پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدا کاش انقدر دوس داشتنی نبودی بعضی وقتا از شدت عشقت حس میکنم قلبم داره کنده میشه :((((
زبونم از کنار هم چیدن کلمات قاصره تایپ میکنم تایپ میکنم ولی بازم نه نمیشه چقدر سخته حرف دل نوشتن خدایا تو که میدونی تو دلم چی میگذره حرفم و از دلم بخون
گفتم: خدایا از همه دلگیرم گفت: حتی از من؟
گفتم: خدایا دلم را ربودند گفت: پیش از من؟
گفتم: خدایا چقدر دوری گفت: تو یا من؟
گفتم: خدایا تنها ترینم گفت: پس من؟
گفتم: خدایا کمک خواستم گفت: از غیر من؟
گفتم: خدایا دوستت دارم گفت: بیش از من؟
من خدایی دارم، که در این نزدیکی است نه در ان بالاها مهربان، خوب، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد او مرا می خواند، او مرا می خواهد...
کی شود که دلم رنگ تو گیرد دوباره آهنگ تو گیرد کی شود که دلم همچو شقایق ، داغ تو گیرد
ایکه در عالم جان قافله سالار تویی ....................در همه کون و مکان دیده بیدار تویی راز پنهان نکنم بر درت ای مونس جان .................با که گویم غم دل محرم اسرار تویی همه شب از غم عشق تو پریشان حالم ................چه کنم با که توان گفت که ان یار تویی ان که از عشق تو در اتش غم سوخت منم .............ان که دارد نظر لطف به بیمار تویی تیره شد باطنم از گردش ایام ولی ..................گر نگهداری ازاین فتنه اشرار تویی
خدای عزیزم هر وقت دیدی کار خطا می کنم یه پس گردنی بزن که عقلم بیاد سرجاش و نفس خوبم بیدار بشه.
من دوست دارم در چتم با خدا فقط بلند فریاد بزنم<<<خدای من خیلی دوستت دارم خیلی مهربونی....>>>
خدای من نه آنقدر پاکم که کمکم کنی و نه آنقدر بدم که رهایم کنی میان این دو گمم هم خود را و هم تورا آزار می دهم هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو یعنی هیچ یعنی پوچ خدایا هیچ وقت رهایم نکن%
هنوز عادت به تنهایی ندارم باید هرجوریه طاقت بیارم اسیرم بین عشق و بی خیالی چه دنیای غریبی بی تو دارم میترسم توی تنهایی بمیرم کمک کن تا دوباره جون بگیرم یه وقتایی به من نزدیک تر شو دارم حس میکنم از دست میرم نمی ترسی ببینی برای دیدن تو یه روز از درد دلتنگی بمیرم ..؟ تو که باشی کنارم میخوام دنیا نباشه تو دستای تو آرامش بگیرم بگو سهم من از تو چی بوده غیر از این تب کی رو دارم به جز تنهایی امشب میخوام امشب بیفته به پای تو غرورم نمی تونم ببینم از تو دورم دارم تاوان دلتنگیمو میدم کنار تو به آرامش رسیدم بیا دنیامو زیبا کن دوباره خدایا از تو زیبـــاتر ندیدم..
الهی سالها اندیشیده ام که برهانی بیابم و تو را ثابت کنم و امروز جهل دیروزم مرا به شگفت
آورده است که کدامین برهان بر نفی تو بود که مرا جسارت اثبات تو باشد.
خدایا پاییز از راه رسید و من دارم یک ساله می شوم. در این یکسال، می دیدم که متفاوت از گذشته هوایم را داشتی، اما حال و هوای این روزهای دل و دیده ام، پاییزی است، یک هوای بارانی پاییزی... تو بغض را در گلویم و اشک را بر دیده ام و حصار غم را گرداگرد دلم نمی خواهی، قبول. فرشتگان زمینت را دوباره بر من نازل کن. لبخند من فقط در سلامت هوایی که فرشتگان زمینی ات در آن نفس می کشند، شکوفا خواهد شد.
تو خدای منی انقدر صدات میزنم و آوییزونت میشم که بالاخره دلت واسم بسوزه و جوابمو بدی
خدا خودم حرف دل من و خیلی دیگه را میدونی خدایا خودت براورده کن!!