0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا

وصیت‌نامه شهید محمد تورجی زاده

زمانی که قدم اول را در این راه برداشتم به نیت لقای خدا و شهادت بود، امروز بعد از گذشت این مدت راغب‌تر شده‌ام که این دنیا محلی نیست که دلی هوای ماندن در آن را بنماید.

محمد قبل از آخرین سفر وصیت‌نامه‌اش را آماده کرد، محل آن را هم گفت و رفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدالله رب‌العالمین، شهادت می‌دهم که معبودی جز الله نیست و برای رشد انسان‌ها پیامبرانی فرستاده که نبی اکرم محمد ابن عبدالله خاتم آنان است.

او نیز برای استمرار راه صحیح این امت و عدم انحراف از مبانی عالیه اسلام حضرت علی (علیه السلام) را به عنوان ولی و وصی بعد از خود معرفی نمود.

شهادت می‌دهم قیامت حق است و میزانی برای سنجش اعمال وجود دارد. بهشت و دوزخ حق است و اجر و جزایی در پی اعمال است.

امشب که قلم بر کاغذ می‌رانم، انشا الله هدفی جز رضای دوست و انجام وظیفه ندارم؛ در راه وظایفی که بر عهده‌ام گذاشته شده از ایثار جان و ... هیچ دریغی ندارم.

زمانی که قدم اول را در این راه برداشتم به نیت لقای خدا و شهادت بود، امروز بعد از گذشت این مدت راغب‌تر شده‌ام که این دنیا محلی نیست که دلی هوای ماندن در آن را بنماید.

خدایا شاهدی که لباس مقدس سپاه را به این عشق و نیت به تن کردم که برای من کفنی باشد آغشته به خون.

خدایا همیشه نگران بودم که عاملی باشم برای ریخته شدن اشک چشم امام عزیز.

اگر در این مدت بر این نعمت بزرگ شکری درخور نکردم و یا از اوامرش تمردی نمودم بر من ببخش.

خدایا معیار سنجش اعمال خلوص است. من می‌دانم اخلاصم کم است، اما اگر مخلص نیستم امیدوارم.

اگر گناه و معصیت کورم کرده، بینای رحمتم. با لطف و کرم خود مرا دریاب که با لیاقت فرسنگ‌ها راه است.

هم رزمانم، سخنی با شما دارم. همیشه گفته‌ام :

بسیجی‌ها، سپاهی‌ها ... این لباسی که بر تن کرده‌اید خلعتی است از جانب فرزند حضرت زهرا (سلام الله علیها) پس لیاقت خود را به اثبات برسانید.

نظم در امور را سرلوحه خود قرار دهید. روز به روز بر معنویت و صفای روح خود بیفزایید، نماز شب را وظیفه خود بدانید، حافظی بر حدود الهی باشید، در اعمال خود دقت کنید که جبهه حرم خداست؛ در این حرم باید از ناپاکی‌ها به دور بود.

عزیزانم، امام را همچون خورشیدی در بر بگیرید، به دورش بچرخید، از مدارش خارج نشوید که نابودیتان حتمی است.

پدر و مادرم سخن با شما بسي مشكل است ميدانم اين داغ با توجه به علاقه‌ای كه به من داشته‌اید بسيار سخت است. پدرم مبادا كمر خم كنيد. مادرم مبادا صداي گریه‌ی شما را كسي بشنود.

پدر و مادرم همان‌طور كه قبلاً مقاوم بوديد در اين فراز از زندگی‌تان نيز صبر كنيد وبا صبرتان دشمن را به ستوه آوريد، دوست دارم جنازه‌ام ملبس به لباس سپاه بوده و به دست شما در قبر گذارده شود؛ مرا از كودكي خود از محبان حسين (ع) و زهرا (س) تربيت كرديد. از طعن دشمنان نهراسيد.

نهايت و اوج محبت فاني شدن در راه معشوق است و من فاني في الله هستم. همه بايد برويم كه انالله و اناالیه راجعون. فقط نحوه‌ی رفتن مهم است وبا چه توشه‌ای رفتن.

برادر و خواهرانم :

در زندگی خود، جز رضای حق را در نظر نگیرید، هرچه می‌کنید و هر چه می‌گویید با رضای او بسنجید؛ به خاطر یک شهید خود را میراث خوار انقلاب ندانید.

اگر نتوانستم حق فرزندی و برادری را برای شما ادا کنم حلالم کنید. من همه را بخشیدم، اگر غیبت و تهمت و ... بوده بخشیدم؛ امیدوارم شما هم مرا عفو نمایید.

ببخشیدم تا خدا هم مرا ببخشد.

اگر جنازه‌ای از من آوردند دوست دارم روی سنگ قبرم بنویسید :

یا زهرا (علیها السلام).

از طرف من از همه فامیل حلالیت بطلبید.

خدایا سختی جان کندن را بر ما آسان فرما.

در آخرین لحظات چشمان ما را به جمال یوسف زهرا (علیهاالسلام) منور فرما.

خدایا کلام آخر ما را یا مهدی و یا زهرا قرار بده.

خدایا در قبر مونسم باش که چراغ و فرش و مونسی به همراه ندارم.

خدایا ما را از سلک شهیدان واقعی که در جوار خودت در عرش الهی در کنار مولا حسین (علیه السلام) هستند قرار بده.

والسلام _ محمد رضا تورجی زاده

درباره شهید

نام: محمد تورجی زاده

تولد : ۲۳ تیر ماه ۱۳۴۳

فرزند: حسن

شهادت: ۵ اردیبهشت ۱۳۶۶

محل شهادت: بانه _ منطقه عملیاتی کربلای ۱۰

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:14 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

فرازی از وصیت نامه شهید محمدحسن تقی نسب

تذکر اول این که همیشه پشتیبان این رزمندگان و یاری کننده امام باشید و نگذارید که دشمن در بین شما نفوذ کند

شهید محمد حسن تقی نسب شورکی فرزند محمد تقی متولد ۶ شهریور ۱۳۵۱ دهم بهمن ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه به شهادت رسید، پیکر پاکش در گلزار شهدای شهیدیه میبد به خاک سپرده شد. شهید محمد حسن تقی نسب متن وصیت نامه زیر را ۲۵ روز قبل از شهادت خود نوشته است.

بسمه تعالی

به نام ا . . . پاسدار حرمت خون شهیدان و با سلام و درود فراوان به پیشگاه یگانه منجی عالم بشریت ولی عصر امام زمان (عج) و فریادرس مظلومان و نائب بر حق ایشان امام خمینی و با سلام و درود به ارواح پاک شهدای جنگ تحمیلی و خانواده های معظم مفقودین و معلولین و اسرا و با سلام و درود فراوان به امت همیشه در صحنه شهید پرور میبد خصوصاً امام جمعه محترم دیارمان حضرت آیت الله اعرافی. به عنوان برادر کوچک و حقیر شما چند کلمه ای وصیت می کنم باید بگویم من کوچکتر از آن هستم که برای شما پیام بدهم ولی به عنوان برادر کوچکتر شما این چند تذکر را از من گناهکار بپذیرید:

تذکر اول این که همیشه پشتیبان این رزمندگان و یاری کننده امام باشید و نگذارید که دشمن در بین شما نفوذ کند و همیشه با شرکت فعال خود در صفوف نماز جمعه وحدت خود را انسجام بخشید و هرگز در هرکجا که هستید خدا را فراموش نکنید و از او غافل نشوید و تا آنجایی که می توانید در نماز جمعه و جماعت شرکت کنید و تذکر بعدی من به برادران و دوستانم این است که همیشه به جبهه بیایند و در راه اسلام و قرآن جان خود را بدهند اگر چه برای مادران آنها سخت و جانگداز است ولی شهادت در راه خدا بسیار مایه خوشبختی و افتخار است که خدای عالمیان آنها را نصیب ساخته است و در پایان می خواهم بگویم که اگر گاهی در میان دوستان خودم کاری ناشایسته و بدی انجام داده ام به بزرگی خود مرا ببخشید و حالا وقت آن رسیده که با هم کنار بیاییم و همدیگر را ببخشیم و می خواهم که به معلمان گرامیم بگویم که اگر از بنده ناراحتی داشته اند آنها نیز به بزرگی خود مرا ببخشند. و در آخر پیامم به پدر و مادران شهدا این است که در برابر تمام سختیها صبر کنند که انشاالله خداوند تبارک و تعالی به آنها اجر عظیم و صبر بزرگی به آنها عنایت فرماید و در آخر از پدر و مادرم می خواهم به بزرگواری خود تنها فرزندشان که امانتی است از جانب خدا که به آنها داده است و شما آن امانت را خوب تحویل دادید ولی می خواهم که اگر از من بدی و یا سرزنشس دیده اید حتماً من را ببخشید و به خواهران و برادرانم پیامم این است که به درس خود ادامه دهند و هیچ وقت مدرسه را ترک نگویند تا خون شهیدان پایمال نشود و از تمام خواهران می خواهم که در حفظ حجاب خود تمام سعی و کوشش خود را به کار برند که مبادا چشم نامحرمی به قصد شهوت به آنها بیفتد و وقتی که دشمنان اسلام بفهمند که حفظ حجاب در ایران به خوبی پیش می رود به خود می لرزند و دلسرد می شوند و ما نباید شعار همیشگی مرگ بر آمریکا و خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار فراموش کنیم.

خداحافظ ، مورخ ۱۵ دی ۱۳۶۵ محمد حسن تقی نسب

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حسین تریاک گیر

بنام الله پاسدار حرمت خون شهيدان و ياري دهنده مستضعفان و درود و سلام بر يگانه منجي عالم بشريت حجت بن الحسن العسكري (عج) و نايب بر حقش امام خميني و با درود و سلام بر تمامي شهداي اسلام به خصوص شهداي عاشورا و شهداي كربلاي ايران . اينجانب اعلام مي دارم كه اين راه بزرگ يعني شهادت را با بينش انتخاب كرده ام و با عزمي راسخ و استوار در اين راه قدم بر داشته و تا مرز جان دادن پيش ميروم چه محفلي است در ميان رزمندگان كه چون شيران روز بر دشمنان اسلام و قرآن مي تازند و چون زاهدان شب در تاريكي شب با معبود خويش به راز ونياز مي پردازند . بار خدايا تو را شكر مي كنم كه چنين توفيقي نصيب اين بنده عاصي خود كردي و خدايا به درگاه تو طلب استغفار مي كنم .

بسم الله الرحمن الرحيم

« ان الله اشتري من المومنين انفسهم واموالهم بان لهم الجنه » .

بنام الله پاسدار حرمت خون شهيدان و ياري دهنده مستضعفان و درود و سلام بر يگانه منجي عالم بشريت حجت بن الحسن العسكري (عج) و نايب بر حقش امام خميني و با درود و سلام بر تمامي شهداي اسلام به خصوص شهداي عاشورا و شهداي كربلاي ايران . اينجانب اعلام مي دارم كه اين راه بزرگ يعني شهادت را با بينش انتخاب كرده ام و با عزمي راسخ و استوار در اين راه قدم بر داشته و تا مرز جان دادن پيش ميروم چه محفلي است در ميان رزمندگان كه چون شيران روز بر دشمنان اسلام و قرآن مي تازند و چون زاهدان شب در تاريكي شب با معبود خويش به راز ونياز مي پردازند . بار خدايا تو را شكر مي كنم كه چنين توفيقي نصيب اين بنده عاصي خود كردي و خدايا به درگاه تو طلب استغفار مي كنم . باري پدر و مادر عزيزم مبادا در فراق من گريه و خدايي نكرده زاري كنيد بلكه شما بايد افتخار كنيد كه خواهيد كرد شما بايد ابوالفضل وار و زينب گونه كه هستيد . اي مادر عزيزم از اين كه نتوانستم زحمتهاي بيشمار شما را كه برايم كشيده ايد جبران كنم از تو مي خواهم كه از خداوند متعال طلب مغفرت برايم بكني و از شما مي خواهم كه صبر و استقامت را پيشه كارها قرار دهيد كه خداوند متعال صابران را دوست دارد . و اما شما اي امت شهيد پرور و هميشه در صحنه از شما مي خواهم كه هميشه مسئله جنگ را هيچ وقت فراموش نكنيد و همان طور كه امام فرمود جنگ را سر لوحه كارها قرار دهيد و در برابرمشكلات و مصائب صبور و پايداري داشته و همچنين مواظب عوامل ضد انقلاب باشيد و نگذاريد كه فعاليت كنند . و ديگر پيامي براي زنان و خواهران مسلمان دارم اين است كه اگر خود را پيرو فاطمه زهرا (س) مي دانيد بايد حجاب اسلامي را حفظ كنيد . و ديگر پيامي كه براي امت شهيد پرور و قهرمان ايران دارم اين است كه نمازجمعه ها را دعاها و مجالس عزاداري مخصوصا عزاداري ابا عبدالله الحسين (ع)را فراموش نكنيد و در آخر از شما خواهر گرامي مي خواهم كه براي من گريه نكني و همچون زينب (س) استوار و مقاوم باشي و حجاب اسلامي را رعايت كني و خدايي ناكرده دشمنان اسلام را با اين عزاها خوشحال نكنيد كه خداوند ياور شماست . باري من كوچكتر از آنم كه بخواهم براي شما برادرانم پيام بدهم اما اين را بگويم كه اي برادرانم اين دنيا تمام شدني است و به فكر جهان آخرت باشيد . باري برادرانم دعاي امام حتما يادتان نرود و هميشه مسجدها را حفظ كنيد و پايگاههاي مقاومت را استوار نگهداريد به نماز جمعه ها برويد كه با رفتن به همين نماز جمعه ها مشت محكمي به دهان كافران مي زنيد. ديگرحرفي ندارم كه بزنم در آخر از شما ميخواهم كه اگر كار خلافي از من سر زده است ما را به بزرگي خودتان ببخشيد و ما راحلال كنيد و از خداوند براي من طلب آمرزش كنيد و در آخر از شما مردم رشكوئيه طلب حلاليت مي كنم و از شما مي خواهم كه من را ببخشيد و من را حلال كنيد . انشاء الله . من را در كنار شهيد رضا زارع به خاك بسپاريد و هر هفته يك ساعت يا بيشتر برايم نوار قرآن بگذاريد كه با اين نوار قرآن روح من شاد مي شود و براي شهداي ديگر و براي سيد هدايت بگوييد كه هر هفته بر مزار من بيايد و از احمد زارع حاجي سيد محمود بخواهيد كه مرا حلال كنند . و از مردم بخواهيد كه پدر و مادرم كه دو شب در مسجد برايم نماز بخوانند .

والسلام

حسين ترياك گير

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهيد كمال تاجيك‌

بسم الله الرحمن الرحيم السلام

السلام عليك يا اباعبدا... وعلي الارواح التي حلت بفنائك عليك مني سلام ا... ابدا ما بقيتو وبقي اليل والنهار.

بنام خدائي كه تمام هستي از اوست و قادر به هركاري است ومن عبد ذليل اين دنيا عصيان نموده را به كرم و لطفش خواهد بخشيد.

باعرض سلام بر آقا امام زمان ( عج) و نائب برحقش امام خميني روحي فدا ، سلام بر عاشقان و پيروان علي (ع) سلام بر شهداي كربلاي ايران ، شهداي خوزستان وكردستان ، سلام بر عباسان و قاسمان ، سلام بر علي اكبرها و علي اصغرهاي زمان ، سلام بر شهدائي كه از جان ومال خانه و كاشانه و زن و فرزند و مادر و پدر خويش براي رضاي خداوند تبارك وتعالي گذشتند ، سلام بر شهيداني كه از جنازه شان چيزي جز مقداري خاك و پودر باقي نمانده ست

باعرض سلام بر پدر و مادر عزيز، بعد از 19 سال توفيق اين را يافته ام كه در صف سربازان امام زمان (عج) حضور يافته و به ملت شهيد پرور آن حضرت خدمت گذاري كرده و بر عليه كفر جهاني شيطان برزگ آمريكا و صدام يزيد كافر بجنگم. حمدو ثناي خداي بزرگ را كه منت بر من نهاد و مرا در خانواده مسلمان و مذهبي متولد نمود و در دامن پر مهر و محبت اين خانواده پرورش داد و رهبر عالي قدر را برما ارزاني داشت كه بتوانيم عليه ظلم قيام كنيم . بعد از عرض سلام خدمت شما عزيزان خواستمم چندكلمه اي بعنوان وصيت بنويسم والبته اين وظيفه هر مسلماني است كه براي خود وصيت نامه اي داشته باشد . چون مرگ انسان را خبر نمي كند. مي خواهم با پدرم كه براي او فرزند خوبي نبودم سخن بگويم، پدري كه تمام عمرش را بخاطر من رنج و زحمت كشيد تا مرا بزرگ كند نتيجه زحمتهاي او بود كه مرا به منزل عاشقان كربلا و حسين (ع) فرستاد و من اين عشق كه به الله است بدو مديونم. پدر جان مي دانم مرگ من براي شما سخت است اما در اين موقعيت يك چيز باعث مي شود از من بگذري و آن اسلام عزيز است ، اسلامي كه امام علي (ع) وتمام فرزند انش همگي خود را فدايش كردند و خونشان براي حفظ اسلام ريخته شد و ما هم پيرو آنان هستيم . پدر جان افتخار كن كه يكي از فرزندانت را در راه خدا براي حفظ اسلام دادي. اما به خدا عاجز هستم كه چگونه و با چه كلماتي سخنانم را براي شما بنويسم چون در مدت زندگيم هرگز نتوانستم حتي يك سر سوزن از محبتهاي شما را ادا كنم . از شما طلب بخشش مي كنم . اما مادر جان با شناختي كه از روحيه بزرگ شما دارم مي خواهم كه در مرگ من ناراحت نباشي و گريه نكني واين را بدان كه با ناراحتي و گريه كردن مرا آزرده مي كني واگر ناراحتي به تو روي آورد مصيبت زينب كبري (ع) در روز عاشورا را بياد بياور و از آن شير زن اسلام درس بگير و رهرو راه او باش وبياد مصيبت او اشك بريز. اي مادر مهربان ، اي كسي كه شيره جانت را به من دادي و عمرت را دركنار من سپري كردي. حالا اين حاصل عمر تو بود كه مرا به آنچه مي خواستم رساند و آخرين كلام اين است كه مرا حلال كني و شيرت را برمن حلال گرداني .

پدرجان از مردم و فاميلها بخواهيد كه مرا حلال كنند و هر بدي از من ديده اند ببخشند چون من به آنها نتوانستم خوبي كنم چون سعادت آن را پيدا نكرده بودم. من براي اين به جبهه آمدم كه وظيفه الهي است كه براي خدا و خلق خدا خدمتي كرده باشم و وظيفه هر مسلمان است كه در راه خدا به خلق خدا خدمت كند . ممكن است مرگ در حالت عادي و هر موقع كه بشود به سراغ انسان بيايد پس چه بهتر است كه انسان در راه خدا بجنگد و شهيد بشود.

پدرم و مادرم اين شهادت هديه اي است الهي از جانب خداوند تبارك و تعالي براي كساني كه لايق هستند . واين شهادتهاست كه باعث مي شود احكام اسلام و انقلاب پيشرفت كند همانطوري كه حضرت محمد (ص) مي فرمايد: مرگ ارمغان است براي م‍ؤمن كه از طرف خدا مي آيد وامروزه اسلام و مردم به اين رقم مرگا كه از جانب خدا ميايد افتخار مي كنند آن هم شهيد شدن در راه خداست كه ارزش بسيار دارد كه از اولياء ائمه اطهار (ع ) ميرسد.

مذهبي كه ما مسلمانان داريم مذهب شهادت است واسلام كه ما در راه آن آمده ايم مي خواهد انساني عادل و كامل به تمام معني بسازد و همانطوري كه درقرآن آمده است . " الا بذكرا.... تطمئن القلوب " ( همانا با ياد خدا دلها آرام مي شود) از شما مي خواهم كه هميشه بياد خدا باشيد و در راه خدا حركت كنيد وبه هدف بزرگ الهي برسيد. برادران و خواهران گرامي از شما مي خواهم كه نماز و عبادت خود را برپا داريد و در مسجدها و نماز جمعه ها و نماز جماعت ها شركت كرده و مرا حلال كنيد و پشتيبان ولايت فقيه باشيد و ما بين نمازهايتان روحانيت و مجاهدان اسلام و امام عزيزمان را دعا كنيد و برايم قرآن زياد بخوانيد همه شما را وصيت مي كنمم به تقوي و از شما مي خواهم كه تقوي را پيشۀ خود كنيد و صبر داشته باشيد در پايان از شما خانواده ام مي خواهم از طرف من از همه دوستان و آشنايان و فاميلها طلب بخشش و مغفرت كنيد كه انشاءا... مورد بخشش و آمرزش خداوند قرار گيرم .

( خدايا ، خدايا ،‌تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار )

فرزند حقير شما كمال

24/3/63

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد علی توانگر

"خواهرم! شما با حجاب و برادرم!

"خواهرم! شما با حجاب و برادرم!شما با براداشتن سلاح، از امام و جمهوری اسلامی كه حاصل خون بهای شهیدان است دفاع كنید.همچنان كه من با خونم نمی گذارم دشمن به همین آسانی به ایران اسلامی تجاوز نماید".

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:15 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد رحيم تركان

مردان و مؤمنان بزرگ خدا كساني هستند كه به عهد و وفا پيمان بستند و حتي به بهترين درجه يعني شهادت رسيدند و اينجانب سوگند ياد مي كنم كه سعادت خويش را نمي يابم مگر در پيمودن خط خونين اباعبدالله الحسين (ع) كه راه تمامي شهداي انقلاب اسلامي است .

مردان و مؤمنان بزرگ خدا كساني هستند كه به عهد و وفا پيمان بستند و حتي به بهترين درجه يعني شهادت رسيدند و اينجانب سوگند ياد مي كنم كه سعادت خويش را نمي يابم مگر در پيمودن خط خونين اباعبدالله الحسين (ع) كه راه تمامي شهداي انقلاب اسلامي است .

پدر و مادر عزيزم بدانيد و مطمئن باشيد كه امروز در راهي جاودانه گام نهادم كه انتهاي آن حضرت بقيه الله الاعظم قرار دارند ،انسان بايد از دنيا و زندگي پر مشقت آن كه موجب مي شود انسان غرق در گناه بشود رهايي پيدا كند و راه جهاد در راه خدا را پيش گيرد وليكن جهاد در راه خدا بايد حسين گونه باشد مردم شهيدپرور تقو را فراموش نكنيد و تقوا پيشه كنيد، پيرو خط ولايت فقيه باشيد و هر كاري مي كنيد فقط براي رضاي خدا باشد. اخلاص در عمل پيشه كنيد انشاالله خداوند ما را در زمره شهداي صحراي كربلا قرار دهد و ما را با حسين بن علي (ع) محشور گرداند .

در پايان از همه آشنايان و دوستان و همكلاسيها حلاليت مي طلبم.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهید حسين ترك

از مردم شهيدپرور مي خواهم كه هميشه در صحنه باشند ،ابرقدرتها بدانند مردم ايران هميشه در صحنه هستند و نمي گذارند كه خللي بر جمهوري اسلامي وارد شود...

از مردم شهيدپرور مي خواهم كه هميشه در صحنه باشند ،ابرقدرتها بدانند مردم ايران هميشه در صحنه هستند و نمي گذارند كه خللي بر جمهوري اسلامي وارد شود. ابرقدرتها بدانند كه ما مردم ايران با جان و دل انقلاب را پذيرفتيم و آن را تا پايان جان حفظ خواهيم كرد. من از مردم مي خواهم رهبر و ولي فقيه را تنها نگذارند و به دستورات ايشان عمل كنند.از خواهران خود مي خواهم كه حجاب اسلامي را رعايت كنند و از برادرانم هم مي خواهم كه ادامه دهنده راه شهدا باشند و از پدر و مادرم هم مي خواهم كه اگر مي خواهند براي من گريه كنند براي غريبي امام حسين (ع) گريه كنند.

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید عبدالعلی تمیمی

بسم الله الرحمن الرحيم

وَ لنبلونّكم بِشيءٍ مِن الخَوف و الجوع و نقص من الأموال و الأنفُس و الثّمرات و بشّر الصّابرين.

و البته شما را به سختيها چون ترس و گرسنگي و نقصان اموال و نفوس و آفات زراعت بيازمائيم و بشارت و مژده آسايش از آن سختيها صابران است.

(سوره بقره آيه 100)

بسم الله الرحمن الرحيم

وَ لنبلونّكم بِشيءٍ مِن الخَوف و الجوع و نقص من الأموال و الأنفُس و الثّمرات و بشّر الصّابرين .

و البته شما را به سختيها چون ترس و گرسنگي و نقصان اموال و نفوس و آفات زراعت بيازمائيم و بشارت و مژده آسايش از آن سختيها صابران است. (سوره بقره آيه 100)

الّذين إذا أصابَتهم مُصيبةٌ قالوا إنا لله و إنا إليه راجعون .

آنانكه چون به حادثه سخت و ناگوار دچار شدند صبوري پيشه گرفته و گويند ما به فرمان خدا آمده و به سوي او رجوع خواهيم كرد. (سوره بقره آيه 156 ).

در اين زمان كه ما زندگي مي‌كنيم , بعد از 1400 سال دوباره نسيم اسلام وزيدن گرفته و دارد از خفقان بيرون مي‌آيد و اسلام زمان پيامبر(ص) و علي(ع ) تكرار مي‌شود و جهان را متوجه خود كرده است و تمام مسلمين و مستضعفين را به زير پرچم خود آورده است. مستكبرين و دشمنان كه در رأس همه آنها آمريكا و شوروي و اسرائيل جنايت كار هستند ,به اين آساني نخواهد گذاشت كه حكومت اسلامي جهان‌شمول شود و اسلام براي محكم شدن ريشه‌هايش نياز به فداكاري و جانبازي و از خودگذشتگي روحانيون و جوانان و تمام اقشار مسلمين دارد، و به خاطر اسلام است كه مطهري‌ها و بهشتي‌ها و رجائي‌ها و باهنرها و... و هزاران شهيد والامقام ديگر را از دست مي‌دهیم تا اسلام پابرجا باشد، با اين اوصاف ديگر چه باعث درنگ ما شده و نمي‌گذارد خود را به قافله آنها برسانيم .

خداوندا ما را جزء سربازان خود قرار بده كه سربازان تو هميشه پيروزند .

خداوندا ما را جزء حزب خودت قرار بده كه حزب تو هميشه پيروز است .

خداوندا ما را قدرتي عنايت كن تا تمام دشمنانت را از روي زمين نيست و نابود كنيم .

خداوندا به ما صبر و استقامت عنايت كن تا آخرين قطره خون‌مان پرچم الله اكبر تو را بر دوش حمل كنيم و در جهان برافشانيم .

خداوندا به ما توفيق ده تا تمام دشمنانت از سازمان منافقين و حزب امت گرفته تا چريكهاي فدائي خلق و حزب پيكار و ديگر سازمانهاي كفر و الحاد و را از صحنه گيتي برداريم و جهان را براي ظهور امام زمان(عج) مهيا كنيم. آمين .

اشهد ان لا اله الا الله

اشهد ان محمداً رسول الله

اشهدا ان علياً اميرالمؤمنين ولي الله

من عبدالعلي تميمي فرزند مرحوم ناصر در كمال صحت و سلامتي وصيت‌نامه خود را اين چنين بازگو مي‌كنم .همسرم در اين زمان كه قرار گرفته‌ايم تمام نيروهاي جهان ,به جز تعداد اندكي از آنها همه با هم هم پيمان شده‌اند كه اين صداي ا...‌اكبري كه از ايران اسلامي به رهبري نايب امام زمان(عج) امام خميني بلند شده در گلوها خفه كنند .

به شما سفارش مي‌كنم كه هيچگاه امام را تنها نگذاريد و سخنان امام را مو به مو اجرا كنيد و از برادران بزرگمان چون حجت ‌الاسلام خامنه‌اي و رفسنجاني تبعيت كنيد و هيچگاه آنها را تنها نگذاريد. دوست باشيد با دوستان واقعي آنها و دشمن باشيد با دشمنان آنها و سعي كنيد در راهپيمائي‌ها و نماز جمعه‌ها و دستورهائي كه آنها مي‌دهند شركت فعال داشته باشيد كه در آن خير و صلاح دين است .

همسر عزيزم يادت باشد كه اگر خداوند عنايتي كرد و من به قافله آنها رسيدم و نزد ديگر ياران جندا... از جمله آيت‌ا... بهشتي و رجائي و باهنر و برادرت علي رفتم ,سلام همگي شما را به آنها خواهم رساند و خوشحال خواهم شد اگر خوشحال باشي و ناراحت خواهم شد اگر ناراحتي كني. البته اين كه گفتم زياد ناراحتي كني به خاطر اين است كه بتواني مقداري از عقده‌هايت را بر دل دشمنان اسلام كه مهمتر از همه آنها آمريكا مي‌باشد خالي كني و مي‌دانم كه تو صبورتر از آني كه من بخواهم تو را سفارش كنم .

همسر عزيزم, اگر خداوند به ما فرزندي داد در تربيت او سعي و كوشش زياد كن كه باز هم خير دنيا و آخرت در آن است و به او بياموز كه چگونه با زبان و قلم و سلاح بجنگد .

همسر عزيزم، مادر دلسوخته‌ام را فراموش نكن كه همچون تو دلسوخته است و تا آنجايي كه مي‌تواني او را دلداري بده و به او بگو كه علي به من سفارش كرده است كه به شما بكويم كه در مرگم در انظار مردم گربه نكن كه دشمنان خدا تو را ببينند و خوشحال شوند. تو همچون شير غران باش تا آنها بدانند شما شيرزنان و شيرمردان چگونه فرزنداني داريد و چگونه حاضريد كه فرزندان و همسران خود را از دست بدهيد اما قرآن محمد(ص) كه از جانب خداست سالم و محفوظ بماند .

همسر عزيزم تو, را سفارش مي‌كنم به برادران و خواهرانم بگو تمام هدفتان اسلام باشد و در هر كاري كه مي‌خواهيد انجام دهيد خدا را در نظر داشته باشيد و بعدآن كار را انجام دهيد كه جز اين هر كاري خسران و زيان است در دنيا و آخرت و به آنها بگو كه امام امت و ياران او را تنها نگذاريد و هميشه آماده فرمان آنها باشيد .

همسر عزيزم ,در نهايت بايد از تو بسيار تشكر كنم ,تو در زندگي براي من مانند يك مربي بودي, زياد به خاطر من زحمت كشيدي انشاءا... اجر و زحمات شما و مادرم را خداوند بدهد.من نمي‌توانم حق شما و مادرم و برادرم محمد را ادا کنم. محمد هم براي من زحمات زيادي كشيده است .

سخني با مادرم، مادر عزيزم انشاءا... اگر خداوند توفيق شهادت داد تو مادر يك شهيد هستي كه به خاطر خدا و قرآن و اسلام زندگي را رها كرده است , ناراحت نباش از اينكه من را از دست داده‌اي زيرا من در آن دنيا وارد بهشت نمي‌شوم تا تو و همسرم را وارد بهشت نكنند و چه معامله از اين بالاتر كه تو مي‌تواني در دنيا بكني ,پس خوشحال باش و اميدوار و براي اسلام زحمت بكش و ديگر مادران دلسوخته و فرزندان پدر از دست داده را رحم كن كه اين بهترين چيز براي من است .

به خواهرم بگو كه هر چه در راه خدا بيشتر زحمت بكشي، چه ياد بگيري و یا ياد بدهي از نظر زمان وقت مي‌گذرد ولي پس‌انداز آن باقي مي‌ماند. مادر جان , تو براي من در زندگي سختي‌هاي زيادي كشيدي ,هيچگاه يادم نمي‌رود آن زحمات و ناراحتي هايي كه براي ما در زندگي كشيدي .

مادرم خوشحال باش كه زحمات تو به هدر نرفته است و آخر نتيجه خوبي از آن خواهي گرفت، چه نتيجه‌اي از اين بهتر .

راجع به محل دفنم اگر جسد من گيرتان آمد در صورتي كه مشقت نداشته باشد در گلستان شهدای آبادان و در غير اين صورت هرجا كه صلاح ديدید,دفن کنید .

در پايان به تمام خويشان و همسايگان بگوئيد كه من آنها را حلال كرده و انتظار حلال بود از همگي شما دارم كه خداوند اگر شما نبخشيد ,نخواهد بر من بخشيد .

برقرار باد پرچم جمهوري اسلامي ايران درتمام گيتي .

عبدالعلي تميمي

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید علی تکلو

بسم الله الرحمن الرحیم

ربّنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هديتنا وهب لنا من لدنك رحمه انك انت الوهاب

بارالها دلهاي ما را به باطل راه مده پس از آنكه هدايت فرمودي و به ما از لطف خويش رحمتي عطا فرما، همانا كه تويي بسيار بخشنده.

بسم الله الرحمن الرحیم

ربّنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هديتنا وهب لنا من لدنك رحمه انك انت الوهاب

بارالها دلهاي ما را به باطل راه مده پس از آنكه هدايت فرمودي و به ما از لطف خويش رحمتي عطا فرما، همانا كه تويي بسيار بخشنده .

سلام بر آدم صفوه ا... و بر نوح نبي ا... و بر ابراهيم خليل ا... و بر موسي كليم ا... و بر عيسي روح ا... و سلام بر محمد(ص) حبيب ا... و بر علي(ع ) ولي ا... و بر فاطمه(س) سيده النساء و بر حسن(ع) سيد النجبا و سلام بر حسين(ع) سيد الشهدا و اصحاب با وفاي حسين و سلام بر زينب(س) و خواهر مقاوم و غم پرور حسين و سلام بر معصومين(ع) و سلام بر مصلح جهان مهدي(عج) و درود و سلام بر امام امت و امت امام و درود و سلام بر شهداي حزب جمهوري و درود و سلام بر تمامي شهدا و اسراء و جانبازان و مفقودين اين جنگ نابرابر . . .

اي مسلمانهاي كره خاكی بدانيد كه اسلام عزيز در خطر است، اسلام در مورد تهاجم بي‌رحمانه ملحدان و از خدا بي‌خبران از شرق و غرب واقع شده است . وظيفه بسيار سنگين است. بايد مواظب باشيم اگر اين بار هم نسبت به مسائل اسلام بدبختي و ظلم و ستم روا داشته‌ايم, دیگر امکان جبران نخواهد بود .

اي مسلمانان بدايند اسلام به حماسه‌ها و جانبازيهاي مجدد نيازمند است . امروز بايد حركت كنيم ,حركتي همچون حركت حسين(ع) ,حركتي خونين و نجات دهنده ,حركتي كه نسلهاي آينده و مملكت اسلامي احتياج دارد .

اي شيعيان جهان قدر اين رهبر انقلاب, امام امت را مي‌دانيد اما خيلي بيشتر بدانيد. در تمام مسائل زندگي خود از او خط بگيرید و دنباله روي اين حسين زمان در تمام مراحل و تمام حالات باشيد .

اي عزيزان بدانيد كه رهبران ما در راه اسلام همه چيز دادند. ائمه معصومين(ع) در اين راه مقدس جانها دادند و زحمات و رنج و مشكلات بسياري متحمل شدند، آنان براي آگاهي و هدايت ما و اينكه بفهمانند مسلمان آزاده است, اينطور بودند .ما هم بايد بدانيم كه ما بايد چه كنيم و وظيفه ما اكنون چيست .

ما بايد در برابر كفار قيام كنيم ,با ظالمين بجنگيم. بايد با مال و جان و فرزند، دين خدا را ياري نمائيم .فرزندان ما از فرزندان رسول ا...(ص) و علي(ع) و فاطمه(س) كه عزيزتر نيستند .ما كه از حسين زهرا(س) پيش خدا عزيزتر نيستيم. شرايط ما به سختي شرايط حسين (ع) نيست. بايد در اين راه اگر نياز باشد همگي فدا شويم و مي‌شويم و امام امت با دادن فرزند و كشيدن سختي‌ها ثابت كرد كه دنباله رو حسين و آزاده است .

برادران و خواهران بدانيد كه اين خونها بي جهت ريخته نشده است . اين خونها ريخته شد كه در مملكت، حزب ا... حاكم شود و خانواده‌هاي شهدا محترم شمرده شوند و قوانين اسلامي حكم فرما شود و الحمدا... اينطورهم است. مي‌خواهم بگويم نبايد با اين شرايط در مملكت خداي ناخواسته بد حجاب يا بي‌حجابي باشد .نبايد در ادارات ما خداي ناخواسته افراد كم كاري يا مخالف انقلاب و يا حتي بي تفاوتي باشند كه انشاءا... اينطور نيست و اگر هم باشد خود به خود محو و نابود خواهد شد .

الحمدا... كارمندان و مسئولين ادارات و قسمتها خوب هستند ولي بايد مواظب باشيم كه اين امكانات و وسايل ما که متعلق به بيت المال مسلمين است, بايد حزب ا... در رأس آنان و مستضعفين در اولويت باشند. بايد به روستاهاي دور افتاده و مردم كم درآمد آن بيشتر كمك شود.خلاصه بايد مملكت را طوري كنيم محل كار ,و محيط را طوري كنيم كه دل رسول ا...(ص) را شاد كنيم و تا حد توان در جهت اسلامي كردن خود و اعضاي خانواده خود و دوستان و آشنايان خود كوشا باشيم .

بدانيد كه شهداي عزيز ناظر بر اعمال ما و بر خورد و رفتارهاي ما در تمامي زمينه ها هستند .كاري كنيم كه فردا جوابگوي خون شهدا نباشيم .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حسین تاجوک

بسم الله الرحمن الرحیم

و لا تَحسبنَّ الذينَ قُتلوا في سبيل الله امواتا بل احياء عند ربهم یرزقون

قرآن کریم يا نفس من بعد الحسين(ع) موني فبعده لا كنت ان تكوني

بسم الله الرحمن الرحیم

و لا تَحسبنَّ الذينَ قُتلوا في سبيل الله امواتا بل احياء عند ربهم يُِرزقون قرآن کریم

يا نفس من بعد الحسين(ع) موني فبعده لا كنت ان تكوني

اي نفس زندگي بعد از حسين(ع) ننگت باد ,مرگت باد. حضرت عباس(ع )

با شهادت بر يگانگي خداوند متعال و نبوت حضرت محمد (ص) وحقانیت خلافت و امامت 12 امام معصوم(ع)و ولايت فقيه وصيت نامه خود را آغاز مي‌كنم .

با درود به رهبر كبير انقلاب و خانوادهاي شهدا و با درود به شهدانهضت جهانی اسلام از هابيل تا كربلاي خوزستان .

هم اكنون كه قلم در دست گرفته‌ام و مي‌خواهم كلماتي را به عنوان وصيت بر روي كاغذ بنويسم، دستم مي‌لرزد چون مي‌دانم كه من لياقت شهادت را ندارم و نمي‌دانم چرا .

من از قافله عقب مانده‌ام و علت هم اين است كه من هنوز ساخته نشده‌ام، ولي خدايا تو خود مي داني كه چقدر من با خودم صحبت مي‌كنم و خود را دلداري مي‌دهم و مي‌گويم خداوند كريم و رحيم است و حتماً شهادت را نصيب من مي‌كند، خدايا دوستان همه رفتند, رفقا همه رفتند, ديگر از دوستانم باقي نمانده، عابديني‌ها، سلطاني‌ها، اسلامجو، تركاشوندها، حاتمي، فراهاني، كليه عزيزان رفتند و من خجالت مي‌كشم از منطقه سالم برگردم، خدايا تو خود مي‌داني كه من اين راه را آگاهانه انتخاب كرده‌ام و كوركورانه نيست و مي‌دانم كه به راهي كه همان لقاي تو است, مي‌روم .

خدايا تو خودت كمك كن، الهي من با تمام وجود ادراكت مي‌كنم و اين سخن زيبايت را خوب درك مي‌كنم كه «يُحبُّوه و يُحبُّونَه»، خدايا تو خود مي‌داني كه اين بنده حقير به تو عشق مي‌ورزد و هميشه به ياد تو بوده و هستم، زيرا اميد من و تكيه گاه من توئي و غير از تو كس ديگری ندارم .

خدايا اي كاش من هفتاد بار زنده مي‌شدم و دوباره در سنگر تكه تكه مي‌شدم، مگر نه اينكه هميشه در زيارت وارث مي‌خوانيم كه: «يا لَيتَنا كُنـّا مَعكم فأفوزَ فوزاً عظيماً »

حالا آماده‌ام ,خدایا مي‌خواهم به فوز عظيم شهادت برسم، كمكم كن اي مولای من .

وصيت به امت شهيد پرور :

عزيزان هم اكنون كه اين جنايت كاران در منطقه, كاري نمي‌تواند بكنند ,به شهرها حمله مي كنند و كودكان و پير زنان وپیرمردان را به خاك و خون مي كشند، ولي اي استوار مردان دست از انقلاب بر نداريد كه ديگر كار صدام به ياري خدا تمام است .

عزيزان قدر امام را مي‌دانيد , بهتر بدانيد، نكند كاري كنيد نفريني كه حضرت علي(ع) به امت خود كرد، امام هم به شما بكند، عزيزان خوب دقت كنيد يكسري ياران امام را از ما گرفتند ولي شما قدر امام را بدانيد، چون حضرت علي(ع)درجواب بی مهری های یارانش, به خدا گفت كه خدایا نعمت حاکم صالح را از اين امت بگير و خدا هم نعمت را گرفت و ذلت را برای آنها جايگزين كرد .

پس مواظب باشيد اي عزيزان روز قيامت هم دركارهست، اي كساني كه چوب لاي چرخ انقلاب مي‌گذاريد و پشت پا به اهل بيت امام حسين(ع) مي‌زنيد و اهل بيت را رها كرده‌ايد. واي به حالمان, اگر نامه اعمالمان را به دست چپ بدهند، راستي اگر بدهند چه كنيم؟

مواظب باشيد جبهه‌ها را خالي نگذاريد که دشمن اگر قدرت بگيرد ,جنبنده‌اي در روي زمين ايران آسايش نخواهد داشت، به جبهه‌ها برويد و هرچه زودتر اين جاني را نابود كنيد كه در روز قيامت شرمنده اهل بيت (ع)و شهدا نباشيد .

پدر و مادر و همسر و خواهران و برادرم، مرا حلال كنيد و از اقوام و مردم برايم حلالي بطلبيد و خوشحالي كنيد كه در راه خدا قرباني داده‌ايد و روز قيامت در پيش امام حسين (ع) و حضرت زهرا(س) رو سفيد خواهيد بود .

عزيزان همه شما را خيلي دوست دارم ولي اين را بدانيد كه خدا و اسلام را خيلي بيشتر از شما دوست دارم و بايد به نداي حسين زمان لبيك گفت .

تقاضا دارم اگر از من جنازه‌اي برنگشت خيلي عادي مراسم انجام شود، گر چه با توجه به اين برنامه‌ها راضي نيستم كسي برايش اتفاقي بيفتد و مراسم مانند بقيه شهدا باشد و در مجلس من از مصيبت‌هاي حضرت زهرا(س) و حضرت زينب (س( بخوانيد .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:16 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید علی تیموری

بنام خدا

السلام ای امام زمان.السلام ای نائب برحقش،ای اسطوره مقاومت و فضيلت. و تو ای الگوی شجاعت و رهبری,و ای بزرگ صابر تمامی تاريخ ای خمينی عزيز،سلام ای شاهدان صحنه پيكار شرك و توحيد و سلام ای امت شايسته ی رحمت خدا و ای بستر نطفه ی حكومت مهدی .

بنام خدا

السلام ای امام زمان.السلام ای نائب برحقش،ای اسطوره مقاومت و فضيلت .

و تو ای الگوی شجاعت و رهبری,و ای بزرگ صابر تمامی تاريخ ای خمينی عزيز،سلام ای شاهدان صحنه پيكار شرك و توحيد و سلام ای امت شايسته ی رحمت خدا و ای بستر نطفه ی حكومت مهدی .

سلام ای تمامی شهيدان در راه الله و سلام ای همرزمان شهيدم، ای عزيزان، سلامی از سرزمين خونین غرب و جنوب، از سرزمين رشادتها، ايثارها، فداكاريها و جاي‌جای ايران دارم. از جان باختنها، از ميعادگاه یاران رسول خدا(ص) از تنگه عبور ظفرمند ايمان و تقوا,از موانع ظلم و جور، از ايثارگاه سردار سپاهمان، فرمانده‌مان، استادمان و سلام از نينوای به خون نشسته یاران عزيزمان . سلام به بزرگ كاروان سالار شهيدان حسين(ع) سلام بر همه رهروانش به خصوص 12يار شهيد ارجمندم :

محمود خادمی – حميد تفرشی – محسن چويك – اصغر وصالی – اسماعيل وصالی – هادی مهاجری – همت فلاحت كار – عباس اردستانی – رضا مرادی – عباس داورزنی – عباس مقدم – مجيد جهان بين و ....

شيرانی كه در صحنه‌های نبرد، كربلای خوزستان و كردستان را در نورديدند و سرانجام در مصاف مردانه با خصم، سركرده ظلم و استكبار در جبهه خوزستان، كردستان به زانو درآوردند. در ميعادگاهشان با صالحين خدا در كنار شهر جاودانه های ايثار به ملاقات نشستند، بايد كه به پايمردي‌شان شهادت داد، بايد كه لوح آزادگی و شرافت را با خون اين عزيزان منقش كرد. اين سلحشوران علوی ,شيران غرنده در عاشورای پاوه بودند تاكربلای جنوب، هر نقطه از وطن سرخ ما زير پای اين مؤمنان راستين به حقارت نشسته است .

اين عزيزان پارسايان شب بودند و شيران روز دربيشه شهادت، مقدس است آن خانواده هايی كه چنين فرزندانی را اهدای راه خدا مي‌كنند و بايد از اين همه منت خدا بر خويش، پروردگارشان را ستايش كنند .

در خصوص داشتن شايستگی اهدای فرزند در راه خدا جمله‌ای از یكی از یارانم به یادم آمد به اين مضموم كه :

كاش تنها یك فرزند مي‌داشتم و آن را پيشاپيش كاروان پيروز اسلام در كنار نهر سرخ از خون فرزندان اسلام، به یاد حضرت اسماعیل قرباني‌اش مي‌كردم .

اميدوارم چنين پدر و مادری داشته باشم و ای كاش من هم هزاران جان مي‌داشتم و در هر صحنه پيكار با فدا كردن آن رفع ظلمی و رفع شری از مسلمين مي‌كردم تا هربار شهادتمان به گفته امام صادق(ع ):

ظلم كفار بر سرزمين اسلام دفع، و حريم اسلام از وجود ظالمان یكسره پاك مي‌شد و حقوق مسلمين اعاده می گشت .

ولی نكند كه اين مطلب از آن دو فراتر نرود و دلهايمان در برخورد با موانع و شكستها بلرزد. زيرا ما امروز همگی در محضر خدا در بوته آزمايشيم، امروز بايد همه ملت اسلام همه رابطه‌هاشان، آرزوهاشان، آمال و اهدافشان به خاطر خدا و در محضر عدل او باشد همه اين چنين عقيده‌ای داشته باشند كه :

ما پرستش (اعمال و رفتار و سلوك و ...) خويش را خاص كسی كرده‌ايم كه صاحب جهانيان است كه در همه جا حاضر و بر همه چيز قادر است و ما برداشتی كه از شهادت كرديم مي‌فهميم كه امام چرا مي‌گويند كه همگی ما بايد فدای اسلام شويم .

امروز تمامی اسلام، حيثيت رهبری امام، حريم قانون خدا، سرزمين مسلمان پيامبر در معرض تجاوز دشمن است و امروز، روز آزمايش خلق فرا رسيده است , زيرا كه خداوند می فرمايد :

مي‌گوييد كه ايمان آورده‌ايم و مي‌پنداريد كه آزمايش نمي‌شويد امروز بايد صادقانه به خدای خويش ثابت كرد و لبيك گفت كه فرزندانمان، وسيله امتحانمان است .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید ایرج تیموری

بسم ا... الرحمن الرحیم

خداوند را شكر گذارم كه بار دیگر توفیق دیدن عاشقان ا... زاهدان شب و شیران روز را قسمتم نمود تابحال كه نتوانستم به اسلام عزیز خدمتی نمایم و همیشه شاهد شهادتها و ایثارهای مجاهدان راستین فی سبیل ا... بوده‌ام ولی خود هیچ.

خداوند را شكر گذارم كه بار دیگر توفیق دیدن عاشقان ا... زاهدان شب و شیران روز را قسمتم نمود تابحال كه نتوانستم به اسلام عزیز خدمتی نمایم و همیشه شاهد شهادتها و ایثارهای مجاهدان راستین فی سبیل ا... بوده‌ام ولی خود هیچ. امیدوارم كه در این سفر بتوانم توشه‌ای برگیرم تا در پیشگاه بزرگان و شهدا شرمنده نباشم. پروردگارا از تو می‌خواهم نیتم را خالص گردانی و در استواری این نیت یاریم فرمایی، خداوندا تو خود می‌دانی كه هدف شركت عزیزان ما در جبهه‌ها ادامه راه حسین(ع) عزیز است، خدایا تو خود آنها را یاری فرما. هنوز فریاد حسین(ع) در آسمان طنین افكن است كه فرموده:«هل من ناصر ینصرنی» حسین عزیز به ندایت لبك می‌گوییم و عرضه می‌داریم:

«یا اباعبدا... انی سلم لمن سالمكم و حرب لمن جاربكم الی یوم القیامه»

مافقط برای اجابت دستور امام عزیز، آن اسطوره تقوا و ایمان و مقاومت و . . . به جبهه‌ها آمده‌ایم. و انشاءا... نیت دیگری نداریم.

از خانواده و پدر و مادر و خواهر و فرزندان و همسرم و هر كسی كه این مطلب را می‌شنود تقاضا دارم و تمنا دارم كه امام عزیز و خط امام را رها نكنید و هیچگاه به دشمنان به كمین نشسته اجازه و فرصت ندهید تا انقلاب عزیز و خط امام كه نتیجه خون هزاران و بلكه دهها هزار شهید است به خطر بیندازند.

قبل از هرچیز شما را سفارش به پیروی از احكام عالیه اسلام و خط رهبری امام عزیز نموده و تقاضا دارم اجازه ندهید عوامل اجانب در كشور آیه یأس بخوانند و مردم را از ادامه راهشان باز دارند. در ثانی شما را سفارش می‌كنم در تربیت فرزندانم. از شما می‌خواهم آنان را در خط علی(ع) و حسین(ع) و . . . هدایت و همواره مواظب آنان باشید تا خارج نشوند. تا آنجا كه امكان دارد نگذارید كمبود مرا احساس نمایند و اگر دخترم سمیه لیاقت استعداد تحصیلات عالیه را از خود نشان داد دلم می‌خواهد رشته پزشكی بخواند تا بتواند به خواهران خود خدمت پسرم حجت خود مختار است با نظر اقوام نزدیك و دوستان در خطش رشته مورد علاقه خود را انتخاب نماید. از همسرم می‌خواهم اگر برایش امكان دارد خود سرپرستی فرزندانم را به عهده بگیرد كه خداوند به وی اجر بی‌پایان می‌دهد. چون دنیا به زودی سپری می‌شود و خوشی‌ها و لذات دنیا زود گذر است. كسانیكه در دنیا فكر می‌كنند بی‌نیاز هستند(. . . گرفتارند). در نهایت از همه دوستان ، اقوام، پدر و مادر و برادران و خواهر و همسر و فرزندان خداحافظی و تقاضای حلالیت می طلبم امیدوارم همگی مرا ببخشید.

خداحافظ همگی

۲۴/۱۰/۶۵

ایرج تیموری

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

متن وصيت نامه شهيد عظیم ثابت قدم

شهید والامقام :

عظيم ثابت قدم

متولد :

1332/11/1

تاریخ شهادت :

1364/11/21

محل شهادت :

فاو

محل دفن :

بهشت زهرا

بسم الله الرحمن الرحیم

با اقرار به وحدانیت خداوند متعال و رسالت جمیع انبیاء از آدم ( ع ) تا خاتم (ص ) و امات 12 امام برحق و معصومیت چهارده معصوم و اصول و فروع دین و معاد روز قیامت و قبول نمودن و عمل کردن به مراتب فوق در کمال صحت و سلامت وصیت میکنم به وصی خود پدر عزیزم که از مال این جهان فانی مبلغ 000/511 ريال معادل پنجاه و یک هزار تومان در حساب مسکن اداره مخابرات که قبض آن در جاظرفی میباشد و مبلغ 440/868 ريال معادل هشتاد و شش هزار و هشتصد و چهل و چهار تومان بحساب شرک سایپا که قبض آن نیز در جا ظرفی موجود میباشد و بناست در مورخه اردیبهشت ماه سال شصت و پنج یکدستگاه ماشین سواری رنو مدل جدید در ازاء آن تحویل نمایند و مبلغ 000/20 ريال معادل دو هزار تومان از برادر حمزه مولائی همکار عزیزم در تفرش طلب دارم و نیز 000/15 ريال معادل یک هزار و پانصد تومان از علی آقا مشهدی طلب دارم و یک دفترچه قرض الحسنه مرکز شهید نواب صفوی معادل سیزده هزار و پانصد تومان ( 000/135 ريال) و یک دفترچه قرض الحسنه مرکز شهید قندی بمبلغ حدوداً 000/80 ريال معادل هشت هزار تومان و یک دفترچه قرض الحسنه ناحیه 5 انجمن اسلامی که مبلغ آن نیز یادم نیست و یک دفتر قرض الحسنه صندوق امین که مبلغ آن نیز ناچیز و خاطرم نیست و یک دفترچه قرض الحسنه هئیت زنجانیها بمبلغ هزار تومان (000/10 ريال ) میباشد در ضمن بدهی های اینجانب بشرح زیر میباشد : 1- به صندوقهای قرض الحسنه مرکز شهید نواب صفوی و شهید قندی و انجمن اسلامی ناحیه 5 جمعاً حدود پنجاه هزار تومان ( کمی بالا یا پائین ) بدهکار میباشم و مبلغ 000/245 ريال معادل دویست و چهل و پنج هزار ريال بابت خمس به یکی از نمایندگان حضرت امام که اگر در قم خدمت برادر امام ( ع ) یعنی آیت ا... پسندیده باشد بهتر است پرداخت نمائید و مبلغ 000/50 ريال معادل پنج هزار تومان به پدرم و باز 000/50 ريال معادل پنج هزار به آقا مرتضی برنقوری بدهکار می باشم که امیدوارم اداء دین بنمائید و از باقیمانده ( البته به شرط فروش ماشین ) آن یک سال نماز اجاره نمائید که برایم بخوانند و اگر همسرم مهرش را طلب نماید باو بپردازید و اگر نخواست و انشاء ا... راه کربلا باز شد مادرم و همسرم را به زیارت مولا اما حسین ( ع ) بفرستید در ضمن همسرم در رفتن و ماندن مجاز میباشد و بچه ها را تحت قیومیت پدرم و همسرم قرار میدهم . دیگر عرضی ندارم فقط همیشه و در همه حال خداوند منان را ناظر بر اعمال خود بدانید .

خداوند از همه شما عزیزان راضی باشد

والسلام علی عبادا... الصالحین

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حسین ثامنی

ای مسئولین توجه داشته باشید امروز مسئولیت حفاظت از خون شهیدان در درجه اول به عهده شماست مبادا بین صحبت و رفتارتان با این ملت شهیدپرور با مقامات بالاتر فرق كند

ای مسئولین توجه داشته باشید امروز مسئولیت حفاظت از خون شهیدان در درجه اول به عهده شماست مبادا بین صحبت و رفتارتان با این ملت شهیدپرور با مقامات بالاتر فرق كند. خود را عاقل و متعهد و حافظ اسلام و دیگران را بدخواه و جاهل ندانید، در خود بیشتر دقت كنید، مبادا جلوی خدمت مخلصان را بگیرید.

دقت كنید با نیروهای مخلص بسیج جزء با منطق و دلیل به هیچ زبان دیگر سخن نگوئید.

شرمنده دوستان شهیدم و درگه حق تعالی.

28/12/63

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:17 PM
تشکرات از این پست
rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید هدایت الله ثمرمند

"اینجانب براساس عقیده ای كه نسبت به اسلام و مكتب شهادت دارم با عزمی راسخ و اراده ای آهنین عازم جبهه شده ام....

"اینجانب براساس عقیده ای كه نسبت به اسلام و مكتب شهادت دارم با عزمی راسخ و اراده ای آهنین عازم جبهه شده ام.تا دین خود را نسبت به اسلام ادا كنم چون موقعی كه شهادت باعث سعادت ماست، افتخار شهید شدن در راه اسلام را داریم"

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

یک شنبه 20 اسفند 1396  10:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها