0

عکاسی فضایی با دوربین 45 پوندی

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

عکاسی فضایی با دوربین 45 پوندی

 
دو دانشجوی دکتری در انگلیس با اختصاص یک بودجه تنها 350 پوندی موفق شدند تصاویری دیدنی از فراز زمین با چشم اندازی از خورشید تهیه کنند. "الکس" و "کریس" دو دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه شفیلد برای تهیه این تصاویر یک کیت ساختند و سپس آن را وارد دوربین ویدیویی با وضوح تصویر بالا کردند. این کیت قادر بود تصاویر را از فاصله بیش از 100 هزار پایی در آسمان تهیه کند.
 
 
داخل جعبه علاوه بر دوربین یک دستگاه "جی. پی. اس" نیز قرار گرفته بود که موقعیت دوربین را مشخص می کرد. همچنین چند بخاری دستی کوچک نیز گذاشته شده بود. به این ترتیب دوربین می توانست در ارتفاعی که دما به 50- سانتیگراد می رسد بدون یخ زدگی عمل کند. سپس جعبه را داخل یک بالون هلیمی قرار دادند و آن را در اتمسفر به ارتفاع 23 مایلی (بیش از 37 کیلومتری) فرستاند.  
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
دوشنبه 18 بهمن 1389  4:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها