پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
خدایا فقط یک نظر به من هم بنداز
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خدای خوب ومهربان! تو در همه حال به من کمک کردی! اگر چیزی را از تو خواهان بودم وبه من ندادی آنرا جکمتی دانستم واعتراضی نیست!خدای بزرگ و خدای بی پناهان پناهم باش وگناهانم را ببخش که مهربانترین مهربانانی..
گاه می اندیشم... چندان هم مهم نیست اگر هیچ از دنیا نداشته باشم همین مرا بس که کوچه ای باشد و باران.. و خدایی که زلال تر از باران است.
الهی چون آتش فراق داشتی با آتش دوزخ چه کار داشتی . الهی روزگاری ترا می جستم خود را می یافتم . اکنون خود را می جویم ترا یافتم. الهی بر عجز و بیچارگی خود گواهم و از لطف و عنایت تو آگاهم ! خواست خواست تو است من چه خواهم ؟ ( من چه دانم ؟)
خدایا غم دل با که توان گفت که غمخواری نیست
خدایا اگر در خلق حق را به من نشان دهی دیگر هق هق نکنم
پروردگارا ! پنجره اي که به افق نگاه تو باز نشود، ديوار است ديوار !
خدایــــا...! از تجربــه ي تنهاييتـــــــــ برايــــم بـــــگو... ايــــن روزها ســراپـــا گوشــــم !!
دوستش دارم … بزرگیش را … سکوتش را … عظمتش را … اُبهتش را … تنهاییش را … حکمتش را … صبرش را … و … بودنش عادتیست ، مثل نفس کشیدن ! ... خدا را میگویم . .
خدایا ... با همه ی فاصلهای که از تو گرفتهایم ... هنوز هم ، چقدر به ما نزدیکی ... . . .
خدایا انچه به صلاحمه برام مقدر کن
ای نعمت دهنده ای بزرگوار ای اجابت کننده ی دعاها یاری ام کن آنچه را میخواهم تنها از تو بخواهم... تویی که اگر بخواهی نعمت می دهی اگر بخواهی از نعمت محروم میکنی مرا از دریای آبی نعمت هایت سیراب کن..... آمین
خدایـــــــــــا دلم به ســـــان قبله نماست وقتی عقربه اش به سمت " تــــو " می ایستد . . . آرام می شــــــــود...!
ﺧﺪﺍﯾــﺎـ ... ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫــﺎ ﺣﺮﻓﻬـــﺎﯾﻢ ... ﺑﻮﯼ ﻧـﺎﺷـــﮑﺮﯼ ﻣﯽ ﺩﻫﻨــﺪ … ﺍﻣـــﺎ ﺗـــﻮ… ﺑـﻪ ﺣﺴـــﺎﺏ ﺗﻨﻬـــﺎﯾﯽ ﻭ ﺩﺭﺩ ﺩﻝ ﺑﮕـــﺬﺍﺭ ...
خدايا من همونی هستم که وقت بی وقت مزاحمت ميشم همونی كه وقتی دلش ميگيره و بغضش ميتركه میآد سراغت من همونی هستم كه هميشه دعاهای عجيب و غريب ميكنه و چشمهاش را می بنده و ميگه: من اين حرفها سرم نميشه ، بايد دعاهام رو مستجاب كنی