0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار "گفتگوی آزاد"

abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد
جمعه 26 آبان 1391  12:54 PM

با سلام

یه پیشنهاد داشتم. لطفا برای گفتگو ها و بحث های سیاسی یه قسمت خاص مشخص کنید، چون الان هم میشه در تالار سیاست در رابطه مسائل سیاسی بحث کرد و هم در تالار گفتگوی آزاد، همین موضوع رو میشه در مورد مسائل دیگه مثل مسائل اقتصادی و خانواده و ... هم ربط داد. 

اصلا قصد دخالت در کار مدیران تالار ها را ندارم اما فکر میکنم بهتره برای این موضوع یه فکری بشه. چون خیلی از مسائلی که در زیرتالار گفتگوی متفرقه مطرح میشه ( البته از اسمش هم مشخصه ) در باره مسائل مختلف سیاسی و اقتصادی و اجتماعی اما از طرف دیگه در میشه این طوری برداشت کرد که این مسائل به تالار سیاست یا تالار اقتصاد و ... مربوط میشه. 

من دو پیشنهاد دارم: یا بحث های گفتگو محور و مسائلی از این دست را فقط در تالار گفتگو متمرکز کنید و سایر تالار ها بحث های گفتگو نداشته باشند.

یا بحث های تخصصی را به سایر تالار های منقل کرده و بحث ها و گفتگو های عمومی و مناسبت ها و ...(مشابه سایر زیر تالارهای گفتگوی آزاد ) را در تالار گفتگوی آزاد پیگیری کنید.

بازهم میگم اصلا قصد دخالت ندارم اما به عنوان کسی که در هر دو تالار گفتگوی آزاد و سیاست فعالیت دارم ( هرچند به دلیل مشغله کاری فعالیت کمی دارم ) این پیشنهاد را مطرح کردم. 

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 nargese_montazer siasport23 mehdi0014 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها