این چای با طعم تند و سوزانش، به درد روزهای سرد زمستان می خورد و حسابی بدنتان را گرم می کند و اگر بار اول است که از این چای می نوشید ممکن است از طعم تند آن شوکه شوید.این چای مصارف درمانی فراوانی ازجمله درمان گلو درد، رفع سرما خوردگی و آنفلوانزا دارد و برای هضم غذا مفید است.
مواد لازم:
زنجبیل: 5 قطعه کاملا ریز شده (پودر زنجبیل: کمتر از یک قاشق چای خوری ) لیموی متوسط: یک عدد عسل: 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
مقداری آب درون کتری ریخته، بگذارید بجوشد. تا زمانی که آب جوش بیاید، 3 سانتی متر از ریشه زنجبیل تازه را رنده کنید یا آن را به قطعات ریز برش دهید ( از زنجبیل خشک یا پودر زنجبیل نیز می توانید استفاده کنید). درون یک فلاسک، زنجبیل را بریزید و آب جوش را روی آن بریزید و درب آن را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید. چای زنجبیل آماده شده را درون فنجان بریزید. آب یک لیموی کامل را روی فنجان چای بچکانید. در صورت تمایل، چای را با مقداری عسل شیرین کنید و همراه با چند تکه بیسکویت آن را میل کنید.
worldfood.ir