0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

پیام امام خمینی به مناسبت رحلت آیت الله حائری

تاریخ: 1364/12/15

پیام امام خمینی به مناسبت رحلت آیت الله حائری

بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
رحلت اسف انگیز حضرت آیت الله آقای حاج آقا مرتضی حائری رحمةالله علیه موجب کمال تأثر و تأسف گردید. ایشان در علم و عمل بحق خلف بزرگوار مرحوم آیت الله العظمی استاد معظم حضرت آقای شیخ عبدالکریم رضوان الله تعالی علیه بودند (و کفی به شرفاً و سعاده) .
این جانب از اوایل تاسیس حوزه علمیه پربرکت قم که به دست مبارک پدر بزرگوارشان تاسیس شد و موجب آن همه برکات شد، آشنایی با ایشان داشته و پس از مدتی از نزدیک معاشر و دوست صمیمی بودیم و در تمام مدت طولانی معاشرت، جز خیر و سعی در انجام وظیفه علمیه و دینیه از ایشان مشاهده ننمودم. این بزرگوار علاوه بر مقام فقاهت و عدالت، از صفای باطن به طور شایسته برخوردار بودند و از اوایل نهضت اسلامی ایران، از اشخاص پیشقدم در این نهضت مقدس بودند (و جزاء عن الاسلام خیرا) .
این جانب به ملت محترم ایران بویژه به اهالی وفادار قم و حضرات علمای اعلام و مدرسین معظم حوزه علمیه قم تسلیت عرض می کنم و برای خاندان معظم ایشان و فامیل محترمشان خصوصاً حضرت حجت الاسلام آقای حاج آقا مهدی حائری اعزالله، از خداوند تعالی طلب صبر جمیل و اجر جزیل می نمایم. امید است عنایت حضرت بقیةالله روحی و ارواح العالمین لمقدمه الفدا شامل حال همه آنان و همه ملت مسلمان باشد.
والسلام علی عبادالله الصالحین
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  8:30 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت حلول سال نو

تاریخ: 1365/01/01

پیام امام خمینی به مناسبت حلول سال نو

بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر اللیل والنهار یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال.
خدایا! ما را در این سال نو از این حالی که داریم عوض کن، ما گرفتار هواهای نفسانی هستیم و تودانی، و تو می توانی ما را نجات بدهی.
خداوند این پیروزی چشمگیری که برای ما و ملت ما و برای اسلام حاصل شده است، طوری کن که در قلوب ما تأثیر سوء نگذارد و ما را مغرور نکند، ما را از آن راهی که انبیا علیهم السلام داشتند، منحرف نکند، من امیدوارم که این سال نو، به همه ملت های اسلامی و خصوصاً ملت تحت ستم ایران که سال طولانی در گرفتاری بودند، مبارک کند و همان طوری که این رزمندگان عزیز ما، اینها در جبهه ها حاضر هستند و انشاءالله بیشتر هم حاضر خواهند شد و آن طور آن روح آنها را تبدیل کردی، روح ما را هم متحول کن به یک روحی که مورد رضایت تو باشد.
تمام مقاصد انبیا، برگشتش به یک کلمه است و آن معرفت الله، تمام مقدمه این است. اگر دعوت به عمل صالح شده است، اگر دعوت به تهذیب نفس شده است، اگر دعوت به معارف شده است، تمام برگشتش به این است که آن نقطه اصلی را که در فطرت همه انسان هاهست، حجاب را ازش بردارند تا انسان برسد به او، و او معرفت حق است، مقصد عالی همین است. انبیا نمی خواستند که جنگی باشد و نمی خواستند که دعوتی باشد به غیر از این دعوت، دعوت به گرفتن کشور و دعوت به اینها، هیچ وقت در آنها نبوده است. ما اگر چنانچه در این پیروزی ها که بحمدالله به طور چشمگیر حاصل شده است، ما از آن راهی که انبیا دارند منحرف نشدیم، این سال نو بر ما مبارک است و ما پیروز هستیم. و اگر خدای نخواسته اینها اسباب یک غروری شد، اسباب یک دلبستگی به دنیا شد، ما هم بخواهیم یک توسعه ای در کشورمان حاصل بشود، حکومتی بکنیم بر مردم، ما هم با سایر ابرقدرت ها فرقی نداریم، بلکه ما عقب تر از آنها هستیم، آنها به صراحت حرف های خودشان را می زنند که ما می خواهیم دنیا را بگیریم. این را می گویند که ما همه باید چیزهایی که منافع ماست محفوظ باشد ولو به لگدمال شدن همه کشورها. ما که این طور نمی گوییم، ما که خودمان را تابع اسلام می دانیم، اگر خدای نخواسته در قلب ما این معنا باشد که ما هم یک قدرت زیادتری پیدا بکنیم، ما هم

صحیفه نور جلد 19 صفحه 284

برای خودمان یک شخصیت بیشتری پیدا بکنیم، یک حکومتی بکنیم، توسعه ای در ملک خودمان حاصل کنیم، ما از آنها حالمان بدتر است، برای این که مسأله ریا هم در کار می آید.
من باید تشکر کنم از این جوان هایی که، طبقات مختلفی که الان از همه جای ایران مدت هاست به طرف جبهه ها می روند. اینها متحول شدند اینها این دعایی که در روز عید می کنیم، در حق آنها به یک مقدار زیادی مستجاب شده است. اینها وضع روحی شان یک وضع روحی دیگری است، غیر از آنی است که ما داریم. اینها به میدان جنگ می روند، به میدان قتال می روند، به آغوش مرگ می روند با آن روی گشاده، با آن قلب قوی. انسان وقتی هر یک از اینها را می بیند، می بیند که با ما فرق دارند، ما از خدا می خواهیم که ما را هم نظیر آنها متحول کند، ما از آنها باید تشکر کنیم، ما باید دعا کنیم به آنها، و من دعا می کنم به آنها. وظیفه همه مان همان هست که به این جوان هایمان، به این راهیان کربلا، به این پاسدارها، به ارتش، به همه قوای مسلحه، به بسیج، به همه دعا بکنیم. اینها دارند اسلام را حفظ می کنند و در این سال نو من امیدوارم که پیروزی چشمگیری عایدشان بشود و اسلام تقویت بشود و آن چیزهایی که در دنیا الان دنبالش هستند که تقویت کنند دشمن های ما را و ما را به عقب بزنند، انشاءالله که در این سال، کید اینها به خودشان برگردد، چنانچه تا حالا خدای تبارک و تعالی این طور فرموده است و عمل کرده است و ما باید همه شکرها را در محضر او بکنیم.
من از همه خانواده های شهدا، خانواده های معلولین، مفقودین، اسرا، آنهایی که رنج دیدند در این کشور، و در این جنگ رنج دیدند و بحمدالله برای خدا دیدند و خدا اجر می دهد، لکن ما هم وظیفه داریم که برای آنها دعا کنیم و به آنها هم تبریک بگوییم که یک همچو جوان هایی دارند، یک همچو دامن های پاکی دارند که این جوان ها را تربیت کردند، یک همچو قلوب قوی ای دارند که جوان هایشان را می فرستند به جنگ و به جایی که احتمال این معنا هست که خدای نخواسته یک وقتی شهید بشوند، ما از آنها تشکر می کنیم. به آنها دعا می کنیم و از خدا می خواهیم که اینها را صبر عنایت کند و اجر عنایت کند و این سال را، نوروز را بر آنها مبارک کند! و ما از خدا می خواهیم که قلوب ما را تغییر دهد، ما بفهمیم که برای چی در این دنیا آمدیم و باید چه بکنیم و چه جور برویم از این دنیا. یک مرگ حیوانی نباشد، یک نحوی نباشد که ما انبار کنیم معاصی را و در آن جا روسیاه باشیم. خداوند تأیید کند ما را و همه را تأیید کند که همه ما آدم بشویم. اسلام آمده است که آدم درست کند، همه انبیا برای این معنا آمدند که این انسان را به آن چیزی که در باطن ذاتش هست و آن فطرت الهی است (که توجه به خداست، همه چیز مربوط به اوست) ، ما را یک اندکی معرفت عنایت کند که این را بفهمیم، بفهمیم که خودمان چی هستیم و دنیا چی است، نسبت به حق تعالی چه وضعی دارد، گفتنش آسان است که همه فانی اند، همه چه اند، اما یافتنش مشکل است، که ما بیاییم این مطلب را که انبیا چه خواستند از ما و خود انبیا چه بودند، در عین حالی که آن طور بودند، مع ذلک اظهار عجز می کردند و حق هم همان است، برای این که عظمت حق فوق این مسائل است. و من امیدوارم که این رزمندگان ما و / این / تمام این قوای مسلحه با هم متحد بشوند، یک جهت داشته باشند - همان طوری

صحیفه نور جلد 19 صفحه 285

که هستند - و جبهه ها را محکم کنند و این شری که برای مسلمان ها، برای ملت عراق پیش آمده و برای ملت ما، این شر را رفعش کنند و همان طوری که خودشان می خواهند، خود رزمندگان ما می خواهند بدون یک وقفه، کار را انجام بدهند و انشاءالله پیروزی را به دست بیاورند. خداوندا! اینها را پیروز کن! ما را در جهاد نفس پیروز کن! همه را در جهاد نفس پیروز کن! ما را به تکالیف خودمان آشنا کن! ما را به وظایفی که با این ملت داریم آشنا کن! خدمت ما را پیش خودت که خدمت به اینها خدمت به تواست، این را بپذیر! دین و دنیای ما را حفظ کن! این سال را مبارک کن بر همه قشرهای ملت ما. خدایا! دل های اینهایی که مخالف با این جمهوری هستند، این دل های اینها را برگردان. تو مقلب القلوب هستی، اینها را برگردان که آدم بشوند، توجه داشته باشند اینهایی که کنار نشستند و جوان ها این طور پرپر می شوند و آنها یا شادی می کنند یا بی تفاوت هستند، دل های اینها را برگردان به یک دل های سالمی و این حجاب ها را از پیش چشم همه ما بردار و ما را موفق کن که در تعقیب مسائل الهی کندی نکنیم! قلب ما به نور معرفت تو روشن بشود، قلب همه ملت ما به نور معرفت تو روشن بشود. خدایا! (این الاشیاء کماهی) .
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس دیوان عالی کشور، نخست وزیر، سفرا و کارداران کشورهای خارجی مقیم جمهوری اسلامی ایران و جمعی از شخصیت های روحانی، کشوری و لشگری به مناسبت میلاد با سعادت حضرت علی (علیه السلام)

تاریخ: 1365/01/04

ما چطور می توانیم ادعا کنیم که شیعه این بزرگوار هستیم

بسم الله الرحمن الرحیم
انشاءالله این روز که بزرگترین روزهاست در مذهب تشیع به همه مسلمان ها، به همه شیعیان جهان خصوصاً به ملت بزرگوار ما مبارک باشد. من گاهی فکر می کنم که ما با چه شباهتی می توانیم دعوی کنیم که شیعه آن بزرگوار هستیم. اگر متفکرین، نویسنده کسانی که اطلاعات زیاد دارند، ابعاد معنوی و مادی و جهات دیگرش را ملاحظه کنند، بررسی کنند ابعادی که آن بزرگوار داشته است از اوایل سنین تا وقتی که به شهادت رسید و بررسی کنند که ما چطور می توانیم ادعا کنیم که ما شیعه این بزرگوار هستیم. باید همه ما و همه کسانی که دعوی تشیع می کنند - الا معدود قلیلی که در صدر اسلام مثل ائمه هدی بودند ما اظهار عجز کنیم که نمی توانیم. من نمی توانم که در این مجلس حتی یک بعد از ابعاد این بزرگوار را ذکر کنم لکن برای این که یک راهی باز بشود برای آن اشخاصی که اطلاعاتشان زیاد است، معارفشان زیاد است و جهات معنویاتشان زیاد است، راهی باز باشد که آنها فکر کنند و درست بررسی بکنند، بررسی او را و بررسی حال ماها را. در بعد معارف، کسی که ادعیه حضرت را ملاحظه کرده باشد و نهج البلاغه را بررسی کرده باشد، می داند که پایه اش روی چه پایه ای هست، یعنی، این که معارف قرآن را فهمیده است این بزرگوار است و کسانی که مورد تعلیم او بودند مثل ائمه هدی. دعوی معارف خیلی آسان است که شعری انسان بگوید، نثری بگوید و ادعا کند که ما دارای چه معارفی هستیم، این آسان است، دعوا هم خیلی کرده اند. اما واقعیت مطلب چطوری است؟ آنی که به حسب واقع هست و ما بخواهیم وجداناً آن را بیابیم، وقتی درست در حال خودمان دقت بکنیم، نمی توانیم پیدا کنیم یک شباهتی ما بین خودمان و او. آن عشقی که مولا به خدای تبارک و تعالی داشته است که در دعای کمیل / می فرماید / عرض می کند که من فرضاً جهنم را بتوانم تحمل کنم ولی چطور فراق تو را تحمل کنم. این را می شود یک کسی شعر بگوید، یک کسی نثر بگوید، یکی خطابه بخواند و بگوید چه، اما واقعیت این طور است؟ ماها این طور هستیم؟ امثال ماها این بودند که / فراق / اصلش پیش شان فراق از حق تعالی مطرح بوده است؟ فراق به قدری که / به آتش / به آتش جهنم، آتش

صحیفه نور جلد 19 صفحه 287

جهنم غیر از این آتش هاست؛ آتش جهنم قلب هم می سوزاند؛ یعنی قلب معنوی را می سوزاند، علاوه بر این که جسم را می سوزاند در قلب انسان هم هست، وارد می شود، قلب معنوی انسان را هم می سوزاند و ایشان می گویند من فرضاً او را تحمل کنم اما فراق تو را چه کنم. این را هر کس پیش وجدان خودش حساب بکند که واقعاً از فراق حق تعالی تا حالا یک لحظه شده است که تأثر پیدا کند که من فراق دارم از حق تعالی؟ اینها، ادعاها خیلی آسان است، خیلی از دراویش ادعا کردند، خیلی از کسانی که اهل معرفتند ادعا کردند، اما واقعیت را انسان وقتی حساب بکند، مسأله این نیست.

خدر طبیعت در ما الان هم هست و تا آخر هم شاید باشد مگر خدا یک عنایتی بفرماید

یکی از چیزهای عادی آنها در نهج البلاغه هست، در روایات دیگر هم از سایر ائمه هست، این یک مقام عادی است، نه یک مقام بالایی است که می فرماید که / عرض می کند که / یا حضرت امیر می فرماید، دیگران هم همین طور که عبادت سه جور است: یکی عبادت کسانی است که مثل عبید می ترسند و عبادت می کنند، یکی عبادت کسانی است که برای طمع و برای بهشت و این طور چیزها عبادت می کنند، این دو تا عبادت یکی اش مال اجرا هست یکی هم مال عبید، اما عبادت سوم که هست که ما عبادتش را می کنیم، برای محبتی است که به خدا داریم. شما حساب کنید که اگر برای ما وعده قطعی برسد که جهنمی نیستید شما و همه بهشتی هستید، همه در بهشت جاودانید و جهنم هم درهایش برای شما بسته است، آن وقت عبادت خدا را هم می کردید باز؟ یا بگویند برای محبت من عبادت کنید، شما در خودتان می دیدید این را که محبت خدا شما را وادار کند به عبادت، نه خوف، نه رجاء، نه جهات نفسانی. عرض کردم که این ادعاها را می شود کرد که من بگویم من هم محبت دارم. اما ما محبتی نداریم به خدا/ ما / هر چی هست حب نفس است، هر چی هست مال خودمان است، تا حالا یک قدم از نفس، از مدارج نفسانی ما بیرون نرفتیم، یعنی آن قدم اولی هم که اهل سیر می گویند که یقظه است، ما باز بیدار نشده ایم، خدر طبیعت در ما الان هم هست و تا آخر هم شاید باشد، مگر خدا یک عنایتی بفرماید.

حضرت علی (علیه السلام) جامع الجهات بود

در جهت عبادت این، در جهت معارف او، که اینها نمی توانیم حالا ما همه اش را ذکر کنیم، در جهت زهد آن ترتیب، آن ترتیبی که، بعد از اینی که همه وسایل برایش فراهم است باز از نان و نمک و یک چیز مختصر تجاوز نمی کند. در قضیه بیت المال آن طور است که خوب! دیدید، تاریخ را دیدید که وقتی که صحبت دیگری می شود چراغ را خاموش می کند. اینها یک قصه هایی است که ما می شنویم،

صحیفه نور جلد 19 صفحه 288

یک واقعیت است ولیکن پیش ما یک قصه است، ما نیستیم این طور. در مسأله جنگ ما باید بگوییم اگر این را بگوییم خیلی بعید نگفتیم که شمشیر ایشان از آن وقتی که وقت این بوده است که ایشان جنگ بکند، تا آخر عمرشان در غلاف نرفته است. در تمام جنگ های رسول خدا الا نادر ایشان بوده است و پیشقدم بوده است. بعد از رسول خدا مشاور جنگی بوده است ولو این که مدت های طولانی اسلام محروم شد از ایشان. بعد از این که مردم به ایشان بیعت کردند، باز هم تمام عمرش را به جنگ های داخلی گذراند. این طور نبود که حالایی که من یک آدم عارفی هستم بروم کنار بنشینم برای این که من عارفم، من یک آدم زاهدی هستم، حالا که زاهدم دیگر کار نداشته باشم به مصالح مسلمین، بروم کنار بنشینم، من یک آدم فقیهی هستم، حالا که فقیه هستم دیگر کار نداشته باشم که به مسلمان ها چه می گذرد، من هم بروم کنار بنشینم. در عین حالی که همه این معانی در او بوده است، توحید در حد اعلا، معرفت در حد اعلا، فقه در حد اعلا، هر علمی در حد اعلا، در عین حال در جهاد هم در حد اعلا بوده، ابعاد مختلفه این است که در آن بعد این را وادار نمی کند که از این یکی صرفنظر بکند، جامع الجهات است.

مسأله اسلام است، مسأله مذهب نیست، همه مذاهب الان در معرض خطرند

ما که می گوییم که ما شیعه حضرت امیر سلام الله علیه هستیم و الان کشور شیعه در معرض خطر است، الان کشور شیعه در معرض خطر است، اسلام در معرض خطر است، ما باز کنار بنشینیم و بگوییم که ما چکار به این کارها داریم، ما چه بکنیم، متاثریم از این که جوان های ما چه می شوند، ما هم متاثریم. حضرت امیر هم متأثر بوده از این که جوان ها چه می شدند، اما می نشسته خانه و بگویند من متاثرم؟! یا می رفتند جنگ و خودشان جنگ می کردند و در عین حال هم برای آنهایی که شهید شده بودند متأثر بودند؟ ما هی کنار بنشینیم و هی بگوییم که ما می خواهیم چه بکنیم، چه، ما چه ، فلان از این حرف هایی که خودشان می زنند و از مصالح اسلام و مصالح مسلمین و از این چیزی که الان برای کشور ما پیش آمده است، برای اسلام پیش آمده. مساله، مسأله تشیع نیست، مسأله اسلام است، مسأله مذهب نیست. همه مذاهب الان در معرض خطرند. الان که قدرت های بزرگ احساس این معنا کردند که اسلام یک همچو قدرتی دارد که می تواند یک جمعیت چهل و چند میلیونی را در مقابل همه وادار کند و بایستد و بگوید نه این و نه او، حالایی که فهمیدند این قدرت، قدرت اسلام است، نه قدرت ملیت، قدرت اسلام است که دنیا را دارد به خطر - به خیال آنها به خطر می اندازد، حالا آنها برای اصل اسلام دارند نقشه می کشند، ما حالا بنشینیم بگوییم که ما اهل ولایت هستیم. اگر شما اهل ولایتید، چرا الان کشور ولایت در معرض خطر است و نشستید؟ این البته یک عدد معدودی اند، قابل ذکر نیستند اینها. چرا ما غفلت داریم از این معانی؟ ما اظهار می کنیم ما شیعه امیرالمؤمنینیم. ما برویم ببینیم امیرالمؤمنین در مصالح اسلامی چه کردند، برای مصالح اسلام چه کردند، آن وقتی که زمان رسول الله بود و بسیاری از اشخاص آن وقت بودند که جنگ می خواستند بشود نمی رفتند، اگر می رفتند

صحیفه نور جلد 19 صفحه 289

کناره گیری می کردند، آن کسی که از همه مقدم بود ایشان بودند. بعد از رسول الله هم که مدت های طولانی ملت ها محروم ماندند از قیادت ایشان، ایشان باز کنار نبود، ایشان باز برای حفظ مصالح مسلمین همراه بود، صبر می کرد ولی در آن وقت هیچ اصلا اظهار چیزی نمی کرد، مخالفت نمی کرد. بعد از این که آنها متکفل امور بودند، ایشان اهل مشورت آنها بود، راهنمایی می کرد، بچه هایش را می فرستاد به جنگ. حالا ما بنشینیم بگوییم که ما اهل ولایت هستیم! شما اهل دیانت هم نیستید، اهل ولایت هستید؟! آن وقتی که با ایشان بیعت کردند، البته ایشان هم در عین حالی که خودش را حق می دانست می گفت که بروید یکی دیگر را، می دانست اینها یک اشخاصی نیستند که اهل کار باشند ولی خوب، فشار آوردند به ایشان، با ایشان بیعت کردند.

مسلمانی که می خواهد اسلام را از بین ببرد، از کافر هم بدتر است

آن وقت هم سه تا جنگی که شد، سه تا جنگ با کسانی بود که اظهار اسلام می کردند، کسانی بودند که می گفتند، فریاد می زدند ما مسلمانیم، جنگ هابا مسلمان ها بود. حالا شما می گویید مسلمان با مسلمان مگر جنگ! پس شما اعتراض به حضرت امیر هم دارید برای این که جنگ حضرت امیر با سه تا جنگشان هر سه با مسلمان هابود. مسلمانی که می خواهد اسلام را از بین ببرد از کافر هم بدتر است، مسلمانی که با اسم اسلام می خواهد که حیثیت اسلام را از بین ببرد، این لازمتر است معارضه با او، تا با کسانی که مسلمان نیستند. شما نشستید می گویید ما مسلمان با مسلمان! اولا این که این حزب بعث عقیده اش اصل این است که قضیه اسلام تو کار نیست. آنهایی هم که دنبال او می آیند بسیاری شان همین اند، یک عده ای هم که فرضاً آنها بیایند لکن می آیند برای این که کشور اسلامی را از بین ببرند و سیلی در صورت اسلام بزنند. امروز به همه واجب است که دفاع کنیم. هر کس می تواند جبهه باید برود، هر که نمی تواند در پشت جبهه کمک بکند. آنهایی که می نشینند و هی صحبت می کنند که بیایید چه بکنیم، بیایید چه بکنیم، اینها از اسلام بی اطلاعند، نمی دانند قضیه اسلام چی هست.

امروز دفاع است مسأله، مسأله رفتن و جنگ کردن نیست

مطالعه کنید در حال ائمه مسلمین، در حال خود پیغمبر. پیغمبر هم تمام عمرش صرف این شد دیگر، صرف مجاهده شد. آن وقت که مکه بود آن جور مجاهدات می کرد و آن جور خون دل می خورد، وقتی، هم مدینه آمد جنگ ها، آن همه جنگ، بگوییم همه جنگ ها دفاعی بوده، و حال آن که بعضی اش که نبوده، حالا همه دفاعی، ما هم که الان دفاع است، ما اصلا جنگی نداریم، ما با کی جنگ داریم؟ ما الان داریم دفاع می کنیم. (فاو) مرکز این بود که بریزند و از آن جا به اسلام صدمه بزنند، خوب! اینها رفتند (فاو) را گرفتند، دفاع کردند. علاوه دفاع از ملت عراق، دفاع از اسلام است، دفاع از مسلمین است. ملت عراق با این خبیث موافق نیستند، این عده ای هستند با او چیز و قدرت هم دستشان است. آن وقت آن اشخاص منحرف در خارج آن طور حرف ها می زنند، در داخل هم پیدا می شوند اشخاصی

صحیفه نور جلد 19 صفحه 290

که خوب، متدین اند اما باز توجه ندارند به مسائل. امروز همه ما مکلف هستیم، جوان های ما باید این جبهه ها را پر کنند از انسان قوی / چیز / که بحمدالله هم الان پرکردند، لکن بیشتر لازم است. آقا قضیه، قضیه از بین رفتن اسلام، چه تشیع و چه تسنن، همه، از بین رفتنش و قضیه این که ما قیام کنیم و نگذاریم بشود و بحمدالله تا حالا جوان ما اقدام کردند، قیام کردند و نخواهند گذاشت لکن این اسباب این نمی شود که از دیگران تکلیف سلب بشود که نه، دیگر لازم نیست کاری ما بکنیم. آن کسی که اشکال به جنگ دارد، واجب است برایش که برود جنگ، اینهایی که اشکال می کنند یکی شان حتی یک بچه شان نرفته است، یک جوانشان نرفته است به جبهه ها، دیگران دارند از مال و جان اینها دفاع می کنند، این جوان های ما دارند از مال و جان همه این ملت دفاع می کنند، از مال و جان یک دسته که نمی کنند دفاع، دارند دفاع از همه حیثیت این ملت می کنند، از نوامیس همه می کنند. اگر خدای نخواسته این حزب بعث بیاید و غلبه خدای نخواسته بکند که نخواهد کرد / بکند / به کی رحم می کند؟ به شمایی که آن وقت نشسته بودید و می گفتید بیایید جنگ را برداریم و از بین ببریم و جنگ خوب نیست و مردم با جنگ مخالفند؟ این مردم از کجا آمدند که با جنگ مخالفند، غیر از این جوان های ما هستند؟ ملت ما اینها هستند، این کاروان کربلا و آن پاسدارها و آن بسیجی ها و آن سایر قشرهایی که، قشرهای محرومی که الان دفاع از شما دارند می کنند و شما نشستید آنها را تضعیف می کنید که شاید موافق رضای خدا نباشد! رضای خدا موافق نیست با دفاع؟! امروز دفاع است مساله، مسأله رفتن و جنگ کردن نیست. کسی نمی خواهد جنگ بکند، اول هم نبوده و آن حرفی که روز اول جمهوری اسلامی زده راجع به جنگ، امروز هم عین همان حرف است یک کلمه این ور آن ور نیست، آن این است که ما تا این حزب عفلقی هست ما جنگ خواهیم کرد، ما باید این را، برای این که دفاع از اسلام این است که این نقطه را برداریم از بین، این غده سرطانی کنده بشود و الا محال است که این کشور روی آرامش به خودش ببیند و نه کشور ما، نه عراق، نه خلیجی ها. این خلیجی ها توجه ندارند به این که اگر صدام غلبه پیدا کند، با آنها چه خواهد کرد؟ حالایی که مثل موش دارد این ور آن ور می رود، به آنها تشر می زند.
بحمدالله کشور ما، جوان های ما، پیرمردهای ما، زن ها، بزرگ ها، کوچک ها همه مهیا هستند به این که جنگ را تا پیروزی ادامه بدهند و ادامه خواهند داد و کسانی که مخالف با این مسائل هستند، خوب! بنشینند توی خانه شان هر چی می خواهند بگویند، اما بدانند که خلاف رضای خدا دارند می گویند. اگر حرف های آنها تضعیف کند روحیه ده نفر جوان ما را، عاقبتشان به خیر نخواهد شد. توجه کنند به حرف هایشان. خداوند انشاءالله این عید را بر همه ما، بر همه شما، بر همه ملت ها، بر همه مسلمین مبارک کند و ما را از شیعیان این مولا قرار بدهد. ما را موفق کند که در یک جهت از جهات، لااقل در یک جهت از جهات شبیه ایشان بشویم ولو یک شبیه بسیار ناقص. خداوند تأیید کند همه شما را و اسلام را تقویت کند و همه مسلمان ها را به مقاصد اسلامی شان برساند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام کروبی

تاریخ: 1365/01/06

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام کروبی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج شیخ مهدی کروبی، دامت افاضاته! ضمن تشکر از زحمات جناب عالی که مسؤولیت ارزشمند سرپرستی خانواده های معظم شهدا، مفقودین، اسرا و معلولین را به عهده گرفتید، لازم می دانم در امور فرهنگی فرزندان عزیزم، این یادگاران شهیدان و معلولین و مفقودین و اسرا، دقت بیشتر نموده و آنان را از کودکستان تا دانشگاه به بهترین وجه اداره نمایید. از آن جایی که جامعه اسلامی ما استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی خویش را مدیون ایثارهای غیر قابل ترسیم این عزیزان می داند، هر چه سریعتر با وزیران آموزش و پرورش و فرهنگ و آموزش عالی طرحی را تنظیم نموده و به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم نمایید.
اعضای محترم این شورا خود توجه دارند که بزرگترین و خداپسندانه ترین ارزش اسلامی، خدمت به فرزندان این عزیزان است. بنیاد مستضعفین موظف است تمامی بودجه این کار عظیم را بر عهده گیرد و در صورت کمبود، دولت و بنیاد شهید و بنیاد پانزدهم خرداد اقدام کنند.
این جانب از حوزه های علمیه تقاضا دارم تا در صورت درخواست ورود به آن حوزه ها، آنان را یاری و به طور شایسته تعلیم و تربیت نمایند. صدا و سیمای جمهوری اسلامی برنامه هایی را در جهت رشد استعداد و خلاقیت این فرزندان معظم تدوین نماید. انشاء الله مردم شهید پرورمان تا آن جایی که مقدورشان است بدین کار الهی کمک نمایند.
نور چشمان عزیزم توجه خواهند داشت، اکنون که رسالت بزرگ پدران بزرگوار خود را به دوش می کشند، در راه تهذیب و تحصیل خود با الهام از روح پرفتوح سربازان امام زمان ارواحنافداه تلاش وافر نمایند تا با کسب دانش و معنویت اسلامی، امور جامعه خویش را به دست گیرند.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به نامه آقای حسن روحانی در مورد تشویق رزمندگان در عملیات والفجر 8

تاریخ: 1365/01/31

پاسخ امام خمینی به نامه آقای حسن روحانی در مورد تشویق رزمندگان در عملیات والفجر 8

بسمه تعالی
با تشکر از ایثار و فداکاری های این عزیزان شجاع و تأیید و تصویب جناب آقای رئیس جمهور، موافقت می شود.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی در پاسخ به پیام فرزندان شهدا، اسرا، مفقودین و جانبازان

تاریخ: 1365/02/08

پاسخ امام خمینی در پاسخ به پیام فرزندان شهدا، اسرا، مفقودین و جانبازان

بسم الله الرحمن الرحیم
نور چشمان عزیزم! فرزندان محترم شهدا، جانبازان، اسرا و مفقودین (اعزهم الله تعالی) 
پیام شما را شنیدم. من به شما سلام و درود می فرستم و به وجود شما مباهات و افتخار می کنم، و چه افتخاری بالاتر از این که ما در تداوم انقلابمان، ذخیره های عظیمی همچون شما عزیزان را داریم که حضورمان در جامعه و در تمامی صحنه های اسلامی و انقلابی و مردمی یادآور رشادت ها و فداکاری ها و اخلاص رادمردانی است که به برکت خون های پاک آنان، انقلاب و جمهوری اسلامی ایران بارور گردید و با شهادت و ایثار و جانبازی و اسارت آنان از پانزدهم خرداد تاکنون، بر تارک نهضتمان نام مجد و آزادی و شرف پایدار ماند.
شما، گواهان صادق و یادگاران عزم ها و اراده های استوار و آهنین، نمونه ترین بندگان مخلص حقید که مراتب انقیاد و تعبد خویش را به پیشگاه اقدس حق تعالی با نثار خون و جان به اثبات رسانیدند و در میدان جهاد اکبر با نفس و جهاد اصغر با خصم، واقعیت پیروزی خون بر شمشیر و غلبه اراده انسان را بر شیطان مجسم کردند و سرمایه جان خویشتن را به بهای اندک نفروختند و ملعبه زخارف زودگذر دنیا و متعلقات آن نشدند و با همتی بلند به سودا و معامله ای برخاستند که خدا مشتری جان آنان شد و اجر و مزدشان را بی دریغ و در نزد خود قرار داد و حیاتشان را جاودانه ساخت که این، منتها آرزوی عاشقان و مشتاقان و غایت عمل و آمال عارفان است که (یالیتنا کنا معهم) . و گوارا باد بر این شهیدان! لذت انس و همجواری شان با انبیای عظام و اولیای کرام و شهدای صدر اسلام و گواراتر بر آنان باد! نعمت رضایت حق که (رضوان من الله اکبر) . و اینک ما و شما مانده ایم که وارث آن رسالتیم و حامل آن امانت.
عزیزانم! من شما را دوست داشته و چون فرزندان خود می دانم و همیشه شما را دعا می کنم و با نصیحتی مشفقانه و پدرانه از شما فرزندان خوب و باوفای خودم می خواهم که بار امانت پدرانتان را که میراث عزت و راه و رسم زندگی آنان بوده است، به خوبی بر دوش کشید و تقوا و پاکی و پاکدامنی را پیشه کنید و نظم در زندگی و تمامی مراحل آن حکمفرما سازید و با جدیت به تحصیل علوم و کسب معارف و بهره وری از استعدادهای الهی خود بپردازید و هیچ گاه سلاح مبارزه با ظلم و استکبار و استضعاف بر زمین نگذارید و دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا را شعار خود سازید و

صحیفه نور جلد 19 صفحه 297

خود از مردم پابرهنه و مستضعف و بی پناهی که تمامی عزت ما رهین منت و خدمت آنان است و شهیدان و جانبازان و اسرا و مفقودین نیز از همین قشرند -، دور نسازید. و مؤکداً از شما فرزندان شهدا می خواهم که با مادران داغدیده خود به عطوفت و مهربانی رفتار کنید که (الجنت تحت اقدام الامهاتکم) .
و آخرین سخنم در این جا با شما این که، به جمهوری اسلامی که ثمره خون پدرانتان است، تا پای جان وفادار بمانید و با آمادگی خود و صدور انقلاب و ابلاغ پیام خون شهیدان، زمینه را برای قیام منجی عالم و خاتم الاوصیاء ومتع الاولیاء، حضرت بقیةالله روحی فدا، فراهم سازید.
و به مسؤولین محترم جمهوری اسلامی ایران برای چندمین بار سفارش می کنم و این نصیحت و سفارش همیشگی است که قدر این نعمت های بزرگ الهی را بدانند و در شرایط کنونی و آینده های دور، اولویت را به این عزیزان و کسانی بدهند که در راه اسلام خون داده اند و مبارزه کرده اند و به شدت از بهانه جویی و سنگ اندازی مانع تراشی و کاغذبازی که مانع رشد آنان و ملت دلاور ایران است خودداری ورزند.
خداوند به همه ما توفیق خدمت و اخلاص عنایت فرماید و این گوهرهای گرانبها را از کید و وسوسه های شیطان محافظت کند. (ان ربی قریب مجیب) .
والسلام علیکم و رحمةالله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی خطاب به اعضای سمینار لبیک یا امام

تاریخ: 1365/01/15

پیام امام خمینی خطاب به اعضای سمینار لبیک یا امام

بسم الله الرحمن الرحیم
اعضای محترم سمینار پشتیبانی جنگ، ایدهم الله تعالی!
پیام شما در مورد استقبال کم نظیر مردم سلحشور در پیوستن به صفوف رزمندگان اسلام و تصمیمتان در استفاده بیشتر از این امکانات عظیم واصل گردید. خداوند متعال را سپاس می گزاریم که در آستانه سالروز بعثت حضرت خاتم الانبیا صلی الله علیه و آله و سلم بار دیگر ملت دلاور ایران صحنه حماسه های همیشگی حضور خود را در دفاع از اسلام عزیز و کشور اسلامی ایران به نمایش می گذارند و با شرکت بی سابقه خود در کاروان راهیان کربلا، جهانیان را به حیرت وا داشته و می روند تا با همت والای خود بقایای ریشه های پوسیده حزب عفلقی عراق را بر کنند و مردم مظلوم عراق و ایران و منطقه را از یوغ این بردگان شیطان رهایی بخشند. و با تشکر از اعضای محترم این سمینار که انشاءالله با وحدت معنوی و ظاهری خود، از این نیروهای الهی در جهت دفاع مقدس برنامه ریزی می نمایند.
ملت عزیز ایران و رزمندگان و مسؤولین محترم جمهوری اسلامی می دانند که استکبار جهانی و اکثر کشورهای منطقه، به خوبی دریافته اند که امروز نجات صدام از این بن بست و منجلابی که خود آنان برای او به وجود آورده اند، امری ناممکن است و علی رغم آن همه تسلیحات مدرن و کمک های نظامی و اقتصادی و تبلیغاتی، هر روز که از عمر این شجره خبیثه می گذرد، بی ثباتی آن آشکارتر می گردد و شاید کم و بیش دریافته اند که مقاومت بیش از این در مقابل عواطف و احساسات پاک مردم ایران و حمایت از صدام، نه تنها برای آنان سودی نخواهد داشت که زمینه های تزلزل و بی ثباتی آنان را در میان ملت های خود فراهم خواهد ساخت. و نیز در طول این چند سال جنگ تحمیلی، برای آنان و حتی سازمان هایی که تا دیروز به حمایت از صدام برخاسته بودند، به خوبی آشکار گردیده است که تنها کسی که در این جنگ عامل آن همه تجاوزها و شرارت ها، کشتارها و ناامن کردن دریاها و حمله به هواپیماهای غیر نظامی و استفاده از بمب های شیمیایی و نقض حقوق و قوانین بین المللی است، شخص صدام و حزب بعث عراق است، و همه آنان می دانند که اگر اسرائیل نقشه تسخیر از نیل تا فرات را دنبال می کند، صدام هم در تهاجم خود به این کشور اسلامی، نقشه سیادت خود بر اعراب و منطقه و ژاندارمری خلیج فارس را تعقیب می نمود. هر چند که بسیاری، جرأت ابراز صریح این واقعیت

صحیفه نور جلد 19 صفحه 293

را ندارند.
 ما همه این موفقیت ها را در صحنه های سیاسی و نظامی، رهین همت مردم و استقامت رزمندگان می دانیم و بار دیگر به کشورهای منطقه اعلام می کنیم که جمهوری اسلامی علی رغم اقتدار روزافزون خود در صحنه های سیاسی و نظامی و علی رغم پشتیبانی توده های میلیونی مردم که هر روز شاهد رژه با شکوه ده ها لشکر از نیروهای آموزش دیده آن هستیم، هیچ گاه در صدد توسعه و کشورگشایی نبوده ایم و همواره در صدد آنیم که با کشورهای اسلامی و منطقه، در صلح و آرامش روابط دوستانه داشته باشیم و اعراب و کشورهای اسلامی و خصوصاً کشورهای خلیج فارس باید بدانند که هیچ گاه با وجود رژیم فاسد و جنگ افروزی چون صدام، منطقه روی آرامش را نخواهد دید و تا این غده چرکین در کالبد کشور اسلامی عراق باقی است، منطقه نیز در تب و تاب ناامنی و حوادث خواهد سوخت.
نکته دیگری که باید به ملت عزیز و مسؤولین محترم و رزمندگان سلحشورمان تذکر دهم این است که، با وجود این که در تمامی جبهه های نبرد، پیروزی و برتری با شماست و خواب راحت از چشم عفلقیان گرفته شده، ولی این پایان راه دفاع مقدس از کشور اسلامی و دفع تجاوز نیست. مسؤولین و فرماندهان ارتش و سپاه و بسیج با استفاده از امکانات مادی و معنوی خود، با تزلزل سخت و عمیق حاکم بر پیکر پوسیده عراق، در جبهه های جنگ خصوصاً در نبرد قهرمانانه (فاو) به نبرد بی امان خود و مقاومت تا سقوط صدامیان ادامه دهند و با وحدت و انسجام کامل در صفوفی به هم پیوسته، امان را از آنان سلب نمایند، و خدای ناکرده غرور از پیروزی ها باعث سستی در تکلیف یا بی دقتی در برنامه ها نگردد. و من با کمال تواضع، از این مدافعان پیروز می خواهم که هیچ گاه از نصرت حق و توکل بر خدای بزرگ غافل نباشند، (و من نصر الا من عندالله العزیز الحکیم) . و ملت عزیز ایران هم که در تمامی صحنه ها خود را ملزم به ادای تکلیف الهی و دفاع از دستاوردهای آن می دانند، باید متوجه باشند که امروز پر کردن جبهه های نبرد از نیروهای آموزش دیده و آمادگی دفاع از اسلام و ایران، برای همه قشرها از اهم واجبات الهی است که هیچ چیز دیگر مانع از انجام آن نمی شود، که بحمدالله مردم به این وظیفه شرعی و مقدس خود به خوبی عمل کرده و می کنند و دنیا هم اکنون شاهد امواج خروشان این انسان های متعهد و آگاه از روحانی گرفته تا دانشگاهیان و دانش آموزان، و از کارگران و کشاورزان گرفته تا بازاریان و کارمندان، همه و همه می باشد.
این جانب از مسؤولین امر خصوصاً اعضای محترم این سمینار که بر آن شده اند تا با برنامه ریزی کامل از این امکانات عظیم مردمی بهره برداری کنند، تشکر می کنم و از ملت عزیز می خواهم که جبهه ها و پشت جبهه ها را گرم نگه دارند تا با لطف و عنایت خداوند متعال و دعای خیر حضرت ولی امر ارواحنا فداه شاهد موفقیت بیشتر در انجام فریضه دفاع الهی باشیم.
خداوندا! ملت عزیز ما را به شرف استقامت، پیروزی ظاهر و باطن نایل فرما! و به ارتشیان، سپاهیان، بسیجیان و راهیان کربلا و جهادگران و امدادگران این رزمندگان خالص و عارف ما در مصاف با دشمنان خود موفقیت و نصرت کرامت، و به آنان عزمی راسخ و قامتی استوار عنایت فرما! و

صحیفه نور جلد 19 صفحه 294

به خانواده های عزیز شهدا و جانبازان و اسرا و مفقودین، صبر و اجر لطف فرما! اسرا و مفقودین را به اوطان خود بازگردان! و به جانبازان انقلاب، شفا عنایت کن! و شهدای گرانقدر ما را با اجر وافر خود در کنار شهدای صدر اسلام محشور فرما! و سلام و صلوات خود را بر صاحب امر و وارث ارض، حضرت بقیةالاعظم روحی فداه نثار فرما!
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

دیدار با رئیس جمهور، رئیس مجلس، دیوان عالی کشور، نخست وزیر، سفرا و کارداران کشورهای اسلامی مقیم تهران به مناسبت عید سعید فطر

تاریخ: 1365/03/19

آنچه که برای ما و شما می ماند، آن چیزی است که در درون خودمان تحصیل کرده باشیم

بسم الله الرحمن الرحیم
امیدوارم که این عید سعید برای همه مسلمین عید به معنای واقعی باشد و برای ملت ایران برکات عید از جانب خدای تبارک و تعالی نازل شود. عید واقعی آن وقتی است که انسان رضای خدا را به دست بیاورد، درون خود را اصلاح کند. اموری که مربوط به این عالم است گذراست، زودگذر هم هست و پیروزی ها و شکست ها و خوشی ها و ناخوشی های این دنیا بیش از چند روزی و مقدار اندکی پایدار نیست. آنچه که برای ما و شما می ماند، آن چیزی است که در درون خودمان تحصیل کرده باشیم، باور بکنیم که خدای تبارک و تعالی حاضر است، باور بکنیم که همه چیز به دست اوست و ما چیزی نیستیم، باور بکنیم که ما قاصر هستیم برای شکرگزاری نعمت های خدا.
این ماه مبارک رمضان با آن همه برکاتی که دارد، ما نمی توانیم از عهده شکر یکی اش برآییم ولی باید کوشش کنیم که در این ماه مبارک رمضان که بر ما گذشت، اگر حالی پیدا شد، این حال را تا ماه رمضان دیگر نگه داریم و اگر حالی پیدا نشد، متأسف باشیم و کوشش کنیم که پیدا کنیم. این هیاهوها همه رفتنی است، تمام شدنی است، آنچه که هست آنی است که پیش خود ماست، آن باقی است و با ماست و ما باید کوشش کنیم که باطن خودمان را اصلاح کنیم.

شکرگزاری به این است که ما مقام این ملت را بشناسیم

بحمدالله کشور ما، کشور شما، کشوری است که امروز باید بگوییم نمونه است. آنچه که می خواستم عرض کنم این است که این اقبال مردم بر امور معنوی و بر امور ظاهری، خصوصاً این جوان های ما در جبهه ها و این روز قدس که امسال من هر چه نگاه کردم به نظرم عظیم تر از سال قبل بود و نمی تواند انسان قدر این نعمت را و شکر این نعمت را به اندازه کافی بجا بیاورد، اینها برای ما تکلیف درست می کند، تکلیف ما را زیاد می کند، تکلیف قوه مقننه را دوچندان می کند، تکلیف قوه مجریه را همین طور، قضاییه را همین طور، تکلیف برای روحانیت عظیم الشان زیاد می شود. ما

صحیفه نور جلد 20 صفحه 4

نمی توانیم از عهده شکر این نعمت برآییم لکن باید حتی الامکان شکرگزاری کنیم. شکرگزاری به این نیست که ما بگوییم الحمدلله. آن هم یک شکر است، شکرگزاری به این است که ما مقام این ملت را بشناسیم و این جبهه و پشت جبهه را همیشه در نظر داشته باشیم که حجت را بر ما اینها تمام کرده اند. خدا می داند که من هر وقت نظرم به این جوان هایی که عازم جبهه هستند و به شور و شعف دارند به جبهه ها می روند، وقتی من آنها را نگاه می کنم، از خودم خجالت می کشم، ما کی هستیم، ما چی هستیم؟ ما قریب هشتاد و چند سال در این دنیا (خودم را می گویم) بودم و به قدر این چند روزی که اینها مشغول خدمت هستند، ما خدمت نکردیم، ما خودمان را نساختیم. از من گذشت لکن شما توجه کنید که خود را بسازید، توجه کنید که دنیا را به چیزی نگیرید، توجه کنید که همه رفتنی هستیم و باید به خدای تبارک و تعالی نزدیک بشویم تا آن جا ما را راه بدهند. شما ادعیه ائمه اطهار را ملاحظه کنید، اینها ادعیه شلاق هایی است که بر فرق ماها زده می شود، اینهایی که به واقعیت و به عقیده ما معصوم از هر خطا هستند، ببینید که در ادعیه ها چه جور عجز و ناله می کنند، برای این که مطلب بزرگ است. مقام بشر هر چه باشد، مقام خاتم النبیین بالاترین مقام، لکن وقتی که این مقام را با مقام الوهیت ملاحظه بکنیم که خود آنها می بینند، هیچ است در مقابل همه چیز. آنی که آنها فهمیدند از عظمت خدا، آنها را وادار کرده است آن طور راز و نیاز کنند و اعتراف به تقصیر. شما در ادعیه امیرالمؤمنین، خود رسول خدا، حضرت سجاد سلام الله علیه، سایر ائمه ملاحظه کنید چه جملاتی هست و ما چطور بعیدیم از این معانی، چه معارفی در این ادعیه هست که ما محرومیم از آن معارف، چه سوزی در قلب این خاصان خدا بوده است که برای فراق خدا می سوختند و آتش جهنم را می گفتند اگر صبر کنیم، صبر در فراق را چه کنیم؟ اینها برای ما مثل یک افسانه است لکن واقعیت است، واقعیتی است که آنها فهمیده اند و ما نفهمیدیم. ما الان تکلیف زیاد داریم، ما مواجه هستیم با یک ملتی که همه چیز خودش را در طبق اخلاص گذاشته است و برای اسلام دارد صرف می کند. جوان ها را می دهد، جوان ها جان خودشان را می دهند، زن ها جوان های عزیز خودشان را می دهند و با آن شور و شعف آنها به میدان می روند و مردم با آن شور و شعف در جبهه و خارج جبهه دارند فداکاری می کنند. تکلیف ما با اینها چی هست؟ ما چه جواب بدهیم از این همه جهاتی که اینها عرضه می دارند؟ ما چی داریم که در جواب آنها بدهیم؟ معذلک باید آن مقداری را که توان هست انجام بدهیم. شکر این نعمت به این است که ما مردم را شریک بزرگ بدانیم در این حکومت. حکومت نیست، باید همه خدمتگزار باشیم برای این ملت، برای این جوان ها و برای این پیرها و زن ها و مردها.

دولت به تنهایی نمی تواند که این بار بزرگی که الان به دوش این ملت هست بردارد

مردم را در همه امور شرکت بدهیم، دولت به تنهایی نمی تواند که این بار بزرگی که الان به دوش این ملت هست بردارد. همان طوری که ملاحظه می کنید اگر چنانچه این شور و شعف ملت و جوان های عزیز نبود هیچ دولتی نمی توانست مقابله کند با این قدرت هایی که همه قدرتشان را، قوه شان را پهلوی

صحیفه نور جلد 20 صفحه 5

هم گذاشتند و به ما حمله کردند. بدون این که این ملت همراهی کند ما نمی توانستیم کاری بکنیم. هر چی داریم از اینهاست و هر چی هست مال اینهاست، دولت عامل اینهاست، قوه قضاییه عامل اینهاست، قوه اجراییه عامل اینهاست، قوه مقننه عامل اینهاست. ادا تکلیف باید بکنند، شرکت بدهند مردم را در همه امور. همان طور که با شرکت مردم در این جنگ، شما بحمدالله پیروز شدید و پیروزتر هم خواهید شد، با شرکت اینها شما می توانید اداره کنید این کشور را. مردم را در امور شرکت بدهید، در تجارت شرکت بدهید، در همه امور شرکت بدهید، مردم را در فرهنگ شرکت بدهید، مدارسی که مردم می خواهند درست کنند کارشکنی نکنید برایشان، البته نظارت لازم است، انتقاد هم لازم است لکن کارشکنی نکنید.

تکلیف است برای همه ما که این جمهوری که به این جا رسیده است تا آخر حفظ کنیم

بین خودتان برادر باشید، حفظ کنید این برادری را، با حفظ برادری شما به این جا رسیدید و با حفظ برادری باید جلو بروید. اگر خدای نخواسته خللی حاصل بشود، در این برادری، چه در خود تهران، چه در خارج تهران، هر جا باشد، چه بین روحانیون، چه بین مردم، چه بین جناح هایی که هستند، اگر خدای نخواسته یک وقت یک خللی واقع بشود شکست همراه اوست. شما فکر این را بکنید که حافظ اسلامید، نه حافظ خود. شما باید حفظ اسلام را بکنید، آن هم نه در زمان خود، همان طوری که انبیاء عظام دنبال این بودند که بعد از خودشان تا آخر حافظ باشند، تکلیف است برای همه ما که ما این جمهوری که به این جا رسیده است تا آخر حفظ کنیم. تا آخر حفظ کردن این است که هر روز محکم کنیم برادری خودمان را، سر اغراض جزییه که زود می گذرد، لطمه ای خدای نخواسته به اسلام وارد نکنیم، لطمه ای به جمهوری اسلام وارد نکنیم. اشکال اگر هست به من و دیگران، اشکال را باید گفت لکن نباید تضعیف کرد دولت را، نباید تضعیف کرد قوه مقننه را، قوه قضاییه را، روحانیت را. اینها جرم است، اینها گناه نابخشودنی است. شما توجه باید بکنید. ملت ما توجه بکنند که یک ملت با هم هیچ قوه ای بر آنها غلبه نخواهد کرد، هیچ قوه ای نمی تواند بر یک ملتی که همراه هم هستند و با هم هستند، هیچ قدرتی نمی تواند با او مقابله کند و لهذا شیاطین در پی این هستند که از این راه پیش بروند که بین جناح ها اختلافی ایجاد کنند. اعتنا نکنید به این شیاطین، در شهرها اعتنا نکنند آقایان به شیاطینی که می خواهند اختلاف ایجاد کنند.

حفظ اسلام به حفظ وحدت است

قوی باشید و پشت هم باشید، دولت و ملت با هم باشد، ملت پشتیبان دولت در امور باشد، دولت خدمتگزار ملت باشد در امور، شرکت بدهند مردم را در همه امور. دانشگاه ها باید مردم در آن دخالت داشته باشند، مردم خودشان به طور آزاد باید دانشگاه داشته باشند، منتها دولت نظارت باید بکند. نظارت دولت حتمی است لکن این طور نباشد که خیال کنید که / خود ملت / خود دولت می تواند همه

صحیفه نور جلد 20 صفحه 6

کارها را انجام بدهد، می بینید که نمی تواند، اعتراف دارند همه بر این، دولت اعتراف دارد، همه اعتراف دارند این که بدون ملت ما نمی توانیم. این ملت را از دست ندهید، نگهش دارید. روحانیون مکلفند، خودشان هم می دانند مکلفند حفظ اسلام را بکنند، حفظ اسلام به حفظ وحدت است و باید بکنند و این واجب است بر همه که حفظ کنند وحدت را، مردم را نگه دارند. اگر در یک شهری از شهرها بنابود یک اختلافی واقع بشود، بدانند که دست شیطان در کار است، باید این را از بین ببرند و نگذارند یک وقت خدای نخواسته / در / ولو در یک شهری، در یک روستایی اختلاف واقع بشود. برادران روحانی قویاً با هم باشند و کناره گیری نکنند، همه در میدان باشند، با هم باشند. ما می خواهیم حفظ اسلام را بکنیم، با کناره گیری نمی شود حفظ کرد، خیال نکنید که با کناره گیری تکلیف از شما سلب می شود، تکلیف دوچندان است. باید در صحنه باشید، بیایید، همه روحانیت بیاید، کنار رفتن از مکاید ابلیس است که نمی گذارد که همه با هم باشند، قدرت را روی هم بگذارید. ارتش، سپاه، بسیج و گروه های مردمی همه با هم باشید، اگر باشید با هم، خدای تبارک و تعالی نصرت می کند شما را. نصرت خدا این است که همه با هم برای رضای خدا باشید، همه با هم برای این باشید که اسلام را تقویت کنید و اسلام را به جاهای دیگر هم برسانید و این نصرت خداست و خداوند وعده کرده است که اگر نصرت کنید، من هم نصرت می کنم. و می بینید که دارد نصرت می کند، می بینید که ما یک روزی بود که همه اوضاع به هم ریخته شده بود و همه جا خراب بود و حالا بحمدالله همه چیز صحیح است و خوب است و همه جهات تمام است و جبهه های ما قوی و داخل و خارج همه درست، همه جهات درست است و لیکن باید مردم توجه کنند به این که آنها پشتیبان هیأت حاکمه باشند و هیأت حاکمه خدمتگزار آنها.
خداوند همه ما را از شر شیطان نگه دارد و خداوند همه ما را قدرت این بدهد که با خودمان جنگ کنیم و با باطن خودمان ستیزه کنیم و اصلاح کنیم خودمان را.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

انتصاب مجدد حجت الاسلام موسوی اردبیلی به ریاست دیوان عالی کشور

تاریخ: 1365/04/07

انتصاب مجدد حجت الاسلام موسوی اردبیلی به ریاست دیوان عالی کشور

بسمه تعالی
جناب حجت الاسلام آقای موسوی اردبیلی دامت افاضاته
با تشکر از زحمات ارزنده جناب عالی در مدت تصدی مقام محترم ریاست دیوان عالی کشور، چنانچه پس از نظرخواهی حضرات قضات محترم صحت و حسن اجرای امور محوله مورد تصدیق آقایان واقع شد، جناب عالی را برای بار دیگر به مقام محترم ریاست دیوان عالی کشور منصوب نمودم. از خداوند تعالی توفیق جناب عالی و سایر متصدیان را در خدمت به اسلام و مسلمین درخواست می نماید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

انتصاب مجدد حجج اسلام آقایان: لطف الله صافی، احمد جنتی و ابولقاسم خزعلی به عضویت شورای نگهبان

تاریخ: 1365/03/22

انتصاب مجدد حجج اسلام آقایان: لطف الله صافی، احمد جنتی و ابولقاسم خزعلی به عضویت شورای نگهبان

بسمه تعالی
با تشکر وافر از زحمات ارزنده حضرات فقهای محترم شورای نگهبان دامت برکاتهم، چون ادامه این خدمت بزرگ به اسلام و جمهوری اسلامی امری ضروری است و حضرات فقهای مذکور در متن، لیاقت و تعهدشان محرز است و در مدت طولانی این خدمت، آشنایی وافر به مسائل جاریه دارند، برای دوره جدید نیز خود حضرات حجج اسلام آقای حاج آقا لطف الله صافی و آقای حاج شیخ احمد جنتی و آقای حاج شیخ ابوالقاسم خزعلی ایدهم الله تعالی را به عضویت در شورای محترم نگهبان منصوب نمودم.
از خداوند تعالی مزید توفیق آنان در این خدمت را خواهانم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام تسلیت به حجت الاسلام سید علی خامنه ای به مناسبت رحلت والد ایشان

تاریخ: 1365/04/15

پیام تسلیت به حجت الاسلام سید علی خامنه ای به مناسبت رحلت والد ایشان

بسمه تعالی
جناب حجت الاسلام آقای حاج سید علی خامنه ای رئیس محترم جمهور دامت افاضاته
رحلت والد معظم جناب عالی که عمری با علم و تعهد و تقوا بسر بردند، موجب تأسف گردید. این مصیبت را به جناب عالی و اخوان محترم و خاندان جلیل تسلیت گفته، سلامت و موفقیت آن جناب را از خدای تعالی مسألت دارم.
والسلام علیکم و رحمةالله
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

اجازه مصرف سهم مبارک امام (ع) برای احداث مدارس آموزش و پرورش

تاریخ: 1365/04/26

اجازه مصرف سهم مبارک امام (ع) برای احداث مدارس آموزش و پرورش

بسمه تعالی
چنانچه قبلاً هم تذکر داده ام، مقصود این جانب این است که کسانی که مجازند مقداری از سهم مبارک امام (ع) را شخصاً در موارد مقرره شرعیه صرف کنند، از این مقدار مجاز می توانند به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند تا وسایل آموزش و پرورش فرزندانشان بهتر فراهم شود.
امید است جناب آقای وزیر محترم آموزش و پرورش و سایر دست اندرکاران در این خدمت ارزنده موفق باشند.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی به مناسبت میلاد خجسته حضرت امام رضا (ع)

تاریخ: 1365/04/28

دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی به مناسبت میلاد خجسته حضرت امام رضا (ع

بسم الله الرحمن الرحیم
این عید سعید به همه ملت ها خصوصاً ملت ایران و خصوصاً رزمندگان ما انشاءالله مبارک باشد. خداوند انشاءالله شما پیروان اسلام را حفظ کند که در راه اسلام، در راه ملت خودتان کوشش کنید انشاءالله.
آن چیزی که می خواهم عرض کنم این است که ما و شما پیروان مکتبی هستیم که این مکتب، ائمه هدی علیهم السلام جریان دهنده او بودند بعد از رسول خدا و حضرت رضا سلام الله علیه که مهمان ما ایرانی ها هست و ما مفتخریم به این که زیر سایه ایشان هستیم، مجری این بودند. ماها پیروان آنها هستیم و پیروان آنها باید لااقل یک پرتوی از آن چیزی که آنها داشتند تحصیل کنند و دقت کنند و کوشش کنند که تحصیل بکنند. آنها تمام عمر خودشان را صرف کردند برای اسلام. تاریخ، از پیغمبر اسلام آن طور نقل می کند، از ائمه هدی هم نقل می کند که اینها دایماً مشغول مجاهده بودند، علاوه بر آن مجاهدات معنوی که فوق طاقت ماهاست، مشغول مجاهده بودند برای تحکیم مبانی اسلام و کوتاه کردن دست کسانی که به ملت ها ظلم می کنند، منتها هر کدام به آن مقداری که آن وقت قدرت داشتند. و مع الاسف نگذاشتند که آن قدرتی که باید، برای آنها حاصل بشود تا ما طعم او را بچشیم و بتوانیم تبعیت کنیم. اما امروز ما در یک کشوری هستیم که به حسب واقع و به حسب ادعای همه ماها کشوری است که اسلامی است و برای اسلام خدمت می شود، این یک وظایفی دارد که ما باید در آن وظایف کوشا باشیم. وظیفه ای که از همه وظایف بالاتر است این است که اخلاص داشته باشیم برای کارهایی که می کنیم. شما گمان نکنید که اتکاء به ماورای خدا برای ما بتواند یک کارگشایی بکند، اتکاء به خدا بکنید. اگر ما یک روز اتکاء خودمان را از خدا برداشتیم و روی نفت گذاشتیم یا روی سلاح گذاشتیم، بدانید که آن روز، روزی است که ما رو به شکست خواهیم رفت. شما امروز بحمدالله موجب سرافرازی ملت ایران شدید و ملت ایران هم موجب سرافرازی اسلام. و اخلاص پیدا کنید در کارهای خودتان، اتکاء خودتان را به خدای تبارک و تعالی قوی کنید که نصر و نصرت بدون اتکاء او حاصل نمی شود.
شما ملاحظه کنید الان قدرت های بزرگی که اتکاء دارند به آن سلاح های عجیب و غریب خودشان، در اضطراب دارند زندگی می کنند. گمان نکنید که کاخ سفید و کرملین الان آرام نشسته اند و

صحیفه نور جلد 20 صفحه 12

با وضع آرام زندگی می کنند. آنها با اضطراب زندگی می کنند و این اضطراب برای این است که آنها تبع شیطان هستند و شیطان نمی گذارد که طمانینه پیدا بشود در قلب انسان. شما هم بخواهید که اضطراب نداشته باشید و بخواهید که ایمانتان را قوی بکنید، بدانید که نصرت دنبالش است. اول باید اخلاصتان را قوی بکنید، ایمانتان را قوی بکنید بعد دنبال کار بروید به آن طوری که خدای تبارک و تعالی امر فرموده است. و این اخلاص و ایمان، شما را تقویت می کند و روحیه شما را بالا می برد و نیروی شما جوری می شود که هیچ قدرتی نمی تواند مقابله بکند. امروز هم که می بینید همین طور است، الان همین طور است که قدرت های بزرگ هم با شما مقابله نمی توانند بکنند. یعنی آنها خودشان به اضطراب هایی گرفتار هستند که آن اضطراب ها نمی گذارد که وارد بشوند در یک کارهای دیگری.
و من به شما سفارش می کنم که بعد از اخلاص، اتحاد را، وحدت را. اگر اخلالی به این وحدت شیاطین پیدا بکنند و بتوانند اخلال بکنند به وحدت شما رزمندگان، بدانید که شما گرفتار آن (کید) شیطانی شدید و شکست همراهش است.
کوشش کنید که در بین، این نباشد که من ارتشی هستم یا سپاهی هستم، من بسیجی هستم. همه احساس این را کنید که ما خدمتگزار اسلامیم. وقتی بنا شد همه خدمتگزار اسلام باشید، اختلاف دیگر پیش نمی آید. شما بدانید که اگر تمام انبیا علیهم السلام در یک عصر مجتمع می شدند، هیچ اختلافی نداشتند. اختلاف برای این است که انسان، هر کسی می خواهد پیش خودش، برای خودش یک کاری انجام بدهد، هر اختلافی از هوای نفس پیدا می شود. وقتی انسان بخواهد برای خودش یک مسأله ای را درست کند، می بیند که آن رفیقش شاید جلو بیفتد، این یک قدری جلوتر می رود، او یک قدر، یک وقت می بینید که اختلاف حاصل می شود.
الان در این مقطع زمانی که ما موجود هستیم و می بینید که همه قدرت ها بر خلاف ما دارند فعالیت می کنند و استثنائش بسیار کم است، شما اگر در داخل خودتان یک خللی پیدا بشود، یک اختلافی پیدا بشود خدای نخواسته و انشاءالله نخواهد شد و اگر خدای نخواسته شیاطین بخواهند یا شیاطین داخلی یا شیاطین خارجی - رسانه های گروهی بخواهند یک اختلالی ایجاد کنند، شما بدانید که علاوه بر این که در این جا شکست خوردید، در آن عالم هم پیش خدا مسؤول هستید، برای این که حفظ جمهوری اسلامی یک فریضه است بر همه ما و ما اگر چنانچه این فریضه را به درستی بخواهیم انجام بدهیم، باید همه با هم همراه باشیم. یعنی نه همین شما، نه همین سپاه و عرض کنم ارتش، نه همین قوای مسلحه ما، همه ایران، همه افراد ایران از روحانیون گرفته تا بازاری ها تا مجلس تا همه جا، وقتی همه اینها هم شدند یک قدرت، یک قوه هستند و این قوه می تواند در مقابل همه چیز ایستادگی کند. و بدانید که امروز که از جهات دیگر مأیوس شدند، از جهات این که در جبهه ها آنها یک پیشرفتی بکنند یا بتوانند (فاو) را برگردانند یا بتوانند در مهران کاری بکنند، آنها مأیوس شدند، از این نکته مأیوس نیستند که بین خودتان بیایند ایجاد کنند اختلاف را، این اختلاف از زبان هر کس باشد، از زبان هر موجودی باشد، این زبان، زبان شیطان است، چه از زبان یک روحانی باشد، چه از زبان یک مقدس

صحیفه نور جلد 20 صفحه 13

باشد، چه از زبان یک نمازگزار باشد و چه از سایر زبان ها، بدانید که این زبان، زبان شیطان است و گاهی هم خود آن آدم ملتفت نیست که تحت تأثیر شیطان است یا زبان شیطان در او دارد فعالیت می کند.
بنابراین، از امور مهمه ای که بر همه ما واجب است دفاع از اسلام، دفاع از جمهوری اسلامی است و آن بستگی دارد به وحدت، هر کس در هر لباسی باشد و در هر مکانی باشد و زبانش / به / جریان پیدا کند برای این که ولو به واسطه هایی بخواهد ایجاد اختلاف بکند بین شما، این از جنود ابلیس است و مطرود است پیش خدا و مسؤول است پیش خدا ولو این که یک آدمی باشد که نماز شبش ترک نمی شود. این مسأله، مسأله مهمی است، مسأله وحدت بین شما و وحدت همه قشرهای مختلف ایرانی یک امر مهمی است برای حفظ کیان اسلام که واجب است بر همه ما، چنانچه بر همه واجب است که به هر طور می توانیم دفاع کنیم از اسلام. امروز قضیه، قضیه دفاع است، دفاع از یک قدرت هایی که می خواهند حمله کنند، می خواهند به هر طوری شده است باز شما را و ما را برگردانند به اسارت اولی و این دفعه اگر اینها خدای نخواسته یک قدرتی پیدا کنند، مثل سابق نیست، آنها اساس اسلام را از بین می برند برای این که دیدند اسلام است که می تواند کار بکند و در مقابل بایستد. و این یک فریضه ای است بر همه ما، از اهم فرایض است حفظ اسلام. یعنی حفظ اسلام از حفظ احکام اسلام بالاتر است. اساس اسلام اول است، دنبال او اساس احکام اسلام است. بر همه ما، بر همه شما به مقداری که قدرت داشته باشیم، به مقداری که توانایی داشته باشیم واجب است که جدیت کنیم در این که این دفاع مقدس را ما به طور شایسته عمل بکنیم.
شما در جبهه ها هیچ نگذارید آرامش پیدا کند دشمن، اگر بگذارید آرامش پیدا کند می رود و تجهیز زیادتر می کند و شما را به زحمت می اندازد. باید نگذارید که او یک شب از اضطراب بیرون بیاید، الان در اضطراب هستند، نگذارید که آنها از اضطراب بیرون بیایند و ثانیا همه ملت ایران باید در این امر شرکت داشته باشند. مسأله، مسأله یک حکومت نیست، مسأله، مسأله یک جنبه نیست، مسأله، مسأله اسلام است. مسأله اسلام. یعنی بر زن و مرد این کشور واجب است که دفاع کنند، هر کس به اندازه ای که می تواند باید دفاع بکند و این دفاع را باید تعقیب بکنیم تا انشاءالله به پیروزی هایی که خدای تبارک و تعالی می خواهد، برسیم که من امیدوارم که خداوند به همه شما توفیق عنایت کند، همه شما را حفظ کند و وحدتتان را حفظ کند و جدیت تان را دوچندان کند و شما مطمئن باشید که شما پیروزید، برای این که کسی که برای خدا عمل می کند پیروز است.
این پیروزی برای شما هست، خدا وعده کرده است که اگر نصرت کنید خدای تبارک و تعالی را، شما را نصرت می کند. نصرت ها هم که همه دیدید و همه اوقات دیدید که چه نصرت هایی حاصل شده است و حاصل می شود و حاصل خواهد شد.
مطمئن باشید، قلب هایتان قوی باشد و - هیچ - از هیچ امری نترسید، از هیچ قدرتی نترسید، این قدرت ها قدرت هایی نیستند که بتوانند با اسلام مقابله کنند. شما انشاءالله امیدوارم که موفق باشید و انشاءالله من هم که دعا می کنم به شما و واقعاً مفتخرم به این که ما یک وقتی واقع هستیم که یک همچو

صحیفه نور جلد 20 صفحه 14

ملتی داریم و یک همچو سپاهی داریم و یک همچو ارتشی داریم و یک همچو قوای مسلحه ای داریم و یک همچو ملت و اشخاصی داریم و همچو دست اندرکارانی داریم که همه آنها انشاءالله برای خدا عمل می کنند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

موافقت با پیشنهاد انتصاب سرکار سرهنگ حسین حسنی سعدی به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی

تاریخ: 1365/05/11

موافقت با پیشنهاد انتصاب سرکار سرهنگ حسین حسنی سعدی به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
با تقدیر از زحمت های طاقت فرسای سرکار سرهنگ صیاد شیرازی که با تعهد کامل به اسلام و جمهوری اسلامی در طول دفاع مقدس، از هیچ گونه خدمتی به کشور اسلامی خودداری نکرده و امید است در آینده نیز در هر مقامی باشد، موفق به ادامه خدمت های ارزنده خود باشد، با پیشنهاد مذکور موافقت نموده و سرکار حسین حسنی سعدی را به فرماندهی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی منصوب می نمایم.
امید است خدای تعالی به ایشان توفیق خدمت به اسلام و ایران و جمهوری اسلامی را مرحمت فرماید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام به زائران بیت الله الحرام

تاریخ: 1365/05/16

پیام به زائران بیت الله الحرام

بسم الله الرحمن الرحیم
و اذان من الله و رسوله الی الناس یوم الحج الاکبر ان لله بری من المشرکین و رسوله.
صدق الله العلی العظیم
ستایش و نیایش مخصوص ذات مقدسی است که با عنایات خاص خود و فرو فرستادن وحی بر انبیای عظام - از آدم صفی الله تا محمد حبیب الله علیهم صلوات الله و سلم - راه و روش چگونه زیستن و برای چه آفریده شدن و مقصد آفرینش را بر جامعه بشری آموخت. و درود بی پایان بر پیامبران اولوالعزم چون ابراهیم بت شکن و موسای طاغوت برانداز و عیسای مسیح که اگر فرصت یافته بود همانند آنان بود، و محمد شکننده تمامی بت ها و برائت جوینده از تمامی مشرکان و ستمکاران. و سلام جاویدان بر ائمه مسلمین، این راهگشایان پیکارگری علیه ستمکاران مسلمان نما و جباران غاصب حقوق الله و حقوق الناس و کج فهمان داغ بر پیشانی. و سلام بر آن ابراهیم خلیل الله که یک تنه بر بت ها و بت پرست ها یورش برد و از تنهایی و آتش نهراسید، و آن موسای کلیم الله که با عصای چوپانی بر فرعونیان خروش کشید و از بی کسی باک نداشت. و سلام و درود بر محمد حبیب الله که به تنهایی قیام کرد و تا آخرین ساعات زندگانی با کفار ظلم پیشه به جنگ برخاست و از کمی عده و عده ننالید. و سلام بر مسلمانان صدر اسلام که با اندک تدارکات جنگی به سلاطین جور روم و ایران تاختند و از کمی یاران به خود ترس راه ندادند. و درود بی پایان بر علی بن ابی طالب که با دژخیمان به صورت مسلمان و مقدس نماهای بدتر از کفار جنگید و از هیچ قدرتی نهراسید. و سلام بر حسین بن علی که با یاران معدود خویش برای برچیدن بساط ظلم غاصبان خلافت بپاخاست و از ناچیز بودن عده و عده به خود خیال سازش با ستمگر را راه نداد و کربلا را قتلگاه خود و فرزندان و اصحاب معدودش قرار داد و فریاد (هیهات مناالذله) اش را به گوش حق طلبان رساند که در نظر دنیاگرایان و ملت پرستان، آنچه از این اولیای معظم الهی صادر شده بر خلاف عقل و شرع است. قیام بدون تجهیزات کافی را عقل آنان نمی پسندد و شرع آنان اجازه نمی دهد. و نیز به عقیده آنان حرکت از کشوری به کشوری دیگر که دارای حکومت و تشکیلاتی می باشد، مخالف با عقل و ملیت بوده و بالاخره مخالف با موازین شرعی و الهی است و همچنین صلح با نمرودیان و فرعونیان و ملحدان و ستمگران و سازش با ظالمان به صورت مسلمان و با زهد فروشان داغ بر پیشانی، طریق صواب و عقل و شرع بوده و هست. و با این

صحیفه نور جلد 20 صفحه 17

انگیزه تسلیم و سازش با آمریکای جهانخوار و وابستگان به او لزوم عقلی و شرعی دارد و تخلف از آن مخالف شرع و عقل است. و دفاع از ملت مظلوم عراق که زیر چکمه دژخیمان به جان آمده اند و فوج فوج علمای عظام و ابرار بی پناه آنان را به شهادت می رسند و زنان و کودکان آنان زیر لگدهای ستمگران می سوزند و می میرند و فریاد (یا للمسلمین) می کشند، بر خلاف عقل و شرع می باشد! این انگیزه ملی گرایی و خلود در ارض است که مصالح مسلمانان را فراموش کرده و دفاع از مصالح مسلمین را در حصار ملت خاص قرار داده و قلم سرخ بر قرآن کریم و احادیث رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم و ائمه معصومین علیهم السلام و سیره مستمره انبیای عظام و اولیای معظم علیهم السلام در طول تاریخ کشیده است.
ملت غیور متعهد ایران در آن روزهای سخت مصیبت بار که دشمن جنایتکار از زمین و هوا و دریا غافلگیرانه به کشورشان حمله کرد و قسمت عظیمی از آن را متصرف شد و جنایتکاران داخل و قدرت های بزرگ خارج و عمالشان در سطح کشور به خرابکاری و قتل و غارت دست زدند، با ارتش از هم پاشیده و قوای مسلح ناچیز آرایش ندیده فقط با اتکال به خدای متعال و نیروی ایمان دشمن را با شکست و زبونی از کشور عزیز خود بیرون راند و هیچ گاه ضعف و سستی و زبونی به خود راه نداد و از شهادت استقبال نمود و به سازش و صلح با افعی زخم خورده تن در نداد و جز معدودی ضعیف القلب یا خیانتکار و دنیاطلب و راحت خواه که به اسلام و مصالح مسلمین اعتنایی نداشتند و ندارند، با ضعف و دلهره از صلح و صفا دم می زدند و می زنند و تعمد داشته و یا نمی دانستند که صلح با این جنایتکاران در هر موقع باعث بر باد دادن حیثیت اسلام و کشور اسلامی بوده و نیز موجب گرفتاری همیشگی میهن عزیزمان در چنگال ابرقدرت هاست.
اکنون که با عنایات خداوند تعالی و توجه بقیه الله روحی فداء نظام جمهوری اسلامی ما از هر جهت در موضع قدرت قرار گرفته است و ارتش نیرومند و سپاه عظیم مؤمن سلحشور و قوای مسلح قدرتمند و ملت حاضر در صحنه دارد و پشت دشمن را در ابعاد مختلف شکسته است، برایمان سازش و صلح تحمیلی بدتراز جنگ چه معنی دارد؟ چه کسی است که نمی داند صلح طلبی دشمن برای مجهز شدن بیشتر و غافلگیری ای است، که جمهوری اسلامی باید برای احتراز از آن در طول بیش از هزار کیلومتر قوای مجهز آماده داشته باشد؟ و کیست که نداند صلح با این حزب به رسمیت و شرعیت شناختن حکومت بعث است که با قتل و جنایت بر یک کشور اسلامی حکومت می کند؟ و کیست که نداند این امر از بزرگترین گناهان است و از واضح ترین خیانت ها به مسلمین است؟ ملت عزیز ما با تعهدی که به اسلام دارند، جنگ را تا سرحد شهادت و لقاءالله که از بزرگترین آمال اولیای خدا و ارباب معرفت است ادامه می دهند، گرچه آن را بیخبران نابودی انگارند و مادیگرایان لقاءالله را نابودی لقب می دهند.
اکنون که حجاج بیت الله الحرام از خانه تن و دنیا مهاجرت الی الله و رسوله، که خانه دل است می کنند و همه چیز محبوب حقیقی در ورای آنان است بلکه چیزی جز او نیست که درون و برون

صحیفه نور جلد 20 صفحه 18

داشته باشد، باید بدانند که حج ابراهیمی محمدی صلی الله علیهما و آلهما سال هاست غریب و مهجور است، هم از جهات معنوی و عرفانی و هم از جهات سیاسی و اجتماعی و حجاج عزیز تمامی کشورهای اسلامی باید بیت خدا را در همه ابعادش از این غربت درآورند، اسرار عرفانی و معنویش به عهده عرفای غیر محجوب. و ما اینک با بعد سیاسی و اجتماعی آن سر و کار داریم که باید گفت فرسنگ ها از آن دوریم. ما مأمور به جبران مافات هستیم. این کنگره سراپا سیاست که به دعوت ابراهیم و محمد صلی الله علیهما و آلهما برپا می شود و از هر گوشه دنیا و از هر فج عمیق در آن اجتماع می کنند، برای منافع ناس است و قیام به قسط است و در ادامه بت شکنی های ابراهیم و محمد است و طاغوت شکنی ها و فرعون زدودن های موسی است. و کدام بت به پایه شیطان بزرگ و بت ها و طاغوت های جهانخوار می رسد که همه مستضعفان جهان را به سجده خود و ستایش خویش فراخوانند و همه بندگان آزاد خدای تعالی را بنده فرمانبردار خویش دانند؟
در فریضه حج که لبیک به حق است و هجرت به سوی حق تعالی به برکت ابراهیم و محمد است، مقام (نه) بر همه بت ها و طاغوت هاست و شیطان ها و شیطان زاده هاست. و کدام بت از شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار و شوروی ملحد متجاوز بزرگتر و کدام طاغوت و طاغوتچه از طاغوت های زمان ما بالاترند؟
در لبیک لبیک (نه) بر همه بت ها گویید و فریاد (لا) بر همه طاغوت ها و طاغوتچه ها کشید و در طواف حرم خدا که نشانه عشق به حق است، دل را از دیگران تهی کنید و جان را از خوف غیر حق پاک سازید و به موازات عشق به حق از بت های بزرگ و کوچک و طاغوت ها و وابستگان شان برائت جویید که خدای تعالی و دوستان او از آنان برائت جستند و همه آزادگان جهان از آنان بری هستند.
و در لمس (حجرالاسود) بیعت با خدا بندید، که با دشمنان او و رسولانش و صالحان و آزادگان دشمن باشید و به اطاعت و بندگی آنان هر که باشد و هر جا باشد سر ننهید و خوف و زبونی را از دل بزدایید که دشمنان خدا و در رأس آنان شیطان بزرگ زبونند، هر چند در ابزار آدمکشی و سرکوبی و جنایتشان برتری داشته باشند.
و در سعی بین صفا و مروه، با صدق و صفا سعی در یافتن محبوب کنید که با یافتن او همه یافت های دنیاوی گسسته شود و همه شک ها و تردیدها فرو ریزد و همه خوف و رجاهای حیوانی زایل شود و همه دلبستگی های مادی گسسته شود و آزادگی شکفته گردد و قید و بند شیطان و طاغوت که بندگان خدا را به اسارت و اطاعت کشند، در هم ریزد.
و با حال شعور و عرفان به مشعرالحرام و عرفات روید و در هر موقف به اطمینان قلب بر وعده های حق و حکومت مستضعفان بیفزایید و با سکوت و سکون تفکر در آیات حق کنید و به فکر نجات محرومان و مستضعفان از چنگال استکبار جهانی باشید و راه های نجات را از حق، در آن

صحیفه نور جلد 20 صفحه 19

مواقف کریمه طلب کنید.
پس به منا روبد و آرزوهای حقانی را در آن جا دریابید که آن قربانی نمودن محبوبترین چیز خویش در راه محبوب مطلق است. و بدانید تا از این محبوب ها که بالاترینش حب نفس است و حب دنیا تابع آن است، نگذرید به محبوب مطلق نرسید و در این حال است که شیطان را رجم کنید و شیطان از شما بگریزد. و رجم شیطان را در موارد مختلف با دستورهای الهی تکرار کنید که شیطان و شیطان زادگان همه گریزان شوند. و شرط همه مناسک و مواقف برای رسیدن به آرزوهای فطری و آمال انسانی، اجتماع همه مسلمانان در این مراحل و مواقف و وحدت کلمه تمامی طوایف مسلمین است بدون اعتنا به زبان و رنگ و قبیله و طایفه و مرز و بوم و عصبیت های جاهلی، و هماهنگ خروشیدن بر دشمن مشترک است که دشمن اسلام عزیز است و در این عصر از آن سیلی خورده است و آن را مانع غارتگری های خود می داند و با تفرقه افکنی و نفاق پراکنی می خواهد این مانع ملموس را از سر راه خود بردارد. و عمال مزدور آنان که در رأس آنها آخوندهای حسود دنیاگرای درباری اند و در هر جا و هر وقت خصوصاً در ایام حج و مراسم الهی آن، مأمور اجرای این مقاصد شوم می باشند. مسلمانان در مواقف و مراسم این عبادت که یکی از مقاصد بزرگ آن اجتماع مسلمین از تمام بقاع زمین برای منافع مستضعفان جهان است و کدام نفع بالاتر از کوتاه کردن دست جهانخواران از ممالک اسلامی است لازم است با هوشیاری مراقب اعمال ضداسلامی و قرآنی این عمال خبیث و آخوندهای نفاق افکن باشند و آنان را که با نصحیت به اسلام و منافع مسلمین وقعی نخواهند گذاشت، از خود برانند که اینان از طاغوتیان شیطان تر و پست ترند.
اینک این جانب به تذکراتی که لازم می دانم، حسب معمول می پردازم و از خداوند توفیق همگان را برای خدمت به اسلام می خواهم:
1 - به زایران بیت الله الحرام ایدهم الله تعالی عرض می کنم که اعمال و مناسک را به طور دقیق از روحانیون محترم که در کاروان ها هستند فراگیرید و به هیچ عملی بدون راهنمایی آنان دست نزنید، چه بسا باشد که خدای نخواسته با سهل انگاری، عملتان باطل شود و جبران را تا آخر نتوانید بکنید و یا به احرام باقی بمانید و در برگشت موجبات زحمت خود و نزدیکان خویش شوید و این یک تکلیف شرعی است که از آن غفلت نباید کرد. و به روحانیون محترم عرض می کنم که علاوه بر آن که مسائل را به طور وضوح که همه کس بفهمد در جلسات متعدد به گروه خود یاد دهید، در وقت اعمال آنان نیز مواظب آنها باشید و آنها را هدایت فرمایید.
2 - به زایران محترم تذکر می دهم که در این مواقف معظمه و در طول سفر به مکه مکرمه و مدینه منوره، از انس با قرآن کریم این صحیفه الهی و کتاب هدایت غفلت نورزند که مسلمانان هر چه دارند و خواهند داشت در طول تاریخ گذشته و آینده از برکات سرشار این کتاب مقدس است. و از همین فرصت از تمامی علمای اعلام و فرزندان قرآن و دانشمندان ارجمند تقاضا دارم که از کتاب مقدسی که (تبیان کل شی) است و صادر از مقام جمع الهی به قلب نور اول و ظهور جمع الجمع تابیده

صحیفه نور جلد 20 صفحه 20

است، غفلت نفرمایند. این کتاب آسمانی - الهی که صورت عینی و کتبی جمیع اسماء و صفات و آیات و بینات است و از مقامات غیبی آن دست ما کوتاه است و جز وجود اقدس جامع (من خوطب به) از اسرار آن کسی آگاه نیست و به برکت آن ذات مقدس و به تعلیم او خلص اولیای عظام دریافت آن نموده اند و به برکت مجاهدات و ریاضت های قلبیه، خلص اهل معرفت به پرتوی از آن به قدر استعداد و مراتب سیر بهره مند شده اند و اکنون صورت کتبی آن که به لسان وحی بعد از نزول از مراحل و مراتب، بی کم و کاست و بدون بک حرف کم و زیاد به دست ما افتاده است، خدای نخواسته مباد که مهجور شود و گرچه ابعاد مختلفه آن و در هر بعد مراحل و مراتب آن از دسترس بشر عادی دور است لکن به اندازه علم و معرفت و استعدادهای اهل معرفت و تحقیق در رشته های مختلف، به بیان ها و زبان های متفاوت نزدیک به فهم از این خزینه لایتناهای عرفان الهی و بحر مواج کشف محمدی صلی الله علیه و آله و سلم بهره هایی بردارند و به دیگران بدهند و اهل فلسفه و برهان با بررسی رموزی که خاص این کتاب الهی است و با اشارات از آن مسائل عمیق گذشته، براهین فلسفه الهی را کشف و حل کرده، در دسترس اهلش قرار دهند. و وارستگان صاحب آداب قلبی و مراقبات باطنی رشحه و جرعه ای از آنچه قلب عوالم از (ادبنی ربی) دریافت فرموده، برای تشنگان این کوثر به هدیه آورند و آنان را مؤدب به آداب الله تا حد میسور نمایند. و متقیان تشنه هدایت بارقه ای از آنچه به نور تقوا از این سرچشمه جوشان (هدی للمتقین) هدایت یافته اند، برای عاشقان سوخته هدایت الله به ارمغان آورند. و بالاخره هر طایفه ای از علمای اعلام و دانشمندان معظم به بعدی از ابعاد الهی این کتاب مقدس دامن به کمر زده و قلم به دست گرفته و آرزوی عاشقان قرآن را برآورند و در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و جنگ و صلح قرآن وقت صرف فرمایند تا معلوم شود این کتاب سرچشمه همه چیز است. از عرفان و فلسفه تا ادب و سیاست، تا بیخبران نگویند عرفان و فلسفه بافته ها و تخیلاتی بیش نیست و ریاضت و سیر و سلوک کار درویشان قلندر است، یا اسلام به سیاست و حکومت و اداره کشور چکار دارد که این کار سلاطین و روسای جمهور و اهل دنیاست. یا اسلام دین صلح و سازش است و حتی از جنگ و جدال با ستمکاران بری است. و به سر قرآن آن آورند که کلیسای جاهل و سیاستمداران بازیگر به سر دین مسیح عظیم الشان آوردند.
هان ای حوزه های علمیه و دانشگاه های اهل تحقیق! بپاخیزید و قرآن کریم را از شر جاهلان متنسک و عالمان متهتک که از روی علم و عمد به قرآن و اسلام تاخته و می تازند، نجات دهید. و این جانب از روی جد، نه تعارف معمولی، می گویم از عمر به باد رفته خود در راه اشتباه و جهالت تاسف دارم. و شما ای فرزندان برومند اسلام! حوزه ها و دانشگاه ها را از توجه به شوونات قرآن و ابعاد بسیار مختلف آن بیدار کنید. تدریس قرآن در هر رشته ای از آن را محط نظر و مقصد اعلای خود قرار دهید. مبادا خدای ناخواسته در آخر عمر که ضعف پیری بر شما هجوم کرد از کرده ها پشیمان و تاسف بر ایام جوانی بخورید همچون نویسنده.
3 - باید بدانیم حکمت آن که این کتاب جاوید ابدی که برای راهنمایی بشر به هر رنگ و

صحیفه نور جلد 20 صفحه 21

ملیت و در هر قطب و قطر، تا قیام ساعت نازل گردیده است، آن است که مسائل مهم حیاتی را چه در معنویات و چه در نظام ملکی زنده نگه دارد و بفهماند که مسائل کتاب برای یک عصر و یک ناحیه نیست. و گمان نشود قصد ابراهیم و موسی و محمد علیهم و علی آلهم السلام مخصوص به زمان خاصی است. فریاد برائت از مشرکان مخصوص به زمان خاص نیست، این دستور است و جاوید، در صورتی که مشرکان حجاز منقرض شده اند. و (قیام ناس) مختص به زمانی نیست و دستور هر زمان و مکان است و در هر سال در این مجمع عمومی بشری از جمله عبادات مهم است الی الابد. و همین است نکته سفارش اکید ائمه مسلمین علیهم السلام بر اقامه عزای سید مظلومان تا آخر ابد و فریاد مظلومیت آل بیت رسول الله صلی الله علیه و آله و ظالمیت بنی امیه علیهم لعنه الله با آن که بنی امیه منقرض شده اند، فریاد مظلوم بر سر ظالم است. و این پرخاش و فریاد باید زنده بماند و برکاتش امروز در ایران در جنگ با یزیدیان واضح و ملموس است. و لازم است حجاج بیت الله الحرام در این مجمع عمومی و سیل خروشان انسانی فریاد برائت از ظالمان و ستمکاران را هر چه رساتر برآورند و دست برادری را هر چه بیشتر بفشارند و مصالح عالیه اسلام و مسلمین مظلوم را فدای فرقه گرایی و ملی گرایی نکنند و برادران مسلم خود را هر چه بیشتر متوجه به توحید کلمه و ترک عصبیت های جاهلی که جز به نفع جهانخواران و وابستگان آنان تمام نمی شود بنمایند، که این خود نصرت خداوند تعالی است و وعده حق تعالی به امید واثق شامل حالشان می شود. و اگر خدای نخواسته از عمال جهانخواران که در رأس آنان آخوندهای جیره خوار تفرقه افکن واقع اند پیروی کنند، به معصیت بزرگی دست زده اند و مشمول غضب قادر جبار خواهند شد و در قید و بند ابرقدرت ها باقی خواهند ماند و باید به خداوند از آن پناه برد.
4 - از زایران محترم کشور ایران تقاضا دارم که توجه کنند از چه کشوری می روند و به سوی کی رو آورده اند. از کشوری می روند که برای اسلام عزیز و اجرای احکام نورانی آن به جای احکام طاغوت بپاخاسته و زن و مرد و پیر و جوان هر چه داشته اند فدا کردند. جوانان عزیز متعهدی که هر یک از آنها ارزش های الهی ای دارند که ما از درک آن عاجزیم، شهید شده اند و معلول گردیده اند و به اسارت در آمده اند و ملتی که مشتاقانه در راه خدا از جان و مال و منال خود گذشته اند و داغ عزیزان خود را به جان خریده اند. و به سوی کشوری می روند که خانه خداوند تعالی و کعبه آمال انبیای عظام و اولیاء کرام و محط وحی و مهبط جبرئیل امین و ملائکه الله است. به سوی خدا می روند تا هر حرکت و سکونشان الهی باشد و به سوی قربانگاه اسماعیل عزیز می روند که دستور گذشتن از هر چیز را در راه او به ما داد و به سوی مدینه محمد صلی الله علیه و آله می روند تا محمدی شوند و چگونه زیستن و چگونه مجاهدت کردن و چگونه رفتن به سوی معشوق را بیاموزند. رفته اند به سوی قبر رسول عظیم الشان و قبور اولیای عظیم المنزله ای که لحظه ای به دنیا و زخارف آن توجه نکرده اند و به جز به خدا و اوامر او نیندیشیده اند و به جز رضای او قدم برنداشته اند، پس آگاه باشید که از کجا به کجا می روید. پس تکلیف شما جداً زیاد است و حرکات و اعمال شما علاوه بر آن که در محضر حق تعالی و

صحیفه نور جلد 20 صفحه 22

حضور اوست و در مراقبت اولیاء الله و ملائکه الله است، در پیش چشمان هزاران زایری است که از کشورهای اسلامی و از سراسر جهان به آن جا آمده اند و چه بسا تحت تأثیر تبلیغات دامنه دار رسانه های گروهی دشمنان اسلام و ایران قرار گرفته اند که از هر صبح تا شام بسیاری از وقت خود را صرف دروغپردازی در باره اسلام و ملت ایران و دست اندرکاران خدمتگزاران این کشور مظلوم کرده و می کنند و مردم بپاخاسته این مرز و بوم را به غیر از آنچه هستند معرفی می کنند، که شاید به واسطه این تبلیغات بسیاری از مردم ملسمان جهان یا باور نموده یا در ابهام بسر برند.
و نیز از ملت عزیزمان، معلولین و شهیدان زنده و بازماندگان و وابستگان به آنان که در کاروان ها کم نیستند، مراقب اعمال شما هستند و اینک شمایید و این بار سنگین امانت الهی و تکلیف اسلامی و وجدان و فطرت خود، یا انشاءالله تعالی به پاس خون شهیدان و به پاس آبروی اسلام و ملت مظلوم عزیزتان با سرافرازی منادی حق و مبلغ عملی و قولی اسلام و جمهوری اسلامی می شوید و علاوه بر ثواب عظیم زیارت بیت الله و قبور اولیای خدا به ویژه رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مورد عنایات حق تعالی و دعای بقیه الله ارواحنا لمقدمه الفداء و غریق رحمت باری تعالی و خیر و ثواب در دنیا و آخرت خواهید شد و یا خدای نخواسته منادی شیطان و مروج تبلیغات دشمنان اسلام و موجب هتک حرمت اسلام و جمهوری اسلامی و شهیدان شاهد و رنجدیدگان امت خود می شوید و دست رد الهی بر سینه شما نامحرمان می زنند.
اکنون شما عزیزان بر سر دوراهی سعادت ابدی و تحصیل رضای حق و خاصان او و شقاوت و محرومیت ابدی هستید و امیدوارم به برکت مواقیت و مواقف متبرکه و دعای ملت محروم که بدرقه راه شماست، از طبقه اول باشید و اسلام و شهدا و جانبازان و ملت و میهن خود را سرافراز کنید و دست رد به سینه دشمنان اسلام و مسلمانان زنید و دشمنان را مخذول و دل شکسته و دوستان را شاد نمایید و شما گرچه می دانید باید چه بکنید و از چه پرهیز نمایید لکن این جانب نیز برای ادای تکلیف و اتمام حجت به مهمات آنها اشاره می کنم:
الف - اخلاق کریمه انسانی اسلامی را با همه زوار از هر طبقه و هر طایفه و هر رنگ و هر زبان و هر کشور باشند، با دقت مراعات نمایید و در برخوردها و رفت و آمدها در جمیع اوقات و احوال و پیشامدها صبور و بردبار باشید و کریمانه با همه رفتار نمایید و در مقابل درشتی ها، نرمی و سلم و در مقابل بدرفتاری ها، خوبی و محبت کنید و برای رضای خداوند تعالی تحمل هر پیشامد بدی از هر کس باشد، با روی گشاده و سعه صدر نمایید که آن مواقف کریمه و بقاع شریفه محل نزاع و جدال نیست. و آن چنان کنید که معلوم شود شما از کشور امام صادق سلام الله علیه آمده اید و این خود یک خدمت شایان به اسلام و جمهوری اسلامی و هم میهنان عزیز است. و بدانید که پس از رجوع از سفر، لذت این امر را به طور شایسته خواهید برد، علاوه بر تحصیل رضای حق و پیامبر عظیم الشان صلی الله علیه و آله و حضرت بقیه الله روحی لمقدمه الفداء که شاهد و حاضر است.
ب - در راهپیمایی ها لازم است در وقت، کیفیت، شعار و امثال آنها از متصدیان امور پیروی

صحیفه نور جلد 20 صفحه 23

کنید و نظم و آداب اسلامی را به طور شایسته مراعات نمایید و به هیچ کس اجازه ندهید که سر خود و بدون دستور شعار دهد، که ممکن است عمال دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی که برای تفرقه افکندن و بدنام نمودن شما آمده باشند در بین شما نفوذ کنند و با تحریکات و شعارهای غلط مخالف اخلاق اسلامی، به آبروی شما و ملت شما و اسلام و مذهب لطمه وارد کنند و در هر صورت لازم است همه گوش به دستورات و شعارهای نماینده این جانب حجت الاسلام آقای کروبی و دیگر متصدیان امور فرا دهید و از غیر آنها جداً پرهیز نمایید.
ج - کالاهایی که در حجاز به حجاج محترم عرضه می شود، آنچه به آمریکاست مخالف با آرمان های اسلامی و اساساً مخالف با اسلام است و خریداری آنها کمک به دشمنان اسلام است و ترویج باطل است و از آنها باید احتراز شود. انصاف نیست که جوانان عزیز ما در جبهه ها جان دهند و جانبازی کنند و شما با خرید این کالاهابه جنایتکاران جنگی کمک کنید و به اسلام و جمهوری اسلامی و ملت مظلوم خود با این اعمال دهن کجی نمایید. شما برای خودتان یا دوستانتان می توانید چیزهای مناسب از خود ایران تهیه نمایید که به دشمنان ایران و اسلام کمک نشود. این جانب وظیفه خود را ادا نمودم و شمایید که در زیارت خدا و رسول، به دشمنان آنان کمک ننمایید و موجب سرافکندگی ملت و میهن خود نشوید. اینها تذکراتی است که به واسطه اهمیت آن در سال های قبل داده شد و تکرار آن وظیفه این جانب است.
5 - خوب است که سران کشورهای اسلامی در مسائل روز کشورهای اسلامی تحت ستم و ملت های مظلوم تحت چکمه های اجانب و غارتگرهای شیطان های بزرگ و سایر شیاطین که ذخایر غنی آنان را چپاول می نمایند و ملت ها در فقر و فاقه می سوزند، تفکر نموده و به خود آیند و خوف و وحشتی را که ابرقدرت ها با تبلیغات خود بر آنها تحمیل کرده اند تا مصالح کشور خود و سایر مسلمانان و مظلومان را نادیده گرفته و تن به مذلت مرگبار دهند، با ارزیابی صحیح سنجش نموده و با وجدان به قضاوت بنشینند و بیش از این برای خویش و کشورهای خود ننگ به بار نیاورند و در حال ملت و دولت ایران مطالعه کنند که خود را از زیر بار قلدرهای هر دو قطب خارج کرده و پرتو پیروزی آن و اسلام عزیز در سراسر جهان نورافشانی می کند و در راه شرف اسلام و عزت میهن اسلامی خویش بپاخاسته و دراین راه که همان راه انبیای عظام علیهم و آلهم السلام است، از همه چیز مادی خود گذشته و فریاد (هیهات مناالذله) را به گوش جهانیان رسانده است. و اگر دولت های منطقه به جای هماهنگ شدن با ملت ایران، کمک به حزب عفلقی عراق که اسلام زدایی جزء مرام آن است نمی کردند، در همان ماه های اول کوبیده شده بود و ملت عزیز اسلامی عراق از شر او راحت شده بودند و کشور ایران و عراق و سایر کشورهای منطقه با برادری زیست می نمودند. و اکنون نیز که بازیگران حرفه ای با ترفندهای مختلف می خواهند سلطه غارتگرانه سال های طولانی را حفظ و از وحدت مسلمین و از اسلام بزرگ سیلی خورده اند و سخت آشفته هستند، عمال معلوم الحال خود را به راه انداخته اند تا نگذارند اسلام به پیروزی برسد. همچون حسن مراکشی که با ملاقات و دست دوستی

صحیفه نور جلد 20 صفحه 24

دادن به (پرز) به اسلام و ملت های مسلمان به ویژه ملت عرب و فلسطین خیانت فاحش نابخشودنی نموده و بر ملت و دولت های اسلامی و عربی است که با برخورد قاطع دست این خیانتکار را قطع کنند. و چون حسین اردنی، این دلال دوره گرد خیانتکار که تا دولت های منطقه را به دام شیطان بزرگ نیندازد از پای نخواهد نشست. و چون (حسنی مبارک) نسخه دوم انورالسادات و دیگر خائنین به اسلام را از خود برانند که اینانند که شما را بازیچه خود قرار داده اند تا متعمداً یا بدون عمد سد راه شرف و عزت اسلام شوند.
ما از دولت های منطقه می خواهیم که دست از حمایت دشمنان اسلام و بشریت بردارند و بیش از این با مصالح اسلامی که مصالح خودشان و میهن شان و مظلومان جهان است معارضه نکنند و با همسویی و همکاری جمهوری اسلامی، دست رد به سینه فتنه گران و جهانخواران زنند و باید بدانند این حزب مرده زنده نخواهد شد (والعاقبه للمتقین) 
این جانب به حسب وظیفه اسلامی آنچه صلاح مسلمانان و حکومت های کشورهای منطقه است، گوشزد کردم و از خداوند متعال خواهانم آنان را به راه راست هدایت فرماید و از کجروی ها باز دارد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها