0

وب گردی (دوشنبه 1396/03/22)

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

وب گردی (دوشنبه 1396/03/22)

با خطرناکترین درخت دنیا آشنا شوید +تصاویر

درخت مانچینیل Manchineel که در سراسر ایالت فلوریدا، آمریکای میانه و سواحل دریای کارائیب و اغلب مناطق حاره ای دنیا می روید، خطرناک ترین درخت دنیا نام دارد. برای در امان ماندن از خطرات این درخت بهتر است که حتی به فاصله ی 9 متری آن هم نزدیک نشوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میوه ی این درخت شبیه سیب است که به آن "سیب مرگ" می گویند و سمی و کشنده است. با وجود اینکه میزان سم موجود در سیب کمتر از شیره ی آن است اما خوردن آن نیز خطر بزرگی برای زندگی انسان ها به شمار می رود. خوردن میوه ی منچنیل باعث تاول زدن دهان، تورم گلو، و مشکلات مختلف در دستگاه هاضمه شود.

در زمانهای گذشته مردم بومی این درخت کشنده را کشف کردند، آنها از شیره ی سمّی درخت بر ضد دشمنان خود استفاده می کردند. ساکنان بومی کارائیب با عصاره ی این درخت تیرهای خود را زهرآگین می کردند و یا با ریختن برگ های آن در منابع آب، دشمنانشان را مسموم می نمودند. 

هرگونه تماس با اجزای این درخت از جمله شیره ی آن باعث سوختگی شدید پوستی می گردد، اگر در هنگام ریزش باران زیر این درخت ایستاده باشید، عصاره و مایعات ناشی از آن که حاوی ترکیب phorbol است ممکن است باعث سوختگی کامل بدن شود و رنگ آمیزی خودروهای پارک شده در زیر این درخت سمی پس از ریزش باران به شدت  آسیب می بیند و کنده می شود. 

میوه ی مانچینیل شبیه سیب است که به آن "سیب مرگ" می گویند و سمی و کشنده است. با وجود اینکه میزان سم موجود در سیب کمتر از شیره ی آن است اما خوردن آن نیز خطر بزرگی برای زندگی انسان ها به شمار می رود.  خوردن میوه ی مانچینیل باعث تاول زدن دهان، تورم گلو، و مشکلات مختلف در دستگاه هاضمه و متورم شدن آن می گردد. 

استنشاق دود ناشی از سوختن چوب این درخت نیز عوارض جانبی همانند سرفه، التهاب حنجره، و التهاب ریه ها و حتی نابینایی را به دنبال دارد. 

از درخت مانچینیل در کتاب رکوردهای گینس به عنوان خطرناک ترین درخت دنیا یاد شده است، حتی لباس های محافظتی هم گاهی نمی توانند مانع از آسیب ها و خطرات  این درخت عجیب شوند. 

درختان مانچینیل در سواحل دریای کارائیب می روید و شاخ و برگ ها ی انبوه آن نمای ساحل را می پوشانند. پس اگر برای تعطیلات به جزایر کارائیب می روید از این درخت و سیب های کشنده اش دوری کنید.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  11:57 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پاسخ به:وب گردی (دوشنبه 1396/03/22)

کشف داروی جدید و امیدواری زنان مبتلا به سرطان سینه

هزاران نفر از زنان مبتلا به سرطان سینه پس از موفقیت داروی جدید می‌توانند به ادامه زندگی امیدوار باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان اعلام کردند: هزاران تن از زنان مبتلا به سرطان سینه "غیرقابل درمان" در صورت موفقیت داروی جدید می‌توانند به توقف این بیماری امیدوار باشند. 

نتایج دو آزمایش اخیر از بیماران مبتلا به سرطان سینه نشان می‌دهد که مصرف روزانه داروی جدید، موثرتر از شیمی درمانی در متوقف کردن تومورهای این بیماری است. 

حدود ۶۰۰۰ نفر از زنان بریتانیایی که مبتلا به بیماری سرطان پیشرفته از نوع HER۲ هستند، می‌توانند با استفاده از یک رژیم درمانی جدید، پیشرفت بیماری را طی هفت ماه متوقف کنند. 

همچنین ۳۰۰۰ بیمار حامل ژن‌های مورثی BRCA۱ و BRCA۲ به زودی با دسترسی به داروی جدید می‌توانند پیشرفت بیماری را سه ماه زودتر نسبت به شیمی‌درمانی به تاخیر اندازند. 

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

دوشنبه 22 خرداد 1396  11:59 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

چگونه منافق را بشناسیم؟

در حدیثی داریم که اگر می‌خواهید بدانید منافق هستید یا مؤمن یک علامت دارد؛ اما باید توجه کرد چگونه می‌توان مؤمن را از منافق تشخیص داد؟

چگونه منافق را بشناسیمبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام «محسن قرائتی» استاد تفسیر قرآن کریم بیش از 30 سال است به تدریس معارف قرآن و اهل‌بیت(ع) می‌پردازد و سال‌ها است که پنج‌شنبه‌ها در برنامه درس‌هایی از قرآن میهمان خانه‌های ایرانیان است.

با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به انس عمومی با قرآن و توجه به مفاهیم الهی، در سال جدید گزیده‌ای از تفسیر قرآن حجت‌الاسلام قرائتی در سال‌های گذشته را در اختیار علاقه‌مندان  قرار می‌دهد.

در ادامه بخشی از تفسیر قرآن حجت‌الاسلام قرائتی در برنامه درس‌هایی از قرآن با موضوع «امام علی (علیه السلام)، شخصیت» که در 12 اسفندماه سال 1372 ایراد شده است، تقدیم می‌شود.

- قرآن می‌فرماید: «الَّذینَ یُنْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ بِاللَّیْلِ وَ النَّهارِ سِرًّا وَ عَلانِیَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَ لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ» بقره/274. کسانی که مال خودشان را شب و روز به فقرا می‌دادند صورت خودش را می‌پوشاند تا فقرا نشناسندش، علی بود. 

- آیه داریم «لا یُؤْمِنُ بِیَوْمِ الْحِسابِ» غافر/27. یعنی ایمان ندارند به قیامت؛ نه ما بحمدالله ایمان داریم اما یک آیه داریم، «بِما نَسُوا یَوْمَ الْحِسابِ». ما جزء «لا یُؤْمِنُ» نیستیم. اما جزء «بِما نَسُوا» هستیم فراموش کردیم ولی مگر می‌شود انسان بداند قیامت هست و فراموش کند؟

- قرآن می‌گوید روز قیامت «وَ تَرَی النَّاسَ سُکاری‏ وَ ما هُمْ بِسُکاری‏ وَ لکِنَّ عَذابَ اللَّهِ شَدیدٌ» حج/2 مردم مست هستند. نه این که مست هستند، عذاب خدا عقل را از سر این‌ها برده است. 

- حدیث داریم: اگر می‌خواهید بدانید منافق هستید یا مؤمن یک علامت دارد. علامت مومن این است که بعد از گناه ناراحت است و منافق گناه می‌کند و ناراحت هم نیست. حدیث داریم: مومن بعد از بیست سال یاد گناهش می‌افتد رنگش می‌پرد. 

- قرآن می‌فرماید: روز قیامت مجرم از پنج گروه التماس می‌کند. می‌گوید تو را به خدا کمک کنید. می‌گویند: فایده ندارد. مجرم می‌آید سراغ مجرم می‌گوید: «إِنَّا کُنَّا لَکُمْ تَبَعاً فَهَلْ أَنْتُمْ مُغْنُون» ابراهیم/21. من در دنیا عقب تو آمدم مجرم شدم. می‌شود کمکم کنی. می‌گوید: ما خودمان هم می‌سوزیم. می‌رود سراغ مومنین. می‌گوید: مومنین ما با هم در یک دبیرستان بودیم. می‌گوید: بله تو نماز نخواندی من خواندم تو حجاب نداشتی من داشتم تو حرام خوردی من نخوردم تو خیانت کردی من نکردم.... با هم بودیم ولی خط فکری و خط عملی‌مان جدا بود. «یُنادُونَهُمْ أَ لَمْ نَکُنْ مَعَکُم» حدید/14. بدکاران می‌گویند: یک نگاه کنید ما از نور شما استفاده کنیم. «انْظُرُونا نَقْتَبِسْ مِنْ نُورِکُمْ قیلَ ارْجِعُوا وَراءَکُمْ فَالْتَمِسُوا نُوراً» حدید/13

- یک شب آن وقت در این شب قدر دعا کنید. تصمیم بگیرید توبه کنیم. توبه‌ واقعی گریه نیست توبه‌ واقعی یعنی مال مردم را خوردی پس بده و توبه‌ واقعی یعنی تصمیم بگیریم نماز بخوانیم... توبه یعنی رابطه‌ با خدا برقرار شود، توبه یعنی بی‌حجابی را کنار بگذاریم. یعنی حرام نخوریم. غیبت نکنیم. نه این که همه‌ گناه‌ها را کنیم و برویم بک یا الله بگوییم این توبه‌ ناقص است.

منبع: فارس

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

مجوزی برای حقوق‌های نجومی

مجوزی برای حقوق‌های نجومی

سوال اینجاست فردی که برای نماینده شدن چه در شورای شهر و چه در مجلس حاضر است مبالغ کلان به عده‌ای «قداره‌کشِ سیاسیِ پشتِ پرده‌نشین» بدهد آیا انگیزه‌ای برای خدمت به مردم دارد؟

مجوزی برای حقوق‌های نجومیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزها و هفته‌های اخیر، حواشی زیادی پیرامون لیست شورای شهر یکی از جریانات سیاسی در محافل رسانه‌ای ایجاد شده است.

آغاز ماجرا

روز پنج‌شنبه ۴ خرداد ۹۶، یک روزنامه اصلاح طلب با عنوان «مستقل» تیتر اصلی صفحه نخست خود را به سخنی از فاطمه دانشور عضو فعلی شورای شهر تهران اختصاص داد و به نقل از این فرد نوشت که «۲ میلیارد ندادم، از لیست خط خوردم».

این تیتر با واکنش و بیانیه این عضو اصلاح طلب شورای شهر چهارم مواجه شد و وی آنرا مصداق بارز رفتار غیرحرفه‌ای و بی‌اخلاقی رسانه‌ای دانست. البته دست‌اندرکاران روزنامه مزبور در پاسخ تکذیبیه خانم دانشور، اعلام داشتند این مطلب را از یک سایت مشخص بازنشر کرده‌اند.

تکذیب نشد!

اما نکته‌ای که در بیانیه خانم دانشور وجود داشت این بود که وی به صورت مستقیم عدم تقاضای پول برای قرار گرفتن نامش در لیست را تکذیب نکرد؛ وی چند روز بعد طی مصاحبه‌ای با باشگاه خبرنگاران جوان با انتقاد از سازوکار لیست بندی جریان متبوعش برای انتخابات شورای شهر پنجم اعلام داشت که «شورای عالی سیاستگذاری از شفاف‌سازی طفره می‌رود؛ چرا حزبی تازه تاسیس صاحب چندین کرسی در لیست امید شد»؟

۲ میلیارد را چه کسی طلب کرده بود؟

اما ماجرا به همین جا ختم نشد؛ جریان مورد اشاره که در انتخابات مجلس دهم در سال ۹۴ نیز با حواشی مشابهی مواجه شده بود و یکی از اعضای شناخته شده اش از وجود رانت در لیست بندی گفته بود، با یک شوک دیگر مواجه شد؛ روز دوشنبه ۱۵ خرداد  کانال روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد اعلام کرد که «درخواست ۲ میلیارد از جانب «غ. ک» مطرح شده بود و وی با برگزاری جلسات خصوصی با کاندیداهای مطرح پیشنهاد می‌داده که دو میلیارد بپردازند تا بتوانند در لیست حضور داشته باشند».   

نفری ۱۰۰ میلیون!

پس از این مطلب، فرد مورد اشاره که دبیرکل یک حزب ذی نفوذ در جریان اصلاح طلب است، طی مصاحبه ای اعلام کرد که «۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون، برآیند تبلیغات ستاد شده بود که قرار بود سهمیه‌ای از این مبلغ را بدهند... قرار شده بود که هر کدام از اعضای لیست نفری ۱۰۰ میلیون تومان یا خودشان یا حزبشان برای تبلیغات بدهند که البته خیلی‌ها هنوز نداده‌اند. اگر کسی برای ادعایی غیر از این سندی دارد رو کند. پول از شخصی برای قرار گرفتن در لیست گرفته نشده است».

بی تردید تحزب‌گرایی و حرکت تشکیلاتی در سپهر سیاسی و انتخاباتی کشور، دستاوردهای تاثیرگذاری دارد اما این امر نباید منجر به ظهور پدیده های مفسده انگیز شود. اینکه از درون یک جریان سیاسی خاص درباره فهرست واحد انتخاباتی همان جریان، کدهایی مبنی بر «رد و بدل شدن پول های کثیف» به بیرون درز پیدا می کند خود گویای همان جمله معروفی است که با «دستمال کثیف نمی شود شیشه پاک کرد».

نفس رد و بدل

اما فارغ از تایید و تکذیب‌ها و این موضوع که مبلغ مطالبه شده از نامزدها جهت قرار گرفتن در لیست چه میزان و به چه منظور بوده است؟ آنچه اهمیت دارد، نفس رد و بدل شدن این مبالغ و وجوه است. قطعا فردی که ردای نمایندگی مردم را به تن می‌کند باید از کانون‌های قدرت و ثروت به دور باشد و دامنش به مراودات نامشروع اقتصادی آلوده نشده باشد؛ سوال اینجاست، فردی که برای نماینده شدن چه در شورای شهر و چه در مجلس حاضر است مبالغ کلان به عده‌ای «قداره‌کشِ سیاسیِ پشتِ پرده‌نشین» بدهد آیا انگیزه‌ای برای خدمت به مردم دارد؟ قطعا چنین فردی نه پیگیری مطالبات و دغدغه‌های مردم و مستضعفین که به کام رساندن همان کانون‌های قدرت و ثروت را در اولویت قرار می‌دهد و چه بسا در این راه منافع عموم مردم را ذبح کند.

هشدار نزدیکی

مقام معظم رهبری در رابطه با نزدیک شدن نمایندگان مردم به کانون‌های قدرت و ثروت همواره هشدار داده‌اند و آنها را از این آفت برحذر داشته‌اند.

معظم‌له هشتم خردادماه سال ۹۰ در دیدار با  نمایندگان مجلس نهم، آنها را از نزدیک شدن به صاحبان قدرت و ثروت برحذر داشته و فرمودند:«یک مسئله‌ی دیگر هم نزدیک شدن به صاحبان قدرت و ثروت است؛ این را ما با شما بی‌رودربایستی عرض کنیم. بالاخره ما برادرانِ هم هستیم؛ همدیگر را بایستی تواصی به حق و تواصی به خیر کنیم. این خیلی خطر بزرگی است که کسی به خاطر تأمین نمایندگی در یک دوره، نزدیک بشود به صاحبان ثروت یا به صاحبان قدرت؛ این خیلی چیز بدی است؛ این از آن چیزهایی است که خدای متعال از آنها نمی‌گذرد و انتقام خواهد گرفت. این چیزها روی شخص، روی عاقبت ـ عاقبت به خیری که این‌قدر برایش اهمیت قائلیم ـ و روی جامعه اثر منفی می‌گذارد».

ایشان علاوه بر تذکر به نمایندگان مجلس و نامزدهای انتخاباتی، مردم را نیز مورد خطاب قرار داده و در تاریخ ۲۰ مهر ۱۳۹۰ در جمع مردم کرمانشاه فرمودند:«مردم باید کسانی را انتخاب کنند که به کانون‌های ثروت و قدرت متصل نباشند؛ کسانی باشند که واقعاً مردم اینها را بخواهند؛ بر طبق وجدانشان، بر طبق دینشان، بر طبق وظایف انقلابی‌شان عمل کنند؛ که حالا بحث در این‌باره زیاد است».

بی‌تردید، خطر نزدیکی و وامداری نمایندگان مردم به صاحبان سرمایه‌های نامشروع و بادآورده، خطر بسیار بزرگی است که نه تنها نظام قانونگذاری و نظارتی کشور را فلج می‌کند که در دامن زدن و ریشه دواندن فساد نیز تاثیر دارد و این سوال را در انتظار پاسخ می نشاند فردی که به زورِ پول وارد فهرست انتخاباتی پیروز شده است آیا خود را ذخیره انقلاب و مجاز به برداشت حقوق های نجومی نخواهد دانست؟

منبع: میزان

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

گفتگو با قربانيان اسيد پاشی اخير در تهران

گفتگو با قربانيان اسيد پاشی اخير در تهران

گفتگوی « قانون» با قربانيان اسيد پاشی اخير در پارک جنوب تهران را می خوانید.

گفتگو با قربانيان اسيد پاشي اخير در تهرانبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «رویم آب جوش ریختن. یه موتوری اومد آب جوش ریخت. ما سوختیم.» این ها را «ثنا» چهار ساله می‌گوید که چهار شب قبل در پارک فداییان‌اسلام در جنوب تهران به همراه مادر و برادر و چند نفر از همسایه های‌شان مورد حمله اسید پاشی قرارگرفته است. ریز اندام است، حتی کوچک تر از 4چهارسال نشان می دهد و چشم هایش ترسیده است. هنوز نیز اسید را فقط به لفظ شنیده و فکر می‌کند اسید چیزی جز آب جوش نیست. تمام دست‌ها، گردن و مقداری از شکمش سوخته.

از او می پرسم ترسیدی ثنا؟ به نشانه تایید سر تکان می‌دهد. می گویم آقایی که رویت آب جوش ریخت رو دیدی، چه شکلی بود؟ دست ها را باز می‌کند و می گوید این شکلی و چیز نامشخص بزرگی را نشان می دهد. می پرسم که دوست داری با او چه کار کنند؟ با صدایی آرام و سری که پایین است و حواسی که مثلا به عروسکش جلب است، می گوید: « دوست دارم ببرن خونه‌شون درس بخونه چایی نریزه». ثنای چهار ساله چهار روز قبل، از لحظه افطار تا آخر شب را در پارک فداییان اسلام مشغول بازی بوده بی آنکه بداند امشب با واژه ای به نام اسید آشنا خواهد شد.

مادر ثنا که خود نیز دچار سوختگی شده اما نه به اندازه بچه هایش، به «قانون» می گوید: « هر سال، ماه رمضان یک شب را همراه همسایه ها به پارک نزدیک منزل می رویم اما آن شب تصمیم گرفتیم دورهمی را در پارک فداییان اسلام داشته باشیم. آخر شب حدودا 10 دقیقه قبل از اینکه مشغول جمع کردن وسایل شویم، متوجه مردی شدم که با صورت خون‌آلود و شلوار پاره، گوشه ای روی موتور نشسته بود و ما را زیر نظر داشت. پارک خلوت شده بود و بچه‌ها داشتند اسکیت بازی می کردند که ما هم تصمیم به رفتن گرفتیم.

جلوی ماشین در حال جمع کردن وسایل بودیم که مرد نیز حرکت کرد. فکر کردم می خواهد از کنار ماشین ما بگذرد. اصلا نفهمیدم چه شد. ناگهان محتوای گالنی را توی هوا به سمت ما پاشید. صورتم آتش گرفت و بعد جیغ بقیه و فریادهای اسید، اسید را شنیدم. دنبال بچه هایم بودم و از سوزش به خودم می‌پیچیدم. تاریک بود و فقط یک کلمن آب داشتیم و همه به سمت همان یک کلمن رفته بودیم. مرد خیلی وقت بود که رفته بود».

مرگ اسیدپاش، آرزوی مبینا 12 ساله

ساختمانی که در یکی از کوچه پس‌کوچه‌های میدان خراسان واقع شده، سه طبقه است و خانواده‌هایی ر ا که سال هاست کنار یکدیگر در این ساختمان زندگی می کنند، می توان با یک فامیل بزرگ اشتباه گرفت. همه با یکدیگر آشنا هستند و جمع شدن‌شان دور هم، جمع های دهه شصت را به یاد می آورد، همان قدر گرم و پر سر و صدا و خندان حتی با وجود صورت های زخمی و دست های سوخته و بچه هایی که ترسیده اند.

بچه ها از خنده‌های مادران‌شان جان گرفته اند و به پشتوانه آن‌هاست که جرات حرف زدن دارند. مبینای 12 ساله که نقاطی از صورت و به خصوص کنار چشم‌ها، دست‌ها و رستنگاه موهایش سوخته است، شب حادثه توی پاسگاه از ترس، پشت میز بازپرس رفته و گردن بازپرس را چسبیده بوده وگریه می کرده که نکند مرد را آزاد کنید دوباره روی ما اسید بپاشد و مرد اسیدپاش که دستگیرش کرده بودند نیز با بی تفاوتی به این صحنه نگاه می کرده چنانکه حتی بازپرس را از کوره به در برده است. با این حال مبینا حالا روی مبل خانه در جوار همسایه ها نشسته و با صدایی واضح به «قانون» می گوید:«من و آیدا اسکیت بازی می‌کردیم. اون آقا همش ما رو نگاه می‌کرد. خونی بود و من ترسیدم ازش. به مامانم که گفتم گفت نه هیچی نیست اما من از دبه زرد رنگ مستطیلی که به دسته موتورش بود نیز، ترسیده بودم.

بعد اون آقا رفت گِل برداشت و به زخماش می‌زد. وقتی رفتیم توی ماشین بشینیم، اومد کنار ما یه جوری دبه رو پرت کرد که به همه پاشید و افتاد کنار پای من. وقتی سوختم و همه گفتن اسیده ترسیدم. تلویزیون همیشه چیزهای ترسناک از اسید نشون می داد و من فکر می کردم اون شکلی می‌شم. توی اورژانس گریه می کردم می گفتم آقا من خوب می‌شم؟ می گفتن هیس هیس هیچی نگو». از مبینا می پرسم دوست داری با این آدم چه برخوردی شود؟ از ته دل می گوید:« دلم می خواد فقط یه جوری بمیره که دیگه نباشه».

تبریک به اورژانس

لحظات پس از اسیدپاشی برای این 16 نفر به کندی یک قرن گذشته است. در صدای جیغ و ترس از حال بچه‌ها و تصور صورت‌هایی که مچاله خواهد شد. بچه ها گریه می کنند و جیغ می زنند. مادرها گریه می کنند و به بچه ها و به خودشان آب می‌پاشند. مردم با اورژانس تماس گرفته اند و در این فاصله از انتهای پارک برای این افراد سطل های آب می آورند.
با اورژانس صحبت کرده‌اند و گفته شده که چاره این درد فقط آب است تا می توانید آب بپاشید. اورژانس این حرف را زده اما وقت رسیدن خودش یک قطره آب به همراه ندارد. اولین اورژانس سه تا از بچه‌ها را که سوختگی زیادی داشته اند، به بیمارستان مطهری برده و در این فاصله، افرادی که مانده اند به سمت آب نمای وسط پارک رفته‌اند و غرق وحشت اسید به خود آب می پاشند.

آمنه گل محمدی آن لحظه را این‌گونه برای «قانون» بازگو می کند:« وسط پارک به صورتم آب می پاشیدم اما می ترسیدم چهره ام را لمس کنم. یکی از بچه ها که دچار سوختگی نشده بود، نفس نفس زنان آمد و گفت که اورژانس رسیده و عصبانی است. می گوید این ها کجا هستند؟ اگر نمی آیند ما برویم. تصور کنید ما در آن شرایط از وسط پارک می‌دویدیم که فقط برسیم و نکند اورژانس برود».

آمنه با تاسف از اینکه اورژانس کشور اگر با قربانیان اسیدپاشی این‌گونه برخورد می کند با بقیه چه می‌کند، ادامه می دهد:« اورژانس قطره ای آب نیاورده بود یعنی اگر در بیابان این اتفاق می‌افتاد، برای ما صورت و بدن باقی نمی ماند. داخل آمبولانس مثل قبر بود. به گونه‌ای در را با عصبانیت می کوبیدند و سر پیج ها ما را به در و دیوار می کوبیدند که حس کردیم دارند ما را می دزدند. حتی پماد به ما ندادند.

ما می سوختیم آن ها سر ما داد می زدند که خانم محترم شما زبان فارسی می‌فهمی یا نه؟ درمان شما فقط آب است. می گفتیم پس چرا آب نیاورده اید؟ می‌گفتند ناراحتید خودتان بروید. می‌گفتیم ما را ببرید بیمارستان مطهری پیش بچه ها. می گفتند ما فقط به بیمارستانی که مرکز گفته می رویم و اگر جای دیگری می خواهید، با ماشین شخصی بروید».

وقتی اسید پاشی، عادی می شود

در بیمارستان شهدای هفت تیر، در حالی که قربانیان حادثه دو ساعت در حال شست و شوی زخم ها بوده اند و دکتر به خود زحمت مراجعه به بیمارستان را نداده و به پرسنل گفته که بگویید دو ساعت زیر آب بمانند، فرد اسید پاش در خیابان دستگیر می شود. موتور فرد، فاقد پلاک بوده و قبل از این حادثه ماموران او را گرفته بودند که با خواهش و التماس خود را رها کرده اما جایی دیگر توسط ماموران گشت دستگیر شده و در بررسی ها مشخص شده که همان فرد اسیدپاش مورد نظر است. او که تقریبا 46 ساله است و خود را متاهل می داند، هنوز نیز مسئولیت حادثه را نپذیرفته و می گوید که فکر می‌کرده آب پاشیده است!
مادر ثنا و محمدمهدی، خواهر و برادری که بیشترین آسیب را از این حادثه دیده اند، می گوید که چنین آدمی را باید قصاص کرد.

هرچند ما دل این کار را نداریم اما حداقل باید همیشه در زندان بماند. جای این آدم در خیابان و کنار بچه های ما نیست. اومی‌گوید:« در حالی که همسرم خبر داد اسید‌پاش را دستگیر کرده اند ما در بیمارستان با حداقل امکانات و رسیدگی مانده بودیم؛ به گونه‌ای که سرهنگ پرونده به کادر بیمارستان اعتراض می‌کرد. می گفتند آن‌هایی که کمتر زخمی اند، بروند و آن‌ها که بیشتر سوخته اند، بمانند تا فردا صبح که دکتر بیاید. در پایان بعد از چند ساعت با رضایت خود از بیمارستان ترخیص شدیم و کادر بیمارستان نیز با رضایت تمام ترخیص ما را امضا کردند. از همان‌جا به پاسگاه رفتیم و گفتند که صبح به پزشک قانونی مراجعه کنید.

پنج‌شنبه صبح بود و بچه ها هنوز گان‌های بیمارستان به تن داشتند و ما مثل جنگ زده‌ها جلوی پزشک قانونی نشسته بودیم و متعجب از اینکه چرا باز نمی کنند؟ تا اینکه یکی از رهگذرها وقتی موضوع را شنید، گفت که یک عمر است که پزشکی قانونی، پنج‌شنبه‌ها تعطیل است؛ یعنی کلانتری این را نمی داند؟».

ترس بچه ها از قصاص

محمد مهدی 10 ساله که بعد از خواهرش ثنا بیشترین میزان سوختگی را دارد، درباره شب حادثه می‌گوید:« من داشتم به امیرعلی می‌گفتم این مرده یه کاری می خواد بکنه که بعدش این‌جوری شد. من با اورژانس اولی رفتم. ولی وقتی بودم، حواسم فقط رفته بود به ثنا که جیغ می‌زد و گریه می کرد».

می گوید که وقتی مرد را در پاسگاه دیده، دلش می‌خواسته به او حمله کند. توضیح می‌دهد:«دیدمش می خواستم بزنمش که خواهرم و مامانم رو زخمی کرده. دلم واسش می سوزه الان ولی به خاطر ثنا ازش بدم میاد. می‌ترسم صورتش رو بسوزونن ولی ثنا رو سوزونده».

از صورت خودش نمی گوید که بیش از صورت ثنا سوخته. از دو طرف گونه و زیر چشم دچار آسیب شده و با این حال، نگران خواهرش است. حتی وقتی با ثنا حرف می‌زنم، محمد مهدی کنارم ایستاده است.داستان اسید پاشی در ایران، داستانی قدیمی و البته دنباله دار است که هیچ گاه به فصل پایانی خود نرسیده است. از دسترسی آسان به انواع اسیدها گرفته تا نبود برخوردهای سفت و قاطع با عاملان اسیدپاشی ، سبب شده تا داستان اسید پاشی همچنان ادامه داشته باشد و این بار چند خانواده، بی‌هیچ گناهی قربانی آن شوند.

حال که از اسید‌پاشی فردی، به اسید پاشی خانوادگی رسیده‌ایم، وقت آن رسیده تا نهادهای مسئول و قانونگذار، به دنبال راه چاره ای برای خشک کردن جریان اسیدپاشی در جامعه باشند و نباید نسل های بعدی با تکرار اسیدپاشی‌ها، بسوزند.حوادث اسیدپاشی همواره از تلخ ترین حوادث اجتماعی ایران بوده است که با وجود جریان های اجتماعی معترض به آن، هیچ‌گاه به طور ریشه ای با آن برخورد نشده و بیم آن می رود که تعارض اجتماعی، در آینده قربانیان بیشتری از اسید پاشی برجای گذارد.

منبع: روزنامه قانون

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

تیراندازی سعودی‌ها به برادر شیخ نمر +عکس

تک‌تیراندازان سعودی در ادامه جنایات خود در شهر العوامیه برادر شیخ شهید نمر باقر النمر را هدف گلوله قرار دادند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاربران شبکه‌های اجتماعی فعال در عربستان سعودی از زخمی شدن برادر شهید «شیخ نمر باقر النمر» در منطقه العوامیه عربستان خبر دادند.

بر اساس این گزارش، تک تیراندازهای رژیم سعودی با هدف قرار دادن «محمد باقر النمر» فعال سیاسی عربستانی در منطقه العوامیه وی را از ناحیه پا مجروح کردند و وی اکنون در بیمارستان مرکزی قطیف بستری شده است.

همسر محمد النمر در پیامی ضمن قدردانی از شیعیان عربستان که جویای وضعیت محمد النمر شده‌اند گفت: خدا را شکر حال او خوب و روبه بهبودی است و من از شما می‌خواهم برای سلامتی وی دعا کنید.

تیراندازی سعودی‌ها به برادر شیخ نمر +عکس

بیش از یک ماه است که شهر شیعه نشین العوامیه در شرق عربستان تحت محاصره نیروهای امنیتی سعودی است. نظامیان سعودی موانع زیادی را در معابر عمومی برای ایجاد محدودیت در زندگی روزمره ساکنان این منطقه برقرار کرده است و شهروندان این منطقه، همچنان در شرایط انسانی نامساعدی به سر می‌برند. تیراندازی‌های مستمر، آتش زدن و تخریب مساجد، منازل و مدارس و عدم اجازه به امدادرسانان برای کمک به زخمی‌ها تنها گوشه‌ای از جنایات هر روزه نظامیان سعودی در این منطقه است.

رژیم سعودی از زمان یورش نظامی خود به العوامیه بر فراز ساختمان‌ها تک تیراندازهایش را مستقر کرد و تیم تک تیرانداز اهالی را هدف قرار دادند. دستکم چهار نفر از شیعیان این منطقه در حملات نظامیان رژیم سعودی به شهادت رسیده‌اند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:00 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

رونمایی از "ایکس باکس وان ایکس" قوی‌ترین کنسول گیم مایکروسافت

رونمایی از "ایکس باکس وان ایکس" قوی‌ترین کنسول گیم مایکروسافت

XBOX ONE X، قوی‌ترین کنسول گیم مایکروسافت در بزرگترین رخداد گیم سال / E3 رونمایی شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخلاف نوشته سایت کانادایی ساعاتی قبل از رونمایی، نام اسکورپیو صحیح نبود و چیزی که رونمایی شد ایکس باکس وان ایکس بود که همگان را شگفت‌زده کرد.( اسکورپیو نام انجین کنسول است) 

وان ایکس پردازنده AMD 8 هسته‌ای با سرعت 2.3 گیگاهرتز دارد که گیم ها با فرمت 4K به‌صورت بسیار نرم‌تر از قبل بدون لَگ نمایش داده می‌شوند. 

رم 12 گیگی از نوع GDDR5 روی گرافیک کنسول به‌قدری سرعت و پرفورمنس را بالابرده است که کاربر هنگام بازی جهانی بزرگتر و بهتر را درک می‌کند. جی پی یوی 6 ترافلاپی اجازه حرکت کارکترها با فرمت 4K را فراهم می‌سازد و با سرعت 326 گیگابیت بر ثانیه روی پهن باند رم، زمان لود شدن به طرز عجیبی بالا رفته است.

رونمایی از  

درواقع موتور اصلی کنسول به نام اسکورپیو است که 48 درصد قدرت کنسول را در مقایسه با سایر کنسول‌های رقیب بالابرده است و جالب اینجاست که نویزی هم در کار نیست. 

8 گیگ فلش مموری، 1 ترابایت هارد HDD، 12 گیگ رم با سرعت 326 گیگابیت بر ثانیه، دیسک اپتیکال بلوری 4K، دو پورت اچ دی‌ام آی، HDR10، دی تی اس نسخه 5.1، دالبی دیجیتال 5.1 و پی سی‌ام 2.0/5.1 و 7.1 در کنار دکمه فعال کردن بلوتوث روی کنسول، وای فای و IR، 3 پورت یو اس بی سه و پورت اترنت؛ از دیگر مشخصات فنی ایکس باکس وان ایکس است که در E3 رونمایی شد. 

ایکس باکس وان ایکس به قیمت 499 دلار از 7 نوامبر 2017 قابل‌خرید است.

رونمایی از

رونمایی از  

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

جدیدترین قیمت خودروهای داخلی

در این گزارش، لیستی از جدیدترین قیمت خودروهای داخلی را مشاهده میکنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این هفته قیمت تندر 90 اتوماتیک 300 هزار تومان کاهش یافته است. قیمت باقی خودروهای داخلی در بازار تغییر خاصی نسبت به نرخ این محصولات در هفته گذشته نداشته است. 

قیمت برخی خودروهای داخلی به شرح زیر است:

جدیدترین قیمت خودروهای داخلی

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

فسیل ۹۹ میلیون ساله پرنده دندان دار دانشمندان را حیرت زده کرد

باستان شناسان به تازگی موفق به شناسایی فسیل تقریبا کاملی از یک پرنده شده اند که در شیره یک درخت باستانی از ۹۹ میلیون سال قبل تا به حال سالم باقی مانده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این پرنده که در زمان مرگ تنها چند روز از حیاتش می گذشت یکی از شگفت آورترین و منحصربه فردترین نمونه های حیات وحش در عصر حجر است. 

نسل این پرنده تازه از تخم سردرآورده امروزه منقرض شده و بررسی ها نشان می دهد این فسیل متعلق به خانواده پرنده هایی موسوم به  Enantiornithines است که شباهت هایی به مرغ های امروزی دارند. اما وجود چنگالهایی در نوک بال ها و همین طور دندان های کوچک در منقار آنها را از مرغ ها متمایز می سازد.

فسیل ۹۹ میلیون ساله پرنده دندان دار دانشمندان را حیرت زده کرد 

فسیل یاد شده که در کشور میانمار(برمه) کشف شده حاوی کل بدن این پرنده شامل بال ها، سر و چنگال آن است. دانشمندان می گویند پرنده هایی از این دست از توان بیشتری برای حفاظت از خود در مقایسه با پرنده های امروزی برخوردار بوده اند و یکی از علل این امر آن بوده که آنها بلافاصله بعد از تولد قادر به پرواز بوده اند. این در حالی است که جوجه های پرنده های امروزی بعد از گذشت مدت زمانی قابل توجه از مادر مستقل شده و توان پرواز به دست می آورند. 

قرار است بعد از تکمیل بررسی ها و تحقیقات علمی این فسیل تا قبل از پایان جولای برای مشاهده عموم به موزه تاریخ طبیعی شانگهای چین منتقل شود. 

منبع:مهر

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شکم بند بارداری ضد امواج به بازار رسید/خاصیت آنتی باکتریال محصول

محققان ایرانی موفق به طراحی و تولید شکم بند های ضد امواج برای بانوان باردار شدند که این شکم بند بر پایه فناوری نانو و ضد امواج الکترومغناطیس است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا احمدی مجری طرح اظهار داشت:  ما موفق شدیم برای نخستین بار در کشور، شکم بند بارداری ضد امواج الکترومغناطیس بر پایه فناوری نانو را تولید و به بازار عرضه کنیم. 

وی با بین اینکه این شکم بند بارداری ضد امواج بسیار به صرفه است، افزود: این شکم بند امواج موبایل، رادیویی، ماکروفر، وای فای، و سایر لوازم خانگی را از جنین دفع می کند. 

احمدی با اشاره به قدرت این شکم بند های تولیدی خاطر نشان کرد: جلوگیری از برخورد این امواج با جنین بیش از ۹۹ درصد است و باعث دفع امواج و نه جذب آن می شود. 

این محقق اظهار داشت: گزارش های گوناگونی در مورد رابطه این امواج با مشکلات جدی سلامت از جمله سرطان، سقط جنین، خستگی، حالت تهوع و … منتشر شده در این میان اثرات مخرب این امواج بر جنین انسان موجب بروز مشکلات شدید ژنتیکی و اختلالات دیگر خواهد شد؛ از این رو لازم است که بانوان باردار از این شکم بند ها استفاده کنند.

شکم بند بارداری ضد امواج به بازار رسید/ خاصیت آنتی باکتریال محصول 

به گفته وی، در تولید این شکم بند ها از الیاف نانو استفاده شده و وقتی امواج به شکم بند برخورد می کند بیش از ۹۹ درصد را بازتاب می شوند. نه عبور  می کند نه جذب می کند. 

احمدی با اشاره به دیگر مزیت این شکم بندها گفت: شکم بندهایی که تولید کرده ایم علاوه بر دفع امواج، تا ۶۷ درصد خاصیت آنتی باکتریالی نیز دارد. 

وی با بیان اینکه این محصول کاملا ایرانی است، اظهار داشت: پارچه شکم بند ضد امواج ا الیاف نانو بوده و با ایده ای کاملا بومی به نتیجه رسیده است. 

وی با بیان اینکه دو کشور تنها به ساخت شکم بندهای ضد امواج رسیده اند، عنوان کرد: امریکا و ایتالیا  توانسته اند شکم بند ضد امواج را تولید کنند ولی در ساخت آن از نانو نقره استفاده شده که ارتباط این مواد با پوست به صورت مستقیم بهداشتی نیست. 

عضو کنسرسیوم منسوجات پیشرفته ایران افزود: قیمت نمونه خارجی ۳ برابر نمونه های ایرانی است و مشکلاتی که در نمونه های خارجی این شکم بند ها وجود دارد در این نمونه های که طراحی کرده ایم ندارد. 

احمدی بیان داشت:  این محصول که دارای تائیدیه از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و آزمایشگاه آنتن دانشگاه علم و صنعت ایران است و در بازه فرکانس ۹۶۰ مگاهرتز تا ۱۳ گیگاهرتز محافظت ایجاد می کند و قادر خواهد بود جنین را در برابر بسیاری از فرکانس های موجود محیطی همچون تلفن همراه، Wi-Fi و … حفاظت کند. 

منبع:مهر

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پرش فوق‌العاده ستاره جوان تیم ملی+عکس

صحنه ای دیدنی در دیدار تیم‌های ملی والیبال ایران و آرژانتین را مشاهده می کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پرش فوق‌العاده ستاره جوان تیم ملی والیبال ایران، محمد جواد معنوی نژاد در دیدار ایران و آرژانتین سوژه عکاسان شد.

پرش فوق‌العاده ستاره جوان تیم ملی

منبع:مشرق

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

دردسر بزرگ و شیرین برانکو/ کدام ستاره نیمکت‌نشین می‌شود؟

به نظر می‌رسد برانکو برای فصل جدید دردسر شیرین و بزرگی در خط دفاع تیمش دارد.

دردسر بزرگ و شیرین برانکو/ کدام ستاره نیمکت‌نشین می‌شود؟ به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با پیوستن شایان مصلح به تیم فوتبال پرسپولیس وضعیت خط دفاعی این تیم در شرایط جالبی قرار دارد. خط دفاع پرسپولیس برای فصل هفدهم فوتبال ایران و لیگ قهرمانان آسیا به یکی از شلوغ‌ترین خطوط زمین برای سرخپوشان تبدیل شده است. 

پرسپولیس در قلب خط دفاع، سیدجلال حسینی، محمد انصاری و شجاع‌ خلیل‌زاده را در اختیار دارد. در دفاع راست صادق محرمی و حسین ماهینی هستند و در دفاع چپ هم شایان مصلح و ربیع‌خواه.  

حالا برانکو قرار است از این 7 مدافع 4 بازیکن را در زمین بگذارد. اگر قرار باشد همان ترکیب دفاعی فصل پیش به زمین برود، بازیکنانی مانند خلیل‌زاده، مصلح و حتی ربیع‌خواه نیمکت‌نشین می‌شوند. در این شرایط بعید است که بازیکنی مثل خلیل‌زاده نیمکت‌نشینی را تحمل کند.  

حالا فرض بر این بگیریم که حسینی و خلیل‌زاده زوج قلب دفاع پرسپولیس هستند، محرمی در سمت راست و انصاری در سمت چپ. با این وضعیت هم ماهینی، ربیع‌خواه و مصلح روی نیمکت خواهند بود. 

اگر قرار باشد حسین ماهینی در دفاع راست به میدان برود آن‌وقت صادق محرمی پدیده پرسپولیس و یکی از بهترین مدافعان راست لیگ قهرمانان آسیا باید روی نیمکت بنشیند. اگر هم قرار باشد که محرمی بازی کند حسین ماهینی که کاپیتان دوم پرسپولیس است به نیمکت تبعید می‌شود.  

در دفاع چپ شرایط سخت‌تر است، یعنی از بین انصاری، مصلح، ماهینی و حتی ربیع‌خواه یک نفر باید بازی کند. مسلما در شرایطی که خلیل‌زاده و سیدجلال مدافعان مرکزی باشند انتخاب اول برانکو برای مدافع چپ محمد انصاری است، پس مصلح و ربیع‌خواه نیمکت‌نشین می‌شوند، اگر همزمان صادق محرمی هم مدافع راست باشد ماهینی هم به فهرست نیمکت‌نشینان پرسپولیس اضافه می‌شود. 

به نظر می‌رسد برانکو برای فصل جدید دردسر شیرین و بزرگی در خط دفاع تیمش دارد. باید دید سرمربی کروات پرسپولیس چطور خط دفاع تیمش را مدیریت می‌کند و چه بازیکنانی را روی نیمکت قرار می‌دهد. 

منیع:میزان 

انتهای پیام/

دوشنبه 22 خرداد 1396  12:02 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

ابهام در سرنوشت تحویل مسکن به خانواده‌های دارای چند معلول

سازمان بهزیستی در شرایطی که از سال ۹۴ تاکنون تنها ۲ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی را تحویل خانواده‌های دارای چند معلول داده، اعلام کرده است که تا پایان سال ۹۷، حدود ۸ هزار واحد باقی مانده را تحویل جامعه هدف می‌دهد.

پاسخ به:وب گردی (دوشنبه 1396/03/22)به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سال ۹۳، نهضت تهیه خانه برای خانواده‌های دارای دو معلول به بالا در سازمان بهزیستی کشور آغاز شد و خیرین فعال در حوزه معلولان برای یاری سازمان بهزیستی پای کار آمدند.  

آن زمان؛ اولویت، خانواده‌های دارای سه معلول یا بیشتر بود و اعلام شد که ۳ هزار و ۲۰۰ خانوار در سراسر کشور شناسایی شده که دارای بیش از ۲ معلول بوده و فاقد مسکن هستند.  

پس از گذشت مدت زمانی، اقدامات برای خانه دار کردن خانواده‌های دارای دو معلول نیز آغاز شد، اما موضوعی که قابل تامل است، فرصت سوزی است که در این مسیر به چشم می‌خورد و وعده‌های متعددی است که از سوی مسئولان سازمان بهزیستی کشور برای خانه دار کردن معلولان ارائه شده است.  

از زمان آغاز طرح، تا کنون بار‌ها تاریخ‌های متعددی برای تحویل خانه به معلولان از سوی مسئولان اعلام شده است.  

زمانی علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اظهارنظری اعلام کرد که تمام خانه‌ها تا پایان سال ۹۵ به خانواده‌هایی که دارای دو معلول به بالا هستند ارائه می‌شود. 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با نحوه تامین مسکن برای معلولان گفت: شرایط برای واگذاری مسکن به معلولان در روستا‌ها آسان‌تر بوده، اما در شهر‌ها به دلیل گرانی زمین، این کار با دشواری پیش می‌رود.  

پس از اظهار نظر وزیر تعاون در تاریخ ۲۱ شهریور ۹۴، پیش بینی می‌شد که کار تحویل خانه به خانواده معلولان سرعت گیرد، اما این چنین نشد و تا پایان سال نیز خانه هایی که وعده آن‌ها به معلولان داده شده بود، در اختیار آن‌ها قرار نگرفت.  

روز‌ها گذشت و خانواده‌های دارای دو معلول چشم انتظار خانه دار شدن ماندند، اما اقدام تاثیرگذاری در این رابطه صورت نگرفت تا اینکه بار دیگر، علی ربیعی، وزیر رفاه در تاریخ دوم اردیبهشت ماه ۹۵ زمان تحویل تمام خانه‌ها به معلولان را نیمه نخست سال ۹۶ اعلام کرد.  

وی در اظهارنظری گفت: از سال ۹۴ طرح خانه‌دار شدن خانواده‌های دارای دو معلول به بالا در حال اجراست به گونه‌ای که تا پایان سال ۹۶ تمام این خانواده‌ها باید صاحب خانه شوند.  
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: ۱۱ هزار خانوار شهری دارای ۲ معلول به بالا هستند که باید تحت پوشش مسکن قرار بگیرند و تاکنون ۲ هزار خانه به این خانواده‌ها تحویل داده شده است.  

ربیعی آن زمان تاکید کرد که حجم بالای تحویل‌ها در سال ۹۵ خواهد بود. 

پیگیری‌های صورت گرفته در حوزه تحویل مسکن به خانواده‌های دارای دو معلول به بالا از جدیت کافی برخوردار نبود و همین موضوع سبب شد تاخیر زیادی را در این امر شاهد باشیم.  

در آخرین اظهارنظر که جدید‌ترین اظهار نظر مسئولان به شمار می‌آید، انوشیروان محسنی بند پی، رئیس سازمان بهزیستی زمان تحویل خانه به خانواده‌های باقی مانده در طرح تحویل مسکن به خانواده‌های چند معلوله را پایان سال ٩٧ اعلام کرده است.  

محسنی بندپی در این خصوص گفت: ۱۱ هزار خانوار در کشور دارای دو معلول هستند و تا پایان سال ۹۷ همه خانوارهای دارای معلول می‌توانند صاحب مسکن شوند.  

وی پیش بینی کرد تا پایان سال جاری به چهار هزار خانوار دارای دو معلول مسکن واگذار شود و مابقی تا پایان سال ۱۳۹۷ صورت گیرد. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور در رابطه با آخرین آمار تحویل خانه به خانواده‌های دارای دو معلول به بالا اظهارکرد: از ١١ هزار خانوار دارای دو معلول تاکنون به حدود ۲ هزار و ۹۰۰ خانوار، مسکن دریافت کرده اند.  

اعلام صورت گرفته از سوی معاون وزیر مبنی بر تحویل ۲ هزار و ۹۰۰ خانه به معلولان گویای آن است که از اردیبهشت ۹۵ تاکنون حدود ۹۰۰ خانه در اختیار معلولان قرار گرفته است، زیرا وزیر در تاریخ دوم اردیبهشت ماه ۹۵ آمار تحویل مسکن را ۲ هزار واحد اعلام کرده بود.  

در این برهه زمانی، برای نخستین بار است که ردیف بودجه‌ای ویژه برای تهیه مسکن معلولان در نظر گرفته شده است.  

در این شرایط، اعلام شده که ۴۳ هزار مسکن برای معلولان در دست احداث است که هر یک از این مسکن‌ها بین ٢٠ تا ٨٠ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.  

باید دید در شرایطی که از سال ۹۴ تاکنون تن‌ها ۲ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی به خانواده‌های چند معلول تحویل داده شده، سازمان بهزیستی کشور قادر خواهد بود تا پایان سال ۹۷، حدود ۸ هزار واحد مسکونی دیگر را نیز تحویل جامعه هدف خود دهد یا اینکه بار دیگر این روند با تاخیر‌های مکرر رو به رو خواهد شد.  

منبع:میزان 

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پذیرایی از ۱۷۰ هزار زائر در بزرگترین سفره افطاری جهان اسلام

معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی گفت: حرم مطهر رضوی روزانه پذیرای ۱۷۰ هزار زائر و مجاور در بزرگ‌ترین سفره افطاری جهان اسلام است.

پذیرایی از ۱۷۰ هزار زائر در بزرگترین سفره افطاری جهان اسلامبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سید خلیل منبتی اظهار داشت: یکی از صحنه‌های بسیار زیبایی که همزمان با ماه مبارک رمضان، در بارگاه منور رضوی به چشم می‌خورد سفره‌های اکرام است. این سفره‌ها، یکی از بزرگ ترین سفره‌های افطاری  است که میزبان خیل عظیمی از زائران و مجاوران است.

وی افزود: سفره‌های اکرام رضوی، ویژه مجاوران است. دعوت نامه‌ها در درب منازل تمام نقاط مختلف شهر توزیع و علاوه بر آن 40 هزار غذای گرم به مناطق حاشیه شهر و 30 هزار غذای گرم در اماکن متبرکه توزیع می‌شود.

منبتی با بیان اینکه توزیع 40 هزار غذای گرم در مناطق حاشیه شهر برنامه‌ریزی کلانی می‌طلبد، بیان کرد: به منظور تسهیل در توزیع این غذاها با توجه به حجم بالای آن، با مدارس در مناطق حاشیه شهر هماهنگ کردیم که یک نفر به نمایندگی در این مدارس حضور یابد و با فیش‌هایی که خادمان از قبل درب منازل آنان توزیع کرده‌اند برای 5 نفر غذای گرم تحویل بگیرند.

معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی تصریح کرد: همچنین روزانه 100 هزار بسته شامل خرما، کیک و شیر عسل در صوف نمازگزاران اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی، توزیع می‌شود.

وی به سابقه این سفره‌ها اشاره کرد و گفت: بحث تکریم زائر همواره یکی از دغدغه‌های معاونت اماکن متبرکه آستان قدس رضوی بوده است. از سال 1379 خدام بارگاه منور رضوی در ایام ماه مبارک رمضان، از تعدادی زائر پذیرایی می‌کردند. این اتفاق رفته رفته گسترش یافت و تعداد بیشتری از  زائران در این ضیافت حضور یافتند که حجم کار نیز بسیار بیشتر شد.

منبتی افزود: از ابتدای سال 95 به دستور تولیت جدید آستان قدس رضوی و با توجه به حکم مقام معظم رهبری در انتساب ایشان که توجه ویژه به مجاورین، افراد محروم و ناتوان و سالمندان را در دستور کار قرار دادند، روز به روز بر تعداد زائران و مجاوران افزایش یافت.

وی نخستین قدم در گسترش این سفره‌های اکرام را تجهیز مهمانسرا در صحن غدیر برشمرد و گفت: این تجهیز نیاز به اعتبار سنگین داشت و از آنجایی که  برای انجام هر اقدامی در کنار مضجع شریف علی بن موسی الرضا(ع) راهها باز و هموار می شود، این مهمانسرا در اواخر سال 95 به همت یکی از خیران در روز میلاد حضرت زهرا(س) احداث شد.

معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی ادامه داد: مهمانسرای غدیر با تجهیزات به روز و مدرن که در ایران بی نظیر است همه روزه از 20 هزار زائر پذیرایی می‌کند و ظرفیت پذیرایی از 25 هزار نفر را نیز داراست.

وی با اشاره به مهمانسرای قدیمی حرم مطهر رضوی گفت: این مهمانسرا در گذشته ظرفیت 7 هزار نفری داشت که در حال حاضر این ظرفیت به 17 یا 18 هزار نفر رسیده است که به صورت صنعتی و سنتی به پخت غذا می پردازد.

منبتی خاطرنشان کرد: برای تهیه این غذاها، روزانه 14 تن برنج، 10 تن گوشت و 1 تن سبزی برای دو مهمانسرا  آماده می شود. که باید خیلی خوب برنامه‌ریزی شود تا سر ساعت غذا را به دست مردم برسانیم.

معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی به مراحل این اقدام بزرگ و نیروهای خدمت گزار در این امر مهم اشاره کرد و گفت: این کارمراحل بسیار زیادی دارد. تعداد 8 هزار نفر خدمه افتخاری، 3500 نفر نیروی ستادی در اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی و... مشغول خدمت رسانی به زائران و مجاوران در این سفره‌های اکرام هستند.

منبع:آستان قدس رضوی

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

شرایط دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری

بیمه شدگانی که بر اثر بیماری یا آسیب های ناشی از حادثه، تحت معالجات پزشکی یا درمان های توانبخشی قرار می گیرند، چنانچه بر حسب تشخیص پزشک معالج، به طور موقت قادر به کار نباشند، استحقاق دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری را به عنوان یکی از حمایت های سازمان تامین اجتماعی خواهند داشت.

پاسخ به:وب گردی (دوشنبه 1396/03/22) به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی در سلسله مطالبی با عنوان «از قوانین تامین اجتماعی بیشتر بدانیم؛» اعلام کرد: نداشتن اشتغال به کار در ایام بیماری، دریافت نکردن مزد یا حقوق، عدم قطع رابطه کارگر و کارفرمایی قبل از شروع بیماری، تایید مدت استراحت بیمه شده توسط پزشک معالج یا شورای پزشکی تامین اجتماعی و عدم بازخرید، استعفا یا اخراج بیمه شده در ایام بیماری، شرایط دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری است. 

گفتنی است، برای مدت پرداخت این نوع غرامت، محدودیت زمانی و تعداد دفعات وجود ندارد و تا زمانی که بیمه شده بر حسب تشخیص سازمان تامین اجتماعی قادر به کار نباشد و به موجب قوانین این سازمان، از کارافتاده شناخته نشده باشد، پرداخت غرامت دستمزد ادامه می یابد و مدت دریافت آن جزو سابقه پرداخت حق بیمه محسوب می شود. 

غرامت دستمزد بیمه شده ای که بر اثر حادثه یا بیماری حرفه ای قادر به کار نباشد و یا بر اثر بیماری عادی در بیمارستان بستری شود،از اولین روز محاسبه و پرداخت می شود. 

بر اساس مقررات، در صورتی که بیمه شده بر اثر بیماری عادی قادر به کار نباشد و به صورت سرپایی درمان شود، غرامت دستمزد از روز چهارم محاسبه و پرداخت می شود. 

قابل ذکر است، در صورتی که بیماری بیمه شده در ادامه بیماری قبلی باشد و یا بیمه شده ابتدا به صورت سرپایی درمان و بعد بستری شود و همچنین در مورد جانبازان انقلاب اسلامی که بیمه شدگان بر اثر بیماری عادی قادر به کار نیستند و در بیمارستان نیز بستری نمی شوند، غرامت دستمزد ایام بیماری از روز اول محاسبه و پرداخت می شود. 

بر این اساس، بیمه شدگان واجد شرایط برای دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری باید گواهی پزشکی خود را به  شعبه تامین اجتماعی ارائه کنند. 

لازم به ذکر است، برای دریافت این نوع غرامت بیمه شده باید اصل دفترچه درمانی و گواهی پزشکی معتبر را به شعبه سازمان تامین اجتماعی ارائه کنند. 

منبع:ایسنا 

انتهای پیام /

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها