0

چای زنجبیل

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

چای زنجبیل
سه شنبه 28 دی 1389  4:22 PM

این چای با طعم تند و سوزانش، به درد روزهای سرد زمستان می خورد و حسابی بدنتان را گرم می کند و اگر بار اول است که از این چای می نوشید ممکن است از طعم تند آن شوکه شوید.این چای مصارف درمانی فراوانی ازجمله درمان گلو درد، رفع سرما خوردگی و آنفلوانزا دارد و برای هضم غذا مفید است.

 

مواد لازم:

زنجبیل: 5 قطعه کاملا ریز شده (پودر زنجبیل: کمتر از یک قاشق چای خوری )                    لیموی متوسط: یک عدد                     عسل: 2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

مقداری آب درون کتری ریخته، بگذارید بجوشد. تا زمانی که آب جوش بیاید، 3 سانتی متر از ریشه زنجبیل تازه را رنده کنید یا آن را به قطعات ریز برش دهید ( از زنجبیل خشک یا پودر زنجبیل نیز می توانید استفاده کنید).                 درون یک فلاسک، زنجبیل را بریزید و آب جوش را روی آن بریزید و درب آن را ببندید و 20 دقیقه صبر کنید.                 چای زنجبیل آماده شده را درون فنجان بریزید.                     آب یک لیموی کامل را روی فنجان چای بچکانید.                           در صورت تمایل، چای را با مقداری عسل شیرین کنید و همراه با چند تکه بیسکویت آن را میل کنید.

worldfood.ir

یاس

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها