نقل قول nikbakht88
همکار گرامی و مدیر پر تلاش راسخونی nargese_montazer
چند روزیه که در اثر مشکلاتی، فرصت کافی برای مراجعه به سایت راسخون را ندارم. از مسئولین درخواست موافقت با عزل بنده را داشتم که موافقت نشد. می دونم مسئولیت همکاری و مدیریت این تالار، اضاف بر مسئولیت مدیریتی شما می باشد و از این بابت شرمنده ام. مشکل بنده با گذشت یکی دو روز حل نمی شود و ممکنه خیلی بیشتر از چند روز طول بکشد، خوشبختانه در این مدت همکاری شما با صداقت و خوش نیتی شما مواجه بوده ام و واقعا تشکر می کنم. در رابطه با تقدیر جزئی از همکاری شما با مسئولین روابط عمومی قرار شد یک ماه در میان از شما تقدیر شود. و خوب می دونم که همکاری شما برای دریافت پاداش و امتیاز نیست و نیت شما خیلی برتر از این حرفهاست اما این کار را برای تشکر از نیت خیر خواهانه شما می دانم و امیدوارم ناراحت نشوید.
لذا این تالار را تالار خود (تالار تحت مسئولیت مدیریتی خود) بدانید. در صورت موافقت در امضای خود عبارت "مدیر دوم تالار گفتگوی آزاد" را درج بفرمائید (درج در آواتار مورد موافقت قرار نگرفت). بنده، همه تلاشم را می کنم تا با فراهم شدن هر فرصتی به سایت مراجعه کنم و به وظایفم بپردازم.
با تشکر فراوان
سلام
جناب نیکبخت ما هم نمی خواهیم شما بروید و حتما باید باشید و مدیر من نیز همیشه هستید
با کمال افتخار و بدون هیچ چشمداشتی در خدمت راسخون و تالار گفتگوی ازاد هستم
امیدوارم کارهای شما هم به خوبی پیش بروند و شاهد حضور گرم و صمیمی شما در راسخون باشیم
با تشکر