0

وب گردی (دوشنبه 1396/03/22)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:وب گردی (دوشنبه 1396/03/22)

سی شب با شهدا در «کهف‌الشهدا»

حرم شهدای گمنام کهف‌الشهدا در شب‌های ماه مبارک رمضان مانند بسیاری از مساجد و حرم های شهدای گمنام میزبان روزه داران و شب زنده داران ماه مبارک رمضان است.

سی شب با شهدا در «کهف‌الشهدا»به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حرم شهدای گمنام کهف‌الشهدا در شب‌های ماه مبارک رمضان مانند بسیاری از مساجد و حرم های شهدای گمنام میزبان روزه داران و شب زنده داران ماه مبارک رمضان است تا در این شب‌های با فضیلت معبری برای رسیدن به معبود ابدی باشد.

برپایه این گزارش، این مراسم از شب اول ماه مبارک رمضان به مدت 30 شب از ساعت 23 الی 1 بامداد با سخنرانی حجج اسلام سید کمیل باقر زاده، محمود ابوالقاسمی، نصرت الله فاطمی امین، حمزه محمدی و نوای دل‌نشین موسی علی‌نژاد و میثم احمدی پور و تلاوت قرآن توسط علیرضا طاهری در جوار مزار شهدای گمنام کهف الشهدای واقع در ولنجک، انتهای بلوار دانشجو برگزار می‌شود.

همچنین مراسم احیای شب های قدر با حضور عموم مردم از ساعت 23 الی 3 بامداد در جوار شهدای گمنام برگزار خواهد.

منبع:مشرق

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:03 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

گفت‌وگو با خانواده شهیدی که همزمان با عملیات داعش در تهران، در سوریه شهید شد

از چهارشنبه تا امروز ، یک عکس ساده ، تصویر یک پدر در کنار دخترهایش فضای مجازی را تکان داده؛ تصویری از خداحافظی یکی از شهدای مدافع حرم کشورمان با دو دختر کوچکش.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از چهارشنبه تا امروز ، یک عکس ساده ، تصویر یک پدر درکنار دخترهایش فضای مجازی را تکان داده ؛ تصویری از خداحافظی یکی از شهدای مدافع حرم کشورمان با دو دختر کوچکش؛ تصویری که آخرین وداع لقب گرفته...کسی نیست که این تصویر را ببیند، چشمش به دست‌های حلقه شده زینب و رقیه دور پاهای پدر شهیدشان بیفتد و دلش نلرزد ؛ دلش نلرزد و اشک به چشم‌هایش نیاید.

این تصویر متعلق به شهید سیدمصطفی صادقی است؛ خبر شهادت سیدمصطفی تازه 5 روز است که به خانواده‌اش رسیده؛ شهید مدافع حرمی که در شهر حماء سوریه آسمانی شده‌است. از همان روز هم تصویر خداحافظی او با دخترانش در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود..بهانه‌ای که باعث می‌شود غروب روز شنبه ، در مراسم یادبود این شهید در مسجد الله اکباتان، شرکت کنیم و پای صحبت‌های نزدیکانش بنشینیم. کافیه نعمتی مادر سیدمصطفی و سیدکریم صادقی پسرعموی او، در گفت‌وگویی با ما از شهید مدافع حرم‌شان می‌گویند؛ از پدر جوانی که برای اعزام به سوریه و شهادت عجله زیادی داشت.

خانم نعمتی ، سیدمصطفی فرزند چندم شما بود؟

من 4 تا بچه داشتم، مصطفی بچه سومم بود...تنها پسرم بود. جانم به جانش بسته بود...

چطور با اعزامش موافقت کردید؟

بار اولش نبود که می‌رفت، پارسال دوبار اعزام شده بود، این بار سومش بود.

نگرانش نبودید؟

مادرها همیشه نگرانند اما باور کنید مصطفی آنقدر روح بلندی داشت که با حرف‌هایش و دلیل هایی که برای رفتن می‌آورد همه را قانع می‌کرد، طوری که ما حق می‌دادیم در این راه قدم بگذارد.

پسرتان چه دلایلی برای رفتن داشت؟

مهمترین دلیل رفتنش ایمان و اعتقاداتش بود. می‌گفت اگر من و امثال من برای دفاع از حرم نرویم چه کسانی بروند؟!می‌گفت دفاع از حرم بر منِ مسلمان شیعه واجب است. می‌گفت خانم زینب(س) آنجا تنهاست، ما اگر مسلمان واقعی هستیم نباید ایشان را تنها بگذاریم... در مرتبه بعدی هم می‌گفت سوریه برای نیروهای تکفیری مثل در ورودی است، اگر ما این در ورودی را رها کنیم اگر مراقبش نباشیم، یک روزی آنها وارد خانه ما هم می‌شوند. پسرم اصرار داشت که حتما برود آنجا تا پای آنها به خانه ما نرسد.

و شما رضایت دادید به رفتنش؟

بله ...رضایت دادم چون خودش دوست داشت...من با چشم های خودم می‌دیدم که مصطفی دارد برای رفتن پرواز می‌کند ، می‌دیدم که چقدر بیتاب است که برود سوریه...چطورمی‌توانستم راضی نباشم؟ مگر یک مادر چیزی جز رضایت فرزندش می‌خواهد؟ رضایت پسر من در همین بود که برود سوریه.

کی اعزام شد؟

بیست و ششم اسفند اعزام شد، قرار بود 26 خرداد هم دوره ماموریتش تمام شود و بگردد ایران.

قبل از شهادتش با او صحبت کردید؟

آخرین نفر پدرش با او روز سه شنبه صحبت کرده بود و مصطفی ساعت 4 صبح چهارشنبه شهید شده بود، خود من روز دوشنبه با مصطفی تلفنی صحبت کردم، چون تقریبا سه ماه از رفتنش می‌گذشت خیلی دلتنگش بودم، حرف که می‌زدیم گفتم: مصطفی جان مواظب خودت باش...خیلی دلم برایت تنگ شده...گفت: مادر من را به حضرت زینب(س) بسپار، دلت آرام می‌شود...باور کنید الان هم با اینکه پسرم شهید شده اما دل من آرام است...چون پسرم را سپردم به خانم زینب(س) ...می‌دانم که این بهترین سرنوشت برایش بوده. مطمئنم که بهترین جایگاه را دارد... حتی خواب این را دخترش دیشب دیده ...خواب دیده که پدرش آمده و او را یک جای خوش آب و هوایی برده که مثل بهشت بوده پر از درختهای میوه، آنجا به او آب داده، زینب هم گفته بابا این آب چقدر خوشمزه است، پدرش هم گفته: بابا این آب فقط مال اینجاست...جای دیگری پیدا نمی‌شود.. بعد زینب رفته جلوی آینه و دیده که صورتش نورانی است، گفته بابا پس صورت من کو؟ پدرش هم گفته: بابا جان اینجا همه صورت ها نورانی است..

زینب نوه بزرگ شماست؟

بله، البته اسمش صدیقه السادات است اما پدرش خواست که او را زینب صدا بزنیم...زینب امسال کلاس اول را تمام کرد. یک نوه دیگر هم دارم، مطهره‌السادات که او را هم به خواست پدرش رقیه صدا می‌زنیم و الان دخترها این اسمها را خیلی دوست دارند چون آنها را یاد پدرشان می‌اندازد.

خبر شهادت سیدمصطفی را کی شنیدید؟

همان روز چهارشنبه... من به خاطر کسالتی که داشتم بیمارستان بودم، همان موقع یکی از دوستانش تماس گرفت و گفت از طرف مصطفی یک بسته ای برای شما داریم کی می رسید منزل؟ گفتم دو ساعت دیگر. آن موقع احساس کردم که حتما قرار است ماندنش در سوریه طولانی تر شود می خواهند این خبر را به ما بدهند. چون مصطفی عادت داشت همیشه ماندنش را تمدید می‌کرد. بعد وقتی رسیدم خانه دیدم خیلی شلوغ است و فامیل جمع شده‌اند، همانجا فهمیدم چه اتفاقی افتاده.. پرسیم مصطفی شهید شده؟ اول گفتند مجروح شده بعد که اصرار کردم خبر شهادتش را دادند... گفتم الان کجاست؟ گفتند پیکرش در محاصره مانده... منتظریم محاصره تمام بشود او را برگردانیم.. الان هم تنها آرزویم این است که مصطفی برگردد ...

خانم نعمتی ، همان روزی که پسر شما در سوریه شهید شد ، نیروهای داعشی در تهران هم عملیات تروریستی داشتند...

بله... می‌دانم که چندنفر از هموطنانم ما در این روز شهید شدند. من افتخار می‌کنم که پسرم در خاک سوریه به ‌خاطر مبارزه با همین داعشی ها شهید شد. پسر من برای دفاع از اسلام رفت برای دفاع از مردم کشورمان رفت... اگر او و بقیه مدافعان حرم نروند، انگار فرصت حضور را به داعشی ها در خاک کشور خودمان داده‌ایم ....وقتی این خبر را شنیدم یاد آن حرف مصطفی افتادم که می گفت مادر اگر ما نرویم آنها به خاک ما وارد می‌شوند.

آقای صادقی شما چه نسبتی با شهید دارید؟

من پسرعموی ایشان هستم.

سیدمصطفی را بیشتر به چه خصوصیاتی اخلاقی ای می‌شناختید؟

روح مصطفی آرام و قرار نداشت، اصلا در زمان و مکان نمی‌گنجید، مصطفی ارشدش را تازه تمام کرده بود و برای ادامه تحصیل در دکترای خودش را آماده می‌کرد، بعنوان یک پدر مسئولیت های خودش را داشت، شاغل هم بود اما ذاتش طوری بود که همیشه دنبال حالت کمال بود، اصلا به وضعیت موجود رضایت نمی‌داد...از کار اداری ، از اینکه از صبح پشت میز اداره بنشیند و غروب هم به خانه برود خوشش نمی‌آمد، عاشق کارهای جهادی بود. یک بار به او زنگ زدم دیدم خیلی خوشحال است، گفتم خیر باشد مصطفی. گفت خیر است، اگر خدا عمری بدهد می‌خواهم یک راه خوبی را بروم.

از داوطلب شدنش برای اعزام به سوریه چیزی به شما گفت؟

بله...اهل پنهان کاری نبود، وقتی ماجرای داوطلب شدنش را با ما مطرح کرد اوائل همه مخالفت می‌کردیم،حتی دوبار از طریق آشناهایی که داشتیم جلوی اعزامش را گرفتیم. مثلا کاری می‌کردیم که در لیست اسمش عقب بیفتد. اما می‌گفت اگر ما نرویم حتما آنها می‌آیند و ما نباید اجازه بدهیم که این اتفاق بیفتد...یادم است همان موقعی که جلوی اعزامش را گرفته بودیم، به من زنگ زد و گفت: شما نمی‌دانی چه کسی مانع کار من می‌شود نمی‌گذارد من اعزام بشوم؟ من تا حالا باید اعزام می‌شدم. من هم به روی خودم نیاوردم ، اما همان موقع فهمیم که او تصمیم قطعی اش را گرفته است.

عکسی را که از ایشان و دخترانشان در اینترنت پخش شده دیده‌اید؟

بله .. از همان روز که خبر شهادت را شنیدیم این عکس هم پخش شد...

می‌دانید عکس را چه کسی انداخته؟

بله...یکی از دوستان خانوادگی‌شان، وقتی سیدمصطفی می‌خواست به ماموریت برود این عکس را انداخته و لحظه خداحافظی دخترها با پدرشان است. دخترها خیلی پدرشان را دوست داشتند و خیلی سخت از او جدا می‌شدند...

منبع:جام‌جم آنلاین

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وقتی 3 تلسکوپ بزرگ همزمان خورشید را رصد می‌کنند

ناسا تصویر جدیدی از خورشید منتشر کرد که نقاط فعال‌تر این ستاره را نشان می‌دهد.

وقتی 3 تلسکوپ بزرگ همزمان خورشید را رصد می‌کنندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در تصویر منتشر شده از سوی "سازمان فضایی آمریکا"(ناسا) نقاطی که میزان فعالیت و واکنش‌ها در آنها زیادتر از بقیه است مشخص شده است. 

این تصویر با تلفیق تصاویر سه تلسکوپ بزرگ در هم ایجاد شده است. 

رصد اشعه‌های ایکس پرانرژی خورشید بوسیله مجموعه تلسکوپ‌های طیفی ناسا موسوم به " NuSTAR" انجام شده است که نقاط پرفعالیت را با رنگ آبی نمایش داده است. 

پرتوهای کم‌انرژی اشعه ایکس خورشید بوسیله فضاپیمای ژاپنی "هیندو"( Hinode ) رصد شده‌اند و در این عکس به رنگ سبز دیده می‌شود. 

این فضاپیما در تاریخ 22 سپتامبر 2006 به فضا پرتاب شده و با همکاری آمریکا و انگلیس به مطالعه و تصویربرداری از خورشید مشغول است. 

"رصدخانه دینامیک خورشیدی ناسا"(SDO) نیز پرتوهای فرابنفش خورشید را رصد کرده که در تصویر با رنگ‌های زرد و قرمز مشخص شده‌اند. 

براساس اعلام ناسا، هر سه تلسکوپ در تاریخ 29 آوریل 2015 اقدام به رصد خورشید کرده‌اند و این تصویر حاصل همکار همزمان آنهاست.

منبع: ایسنا 

انتهای پیام/ 

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

نیاز به خون همیشگی است/اهداکننده مستمر بمانید

مدیرعامل سازمان انتقال خون گفت: طبق مطالعه‌ای که در ایران هم انجام شده، طی سه سال گذشته ۷۵ درصد موارد مثبت هپاتیت B ، C و HIV در اهداکنندگان بار اول بوده است و به ندرت چنین موارد مثبتی را در اهداکنندگان مستمر مشاهده کرده‌ایم.

نیاز به خون همیشگی است / اهداکننده مستمر بمانیدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر علی‌اکبر پورفتح‌الله با بیان اینکه ما در آستانه روز جهانی اهداکنندگان خون هستیم، گفت: بر اساس پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی ۲۴ خرداد ماه روز جهانی اهداکنندهگان خون است و در سراسر دنیا برای تجلیل از اهداکنندگان خون، این مراسم را برگزار می‌کنند. بر این اساس شعار امسال سازمان بهداشت جهانی برای این روز این است که «نیاز به خون همیشگی است، ‌ اهداکننده مستمر بمان.» 

وی با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی تلاش می‌کند که فرهنگ اهدای خون مستمر را در بین اهداکنندگان خون در سراسر جهان گسترش دهد، افزود: واقعیت این است که بر اساس مطالعات انجام شده، خونی که اهداکنندگان مستمر اهدا می‌کنند، سالم‌ترین خون در دنیا محسوب می‌شود. چراکه این افراد به طور مکرر آزمایش‌های لازم را انجام می‌دهند، آموزش‌های لازم را دیده‌اند و به خودمراقبتی اعتقاد دارند. به همین دلیل خونی که از اهداکنندگان مستمر اهدا می‌شود، ‌ سالم‌ترین خون در دنیا است. 

پورفتح‌الله همچنین اظهار کرد: طبق مطالعه‌ای که در ایران هم انجام شده، ظرف سه سال گذشته ۷۵ درصد موارد مثبت هپاتیت B، C و HIV در اهداکنندگان بار اول بوده است و به ندرت چنین موارد مثبتی را در اهداکنندگان مستمر مشاهده کرده‌ایم. بنابراین اگر اهدای خون به سمت اهدای مستمر حرکت کند، ضریب سلامت خون ۱۰ برابر افزایش می‌یابد. باید توجه کرد که در حال حاضر در کشور ما ۵۲ درصد اهداکنندگان، اهداکننده مستمر هستند که سالانه دو بار خون اهدا می‌کنند. یعنی بیش از یک میلیون واحد خون اهدایی از اهداکنندگان مستمر تهیه می‌شود. حال بر اساس مطالعاتی که انجام شده خون و فرآورده‌های خونی اهدایی از اهداکنندگان مستمر، ۱۰ برابر سالم‌تر از اهداکنندگان بار اولی است. 

مدیرعامل سازمان انتقال خون ادامه داد: یعنی اگر اهداکنندگان بار اول را از چرخه اهدای خون کم یا حذف کنیم، ‌ ضریب امنیت خون ۱۰ برابر ارتقاء می‌یابد. بر همین اساس سازمان انتقال خون از سال گذشته برنامه آزمایش و غربالگری را برای اهداکنندگان بار اول انجام داد که این مطالعه برای اولین بار در ابتدای سال ۹۵ در استان کردستان انجام شد. به طوریکه ما در کردستان ۷۰۰۰ اهداکننده بار اول داشتیم که بعد از اجرای این برنامه اهداکنندگان بار اول‌مان دیگر کار اهدای خون را انجام ندادند، بلکه روی آنها آزمایش انجام شد و در صورتیکه معیارهای لازم برای اهدای خون را داشتند، چهار ماه بعد می‌توانستند به جمع اهداکنندگان بپیوندند. 

پورفتح‌الله با بیان اینکه طبق ارزیابی که انجام دادیم حدود ۵۰ درصد افراد آزمایش‌شده، مراجعه مجدد را انجام ندادند و هزینه آزمایش‌های مربوطه حدود ۵۰ درصد افزایش یافت، اظهار کرد: اما نتایج حاصل از این برنامه نشان داد که این اقدام تاثیر زیادی در سلامت خون دارد. بعد از آن هم ما در پایان سال گذشته در ۱۵ استان کشور این برنامه را اجرا کردیم. بنابراین در این ۱۵ استان اهداکنندگان بار اول در اولین مراجعه خود نمی‌توانند اهدای خون را انجام دهند و مورد آزمایش غربالگری و انتخاب قرار می‌گیرند و در صورت داشتن معیارهای لازم می‌توانند اهدای خون را انجام دهند. بر این اساس امیدواریم امسال هم بتوانیم این برنامه را گسترش دهیم و اگر موفق به اجرای آن شویم، می‌توانیم تا پایان سال رقم اهدای مستمر در کشور را به بالای ۹۰ درصد برسانیم. 

وی در پاسخ به اینکه آیا این برنامه با واکنش منفی مردم روبرو نشده است، گفت: خیر. طبیعتا وقتی مردم آگاهی لازم را داشته باشند و بدانند که این کار برای سلامت گیرنده خون و افزایش ضریب امنیت خون انجام می‌شود، همکاری خوبی با ما دارند و خواهند داشت. باید توجه کرد که در دنیا جمعیت اهداکنندگان خون را برای افزایش ضریب امنیت خون محدود می‌کنند و بنابراین ما هم می‌توانیم با این کار هم خون مورد نیاز را تامین کنیم و هم ضریب امنیت آن را بالا بریم. 

انتهای پیام/ 

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

صدور 700 پروانه تولید داروی سنتی در کشور

رئیس دانشکده طب‌سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ۷۰۰ پروانه تولید داروی سنتی از طریق سازمان غذا و دارو صادر شده است.

صدور 700 پروانه تولید داروی سنتی در کشوربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین رضایی‌زاده با بیان اینکه مردم به طب‌سنتی اقبال ویژه‌ای دارند، اظهار کرد: ۷۰۰ پروانه تولید دارو از طریق سازمان غذا و دارو صادر شده، اما همه آنها هنوز به مرحله تولید نرسیده است. 

وی با بیان اینکه رویکرد سازمان غذا و دارو در استاندارد کردن داروها مثبت بود، افزود: اگر داروهای گیاهی بتوانند جایگاه خود را در کشور باز کنند به طور قطع بخشی از خدمات سلامتی و بهداشت و درمان کشور را می‌توانند تأمین کنند. 

رضایی‌زاده عنوان کرد: یکسری خدمات دانشگاهی و آکادمیک طب‌سنتی وجود دارد که در تلاش است خرافات را از مبانی علمی جدا کرده و این خدمات را بر اساس پژوهش‌ها و تولید شواهد علمی به مردم ارائه کند. 

وی افزود: با توجه به تداخلات دارویی و عوارضی که بیماری‌های خاص و خطرناک دارند، از دارو و گیاهان طب‌سنتی به‌ عنوان یک درمان کمکی با رعایت احتیاط‌ها و اصول اخلاق پزشکی و اخلاق پژوهشی می‌توان استفاده کرد.   

سرپرست مرکز رشد طب‌سنتی و گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه عمده افراد فعال در حوزه طب‌سنتی ذی‌صلاح نیستند، تصریح کرد: این افراد دارای تخصص پزشکی نیستند، شاید باسواد باشند اما طبق قانون حق دخالت در امور پزشکی را ندارند. بنابراین با وجود عطاری‌های فراوان، بهتر است دقت لازم به عمل آید. 

وی با ابراز تاسف از اینکه بخش عمده‌ای از خدمات طب‌سنتی اعم از دارویی، دخالت‌های پزشکی و تشخیص بیماری در جامعه به این شکل در حال انجام است، ادامه داد: برای رفع این مشکل و پاسخ علمی به نیازهای مردم و برای جلوگیری از تخلفات و تقلبات و سوءاستفاده‌ها در این طب که معمولا در عطاری‌ها این اتفاق می‌افتد، تلاش کردیم با برگزاری دوره‌های آموزشی طب‌سنتی و ارائه مجوز جلوی این کار را بگیریم. 

رضایی‌زاده با بیان اینکه طبق قانون مصوب مجلس، فقط پزشکان حق دخالت در امور پزشکی را دارند، گفت: برای ارائه بهتر خدمات به افراد دوره‌های آموزش ویژه پزشکان در استان همدان برگزار شد. همه استان‌ها این دوره‌ها را برگزار خواهند کرد و تهران هنوز نسبت به اجرای این برنامه اقدام نکرده اما همدان در این مورد پیشتاز بوده است. 

وی تصریح کرد: پزشکان در این کلاس‌ها ضمن استفاده از علم روز، از دانش طب ایرانی در کنار هم برای بهتر ارائه دادن خدمات برای افراد نیز بهره می‌برند. 

رئیس دانشکده طب‌سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اینکه استقبال مردم از این طب زیاد است، اظهار کرد: این استقبال ممکن است سوءاستفاده از این طب و امکان شارلاتانسیم را ایجاد کند. 

رضایی‌زاده بیان کرد: عطاری‌ها حق تجویز گیاه دارویی ندارند و رسالت آنها عرضه و فروش بهترین گیاهان از بهترین منابع با بالاترین کیفیت ممکن است. البته در حال حاضر قانون در این زمینه تسامح کرده که داروهای گیاهی که معتبر و بدون نسخه قابل‌عرضه هستند، در عطاری‌ها عرضه شود اما عطار حق ترکیب و بسته‌بندی را ندارد. 

وی در پاسخ به این پرسش که طب‌سنتی یا طب‌مدرن، کدام را تائید می‌کنید؟ گفت: طب دانشی است که می‌تواند با روش‌ها و داروهایی که مؤثر، ایمن و کم عارضه باشد، فارغ از اینکه سنتی است یا مدرن به بیمار خدمت کند. 

رضایی‌زاده با بیان اینکه بیشترین تجمع اعضای هیئت علمی طب‌سنتی،  امکانات و خدمات در دانشکده علوم پزشکی تهران است و بعد از آن بابل، تبریز، مشهد،  اصفهان،  کاشان، همدان، کرمان و ارومیه این امکانات را دارند، خاطرنشان کرد: از لحاظ توسعه طب‌سنتی با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی استان‌های همدان،  فارس،  شیراز،  کرمان و کردستان استعداد بهتر عمل کردن در این طب را دارند. 

وی با بیان اینکه همدان، کرمان، فارس و کردستان با توجه به تنوع اقلیمی و گیاهان دارویی که دارند، می‌توانستند بهتر از این باشند، گفت: متأسفانه این استان‌ها در این زمینه مغفول واقع ‌شده‌اند، اما جای رشد دارند.

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:04 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

آمریکا بحران ریزگردهای دره "اُونز" را چطور حل کرد؟

آمریکا بحران ریزگردهای دره "اُونز" را چطور حل کرد؟

"دره اونز" در آمریکا که بقایای دریاچه و رودخانه "اُونز" در آن قرار دارد، سال‌ها منبع ایجاد ریزگرد در لس‌آنجلس آمریکا بوده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بستر دریاچه خشک شده "اُونز"(Owens) در لس‌آنجلس منبع ایجاد طوفان‌های ریزگردی در این ایالت بوده است و محققان آمریکایی برای مقابله با این پدیده از یک راهکار ارگانیک استفاده کردند تا بتوانند اثرات آن را کاهش دهند. 

با استفاده از این روش در مخارج وزارت آب و نیرو آمریکا صرفه‌جویی شده و امکان فراهم شدن آب برای 150 هزار نفر از ساکنان لس‌آنجلس ایجاد می‌شود. 

نکته جالب توجه این است که این روش مقابله، نیاز به آب ندارد و هزینه آن نیز نسبتا پایین است. پیش از این مسئولان با تخلیه آب در محدوده‌ای به مساحت 110 مایل مربع از بستر دریاچه "اُونز" تلاش می‌کردند تا از پخش شدن ریزگردها در منطقه جلوگیری کنند؛ روشی که علاوه بر هزینه‌بر بودن کاملا مقطعی بوده و نمی‌تواند مشکل را برای مدت قابل توجهی مرتفع کند. 

در این روش با استفاده از تراکتور صفحات رُسی موجود در بستر دریاچه به شکل توپ بسکتبال درمی‌آید و این توپ‌های کلوخی می‌تواند برای سال‌ها از پخش شدن ریزگرد در منطقه جلوگیری کند.

آمریکا بحران ریزگردهای دره  

این راهکار ابتدا در دهه 90 میلادی پس از وقوع بارش در این محدوده انجام شد و نتایج آن نسبتا راضی‌کننده بود. 

در سال 2014 وزارت آب و نیرو آمریکا تصمیم گرفت تا این طرح را در تمام بستر دریاچه "اُونز" اجرا کند. 

این بار علاوه بر استفاده از توپ‌های کلوخی از ایجاد شیارهایی به عمق 60 تا 90 سانتی‌متر نیز بهره گرفته شد تا از میزان خاک رس موجود در سطح نیز کاسته شود. 

این طرح سبب صرفه‌جویی سه میلیارد گالُنی در مصرف آب شد که این میزان در سال بعد به 10 میلیارد گالُن رسید. 

هزینه اجرای این طرح یک میلیون دلار به ازای مساحت یک مایل مربعی است که نسبت به تخلیه آب در بستر دریاچه بیش از 60 درصد ارزان‌تر تمام می‌شود و عمر بیشتری نیز دارد. 

در نتیجه اجزای این طرح کیفیت هوای این منطقه تا 90 درصد بهبود داشته است. 

نکته جالب توجه این است که کیفیت هوای این منطقه تا پیش از اجرای این طرح در بدترین وضع ممکن در کل آمریکا بوده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 2017 میلادی کیفیت هوای آن در آمریکا جزو بهترین مناطق باشد. 

منطقه دریاچه "اُونز" در ایالت نوادا همواره شاهد بحران کم‌آبی و حتی جنگ بر سر آب بوده است. 

در حال حاضر این منطقه با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته و همچنین نظارت دوربینی تحت نظر قرار دارد و کیفیت هوای آن به صورت دائم مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. 

پیش از اجرای این طرح در دریاچه "اُونز" بحران‌های زیست‌محیطی و سیاسی فراوانی پیرامون این موضوع به وجود آمد که با افزایش کیفیت هوا در منطقه، این مسائل نیز کم کم فروکش کردند.

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

با فواید شگفت انگیز انبه آشنا شوید

با فواید شگفت انگیز انبه آشنا شوید

در این گزارش، با فواید بیشمار انبه را برای این میوه ی تابستانی و گرمسیری است، آشنا میشوید. بر شمرده که بدین شرح است.

با فواید شگفت انگیز انبه آشنا شویدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی سایت  medicalnewstoday درباره ی فواید میوه ی انبه گزارشی تهیه کرده و فواید بیشماری را برای این میوه ی تابستانی و گرمسیری بر شمرده که به شرح زیر است:

ارزش غذایی انبه: خوردن روزانه یک عدد میوه ی انبه، نیاز بدن شما به ویتامین های A,B و C و الیاف، پتاسیم و منیزیم را تأمین میکند. خوردن انبه ی خام و نپخته باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود.

انبه رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک و نارس آن سرد و خشک است.

ضد سرطان: آنتی اکسیدان موجود در انبه بدن را در برابر انواع مختلف سرطان از جمله سرطان سینه، پروستات و سرطان خون بیمه می کند.

مفید برای چشم و بینایی: انبه سرشار از ویتامین C است که می تواند از کم نور شدن چشم ها و ضعف آن جلوگیری کند و باعث افزایش قدرت بینایی می گردد. 

کاهش وزن: انبه از چربی و کلسترول خالی است، الیاف موجود در این میوه باعث احساس سیری در افراد می شود و از گرسنگی های مداوم و پی در پی آنها جلوگیری می کند. از این روی خوردن انبه به افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه میشود. 

منبع: تابناک

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

لزوم برنامه‌ریزی بهتر برای جذب و به‌کارگیری نخبگان در دولت آینده

لزوم برنامه‌ریزی بهتر برای جذب و به‌کارگیری نخبگان در دولت آینده

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دولت آینده باید بتواند نیروهای متخصص که از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل می‌شوند و دارای استعداد بالا هستند و متقاضی برای جذب آنها در کشورهای دیگر وجود دارد را در دانشگاه‌های داخلی جذب کند.

لزوم برنامه‌ریزی بهتر برای جذب و به‌کارگیری نخبگان در دولت آیندهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر محسن پرویز، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه در دوران پس از پیروزی انقلاب در امور علمی و پژوهشی در دانشگاه‌ها رشد چشمگیری به وجود آمده است و تعداد دانشگاه‌ها، دانشجویان و اعضای هیات علمی ما بسیار افزایش پیدا کرده است، گفت: همچنین کادر سازی و پرورش نیرو در دانشگاه‌ها رشد چشمگیر داشته است و باید این روند رو به رشد در سال‌های پس از انقلاب حفظ شود. 

وی با اشاره به اینکه ادامه رشد پیشرفت‌ها در حوزه‌های علمی و دانشگاهی نیازمند چند نکته است گفت: نکته اول این است دولت دوازدهم باید بتواند نیروهای متخصص که از دانشگاه‌ها فارغ‌التحصیل می‌شوند و دارای استعداد بالا هستند و متقاضی برای جذب آن‌ها در کشورهای دیگر وجود دارد را در دانشگاه جذب کند و این مساله نیازمند افزایش مراکز پژوهشی و مراکز علمی است که این فارغ‌التحصیلان را جذب کنند و این نیروها بتوانند فعالیت خود را ادامه دهند. 

حتی برترین فارغ‌التحصیلان خود را نیز نمی‌توانیم در مراکز علمی جذب کنیم 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه لازمه‌ جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صدور مجوز جذب این نیروها از طرف مجلس و مراکز قانون‌گذاری است، گفت: از سوی دیگر اهتمام دولت به جذب نیروهای برجسته در حال حاضر متاسفانه به‌گونه‌ای است که در برخی رشته‌ها که رشته‌های علوم پایه‌ هستند ما حتی برترین فارغ‌التحصیلان خود را نیز نمی‌توانیم در مراکز علمی جذب کنیم به دلیل اینکه ظرفیت کافی برای جذب نیروی انسانی وجود ندارد بنابراین باید در درجه اول باید برنامه ریزی برای جذب و به‌کارگیری نخبگان داشته باشیم. 

وی افزود: مساله دیگر موضوع در اولویت قرار دادن سازمان دادن به پژوهش‌هایی است که در دانشگاه‌های کشور انجام می‌شود. تقریبا 25 سال پیش یادم است که اصول پژوهش علمی را نیز بسیاری از نیروها بلد نبودند و آموزش خوبی نیز در این زمینه وجود نداشت. 

دکتر پرویز با بیان اینکه در حال حاضر همه اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با اصول پایه‌ای و اصول اولیه پژوهش آشنایی دارند و لازم است که طراحی و برنامه‌ریزی کلانی صورت گیرد تا جهت‌گیری مناسب در پژوهش‌ها انجام شود، گفت: پژوهش‌هایی که در مراکز علمی ما انجام می‌شود باید بتواند مشکلی از مشکلات جامعه برطرف کند و در دولت دوازدهم باید بتوانیم کم کم به این سمت برویم که این پازل و جورچین پژوهشی را خودمان طراحی کنیم و در داخل کشور اجزا مختلف پازل را بچینیم که در این صورت پژوهش‌های انجام شده بازدهی اقتصادی نیز پیدا می‌کند و بازگشت سرمایه به رشد پژوهش کمک می‌کند. 

وی تاکید کرد: یکی از نقایص دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی ما این است که پژوهشگران برجسته‌ای داریم ولی نوع پژوهشی که انجام می‌شود بیش از آنکه مشکلات جامعه خودمان را حل کند،به مراکز بزرگی که در نقاط دیگر دنیا و کشورهای پیشرفته هستند کمک می‌کند و آنها از نتایج پژوهش‌های ما برای تولیدات و خدمات خود بهره می‌گیرند و در واقع بهره اقتصادی حاصل از پژوهش به جیب آنها می‌رود. 

معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در حال حاضر در حوزه پزشکی بیماری‌هایی مثل دیابت و ناراحتی‌های قلبی و عروقی در کشورمان شایع شده و مشکل برای حوزه بهداشت و درمان ایجاد کرده است و اگر پژوهش‌ها برای حل این مشکلات باشد از فواید حاصل از پژوهش هم خودمان استفاده می‌کنیم. 

استفاده از پتانسیل نیروهای مستعد دانشگاهی 

وی ادامه داد: نکته‌ دیگری که باید به آن توجه شود استفاده از پتانسیل همه نیروهای مستعد دانشگاهی و اساتیدی است که هدف خدمت به جمهوری اسلامی دارند و به خاطر کمبود منابع و برنامه‌ریزی نادرست ما از توان آنها خیلی وقت‌ها استفاده نمی‌کنیم بنابراین بهره‌مندی بهینه از توان نیروی انسانی اعم از اساتید و دانشجویان به خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز یکی از نکات اساسی است. 

دکتر پرویز با بیان اینکه یکی از موارد برجسته و خوب در حوزه فرهنگی توجهی است که در حوزه دانشجویی وجود دارد، گفت: این توجه کم یا زیاد می‌تواند در پرورش استعدادها و به تقویت نیروی انسانی کمک کند. 

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌های مناسبی در حوزه فرهنگی وجود داشته باشد همه می‌توانیم خدمت‌رسانی انجام می‌دهیم و همه توانمندی‌ها را برای بهبود فضای فرهنگی دانشگاه‌ها و جامعه در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

جوان 26 ساله، خود را حلق آویز کرد

فرمانده انتظامی نهاوند گفت: جوان 26 ساله نهاوندی با حلق آویز کردن خود به زندگیش پایان داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فرمانده انتظامی نهاوند گفت: جوان 26 ساله نهاوندی با حلق آویز کردن خود به زندگیش پایان داد. 

سرهنگ منصور ملکی، فرمانده انتظامی نهاوند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار در همدان گفت: جسد جوان 26 ساله و مجرد نهاوندی در حاشیه شهر و نزدیکی مجموعه فرهنگی ورزشی علیمردان نهاوند کشف شد. 

وی اظهار داشت: این جوان به علت اختلافات خانوادگی و اعتیاد خود را با طناب از نرده های حاشیه این ورزشگاه حلق آویز کرده و به زندگی خود پایان داده است. 

رئیس پلیس شهرستان نهاوند خاطرنشان کرد: وی قبل از خودکشی به خانواده خود نیز در خصوص اقدام خود اطلاع رسانی کرده بود. 

سرهنگ ملکی یادآور شد: با حضور عوامل پلیس آگاهی و قاضی کشیک جسد این جوان که در زمان کشف بیش از 2 روز از مرگ وی می گذشت تحویل پزشکی قانونی گردید. 

فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند تاکید کرد: خانواده ها کنترل بیشتری نسبت به فرزندانشان داشته باشند و تهدید آنها را در خصوص اقدام به خودکشی و یا هر عمل دیگری را جدی بگیرند. 

لازم به ذکر است، متاسفانه این سومین خودکشی در چند روز گذشته شهرستان نهاوند می باشد، که امیداست مسئولین در خصوص پیشگیری از تکرار این اقدام نگران کننده چاره جویی کنند. 

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ارتباط مصرف اسیدفولیک در بارداری با سرطان خون کودکان

محققان با بررسی تحقیقات موجود به این نتیجه رسیدند مصرف مکمل اسیدفولیک توسط مادران قبل و در طول بارداری نقش حفاظتی در مقابل خطر لوسمی (سرطان خون) دوره کودکی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دکتر سابرینا توسی به همراه همکارانش در دانشگاه برونل لندن و دانشگاه پالرمو ایتالیا دریافتند هنوز میزان مصرف مناسب و ایده ال اسیدفولیک (یا ویتامین B۹) کاملا مشخص نشده است. 

به گفته تیم تحقیق، مطالعات بعدی در مورد اسیدفولیک باید به بررسی این موضوع بپردازد که چگونه مکمل باید با سایر ویتامین ها ترکیب شود تا موفق ترین ترکیب مواد مغذی برای حفظ سلامت ژنومی جنین و کاهش آسیب پذیزی کودک در مقابل بیماری ها در سنین بالاتر حاصل شود. 

اسیدفولیک و مشتقات آن که به «فولات» معروف هستند، در سبزیجات برگی، تخم مرغ، حبوبات، سبوس و میوه های خشک یافت می شوند. نوع مصنوعی آن هم به عنوان تقویت کننده به محصولات دانه غلات افزوده شده یا به شکل مکمل رژیمی استفاده می شود. 

درحال حاضر، مصرف مکمل های اسیدفولیک به شدت در طول بارداری توصیه می شود چراکه به خوبی اثبات شده است کمبود فولات مادر با نقص لوله عصبی و ناهنجاری در رشد جنین مرتبط است. 

تحقیقات همچنین نشان داده است کمبود اسیدفولیک می تواند فاکتور قوی ای در بروز بیماری های قلبی-عروقی، افسردگی و آلزایمر در بزرگسالان باشد. 

آسیب به DNA به دلیل فقدان فولات می تواند منجر به ایجاد ناهنجاری های کروموزومی شود که نشانه بروز سرطان های نظیر لوسمی محسوب می شود. لوسمی یا سرطان خون، یکی از شایع ترین سرطان ها در کودکان زیر ۱۵ سال است. 

با این حال تحقیقات نشان می دهد تاثیرات حفاظتی اسیدفولیک ممکن است وابسته به دوزمصرفی آن باشد چراکه اسیدفولیک اضافی خود می تواند شرایط قبل سرطان یا سرطان های از قبل موجود را تقویت نماید. 

درحال حاضر، میزان مصرف پیشنهادی اسیدفولیک برای افراد بزرگسال ۴۰۰ μg در روز و برای زنان باردار ۶۰۰ μg است هرچند هنوز تاثیرات بلندمدت آن مشخص نشده است. 

منبع:مهر 

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:05 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ارتباط سرگیجه دوران میانسالی با خطر زوال عقل در سالمندی

طبق نتایج یک تحقیق جدید، افراد میانسالی که به هنگام بلندشدن به دلیل اُفت موقتی فشارخون دچار سرگیجه می شوند ممکن است در سنین سالمندی با ریسک بالای زوال عقل مواجه باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   به گفته محققان دانشگاه جان هاپکینز آمریکا بروز دفعات فشارخون پایین ناگهانی می تواند به دلیل کاهش جریان خون به مغز صدمات بلندمدتی بجا گذارد. 

در این مطالعه، پژوهشگران داده های بیش از ۱۱۵۰۰ فرد بزرگسال با میانگین سنی ۵۴ سال را بررسی کردند. این افراد به مدت ۲۰ سال یا بیشتر تحت نظر بودند. 

افراد مبتلا به فشارخون پایین ناگهانی در ابتدا در مقایسه با دیگران ۴۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل قرار داشتند. همچنین یافته ها نشان داد آنها ۱۵ درصد در معرض ریسک بالای زوال شناختی بودند. 

به گفته محققان، هنوز مشخص نیست که آیا فشارخون پایین نشانه یک بیماری مهم دیگر است یا اُفت ناگهانی فشارخون به خودی خود موجب بروز زوال عقل می شود. 

منبع:مهر 

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

راه‌های تشخیص ویروسی شدن گوشی‌ هوشمند

امروزه گوشی‌های هوشمند به دلایل مختلف ممکن است به ویروس آلوده شوند. آگاهی از ویروسی شدن گوشی می‌تواند به مقابله با ویروس‌ها کمک کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   ویروسی شدن گوشی ممکن است به دلیل استفاده از اینترنت یا دانلود یک اپلیکیشن و نصب آن برروی گوشی سبب آلوده شدن آن شده باشد. کاربران در چنین مواقعی باید سریعا برای مقابله با آنها اقدام کنند، به همین دلیل همواره به کاربران توصیه می‌شود که از یک آنتی‌ویروس برای مقابله با ویروس استفاده کنند، اما پیش از آن باید بدانند که چه علائمی نشان می‌دهد که دستگاه‌هشان به ویروس آلوده شده است. 

با توجه به اینکه شبکه‌های اجتماعی معمولا از تبلیغات استفاده نمی‌کنند، این موضوع راهی برای آگاهی از ویروسی شدن گوشی است. سایت‌های متنوعی در اینترنت وجود دارد که استفاده از آنها سبب ویروسی شدن گوشی‌ها خواهد شد. اگر می‌خواهید مطمئن شوید که گوشی شما ویروسی شده یا خیر، می‌توانید سایت‌های شبکه‌هایی مانند توییتر را باز کنید، اگر در پروفایلتان تبلیغاتی را مشاهده کردید باید تقریبا به ویروسی شدن گوشی خود پی ببرید، زیرا این سایت‌ها عموما تبلیغات غیرضروری نداشته‌اند. 

خالی شدن سریع باتری یکی دیگر از نشانه‌های ویروسی شدن گوشی است. اگر گوشی به یکباره شارژ خالی می‌کند باید حدس بزنید که گوشی ویروسی شده است، زیرا وجود ویروس‌ها موجب می‌شود که حجم پشتیبانی باتری گوشی کم شود و هنگامی که نرم‌افزار مخربی وارد گوشی شما می‌شود، حافظه گوشی شما به صورت متداوم در حال کار است که در نهایت سبب می‌شود باتری گوشیتان زودتر از گذشته خالی شود. 

داغ شدن گوشی نیز از دیگر نشانه‌های گوشی‌های ویروسی است. امروزه داغ شدن گوشی در زمان‌های طولانی امری طبیعی به نظر می‌رسد، اما باید توجه داشته باشید که اگر در وضعیت عادی و زمانی که زیاد با گوشی کار نمی‌کنید، متوجه داغ شدن بیش از حد گوشی شدید، احتمال ویروسی شدن گوشی شما وجود داشته است، زیرا برخی از ویروس‌ها سبب می‌شوند که بیش از اندازه طبیعی از CUP گوشی استفاده شود، درنهایت با داغ شدن غیرطبیعی گوشی روبه‌رو می‌شوید. 

روزانه برنامه‌های مخرب زیادی وجود دارند که هرچه در گوشی به دنبال آنها بگردیم، نمی‌توانیم به آنها دسترسی پیدا کنیم. اگر برای حذف آنها با مشکل روبه‌رو شدید، حتما گوشی خود را در وضعیت Safe mode قرار بدهید و بعد از آن گوشیتان را یک بار خاموش و روشن کنید و دکمه کم و زیاد کردن گوشی را فشار دهید تا لوگو برای شما نشان داده شود و در نهایت شما در حالت Safe mode قادر هستید برنامه مخرب را پیدا و سپس آن را حذف کنید. 

غیرفعال‌سازی بخش جست‌وجوی گوشی و منوی دسترسی سریع می‌تواند به دلیل ویروسی بودن گوشی باشد. البته به صورت قطعی نمی‌توان در مورد این موضوع نظر داده و گفت در چنین وضعیتی حتما گوشی به ویروس آلوده شده است، اما این امکان وجود دارد که آلوده شدن گوشی به ویروس سبب ایجاد چنین مشکلاتی شود. 

ریست شدن ناگهانی وای‌فای می‌تواند دلیل دیگری مبنی بر ویروسی شدن گوشی باشد. در گوشی‌های اندرویدی ممکن است به یکباره با روشن شدن ناخواسته جی‌پی‌اس روبه‌رو شویم اما نمی‌توانیم این مورد را دلیل ویروسی شدن گوشی خود بدانیم. در صورتی که اگر به شکل ناگهانی متوجه شدید که وای فای گوشی از کار افتاده می‌توانید به ویروسی شدن شک کنید و برای این که از شر این موضوع رها شوید باید گوشی را ریست کنید. 

طولانی شدن زمان بوت اندروید نیز ممکن است به دلیل ویروسی شدن گوشی باشد. این امکان وجود دارد که بعد از مدتی استفاده از گوشی متوجه شوید سرعت آن کم شده است یا مثلا برای بوت شدن گوشی اندرویدی زمان زیادی صرف شود. در این صورت می‌توانید به ویروسی شدن گوشی خود شک کنید البته پیش از آن حتما از میزان حافظه و مموری خود اطلاع پیدا کنید. 

بر اساس اطلاعات سایت پلیس فتا، وجود برنامه‌های ناشناس می‌تواند زنگ هشداری برای ویروسی شدن گوشی باشد. اگر در حال کار با گوشی هستید و متوجه شدید بدون این‌ که برنامه را دانلود کنید در قسمت منوی شما وجود دارد سریعا آن را پاک کنید، زیرا ممکن است این برنامه نشانی از ویروسی شدن گوشی شما داشته باشد. 

همچنین هنگ کردن مداوم گوشی از معمول‌ترین نشانه‌های ویروسی شدن گوشی است. بنابراین در صورتی که گوشی مداوم هنگ می‌کند و سرعت‌اش به شدت پایین آمده و شما از این وضعیت کلافه شده‌اید باید به ویروسی شدن گوشی شک کنید، زیرا ویروس‌ها سبب می‌شوند که میزان سرعت گوشی پایین بیاید. 

منبع:ایسنا 

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

کمک اطلاعاتی جلادان «دهه ۶۰» به تروریست‌های «دهه ۹۰»/آیا حوادث تهران محصول مشترک «تکفیر» و «نفاق» بود؟

تروریست ها کاملا از وضعیت امنیتی ضعیف ترین حلقه حفاظت مجلس، گیت ملاقات مردمی، آگاه بودند. یعنی یک تیم شناسایی این کار را به خوبی برایشان انجام داده بود. شبکه جاسوسی نفاق هیچ گاه کاملا از بین نرفت .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  با فاصله گرفتن از رویدادهای تروریستی تلخ ۱۷ خرداد در مجلس شورای اسلامی و حرم حضرت امام، حال کم کم می توان در فضای فارغ از هیجانات و احساسات طبیعی حاصل از چنین وقایعی، به تحلیل جنبه های مختلف آن پرداخت. 

فی الواقع، به لحاظ عملیاتی و اجرایی، حمله تروریست های وهابی به مجلس و حرم مطهر، چندان پیچیده، با کیفیت و هوشمندانه نبود، و گرچه به شهادت ۱۷ تن از هموطنان ما منجر گردید، ولی آن ها به لطف حق و با اقدام متقابل به موقع نیروهای امنیتی موفق به وارد کردن یک ضربه سنگین و ویرانگر از نوع جنایات منافقین در دهه ۶۰ نشدند. 

کمک اطلاعاتی جلادان «دهه ۶۰» به تروریست‌های «دهه ۹۰»/آیا حوادث تهران محصول مشترک «تکفیر» و «نفاق» بود؟

با این حال به لحاظ ابعاد ذهنی و روانی، شاید چگونگی ورود تروریست ها به ساختمان یک نهاد مهم حاکمیتی کشور، حضور چند ساعته و همچنین وجود احتمال دستیابی آن ها به صحن علنی(که با سرعت عمل قابل تقدیر محافظان مجلس در بستن در فلزی جدا کننده صحن امکانش از تروریست ها گرفته شده) و البته به همراه داشتن این حجم از مهمات و چند مورد دیگر، همه مسائل قابل بحثی هستند که لاجرم باید مورد بررسی اهل فن و صاحب نظران قرار بگیرد.

در همین رابطه دست کم سه نکته را می توان برشمرد: 

۱-تاکنون داعش عقبه، شبکه پشتیبانی و لجیستیک قوی در تهران نداشته است و این به واسطه بافت فرهنگی تهران است که چندان مستعد افراطی گری مذهبی از نوع تکفیری نیست، تمرکز نیروهای اطلاعاتی و امنیتی، و دوری مسافت زمینی از عقبه تروریست ها در خاک عراق بوده است. لیکن این بار، به نظر می رسد شبکه تامین و لجیستیک داعش در تهران خوب موفق عمل کرد که توانست این حجم از اسلحه و مهمات را در اختیار عناصر عملیاتی قرار دهد.

۲- عناصر عمل کننده داعش، دست کم در مجلس شورای اسلامی، ظاهرا به خوبی از اوضاع حفاظتی و استعداد نیروهای حفاظت در گیت ورودی اطلاع داشتند. به اصطلاح امنیتی، آن ها از قبل نسبت به ضعیف ترین حلقه از حلقه های امنیتی حفاظت مجلس، یعنی گیت ورودی ملاقات مردمی آگاه بودند، و این یعنی یک تیم شناسایی این کار را به خوبی برایشان انجام داد. 

۳-استفاده از زن در تیم عملیاتی که تا پیش از این، دست کم امر مرسومی در اقدامات تروریستی داعش نبوده است. طبق گزارش های منتشر شده، هم در تیم تروریستی حمله کننده به حرم امام یک زن تروریست بازداشت شده، و هم این که در بررسی فیلم منتشر شده از سوی داعش در فضای مجازی، شائبه حضور یک زن در این تیم قوت گرفته است(به نظر می رسد که فیلم منتشر شده از طرف داعش از درون مجلس، با یک دست زنانه فیلمبردار شده است که البته امری قطعی نیست). علاوه بر این، برای اولین بار شنیده شد که زن داعشی دستگیر شده در حرم حضرت امام با خود «سیانور» به همراه داشته، که باز این هم جزو شیوه های معمول داعش نبوده است.

یکی از گمانه های که می توان در این زمینه مطرح کرد، بحث همکاری و مشارکت گروهک منافقین  با داعش در دو عملیات تروریستی روز چهارشنبه است. این گمانه را بیشتر بررسی می کنیم. 

فرضیه در این تحلیل چنین است: "منافقین و داعش، با چراغ سبز دولت ترامپ و هماهنگی و هدایت عربستان سعودی در جهت ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران هستند."

سیری در اخبار 

۲۷ ژوئن ۲۰۱۴، ویلپنت در حومه پاریس 

گردهمایی سالانه سازمان تروریستی و وطن فروش منافقین خلق در حومه پاریس در سال ۲۰۱۴ مقارن با ظهورو ناگهانی داعش و پیشروی های ضربتی و برق آسای آن در خاک عراق بود. مریم رجوی، رییس فرقه رجوی، در این گردهمایی، در حضور ده ها تن از چهره های سیاسی، نظامی، امنیتی کشورهای عضو ناتو(که با صرف پول های هنگفت راضی به شرکت در این خیمه شب بازی ها می شوند)، ضمن تاختن شدید به «نوری المالکی»، نخست وزیر وقت عراق، از «پیشروی های» انجام گرفته توسط آن چه که او «خیزش مردمی عراق »می خواند، ابراز خوشحالی عمیق کرد. لازم به گفتن نیست که منظور سرکرده منافقین چیزی جز «داعش» نبود.

گفتنی است که خط «قیام مردمی» خواندن اعمال جنایتکارانه داعش در عراق و سوریه، خطی بود که از زمان پیشروی های اولیه داعش تا زمان تشکیل ائتلاف مثلا ضدترور توسط آمریکا علیه داعش،  توسط تلویزیون و پایگاه اینترنتی منافقین دنبال می شد و سران این فرقه، داعش را یک اپوزیسیون دولت شیعه عراق می خواندند که از "ظلم و جور" حکومت بغداد به تنگ آمده و به دنبال احق حق خود هستند!" 

مضاف بر این که، ادبیات سازمان منافقین تا همین امروز علیه دولت قانونی عراق، جمهوری اسلامی ایران، محور مقاومت و شیعیان به قدری خصمانه، کینه توزانه و نفرت آلوده است که تفاوت ماهوی چندانی با ادبیات ضد ایرانی و ضدشیعه داعش در فضای رسانه ای و شبکه های اجتماعی مربوط به آن ندارد. 

۹ جولای ۲۰۱۶: 

ترکی الفیصل میهمان فرقه رجوی در پاریس 

ترکی الفیصل، مسوول پیشین دستگاه اطلاعاتی سعودی که از نفوذ بالایی در ساختار سیاسی پادشاهی سعودی برخوردار است، در گردهمایی مضحک منافقین در حومه پاریس حاضر شد. حضور چهره ای امنیتی چون ترکی بن فیصل نمی توانست بدون هماهنگی و چراغ سبز ریاض باشد. به واقع فیصل با حضور در این مراسم و اعلام تلویحی خبر به درک واصل شدن «مسعود رجوی»، ظاهرا می خواست این پیام را صادر کند که دوران مسعود رسما تمام و دوران مریم رسما آغاز شده، و کارفرمای جدید فرقه وطن فروشی و خیانت هم کسی نیست جز آل سعود.

۲ روز بعد از این رویداد، «باربارا اسلاوین»، عضو ارشد اندیشکده آتلانتیک نوشت: 

" ترکی فیصل در جواب طرفداران مجاهدین که فریاد می زدند خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی هستند، گفت " بله، من هم می خواهم که این رژیم سقوط کند......ناظران مدت هاست که به دنبال حل این معما هستند که سازمان(منافقین) چگونه می تواند دستمزدهای ۲۵۰۰۰ دلاری مهمانانی چون نیوت گینگریچ، بیل ریچاردسن، هوارد دین و رودی جولیانی و دیگران را بپردازد، آن هم با توجه به پایگاه کوچکی که آن ها میان ایرانی های خارج از کشور دارند. این کاملا محتمل به نظر می رسد که سعودی چند سالی است که از سازمان مجاهیدن خلق حمایت مالی می کند. حضور روز شنبه ترکی فیصل، صرفا سوابق پنهان همکاری(ریاض با سازمان) را آشکار کرد." 

سه روز بعد از این اقدام خصمانه آشکار از سوی سعودی ها، دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در یادداشتی به سوابق رابطه سعودی با منافقین اشاره کرد: 

" ترکی الفیصل شاهزاده سعودی و رئیس اسبق دستگاه اطلاعاتی عربستان در کنفرانس منافقین در پاریس حضور یافت و از آنها خواست که ترورها را در ایران شروع کنند حمایت رسمی عربستان از منافقین نشان داد که تمامی ترورهایی که این گروهک طی سالهای اخیر انجام داده با حمایت عربستان بوده است.....چند ماه پیش مقامات عربستان همین جلسات را با دموکرات و کومله و پژاک در اربیل عراق گذاشتند و تاکنون چند ترور در منطقه کردستان عراق صورت گرفته است."

ترکی الفیصل در گردهمایی منافقین در حومه پاریس، جولای ۲۰۱۶ 

و حسین امیرعبداللهیان، معاون پیشین وزارت خارجه و مشاور کنونی وزیر هم در واکنش به حضور بن فیصل در جمع منافقین گفت: " ما نباید تردید کنیم که ارتباطات گسترده ای میان دستگاه اطلاعاتی سعودی و منافقین وجود دارد، به ویژه در یک سال اخیر." 

۲۷ فروردین ۹۶(۱۸ آپریل ۲۰۱۷) 

سناتور جمهوری خواه، «جان مک کین»، رییس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا، در جریان دیدار خود از کشورهای بالکان، در تیرانا، پایتخت جمهوری آلبانی، با سرکرده فرقه رجوی، مریم، دیدار کرد. او در این دیدار خطاب به رجوی و سایر رهبران فرقه گفت:

مک کین و مریم رجوی در تیرانا، آلبانی 

" شکی نیست کسانی که در این اتاق هستند، نه تنها خودشان رنج زیادی برده اند، که عزیزان خود را هم از دست داده اند!.....شما ایستادید، جنگیدید و خود را برای آزادی، برای حق آزاد زندگی کردن، حق تعیین سرنوشت، قربانی کردید!!" 

وی همچنین در ادامه یاوه گویی های خود بر لزوم سقوط بشار اسد و جلوگیری از آنچه وی نقش مخرب ایران در سوریه و عراق خواند تاکید کرد. 

۱۲ اردیبهشت ۹۶(۲ می ۲۰۱۷) 

محمد بن سلمان، نایب ولیعهد و وزیر دفاع سعودی هیچ نقظۀ مشترکی میان ایران و عربستان نیست گفت:" چگونه می توان با آنان به تفاهم رسید؟ 

"منطق ایران زمینه سازی برای ظهور مهدی است که آن هم از طریق سیطره بر جهان اسلام محقق می شود." 

جانشین ولی عهد و وزیر دفاع عربستان افزود: «هدف اصلی نظام ایران رسیدن به قبلۀ مسلمانان است. ما منتظر نمی مانیم که عربستان میدان جنگ شود، بلکه ایران را میدان جنگ خواهیم کرد." 

او، همچنین، مدعی شد: "فکر افراط گرای ایران مانع گفتگو با تهران است." 

۳۰ اردیبهشت ۹۶ 

ترامپ یکشنبه (۳۰ اردیبهشت) در نشستی با حضور سران چند کشور اسلامی در ریاض گفت: " می‌خواهم درباره ایران صحبت کنم که مسئول بی‌ثباتی در منطقه بوده است. ایران به تروریست‌ها آموزش می‌دهد. برای دهه‌ها ایران آتش جنگ‌های فرقه‌ای را شعله‌ور کرده است. این کشور خواستار نابودی اسرائیل است. ایران خاورمیانه را بی‌ثبات کرده است. در سوریه شاهد آن هستیم. همه باید کمک کنند تا ایران منزوی شود." 

این اظهارات رییس جمهور آمریکا، که در پی عقد قرارداد تسلیحاتی ۱۱۰ میلیارد دلاری با ریاض انجام گرفت، از سوی تحلیل گران به عنوان چراغ سبز ترامپ به عربستان برای استفاده از همه ابزارهای ضد ایرانی تفسیر شد. 

۱۷ خرداد ۹۶ 

تنها ساعاتی پیش از حملات تروریستی عناصر وهابی-تکفیری در تهران، عادل الجبیر، وزیر خارجه سعودی در پاریس گفت: " ایران باید به خاطر دفاع از القاعده و تروریسم جهانی تنبیه شود، و این کشور اگر می‌خواهد به «دولتی نرمال» تبدیل شود باید به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد." 

چرا داعش و سازمان منافقین برادرند؟ 

همین طور که سیر این گزیده خبرها نشان می دهد، در توالی دیدار مقامات سعودی با سران منافقین، دیدار سران آمریکایی با سرکرده منافقین، دیدار رییس جمهور آمریکا با سلمان بن عبدالعزیز، تهدیدات محمد بن سلمان و عادل الجبیر، حضور مشاوران تندروی دانلد ترامپ از قبیل جان بولتون، نیوت گینگریچ و رودی جولیانی در رویدادهای تبلیغاتی سازمان منافقین، حمایت های آشکار و پنهانی که ایالات متحده از داعش انجام داده است و البته پیوندهای عمیق عقیدتی، سیاسی و مالی ریاض با خلافت داعش، می توان این احتمال بسیار پررنگ را مطرح کرد که عربستان سعودی، که به خیال خام خود ماموریت منزوی کردن و ضربه زدن به ایران را از جانب ترامپ دریافت کرده، از تک تک ابزارهای ضد ایرانی برای این ماموریت بهره می گیرد. 

کما این که، آن طور که از دکتر محسن رضایی نقل شد، دستگاه های اطلاعاتی سعودی جلساتی را با تقریبا همه گروه های مسلح تروریستی ضد ایران از جمله پژاک، کومله، دمکرات، منافقین، جند الشیطان و جیش الظلم....برگزار کرده و می کند. 

شباهت های فکری، عقیدتی و رفتاری سازمان منافقین با گروه داعش آن اندازه هست که همکاری آن ها را برای کارفرمای مشترک، ریاض، مطلوب سازد. داعش و سازمان هر کدام یک «فرقه» هستند. در ساختار فرقه، تعقل جایی ندارد و اطاعت محض حرف اول را می زند. دستور رهبر سازمان و خلیفه خودخوانده داعش، برای اعضای این دو فرقه فراتر از دستور، که نوعی کلام آسمانی تلقی می شود. عضو فرقه در کنار تعقل، از هر گونه احساس، عاطفه و حس همدردی تهی می شود تا تبدیل به موم در دستان رهبری فرقه باشد. دستمایه فکری هر دو فرقه قرائت های انحرافی، التقاطی و گمراه کننده از دین الهی است: یکی اسلام مارکسیسیتی(که البته اکنون اسلام لنینسیتی که طرفدار بازار آزاد شده!) و یکی وهابیت. در هر دو، روش آموزش عقیدتی نیروها سیستم «مغزشویی افراطی» است. در هر دو، عملیات تروریستی، کشتن و دریدن و آتش زدن و شکنجه در لوای «جهاد» یا «مبارزه» اصالت دارد. هر دو فرقه در ابداع شیوه های شکنجه و قساوت قلب در زجر دادن صاحب رزومه و تاریخچه هستند(عنلیات مهندسی منافقین را می توان سرمشق نوآمدگان داعشی دانست)...و یک شباهت مهم این که: 

سازمان مجاهدین خلق ایران(منافقین) مبدع شیوه تروریستی «بمب گذاری انتحاری» است(منظور شهادت حضرت آیت الله صدوقی، سومین شهید محراب در تیر ۶۱ توسط عامل انتحاری منافقین است) و از این لحاظ داعش پیرو راستین مکتب «نفاق» است.

عامل انتحاری شهادت آیت الله صدوقی در سال ۶۱ 

«قربانعلی حسین نژاد»، مترجم ارشد پیشین بخش روابط بین الملل سازمان و عضو بریده از فرقه رجوی در اسفندماه سال ۹۳ در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفته بود:

قربانعلی حسین نژاد 

" سران منافقین از گذشته تا کنون روابط خوب و مستحکمی با داعش داشته‌اند و شخص مریم رجوی حدود یک سال پیش با رییس یکی از گروه های هم پیمان با داعش در سوریه در پاریس دیدار کرد و طرفین این مطلب را در سایت های خود رسانه‌ای و عکسها و سخنان رد و بدل شده میان خود را منتشر کردند." او افزود: " «سران منافقین از همان ابتدا حمایت خود را از داعش اعلام کردند و به اشغال در آمدن موصل توسط داعش را انقلاب مردمی عشایر عراقی دانسته و ابراز امیدواری کردند داعش همه عراق و از جمله بغداد را تصرف کند. منافقین امیدوار بودند داعش بتواند کنترل همه مناطق عراق را در دست گیرد."

آذرماه همان سال، ابوالفقار الشمری، رییس هیات سیاسی جریان انتفاضه شعبانیه عراق گفته بود: "اطلاعات موجود نشان می‌دهد، گروهک تروریستی منافقین، اطلاعات و نقشه‌های مناطقی از عراق را در اختیار داعش قرار داده است و کاملا روشن است که منافقین یکی از سرنخ های اصلی تروریسم در عراق هستند." 

حتی شماری از کارشناسان نظامی و امنیتی عراق معتقد بودند که در پیشروی های برق آسای ابتدایی داعش، علاوه بر کمک اطلاعاتی، تروریست های تکفیری از خودروهای زرهی سازمان استفاده می کردند. 

منافقین سال ها در دستگاه استخبارات(اطلاعات نظامی) ارتش بعث ، صحنه گردان اصلی بودند. بر اساس اسناد و مدارکی که بعد از سقوط صدام حسین افشاء شد، معلوم شد که صدام در برخی امور اطلاعاتی بیش از افسران ارشد ارتش خود، به کادرهای منافقین اعتماد داشت که برای نابودی کشور خودشان با دشمن همکاری می کردند.

بعد از سقوط رژیم بعث، سازمان تلاش کرد تا شبکه های خبرچینی و جاسوسی خود را که در طول جنگ با ایران در امور اطلاعاتی و جاسوسی خبره و ماهر شده بودند، حفظ کند تا از این طریق به جمهوری اسلامی ضربه بزند. در موضوع برنامه هسته ای ایران که موجب تحریم ها و فشارهای همه جانبه بین المللی بر کشورمان شد، این منافقین بودند که در ادامه خیانت ها و جنایت های دوره جنگ، اسرار امنیت ملی مملکت خود را به بیگانگان فروختند تا پیشانی خود را بیش از پیش به داغ ننگ وطن فروشی بیالایند.

سخن به اجمال این که، منافقین به نسبت داعش که تمرکز آن بر عناصر ساکن در حاشیه، شهرهای مرزی و اقلیت های قومی و مذهبی دور از مرکز است، گستره عضوگیری آن بسیار وسیع تر است. می توان گفت به دلیل نوع شبکه سازی و ماهیت و سوابق خود، تمرکز کاری منافقین از ابتدا بر شهرهای بزرگ چون تهران بوده که امکان گم شدن و جاسوسی در جمعیت کلانشهر را به آن ها می دهد.

می‌توان گفت که منافقین بعد از خلع سلاح و خروج (دست کم ظاهرا) از فاز نظامی و مسلحانه تبدیل به نیروهای جاسوسی و مزدوران اطلاعاتی شده‌اند که حاضرند خدمات وطن فروشی خود را به هرکسی ارایه دهند که ۱- به آن ها پول برای ادامه حیات انگل وار بدهد  ۲- دشمن جمهوری اسلامی باشد. 

بعد از صدام حسین، چند سالی آمریکایی ها کارفرمای منافقین در عراق شدند. اکنون هم البته آمریکا همچنان کارفرمای اصلی است، ولی چون مبنای کار دولت کاسب کار جدید آمریکا، تفویض اختیار به نیروهای نیابتی با کم ترین هزینه از جیب خود است، عربستان سعودی به نیابت از آمریکا به کارفرمای جدید منافقین تبدیل شده است. 

هیچ بعید نیست که عربستان از شبکه جاسوسی و خبرچینی منافقین در ایران برای هماهنگی اطلاعاتی عناصر تروریستی وابسته به خود بهره برده باشد. حتی بعید نیست که در مرحله «هدف یابی» برای عملیات تروریستی، انتخاب حرم مطهر حضرت امام به عنوان یکی از اهداف، نتیجه القائات و خط دهی منافقین باشد. سازمان از بنیانگذار کبیر انقلاب ایران نفرت و کینه ای زهرآگین دارد. بمب گذاری در حرم حضرت امام، بیش از آن که یک ضربه امنیتی برای حاکمیت جمهوری اسلامی باشد، یک ضربه «نمادین» است و این بیشتر در منظومه فکری منافقین قابل تفسیر است تا داعش. 

علی ای حال، اکنون که همه نیروهای قدیم یا نورسیده ضد ایران و انقلاب و مذهب ایران، ذیل دشداشه سعودی گرد هم آمده اند تا با پول سعودی و چراغ سبز آمریکا بار دیگر برای ضربه زدن به میهن ما تلاش کنند، به جاست که مردم و مسوولین ما هشیارتر از همیشه آماده مقابله با توطئه ها باشند و در چاله هرز جنگ روانی خنّاسانی قرار نگیرند که «تروریست ضد بشر» را «زندانی سیاسی» جا می زنند و پاسداران حریم امنیت ملت ایران را «جلاد» و «آدم کش» جلوه می دهند. هشدار که این توطئه ای است برای کّند کردن تیغ بُرّنده مدافعان امنیت و همه سربازان گمنام و غیرگمنام امام زمان در وزارت اطلاعات، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی، قوه قضاییه و همه نهادهای مسوول دیگر، تا «چشم های بیدار» نظام را تضعیف کنند و دل هایشان را در انجام وظایف سسست و در نهایت تفکر ایشان را استحاله کنند. امیدی که با عنایات حق تعالی دشمنان این مملکت به گور خواهند برد. 

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:06 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شهادت کودک سوری از ترس حمله هوایی آمریکا

منابع میانی از جان باختن یک کودک خردسال در اثر وحشت شدید ناشی از حمله هوایی بمب افکن های آمریکایی علیه مناطق مسکونی این شهر خبر داده اند.

شهادت کودک سوری از ترس حمله هوایی آمریکابه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، منابع میانی در آلبوکمال واقع در مرز سوریه با عراق از جان باختن یک کودک خردسال در اثر وحشت شدید ناشی از حمله هوایی بمب افکن های آمریکایی علیه مناطق مسکونی این شهر خبر داده اند.

بنابر این گزارش، "عبدالفتاح علی" کودک 7 ساله سوری صبح امروز به دلیل شکسته شدن دیوار صوتی از سوی بمب افکنهای آمریکایی و بمباران اهداف مسکونی دچار ایست قلبی شده و جان خود را از دست داده است.

امریکا از چند ماه پیش به بهانه مبارزه با داعش با تشکیل گروه های شبه نظامی چند ملیتی کرد و عرب اقدام به حملات گسترده برای اشغال رقه و دیرالزور در شمال و شرق سوریه کرده است. بنابر آمارهای اولیه آمار تلفات غیرنظامیان این حملات بیش از 500 نفر تنها طی 6 ماه گذشته بوده است.

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:06 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

قتل دختر موردعلاقه با نانچیکو

خانواده دختر جوانی که به دست پسر موردعلاقه‌اش با نانچیکو کشته شده ‌است، با گذشت سه سال از حادثه اعلام رضایت کردند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،   ١٨ اسفندماه سال ٩٣ مرد میان‌سالی به یکی از اداره‌های پلیس شهرستان پاکدشت مراجعه کرد و مأموران را در جریان ناپدیدشدن ناگهانی دخترش، پریسا، قرار داد. او به مأموران گفت: دخترم از خانه خارج شد و قرار بود که چند ساعت بعد برگردد، اما تاکنون خبری از او نشده و چون تلفن همراهش را هم جواب نمی‌دهد نمی‌دانم چه اتفاقی برای او افتاده است. 
با ثبت شکایت پدر مفقودی، به‌سرعت پرونده‌ای در این خصوص تشکیل شد و تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی پاکدشت رسیدگی به آن را آغاز کردند. درحالی‌که تحقیقات مأموران از فهرست آخرین تماس‌های گرفته‌شده با تلفن همراه دختر جوان ادامه داشت، پدر مفقودی بار دیگر به پلیس آگاهی مراجعه کرد و با چشمانی گریان پرده از جنایتی دلخراش برداشت. او به مأموران گفت: لحظاتی پیش رامین، خواستگار سابق دخترم، با من تماس گرفت و گفت پریسا را به قتل رسانده و جنازه‌اش را پشت دیوار خانه‌اش رها کرده است. 
به‌این‌ترتیب تیمی از کارآگاهان به‌سرعت خود را به محل رساندند و با پیکر بی‌جان پریسا روبه‌رو شدند. آنها هم‌زمان با انتقال جسد به پزشکی‌قانونی برای مشخص‌شدن علت مرگ، کار خود را برای بازداشت رامین آغاز کردند. مأموران موفق شدند رامین را که قصد فرار به یکی از شهرهای شرقی کشور را داشت دستگیر کنند و به مأموران جنایی تحویل دهند. او به مأموران گفت: چندی پیش با پریسا آشنا شدم. او را خیلی دوست داشتم و قرار بود با او ازدواج کنم، اما زمانی که از او خواستگاری کردم، او به من پاسخ منفی داد. روز حادثه با او قرار گذاشتم. وقتی بار دیگر با هم حرف زدیم، او جواب منفی‌اش را تکرار کرد و من هم با نانچیکویی که همراه داشتم او را خفه کرده و جسدش را پشت دیوار خانه‌ام رها کردم. بعد از آن با پدرش تماس گرفتم و محل رهاکردن جسد را اطلاع دادم. به‌این‌ترتیب با توجه شکایت اولیای‌دم و سایر مدارک، کیفرخواستی برای رامین صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری ارسال شد. پس از قرائت کیفرخواست، پدر پریسا در جایگاه حاضر شد و گفت: به من اطلاع داده‌اند که برای قصاص رامین باید صد میلیون تومان تفاضل دیه پرداخت کنم، اما من این پول را ندارم، برای همین درخواست دیه دارم، اما اگر این شرط را برای ما نمی‌گذاشتند درخواست من قصاص بود و نه چیز دیگری. با پایان سخنان متهم و اولیای‌دم، قضات برای تصمیم‌گیری درباره این پرونده وارد شور شدند. 

منبع:شرق 

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها