت قانونی انجام گیرد تا در آینده شاهد ظهور مخملی های دیگری نشویم.......

همونطور که دیدید ومیدونید اینها فقط بیانیه میدهند

مردم ما مردم بیداریند که به سادگی گول نمیخورند

عده ای هم که خام این افراد میشوند افرادی احمق وجاهلند که زیاد هم نیستند

....KARSHENAS....

مدیر تالار گفتگوی آزاد

جمعه 22 بهمن 1389  10:42 AM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

به نظر شما به چه علت یه عده خام اینا شدن؟

جاذبه هاشون چی بود؟

جمعه 22 بهمن 1389  7:10 PM
تشکرات از این پست
milatave
milatave
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 715

من فکر میکنم موسوی خودش هم نمیدونس تو چه جریانی قرار گرفته......اما وقتی فهمید که کار از کار گذشته بود و نمیتونست بگه من پشیمونم......

ریشه این کودتای نرم آمریکا و همپیمانهاشون هستند ( به دلایل زیر )

1.  قبل از ایران در اکراین (انقلاب نارنجی) گرجستان (انقلاب گل رز) و در قرقیزستان (انقلاب گل لاله) هم این انقلاب ها به طور غیر مستقیم توسط

کشور آمریکا و انگلیس به وجود امده و حمایت میشد..............

2.  اسم سبز برای این انقلاب بیش از 3 سال قبل انتخاب شده بود و بیشتر توسط سخنگویان وزارتهای دفاع و جنگ آمریکا و اسرائیل بیان میشد.....

3.  تمام رسانه های وابسته به آمریکا و انگلیس از جنبش سبز طرفداری میکردند.

4.  ملاقات های سران فتنه ( مخصوصا آقای خاتمی ) با برخی مسئولین آمریکایی و اسرائیلی نشانه مهم برای اثبات این موضوع است.......

جاذبه های این جنبش:

نارضایتی برخی مردم از احمدی نژاد و این رژِیم که این نارضایتی و انتظار تغییر حکومت که توسط رسانه های بیگانه در بین برخی به وجود اومده بود

باعث شد که مردماز هر کاندیدی که شعار تغییر بدهد طرفداری کنند.

آقای موسوی هم مانند آقای خاتمی برای برای جذب بیشتر جوانان تلاش میکرد...از این رو شعار آزادی میداد....

این خود باعث بی حجاب شدن برخی دختران شد و به همین دلیله که به این نوع انقلاب ها میگن انقلاب رنگی........

یعنی افراد از روی ظواهر طرفدار این جنبش ها میشن......

(من خودم دوستانی دارم که بعد از برگشتن از میان جمعیت دختر و پسر حامی موسوی با خنده اومدن پیشه من و گفتن که

اگه موسوی بیاد اینجوری میشه پس ما به موسوی رای میدیم......

منظورشون از ((((((اینجوری))))))   بی حجابی هایی بود که دیده بودند...)

کمتر میدیدم که کسی به خاطر خود موسوی به موسوی رای داده باشه...... از هر کس میپرسیدی چرا موسوی؟؟   میگفت چون احمدی نژاد بده

بعد از انتخابات تعداد افرادی که فکر میکردن تقلبی در کاره حداقل کمتر از یک چهارم طرفداران موسوی بودند یعی کمتر بودند و کسانی که طرفدار آشوب و براندازی نظام بودند بسیار بسیار کمتر از طرفداران موسوی بودند....

دوشنبه 25 بهمن 1389  12:46 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

با سلام

داداشم من با این که میگی موسوی خودش نمی دونست داره چیکار میکنه مخالفم موسوی معلوم بود چی میخواست، رسیدن به قدرت به هر طریق ممکن، حالا این طریق ممکن می تونه حمایت خارجیا باشه یا گروهکای دیگه یا راهای دیگه.  و در مورد این که می گی دختر پسرایی که موسویو برا قوانین یا ازادی های بیحدش می خواستن نه واسه خودش باید بگم که اصلا مگه چیزی اخلاقی نکته مثبتی داره که ما یا کس دیگه ای واسه خودش بخواییم؟ با این کارایی که قبل  و بعد انتخابات می کرد؟

منتظر نظراتتون هستم با تشکر

فعلا

دوشنبه 25 بهمن 1389  7:17 PM
تشکرات از این پست
momenoon60
momenoon60
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 18

ببینید من هم با اقای موسوی و کاری که کرد اصلا موافق نیستم

واقعیت این که افای احمدی نزاد در اتنخابات برنده شد.اما اون چیزی که باعث این اتفاقات شد.عدم سیاست مداری اقای احمدی بود.در اون مناظره بود.

به نظر من همون اندازه اقای احمدی مقصر اقای احمدی نقش تحریک کننده این اتفاقات داشت.چرا رییس جمهور ایران باید توی رسانه ملی حرفهایی بزنه

نباید بگه

همه ما میدونیم اکثر مسئولین ایران دارای فسادهایی هستن جار زدن اون تو رسانه درست نیست .اگه راست میگن چرا برخورد نمی کنند فقط

حرف میزنند.پس تکلیف پسر اقای ناطق چی شد

دوشنبه 25 بهمن 1389  9:06 PM
تشکرات از این پست
milatave
milatave
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 715

اهداف احمدی نژاد بلنده.....حتی واسه دل خودشم که شده دوست داره ایران رو به درجه های بالای علمی برسونه و اهدافش رو اجرا کنه.....

واسه همین تو مناظره به فساد خانواده هاشمی و همسر موسوی اشاره کرد تا نظر مردم رو بیشتر جلب کنه و انتخاب بشه......( این در حد یه حدسه)

حتی در آخرین صحبت های خودش از مردم خواهش کرد که بهش رای بدن.......( این نشونه اخلاص در کارشه)

این که میگی نباید اینارو میگفت ........خودش بعد اون حرفایی که زد تو همون مناظره گقت که آقا طبق حکومت عدل علی و دین اسلام باید مهر داغ بر پیشونی دست برندگان بر بیت المال گذاشت و تو شهر اونارو چرخوند تا همه اونارو بشناسن.......

کم کم این جنبش داره نابود میشه...........الان 26 بهمن ساعت 3:30...........چند ساعت پیش تو اخبار و بعدش تو نت فیلم و عکسهای اغتشاشات 25 بهمن رو دیدم

کمتر از پارسال هستن................

اینا تازه اوله راهه ...... حالا حالا ها اینطوریه که یکی از دشمن میخوریم و 10 تا از خودی........

سه شنبه 26 بهمن 1389  4:12 AM
تشکرات از این پست
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

جنبش لجن بهتر است

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

سه شنبه 26 بهمن 1389  10:19 AM
تشکرات از این پست
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

سلام به همه

داداش گلم مومنون60 وظیفه برخورد با پسر ناطق و کسای دیگر از مسئولین که به قول شما هممون می دونیم دارای فسادهایی هستن قوه قضاییست اقای رئیس جمهور بنده خدا چیکار کنه به قول شما اگه می تونست فقط حرفشو نمی زد  و عمل هم می کرد  و باهاشون برخورد می کرد

سه شنبه 26 بهمن 1389  2:56 PM
تشکرات از این پست
matin110x
matin110x
کاربر برنزی

آقای رئیس جمهور این منافقین رو توی مناظرات رسوا نمیکرد هم اینا همین کارا رو میکردن

خوشبختانه دیگه عمرشون به آخر رسیده

توی درگیریهای 25 بهمن اصفهان یکیشون میخواست دوست منو با چاقو بزنه که با مداخله من موفق نشد و فقط صورت منو با چاقو بشدت زخمی کرد

روز جمعه این هفته باید با صورت پر از بخیه و زخمی بشینم سر سفره عقد

سه شنبه 26 بهمن 1389  5:22 PM
تشکرات از این پست
ahmad88 thegost
دسترسی سریع به انجمن ها