پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396 10:16 PM
وصیت نامه شهید ایرج تیموری
بسم ا... الرحمن الرحیم
خداوند را شكر گذارم كه بار دیگر توفیق دیدن عاشقان ا... زاهدان شب و شیران روز را قسمتم نمود تابحال كه نتوانستم به اسلام عزیز خدمتی نمایم و همیشه شاهد شهادتها و ایثارهای مجاهدان راستین فی سبیل ا... بودهام ولی خود هیچ.
خداوند را شكر گذارم كه بار دیگر توفیق دیدن عاشقان ا... زاهدان شب و شیران روز را قسمتم نمود تابحال كه نتوانستم به اسلام عزیز خدمتی نمایم و همیشه شاهد شهادتها و ایثارهای مجاهدان راستین فی سبیل ا... بودهام ولی خود هیچ. امیدوارم كه در این سفر بتوانم توشهای برگیرم تا در پیشگاه بزرگان و شهدا شرمنده نباشم. پروردگارا از تو میخواهم نیتم را خالص گردانی و در استواری این نیت یاریم فرمایی، خداوندا تو خود میدانی كه هدف شركت عزیزان ما در جبههها ادامه راه حسین(ع) عزیز است، خدایا تو خود آنها را یاری فرما. هنوز فریاد حسین(ع) در آسمان طنین افكن است كه فرموده:«هل من ناصر ینصرنی» حسین عزیز به ندایت لبك میگوییم و عرضه میداریم:
«یا اباعبدا... انی سلم لمن سالمكم و حرب لمن جاربكم الی یوم القیامه»
مافقط برای اجابت دستور امام عزیز، آن اسطوره تقوا و ایمان و مقاومت و . . . به جبههها آمدهایم. و انشاءا... نیت دیگری نداریم.
از خانواده و پدر و مادر و خواهر و فرزندان و همسرم و هر كسی كه این مطلب را میشنود تقاضا دارم و تمنا دارم كه امام عزیز و خط امام را رها نكنید و هیچگاه به دشمنان به كمین نشسته اجازه و فرصت ندهید تا انقلاب عزیز و خط امام كه نتیجه خون هزاران و بلكه دهها هزار شهید است به خطر بیندازند.
قبل از هرچیز شما را سفارش به پیروی از احكام عالیه اسلام و خط رهبری امام عزیز نموده و تقاضا دارم اجازه ندهید عوامل اجانب در كشور آیه یأس بخوانند و مردم را از ادامه راهشان باز دارند. در ثانی شما را سفارش میكنم در تربیت فرزندانم. از شما میخواهم آنان را در خط علی(ع) و حسین(ع) و . . . هدایت و همواره مواظب آنان باشید تا خارج نشوند. تا آنجا كه امكان دارد نگذارید كمبود مرا احساس نمایند و اگر دخترم سمیه لیاقت استعداد تحصیلات عالیه را از خود نشان داد دلم میخواهد رشته پزشكی بخواند تا بتواند به خواهران خود خدمت پسرم حجت خود مختار است با نظر اقوام نزدیك و دوستان در خطش رشته مورد علاقه خود را انتخاب نماید. از همسرم میخواهم اگر برایش امكان دارد خود سرپرستی فرزندانم را به عهده بگیرد كه خداوند به وی اجر بیپایان میدهد. چون دنیا به زودی سپری میشود و خوشیها و لذات دنیا زود گذر است. كسانیكه در دنیا فكر میكنند بینیاز هستند(. . . گرفتارند). در نهایت از همه دوستان ، اقوام، پدر و مادر و برادران و خواهر و همسر و فرزندان خداحافظی و تقاضای حلالیت می طلبم امیدوارم همگی مرا ببخشید.
خداحافظ همگی
۲۴/۱۰/۶۵
ایرج تیموری
سهراب سپهری