0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

نقل قول farshon
نقل قول ravabet_rasekhoon

سلام و تشکر
از مسئول محترم انجمن ها تشکر می کنم که قبول زحمت فرمودند و پاسخگو شدن. از مدیر گرامی و فعال راسخونی هم تشکر می کنم که با تلاش مستمر تالار گفتگوی آزاد و انجمن ها را حمایت می فرمایند.

موفق باشید.

چهارشنبه 2 اسفند 1391  5:57 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم تالارگفتگو

باسلام

اینجانب قصددارم به تمام پستهای زده شده درتالارشماپاسخ بدهم البته بعضی ازپستهاکه اززمان وموقعیت اجتماعی آن گذشته است راانتخاب نمی نمایم اگرمی بینیدکه ازسالهای قبل مطلب انتخاب شده وبه آن پاسخ می دهم چون مجبورهستم ودوستان وسایرکاربران داخل تالارگفتگوزیادمطلبی قرارنمی دهندتابه بحث وگفتگوبنشینیم بنابراین امیدوارم اعتراضی ازاین نظرپیش نیایدبنده معتقدم وقتی پستی گذاشته میشه حداقل یک نفراگرنظری یاپیشنهادی داردمطرح نمایدنه اینکه فقط هدف گذاشتن پست وکسب امتیازباشدامیدوارم ازاین ماه به بعدتامل داشته باشیدتامن بتوانم به همه پستهای تالارگفتگوازسال87به 91پاسخگوباشم.باتشکرواحترام

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 5 اسفند 1391  3:07 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارگفتگو

باسلام

اینجانب قصددارم به تمام پستهای زده شده درتالارشماپاسخ بدهم البته بعضی ازپستهاکه اززمان وموقعیت اجتماعی آن گذشته است راانتخاب نمی نمایم اگرمی بینیدکه ازسالهای قبل مطلب انتخاب شده وبه آن پاسخ می دهم چون مجبورهستم ودوستان وسایرکاربران داخل تالارگفتگوزیادمطلبی قرارنمی دهندتابه بحث وگفتگوبنشینیم بنابراین امیدوارم اعتراضی ازاین نظرپیش نیایدبنده معتقدم وقتی پستی گذاشته میشه حداقل یک نفراگرنظری یاپیشنهادی داردمطرح نمایدنه اینکه فقط هدف گذاشتن پست وکسب امتیازباشدامیدوارم ازاین ماه به بعدتامل داشته باشیدتامن بتوانم به همه پستهای تالارگفتگوازسال87به 91پاسخگوباشم.باتشکرواحترام

ضمن سلام و تشکر

مدیر پر تلاش راسخونی، پس بی زحمت به مطالبی نقل بزنید یا پاسخ دهید که خبر یا موضوع آن قدیمی نشده باشد و تازگی داشته باشد. فکر کنم موضوعات زیاد و خو بی پیدا خواهید کرد.

موفق باشید.

شنبه 5 اسفند 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مدیرمحترم تالارگفتگو

باسلام واحترام

می خواستم بپرسم تاماه قبل آخرین کاربربرترکلیه جداول تاپیکهای ویژه ویژه رواعلام نمودیدکه به میزان 50امتیازرسیده بودآیاافرادیکه قبلا"معرفی کرده ایددوباره شانس بدست آوردن امتیازروندارند؟ وآیاجدول امتیازتاپیپیک ویژه ویژه مخصوص سایرعناوین تاپیکهایتون موجودنیست منظورم اینست که جدیدا"تاپیکی راویژه ویژه ننموده اید؟ وآیاامتیازات نفرات برتردرپست مجموع جداول کسی درماه بهمن امتیازبالایی کسب ننموده است؟ وکلا"این موضوع به پایان رسیده؟درضمن نحوه برگزیدن نفراول درجدول امتیازبندی آیاباتوجه به مجموع امتیازات کسب شده درکلیه جداول می باشد؟ چون من برای معرفی نفراول درتالارلطیفه وطنزفعلا"مرددهستم وانتظارقراردادن پستهای بیشتررادرتالارمی کشم تامثلا"به 40پست ویژه که رسیدسپس اقدام به معرفی نفرات نمایم البته تالارلطیفه وطنزمثل تالارگفتگوی آزاد مطالب متنوع وگوناگون نداردتابتوان بعنوان تاپیک ویژه ویژه درنظرگرفت شایدماهی یک یادووحداکثرسه تاپیک ویژه موجودباشد.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 8 اسفند 1391  1:41 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer fatemeh313
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارگفتگو

باسلام واحترام

می خواستم بپرسم تاماه قبل آخرین کاربربرترکلیه جداول تاپیکهای ویژه ویژه رواعلام نمودیدکه به میزان 50امتیازرسیده بودآیاافرادیکه قبلا"معرفی کرده ایددوباره شانس بدست آوردن امتیازروندارند؟ وآیاجدول امتیازتاپیپیک ویژه ویژه مخصوص سایرعناوین تاپیکهایتون موجودنیست منظورم اینست که جدیدا"تاپیکی راویژه ویژه ننموده اید؟ وآیاامتیازات نفرات برتردرپست مجموع جداول کسی درماه بهمن امتیازبالایی کسب ننموده است؟ وکلا"این موضوع به پایان رسیده؟درضمن نحوه برگزیدن نفراول درجدول امتیازبندی آیاباتوجه به مجموع امتیازات کسب شده درکلیه جداول می باشد؟ چون من برای معرفی نفراول درتالارلطیفه وطنزفعلا"مرددهستم وانتظارقراردادن پستهای بیشتررادرتالارمی کشم تامثلا"به 40پست ویژه که رسیدسپس اقدام به معرفی نفرات نمایم البته تالارلطیفه وطنزمثل تالارگفتگوی آزاد مطالب متنوع وگوناگون نداردتابتوان بعنوان تاپیک ویژه ویژه درنظرگرفت شایدماهی یک یادووحداکثرسه تاپیک ویژه موجودباشد.باتشکر

سلام و تشکر

تمامی امتیازات ویژه اهدا شده است و طرح به نظر بنده تمام شده است. تا ببینیم مدیر بعدی چه نظری دارند. بحث برترین ها در بخش امتیازات ویژه هم خود بخود لغو می شود. اگر دقت فرموده باشید همکار گرامی سرکار nargese_montazer در تاپیک :

###برترین کاربران+جداول امتیازات تاپیک های ویژه ویژه ###
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/643953/page1/

زحمت جمع بندی امتیازات را کشیده اند و ملاک برای برتر شدن، مجموع امتیازات در ماه است و اگر برای پایان سال مد نظر بگیریم، ملاک مجموع امتیازات در پایان سال است. 

اگر شیوه سنجش تاپیک ها و تعلق گرفتن امتیازات به تاپیک ها و پست های برتر و کیفی تر صورت بگیرد، خود بخود بحث تاپیک ویژه ویژه کارایی خود را از دست می دهد و نیازی به اجرای آن نیست. به اضافه اینکه اجرای این طرح، باعث سردی کاربران جهت مشارکت در سایر تاپیک ها و مباحث می شود. البته در مورد تالار شما نمی دانم اما این تجربه تلخ را در این تالار مشاهده کرده ام.

موفق باشید.

سه شنبه 8 اسفند 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer
alipaidar
alipaidar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

سلام

میخواستم پست لطفا به سئوالات زیر صادقانه جواب بدهی!!! رو ویژه اعلام کنید.

هنگامی که شیپور جنگ نواخته شود ؛ شناختن مرد از نامرد آسان می شود ، پس ای شیپورچی بنواز .

شهید مصطفی چمران

چهارشنبه 9 اسفند 1391  1:09 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول alipaidar

سلام

میخواستم پست لطفا به سئوالات زیر صادقانه جواب بدهی!!! رو ویژه اعلام کنید.

ضمن سلام و خیر مقدم

تشکر بابت ایجاد تاپیک خوب و غیر تکراری شما و تشکر دوم بابت قرار دادن آن در زیر تالار متناسب با موضوع.

موفق باشید.

چهارشنبه 9 اسفند 1391  10:46 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

با سلام و عرض ادب

لطفاً در صورت صلاحدید تاپیک زیر تبلیغ گردد :

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/720704/page1

چهارشنبه 9 اسفند 1391  10:15 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

با سلام 

من اعتراض دارم

چرا هیچ کس نمیاد باهم یه اعتراض دسته جمعی بکنیم که مدیر تالارمون نره؟

آخه اون کاربرای قدیمی تالار کجان که نمیان دیگه تو تالار؟angry

آخه چرا تالار توی این مدت که من نبودم اینقدر سوت و کور شده؟

بابا بیاین یه تالارتکونی بکنیم و تو سال جدید دوباره فعالش بکنیم مثل قبل.

اگر شماها برین من هم میرم.crying

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

چهارشنبه 9 اسفند 1391  10:29 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer yasbagheri nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

با سلام و عرض ادب

سلام و تشکر

چشم به مسئول محترم انجمن ها پیام شما را می رسانم.

موفق باشید.

پنج شنبه 10 اسفند 1391  11:28 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

با سلام 

من اعتراض دارم

چرا هیچ کس نمیاد باهم یه اعتراض دسته جمعی بکنیم که مدیر تالارمون نره؟

آخه اون کاربرای قدیمی تالار کجان که نمیان دیگه تو تالار؟angry

آخه چرا تالار توی این مدت که من نبودم اینقدر سوت و کور شده؟

بابا بیاین یه تالارتکونی بکنیم و تو سال جدید دوباره فعالش بکنیم مثل قبل.

اگر شماها برین من هم میرم.crying

سلام و تشکر

رفتن بنده دلیل قانع کننده دارد. بعد از عید (حوالی اردیبهشت خرداد) حدودا دو ماهی نیستم یا خیلی خیلی محدود دسترسی به سایت دارم. بماند که همین الان هم به دلایلی فعالیت در سایت برایم مشکل است. دنبال بهانه نیستم. شاید دو ماه ما شد سه یا حتی بیشتر. باید به فکر اداره تالار باشم. 

رفتن کاربران فعال یا غیر فعال شدن برخی کاربران خوبمون، دلیل قطعی برای انصراف بنده نیست و تنها انگیزه ام را کاهش داده است. اما دلایل محکم تری دارم. مهم شخص نیست مهم همکاری گروهی است که انشاالله با جایگزینی یک فرد شایسته تر، این تالار رونق قبلی خود را بگیرد و شما هم در محیط پر رفت و آمدتر و موثرتر فعالیت کنید. هدف ارتقای سایت و افزایش تعامل در محیط فرهنگی راسخون است که نباید بخاطر یکی دو نفر نادیده گرفته شود و باید استوار و محکم هدف را دنبال کرد.

ارتباطم با راسخون کامل قطع نمی شود و فقط محدود می شود. هر چند به احتمال زیاد مدیریت تالار اقتصاد را همچنان بر عهده خواهم گرفت.

از لطفتون بسیار ممنونم اما چاره ایی ندارم و نمی توانم به خودم اجازه دهم یکی فعال تر حضور داشته باشد و بنده سد راه ایشون باشم. 

موفق باشید.

پنج شنبه 10 اسفند 1391  11:44 AM
تشکرات از این پست
fatemeh313 nargese_montazer
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

نقل قول nikbakht88

نقل قول onehamed

با سلام و عرض ادب

سلام و تشکر

چشم به مسئول محترم انجمن ها پیام شما را می رسانم.

موفق باشید.

سلام ، منون که این موضوع را مطرح کردید ولی من نمی دانم این تاژیک چه مشکلی داره که تبلیغ نمی شود

اگر تبلیغ شود می توان آن را با امتیاز ویژه نیز کرد !

در هر صورت بنده از شما تشکر می کنم 

پنج شنبه 10 اسفند 1391  7:50 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام ، ممنون که این موضوع را مطرح کردید ولی من نمی دانم این تاپیک چه مشکلی داره که تبلیغ نمی شود

اگر تبلیغ شود می توان آن را با امتیاز ویژه نیز کرد !

در هر صورت بنده از شما تشکر می کنم 

سلام و تشکر

جناب onehamed، این موضوع جدید نیست و بارها و بارها بررسی شده است در قالب تاپیک ها و سوالات متفاوت. پیشنهادات خوبی ارائه شده که برخی از آنها قابلیت اجرا داشتند و رسیدگی شدند و برخی پیشنهادات خوب هم بدلایلی ممکن نشد. باز شدن این مبحث تکرار مکررات است و نتیجه خاصی نخواهد داشت. تا الان که مشارکت خوبی شده است، که یکی از دلایل آن تبلیغ آن و زحمت خود شما بوده است. مطمئن باشید هر کاربری که ایده خوبی داشته آنرا مطالعه کرده و در صورت تمایل مشارکت نموده و تبلیغ آن در لینک چرخشی پست های پاسخ را بالا می برد اما پاسخ های کوتاه و بی محتوا که ارزشی ندارد. در ضمن مطمئن باشید این تاپیک از دید مسئولین دور نمی ماند و اگر در توان آنها باشد، حتما رسیدگی خواهند کرد.

موفق باشید.

شنبه 12 اسفند 1391  10:25 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nargese_montazer
farshon
farshon
کاربر طلایی1

مسئولین محترم تالارجناب نیکبخت88 وجناب اونامد

باسلام واحترام

همینقدرکه درتالارقاصدک موضوع مطرح شدوخودشمادونفربزرگوارآنراپیگیری نمودیدهرچندکه بامخالفت روابط عمومی راسخون آنهم بدلیل شباهت داشتن مطلب بامطلبهای سابق به نظرمن خودش تبلیغی به حساب می آیندچون بهرحال هرکاربربادیدن لینک جناب اونامدخودبخودبه صفحه موردنظرهدایت می شودحال اگرراسخون هم اقدام به زدن مطلب درلینک چرخشی ننموده بدلیل تکراری بودن موضوع خودبخودکاربران بالینک شماآشناشدند.باتشکرازشمابزرگواران

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 12 اسفند 1391  11:03 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مسئولین محترم تالارجناب نیکبخت88 وجناب اونامد

باسلام واحترام

همینقدرکه درتالارقاصدک موضوع مطرح شدوخودشمادونفربزرگوارآنراپیگیری نمودیدهرچندکه بامخالفت روابط عمومی راسخون آنهم بدلیل شباهت داشتن مطلب بامطلبهای سابق به نظرمن خودش تبلیغی به حساب می آیندچون بهرحال هرکاربربادیدن لینک جناب اونامدخودبخودبه صفحه موردنظرهدایت می شودحال اگرراسخون هم اقدام به زدن مطلب درلینک چرخشی ننموده بدلیل تکراری بودن موضوع خودبخودکاربران بالینک شماآشناشدند.باتشکرازشمابزرگواران

سلام و تشکر

بله شما درست می فرمائید. اما در لینک چرخشی قانون و قاعده خاصی حکم فرما نیست و گاها مطالب تکراری ارسال می شود و یا موضوعات کم اهمیت. هر چند این موضوع تا حدی تکراری بود اما مرتبط با سایت و هر چقدر در مودر آن بحث شود، باز جای کار دارد. 

بنظرم منظور از نام کاربری onehamed ، خدای واحد و یکتا باشد و تلفظ آن "وان حامد" است که با توجه به اینکه حامد از اسامی خداوند است، برداشت بنده اینگونه است.

موفق باشید.

شنبه 12 اسفند 1391  11:31 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها