0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

لازم می دانم از زحمات خانم nargese_montazer به نوبه خودم تشکر کنم

واقعا چند هفته ای بود پیگیر امتیاز دادنشان بودم، نتوانستم ایرادی پیدا کنم

عدالت را در امتیاز دادن کاملا رعایت میکنن

اجرکم عندالله

حسین  منی و انا من حسین

یک شنبه 21 آبان 1391  2:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer khastan_tavanestan_ast nikbakht88 flatrone1940 architect0811 siasport23
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه کاربر abiri064  تاپیک" طرح سوال از رئیس جمهور، درست یا نادرست؟" رو هم در تالار سیاست مطرح کردن و هم در تالار گفتگوی آزاد.

و با توجه به اینکه هر دوی این تاپیک ها درش گفتگو صورت گرفته .

به نظر من برای جلوگیری از موازی کاری در بحث ها و تاپیک ها و همچنین اجتماع پست های کاربران  و نظرات آن ها بهتر هست که یک تاپیک باقی بمونه و  تاپیک دیگری غیر فعال بشه.

ما در همان ابتدای زدن این تاپیک ، ان را ویژه کرده همچنین امتیاز ویژه برای اون در نظر گرفتیم.

با مسئولین هم مکاتیه ای شد بابت قرار گیری تاپیک موجود در تالار سیاست در لینک چرخشی و مواردی از این دست. که قرار گیری این مورد هنوز در دست بررسی هست.

برای ما تفاوت انچنانی نمی کنه که تاپیک در کدام تالار درش گفتگو صورت بگیره. مهم خود گفتگو هست.

حالا نظر شما چی هست؟

چهارشنبه 24 آبان 1391  8:05 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 nargese_montazer abiri064 siasport23 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

با توجه به اینکه کاربر abiri064  تاپیک" طرح سوال از رئیس جمهور، درست یا نادرست؟" رو هم در تالار سیاست مطرح کردن و هم در تالار گفتگوی آزاد.

و با توجه به اینکه هر دوی این تاپیک ها درش گفتگو صورت گرفته .

به نظر من برای جلوگیری از موازی کاری در بحث ها و تاپیک ها و همچنین اجتماع پست های کاربران  و نظرات آن ها بهتر هست که یک تاپیک باقی بمونه و  تاپیک دیگری غیر فعال بشه.

ما در همان ابتدای زدن این تاپیک ، ان را ویژه کرده همچنین امتیاز ویژه برای اون در نظر گرفتیم.

با مسئولین هم مکاتیه ای شد بابت قرار گیری تاپیک موجود در تالار سیاست در لینک چرخشی و مواردی از این دست. که قرار گیری این مورد هنوز در دست بررسی هست.

برای ما تفاوت انچنانی نمی کنه که تاپیک در کدام تالار درش گفتگو صورت بگیره. مهم خود گفتگو هست.

حالا نظر شما چی هست؟

و علیکم السلام 

از آنجا که ایشان از کاربران فهیم راسخون محسوب می شوند، نظر ایشون برای بنده کاملا قابل احترام و اجرا می باشد. منتظر شنیدن و ارائه توضیح از طرف ایشون هستم.

موفق باشید.

پنج شنبه 25 آبان 1391  11:48 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer abiri064 siasport23 ravabet_rasekhoon
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

با سلام

من ابتدا این گفتگو را در تالار سیاست ایجاد کردم چون یه بحث سیاسی بود. اما بعدا ترجیح دادم نظر دوستانی که در تالار گفتگوی آزاد هم فعالیت میکنن در این رابطه بدونم.

به هر حال اگر کاری بر خلاف قوانین انجمن ها انجام دادم عذر خواهی می کنم. امیدوارم دیگه از این اشتباهات نکنم.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

پنج شنبه 25 آبان 1391  2:08 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول abiri064

با سلام

من ابتدا این گفتگو را در تالار سیاست ایجاد کردم چون یه بحث سیاسی بود. اما بعدا ترجیح دادم نظر دوستانی که در تالار گفتگوی آزاد هم فعالیت میکنن در این رابطه بدونم.

به هر حال اگر کاری بر خلاف قوانین انجمن ها انجام دادم عذر خواهی می کنم. امیدوارم دیگه از این اشتباهات نکنم.

با سلام خدمت شما

اصلا جای نگرانی نیست.

این موارد پیش میاد.

ما به شما علاقه داریم. و از نظرات شما استفاده کنیم

ما تاپیک موجود در تالار سیاست رو قفل می کنیم و کاربران رو هدایت می کنیم این سمت. 

انشاالله بحث خوبی رو داشته باشیم.

با احترام

پنج شنبه 25 آبان 1391  9:12 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 abiri064 architect0811 siasport23 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

نقل قول abiri064

با سلام

با سلام خدمت شما

اصلا جای نگرانی نیست.

این موارد پیش میاد.

ما به شما علاقه داریم. و از نظرات شما استفاده کنیم

ما تاپیک موجود در تالار سیاست رو قفل می کنیم و کاربران رو هدایت می کنیم این سمت. 

انشاالله بحث خوبی رو داشته باشیم.

با احترام

سلام و تشکر

شما بزرگوارید. امیدوارم بعد از این تکرار نشود. اگر شما و جناب عبیری موافق باشند تاپیک :

اختلاف بین سران قوا، فرصت یا تهدید

را که موضوع خوبی دارد به تالار سیاست منتقل کنیم.

موفق باشید.

جمعه 26 آبان 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
abiri064 architect0811 nargese_montazer siasport23 ravabet_rasekhoon
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

با سلام

یه پیشنهاد داشتم. لطفا برای گفتگو ها و بحث های سیاسی یه قسمت خاص مشخص کنید، چون الان هم میشه در تالار سیاست در رابطه مسائل سیاسی بحث کرد و هم در تالار گفتگوی آزاد، همین موضوع رو میشه در مورد مسائل دیگه مثل مسائل اقتصادی و خانواده و ... هم ربط داد. 

اصلا قصد دخالت در کار مدیران تالار ها را ندارم اما فکر میکنم بهتره برای این موضوع یه فکری بشه. چون خیلی از مسائلی که در زیرتالار گفتگوی متفرقه مطرح میشه ( البته از اسمش هم مشخصه ) در باره مسائل مختلف سیاسی و اقتصادی و اجتماعی اما از طرف دیگه در میشه این طوری برداشت کرد که این مسائل به تالار سیاست یا تالار اقتصاد و ... مربوط میشه. 

من دو پیشنهاد دارم: یا بحث های گفتگو محور و مسائلی از این دست را فقط در تالار گفتگو متمرکز کنید و سایر تالار ها بحث های گفتگو نداشته باشند.

یا بحث های تخصصی را به سایر تالار های منقل کرده و بحث ها و گفتگو های عمومی و مناسبت ها و ...(مشابه سایر زیر تالارهای گفتگوی آزاد ) را در تالار گفتگوی آزاد پیگیری کنید.

بازهم میگم اصلا قصد دخالت ندارم اما به عنوان کسی که در هر دو تالار گفتگوی آزاد و سیاست فعالیت دارم ( هرچند به دلیل مشغله کاری فعالیت کمی دارم ) این پیشنهاد را مطرح کردم. 

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

جمعه 26 آبان 1391  12:54 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 nargese_montazer siasport23 mehdi0014 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول abiri064

سلام و تشکر 

نظرتون ارزشمنده و کاملا صحیح. قبل از اینکه تالارها به سمت گفتگو پیش بروند این زیر تالارها ایجاد شدند و تقریبا اکثر موضوعات را پوشش می دهند. بهتره موضوعات خیلی تخصصی در زیر تالارهاشون ایجاد شوند. اما موضوعاتی که جنبه عمومی دارد و نیاز به تخصص نیست، ایرادی ندارد اگر در تالار گفتگوی آزاد ایجاد شود.  از طرفی کاربر تازه وارد ممکن است تا قبل از آشنایی با تالارها در مراحل اول وارد تالار گفتگوی آزاد شود و به مرور که کمی جا افتاد، به سایر تالارها مراجعه خواهد کرد. و بحث تخصصی شدن را در پیش خواهد گرفت.

موفق باشید.

جمعه 26 آبان 1391  4:59 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer siasport23 mehdi0014 ravabet_rasekhoon
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1

نقل قول abiri064 

با سلام خدمت شما

ما فکر می کنیم که  اگر که در هر تالار موضوعات مربوط به ان تالار مطرح بشه بهتر هست،اصلشم باید همین طور باشه. حالا چه تخصصی چه گفتگویی و چه خبری.

تالار گفتگوی آزاد هم، چون اساسا یه تالار گفتگویی است طبیعی هست که در ان گفتگو صورت می گیرد.  و بحث ها کمتر به سمت تخصصی بودن پیش می رود.

کاربر نیز آزاد هست که تاپیک گفتگو را در تالار گفتگوی آزاد مطرح کند یا اینکه در تالار مربوط به موضوع تاپیک.

تاپیک و یا سوالات تخصصی نیز مشخص هست که باید در تالار مربوط به خود مطرح شود.

بحث تخصص محوری در تالارها، بحثی هست که باید دیر یا زود انجام بشه. حالا هر چقدر هم مقاومت صورت بگیره

هر چقدرهم سینه ی ستبر کاربر پرطرفدار و با سابقه و طرفداراش مانع این کار بشه.

ما هم به تبع همین موارد با مسئولین صحبت کردیم تا فردی متخصص رو برای تالار سیاست در نظر بگیرن.

گفتیم قبل از اینکه بگن اقا خودت همش از اینجا و اونجا می گی پس خودت چی؟

خودمون دست به کار بشیم و اول از خودمون شروع کنیم

در مورد تاپیک سوال از رئیس جمهور هم ایجاد تاپیکش دغدغه ما هم بود که اتفاقا کاربر خوب abiri064 پیش دستی کردند و موضوع رو مطرح کردند و باعث خوشحالی ما هم شد، ما هم بلا فاصله امتیاز ویزه براش در نظر گرفتیم.

اما ما این نظر رو در مورد تاپیک اختلاف بین سران قوا، فرصت یا تهدید نداریم.به همین جهت این مورد رو در تالار سیاست ویژه نکردیم.

انشاالله با مدیر جدید که دارای تخصص در این زمینه هستند، تالار سیاست بشه تالاری نزدیک به یک تالار آرمانی.

بضاعت ما هم در تالار سیاست همین قدر بوده  و هست.

تلاش بدون منت انجام دادیم، به حول و قوه الهی باز هم تلاش خواهیم کرد.تفاوتی هم نمی کنه مدیریت باشه یا نباشه.

البته مدیر راسخونی بودن دارای بسی افتخار و غرور هست و ما هم خوشحال هستیم که افتخار مدیر راسخونی بودن رو داشتیم.

پیشنهاد ما هم به کاربر abiri064  و تمامی کاربران این هست که اگر موضوعی (گفتگویی) دغدغشون بود و در یک تالار مطرح کردن  و دیدن از دید مدیر اون تالار این موضوع خیلی دارای اهمیت نیست. و یا نظر مساعدی درش ندارن.

یه مدت بعد همون تاپیک گفتگو رو در تالار گفتگوی ازاد مطرح کنند شاید مدیر این تالار نظر مساعدی داشت. و بالعکس.

اگر تاپیکی در تالار گفتگوی آزاد زدید و دیدید مدیر تالار نظر شما رو نداره .اون رو یه مدت بعد در تالار مربوط به خودش عنوان کنید شاید نظر مدیر اون تالار به نظر شما نزدیکتر بود.

شاید زمانی که در تالار اول تاپیک زدید مناسب نبود اما در تالار دوم خوب موقعی تاپیگ زدید و تالار و تاپیک رونق گرفت.

این مورد رو هم می تونید به این شکل انجام بدید که اگر تاپیکی در تالاری زدید و دیدید استقبال نشد یه مدت بعد در همون تالار به نوعی دیگر و با اصلاح کردن یا به روز کردن محتوا عنوان کنید.

اون موقع کاربر  جدید و نظر جدید ممکنه باعث رونق انجمن و تالار و تاپیک بشه.

با احترام

شنبه 27 آبان 1391  9:19 PM
تشکرات از این پست
siasport23 abiri064 nikbakht88 nargese_montazer mehdi0014 ravabet_rasekhoon
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

سلام

نیکبخت عزیز لطفا در لینک زیر

بهترین خاطره شما از راسخون

بهترین خاطره را انتخاب کنید تا 500 امتیاز را اهداء کنیم و امتیازات را جمع بندی کنیم.

با تشکر

در ضمن جناب qodrat  من متوجه این قسمت از حرفهای شما نشدم:

بحث تخصص محوری در تالارها، بحثی هست که باید دیر یا زود انجام بشه. حالا هر چقدر هم مقاومت صورت بگیره

هر چقدرهم سینه ی ستبر کاربر پرطرفدار و با سابقه و طرفداراش مانع این کار بشه

چون تا آنجایی که میدونم تمام مدیران موافق با تخصص محوری انجمن هستند!

یک شنبه 28 آبان 1391  11:13 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

ضمن سلام و خسته نباشید به کلیه دوستان مشارکت کننده در این تالار و خسته نباشید به همکار گرامی مدیر nargese_montazer

از آنجا که اشراف شما بر فعالیت کاربران در این ماه بهتر از بنده بوده است، خواهشا لیست برترین های فعال و مستمر این ماه را جهت ارزیابی اعلام بفرمائید. 

موفق باشید.

یک شنبه 28 آبان 1391  11:32 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول nargese_montazer

سلام

نیکبخت عزیز لطفا در لینک زیر

بهترین خاطره شما از راسخون

بهترین خاطره را انتخاب کنید تا 500 امتیاز را اهداء کنیم و امتیازات را جمع بندی کنیم.

با تشکر

در ضمن جناب qodrat  من متوجه این قسمت از حرفهای شما نشدم:

هر چقدرهم سینه ی ستبر کاربر پرطرفدار و با سابقه و طرفداراش مانع این کار بشه

چون تا آنجایی که میدونم تمام مدیران موافق با تخصص محوری انجمن هستند!

همکار گرامی ضمن سلام و خداقوت

انتخاب یک خاطره از بین خاطرات بنظر کار سختی می باشد، پیشنهاد بنده قرعه کشی از بین خاطرات است. یا حداقل چندین خاطره خوب و جذاب را انتخاب بفرمائید و از بین آنها قرعه کشی انجام دهید. در مورد کاربرانی که چندین خاطره تعریف کرده اند، به تعدا خاطراتشون، اسم کاربری آنها را در لیست قرعه قرار دهید تا شانس انتخاب بالاتری داشته باشند.

با تشکر فراوان

یک شنبه 28 آبان 1391  11:37 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer ravabet_rasekhoon
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

نقل قول nikbakht88
همکار گرامی ضمن سلام و خداقوت

انتخاب یک خاطره از بین خاطرات بنظر کار سختی می باشد، پیشنهاد بنده قرعه کشی از بین خاطرات است. یا حداقل چندین خاطره خوب و جذاب را انتخاب بفرمائید و از بین آنها قرعه کشی انجام دهید. در مورد کاربرانی که چندین خاطره تعریف کرده اند، به تعدا خاطراتشون، اسم کاربری آنها را در لیست قرعه قرار دهید تا شانس انتخاب بالاتری داشته باشند.

با تشکر فراوان

سلام

لطفا بهترین خاطره را شما انتخاب کنید

و همینجا اعلام بفرمایید

با تشکر از شما

یک شنبه 28 آبان 1391  8:12 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول nargese_montazer

سلام

لطفا بهترین خاطره را شما انتخاب کنید

و همینجا اعلام بفرمایید

با تشکر از شما

سلام  و خدا قوت

همانطور که شما هم ملاحظه فرمودید، انتخاب یک خاطره از بین سایرین کار سختی بود و قرعه کشی را می طلبید. لذا لیست افراد شرکت کننده (با لحاظ تعداد مشارکتشون) را در نظر گرفتم و با تغییر در لیست و انتخاب یک عدد (توسط یک فرد خارج از راسخون) کاربر yasbagheri انتخاب شدند. انشاالله حقی ضایع نشده باشد.

موفق باشید.

دوشنبه 29 آبان 1391  9:51 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer abiri064 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم

باسلام

می خواهم امتیازات پست ویژه ویژه رابارم بندی کنم ازشمااستمدادراهنمایی می نمایم وسئوالم اینست که برای هرپست چه امتیازی تعلق می گیرد؟ وبه پستهای کوتاه (باتوجه به نوع سئوال پست که جواب کوتاه داشته باشد)چه امتیازی؟

باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 30 آبان 1391  10:13 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer ravabet_rasekhoon nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها