پاسخ به:.ღ خــلوت با خــدا... ღ.
بازم جمعه و بازم دل تنگ … خدایا کاش جمعه رو از زندگی من برداری … این صبح های خالی و این ظهر های ساکت و غروبهای دلتنگش رو … چه فرقی داره واسه من اگه یه روز از روزای بی حاصلم کم بشه … زمزمه های امروزم رو اینجا به یادگار می ذارم شاید هفته بعد من شش روز باشه . . .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خداوندا؛ دقیق یادم نیست آخرین بار؛ کی خود را پیدا کردم؛ اما خوب یادم هست؛ هر گاه که گم شدم؛ دستم در دست تو نبود ...
پروردگارا...کمکم کن، کمکم کن که بتوانم پنچره ی دلم را رو به حقیقت بگشایم .... خدایا ... یاریم کن که مرغ خسته دلم راکه دیری است دراین قفس زندانی است، درآسمان آبی عشق تو پرواز دهم ...... خدایا .... پروردگارا...یاریم کن که شوق پروازراهمیشه درخود زنده نگه دارم .....
خدایا .... توخود می دانی که بدترین درد برای یک انسان دورماندن ازحقیقت خویشتن و رها شدن درگرداب فراموشی وسر درگمی است... پس توای کردگار بی همتا مرا یاری کن که به حقیقت انسان بودن پی ببرم تابتوانم روز به روز به تو که سر چشمه تمام حقیقت هایی نزدیک ونزدیکتر شوم ........... خدایا، مرا فرصتی ده تاپاک بودن راتجربه کنم وبتوانم حتی برای یک لحظه آنچه باشم که تومی خواهی ...
خدایا ببخش بنده خوبی نبودم برات ولییی خودت شاهدیی دارم تلاشمو میکنم کمکم کن دوستت دارم
داري زيادي توجه ميكني....خسته شدم..كمي رهاكن بذار دلم بشكنه... رحمت زيادي هم بخداوندي خودت ترسناكه...من ميترسم..يارحمتت رو كم كن..يا بيشتر ناز كن.. دلم براي دل شكستن وناز كشيدن تنگ شد
سلام بر خدای ارحم و راحمین خدایا منو بخاطر همه بدی هایی که بهت کردم ببخش بخاطر خوبی های خودت خدایا مثل همیشه به کمکت نیاز دارم شدید کمکمان کن دستمونو بگیر البته لطفاً خدایا ما را از این راهی که قراره واردش بشیم سربلند کن مثل همیشه که تنها یاورمان بودی
خدایا بفریاد من گناه کار برس خدایا منتظرتم تنهام نذار وعده ما اولین شب قدر جایی که تو بگی من همانجا با دل شکسته و بدو... خودم منتظرتم بیا بیا که بی تو هیچ کس منو تحویل نمیگیره خدایا بیا مثل همیشه دلمو آروم کن بگو خدایا من اومدم مهمانی خودت در این ماه... پس کمک کن توی این مهمانی غریب نباشم خدایا خودت بیشتر از حتی خودم بر قلبم آگاهیی پس اجابتم کن الهی مرا ببخش آمین
خدا دیدی چه کار کردم همش میبخشی من میام پیشت اما باز یادم میره یه کاری کن یادم نره کاش میگفتی نمی بخشی که من تا اخر عمرم التماس می کردم به درگاهت و هیچ وقت چیزی یادم نمی رفت خدا جونم خیلی اعصابم خورده از دست خودم خیلی بدم ...کمکم کن
خدایا این روزها خیلی زود از یاد همه رفته ام همه فراموشم کردن حتی اونهایی که انتظارشو نداشتم اما من دلخوشم به "تو" تنها به خودت " تو " تنهام نذار " تو " فراموشم نکن بذار دلم قرص باشه! یا حق
سلام خدا امشب دوباره لیاقت داشتم بیام کنارت و بگم خداجون من بدم تو بیا به خوبی خودت منو ببخش و کمکم کن تادوباره بشم اونی که تو دوست داری خدایا وعده ما امشب امیدوارم دست خالی نیام از مهمانیت بیرون خدایا ... می خوانمت خدااااااااااااااااااااااا اااا
خدایا کی میشه بیام پیشت خسته شدم تحمل دیدن رنج و غصه عزیزانمو ندارم
خدایا از اینهمه بی دینی خسته شدم... هرچی سعی میکنم آدم بشم باز چشمم که به یک ... میفته همه چیز یادم میره... چیکار کنم رو سیاهم .... منو ببخش و کمکم کن تا دیگه هیچ چیز نتونه منو از تو دور کنه....
امید که تو دستم گیری...
این که میگم شوخی نیست: خدایا لطفاً همه ی گناهان ما را shift+delete کن که تو Recycle Bin هم حتی نره تا مبادا در معرض دید قرار بگیره و آبرومون بره.
خدایا خیلی دوستت دارم خیلی .....