پاسخ به:پروفایل رضوی
باسلام و خسته باشید
طرح بسیار جالبی است
سلام
دوستان بزرگوار برای تغییر عکس پروفایلتون،اول عکسی رو به دلخواه انتخاب کنین و حجم عکس رو کمتر از 30 کیلوبایت بکنین و بعد تو قسمت پروفایل کاربریتون،از پنل سمت راست،گزینه "ویرایش عکس پروفایل" رو انتخاب کنین.وقتی وارد این قسمت شدید،از گزینه browse عکس انتخابیتون رو ارسال کنید .عکس پروفایل شما بعد از تایید مسئول مربوطه نمایش داده میشه
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
با سلام
میلاد امام رحمت و مهربانی بر همگان مبارکباد.
بادی آمد، بال کبوتر آورد
پیغام برای دل پر پر آورد
امضای تو بود پای آن نامه و دل
ناگاه سر از مشهد تو در آورد
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*
باید شکست ساغر و از می وضو گرفت/باید ز دست بانی باده سبو گرفت از عرش آمده است... زمین آبرو گرفت/هر عاشقی که باده ی خود را از او گرفت... ...گفته است این که از همه ی دلبران سر است/نامش رضاست زاده ی موسی ابن جعفر است گیسو کمند، خوش قد و بالا و محشری/کارت شده است از همه ی خلق دلبری پیغمبری و حضرت زهرا و حیدری/یعنی صفات حضرت حق را تو مظهری ای نام دلربات دوای فقیرها/اصلا رسیده ای تو برای فقیرها باید که سر دهیم همه بی مقدمه/روحی فداک یابن علی، یابن فاطمه با عشق تو ز هول قیامت چه واهمه/سلطان ماسوایی و عبد تو ما همه ما سال هاست ریزه خور سفره ی توایم/هشتم امام ! ما همه آواره ی تو ایم مجنونم و جنون دل زار بی حد است/جانم ز دوری حرمت بر لب آمده است مثل کبوتری که به امید گنبد است/اصلا دوای این دل بیمار مشهد است آخر به من اجازه ی پابوس می دهی/اذن زیارت حرم طوس می دهی یکبار هم محل به من بی نوا بده/قلبم سیاه گشته، تو آن را جلا بده دردی که داده اید برایش دوا بده/جان جواد کرب و بلای مرا بده مردم همه به لطف تو حاجت روا شدند/امروز اگر مسافر کرب و بلا شدند
اللَّـــهُمَّ صَــلِّ عَلَـى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّــلْ فَرَجَـهُمْ و فَرَجَنا بِهِم
السلام علیک یا معین الضعفا (ع)..
ممنون از طرح خوبتون
میلاد شاه توس، شمس الشموس بر همگان مبارک
❤️السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)
بر روی رضـا شمـس امامت صلـوات
بر شافع ما روز قیامـت صـلوات
در شـام ولادتـش که شادنـد همـه
بفرست بر این روح کرامت صلوات صلوات
کاش من یک بچه آهو می شدم
می دویدم روز و شب در دشتها
توی کوه و دشت و صحرا روز و شب