0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی در جمع دانشجویان انستیتو تکنولوژی بابل

تاریخ: 1358/07/16

برای تحقق جمهوری اسلامی از این به بعد هم در نهضت پیشقدم باشید

بسم الله الرحمن الرحیم
من توفیق و سلامت شما آقایان را که از راه دور آمدید برای ملاقات، از خداوند تعالی مسئلت می نمایم و مجاهدات جوان ها را، جوان های همه ایران و خصوص شما جوانان را تقدیر می کنم و امیدوارم که اسم شما در دفتر امام زمان سلام الله علیه ثبت بشود و شما جزء مجاهدین اسلام باشید. انشاء الله از این به بعد هم در این نهضت شرکت داشته باشید، در اموری که برای اسلام پیش می آید پیشقدم باشید. انشاء الله بشود که یک دولت اسلامی و یک مملکت اسلامی به تمام معنا تحقق پیدا کند با دست شما جوان ها و همه در پناه اسلام به خیر دنیا و آخرت برسید. انشاء الله خداوند همه شما را توفیق عنایت کند.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:00 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اولین گروه ورزشکاران باستانی و قهرمانان کشور

تاریخ: 1358/07/17

یکی از اهداف اسلام سرافرازی همه ملت های اسلامی است

بسم الله الرحمن الرحیم
چه روزهای خوشی می گذرانید، روزهائی که دشمن را فراری دادید و همه با هم مجتمع، ورزشگارها و پهلوان ها با ما، روحانیون با سایر طبقات، ارتشی ها با شما، شما با ارتشی ها، همه با هم مجتمع و یک صدا برای پیشبرد اهداف اسلام که یکی از اهداف اسلام استقلال کشور، آزادی برای همه و سرافرازی همه ملت های اسلامی. امیدوارم که شما پهلوانان برای ملتتان، برای کشورتان مفید باشید و با همت شما جوانان برومند و همت سایر اقشار ملت، این نهضت اسلامی به پیش برود و یک مملکت مستقل و آزاد خالی از همه شیاطین. مملکت روحانی که همه شیاطین از آن بیرون بروند و یا مؤمن بشوند امیدوارم که این اشخاصی که از اسلام می ترسند، از چی اسلام می ترسند؟ از این می ترسند که اسلام نتواند استقلال شان را حفظ بکند؟! خوب، این اسلام بود که مملکت را از چنگ اجانب و قدرت های بزرگ نجات داده، اسلامی که توانست تمام قدرت هائی که در عالم هست و پشتیبانی می کردند از این رژیم، اسلامی که توانست تمام اینها را عقب بزند و شکست بدهد و مملکت خودش را از حلقوم اجانب که در رأس آنها آمریکاست بیرون بکشد، نمی تواند حفظ بکند این مملکت را؟! از این می ترسند که از ملت سلب آزادی بشود؟! اسلامی که آزادی را برای این ملت هدیه آورد، می ترسند که حالا که هدیه آورد دوباره بگیرد از ایشان؟! می ترسند که اسلام ذخائر ایران را به اجانب بدهد؟! اسلامی که کوشش کرده است و ذخائر را حفظ کرده است برای ملت و چپاولگران را بیرون کرده است از این مملکت، اینها می ترسند که ذخائر به باد برود؟! آنچه من می فهمم این است که بعضی از اینها گول خوردند و بعضی از اینها هم توجه دارند و غرض دارند و آنها می ترسند که اسلام جیب اینها را نگذارد پر شود. از این می ترسند که اسلام نگذارد که این چپاولگری ها باقی بماند.

چپاولگرها نمی خواهند اسلام تحقق پیدا کند

اینها برای ملت، برای کشور دلسوز نیستند (البته من همه را نمی گویم، من بعضی از اینها را می گویم، من آن منحرفین را می گویم و آن وابسته های رژیم سابق را که نمی خواهند اسلام تحقق پیدا بکند) می خواهند این وابستگی ما به خارج، به غرب و شرق باقی باشد چون در این وابستگی ها اینها

صحیفه نور جلد 9 صفحه 270

استفاده ها می کردند. چنانچه ملاحظه کردید در سایه رژیم سابق، چپاولگرها چپاول کردند و بعد از اینکه او رفت بسیاریشان پول ها را هم برداشتند و رفتند و میلیون ها، میلیاردها پول از ایران رفت. اینها می ترسند که اگر اسلام با محتوایش تحقق پیدا بکند دست آنها دیگر کوتاه بشود و دست اربابانشان کوتاه بشود از این چپاولگری ها و به آمال خودشان نرسند. والا اگر برای ملت و برای کشور است، اسلام این کشور را به ما برگرداند و قدرت اسلام بود، ایمان مردم بود که این پیروزی برای ماها حاصل شده و اسلام در طول تاریخ، آنوقت که اسلام بوده است به کسی ضرر نمی زده است در حکومت علی بن ابی طالب کی می تواند بگوید که ظلم بر او می شد؟ کی می تواند بگوید که استقلال از دستش می رود؟ کی می تواند بگوید که ذخائر ملت به باد می رود؟ حکومتی که رأسش علی بن ابیطالب سلام الله علیه باشد کی می تواند بگوید که نقصی در حکومت است؟ کی تواند بگوید که نمی تواند اداره بکند؟. ما می خواهیم که، مامی خواهیم یک مملکتی باشد که در رأسش کسانی باشند که شیعه علی بن ابیطالب سلام الله علیه هستند و مسلم هستند، اسلام را به معنای واقعیش ادراک کردند و بر مملکت ما از مجلسش تا مجلس خبرگانش تا ارتشش تا بازارش تا پایگاه پهلوان های ما همه اش اسلامی باشد. اگر همه اسلامی باشند خوفی از چیزی نیست. مسلم که نمی تواند به مسلم دیگر ضرر بزند، مسلم برادر مسلم است. انما المومنون اخوه قرآن کریم عقد اخوت بین مسلمان ها انداخته است. برادر که به برادر ضرر نمی رساند. اینها خوفشان این است که مبادا اسلام تحقق پیدا بکند و مبادا منافعشان از دستشان برود والا ملت ما اسلام را می خواهند از باب اینکه از اسلام ضرر نمی بینند، اسلام بر منافع آنهاست. با تحقق اسلام همه قشرها در رفاه زندگی می کنند و برای آخرتشان هم تهیه می بینند. خداوند شما پهلوان های عزیز را برای ما حفظ کند و قدرت فوق قدرت به شما عنایت کند و انشاء الله قدرت روحی و قدرت باطنی پیدا بکنید و مهذب بشوید چنانچه انشاء الله هستید. خداوند همه تان را تأیید کند.
والسلام علیکم

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از ورزشکاران باستانی

عدم دقت در تعیین افراد شوراها خطر برای وجاهت اسلام است

بسم الله الرحمن الرحیم
خوشوقتم که امروز با دو دسته از ورزشکارها و پهلوان ها مواجه شدم و چون آقایان از شهرهای مختلف هستند من لازم می دانم که مسأله ای که الان محل ابتلاء ماست با آقایان بگویم که در شهرهای خودشان که رفتند تبلیغ کنند، به برادران خودشان بگویند و آن مسأله شوراهای شهر است. این شوراها باید باشد در شهرها، بعد هم در سایر نقاط انشاء الله تأسیس بشود این شوراها سرنوشت هر شهرستانی، هر شهری که این شوراها در آن هست باخود این شوراهاست که از طرف مردم تعیین بشوند افرادش. آن چیزی که الان لازم است بر همه آقایان، بر همه شما جوانان، بزرگان و بر همه قشرهای ملت، این است که چشم هایشان را باز کنند با مطالعه، با دقت، افرادی که برای شوراها تعیین می کنند صفات خاصی را داشته باشند. اول اینکه مومن باشند، مؤمن به این نهضت باشند. جمهوری اسلامی را بخواهند، طرفدار مردم باشند، امین باشد، اسلامی باشند، شرقی و غربی نباشند، انحرافات مکتبی نداشته باشند تا آنکه کارهائی که می کنند برای نفع ملت، برای نفع خود شهرستان باشد. اگر چنانچه خدای نخواسته در امر کوتاهی بشود و شیاطینی که دوره می افتند و می خواهند افرادی را جا بزنند به مردم، آن افراد منحرف یک وقتی تعیین بشوند برای شوراهای شهر، این برای خود شهر خطر دارد، برای کشور خطر دارد - برای کشور خطر دارد برای اسلام خطر دارد. از این جهت این مسؤولیتی الان گردن همه ملت هست که شما هم از همان ملت هستید و بحمدالله پهلوان های ملت هستید و بعدها هم پهلوانتر انشاءالله بشوید. این مسؤولیت بزرگ است که ما الان در یک وقتی واقع هستیم که بسیاری از ریشه های رژیم فاسد سابق در بین مردم هستند و ممکن است که خودشان را با ظاهرسازی جا بزنند، باید شناسائی بشوند و هر شهر و شهرستانی که ده، پانزده نفر مثلاً هستند آن عددی که باید تعیین بکنند در آنجا، باید انتخاب بشوند، باید این شناسائی بشود. در بین روحانیون یک نفر هست، خوب هر کسی در شهرش می داند که کدام روحانی، کسی است که صلاحیت دارد برای این کار، دلسوز برای ملت است و از کسبه مثلاً از اصناف، از تجار، از کارگرها، از کشاورزها سابقه اش درست باید مردم بدانند که این در زمان طاغوت چکاره بوده است و سوابقش، سوابق خانوادگیش چطور بوده است. اگر چنانچه دقت در این نشود و مردم توجه به این امر نکنند، مسؤولند پیش خدا. اگر

صحیفه نور جلد 9 صفحه 272

فردا یک گرفتاری برای ملت به واسطه اینها پیش بیاید، ماها که خواهیم تعیین کنیم افراد را، مسؤول هستیم. مسؤولیت ما بزرگ است. امروز وجاهت اسلام ممکن است در خطر باشد. اگر یک افراد نابابی در جمهوری اسلامی مقدرات یک شهری را در دست بگیرند - بعد بعد کارهای خلاف بکنند، علاوه بر اینکه برای خود آن شهر مضر است، وجهه جمهوری اسلام را بد نمایش می دهد و آنهائی که با شما و با ما و با اسلام غرض دارند، اینها می خواهند که یک افرادی باشند که این افراد هر چه می توانند کار را از اسلام جدا کنند، مطالب را از اسلام جدا کنند و شما و ما می خواهیم که هر چه کار می شود کار اسلامی باشد. بنابراین آن چیزی که شاید از فردا و پس فردا این کاندیدها معرفی بشوند، و شماها باید رأی به کسی بدهید که این در شورای شهرستان باشد. خیال نکنید که شورای شهر یک چیز آسانی است، یک چیز کمی است. شورای شهر یعنی همه کارهای شهر دست اینهاست، شهرداری راهم تعیین می کند، کارهای دیگر شهر را، همه را اینها انجام می دهند و نظارت بر بازار، نظارت بر همه جا دارند، اینها اختیاراتی دارند و ممکن است که خدای نخواسته یک وقتی افراد ناباب تعیین بشود، رأی داده بشود به آنها و برای شهر مضر، برای اسلام هم مضر. بنابراین یک مسأله مهمی است که باید شما توجه به آن داشته باشید و برسانید به دوستان خودتان، به شهرستان هائی که می روید به دوستانتان، به اهل علم آنجا برسانید که مردم آگاه بشوند و با آگاهی رأی بدهند. این یک مطلبی بود که الان مورد نظر است و لازم است انشاء الله عمل بشود. بعد ما یک مراحل دیگری هم داریم که در مورد خودش باید از آن بحث بکنیم: یکی، یک قضیه مجلس شوراست که در همه مقدرات مملکت باید رأی بدهد، یکی هم رئیس جمهور است که اینها هم دیگر بعد انشاء الله بشود.

پرورش دو قوه جسمانی و روحانی از وظائف ورزشکاران

و من امیدوارم که این مراحل را با همت همه قشرها و همت شما جوان ها این مراحل را طی بکنیم و آنهائی که مخالف با این هستند همانطوری که در رفراندم شکست خوردند، در این مسائل هم باز شکست بخورند و پیروزی مال ملت اسلام باشد و خداوند همه شما را انشاء الله حفظ بکند. و همانطوری که ایشان گفتند و خوب هم تشریح کردند و صحبت کردند، آن ورزشکارها دو وظیفه دارند: یک ورزش جسمانی برای قوه پیدا کردن و قدرت پیدا کردن. وقتی قدرت جسمانی پیدا شد دفاع از مملکت توانند بکنند، دفاع در برابر مخالفینی که می خواهند به آنها حمله بکنند، می توانند بکنند. و یکی هم پرورش روحانی که اگر پرورش روحانی در انسان پیدا بشود آنوقت قدرت جسمانی اش هم مضاعف می شود و شما کوشش کنید که آن قدرت را هم که قدرت الهی است و قدرت هم به برکت اسلام و به برکت مولا امیرالمومنین سلام الله علیه در شما پیدا بشود که یک مرد روحانی قوی و جسمانی قوی بشوید که هم جانب روح تان قوی باشد و هم جانب جسم تان قوی باشد. من هم دعا به همه تان می کنم و خدمتگزار همه تان هم هستم. خدا همه تان را انشاء الله حفظ کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینید در دیدار با پرسنل آموزشی نیروی زمینی

همه در آغوش هم با برادری این نهضت را به پیش ببرید

بسم الله الرحمن الرحیم
این روزها برای ملت ما مبارک است و هر روز مبارک و امید است مبارک تر بشود. مبارک برای اینکه بحمدالله بر قدرت های طاغوتی پیروز شدید و دست اجانب را از مملکت خودتان قطع کردید و مبارک تر که تا آخر قطع باشد و از آن مبارک تر اینکه جمهوری اسلامی با محتوای اسلامی که همه قشرهای اسلامی باشد تحقق پیدا کند. یکی از مبارکی ها اینست که شما برادرها با برادرهای ارتشی آموزشی برادرانه با هم ملاقات کنید و برای آنها کف می زنید. این امری است که در جمهوری اسلامی باید انجام بگیرد و باید همه در آغوش هم برابر هم با برادری این نهضت را به پیش ببرید و دست اجانب و عمال اجانب که بعض از آنها الان هم مشغول توطئه هستند از کشور خودتان کوتاه کنید. من از همه قشرهای ملت و از ارتشی ها و این جوانانی که الان از اینجا رژه رفتند تشکر می کنم و سلامت همه را از خدای تبارک و تعالی مسئلت می کنم و از همه خواهم که از آن چیزهائی که در دل داشتید دست بردارید و همه با هم برادر باشید و در راه اسلام کوشش کنید و اگر گرفتاری هائی هم هست برای افراد شما یا برای گروه های شما، امید است که انشاء الله با برقراری حکومت عدل اسلامی تمام گرفتاری ها رفع بشود. کوشش کنید در اینکه با هم باشید و کوشش کنید در اینکه خائنین را بشناسید و طرد کنید. خداوند به همه شما توفیق عنایت کند و من از همه شما تشکر می کنم و به همه شما دعا می کنم و خدمتگزار همه ملت و همه قشرهای ملت هستم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به سربازان و درجه داران

تاریخ: 1358/07/16

پیام امام خمینی به سربازان و درجه داران

خدمت سربازان فداکاروعزیزودرجه داران وافسران محترم ایدهم الله تعالی
بسم الله الرحمن الرحیم
در این موقع که بحمدالله تعالی با فداکاری همه اقشار ملت بزرگ، پیروزی اعجاز آور نصیب ملت مسلمان ما گردید با خواست خداوند تعالی از زیر فشار استبداد و استعمار خارج شدیم و مرحله جهاد سازندگی است و کشور در این وقت بیشتر محتاج فداکاری است، لازم است به شما طبقه عزیز مؤثر تذکر دهم که شماها اکنون در خدمت اسلام بزرگ هستید، خدمت شماها به کشور، خدمت به اسلام و قرآن کریم است و خدمت سربازی از عبادات است. لازم است اولاً افسران نسبت به سایر قشرهای ارتش با کمال محبت و دوستی عمل کنند و درجه داران و سربازان از مافوق اطاعت نمایند و حفظ سلسله مراتب را بنمایند که با انجام نظام، کارها به خوبی پیشرفت کند و سربازان عزیز برای دو ماه باقیمانده خدمت ناراحت نشوند و به خدمت خود در این دو ماهه ادامه دهند که موجب رضای خداوند تعالی و امام عصر عجل الله فرجه الشریف است.
من انتظار دارم که شما عزیزان به خدمت خود برای کشور عزیز اسلامی ادامه دهید و موجب تزلزل در ارتش نشوید. از خداوند تعالی سعادت و سلامت شما عزیزان و عظمت کشور اسلامی را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با گروهی از اعضای ستاد جهاد سازندگی شهرستان یزد

تاریخ: 1358/07/18

قصد دموکرات ها خدمت به اجانب و ایجاد فتنه و فساد است

بسم الله الرحمن الرحیم
من اول راجع به این قضیه ناگوار کردستان چند کلمه عرض کنم. قضایای کردستان نه این است که قابل حل نیست و نه این است که دولت یا ملت عجز دارند از اینکه اشرار را سرکوب کنند، لکن برای اینکه ما ملت کرد را از خود می دانیم چنانچه ملت کرد هم ماها را از خود می داند، جدا نیستیم از هم، اگر بخواهیم با یک شدت زیادی رفتار کنیم، خوب، خوف این است که برادران کرد هم خیلی صدمه ببینند و لهذا ما خواهیم که به طور متوسط، نه ملایمت و نه سختگیری به طور سرکوبی عمومی این خائنین را سرکوبی کنیم و انشاء الله می شود این. و این را بدانید که اینها چیزی نیستند، اینها الان یک حال دفاعی به خودشان گرفتند، چریکی بسیار ناقص که می آیند چند نفر را می کشند و فرار می کنند توی جنگل ها و انشاء الله از این جنگل ها هم کلکشان کنده می شود و قوای دولتی و مجاهدین و همه یعنی آنهائی که تتمه قوای دولتی هستند، اینها همه پیشروی می کنند و انشاء الله سرحدات گرفته می شود، بسته شود و راه اینکه به آنها کمک کنند، بسته می شود. و من به ملت کرد این مطلب را تذکر می دهم که در عین حالی که ما تمام افراد را الا آن طبقه بالای خائن را عفو کردیم مع الاسف دیده می شود که بعضی از این افراد بازی خوردند از این دموکرات ها و خیال می کنند که اینها برای آنها یک خدمتی می خواهند بکنند. اینها باید بدانند که آنها جز خرابکاری کاری از آنها نمی آید، ماهیت گروه ها آنطور نیست که اینها بخواهند به ملت کرد خدمت بکنند. اینها روابطشان با اجانب، با صهیونیسم، با آمریکا، با رژیم سابق ثابت است و اینها دارند برای آنها کار می کنند. آنها می خواهند ملت کرد را تا آخر وابسته به خارج و تحت فشار سابق قرار بدهند و اگر بتوانند ایران هم همان کار را بکنند، یعنی تمام ایران را. باید ملت کرد بیدار بشود و اینها را معرفی کند و خودش هم کمک کند به قوای دولتی تا اینها پاکسازی بشوند و نمی خواهیم یک شدتی و یک قدرت فوق العاده ای عمل بشود که خدای نخواسته برادرهای کرد ما هم زیر پا بروند، والا برای ما این معنا که در یک روز و در دو روز حل کنیم این قضایا را، تمام اینها را از بین ببریم، این کاری ندارد، اما این محظور هست که برادرها و خواهرهای آنها اگر جدا بشوند از آنها و آنها را از خودشان جدا بکنند که آنها بروند بیرون شهرها، بروند در جنگل ها آنوقت جنگل ها را ممکن است که ما با یکی دو روز

صحیفه نور جلد 9 صفحه 277

تمام کنیم قضیه را.
در هر صورت باید برادر کردمان برادران کرد ما متوجه باشند، که اینها یک طایفه ای هستند اخلال می خواهند بکنند، نه اینکه می خواهند خدمت بکنند. همین ها هستند که شماها را در فشار قرار دادند و همین ها هستند که جوان های ایران را می کشند و همین ها هستند که خرمن را آتش می زنند و همین ها هستند که کارگرها را از کار باز می دارند و می خواهند اصل چرخ اقتصادی مملکت گردش نکند و قصد اینها خدمت به اجانب است و ایجاد فتنه و فساد است. انشاء الله امیدوارم که به زودی قطع بشود این ریشه ها.

امیدوارم که با قدرت اسلام همه امور اصلاح بشود

و اما جهاد سازندگی، من از همه برادرها و خواهرانی که در این راه مجاهده کردند و می کنند و گاهی من در تلویزیون می بینم که اینها کارها انجام می دهند و بسیار از این جهت من خرسند می شوم که ببینم برادرها و خواهرها نسبت به طوایف ضعیف خدمتگزاری می کنند و این اسباب این می شود که آنها را، قدرتشان را چند برابر کند، وقتی که ببینند شماها می روید در آنجا برایشان کار می کنید آنها هم خودشان تشویق می شوند به اینکه کارهای زیادتر بکنند. و امیدوارم که با همین قدرت که قدرت اسلام است، یعنی آن قوه اسلام از اول همراه بوده است که کارها را تا آنجا رسانده و بعدها هم انشاء الله خواهد رساند. امیدوارم که با این قدرت اسلام همه امور اصلاح بشود و این تحولی که در جوان های ما، در خواهرها و برادرهای ما حاصل شده است که اینطور حس تعاون، حس خدمت به ملت، خدمت به اسلام پیدا شده است، این خیلی امیدوار می کند انسان را به اینکه با این قدرت ایمانی که الان در ملت ما هست و انشاء الله باقی می ماند، همه کارها انجام بگیرد.

انتخاب افراد متعهد و مؤمن برای نمایندگی شوراهای روستائی

امیدوارم که آقایان در هر جا و در هر محلی که هستند راجع به این مسائلی که الان پیش است، قضیه این شوراها، جدیت کنند که مبادا یک افراد فاسدی در این شوراها پیدا شود، برای اینکه این شوراها تمام مقدرات یک شهرستان دست آنهاست و اگر خدای نخواسته یک اشخاص فاسد در این شوراها پیدا بشود ممکن است که شهرستان را، بلکه ایران، بلکه اسلام را به فساد بکشند. باید درست متوجه باشید و اشخاصی که انتخاب می کنید سوابق شان را مطالعه کنید، بدانید خوب هر شهری می داند که افراد معتمد، افراد صحیح کی ها هستند. در یک شهر، ده پانزده افرادی که شناسا باشند از هر تیپی هستند، از هر جمعیتی که هستند شناسائی کامل، در زمان سابق چه جور بودند، در زمان انقلاب چه جور بودند، از اول انقلاب تا حالا چه جور بودند و سوابق خانوادگی شان چه هست، عقائدشان چه هست و مقدار معلوماتشان چه هست. در هر شهری باید یک اشخاص مؤمن، معتقد، مؤمن به نهضت اسلامی، جمهوری اسلامی و منحرف نبودن به یکی از این مکتب های فاسد انتخاب

صحیفه نور جلد 9 صفحه 278

کنند تا انشاء الله مقدرات شهر را در دست بگیرند و کارها موافق صلاح شهرستان خودتان انشاء الله اجرا بکنید.
و من از همه شما متشکر هستم و از این حس تعاونتان خیلی حظ می برم و خیلی میل هم من خودم داشتم که بروم یک دفعه در این جهاد سازندگی من هم خدمت بکنم، اما خوب محظور اتم زیاد است و خدمتی هم از من نمی آید دیگر من خدمت همین است که من دعا کنم به شما. انشاء الله خداوند همه شما را حفظ کند، مؤفق باشید، موید باشید.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع خواهران مکتب توحید

تاریخ: 1358/07/18

بیدار شدن از خواب غفلت و قیام لله کردن، از موعظه های خداوند

بسم الله الرحمن الرحیم
قل انما اعظکم بواحده ان تقوموا لله مثنی وفرادی خداوند تعالی فرماید که به مردم ابلاغ کن که من شما را به یک دعوت می کنم، موعظه به یک چیز، واعظ خدا، واسطه رسول اکرم و ملت، همه ملت ها،همه مخلوق، طرف موعظه قهرا ماها هستیم و آن یک موعظه که خدای تبارک و تعالی فرموده است و انبیا و اولیا و همین طور هم هست، این یک موعظه اینست که ان تقوموالله قیام کنید و نهضت کنید برای خدا.
اهل معرفت (شما طلبه هستید، باید با زبان طلبگی هم با شما عرض کنم) اهل معرفت می گویند که اول منزل سلوک یقظه است، یعنی بیداری و به همین آیه تمسک می کند. خواجه عبدالله انصاری از منازل الصالحین که منازل اهل سلوک را ذکر می کند اول منزل را منزل یقظه منزل بیداری ذکر می کند و این آیه شریفه را هم شاهد می آورد. خدا فرموده است که ان تقوموالله ایشان تعبیرش این است که بیدار بشوید، بیدار شدن هم یک قسم از قیام است و تمام نهضت هائی که در عالم واقع می شود آن هم قیام است، قیام از خواب، قیام بعد از بیداری. قیام از خواب برای ماها که خواب هستیم و باز بیدار نشدیم، ماها که برای شکر طبیعت بیهوش هستیم، در خواب غفلت هستیم و چشم و گوشمان همه اش متوجه به عالم طبیعت است، موعظه خدا به حسب قول این مرد سالک این است که یک موعظه هست و آن اینکه بیدار بشوید از این غفلت و از این خوابی که سنگین است، خوابی که طبیعت غلبه کرده است بر ما و ما را خواب کرده است اول قدم این است که ما بیدار بشویم توجه کنیم به اینکه عالم طبیعت چی هست و ما در عالم طبیعت به کجا می رویم؟ در مسیر هستیم همه؟ این مسیر به کجا منتهی می شود؟ این اول قدمی است که برای کسانی که سلوک الی الله کنند، اول قدم این است که بیدار بشوند غفلت را کنار بگذارند، توجه به معنویات بکنند، به ماوراء طبیعت بکنند. این راه، یک راه طولانی است که ما در اوائلش واقع هستیم و باید سیر بکنیم و تا آخر سیر بکنیم. اگر در حال غفلت ما را سیر دادند و ما بیدار شدیم و راه رفتیم و راه را یافتیم و آن راهی که خدای تبارک و تعالی فرموده است راه مستقیم است، راه الی الله است، ما آن راه را طی کردیم از انحرافات کناره گرفتیم، توجه به خدا، توجه به احکام خدا کردیم. این راهی که قهرا ما را می برند با قدم اختیار، آن مقداری که مربوط به

صحیفه نور جلد 9 صفحه 280

اختیار است طی کردیم، وقتی که از اینجا منتقل شدیم به عالم دیگر همه آنها سعادت، همه آنها نور و این عالم دار ظلمت است (ظلمات بعضها) فوق بعض اگر ما تکلیف خودمان را دانستیم و بیدار شدیم و فهمیدیم که باید سیر کنیم الی الله باید مجاهده کنیم برای خدا، قیام کنیم برای خدا، قیام کنیم برای خدا، و در همه ابعادی که هستیم و داریم با تکلیف خودمان، تکلیف هائی که خدای تبارک و تعالی به وسیله انبیا برای ما بیان فرموده است عمل بکنیم، راه مستقیم را طی بکنیم منتهی بشویم به سعادت. یکی از قیام ها همان قیامی است که ارباب سلوک می گویند که راجع به سیر معنوی است. آیه را هم به حسب نظر آنها یا ناظر به آن است یا بعضی از مفاد آن است و یکی از چیزهائی که ظاهر آیه است این است که نهضت هائی که می کنید، قیام که می کنید لله، باشد، ان تقوموالله. انما اعظکم بواحده ان تقوموالله مثنی و فرادی یعنی خودتان هستید، قیام کنید لله جمعیت هم که هستید، گروه ها هم که هستید باز قیامتان لله باشد، فقط قیام نباشد این قیام، را و این نهضت را همه گروه هائی که در عالم هستند، چه اشخاصی که انحراف دارند و چه اشخاصی که ندارند، یک نهضت هائی دارند، لکن آنکه مورد موعظه است و خدای تبارک و تعالی به آن یک چیز موعظه کرده است بشر را، این است که قیامتان لله باشد، آلوده نباشد.

شرکت بانوان در نهضت عامل تشجیع مردها

الان این نهضتی که شما در پیش دارید و باید تشکر کنیم از خانم ها که در این نهضت یک قدم راسخی داشتید و یک کمک بزرگی به ملت کردند و این خانم بودند وقتی که به خیابان ها و کوچه ها ریختند و فریاد زدند، تشییع کردند، تشجیع کردند مردها را و قدرت های آنها را چند مقابل کردند، لهذا علاوه بر اینکه خودتان قدرتمندی کردید، دیگران را هم قدرتمند کردید. چنانچه در این جهاد سازندگی که گاهی وقت ها می بینیم خانم ها رفتند و مشغول شدند. خوب، البته از خانم ها ساخته نیست که مثل یک رعیتی، مثل اشخاصی که ورزیده اند در امور کار کنند، لکن همان رفتنشان در بین آن رعایا و بین این کشاورزان، همان رفتن و اشتغال پیدا کردن به همان مقداری که می توانند، این باعث می شود که قدرت آنها چند مقابل بشود. وقتی آنها ببینند که از شهرها خانم های محصل، خانم های محترم آمدند و در دهات مشغول کمک هستند به برادرهای خودشان، قدرت آنها چند مقابل می شود و این یک عمل بسیار ارزنده ای است ولو عمل خودش به حسب حجمش کوچک باشد، لکن حجم معنوی خیلی زیاد است.
چنانچه آمدن و رفتن محصلین مدارس مرد هم در بین همین رعیت ها و در بین کشاورزها آن هم یک قدرتی به آنها می دهد وقتی ببینند که همه قشرها پشتیبان هستند، از این پشتیبانی آنها قدرتشان خیلی زیاد خواهد شد. آن چیزی که حجم عمل را زیاد می کند ولو حجم مادیش کم است، و آن لله بودن و اخلاص است.
یک عمل ممکن است به حسب حجم مادیش بسیار کم باشد، لکن به حسب معنا از همه اعمال

صحیفه نور جلد 9 صفحه 281

از اکثر اعمال حجم معنویش زیادتر باشد لا اله الا الله یک کلمه، چند عبارت، یک کلمه ای است، لکن عظمتش بر تمام اذکار یا همه یا اکثر اذکار زیادتر و حجم معنویش از همه بیشتر است. فعال وقتی که اخلاص همراهش باشد، اخلاص به منزله روح عمل است.
همانطوری که انسان به این حجم مادی انسان نیست، این حجم مادی را سایر چیزها هم، حیوانات، بسیاری از حیوانات هم بیشتر این حجم را از انسان دارند آنکه اسباب امتیاز انسان است از سایر حیوانات آن جهت معنویت انسان است، آن جهت روح انسان است. روح مهذب، روحی که تربیت شده باشد به تربیت های الهی آن ارزش انسان را زیاد می کند و حجم معنوی را بالا می برد.

اول معنویت تان را و بعد نهضت را تقویت کنید.

کوشش کنید که آن حجم زیاد بشود کوشش کنید که معنویتتان بر مادیاتتان غلبه کند در خلال تحصیل، در خلال زحمت کشیدن، در تحصیل علوم. خداوند همه شما را مؤفق کند، کوشش کنید مهذب باشید، عمل کنید به آن چیزی که شما را به او دعوت کردند، اخلاقتان را، آدابتان را، معنویاتتان را تقویت کنید به طوری که یک انسانی باشید که به همه عالم محبت داشته باشید.
پیغمبر اکرم اینطور بوده است که حتی کفار را هم وقتی که ملاحظه می فرمود که اینها مسلم نمی شوند، غصه می خورد بر آنها که چرا اینها باید مسلم نشوند و بعد به آن شقاوت ها و به آن عذاب ها برسند. کوشش کنید که با خواهران خودتان، با برادران خودتان با محبت باشید، علاقه مند باشید. کوشش کنید این نهضت را همه با هم به پیش ببرید که اگر این نهضت به آخر برسد انشاء الله مؤفق بشویم و بشوید که اسلام در ایران تحقق پیدا بکند و مملکت ایران از آن گرفتاری هائی که داشت بیرون برود، یک مملکت اسلامی به تمام معنا بشود، این مملکت الگو خواهد شد از برای ممالک اسلامی دیگر، بلکه برای همه ممالک کوشش کنید که این نهضت را تقویت کنید و انشاء الله به آخر برسانید و تمام احکام اسلام زنده بشود، عصر، عصری باشد که احکام اسلام تجدید و زنده بشود با کوشش شماها.
خداوند همه شماها را حفظ کند و سلامت باشید، سعادتمند باشید، به علم و تقوی آراسته بشوید.
والسلام علیکم ورحمه الله

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با علما و روحانیون منطقه تجریش

تاریخ: 1358/07/19

لزوم بیداری و هوشیاری برادران کرد در معرفی خائنین

بسم الله الرحمن الرحیم
قضیه این پاسدارهای شهید اگر چه تالم آور است و این تالم برای این است که چرا باید جامعه اینقدر منحط باشد و افراد اینقدر زبون باشند و از خدا بیخبر که اینطور جنایات را انجام بدهند، در صورتی که اسلام برای همه است و اسلام در نفع جامعه مستضعفین است، لکن مع الاسف اینها باز اسلام را نفهمیده اند، نه اسلام را فهمیدند و نه مستضعفین را. توجه دارید که در این حال که آن قضایا، قضایای اسف انگیزی است لکن حکایت می کند از ضعف آنها، شما گمان نکنید که این کارهای آنها دلیل بر این است که یک کاری انجام می دهند. مثل یک دزدهائی می مانند که قایم شدند، یک جائی مخفی شدند که کار اساسی نمی توانند انجام بدهند و شکست خوردند، شکست فاحش خوردند و سرانشان فرار کردند و یک عده ای شان هم که هستند همین مثل دزدهائی می مانند که به طور ناگهان می زنند و تتمه شان هم در خواهند رفت انشاء الله. و ملت ما باید همانطوری که تاکنون پیش آمده است از حالا به بعد هم پیش برود و قوی باشد. ملتی که با مشت محکم تو دهن امپراطورها، تو دهن ابر قدرت زد، برای یک همچو کارهای جزئی که یک دسته دزد و یک دسته قاچاقچی انجام می دهند، هیچ ابداً خوفی به خودتان راه ندهید. اینها چنانچه ملاحظه این معنا نبود که کردستان برادرهای ما هستند و اگر بخواهیم شدت عمل انجام بدهیم ممکن است این برادرها، خدای نخواسته یک صدماتی ببینند، اگر این ملاحظه نبود در دو روز اینها کلکشان کنده می شد، لکن مع الاسف چون مخلوط به مردم هستند، از این جهت نمی شد این شدت عمل را چیز داد مگر اینکه اینها پناهنده بشوند به کوه ها و پناهنده بشوند به جنگل ها که آن وقت بود عمل با آنها عمل می شد. لکن باید برادران کرد متوجه باشند که اینها خائن هستند، اینها می خواهند مملکت را مثل زمان سابق به دست چپاولگرها بدهند. باید اینها بیدار باشند و نگذارند اینها رشد بکنند و نگذارند که اینها خرابکاری کنند. اینها را معرفی بکنند تا اینکه قوای دولتی اینها را اخذ کند و به سزایشان برساند. خداوند انشاء الله اسلام و مسلمین را از شر این فاسدها نجات بدهد.

عمل به موازین شرعی الهی از وظایف سنگین نهادهای انقلابی

و اما راجع به مسائل خودتان. البته با مرور زمان این بار را همه به مقصد برسانید و مهم این است که در هر جا هر کمیته ای هست، در هر جا پاسدار هست و در هر جا هر دادگاه انقلابی هست چون اینها به اسم اسلام است، الان به اسم جمهوری اسلام است، از این جهت وظیفه مهم برای آقایان علما که در رأس هستند و هم برای پاسدارهای محترم که برادر هستند و هم برای دادگاه ها و کمیته ها یک وظیفه سنگین اسلامی است. اگر حالا در یک همچو موقعی که همه چیز باید اسلامی باشد و در خارج و داخل جمهوری اسلامی ثبت شده است، اگر چنانچه حالا خدای نخواسته یک چیزی واقع بشود از بعض کمیته ها، از بعض دادگاه ها، از بعض پاسدارها و اینها، خصوصاً اگر چنانچه خدای نخواسته از بعض مثلاً کسانی که ملبس به لباس روحانیت هستند، این یک بهانه ای دست دشمن ها می دهد که اسلام را با آن بهانه و با این ترتیب یک طور دیگری معرفی کنند. الان در مطبوعات خارجی به واسطه همین اجانبی که می خواستند ببرند از اینجا و منافعشان در خطر است و انشاء الله دیگر به دست آنها نخواهد رسید، اینها مشغول یک تبلیغاتی شدند، مشغول یک حرف های باطلی شدند و گاهی راجع به اعدام هائی که شده است مثلاً اشکال می کنند، گاهی راجع به مسائل دیگر. البته آنها باید صدایشان در آید لکن ما نباید بهانه دست آنها بدهیم ما باید روی موازین الهی، موازین شرعی عمل کنیم. امروز از یکی از آقایان علماء شیراز یک کاغذی برای من آمد که من حالا مطالعه کردم و ایشان راجع به این حدودی که در مناطق مختلف جاری می شد ایشان شکایت داشتند که این حدود موافق موازین عمل نمی شود و تخلفات می شود، از این جهت خوب است که بگذارند این را وقتی که یک موازین شرعی پیدا بشود و آنوقت اجرا بشود ممکن است که الان بر خلاف موازین شرعی اجرا بشود از این جهت خوب است که یک توقفی بشود که مبادا خدای نخواسته حدود بر خلاف آن چیزی که شارع مقدس فرموده است عمل بشود. البته حدود باید در نظر، تحت نظر مجتهد عادل انجام بگیرد و با آن موازینی که شارع مقدس فرموده است، که شاید آن موازین اگر ملاحظه بشود کم اتفاق می افتد که ثابت بشود. یک خیانتی از قبیل مثلاً فرض بفرمائید زنا که چهار نفر عادل شهادت بدهند من دیدم کالمیل فی المکحله و چطور ممکن است که یک همچو امری ثابت بشود و اگر به اقرار رسید بایست چهار دفعه اقرار بکند آن هم قاضی موعظه اش بکند که تو اگر اقرار بکنی حد جاری می شود، شاید اشتباهی می کنی. یک جوری که شارع می خواهد یک همچو مسائلی چه نشود - واقع نشود. آنکه تا یک مطلبی می شود، تا یک تهمتی زده می شود یک وقتی خدای نخواسته دست به یک همچو اعمالی زده بشود، این برخلاف رضایت خداست و بر خلاف مسیر اسلام است، بر خلاف نهضت است و موجب این می شود که آبروی نهضت از بین برود، موجب این می شود که خدای نخواسته اسلام یک طور دیگری جلوه بکند و آن اینکه اسلام آنطور که بیان فرموده است و حدود را تعیین کرده، با آن شرائط کم اتفاق می افتد که ثابت بشود همان وقت هم باید تحت نظر مجتهد عادل باشد، هرج و مرج نباشد که هر که در هر گوشه یک چیزی درست کرده است حدود جاری بکند، حدود را نمی توانند جاری بکنند و چیز بشود. اینها باید

صحیفه نور جلد 9 صفحه 284

مراعات بشود که مبادا خدای نخواسته چهره اسلام خدای نخواسته به جور دیگر جلوه بکند، دشمن های ما چهره اسلام را طور دیگری جلوه بدهند. اینها از اموری است که باید مراعات بشود، بسیار مراعات بشود. مؤظفیم همه مان. الان یک وقتی است که در یک حالی ما هستیم که اسلام بین این است، درست جلوه بکند، که اگر درست جلوه کند امید این هست که همه رو به او بیاورند. اگر ما نتوانیم یک همچو کاری انجام بدهیم و خدای نخواسته یک طور دیگر بشود، خوب شکست خوردیم و شکست، شکست همیشگی است، نه شکست موقت. اگر ما حالا نتوانیم یک کاری انجام بدهیم دیگر هیچ وقت نمی توانیم.
خداوند انشاء الله همه شما را مؤفق کند و من از همه تان متشکرم و دعاگوی همه و خدمتگزار همه هستم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به ثقة الاسلام ایمانی

فرمان امام خمینی به ثقة الاسلام ایمانی

جناب مستطاب ثقه الاسلام و المسلمین آقای شیخ اسدالله ایمانی دامت افاضات
بسم الله الرحمن الرحیم
تلگراف و طوماری با امضای زیادی از اهالی محترم کازرون و اصل گردید که تقاضا کرده بودند که جنابعالی به کازرون بروید و کما فی السابق به ارشاد و تبلیغ و اقامه نماز جمعه و جماعت اشتغال ورزید و با توجه به وضع منطقه و حساسیت زمان، مقتضی است دعوت مردم را اجابت نموده و به آنجا بروید و ضمن وظایف مذهبی و اجتماعی، نماز جمعه را نیز اقامه کنید و در تصدی امور حسبیه نیز از طرف اینجانب مجاز هستید. امید است اهالی محترم نیز قدردان وجود شریف جنابعالی بوده و از همکاری و مساعدت در پیشبرد اهداف عالیه اسلامی دریغ نورزند. از خدای تعالی ادامه توفیقات همگانی را خواستارم.
16 ذیقعده 99
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با علما و روحانیون منطقه تجریش

تاریخ: 1358/07/19

لزوم بیداری و هوشیاری برادران کرد در معرفی خائنین

بسم الله الرحمن الرحیم
قضیه این پاسدارهای شهید اگر چه تالم آور است و این تالم برای این است که چرا باید جامعه اینقدر منحط باشد و افراد اینقدر زبون باشند و از خدا بیخبر که اینطور جنایات را انجام بدهند، در صورتی که اسلام برای همه است و اسلام در نفع جامعه مستضعفین است، لکن مع الاسف اینها باز اسلام را نفهمیده اند، نه اسلام را فهمیدند و نه مستضعفین را. توجه دارید که در این حال که آن قضایا، قضایای اسف انگیزی است لکن حکایت می کند از ضعف آنها، شما گمان نکنید که این کارهای آنها دلیل بر این است که یک کاری انجام می دهند. مثل یک دزدهائی می مانند که قایم شدند، یک جائی مخفی شدند که کار اساسی نمی توانند انجام بدهند و شکست خوردند، شکست فاحش خوردند و سرانشان فرار کردند و یک عده ای شان هم که هستند همین مثل دزدهائی می مانند که به طور ناگهان می زنند و تتمه شان هم در خواهند رفت انشاء الله. و ملت ما باید همانطوری که تاکنون پیش آمده است از حالا به بعد هم پیش برود و قوی باشد. ملتی که با مشت محکم تو دهن امپراطورها، تو دهن ابر قدرت زد، برای یک همچو کارهای جزئی که یک دسته دزد و یک دسته قاچاقچی انجام می دهند، هیچ ابداً خوفی به خودتان راه ندهید. اینها چنانچه ملاحظه این معنا نبود که کردستان برادرهای ما هستند و اگر بخواهیم شدت عمل انجام بدهیم ممکن است این برادرها، خدای نخواسته یک صدماتی ببینند، اگر این ملاحظه نبود در دو روز اینها کلکشان کنده می شد، لکن مع الاسف چون مخلوط به مردم هستند، از این جهت نمی شد این شدت عمل را چیز داد مگر اینکه اینها پناهنده بشوند به کوه ها و پناهنده بشوند به جنگل ها که آن وقت بود عمل با آنها عمل می شد. لکن باید برادران کرد متوجه باشند که اینها خائن هستند، اینها می خواهند مملکت را مثل زمان سابق به دست چپاولگرها بدهند. باید اینها بیدار باشند و نگذارند اینها رشد بکنند و نگذارند که اینها خرابکاری کنند. اینها را معرفی بکنند تا اینکه قوای دولتی اینها را اخذ کند و به سزایشان برساند. خداوند انشاء الله اسلام و مسلمین را از شر این فاسدها نجات بدهد.

عمل به موازین شرعی الهی از وظایف سنگین نهادهای انقلابی

و اما راجع به مسائل خودتان. البته با مرور زمان این بار را همه به مقصد برسانید و مهم این است که در هر جا هر کمیته ای هست، در هر جا پاسدار هست و در هر جا هر دادگاه انقلابی هست چون اینها به اسم اسلام است، الان به اسم جمهوری اسلام است، از این جهت وظیفه مهم برای آقایان علما که در رأس هستند و هم برای پاسدارهای محترم که برادر هستند و هم برای دادگاه ها و کمیته ها یک وظیفه سنگین اسلامی است. اگر حالا در یک همچو موقعی که همه چیز باید اسلامی باشد و در خارج و داخل جمهوری اسلامی ثبت شده است، اگر چنانچه حالا خدای نخواسته یک چیزی واقع بشود از بعض کمیته ها، از بعض دادگاه ها، از بعض پاسدارها و اینها، خصوصاً اگر چنانچه خدای نخواسته از بعض مثلاً کسانی که ملبس به لباس روحانیت هستند، این یک بهانه ای دست دشمن ها می دهد که اسلام را با آن بهانه و با این ترتیب یک طور دیگری معرفی کنند. الان در مطبوعات خارجی به واسطه همین اجانبی که می خواستند ببرند از اینجا و منافعشان در خطر است و انشاء الله دیگر به دست آنها نخواهد رسید، اینها مشغول یک تبلیغاتی شدند، مشغول یک حرف های باطلی شدند و گاهی راجع به اعدام هائی که شده است مثلاً اشکال می کنند، گاهی راجع به مسائل دیگر. البته آنها باید صدایشان در آید لکن ما نباید بهانه دست آنها بدهیم ما باید روی موازین الهی، موازین شرعی عمل کنیم. امروز از یکی از آقایان علماء شیراز یک کاغذی برای من آمد که من حالا مطالعه کردم و ایشان راجع به این حدودی که در مناطق مختلف جاری می شد ایشان شکایت داشتند که این حدود موافق موازین عمل نمی شود و تخلفات می شود، از این جهت خوب است که بگذارند این را وقتی که یک موازین شرعی پیدا بشود و آنوقت اجرا بشود ممکن است که الان بر خلاف موازین شرعی اجرا بشود از این جهت خوب است که یک توقفی بشود که مبادا خدای نخواسته حدود بر خلاف آن چیزی که شارع مقدس فرموده است عمل بشود. البته حدود باید در نظر، تحت نظر مجتهد عادل انجام بگیرد و با آن موازینی که شارع مقدس فرموده است، که شاید آن موازین اگر ملاحظه بشود کم اتفاق می افتد که ثابت بشود. یک خیانتی از قبیل مثلاً فرض بفرمائید زنا که چهار نفر عادل شهادت بدهند من دیدم کالمیل فی المکحله و چطور ممکن است که یک همچو امری ثابت بشود و اگر به اقرار رسید بایست چهار دفعه اقرار بکند آن هم قاضی موعظه اش بکند که تو اگر اقرار بکنی حد جاری می شود، شاید اشتباهی می کنی. یک جوری که شارع می خواهد یک همچو مسائلی چه نشود - واقع نشود. آنکه تا یک مطلبی می شود، تا یک تهمتی زده می شود یک وقتی خدای نخواسته دست به یک همچو اعمالی زده بشود، این برخلاف رضایت خداست و بر خلاف مسیر اسلام است، بر خلاف نهضت است و موجب این می شود که آبروی نهضت از بین برود، موجب این می شود که خدای نخواسته اسلام یک طور دیگری جلوه بکند و آن اینکه اسلام آنطور که بیان فرموده است و حدود را تعیین کرده، با آن شرائط کم اتفاق می افتد که ثابت بشود همان وقت هم باید تحت نظر مجتهد عادل باشد، هرج و مرج نباشد که هر که در هر گوشه یک چیزی درست کرده است حدود جاری بکند، حدود را نمی توانند جاری بکنند و چیز بشود. اینها باید

صحیفه نور جلد 9 صفحه 284

مراعات بشود که مبادا خدای نخواسته چهره اسلام خدای نخواسته به جور دیگر جلوه بکند، دشمن های ما چهره اسلام را طور دیگری جلوه بدهند. اینها از اموری است که باید مراعات بشود، بسیار مراعات بشود. مؤظفیم همه مان. الان یک وقتی است که در یک حالی ما هستیم که اسلام بین این است، درست جلوه بکند، که اگر درست جلوه کند امید این هست که همه رو به او بیاورند. اگر ما نتوانیم یک همچو کاری انجام بدهیم و خدای نخواسته یک طور دیگر بشود، خوب شکست خوردیم و شکست، شکست همیشگی است، نه شکست موقت. اگر ما حالا نتوانیم یک کاری انجام بدهیم دیگر هیچ وقت نمی توانیم.
خداوند انشاء الله همه شما را مؤفق کند و من از همه تان متشکرم و دعاگوی همه و خدمتگزار همه هستم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع دادستان ها و حکام شرع دادگاه های انقلاب اسلامی

تاریخ: 1358/07/20

مسأله قضاوت، یک مسأله بسیار خطیری است

بسم الله الرحمن الرحیم
من اول به طور کلی عرض کنم که مسأله قضاوت یک مسئله بسیار خطیری است و شماها که قاضی هستید بسیار برایتان خطرناک است، اگر ملاحظه روایات را کرده باشید می بینید که مسأله چقدر مشکل است، شما با اعراض مردم، با جان مردم، با اموال مردم سر و کار دارید و اگر چنانچه خدای نخواسته به طور دقیق به طور شایسته عمل نشود، علاوه بر مسؤولیت شرعیه نسبت به اصل قضیه یک مسؤولیت بزرگتری هم هست و آن این است که شما قاضی در جمهوری اسلامی هستید و ممکن است که جمهوری اسلامی در خطر بیفتد یعنی وجهه اش یک وجهه ناشایسته ای بشود. شما می دانید که الان اشخاص مختلف با اغراض شیطانی در صدد این هستند که این چهره اسلامی جمهوری را مشوه کنند. یکی از راه مشوه شدن همین دادگاه هاست که اگر خدای نخواسته در دادگاه ها یک امر بر خلافی واقع بشود این فقط به دادگاه صدمه نمی زند، به جمهوری فقط صدمه نمی زند، به اسلام ضربه می زند، صدمه، صدمه به اسلام است، اگر چنانچه صدمه به اشخاص بود ولو آن هم صحیح نبود اما باز مطلبی بود، اما وقتی که شما مواجهید با اینکه در کارهایتان یا وجهه اسلام را، وجهه نورانی، آنطور که هست جلوه بدهید یا خدای نخواسته بر خلاف آنطوری که اسلام هست جلوه بدهید، آنوقت دشمن ها هم دامن بزنند به آن و بگویند که خوب، یک وقتی ما گرفتار زمان رژیم سابق بودیم حالا هم گرفتار عبا و عمامه هستیم. البته آنها، شما هر چه هم کار خوب بکنید حرفشان را می زنند، لکن بهانه دست دادن مسأله دیگر است. ما از اینکه آنها صحبتی بکنند، چیزی بنویسند، از آتش باکی نداریم، اینها باید البته به حسب چیز خودشان مصالح خودشان که همان مصالح شیطانی است و از دستشان رفته است آن چیزهایی که از آن استفاده می کردند، البته باید آنها صدایشان در آید، چه آنهائی که در داخل هستند و چه آنهائی که در خارج هستند، البته آنها خواهند این صحبت ها را کرد، لکن یک وقت صحبتی است بی پایه، یک وقت یک چیزی دستشان ما دهیم که وقتی یک چیز دست آنها آمد دیگر به آن هر طوری که دلشان بخواهد زیادش می کنند، قطرش را زیاد می کنند، کیفیتش را زیاد می کنند. حالا که شما یک دسته از مردم جانی را که همه مردم می دانستند اینها جنایتکارند، به سزایشان رساندید، حالا آن اشخاصی که در خارج هستند و آن طرفدارهای آنها، این

صحیفه نور جلد 9 صفحه 286

صحبت هایی که دیدید، می کنند و ما توقع این را هم نداریم که کسانی که همه چیزشان را از دست داده اند با ما به طور مصالحه عمل بکنند هیچ همچو توقعی نیست. البته باید از نصیری، اینها حمایت کنند و از هویدا حمایت کنند و از محمدرضا حمایت کنند از باب اینکه اینها اشخاصی بودند که راه چپاولگری را به اینها نشان داده بودند و اینها هم کمک بودند برای آنها و آنها هم کمک بودند برای اینها و چپاول می کردند. ما توقع این را نداشته باشیم که اینها برای نصیری نوحه سرایی نکنند یا برای هویدا یا برای امثال اینها، لکن ما یک وظیفه خطیری داریم که باید یک چیزی دست آنها ندهیم یک مطلب خلافی واقع نشود در این دادگاه ها و با دست مثلاً قضات یا خدای نخواسته آقایان، یا خدای نخواسته دادستان ها، یا پاسبان ها، یا امثال اینها که همه اینها الان عضو جمهوری اسلامی هستند. عضو جمهوری اسلامی باید همه چیزش اسلامی باشد. مسأله قضا هم که می دانید چقدر مسأله مهمی است در شرع و سر و کار شما با چه چیزهایی هست که همه حیثیت آن اشخاص در دست شماست، باید البته با کمال احتیاط و با کمال قدرت، هم احتیاط باید در کار باشد، هم قدرت باید در کار باشد، کسی که مجرم است باید به جزای خودش برسد و توصیه از احدی قبول نباید بشود. من این را کراراً گفته ام اگر از من توصیه برای کسی آمد، از دفتر من برای کسی توصیه آمد، از کسانی که به من مربوطند، توصیه آمد بزنید به دیوار. قاضی نباید تحت تأثیر کسی باشد، قاضی، آزاد است و باید در محیط آزاد عمل بکند. توصیه ها را هیچ به آن اعتنا نکنید، اگر یک وقت توصیه بحقی است که خوب، آنوقت شما البته باید توصیه بحق را رسیدگی بکنید یا چه، بر فرض که توصیه هم نشود باید رسیدگی بکنید. اگر خدای نخواسته یک توصیه ای است که ناحق است هیچ نباید به آن اعتنا کرد. در هر صورت قاضی مستقل است و خودش باید نظر بدهد، لکن خدا را شاهد ببیند، این قلمی که دست می گیرد، این قلمی است که ممکن است که آبروی یک مسلمی را از بین ببرد. و ممکن است احقاق حقی بکند و همین طور در همه امور باید خدای تبارک و تعالی را ناظر، حاضر ببینید. در قضیه جرم هائی که می شود البته آنهائی که مربوط به دادگاه های انقلاب است آن امور انقلابی است که تشخیص اش را شماها خودتان می دانید. یک امور دیگری هست مثل کذب هائی که می شود که در شرع حد دارد اینها ثبوتش بسیار مشکل است مثلاً در باب زنا چهار نفر آدم عادل شهادت بدهد... خدای تبارک و تعالی خواسته است که این امور زود کشف نشود، هم حفظ حیثیت اشخاص بشود ولو به حسب واقع هم گناهکارند و هم حفظ جهات در جامعه بشود یا اگر اقرار بکند یک دفعه اقرارش را اعتنا به آن نکنند، نصحیتش کنند به او بگویند اگر چنانچه این ثابت بشود تو چه خواهی شد، تو خواهی رذل شد، تو خواهی مقتول شد. بعد مهلت به او بدهند. ثانیاً اگر آمد و اقرار کرد باز ثانیاً توصیه به او بکنند که... نکن، این کار درست نیست، فلان. و اگر باز چنانچه آمد اقرار کرد آنوقت وقت این است که حد بزند آن هم حاکم شرع، مجتهد عادل. آن طور نباشد که از اطراف به ما هجوم بیاورند که به طور هرج و مرج واقع بشود. یکی از علمای شیراز، علمای محترم شیراز به من کاغذ نوشت، دیروز، پریروز بود نوشته بود که در این دادگاه ها و در این چیزها راجع به این مسائل مثل مسائل فحشا خیلی زود حد زده می شود و ملاحظه

صحیفه نور جلد 9 صفحه 287

حدود و جهات شرعی اش نمی شود و شما یک فکری بکنید. خوب، حالا که آقایان تشریف دارند اینجا بهترین موقعیت حالاست که ما بگوئیم که اینطور امور را سرسری نگیرید یا از باب اینکه این امور مربوط به انقلاب نیست گوش نکنید به حرف و کنار بروید، هیچ کاری به آن نداشته باشید یا اگر مبتلا شدید روی موازین شرع به آن طوری که شارع مقدس فرموده است، نه اینکه حالا چون انقلاب است ما هر کس را دلمان خواست بزنیم، هر کس را دلمان خواست شلاق بزنیم، هر کس را دلمان خواست حبس بکنیم، هر کس را دلمان خواست خدای نخواسته اعدام بکنیم. مسأله اینها نیست، مسأله اعراض مسلمین است باید حفظ بشود این اعراض... به اینکه یکی آمده می گوید که فلان، فلان کار را کرد خوب، اولاً این عادل است که این را می گوید؟ بیست نفر هم باشند بگویند اعتنا نمی شود کرد، باید عادل باشد، روی موازین شرع عدالت داشته باشد تا اینکه از او شهادت قبول بشود والا فرض کنید ده نفر از آدم های غیر ثابت العداله، یک وقت این است که شهرت همچو هست که، اما یک همچو شهرتی امکان ندارد. راجع به دزدی که رفته است سر گردنه کرده آنجا ممکن است یک وقت شهرت پیدا بکند، اما راجع به این فحشائی که بسیار در جاهای مختلف این کار انجام بگیرد اینها همچو شهرتی حاصل نمی شود که علم پیدا بشود. باقی می ماند شهادت شهود یا اقرار خودش. اقرار خودش هم در بسیاری از اینها یک دفعه فایده ندارد باید مکرر بشود بعد از اینکه نصیحت بشود که بخواهیم برگردد، آن حد جاری نشود حتی الامکان. همچو نباشد که خدای نخواسته هر که هر کاری کرد فوراً یا هر که هر چه شنید فوراً پاسبان برود در خانه اش و چه بکند. پاسبان ها نباید بروند خانه مردم مگر با دستوری که از طرف دادستان، از طرف دادگاه صادر می شود، روی موازین شرعیه، رفتن در حرز مردم خلاف شرع است، اهانت کردن به یک آدمی ولو این آدم هم خودش یک آدم مخالف مثلاً چه باشد باز حق اهانت نیست این حق است که جزایش را به او بدهند دیگر اهانت چرا به او بکنند؟ رفتن منزل، به خانواده اش تعرض کردن، به بچه هایش تعرض کردن اینها اموری است که نباید بشود. ما می خواهیم اسلام باشد، ما نباید یک کاری بکنیم که بگویند که دادگاه ها در زمان طاغوت هم این کارها را نمی کردند. خوب، به ما می گویند این حرف ها را ما چه می دانیم. باید شما آقایان علاج بکنید مسأله را، اگر نمی توانید علاج بکنید، علاج بکنید بالا، الزامی ندارید که قاضی باشید اگر می توانید روی موازین قضا، روی موازین اسلام عمل بکنید، بالا، الزامی ندارید که قاضی باشید اگر می توانید روی موازین قضا، روی موازین اسلام عمل بکنید، باید بکنید اگر چنانچه نمی توانید واقعاً می بینید که معذور دارد، نمی شود عرض می کنم که قدرت ندارید بروید جلو گیرید خوب، می توانید کنار بروید. در هر صورت مسأله، مسأله مهم است نه از باب اینکه خود قضا مهم، خودش بسیار مهم است اما قضا یک وقت در یک محیطی است نداریم اشخاصی که بخواهند صدمه به اصل اسلام بزنند آنجا باید بگوئیم قضا بسیار مهم است و قاضی باید چه باشد و اینها. یک وقت وضع وضعی است که صدمه به اسلام می خواهند بزنند، این دیگر چند برابر می شود اهمیتش، باید همه چه قضات، چه دادستان ها، چه عرض می کنم پاسبان ها، چه پاسدارها و چه کمیته ها همه اینها باید روی موازین شرع عمل بکنند، البته پاسدار حق ندارد بدون

صحیفه نور جلد 9 صفحه 288

اینکه قاضی یا فرض کنید دادستان اجازه به او بدهد کاری بکند وقتی هم به او اجازه، امر کرد باید انجام بدهد، حق ندارد تخلف بکند، هرج و مرج نباید باشد حالا، حالا که ما انقلاب کردیم باید هرج و مرجی باشیم! خوب، انقلاب کردیم، انقلاب که نباید هرج و مرج باشد، انقلاب روی موازین اسلام باید باشد، نباید ما یک کلمه انقلاب بگذاریم و هر کاری دلمان می خواهد بکنیم بگوئیم که انقلابی است، انقلابی، انقلابی یعنی چه؟ مگر اسلام عوض می شود در انقلاب؟ اسلام همان اسلام است. شما یک قدرت طاغوتی را کنار گذاشتید حالا می گویی اسلام را می خواهید پیاده بکنید، احکام اسلام را می خواهید پیاده بکنید. باید با تمام احتیاطات لازم، با تمام دقت های لازم در این امور بررسی بشود یک وقت یک بیگناهی خدای نخواسته عرض می کنم که یک مقاصدی که یک کسی ممکن است داشته باشد بیاید تهمت به او بزند، خدای نخواسته یک آدم بیگناهی چی بشود. و امروز هم این طوری که ملاحظه می کنید روز تهمت است، این وضع من نمی دانم چه جور شده است که هر که به هر کس دلش می خواهد هر چی می گوید، نمی داند که تهمت زدن به مومن جزایش چی هست پیش خدا، نمی داند غیبت کردن از مؤمن چی هست، نمی داند که هتک حرمت مؤمن، هتک حرمت الله است، اینها را نمی دانند، هر که هر چه دلش می خواهد حالا به هر کس، نه به یک نفر، نه به دو نفر به اشخاصی متقی تهمت می زنند. خوب، البته یک دسته هم هستند که می خواهند تهمت بزنند، اینها از یک اشخاصی ترس دارند، خوف دارند. ما اولی که آمدیم در اینجا و اینها خیال کردند که ما این اشخاص را، بعض این اشخاص را نمی شناسیم شروع کردند راجع به چند نفری که بیست سال من با آنها آشنا بودم، مثل آقای دکتر یزدی، آقای بنی صدر، آقای قطب زاده اینهائی که من بیست سال با آنها آشنا بودم و اینها بیست سال در خارج خدمت کردند، به ضد اینها، به ضد رژیم عمل کردند به مجرد اینکه اینها آمدند فوراً هی کاغذ می آمد که اینها امریکا هستند، اینها اصلاً مگر فارسی هم بلدند؟ نسبت به آقای یزدی می گویند مگر فارسی بلد است این؟! اینکه آمریکائی است. آخر چرا باید اینطور انسان باشد. حالا از اینها یک قدری سست شده، حالا افتادند به جان یک قشر دیگر. یک نفر آدمی را که من بیست و چند سال است از نزدیک می شناسم، او پیش من درس خوانده، با من معاشر بوده، من همه چیزش را می دانم، حالا افتادند به جان مثل آقای دکتر بهشتی. آقای دکتر بهشتی را از او می ترسند اینها برای اینکه یک فرد لایقی است و اینها نمی خواهند اینطور افراد باشند، می خواهند یکی یکی، نوبت همه تان شاید برسد، یکی یکی هر کس را یک جائی ببینند یک کاری انجام می دهد می خواهند او را هتکش بکنند یا او را ساقطش بکنند. الان، امروز آمدند به من گفتند که نسبت به ایشان خیلی چی می شود، ایشان من بیست و چند سال است، بیست و چند سال است که من ایشان را از نزدیک می شناسم، اینها خیال کردند اینها از خارج آمدند و حالا من تازه اینها را دیدم و اینها نمی دانم اینها کی هستند. من می شناسم اینها را، مردم متقی هستند اینها، مردمی هستند که برای اسلام کار از آنها می آید. خوب، این مردمی که برای اسلام کار از آنها می آید یکی یکی را کنار بگذارم، کنار بگذارند و همه را خلع سلاح بکنند آن وقت کی دیگر باقی می ماند؟ الان هر کس که در دولت باشد به او می گویند، هر کس که در شورا

صحیفه نور جلد 9 صفحه 289

باشد به او می گویند، هر کس که در - عرض می کنم که چیزها باشد دادگاه ها باشد برایش می گویند. رایج شده است یک همچو مطلبی که بی خود برای اشخاص یک مطالبی را می گویند، بیجا برای اشخاص یک چیزهائی می گویند، باید یک احتراز بکنند. من نمی دانم این مردم چه مردمی هستند. و مع الاسف در بین جوان های ما هم اشخاصی هستند زود باور، به مجرد اینکه می گویند فلانی بله، امریکایی است، می بینیم که یک عده از جوان ها هم باورشان می آید آمریکایی است. فلانی انگلیسی است فلان اصلاً خود برنامه خود آمریکایی ها و انگلیسی ها این است که مردم را، اشخاص صحیح را به اسم انگلیسی و به اسم امریکایی ضایعش کنند چون می دانند خودشان ضایع هستند، می دانند ملت پیش آنها چه جور هست به اسم انگلیسی بودن. یک مطلبی بود که از سی سال، چهل سال پیش از این من یادم است که آخوندها را وقتی می خواستند، روحانیون را می خواستند طرد کنند می گفتند اینها انگلیسی اند. خود آنها تزریق می کردند که بگویند انگلیسی اند برای ضایع کردن. الان هم امریکایی بیشتر هست در کار. الان هم اشخاص صحیح را خود آنها تزریق می کنند یا عمال آنها تزریق می کنند که بگوئید این امریکایی است، مع الاسف بعضی از اشخاص هم که حسن نیت دارند، سوء نیت ندارند باورشان می آید و آنها هم می گویند این مطلب را بدون اینکه بررسی بکنند، یک کسی را که من سی سال است می شناسم. مثلاً همین آقای دکتر یزدی و آقای دکتر بهشتی را در یک جایی من دیدم نوشته است که اینها پیش فلانی رفتند و خواستند که بختیار را ایشان چه بکند. اما آقای دکتر یزدی که همیشه مخالف بختیار بود که من در آنجا بودم. آقای دکتر بهشتی یک دفعه آمده پیش من راجع به بختیار یک کلمه نگفته. خوب، چرا باید مسلمان اینطور باشد؟ چرا باید یک مسلمی را، من از باب اینکه من میل نداشتم اشخاص را اسم ببرم لکن وظیفه من می بینم که یک کسی را که می خواهند هتکش کنند، یک کسی را که می خواهند ضایعش کنند برای اینکه نتواند خدمت بکند، اسلام، من وظیفه شرعی می دانم که یک وقتی دفاع بکنم از یک مسلمانی که به درد ما می خورد، به درد اسلام می خورد و خدمت کرده است، بیست سال پیش هم خدمت کرده حالا بخواهند این را - عرض می کنم - تضییعش کنند و چی بکنند. فردا به شما هم می گویند، به آنها هم می گویند فلان تا کی نوبت ما هم برسد. مسأله این طوری است، می خواهند اینها اصلاً خلع سلاح کنند ما را، یکی یکی کنار بروند، کنار بروند، کنار بروند چه بمانند؟ آنها بمانند که مفسدند و فاسد هستند. اینها باید ملاحظه بشوند - من - ملت ایران باید بدانند اینها را که یک اشخاص مفسدی آمدند، جوان های دانشگاهی بدانند این معنا را که اینهایی که در دانشگاه می آیند تبلیغات سوءی می کنند و از اشخاص مثلاً محترم آبروریزی می کنند اینها نظر سوء دارند، اینها می خواهند این نهضت به آخر نرسد، اینها می خواهند که همان مسائل برگردد. باید دانشگاهی ها به آن توجه بکنند و سایر قشرهای ملت باید توجه به این معانی بکنند. من امیدوارم که نتوانند این قشرهای فاسد یک صدمه اساسی به نهضت ما بزنند و با جدیت آقایان همه، روحانیون، سایر طبقات و این دادگاه ها و این دادستانی ها و اینها، این مسائل حل بشود و اسلام انشاء الله آن طوری که خدای تبارک و تعالی می خواهد در خارج تحقق پیدا بکند. این کلمه را من بگویم خدای

صحیفه نور جلد 9 صفحه 290

متعال می داند که من نسبت به آخوندهای فاسد آنقدر شدید هستم که نسبت به سایر مردم نیستم. ساواکی ها پیش من محترم تر است از آخوندهای فاسد و خدای تعالی و خدای متعال می داند این قضیه را که قضیه دادگاه ویژه اگر باشد برای این نیست که دفاع باشد، برای این است که یک دسته اشخاص فاسد می خواهند اشخاص آبرومند را از بین ببرند و اینکه آقایان طرح کرده اند که در محیط خود اینها باشد برای اینکه خودشان هم می شناسند اینها را والا ما ابداً نظر نداریم به اینکه اینها فرق داشته باشند با سایرین. خیر، فرق دارد فرق این است که شیطنت ملعنت شان بیشتر از دیگران است. آن قدر صدمه ای که اسلام از یک آخوند فاسد می خورد از محمد رضا نمی خورد. در روایات هست که آخوند فاسد و ملای فاسد در جهنم از بوی تعفنش - مردم - اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا از بوی تعفن بعض از آخوندهای فاسد دنیا در عذاب است. ما طرفداری از عمامه نمی کنیم، ما طرفداری از اسلام می کنیم. این اسلام پیش شما باشد معظم هستید و پیش هر کس باشد معظم است و عمل نکردن به اسلام و خیانت کردن به اسلام معمم باشد بدتر است از آن کسی که غیر معمم باشد برای اینکه 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای حزب جمهوری اسلامی شهر ولی عصر

این نهضت از برکت شما زاغه نشینان پیش رفت گفتید

بسم الله الرحمن الرحیم
که شما از زاغه نشین ها و از جمعیت اطراف شهر هستید. یک دفعه از تلویزیون دیدم، بلکه شاید دو مرتبه راجع به این جهت مشاهده کردم. یک دفعه اش که مصاحبه می کردند، پرسید از آن مردمی که چند تا بچه از توی سوراخی بیرون آمدند، که شما چه می کنید گفت که ما صبح که می شود می رویم تظاهرات.
این نهضت از برکت شما زاغه نشین ها و امثال شما، یعنی این طبقه محروم، به برکت شما پیش رفت نهضت. شما طبقه محروم، چه دانشگاهی و چه روحانی و چه زاغه نشین ها و کارگرها بودید که اینطور با وحدت کلمه و بانک الله اکبر پیش بردید. آنهائی که بعد از پیش بردن شما به میدان آمدند و همه شان انقلابی شدند، آنها را ملت می شناسند ما هم بسیاری شان را می شناسیم که دخالتی در این مسائل نداشتند. اینها، اشخاصی، بعضی شان یا با دستگاه سابق ساخته بودند، جیره خوار آنها بودند و ضد انقلاب بودند، یا در حال انقلاب هم در آن کنار نشسته بودند و تماشا می کردند ببینند کی جلو می برد، هر که پیش برد بروند سراغ او. حالا دیدند که شما طبقه محروم پیش بردید و بحمدالله اسلام پیروز شده است، همه مسلمان شدند، مسلمان دو آتشه. معذلک نمی توانند آن باطن ذاتشان را بروز ندهند، بروز می دهند. گاهی که ما اسلام را دیگر می خواهیم چه کنیم، همان جمهوری باشد غافل از اینکه اسلام بود اینها از توی کارخانه ها، این منزل ها بیرون کشید بسیاری شان و اسلام بود که این پیروزی را آورد که اقلاً آنها می توانند نفس بکشند، قبلاً نمی توانستند هیچ کاری بکنند. اینها حالا آمدند و در مقابل شماها ایستادند و در مقابل شماها ایستادند و در مقابل اسلام ایستادند و می خواهند باز آن مسائل سابق را پیش بیاورند. باید شماها توجه داشته باشید، اینهائی که با جمهوری اسلامی مخالفت دارند، با قلم شان و با زبان شان آن مسائل را طرح می کنند، بشناسید که یک وقت اینها اغفال نکنند شما را. اینهائی که داد این را می زنند که ما طرفدار مردم هستیم و طرفدار خلق هستیم، اینها همین ها هستند که حاصل رنج جمعیتی را یک سال با یک کبریت آتش می زنند و نمی گذارند کارخانه ها راه بیفتد. هر وقت هم راجع به یک کار، اصلاحی پیش می آید اینها مخالفت می کنند. رفراندم را همین ها مخالفت کردند و بعضی شان تحریم کردند و کارشکنی کردند و بعد هم مجلس خبرگان را همین ها باز انتقاد کردند و

صحیفه نور جلد 9 صفحه 274

می کنند و مشغولند و بعد هم راجع به مجلس شورا که پیش بیاید، راجع به رئیس جمهور پیش بیاید، همین ها هستند که دست و پا می کنند بلکه اسلام تحقق پیدا نکند برای اینکه اینها از اسلام می ترسند. منافع آنها را که خارجی تأمین می کردند، اسلام نمی گذارد که دیگر خارجی ها دست شان به ایران باز بشود انشاء الله. شماها باید توجه داشته باشید، همه ملت ما باید توجه داشته باشند که این عناصری که برخلاف اسلام قلم برمی دارند و قدم بر می دارند، اینها را بشناسند و اینها را نگذارند در صحنه موجب اغفال جوان های ما بشوند. انشاء الله خداوند شما را حفظ کند و شما طبقه جوان برومند زاغه نشین بر آن اشخاص کاخ نشین شرافت دارید و شما هستید که اسلام را حفظ کردید و نهضت را پیش بردید و امیدوارم از این به بعد هم شما باشید که تا آخر برسانید این نهضت را. خداوند همه شما را حفظ کند و من هم دعاگوی شما و هم خدمتگزار شما هستم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای انجمن خیریه بانوان اصفهان

تاریخ: 1358/07/20

خواهران در نهضت پیشوا و موجب قدرت بودند

بسم الله الرحمن الرحیم
از آمدن بانوان محترم، خواهرهای عزیز برای ملاقات من، تشکر می کنم و خوش آمد عرض می کنم و سعادت و سلامت همه شما را، همه ملت ایران را از خداوند تعالی مسئلت می کنم. شما خواهران در این نهضت سهم بسزائی داشتید و در همه جا کمک کردید و پیشوا بودید نسبت به مردها و موجب قدرت شدید نسبت به آنها، از این جهت هم تشکر کنم و چون در بین راه هستیم و باز مراحلی هست که این مراحل باز باید طی بشود، من امیدوارم که باز شما تتمه این راه را با قدرت و با ایمان طی بکنید تا اینکه نهضت ما که نهضت اسلامی است به آخر برسد و اسلام آنطور که خواست خدای تبارک و تعالی است، در ایران و در سایر مناطق پیاده بشود.

راه مستقیم الهی انسان را از نقص به کمال می برد

در رأس همه امور تربیت انسانی است برای همه انبیا، برای تربیت مردم که اشخاصی که در قوه دارند چیزهائی را، انبیا آمدند که این قوه ها را بالفعل کنند، انسان بالقوه انسان بالفعل بشود، استقامت داشته باشد در کارها، در عقائد، و به صراط مستقیم کنند. شما خواهران، آنی که متکفل بچه هاست توجه کنند که بچه ها را تربیت انسانی بکند و آن که متکفل یک جمعیت است، آن جمعیت را به راه خدا و صراط مستقیم بکند. این راه مستقیم الهی است که می تواند انسان را از نقص رو به کمال ببرد، از ظلمات به نور برساند. خدای تبارک و تعالی مردم را دعوت کرده است که از ظلمت ها به سوی نور بروند و در ظلمات باقی نمانند. کارهائی که انحرافی است ظلمات است، اخلاق زشت ظلمت است، اعمال زشت ظلمت است. نور آن است که خداوند دعوت به او کرده است و اسلام هدایت به او.

اصل امر به معروف و نهی از منکر جهت اصلاح جامعه

کوشش کنید که احکام اسلام را، هم عمل کنید و هم وادار کنید که دیگران عمل کنند. همانطوری که هر شخص و هر فردی موظف است که خودش را اصلاح کند، مؤظف است که دیگران را هم اصلاح کند. اصل امر به معروف و نهی از منکر برای همین است که جامعه را اصلاح کند. جامعه

صحیفه نور جلد 9 صفحه 292

ما در زمان این طاغوت رو به فساد رفته بود، رو به تباهی رفته بود و مهم این بود که جوان های ما را، چه جوان های مرد و چه جوان های زن، اینها را رو به تباهی کشیدند و در این پنجاه سال، تمام تبهکاری بود. الان که بحمدالله آن رژیم هم، رژیم منحط از بین رفت و انشاء الله دیگر مثل آنها برگشت ندارند. امیدواریم که همه چیزمان را اسلامی کنیم و تربیت تربیت تربیت های اسلامی باشد و تربیت های انسانی باشد، حرکات و سکنات منطبق بر قواعد اسلامی باشد.
اگر بخواهید مملکت خودتان، کشور خودتان مستقل باشد، اگر بخواهید از زیر قید گرفتاری اجانب بیرون بیائید، باید متشبث به اسلام بشوید. اسلام بود و این صداهای الله اکبر که شما را به پیروزی رساند. من امیدوارم که باز این صداها محفوظ باشد و این علاقه هائی که به اسلام هست محفوظ بماند و به آن حدی که باید برسیم، برسیم و مملکت ما سعادتمند باشد.
راجع به بنگاهی که دارید (معلولین) من راجع به مستضعفین اجازه سهم امام تاکنون نداده ام، لکن به این مؤسسه که شما ذکر می کنید، من اجازه دادم که در اصفهان کسانی بخواهند از بابت سهم امام به این مؤسسه کمک کنند، به این معلولین کمک کنند مجاز هستند. انشاء الله خداوند همه شما را سعادتمند کند و همه ما را خدمتگزار اسلام و خدمتگزار به میهن عزیز.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام قوچانی

تاریخ: 1358/07/21

جناب مستطاب حجة الاسلام آقای حاج شیخ رمضانعلی قوچانی دامت افاضاته

بسمه تعالی
طوماری به امضاء جمع زیادی از جامعه روحانیت و اهالی محترم قوچان واصل گردید که درخواست نموده اند جنابعالی جهت ارشاد و تبلیغ و رسیدگی به امور مذهبی و اقامه نماز جماعت و رفع نیاز دینی بدانجا بروید و در آنجا بمانید و با توجه به وضع زمان و آشنایی جنابعالی به محل، مقتضی است دعوت آقایان محترم را پذیرفته و ضمن انجام وظایف مذهبی، اهالی را به اتحاد و یگانگی دعوت کنید.
امید است اهالی محل نیز قدردان وجود شریف بوده و از همکاری های لازمه در پیشبرد اهداف عالیه اسلام دریغ نورزند. از خدای تعالی موفقیت همگان را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به آیت الله مدنی

تاریخ: 1358/07/21

فرمان امام خمینی به آیت الله مدنی

بسمه تعالی
خدمت جناب مستطاب سید العلماء الاعلام و حجت الاسلام آقای حاج سید اسد الله مدنی دامت افاضاته به قرار گزارشاتی که از شهرستان همدان می رسد آشفتگی هائی در سطح شهر موجود و بیم آن می رود که گروه های منحرف اسلامی اختلافات و انحرافاتی نمایند که با نهضت اسلامی و انقلاب اسلامی مخالف باشد لهذا جنابعالی با آنکه در مجلس خبرگان نماینده هستید، عجالتاً به مدت ده روز یا دو هفته به همدان تشریف ببرید و اوضاع منطقه را بررسی نمائید و احوال و فعالیت های منحرفین را از نزدیک سخت مورد مراقبت قرار دهید و انشاء الله تعالی پس از برگزاری مجلس خبرگان مدتی طولانی برای بررسی اوضاع و سامان دادن به اوضاع آشفته به همدان تشریف برده و به مسائل مربوطه و امور شرعیه و گرفتاری شهر و منطقه مربوط به آن رسیدگی و اصلاح فرمائید.
جنابعالی که به شایستگی علمی و عملی موصوف هستید منصوب به امامت جمعه در شهر همدان می باشید و چون امامت جمعه از مناصب مربوط به ولی امر است کسی بدون نصب نمی تواند تصدی کند و نیز جنابعالی مجازید در تعین قاضی شرع برای دادگاه های شهر و حومه.
اهالی محترم و مؤمن انقلاب موظفند از معظم له پشتیبانی قاطع کرده و وجود محترم ایشان را غنیمت شمارند. جناب ایشان وکیل اینجانب در اخذ وجوه شرعیه و صرف در موارد مقرره هستند. اهالی محترم وجوه شرعیه خود را به ایشان بدهند که مورد قبول است.
والسلام علی عباد الله الصالحین و رحمه الله و بر کاته
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها