0

♥ بهترین رفیق ، خدا : ) ♥

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:♥ بهترین رفیق ، خدا : ) ♥
جمعه 18 فروردین 1396  2:33 PM

خدای من ! شبها که با تو تنها می شوم . دلتنگی های خود را با تو می گویم . تو ای شنوای بی همتا . تو یی که از اعماق قلب خسته و تنهایم

خبر داری . روزهای زندگیم در حال طی شدن است بدون اینکه دردها و غصه هایم را بتوانم به فراموشی بسپارم . هر چه لحظات را 

شمارش می کنم برای رسیدن روزی که به نزد تو بیایم . زمانه انگار با من سر ناسازگاری دارد. عمر طولانی تنها چیزی بوده که هرگز

از تو برای خودم نخواستم . هر چه در این زمانه از تو طلب کردم سلامتی و تندرستی برای همه عزیزانم بوده . 

ای مهربان خدای من معنای عشق را تنها در وجود فرزندانم و والدین و خواهر و برادرانم درک کردم . اما هرگز عشق زمینی را که 

میان بعضی از انسانها وجود داشته درک نکردم. پس ای مهربان خدایم !بدان که با اینکه تو را نمی بینم و صدایت را نمی شنوم .

اما حس علاقه وعشق به تو تمام وجودم را فرا گرفته است. و این عشق الهی را هرگز نمی توانم با عشق های زمینی مقایسه

کنم. چرا که هر چه هست ارتباط الهی بین بنده و معبود است. و من در انتظار روزی هستم که در کنار وجود بی همتایت ارام گیرم .

و در دامان لطف الهیت بیاسایم. 

یا حق. 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها