0

♥ بهترین رفیق ، خدا : ) ♥

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:♥ بهترین رفیق ، خدا : ) ♥

♥  بهترین رفیق  ، خدا : ) ♥

نه نیاز به وقت قبلی دارد
نه امروز و فردایت می کند!
صبح باشد یا شب
حالت خوش باشد یا ناخوش
لبخند بزنی یا گریه کنی

با لبخند همیشگی اش
شنونده‌ی حرفهایت است!

"خــــــدا" را می‌گویم 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 18 فروردین 1396  2:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خداوند
برای هرکس
همون قدر وجود داره 
که او به خداوند 
ایمان داره
این یک رابطه‌ی 
دو طرفه است.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 18 فروردین 1396  2:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

جمعه 18 فروردین 1396  2:32 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

ای رهنمای گم شدگان اهدنا الصراط
وی چشم راه روان اهدنا الصراط

در دوزخ هوا و هوس مانده‌ایم زار
گم کرده‌ایم راه جنان اهدنا الصراط

بگذشت عمر در لعب و لهو بی خودی
شاید تدارکی بتوان اهدنا الصراط

ره دور وقت دیر و شب تار و صد خطر
مرکب ضعیف و جاده نهان اهدنا الصراط

نی ره بسوی سود و نه سوی زیان بریم
ای از تو سود و از تو زیان اهدنا الصراط

از شارع هوا و هوس در نمی‌رویم
گاهی در این و گاه در آن اهدنا الصراط

رفتند اهل دل همه با کاروان جان
ما مانده‌ایم بی‌دل و جان اهدنا الصراط

گم گشت فیض و راه بجائی نمیبرد
ای "رهنمای گمشدگان" اهدنا الصراط

جمعه 18 فروردین 1396  2:33 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خدایا مرا دریاب . الهی و ربی من لی غیروک. خدای من !زندگی بدون عشق چقدر سخت است. عشق به تمام موجوداتی را که تو افریده ای .

عشق به فرزند . عشق به والدین . عشق به خانواده. و دوستان . ای مهربان خدای من !قلبم را مملو از عشق کن . چرا که زندگی بدون عشق

یعنی مرگ. یعنی پوچی . و این خلاء را تنها تو می توانی برای ما پر کنی . تویی که عشق را در قلب ما جای میدهی . پس بدان که 

با امید به عشق لایتناهی تو نفس می کشم . و امیدم تویی . تو که مرا خوب می شناسی . خدای من ! خوب میدانی که در قلبم بجز عشق 

هیچ چیز دیگری وجود ندارد. و میدانی که کینه در قلبم جای ندارد. پس ای مهربانم ! مرا دریاب و کمکم کن که در لحظه دیدارت شوق 

دیدنت و حضور در بارگاهت جان مرا در بر گیرد. 

یا حق. 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

دعایم...
گرچه گیرا نیست...
دعایت میکنم هر دم

نمی دانم...
چه می خواهے
از او خواهم برای تو...
هر آنچه در دلت خواهے

" لحظه هاتون آروم و خدایے "

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

"در جستجوی خود برای یک خدا و تنها یک خدا. ناممکن را تعقیب می کنیم. این موضوع . چگونگی وجود چندین خدا نیست. بلکه چگونگی

ارضای معنوی و کامل تمامی نیازهای انسان است. 

زمانی که شخصی می پرسد :" ایا واقعا خداوند وجود دارد؟" مشروع ترین پاسخ " چه کسی سوال می کند ؟" است. 

ادراک کننده . صمیمانه به ادراکات خود پیوند شده است. این اصل که انسان . صفاتی مانند رحمت و عشق . داوری و رستگاری را از هم 

جدا می کند. نشان میدهد که ناگزیر است به خداوند. صفات انسانی بدهد. اما این کار در صورتی درست خواهد بود که این صفات در 

وهله نخخست از جانب خداوند باشند. به دیگر کلام . حلقه ای . انسان و الوهیت را به هم ارتباط می دهد. 

از سطح مجازی . که منبع ما است. کیفیات روح تا رسیدن به انسان در دنیای خاکی . جریان دارد. ما این جریان را به صورت تکانه های 

درونی خود تجربه می کنیم. که به جاست . زیرا برای هر مرحله از خداوند یک پاسخ زیست شناختی خاص وجود دارد. 

مغز . ابزار ذهن است. ولی ابزاری بسیار متقاعد کننده می باشد. تمامی انچه که در باره مغز میدانیم ان است که مغز . درک .اندیشه

و فعالیت حرکتی انسان را می افریند. ولی این امور . چیزهایی قدرتمندند. 

در سطح مادی. مغز تنها راه ثبت واقعیت در انسان است. و روح باید از طریق زیست شناسی پالایش شود. 

اگر بپذیریذ که جهان ان گونه است که ما هستیم . پس منطقی خواهد بود که بپذیریم خداوند نیز قدرت لایتناهی این جهان افرینش است. 

یا حق. 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

آرامش حضور خداست
وقتی در اوج نبودن ها نابودت نمیکنه
وقتی نا گفته ها تو بی آنکه بگی میفهمه
وقتی نیاز نیست برای بودنش التماس کنی و غرورتو تا مرز نابودی پیش ببری
وقتی مطمئن باشی با اون هرگز تنها نخواهی بود
آرامش یعنی همین
تو بی هیچ قید و شرطی خدا داری....

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خدای من ! شبها که با تو تنها می شوم . دلتنگی های خود را با تو می گویم . تو ای شنوای بی همتا . تو یی که از اعماق قلب خسته و تنهایم

خبر داری . روزهای زندگیم در حال طی شدن است بدون اینکه دردها و غصه هایم را بتوانم به فراموشی بسپارم . هر چه لحظات را 

شمارش می کنم برای رسیدن روزی که به نزد تو بیایم . زمانه انگار با من سر ناسازگاری دارد. عمر طولانی تنها چیزی بوده که هرگز

از تو برای خودم نخواستم . هر چه در این زمانه از تو طلب کردم سلامتی و تندرستی برای همه عزیزانم بوده . 

ای مهربان خدای من معنای عشق را تنها در وجود فرزندانم و والدین و خواهر و برادرانم درک کردم . اما هرگز عشق زمینی را که 

میان بعضی از انسانها وجود داشته درک نکردم. پس ای مهربان خدایم !بدان که با اینکه تو را نمی بینم و صدایت را نمی شنوم .

اما حس علاقه وعشق به تو تمام وجودم را فرا گرفته است. و این عشق الهی را هرگز نمی توانم با عشق های زمینی مقایسه

کنم. چرا که هر چه هست ارتباط الهی بین بنده و معبود است. و من در انتظار روزی هستم که در کنار وجود بی همتایت ارام گیرم .

و در دامان لطف الهیت بیاسایم. 

یا حق. 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

من درد تو را ز دست آسان ندهم
دل بر نكنم ز دوست تا جان ندهم

از دوست به یادگار دردی دارم
كان درد به صد هزار درمان ندهم

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

الهــــی و ربـــــی من لــــی غیرکــــــ

.. إِنَّمَا أَشْکُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَی اللّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللّهِ مَا لاَ تَعْلَمُونَ
گفت: 
" از سوز و اندوهم فقط به خداوند شکایت می کنم و از خداوند چیزی را می دانم که شما نمی دانید! "
◄سوره یوسف – آیه ٨٦

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

"... اوه . خدای من یاری ام ده تا :

همان طور که به فکر تسکین غم و درد خویش هستم. برای تسکین دیگران نیز بکوشم . همان گونه که می خواهم مرا درک کنند . 

بتوانم دیگران را بفهمم. 

به همان اندازه که دوست دارم مورد عشق و محبت قرار گیرم . به دیگران عشق و محبت نثار کنم. 

فرانسیس مقدس در دعایش چنین نتیجه می گیرد:

زیرا ان چه را که می بخشیم دریافت خواهیم کرد. 

با عفو و بخشش دیگران . مورد عفو و بخشش قرار خواهیم گرفت. 

با مرگ حیات مادی . در دنیای ابدی متولد می شویم. 

تلاش کنم تا در زندگی دیگران شادی بیافرینم . و به این وسیله غم و اندوهم فورا"ناپدید می شود. سپس در حالی که دوباره رفتار کسی 

مرا می رنجاند توهم غم و اندوه باز گردد. من نیز باید دوباره در زندگی انسانی دیگر شادی بیافرینم. و این چرخه ادامه می یابد . تا در 

نهایت پاسخ واقعی را بیابم. برای افرادی که انها را منبع و منشاءغم و غصه هایم می دانم شادی ارسال می کنم. 

اما این کار بسیار سخت و دشوار است. در مجموع . منیتم به من یاد اوری می کند که انها در اشتباهند و حق با من است. 

در حقیقت . منیت ترجیح میدهد به جای شاد بودن . حق به جانب باشد. 

اما من . منیتم را ارام می کنم و افکار و اندیشه هایم را متحول می سازم افرادی را که فکر می کنم مایه ی رنج و عذابم هستند در 

اشتباه نمی بینم . و برایشان شادی ارسال می کنم...

غم و اندوه هم به شیوه ای سحر امیز فورا" و برای همیشه ناپدید می شود. با ارسال اندیشه های شادی بخش و سرشار از عشق 

به دیگران به ویژه برای افرادی که فکر می کنم منبع و منشاء غم و غصه هایم هستند. به مشکلی که فقط در ذهنم ایجاد شده بود پایان میدهم. 

یا حق. 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خـــــــــــدا
تنها امیدیست که

وقتے همه رفتند مےماند

وقتے همه تنهایت گذاشتند
محرمت میشود

وقتے همه تنبیهت کردن او مےبخشد

خدا را برایتان آرزو می کنم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها