نقل قول architect0811و nargese_montazerوsalmanjavan
سلام دوستان.با اجازه چند مورد را که به فکرم رسید را خدمتتان عرض میکنم :
1-پیشنهاد میکنم تاپیکی که در جای مناسب خودشان قرار ندارد را پس از قفل کردن تا زمان اینکه پست به زیرتالار مورد نظر انتقال یافت،غیرفعال گردد(بجای حذف مستقیم آن)زیرا در مواردی مثل این مشکلی که برای آقای سلمان جوان پیش آمده میشه لااقل میتوان تاپیک را مجدداً فعال نمود.
2-دیدم برخی دوستان بر سر الفاظ و القاب بحث کردند، راستش ناراحت شدم.... از همه دوستان!! به نظرم ارزشش رو نداره این چیزها....کمی از بالاتر و وسیع تر به قضایا بنگریم(امیدوارم کسی از من ناراحت نشه بخاطر حرفام)
3-زیرتالارها برای راحت تر شدن کار و نظم دهی به تاپیک ها و منسجم تر شدن آن است، با این وجود به نظرم نباید انتظار داشت که سریعاً همه یاد بگیرند که تاپیک های خود را در زیر تالار مخصوص جای دهند.این مسئله با راهنمایی و آموزش و تشویق کاربران به رعایت آن به تدریج شکل خواهد گرفت. حالا یه نظر شخصی هم خودم دارم و اون اینه که از لحاظ اخلاقی شابد درست نباشه که کاربران را مجبور به قرار دادن تاپیک در زیرتالارها نماییم، مگر قبلش با آنها در خصوص حذف و یا غیرفعال کردن پستشان در صورت عدم رعایت اتمام حجت کنیم) حتماً میدانید که به طور مثال وقتی قانونی در کشور تصویب میشود بر پایه قانون اساسی باید در جراید کثیرالانتشار و یا رسانه ها و یا .... اطلاع رسانی مناسب آن صورت گیرد!!! حال در این مورد هم به نظرم نیاز است که یک پست مجزا (در قالب یک تاپیک جدید) صورت گیرد و قوانین جدید و اتمام حجت ها به خوبی در آن صورت گیرد.
ببخشید که متصدی اوقات عزیزان شدم.
یا علی