0

دلايل بد عاقبتي

samira90
samira90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 198

دلايل بد عاقبتي

نقل شده است که فُضَیل بن عیاض که یکی از مردان طریقت است؛ شاگردی داشت که اعلم شاگردان او محسوب می‌شد، وقتی بیمار شد، هنگام احتضار، فضیل به بالین او آمد و نزد سر او نشست و شروع کرد به خواندن سوره «یس».
آن شاگرد محتضر گفت: مخوان این سوره را ای استاد!
پس فضیل ساکت شد و به او گفت: بگو: لااله الاّ الله.
گفت: نمی‌گویم آن را به جهت آن که - العیاذُ بالله - من بیزارم از آن، پس به این حال مُرد.
فضیل از مشاهده این حال بسیار ناراحت شد، و به منزل خود رفت و بیرون نیامد. پس از مدتی او را در خواب دید که او را به سوی جهنم می‌کشند.
فضیل از او پرسید که تو از بهترین شاگردان من بودی چه شد که خداوند معرفت را از تو گرفت و به عاقبت بد مُردی؟
گفت: برای سه عملی که انجام می‌دادم:

اول: نمّامی و سخن چینی کردن.

دوم: حسد بردن.

سوم: من بیماری داشتم و به نزد طبیبی رفته بودم، او به من گفته بود که در هر سال یک قدح شراب بخور که اگر نخوری این بیماری در تو خواهد ماند. پس من بر حسب قول آن طبیب شراب می‌خوردم، به دلیل این سه عمل که انجام می‌دادم؛ عاقبت من بد شد و به آن حال مُردم .
---------------
منبع:
کتاب منازل الآخرة، شیخ عباس قمی(ره)، ص 81 ، با تصرف .

دوشنبه 27 دی 1389  7:05 PM
تشکرات از این پست
hashemsarhadi
hashemsarhadi
hashemsarhadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

پاسخ به:دلايل بد عاقبتي

سلام مطلب خیلی جالبی بود خدا عاقبت همه ی ما رو به خیر کنه

به بهار دل ها یه سر بزنید...

بهـــار دل هـــا

دوشنبه 27 دی 1389  11:09 PM
تشکرات از این پست
kohertala
kohertala
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 113

پاسخ به:دلايل بد عاقبتي

اول واخر اين حقيقت است بله وقتي ادم راه بد انتخاب مى كند به اين فكر كه كارش درست است وهيج هم فكر نمي كند به نتيجه اين كار

من خيليها مى شناسم كه عاقبت كار بد اونها به نتيجه بدي هم رسيدند اميدوارم همه ما از راه خوب استفاده كنيم وتوجه كنيم بدستور الهي وحي على خير العمل

خدايا مار ا هدايت كنيد براى كارهاي خوب وبسنديده وامور خير خواه مردم واسلام  كمك كنيد

دوشنبه 27 دی 1389  11:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها