0

سیاست و سیاستمداران

zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2796

پاسخ به:سیاست و سیاستمداران

مصباحی مقدم: احمدی‌نژاد مقابل توصیه رهبری تواضع نکند هوادارنش را از دست می‌دهد

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز می‌گوید: اگر خدایی نکرده احمدی‌نژاد در مقابل نهی حکومتی تواضع و خضوعی از خود نشان ندهد یقینا هواداران خودش را از دست خواهد داد.

به گزارش نامه نیوز، غلامرضا مصباحی مقدم در پاسخ به سوالی درباره سخنان امروز مقام معظم رهبری در درس خارج از فقه و توصیه شان به احمدی‌نژاد برای کاندیدا نشدن برای جلوگیزی دوقطبی شدن کشور، گفت: ایجاد فضای دو قطبی یک نوع تفرقه عمیق در کشور را دامن می زند و این تفرقه در کشور مورد بهره برداری دشمنان نظام جمهوری اسلامی به ویژه آمریکا و اسرائیل قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه تدبیر مقام معظم رهبری برای جلوگیری از ایجاد دو قطبی کاملا حکیمانه و سرنوشت ساز است، افزود: انتظار داریم آقای احمدی نژاد کاملا متعهدانه درباره این توصیه عمل کند، البته این سخن رهبر معظم انقلاب فراتر از توصیه است بلکه می توان گفت نوعی نهی جدی حکومتی است.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تهران تأکید کرد: تصور من این است که آقای احمدی نژاد به این نهی حکومتی تن خواهد داد و خضوع خواهد کرد و ملت ما در مقابل کسانی که در برابر امر و نهی های مقام معظم رهبری خضوع می کنند قدردان است، از این جهت پیش بینی من این است که آقای احمدی نژاد در مقابل این نهی خضوع خواهد کرد.

مصباحی مقدم یادآور شد: اگر خدایی نکرده آقای احمدی نژاد در مقابل نهی حکومتی چنین تواضع و خضوعی از خود نشان ندهد یقینا هواداران خودش را از دست خواهد داد.

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 5 مهر 1395  9:59 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

احمدی‌نژاد: هر جای دنیا می‌گویی احمدی‌نژاد اکثر مردم طرفدارش هستند/ نامه من تیتر یک شد/ مرد می‌خواهد یک سیلی بزند

احمدی‌نژاد: «آن هایی که همیشه دنبال صف بندی، بهم زدن، له کردن و جناح بندی هستند، این ها در نقطه ی مقابلِ آرمان های الهی هستند چه بخواهند یا نخواهند. سعی کنیم وحدت و همدلی درست کنیم. خیلی از این دسته بندی ها کاذب و ساخته شیطان است.»

احمدی نژاد احمدی‌نژاد: هر جای دنیا می‌گویی احمدی‌نژاد اکثر مردم طرفدارش هستند/ نامه من تیتر یک شد/ مرد می‌خواهد یک سیلی بزند

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، سایت دکتر محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق، متن جدیدترین اظهارات وی را منتشر کرده که در جمع اهالی قلم ایراد شده است.

متن سخنان احمدی نژاد در جمع اهالی قلم دوشنبه ( ۱۵ شهریور ۱۳۹۵):

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه والمستشهدین بین یدیه

همه ی مشکلات از این جا است که نمی دانیم که هستیم و چه باید باشیم. چه کار می خواهیم بکنیم و چه کار باید بکنیم؟ این ها سوالات اصلی است. یک نفر آقای اوباما را گیر بیاندازد و سوال بکند:” انتهای این مسیرت چیست؟ کجا می خواهی بروی؟” اگر سه تا سوال پشتِ سر هم بپرسی، دستش بالا می رود. این قله آرمانی را باید هم به خودمان و هم به دیگران یادآوری کنیم. اصلا چرا پنج بار نماز می خوانیم؟ به نظرم نماز، یادآوری آن قله آرمانی است. کجا باید برویم! اصلا تا آن قله آرمانی ترسیم نشود، بقیه فعالیت ها بی معناست. شما ندانی کجا و از چه راهی بروی و چه طور بروی بی معناست دیگر! از چه راهی بروی و چطوری بروی؛ متأثر از این است که کجا می خواهی بروی. خودش را گم کرده یعنی چه؟ چون قله آرمانی را گم کرده است، خودش گم شده است. نداند کجا می خواهد برود، گم شده است دیگر. مهم نیست چقدر تلاش کند و کجا برود دیگر. البته این قله آرمانی ظرفیتِ ایجادِ وحدت و هم افزایی اش خیلی بالاست. هرچقدر این قله آرمانی بالاتر باشد، ظرفیت وحدت آفرینی اش بیشتر است.

شاید در یک جلسه ای گفتم، ما سال گذشته در مشهد بحت می کردیم، دو سه تا از بچه های خودمان، بچه های خوب، جامعه شناسی می خواندند، علوم سیاسی می خواندند، گفتند:” آقا آرمان ها را که مطرح می کنی، دعوا درست می کنی. جنگ درست می کنی. اختلاف درست می شود”. من گفتم کاملا برعکس است. جنگ، اختلاف و دعوا برای اهداف پایین و کوچک است. هدف هرچقدر بزرگتر باشد، ظرفیتِ وحدت آفرینی اش بیشتر می شود. وحدتِ جهانی درست زیرِ پرچم بالاترین آرمان های الهی و انسانی شکل می گیرد. به همین خاطر می گوییم وقتی امام بیاید و حقیقتِش آشکار بشود، بزرگترین وحدت تاریخ شکل می گیرد.

بالاخره امام خودش بالاترین قله آرمانی است و راهِ رسیدن به قله آرمانی هم دوباره خود امام است. اصلا همه چیز امام است دیگر. اگر من الان به شما بگویم همه چیز خداست، کسی شک نمی کند دیگر. شک می کند؟ سوال برایش پیش می آید؟ خب، خدا کجاست؟ دسترسی تان به خدا کجاست؟ می توانی به ذات خدا دسترسی پیدا کنی؟ توضیح بده! دسترسی و اشرافی نیست. ما که نمی توانیم به خدا اشراف پیدا کنیم. اما می توانیم رابطه را قطع کنیم؟ می توانیم نشناسیم؟ به میزانی که معرفت به خدا پیدا کنیم به همان مقدار هستی پیدا می کنیم. به همان مقدار هستیم و وجود پیدا می کنیم! به همان مقدار بالا می رویم. خب ما اشراف نداریم. چطور می توانیم معرفت پیدا کنیم؟ می گویند از آیات بشناسید. خب بالاترین تجلی و آیه امام است دیگر. پس امام را بشناسیم.

همینطور که شیطان می آید قله آرمانی را دور معرفی یا دست نیافتنی معرفی می کند یا ذهن و دل را به جای دیگری غیر از او معطوف می کند؛ در مورد امام هم همین کار را می کند. دیدید که یک امامی را معرفی می کند، اولا خیلی دور است. بعد هم انتهای خشونت و همه چیز است و نمی شود ارتباط برقرار کرد. این کار شیطان است. مگر خدا خودش نفرموده است که:” نحنُ أَقرَبُ إِلَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ”. خدا می گوید من از این رگِ گردن به شما نزدیک ترم! به همین نسبت هم مهربان ترم. خدایی که از هر مادری مهربان تر است. برای اینکه مادر تجسم مهربانی است. خب خدایی که از حبل الورید نزدیک تر است، تجلی خدا دور از انسان است؟ خیر! نزدیک است. امام هست ولی ما نیستیم!

بحث می کنند برخی از آقایان علما و می گویند ظهور دو نوع است. یک ظهور عام است. یعنی امام می آید در جایی قرار می گیرد همه با چشم او را می بینند. یک ظهور خاص است که این برای تک تکِ آدم ها می تواند اتفاق بیافتد. حالا این ظهور خاص هم دو نوع است. یکی این است که می گویند می رویم یک جایی چله می گیریم، امام را می بینیم. این به یک معناست و چیز بدی هم نیست. افرادی هستند می روند در چله و بعد امام را هم می بینند ولی نمی دانند چه بگویند! شنیدید زیاد که امام وقتی از پیش آنها می رود تازه می فهمند امام بوده است. بعد نقل می کنند که امام است. اما یک ظهور خاصی هم هست. خیلی لطیف تر و عمیق تر از این هست که در دسترس همه باشد. آن هم ظهور حقیقتِ امام در ذهن و دل و اندیشه انسان است. چقدر سنخیت پیدا کردیم با امام! چقدر معرفت پیدا کردیم به معرفتِ امام؟ همان قدر امام برای ما ظهور پیدا کرده است. وقتی می گوییم ظهور همه در فیزیک می روند!

حالا زمان امیرالمومنین علیه السلام، ایشان کجا بود؟ کوفه. ایرانیان عاشق و پیروی امام بودند. امام را با چشم ندیده بودند ولی امام را فهمیده بودند. به همان میزان امام در وجودشان ظهور کرده است. باید امام در وجودمان ظهور کند.

یک مشکلی داریم تا بگوییم امام، سریع می گویند آقا این ادعا کرده امام زمان را دیده است! بعد هم یک روایت می خوانند که او کذاب است! که حالا آن روایت یک معنی دیگر دارد. نمی خواهم وارد تفسیر آن روایت شوم. مگر ما پیغمبر را دیدیم که به او ایمان آوردیم؟ اگر شما عمیقا عاشقِ پیغمبر باشید معنی اش این است که باید حتما فیزیکِ پیامبر را دیده باشید؟ یا باید در وجود تجلی کند؟

غیر از خدا چیزی در عالم وجود دارد؟ یک پله بیاییم پایین تر، غیر از امام چیزی نیست. راهی نیست! راهی برای زندگی کردن نیست. راهی برای هست بودن، نیست! فکر می کنم سالِ هشتاد و سه بود یا هشتاد و چهار، یک کنگره مهدویت برپا کردیم، عنوانش ” تنها راه” بود. تنها راه! راه دیگری نیست برای انسان. از کجا برسیم؟ از خودت! همین در درون خودت عمیق شو و به او برس. نمی گویم بروید سراغ عرفان های مسخره بازی. اگر حقیقت خودت را بشناسی امام و خدا را شناختی.

این ها تذکرهای من به خودم بود. دو سه تا نکته عمومی عرض کنم. می دانید که اصلا اساسِ شکل گیری جامعه، اساسِ حرکتِ انسان ها، باورها، فهم ها و معرفت هاست. کسی که اهلِ قلم است دارد باورها و معرفت ها را شکل می دهد. و این بنظر من بالاترین، زیباترین، موثرترین و ماندگار ترین کار است. شنیدید که :” مداد العلماء افضل من دماء الشهداء”. خیلی مهم است! اندیشه ی برتر، عرضه یک اندیشه برتر، ارزشش از خون دادن در راهِ خدا بالاتر است. شهید جامعه را احیاء می کند. اندیشه چکار می کند؟ اندیشه شهید می سازد! پس کارتان خیلی بالاست. خیلی ارزشمند و والاست. قدر خودتان و کارتان را بدانید.

اما در این کاری که می خواهید انجام بدهید، دو سه تا نکته را باید حواستان باشد. اول همان قله آرمانی یادمان نرود. درثانی ما برای چه داریم این کار را می کنیم؟ نقطه ی عزیمتمان کجاست و انگیزه مان چیست؟ این خیلی مهم است. برخلافِ این صف بندی هایی که در دنیا مثل حزبِ دموکرات – حزب جمهوری، جناحِ فلان – جناح فلان شده و من می گویم سر و ته یک کرباس هستند و فرقی نمی کند. نقطه ی فرق، نقطه ی عزیمت است. برای چه؟ دنبال چه هستیم؟

خیلی ها در فعالیت های اجتماعی بدون اینکه خودشان بخواهند، مقصدشان کسب قدرت است. دنبال آن جا هستند. حالا کسبِ قدرت لزوما به معنای رسیدن به یک پستِ سیاسی نیست. مراتب و اشکال دارد. شما بهتر از من می دانید. اما یک بخشِ دوم این است که انگیزه تحرکات اجتماعی، اصلاح گری است. آقا می خواهیم وضع درست شود. می خواهیم توحید و عدالت حاکم شود و انسان ها نجات پیدا کنند. ما می خواهیم زور، ظلم، تبعیض و تحقیر از بین برود و همه آزاد باشند. همه با کرامت و عزیز باشند. اصلا این دو رویکرد همه چیزش با هم متفاوت است. در رویکرد اول، صف بندی ها به خود برمی گردد. چه موضعی نسبت به من دارد؟ نظرش نسبت به من چه بود؟ آن روز در فلان صحنه چه گفت و چه کرد؟ اصلا رفتارش چه اثری روی خواست من دارد؟ وقتی به قدرت رسید تازه باید انتقام بگیریم! زدی؟ حالا من هم برایت دارم. یکی زدی، دوتا می خوری! مسموم است دیگر. فضای رسانه ای ما الان چگونه است؟ فارغ از آن جناح بندی هایش، مسائل شخصی هم هست دیگر. زدی! حالت را می گیرم!  اگر کسی برود با ام الفساد عالم بجنگد و شکستش هم بدهد ولی مقصدش خودش باشد نه اصلاح گری، این حتما ضد ارزش است! یک طاغوت و فرعون رفته و یکی دیگر آمده! قیافه ها که مهم نیست. فرقی نمی کند. فرعون همان است. قیافه، قالب، وزن و هیکل ها مهم نیست. داخلش مهم است و الا در یک چرخش عالم، همه صورت ها کنار می رود. انسان از همه صورت ها، رنگ، نژاد، صوت، لحن و… خلع می شود. همه اینها می رود کنار و آنچه در دل هست می ماند.

عزیزانِ من! من که کسی نیستم اما بنظر می رسد که ما اصلا دنبالِ انتقام گیری و له کردن و… هستیم. این ها را بزن کنار تا برای ما جا باز شود! این ها خیلی کوچک است. اگر مقصد اصلاح گری شد، آن وقت پیغمبر به هند جگر خوار هم می گوید باش ولی جلوی چشم من نیا! که البته این خودش به نظر من بزرگترین مجازات است. تازه روزی که پیروز می شود یک عده می گویند: ” الیوم، یوم الملحمه”. اما او می گوید مرحمه! آمدیم نجات دهیم نه که سوار شویم!

این خیلی مهم است. ادبیات را عوض می کند. نوعِ نگاه را عوض می کند. وقتی عوض شد نگارش را هم عوض می کند و بعد جوشش درونی و اندیشه ها را هم عوض می کند. باید همه انسان ها را دوست داشته باشیم. یادتان باشد با هیچ شخص به ماهو شخص، دشمنی نداریم. ما با یک رفتار و اندیشه مشکل داریم. این اندیشه و رفتار غلط است نه فلانی! خب او اگر رفت چه؟ اگر در کنار دست خودمان آن خصوصیات حلول کرد چه؟ باز هم با او برخورد می کنی؟ باید مشفقانه، اصلاح گرانه و دعوت کننده برخورد کنیم نه آن که منکوب کنیم. بله در مورد طاغوت ها و دشمنانِ بشریت باید یک جایی غلظت نشان دهیم و لازم است ولی همه جا لازم نیست. برای او هم همه جا لازم نیست و اصل بر دعوت برایِ هدایت است. اصلا پیام هدایت برای ناس هست. البته اگر کسی خواست سدِ راه عدالت شود با او جنگ هم می کنیم ولی این حداقل ضرورت است. اصل نیست. یک سیاست کلی و اصلی نیست. آن دعوت همه چیز است.

نکته بعد تکیه بر اشتراکات است. اگر بخواهیم جذب کنیم باید بر نقطه ی اشتراکات دست بگذاریم. محال است تکیه کنید روی نقطه ضعف دیگران و بعد انتظار همگرایی و پذیرش داشته باشید! پیامبر اکرم (ص) با یک عده ای رد می شدند درحالی که سگی افتاده و مرده بود. هرکسی عیبی گذاشت روی سگ و پیامبر گفت: عجب دندان هایی! ببینید این درسِ زندگی اجتماعی است. یک صحنه نیست که گذشت و رفت. می گوید به یک سگ هم که می رسی آن نقاط مثبت را ببین. حالا شما در جامعه می خواهید همگرایی درست کنید. اولا به شما بگویم ارزش ها و آرمان های الهی فقط در سایه وحدت عمومی و اراده عمومی محقق می شود.

پس هرچقدر تلاش کنیم وحدت درست کنیم به نفعمان است. آن هایی که همیشه دنبال صف بندی، بهم زدن، له کردن و جناح بندی هستند، این ها در نقطه ی مقابلِ آرمان های الهی هستند چه بخواهند یا نخواهند. سعی کنیم وحدت و همدلی درست کنیم. خیلی از این دسته بندی ها کاذب و ساخته شیطان است. خیلی ها قربانی هستند و ما نباید به رسمیت بشناسیم. طرف معتاد شده می گویند آقا با او برخورد نکن! خود او قربانیست. حالا در حوزه ی سیاسی و اندیشه ای که قربانی خیلی زیاد است. برای اینکه کانال های اطلاع رسانی انحصاری و یک طرفه است. بمباران و جنگ روانی است. بمباران می کنند. خب بالاخره او هم عمیق نیست و صد خبرِ یکنواخت به او می دهند. قبول می کند و دو کلمه هم او می گوید. خارج از دایره قرار بگذاریمش؟

اما آدم گاهی می خواهد دلِ خودش را خالی کند! من باید این مطلب را بزنم و این آقا را بسوزانم! عیب ندارد ولی در این سازندگی نیست. زحمت کشیده می شود ولی رشدی ایجاد نمی کند. باید دنبال رشد باشیم. همه را باید دوست داشته باشیم. اگر فردا آمدند گفتند همه هفت میلیارد یکجا آمده اند تسلیمِ پرچمِ توحید شده اند، باید خوشحال شویم یا ناراحت؟ بین خود و خدا، رقیبِ سیاسی مان فردا آمد گفت آقا من این خط را دیگر قبول دارم، ما خوشحال می شویم یا ناراحت؟ خیلی وقت ها ناراحت می شویم می گوییم بی معرفت آمد جا را تنگ کرد! پس از فردا ما چه؟

این ها اتفاق میافتد. من دیدم! دیروز جلسه ای بود و خانواده شهدا آمده بودند. یک برادری یکدفعه گفت برای کوریِ چشمِ دشمنان فلانی یک صلوات بفرستید. صلوات هم فرستادند. من گفتم آقا صلوات را می خواهی بفرستی بگو برای باز شدنِ چشم! خدا چشم ها را باز کند. همه بیدار بشوند. چرا کور شوند؟ همه احیاء شوند.

ده سال بدترین تهمت ها را به تو زده، به زندان انداخته تو را، له ات کرده است اما امروز برگشته، اما می گوییم بی معرفت برگشت نگذاشت حالش را بگیریم! چقدر کلمات بزرگانِ ما زیباست. می گوید در عفو لذتی است که در انتقام نیست. عفو کردی بالا می روی. او هم بالا می رود.

اگر این را بخواهیم در یک کلمه خلاصه کنیم، به خدا عزیزان، انسان با اخلاق زنده است. اصلا مکتب با اخلاق زنده است. ارزش های انسانی با اخلاق زنده است. پیامبر با اخلاقش زنده بود. اصلا معرفت پیامبر از طریقِ اخلاقش به انسان ها منتقل شد نه از طریقِ استدلال. شما چقدر سراغ دارید پیامبر نشسته با کسی بحث کرده باشد؟ اما زیاد دارید که محبت، عزت، احترام و نوازش کرده است. طرف رفت در شهر به امام حسن ( ع ) رسید و شروع به فحش دادن کرد. نمی دانست امام حسن است. همه حرفش را زد. امام حسن گفت: مشکلت چیست؟ جا نداری؟ گرسنه ای؟ تشنه ای؟ در خانواده ات مشکل داری؟ من چه کمکی می توانم به تو بکنم؟ من همان هستم که یک ساعت داری بهش فحش می دهی! این طرف را نابود کرد. اصلا آن شخصیتِ کاذب و غیر انسانی اش را منهدم کرد. رفت و جایش یک چیزِ دیگر گذاشت!

من به نظرم دوستانِ ما، برادران و خواهرانِ عزیزِ ما که دست به قلم می برید، هدف ارشاد است. حتی وقتی نقد می کنید. ما حق نداریم راه را بر هیچکس ببندیم. طوری حرف نزنیم که این دیگر امکان بازگشت ندارد. حق نداریم. آخر به چه حقی ما می توانیم به خودمان اجازه دهیم؟ یادم است بعد از انتخاباتِ هشتاد و هشت ما رفتیم خدمتِ بعضی از این آقایان گفتیم آقا بالاخره این یک مشکلی در جامعه است و باید درمانش کنیم. هر دفعه یک پرچم بلند می شود و سیزده، چهارده میلیون پای ثابت دارد. این برای کشور خطرناک است. اصلا دو قطبی است و جامعه دو بخشی می شود و ممکن است در آینده مشکلات سنگینی ایجاد شود. این را باید یک طوری حلش کنیم. چیست مشکل؟ مشکل از آن هاست؟ از ماست؟ مشکل اعتقادی است؟ رفتاری است؟ برخوردِ بدی شده است؟ ضعفی در جایی هست؟ بی توجهی ای شده است؟ خواسته حقی هست که جلویش گرفته شده است؟ چه هست؟ بالاخره ده ها احتمال است. یکی از آن عزیزان گفت آقا دیگر ول کن این ها خراب شدند رفته و تمام شده است. من گفتم متوجهی چه می گویی عزیزِ من؟ یعنی سی و خرده ای سال از انقلاب گذشته است. چهارده میلیون رای دهنده یعنی با خانواده هایشان بیست و پنج میلیون جمعیت فاتحه؟ پس کارمان تمام شده است و باختیم! ما گفتیم هفت میلیارد را می خواهیم پایِ این پرچم بیاوریم. وقتی می گویی خراب شده اند یعنی باید پاکشان کرد.

بعد گفتم یک نگاهی به خودمان بیاندازیم. ما اشکال نداشتیم؟ ضعف نداشتیم؟ بد برخورد نکردیم؟ چرا فکر می کنیم ما مطلقیم؟ چون یکی از من بدش آمد می گویی بی دین! از تو بدم می آید می گویی ضد ولایت فقیه! آقا من تو را قبول ندارم! نه اینکه آن شصت کیلو، هفتاد کیلو، نود کیلوی تو را قبول ندارم! آن فکرت را قبول ندارم. اینجا حوزه، حوزه اندیشه و نظر است. تبر که نیست بزنی درب و داغان کنید. باید بنشینی و قانع کنی! با فرمان هم درست نمی شود. نخیر انسان است و باید قانع بشود. باید باور کند. استدلال می خواهد.

وقتی آدم در عرصه ی اجتماع می آید باید یک فهم کلان از فرآیندها داشته باشد و الا تشخیص تکلیف برایش سخت می شود و الا صد تا حق جلوی ماست اما کدام اولویت دارد؟ خیلی وقت ها در ظاهر در تناقض هستند، کدام اولویت دارد؟ بالاخره ما می خواهیم در صحنه اثر بگذاریم. بله باید حق بگوییم و تبیین کنیم اما صد تا حق وجود دارد، شما کدام را انتخاب می کنید؟ حرف درست است. من نمیخوام قضاوت کنم ولی جایش این جاست؟ انقدر حرف های درست هست که خانواده ها را متلاشی می کند. مگر واجب است که حرف بزنی؟ واجب آن کلامی است که به دنبالِ اصلاح گری باشد.

به شما بگویم خیلی وقت ها دفاع از حقِ خود، از اولویت خارج می شود. یکی از حقوق جامعه وحدت است و دچار تفرقه می شود. تفرقه شد خون ها ریخته خواهد شد! برای همین امیرالمومنین علیه السلام بیست و پنج سال سکوت می کند. نمی توانست حق بگوید؟ از امیرالمومنین علیه السلام بالاتر چه کسی می تواند حق بگوید؟ تشخیص حق بدهد؟ نمی توانست بزند و از بین ببرد؟ اسدالله است! امام و مظهر تام قدرت الهی است. کسی حریف او نیست ولی بنا بر این نیست. بنا بر هدایت و اصلاح است. باید آدم ها بیایند و انتخاب کنند. سکوت می کند! فحشش می دهند، همسرش را کتک می زنند، بچه اش را می کشند ولی سکوت می کند. این نیست که همه چیز را باید بگوییم. بله فهم و درک مسائل، مراتب است. ممکن است برخی خواهران و برادرانِ ما از من خیلی عمیق تر بفهمند ولی این معنایش این نیست که هر چیزی را هر جایی باید گفت.

امروز ما در یکی از پیچیده ترین دوران تاریخ بشر بسر می بریم. شرایط بسیار حساس است. خدای نکرده یک اشتباه ممکن است برای صد سال جریان انقلابی توحیدی را در عالم منزوی کند و آسیب بزند. البته به شما بگویم به فضلِ الهی روند خیلی خوب است. البته تبعات منفی که در جامعه داریم، فشاری که دارد به مردم وارد می شود، فشار اقتصادی خیلی سنگین است. خیلی سنگین است. من یادم نمی آید در این چهل پنجاه سالِ اخیر اینطور فشار بوده باشد. برخی می گویند مردم، خانه و ماشین دارند. آقا فشار نیست! فقر و رفاه نسبی است. بدتر از فشار اقتصادی، فشارِ عاطفی و روحی است. یک موقع فشار روحی سنگین است ولی امید رو به جلوست. مردم می بینند آن هایی که دست اندرکار هستند جلو می روند، فداکاری می کنند، راه را باز می کنند، همت می کنند و از عزت مردم دفاع می کنند. اگر فشار اقتصادی را تحمل می کند یک چیز بالاتری گیرش می آید. ولی اگر ببیند آن بالاتر هم دارد اتفاقاتی می افتد، تحقیر می شود.

این فشار احساس تحقیر خیلی بدتر از فشار اقتصادی است. شما می گویی فشار اقتصادی را تحمل می کنم. می روی یک جایی می بینی یک نفر دارد منت می گذارد. گرسنگی را تحمل می کنی می گویی برو بابا! برو دنبال کارت زیر بار منت نمی روم! یعنی آن تحقیر سخت تر است. گرسنگی را تحمل می کند اما زیرِ بار منت نمی رود. این دومی، فشارش به مردم خیلی بیشتر است که آقا نداریم، بدبختیم، بیچاره ایم و بعد یکدفعه می بینیم این پشت یک چیزهایی هست. من چون از این طرف فکر می کنم که فشارِ روحی و عاطفی به مردم خیلی زیاد است. شما مسابقه گذاشتید همدیگر را برای آن صندلی له کنید و حواستان نیست چه فشاری به مردم می آید. این مردم جان، زندگی، حیثیت، عمر و بچه هایشان را دادند تا شما آن جا نشستید.

اما به فضلِ الهی روند خیلی خوب است. این روند خوب مستلزم این سختی ها نبوده است. این که بشریت به قله کمال برسد، مستلزم زمین خوردنِ یک عده نیست. اما اینکه زمین می خورند برای عملکردِ خودشان است. بخاطر عملکردهای خرابشان، این فضا را بر مردم تحمیل کردند. اما روند خیلی روندِ خوبیست. بین خود و خدا شما در جامعه ارتقای معرفت را نمی بینید؟ عمق فهم سیاسی- اجتماعی را نمی بینید؟ هر روز دارد عمیق تر می شود. اصلا مردم دارند آزاد می شوند. از خیلی قید و بندها و اسارت هایی که فکر نمی کردیم اسارت است. دارد می زند بیرون و آزاد می شویم. روند عالیست. به سرعت به سمتِ مقصد حرکت کرده و به فضلِ الهی خیلی زود این بساط طاغوت از دنیا جمع می شود. اینکه الان نگاه می کنیم به سیستمِ آمریکا خیال می کنیم این آهنین است. نخیر! من از روی اطلاع به شما می گویم آنقدر داخلش پوسیدگی درست شده است که فقط تلنگر می خواهد.

یک مرد می خواهد یک سیلی بزند. منظورم فیزیکی نیست. پرده را بیاندازد پایین، واقعیتِ آن در چشمِ بشریت مشخص شود. کارشان تمام است. خیلی وحشت دارند. این که می بینید در کل دنیا می روند در یک کشورِ دور هم وقتی یک نفر یک حرفِ آزادی آفرین می زند، حرف حقیقی می زند، آمریکا بسیج می شود برود آن جا و او را له کند؛ این نشان دهنده قدرت نیست. نشان دهنده آسیب پذیری اش است که آن یک دانه هم این را می ترساند. به خدا کارشان تمام شد. الکی دارند دست و پا می زنند. اصلا متوجه نیستند. اصلا نسیم نیست و طوفان است. یک جاروی بزرگی درست کرده اند، ابعادش کلِ کره زمین است، به اندازه ی عرض کره زمین که فقط ناخالصی ها را جمع می کند. به نظرم دارد یک اتمام حجتی در دنیا اتفاق می افتد.

یعنی آن اتمام حجت برای بوش که اتفاق افتاد. دعوت شد، حقیقت برایش گفته شد ولی گوش نکرد. برای این جا هم این فریادی که مستضعفین می کشند، نشستند و نقشه کشیدند که جریانات انقلابی را متهم به فساد کنیم. اولش هم از ایران شروع کردند. همان نقشه را برای ایران داشتند اما خداوند متعال ترتیبی داد این ها فکر کردند تمام شده است دیگر. گفتند مرده اند! بعد یکدفعه دیدند این مرده ها دارند در مسابقه دو هم شرکت می کنند و جلو می زنند. وحشت کردند. این طراحی را دارند. بلافاصله بعد از ایران سراغ آقای چاوز رفته و بنده خدا را کشتند. یک سناریو هست و چیز دیگری بلد نیستند. کار شیطان از اول تاریخ یکی بوده است. تنها شکلش عوض شد. ولی به فضلِ الهی هم در ایران، آمریکای لاتین و آفریقا شکست خواهتد خورد.

گفتیم آمریکا از بین رفتنی است. گفتند مردِ حسابی ادعاهایی می کنی! گفتم نه این حرف خدا، قرآن و پیغمبر است. تمدنی که سی یا چهل سال قبل افتخار می کردند زیر بلیطش باشند، به او تکیه کنند یا همرنگ آن باشند به جایی رسیده است که برای پیشبرد منطقش از سلاح استفاده می کند. این تمام شده است! سوختِ تاریخی اش تمام شده است و برای بشریت نفعی ندارد. وقتی همه اش شد ضرر شد، سنت الهی است که از بین برود. الان هم همین طور است.

ما بعضی چیزها را می گوییم که ظاهرِ شوخی دارد ولی حواستان باشد این ها تعریف از شخص نیست. نشانه ها را می خواهم بگویم. هرجای دنیا که می روی می گویی احمدی نژاد، اکثرِ مردم طرفدارش هستند. طرفدارِ این شصت هفتاد کیلو هستند؟ نخیر! من که بارها گفتم عددی نیستم. خاک پا هستم. اما طرفدار آن پرچمی هستند که با این اسم بلند شد. طرف دارد مخالفتش را با نظم موجود عالم با این اسم نشان می دهد. الان افرادی که از کشورهای گوناگون می آیند تقریبا همه یک حرف می زنند. می گویند آقا در کشور ما اسم تو خیلی هست. ولی من که اصلا عددی نیستم. معنایش این است که آن پرچم خیلی طرفدار دارد و مردم دارند با این اسم، حالِ استکبار را می گیرند! اصلا یک دگرگونی معرفتی در دنیا اتفاق افتاده است. همین نامه ای که به آن آقا فرستادیم. در اینجا یک مشت چیز دادند به ما که واقعا مهم نیست. چون هدفِ نامه این بچه بازی ها نبود. ولی می دانید در سطحِ بین الملل هیچ رسانه ای نبود که تیتر یک نزند؟ دویست تا کشور هرکدام چند خبرگزاری نامه را بازنشر دادند. در شبکه های اجتماعی منتشر و در خود آمریکا بحث های گذشته ما زنده شد. این نامه محاکمه تاریخی نظام سلطه در یک صفحه و چهار جمله بود.

عزیزانم ما وظیفه خودمان را خوب انجام دهیم. همان حالت دعوت، مهربانی و محبت باید باشد. به خدا خوب است آدم دشمنش را هم دوست داشته باشد و از سقوط دشمنش خوشحال نشود. آقا آبروی یک نفر رفت، خوشحالیم؟ دیدی پرونده اش زده شد و آبرویش رفت. از این که نباید خوشحال بشویم! البته یک جایی حقی اثبات می شود باید خوشحال بشویم. حقانیت یک برادری بعد از هفت ماه و نیم که بردند آنجا و معلوم شد هیچ چیزی وجود ندارد، اثبات شد. خداروشکر خوشحالیم. اما یک کسی از حیثیت ساقط شد چرا گوش ندادی؟ چرا رفتی در آن وادی؟ چرا رفتی در وادی شیطان، دنیا پرستی و دنبال پول افتادی و خطا کردی و از جیب ملت برداشتی؟ تو هم مثل بقیه مردم. اگر کم هست با هم می خوریم. زیاد هم بود با هم می خوریم. چرا فکر کردی تو برتری؟ چرا دروغ گفتی به مردم؟

خدا هفت میلیارد را برای بالاترین جای بهشت خدا خلق کرده است. چرا از این اوج می روی پایین؟ من در جیرفت گفتم هر یک نفر که جا می ماند به اندازه ی سهمش در استقرار عدالت و ارزش ها در جامعه ضعف درست می کند. باید هر هفت میلیارد بخواهند. در ترافیک تهران حتی یک راننده درست کار نکند به اندازه همان یک نفر اشکال درست می کند.

از همه شما تشکر می کنم.

و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 6 مهر 1395  2:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

عربستان خطا کند چنان تنبیه می‌شود که دیگر خبری از آنان در جهان نباشد

سرلشکر فیروزآبادی

مشاور فرمانده معظم کل قوا گفت: اگر عربستان خطایی در قبال ایران مرتکب شود کاری می‌کنیم که دیگر خبری از سعودی و وهابیت در جهان نباشد.

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی مشاور فرمانده معظم کل قوا صبح امروز در حاشیه جشنواره مالک اشتر در جمع خبرنگاران درباره برخی اتهامات وارد شده علیه ایران در حمایت از یمن، گفت: ما اگر می‌خواستیم در یمن دخالت کنیم مستقیما موشک می‌فرستادیم، اما کار ما آگاه سازی و پشتیبانی از ملت‌هاست.

وی افزود: کشورهایی که مورد تجاوز ظالمان قرار گرفته‌اند از تجربیات ایران می‌توانند استفاده کنند و این در به روی آنها باز است.

مشاور فرمانده معظم کل قوا درباره تهدیدهای عربستان علیه ایران با بیان اینکه آنها در حدی نیستند که ایران را تهدید کنند، اظهار داشت: آنها نه نیروی انسانی این کار را دارند و نه امکانات لازم و تنها می‌توانند با هواپیماهای آمریکایی و خلبانان استیجاری پاکستانی و سودانی تلاش کنند تا در مقابل ارتش و سپاه پاسداران ایستادگی کنند، اما نمی‌توانند.

سرلشکر فیروزآبادی افزود: ما به دنبال جنگ با هیچ کشور مسلمانی نیستیم، اما اگر عربستان سعودی خطایی کرد تنبیهی می‌شود که از عربستان و وهابیت خبری در جهان نباشد.

وی تصریح کرد: کار اصلی ما دفاع است، ولی اگر لازمه دفاع تهاجم باشد تهاجم می‌کنیم.

مشاور فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه اگر دشمن تهاجم کند قطعا به او با تهاجم پاسخ می‌دهیم، اضافه کرد: البته ما تهاجم پیش دستانه نخواهیم داشت.

سرلشکر فیروزآبادی ادامه داد: ما در طراحی خود جنگ نامتقارن را دنبال می‌کنیم و در این راستا تجهیزات و آموزش‌هایی که بتواند به نقاط قوت ما و نقاط ضعف دشمن توجه کند ترمیم خواهیم کرد.

وی با تأکید بر لزوم طراحی موشک‌ها با بردهای مورد نظر تصریح کرد: ما البته به تقویت نیروی هوایی معتقدیم و آن را خوب می‌دانیم. توان موشکی جمهوری اسلامی ایران بازدارنده بوده و آمریکایی‌ها نیز در دو سه روز اخیر به آن اعتراف کرده‌اند.

مشاور فرمانده معظم کل قوا خاطرنشان کرد: امروز تمام قدرت‌های جهان دقت عمل و قدرت عملیاتی موشک‌های جمهوری اسلامی را محاسبه می‌کنند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 6 مهر 1395  3:00 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

متن نامه احمدی نژاد به مقام معظم رهبری +تصویر نامه

دکتر محمود احمدی نژاد در نامه ای خطاب به رهبر معظم انقلاب، عدم کاندیداتوری خود در انتخابات سال آینده را اعلام کرد.

ی متن نامه احمدی نژاد به مقام معظم رهبری +تصویر نامه

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، دکتر محمود احمدی نژاد در نامه ای خطاب به رهبر معظم انقلاب، عدم کاندیداتوری خود در انتخابات سال آینده را اعلام کرد.

متن نامه ایشان به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی

سلام علیکم

همان گونه که مستحضر هستید در دیدار مورخ نهم شهریورماه سال جاری، اینجانب برنامه های تبیین انقلاب در سراسر کشور را تشریح نمودم، پس از آن حضرت عالی توصیه فرمودید که در این دوره مصلحت نیست بنده در انتخابات شرکت نمایم و اینجانب نیز تبعیت خود را اعلام نمودم.

ضمن تشکر از بیانات مهم حضرت عالی در جلسه درس خارج فقه مورخ پنجم مهرماه جاری، به استحضار می رسانم که در عمل به منویات رهبر بزرگوار انقلاب، برنامه ای برای حضور در عرصه رقابت های انتخاباتی سال آینده ندارم.

به لطف خداوند متعال و با افتخار همواره به عنوان سرباز کوچک انقلاب و خادم مردم باقی خواهم ماند.

از خداوند منان برای حضرت عالی سلامتی و موفقیت بیشتر و برای ملت بزرگوار ایران عزت و سربلندی روزافزون ، در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج) مسالت دارم.

محمود احمدی نژاد

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 6 مهر 1395  3:02 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

احمدی نژاد به مقام معظم رهبری نامه نوشت: برنامه ای برای حضور در عرصه رقابت های انتخاباتی سال آینده ندارم

محمود احمدی‌نژاد با ارسال نامه‌ای به مقام معظم رهبری اعلام کرد که در عمل به منویات معظم له، برنامه ای برای حضور در عرصه رقابت های انتخاباتی سال آینده ندارد.

به گزارش نامه نیوز، علی اکبر جوانفکر مشاور رسانه ای رئیس دولت های نهم و دهم به ایسنا گفت: دکتر احمدی نژاد با ارسال نامه ای خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کرد که در عمل به منویات معظم له، برنامه ای برای حضور در عرصه رقابت های انتخاباتی سال آینده ندارند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 6 مهر 1395  4:20 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

واکنش جالب کیهان به سخنان رهبری درباره به مصلحت نبودن کاندیدا شدن احمدی‌نژاد

روزنامه کیهان تیتر یک خود را به سخنان روز گذشته رهبری درباره توصیه به رییس دولت سابق برای کاندیدا نشدن در انتخابات سال آینده، اختصاص داده است.

به گزارش نامه نیوز، در این مطلب که تیتر «رهبر حکیم انقلاب رشته دشمن را پنبه کرد» برای آن انتخاب شده، آمده است؛ 

به دنبال انتشار برخی اخبار غیررسمی درباره جلسه خصوصی محمود احمدی‌نژاد و رهبر معظم انقلاب اسلامی و توصیه ایشان به رئیس جمهور سابق مبنی بر به مصلحت نبودن کاندیداتوری وی در انتخابات آتی، متاسفانه فضای مسموم و مضری در این باره در برخی محافل سیاسی و رسانه‌ای کشور شکل گرفت و بعضا اخبار غیردقیق و مغرضانه‌ای منتشر شد که نتیجه آن موج سواری دشمنان و تلاش آنان برای ایجاد شکاف و اختلاف در نیروهای انقلابی کشور بود. 

صبح دیروز حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در ابتدای جلسه درس خارج فقه گریزی به این قضیه زده و توضیحات جامعی را درباره آن بیان فرمودند که بدون تردید باطل‌السحر تلاش دشمن برای سود بردن از فضای مغشوش و اختلاف‌انگیز پیشین است. 

کیهان در ادامه متن کامل سخنان معظم له در کلاس درس خارج فقه را منتشر کرده است.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 6 مهر 1395  7:06 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

وزیر نفت سعودی همه برنامه‌های اوپک را به هم ریخت

رویترز نوشت اظهارات وزیر انرژی عربستان در مورد مشورتی بودن نشست الجزایر و خوش‌بینی به روند بازار، تردیدها برای دستیابی به یک توافق را افزایش داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رویترز گزارش داد وزیر انرژی عربستان با تاکید بر مشورتی بودن نشست الجزایر، تردیدها برای دستیابی به یک توافق را افزایش داد.

خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان به خبرنگاران گفت: «این یک نشست مشورتی است... ما با همه مشورت می‌کنیم، ما تمامی دیدگاه‌ها را می‌شنویم و نظر دبیرخانه اوپک و مشتریان نیز خواهیم شنید.»

فالح همچنین تصریح کرد که نسبت به بازار نفت خوش‌بین است هرچند که متوازن سازی بازار بیش از انتظار طول می‌کشد.

وی به خبرنگاران گفت: «بازار در مسیر درستی در حرکت است، هرچند این روند از آنچه ما در چند ماه گذشته انتظار داشتیم، کندتر است اما عوامل بنیادین بازار در مسیر درستی در حرکت هستند.»

«احساس خوبی نسبت به بازار حس می کنیم و من فکر می کنم که متوازن‌سازی وجود دارد اما ممکن است بیش از آنچه ما انتظار داشتیم، طول بکشد.»

وی گفت ذخایر بی سابقه جهانی نفت شروع به کاهش کرده است. «میزان سرعت این کاهش همچنین به توافق تولید بستگی دارد. اگر توافق عمومی در یک مورد در چند ماه آینده صورت گیرد، عربستان دیدگاه اجماع و اتفاق آرا را می‌پذیرد.»

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 6 مهر 1395  7:07 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

فرمان پادشاهی عربستان، شهروندان این کشور را غافلگیر کرد

"این اقدام شاه سعودی بیشتر به خاطر هزینه های داخلی نیست؛ بلکه دخالت های نظامی در عراق، سوریه و یمن و خرید میلیاردها دلاری سلاح عامل اصلی این کسری بودجه است."

سلمان فرمان پادشاهی عربستان، شهروندان این کشور را غافلگیر کرد

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، روزنامهرای الیومدر سرمقاله امروز خود نوشت: «شاه عربستان طی فرمان های پادشاهی خود مبنی بر کاهش 15 تا 20 درصدی حقوق وزیران و اعضای مجلس شورای سعودی، شهروندان این کشور را غافلگیر کرد.»

رای الیوم در ادامه سرمقاله خود آورد: «این اقدام شاه سعودی در راستای ریاضت اقتصادی و کسر بودجه این کشور و در پی برداشتن سوبسید های سوخت و برخی خدمات اساسی صورت می گیرد. دولت سعودی تنها امسال 90 میلیارد دلار و سال گذشته 100 میلیارد دلار کسری بودجه داشته است.»

این روزنامه افزد: «کاهش حقوق وزیران و اعضای شورا به تنهایی نمی تواند در جبران کسری بودجه موثر باشد به همین خاطر هم این روند کاهش حقوق ها به کارمندان و برخی بخش های دولتی سرایت خواهد کرد. این اقدام شاه سعودی بیشتر به خاطر هزینه های داخلی نیست؛ بلکه دخالت های نظامی در عراق، سوریه و یمن و خرید میلیاردها دلاری سلاح عامل اصلی این کسری بودجه است.»

خاطر نشان می شود که دیوان پادشاهی عربستان در بیانیه‌ای، که خبرگزاری رسمی این کشور (واس) آن را منتشر نمود، اعلام کرد که شاه عربستان سعودی، روز دوشنبه دستور کاهش حقوق وزرا تا سقف 20 درصد و اعضای مجلس شورا را تا سقف 15 درصد را صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: این تصمیمات از روز اول سال آینده هجری (1438) که مصادف با اکتبر آینده است، اجرایی می‌شود.

پادشاه سعودی همچنین دستوری صادر کرد که به موجب آن، «کمک‌های سالیانه به اعضای مجلس شورا، که شامل حق مسکن و حق اولاد است، به نسبت 15 درصد کاهش می‌یابد.»

ملک سلمان همچنین دستور داده است «تامین خودرو برای مسئولان ارشد حکومتی تا پایان سال 2017» متوقف شود. همچنین به موجب این تصمیم جدید عربستان سعودی، مزایای اضافه‌کاری کارکنان دولت کاهش می‌یابد و مرخصی سالانه آنان نیز نباید از 30 روز فراتر رود.

در این میان، ملک سلمان به نیروهای نظامی این کشور که در جنگ علیه یمن مشارکت می‌کنند، پاداش داده و آنها را از قاعده کاهش حقوق مستثنا کرده است.

هفته گذشته، موسسه تحقیقاتی «کامکو» نوشت، مجموع کسری بودجه شش کشور عضو شورای همکاری خلیج‌فارس (عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، عمان، کویت و بحرین) در 2016 احتمالاً به رقم 153 میلیارد دلار برسد.

در گزارش این موسسه کویتی آمده است مجموع کسری بودجه این کشورها در سال گذشته میلادی 119 میلیارد دلار بود.

55 درصد از مبلغ کسری بودجه امسال مربوط به عربستان سعودی است؛ رقمی معادل بیش از 84 میلیارد دلار. این کشور در سال گذشته میلادی نیز 98 میلیارد دلار کسری بودجه داشت.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 6 مهر 1395  7:09 PM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

مشارکت 220 عراقی در یگان زرهی سپاه/ تصمیم حسن باقری بود که اسرای عراقی را پناهنده اعلام کنیم

خبرگزاری میزان- پایه گذار یگان زرهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس گفت: شهید حسن باقری آمد و گفت که پناهنده های عراقی را اسیر اعلام کنیم؛ چراکه اگر اعلام می شد فردی به ایران پناهنده شده خانواده وی تحت فشارهای شدیدی در عراق قرار می گرفت؛ به عنوان مثال در عملیات فتح المبین 400 عراقی به ایران پناهنده شدند و ما آنها را اسیر اعلام کردیم.

فتح الله

خبرگزاری میزان-گروه سیاسی: روز گذشته قسمت اول گفت‌وگوی تفصیلی خبرگزاری میزان با سردار فتح الله جعفری مسئول تیم حفاظت بیت امام خمینی (ره) در آغاز انقلاب و پایه گذار یگان زرهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع مقدس، منتشر شد. 

بخش دوم این گفت‌وگو به مسائل مهمی از جمله "نحوه مواجهه ایران با اسرا و پناهنگان عراقی"، "هدف صدام از اعلام آتش بس" و همچنین "نقش خانواده باقری در دفاع مقدس" پرداخته است که در ادامه آن را می خوانیم:

"مذاکره با صدام" او را از حمله به ایران منصرف نمی کرد

میزان: برخی بر این باورند که جنگ هشت‌ساله همچنان که قابل پیش‌بینی بود، در فضای دیپلماتیک نیز قابل پیشگیری بود. این ادعاها تا چه حد صحت دارد؟

سردار جعفری: ما باید این را بدانیم که هر کاری که می کردیم صدام علیه ما جنگ را آغاز می کرد؛ صدام قدرت طلب بود؛ او می خواست خوزستان را تصرف کند و از این طریق بر خلیج فارس سیطره پیدا کند و از این طریق به ژاندارم منطقه تبدیل شود؛ صدام حیوان درنده ای بود که ما هر کاری که می کردیم تاثیری نداشت و او جنگ را آغاز می کرد؛ با روحیاتی که از صدام سراغ داریم نباید بگوییم که با مذاکره صدام از حمله به ایران منصرف می شد.

میزان: پس از آزادسازی خرمشهر، صدام آتش بس اعلام کرد؛ آیا در آن مقطع می شد که جنگ به پایان برسد؟ 

سردار جعفری: 22 خرداد سال 61 و تنها چند روز بعد از آزادسازی خرمشهر، صدام آتش بس یکطرفه صادر کرد و گفت که هیچ گلوله ای شلیک نمی کنیم و به مرزها برمی گردیم؛ عقب نشینی هایی را هم انجام داد؛ و ما که تا روزهای گذشته به دلیل آمادگی قناصه های عراقی، پشت خاکریز نمی توانستیم سرمان را بالا بیاوریم، آن روزها به سادگی در کنار خاکریزها قدم می زدیم و حتی عراقی ها را روبروی خودمان می دیدیم و کاری به هم نداشتیم. تحلیل ما این بود که صدام در این مدت استحکامات دفاعی خودش را قوی کرد و بعد از 15 روز دو مرتبه جتگ را به راه انداخت.

حسن باقری گفت اسرای عراقی را پناهنده اعلام کنیم

میزان: آیا این صحت دارد که در جنگ، عراقی ها به ایران پناهنده می شدند و ما آنها را با نام "اسیر" اعلام عمومی می کردیم؟

سردار جعفری: بله صحت دارد؛ شهید حسن باقری آمد و گفت که پناهنده های عراقی را اسیر اعلام کنیم؛ چراکه اگر اعلام می شد فردی به ایران پناهنده شده خانواده وی تحت فشارهای شدیدی در عراق قرار می گرفت؛ به عنوان مثال در عملیات فتح المبین 400 عراقی به ایران پناهنده شدند و ما آنها را اسیر اعلام کردیم.

من به مطالعه اسناد به دست آمده از سوی عراقی بسیار علاقمند بودم، در بخشی از این اسناد در آن زمان آمده بود که پدیده هایی در ارتش عراق وجود دارد؛ یکی از آن پدیده ها "فرار" بود به خصوص فرار به کردستان؛ دیگری "پناهندگی" بود که خیلی از اسرا به ایران پناهنده می شدند؛ همچنین پدیده "دروغگویی" نیز در ارتش عراق وجود داشت که فرماندهان به صدام راست ماوقع را نمی گفتند.

در آن زمان شهید حسن باقری که مسئول اطلاعات و عملیات جنگ بود، از همان ابتدای جنگ بر روی این مسائل تمرکز کرد و در خصوص نحوه برخورد با اسرا و پناهندگان عراقی تصمیم گیری کرد؛ ایشان معتقد بود ما باید از کشتار عراقی ها اجتناب کرده و آنها را برای آینده انقلاب اسلامی عراق به سمت خودمان جذب کنیم؛ این استراتژی به سرعت در تمام طرح های نیروهای مسلح ما به کار گرفته شد.

برخلاف شایعات رسانه های عراقی در خصوص آمار بالای کشته هایشان در جنگ با ایران، حقیقت آن بود که کشته های عراقی شاید یک چهارم اسرای آنها بودند؛ صدام اعلام کرده بود هر شخصی که برای پناهندگی به سمت ایران برود، از پشت او را بزنید و سرش را بیاوردید و ارشدیت بگیرید.

در یگان زرهی سپاه 220 عراقی مشارکت می کردند

میزان: پناهنده های عراقی در ایران تا چه اندازه ما را در جنگ کمک کردند؟ آیا خود شما در یگان زرهی سپاه از ظرفیت های این پناهندگان استفاده می کردید؟

سردار جعفری: پناهنده های عراقی همکاری خوب و قابل قبولی با ما داشتند؛ در یگان زرهی سپاه که مسئولیت آن با من بود، 220 عراقی داشتیم که برای ما همه کار می کردند و حتی برخی از آنها به مقام شهادت نیز رسیدند.

شهید باقری کمپی به نام مبارزان در اهواز درست کرد که افسران ارتش عراق در آنجا نگهداری می شدند؛ شهید باقری به سراغ آنها می رفت و ساعت ها با آنها بحث می کرد، حرف می زد و بازی جنگ می کرد و شیوه ها و تاکتیک های جنگی آنها را بررسی می کرد.

جمهوری اسلامی از اسرای عراقی به عنوان یک امتیاز بهره برداری کرد، برخلاف اسرای ما که در آن سو مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار می گرفتند، در کمپ های ایران، اسرای عراقی راحت بودند؛ البته ما بهره برداری های فراوانی را از این اسرا انجام دادیم و حتی سپاه بدر که الان عراق را اداره می کند، توسط ما ایجاد شده است.

درخواست شهید باقری از امام (ره) چه بود

میزان: در خصوص نقش خانواده "باقری" در هشت سال دفاع مقدس بخصوص شهید حسن باقری و همچنین سرلشکر محمد باقری رئیس کنونی ستاد کل نیروهای مسلح توضیح دهید.

سردار جعفری: تمام خانواده شهید باقری در جنگ حضور داشتند؛ پدر خانواده در جنگ و برخی از عملیات ها مثل فتح المبین حضور داشتند، مادر خانواده در اهواز بودند، حسن باقری فرمانده قرارگاه نصر بود، محمد باقری مسئول اطلاعات قرارگاه فتح بود؛ احمد باقری هم با وجود سن کمش در جنگ حضور داشت، داماد خانواده به نام آقای شیرازی در جنگ حضور داشت و همسر شهید باقری هم مسئول بسیج اهواز بودند و در صحنه جنگ حضور داشتند.

حسن باقری پایه گذار اطلاعات جنگ بود؛ عراقی ها برای ما ناشناخته بودند اما برای شهید حسن باقری کاملا شناخته شده بودند؛ آنقدری که حسن باقری ارتش عراقی ها را می شناخت خود عراقی ها خودشان را نمی شناختند؛ شهید باقری بدون شک باهوش ترین فرمانده ایرانی بود که فرماندهان، ساختار، نوع آرایش و تفکرات ارتش عراق را کاملا می شناخت.

به یاد دارم در یکی از دیدارهای فرماندهان جنگ با امام (ره)، شهید حسن باقری دست ایشان را بوسید و گفت که "دعا کنید شهید شوم"؛ امام (ره) هم گفتند که "دعا می کنم موفق شوید".

در خصوص سرلشکر باقری باید بگویم که سرلشکر رحیم صفوی در عملیات فتح المبین، ایشان را به عنوان مسئول اطلاعات قرارگاه فتح انتخاب کرد؛ در سوی دیگر شهید زین الدین مسئول اطلاعات قرارگاه نصر و در کنار شهید حسن باقری بود و در این سو محمد باقری به عنوان مسئول اطلاعات قرارگاه فتح و در کنار سرلشکر رحیم صفوی حضور داشت؛ 

مدتی با محمد باقری در شهر اهواز و در یک خانه با هم زندگی می کردیم؛ وی در تمام طول جنگ حضور داشت؛ از فکر و برنامه ریزی قوی و مستحکمی برخوردار بود؛ در زمینه اطلاعات بسیار خوب عمل کرد و یک سر و گردن از فرماندهانی که در سطح ایشان بودند، بالاتر بود؛ 

سرلشکر باقری نقش بسیار موثری در موفقیت عملیات والفجر 8 و عبور از اروندرود داشتند. 

میزان: در خصوص نحوه آشنایی‌تان با شهید صیاد شیرازی و نحوه معاشرت و خلق و خوی ایشان توضیح دهید.

سردار جعفری: در روزهای آغاز انقلاب شهید صیاد شیرازی در اصفهان و در جلسه شورای امنیت شهر، خبر پیدا می کند که در کردستان اوضاع بهم ریخته؛ قرار می شود که ایشان و آقای رحیم صفوی به کردستان بروند و اوضاع را بررسی کنند؛ این بررسی کردن آنها با ماندنشان در کردستان همراه می شود؛ عزیمت شهید صیاد شیرازی به کردستان سبب شد ایشان با سپاهی ها همکاری تنگاتنگی داشته باشند.

زمانیکه ما در کردستان با شهید صیاد شیرازی برخورد داشتیم ایشان "سرهنگ 2" بودند؛ شهید صیاد شیرازی روحیات انقلابی بسیار زیادی داشت؛ وقتیکه شهید صیاد شیرازی به عنوان فرمانده نیروی زمینی ارتش انتخاب شد، خیلی با سپاه نزدیک شد و حقیقتا ارتش را در عملیات ها احیا کرد.

شهید صیاد شیرازی اصلا اهل داشتن محافظ نبود؛ با خانواده اش برای خرید به فروشگاه اتکا می آمد؛ با ماشین شخصی اش تردد می کرد. گرچه کمی نگران بودیم، اما هیچگاه تصور نمی کردیم که منافقین ایشان را ترور کنند.

اگر بسیجیان نبودند سرنوشت جنگ به گونه دیگری رقم می خورد

میزان: به عنوان سوال پایانی، با توجه به اینکه شما مراودات و رفت و آمدهای زیادی را با فرماندهان جنگ داشتید، کمی هم در خصوص نقش و اهمیت جایگاه بسیجیان در هشت سال دفاع مقدس توضیح دهید.

سردار جعفری: متاسفانه ما در تمام پوسترها و عکسهایمان تنها تصاویر فرماندهان را می بینیم و کمتر از بسیجیان با شهامت‌مان یاد می کنیم؛ قطعا اگر حضور داوطلبانه بسیجیان نبود، ما نمی توانستیم شهرهای اشغال شده کشورمان را آزاد کنیم؛ از مجموع دو میلیون نفر نیروی مردمی رزمنده در دفاع مقدس که در قالب بسیجی به مرزهای کشور آمده بودند، بیش از 174 هزار نفر به مقام والای شهادت رسیدند.

یقینا اگر بسیجیان نبودند سرنوشت جنگ به گونه دیگری رقم می خورد.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 7 مهر 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

محكوميت قطعي ١٢هزار ميليارد توماني احمدي‌نژاد

پاي خود را بر پله هيچ دادگاهي نگذاشت. با حكم احضاريه‌اي كه براي او صادر شد همچون دوراني كه قانون را به هيچ مي‌انگاشت، حاضر به حضور نشد تا با گذشت نزديك به سه سال، همچنان پرونده‌اي مفتوح در قوه قضاييه از خود برجاي گذارد.

به گزارش نامه نیوز، اما براي ثبت نخستين محكوميت به‌نام روساي جمهور ايران، انگار مسير ديگري هم وجود داشت؛ مسيري كه اين‌بار از قوه مقننه گذشت تا محمود احمدي‌نژاد از سوي ديوان محاسبات با محكوميت مالي ١٢ هزار ميليارد توماني روبه‌رو شود. اگرچه تاكنون خبري مبني بر صدور چنين حكمي از سوي اين ديوان اعلام نشده است اما نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، با توييت شب گذشته خود، نخستين محكوميت قطعي رييس دولت گذشته را مطرح مي‌كند. صادقي با بيان اينكه «بنابر اطلاع موثق دولت سابق ٤٨ هزار ميليارد تومان محكوميت مالي قطعي در ديوان محاسبات دارد» يك چهارم از اين محكوميت را مختص محمود احمدي‌نژاد مي‌داند و مي‌گويد: «١٢ هزار ميليارد آن مربوط به شخص رييس دولت است». اما توييتر تنها تريبون نماينده حقوقدان مجلس دهم براي بيان اين تخلف نبود. صادقي از فرصت به دست آمده در نشست علني روز گذشته هم استفاده كرده و در تذكر شفاهي خطاب به رييس ديوان محاسبات و با بيان مقدمه‌اي از بيانات رهبر معظم انقلاب در خصوص توصيه‌ نامه‌اي كه به رييس دولت سابق داشته‌اند، عنوان مي‌كند: «روز گذشته رهبر معظم انقلاب در درس خارج فقه خويش اعلام فرمودند به شخصي كه با ايشان مشورت كردند براي كانديداتوري رياست‌جمهوري فرموده‌اند صلاح نمي‌دانم در انتخابات شركت كنيد، زيرا حضور شما سبب دودستگي و تشتت و ايجاد فضاي دوقطبي مي‌شود». نماينده مردم تهران با بيان اينكه شخص مذكور در دوره رياست‌جمهوري ٨ ساله خود با ايجاد تشتت، دو دستگي و فضاي دوقطبي كار خود را در كشور پيش برد، مي‌گويد: «علاوه بر اينكه هرج و مرج در نظام اداري و مالي كشور ايجاد كرد، بيش از ٧٠٠ ميليارد دلار درآمد نفتي از بيت‌المال را به هدر داد». صادقي در ادامه به تخلفات دولت گذشته اشاره مي‌كند و منبع خبر او نيز حضور دادستان ديوان محاسبات در جلسه فراكسيون شفاف‌سازي مجلس است كه رياست آن را برعهده دارد. نماينده مردم تهران عنوان مي‌كند: «مطابق اعلام دادستان ديوان محاسبات در اين جلسه مشخص شد دولت گذشته ٤٨ هزار ميليارد تومان تخلف داشته و اين ميزان محكوميت قطعي مالي محسوب مي‌شود كه ١٢ هزار ميليارد تومان آن به شخص رييس دولت سابق مربوط مي‌شود». صادقي البته تنها به اعلام صدور اين محكوميت اكتفا نمي‌كند. او در پايان تذكر خود از رييس مجلس شوراي اسلامي و رييس ديوان محاسبات درخواست مي‌كند تا احكام صادره را اجرا كنند. 

چه تخلفاتي پاي محمود احمدي‌نژاد نوشته شد؟ 
با اعلام محكوميت رييس دولت گذشته، چندين سوال به ذهن مي‌رسد؛ سوالاتي از قبيل اينكه، اين محكوميت‌ها بنا بر چه تخلفاتي صادر شده و چرا با گذشت چندين ماه از صدور راي هنوز هم به مرحله اجرا در نيامده است؟ براي پاسخ به اين سوالات بد نيست نگاهي به وظايف ديوان محاسبات و نحوه رسيدگي به تخلفات از سوي آن نهاد داشته باشيم. ديوان محاسبات طبق اصول قانون اساسي اعمال كنترل و نظارت مستمر مالي براي پاسداري از بيت‌المال را از طريق ١- كنترل عمليات و فعاليت‌هاي مالي كليه وزارتخانه‌ها‌، موسسات، شركت‌هاي دولتي و ساير دستگاه‌هايي كه به نحوي از انحاء از بودجه كل كشور استفاده مي‌كنند، ٢- بررسي و حسابرسي وجوه مصرف شده و درآمدها و ساير منابع تامين اعتبار در ارتباط با سياست‌هاي مالي تعيين شده در بودجه مصوب با توجه به گزارش عملياتي و محاسباتي مأخوذه از دستگاه‌هاي مربوطه، ٣- تهيه و تدوين گزارش تفريغ بودجه به انضمام نظرات خود و ارايه آن به مجلس شوراي اسلامي، بر عهده دارد. در اين ميان چه اتفاقي مي‌توانست در دولت گذشته روي دهد كه آنان با اين رقم عجيب محكوميت روبرو شوند؟ پاسخ اين پرسش را شايد بتوان در ماده ٢٤ قانون ديوان محاسبات جست‌وجو كرد. آنجا كه عنوان مي‌كند: «هر گاه ثابت شود كه از ناحيه مسوولان بدون سوء نيت ضرري به بيت‌المال وارد شده است، از طرف هيات‌هاي مستشاري رأي به جبران آن طبق ماده ۲۸ اين قانون صادر خواهد شد و در مورد تخلفاتي كه ناشي از دستور رييس‌جمهوري و وزرا بوده و اثر مالي داشته باشد علاوه بر جبران ضرر، گزارش لازم حسب مورد جهت استحضار و اخذ تصميم به مجلس داده خواهد شد». با حضور فياض شجاعي در جمع مجلسيان و ارايه گزارشي در اين خصوص، معلوم است كه تخلف احمدي‌نژاد ناشي از دستوري بوده كه خلاف قانون صادر شده است. اما باز هم مشخص نيست كه كداميك از دستوراتي كه به نحوي به تضييع بيت‌المال مربوط مي‌شده، دامن رييس دولت گذشته را گرفته است. اما موضوع ديگري كه در اينجا قابل طرح است، اقدامات هيات‌هاي مستشاري ديوان پس از صدور راي است. طبق قانون اين هيات‌ها درصورت احراز وقوع جرم ضمن اعلام رأي نسبت به ضرر و زيان وارده، پرونده را از طريق دادسراي ديوان محاسبات كشور براي تعقيب به مراجع قضايي ارسال خواهند داشت؛ موضوعي كه ممكن است تاكنون اتفاق افتاده باشد اما رسانه‌‌اي نشده است. 

ديوان محاسبات درباره چرايي اجرا نشدن حكم احمدي‌نژاد پاسخگو باشد 
اما محمود صادقي، با توجه به گزارش دادستان ديوان محاسبات، گويا از تخلفات انجام شده خبر دارد كه تنها يكي از اين سوالات را بر زبان مي‌آورد و آن هم چرايي عدم اجراي احكام صادره از سوي ديوان است. او كه چند هفته پيش از اين هم در گفت‌وگو به صدور حكم براي رييس دولت گذشته خبر داده و حتي عنوان كرده بود كه احمدي‌نژاد سه بار به دادگاه احضار شده اما حضور پيدا نكرده است، اين‌بار از ديوان محاسبات مي‌خواهد كه درباره چرايي اجرا نشدن احكام صادره در مورد تخلفات مالي دولت قبل و آن ١٢ هزار ميلياردي كه مربوط به احمدي‌نژاد است، توضيح داده و پاسخگو باشد. محمود صادقي در گفت‌وگو با ايسنا، در توضيح اين صحبت خود كه دولت گذشته، ٤٨ هزار ميليارد تومان تخلفات مالي داشته و ١٢ هزار ميليارد تومان آن مربوط به شخص رييس دولت است، به موضوع اعتراض رييس دولت گذشته هم اشاره مي‌كند. موضوعي كه نشان مي‌دهد محمود احمدي‌نژاد حكم ابلاغي ديوان در خصوص تخلفات خود را دريافت كرده است اما با وجود رد اعتراض او هنوز هم به مرحله اجرا درنيامده است. صادقي مي‌گويد: احمدي‌نژاد محكوميت قطعي پيدا كرده و در ديوان محاسبات هم اعتراض و تاييد شده و ١٢ هزار ميليارد مربوط به شخص احمدي‌نژاد است كه احكام آن تاكنون اجرايي نشده است. نماينده مردم تهران در مجلس افزود: «در جلسه‌اي كه با آقاي فياض شجاعي دادستان ديوان محاسبات هم داشتيم اين موضوع اعلام شد و سوال كرديم كه چرا اجرايي نمي‌شود و موانع اجراي اين احكام چيست؟ اگر مانعي وجود دارد از ما نمايندگان كمك بخواهند كه برويم اجرا كنيم». اين عضو هيات رييسه فراكسيون اميد مجلس با بيان اينكه چرايي عدم اجراي اين موضوع را بايد از ديوان محاسبات پرسيد، گفت: «تذكري هم كه در جلسه علني مطرح كردم، در اين راستا بود كه اين موضوع بايد اجرايي شود و ما پيگيري مي‌كنيم.» صادقي در پايان اظهار كرد: «بايد از آقاي عادل‌آذر رييس ديوان محاسبات در مورد اجراي اين حكم سوال كنيد و ديوان بايد پاسخگو باشد.»حال بايد ديد با علني شدن محكوميت رييس دولت گذشته، براي اجراي آن چه اقداماتي در دستور كار ديوان محاسباتي خواهد بود كه به تازگي عادل آذر بر مسند رياست آن تكيه زده است.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 7 مهر 1395  11:16 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

اعتراض آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی به اهانت به احمدی‌نژاد

به گزارش نامه نیوز، كيهان
احمدی‌نژاد در مجمع عمومی سازمان ملل: دنیا نیازی به آمریکا ندارد
وزیر راه: هواپیمایی «هما» سال آینده به بخش خصوصی واگذار می‌شود
هاشمی‌رفسنجانی: ملت آمریکا از بی‌احترامی به رئیس‌جمهور ایران ابراز پشیمانی کند
سخنگوی وزارت خارجه مصوبه مجلس آمریکا مبنی بر قراردادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی را اقدامی غیرقانونی خواند
دادستان کل کشور: زندان‌های ایران جزء مناسب‌ترین زندان‌ها هستند
دبیر کمیسیون اقتصادی دولت: سیاست دولت نهم کاهش نرخ سود بانکی است

اعتماد
احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش‌های صد خبرنگار در نیویورک: همه به انتخاب مردم احترام بگذاریم
اعتراض آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی به اهانت به احمدی‌نژاد در آمریکا
١٦ پله سقوط؛ بانک جهانی از افت مطلوبیت سرمایه‌گذاری خارجی در ایران خبر داد
محمدجواد لاریجانی: اصولگرایان تسامح بیشتری به خرج دهند
وزیر ارشاد در جلسه افطاری با هنرمندان اعلام کرد: برنامه‌های رفع مظلومیت از هنر

ايران
احمدی‌نژاد در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل: دولت‌هایی همچون آمریکا درباره مسائل جهان راهبرد روشنی ندارند
سخنگوی وزارت خارجه در واکنش به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا علیه سپاه: اتهام‌زدن به سپاه، قرارگرفتن در مقابل ۷۰‌ میلیون ایرانی است
وزیر خارجه روسیه: ایران و آژانس می‌توانند به نتیجه برسند
رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح کرد: الگوی ایرانی صلح جهانی
آیت‌الله سیستانی درباره حرکت‌های سیاسی برخی رسانه‌های عرب جهت تشدید نزاع‌های قومی و فرقه‌ای هشدار داد
رئیس شورای شهر تهران: به‌ دلیل تفکرات مکتبی با صلابت در برابر ابرقدرت‌ها ایستاده‌ایم

آفتاب يزد
موسوی‌لاری: نه در برابر زورگویان زانو بزنیم و نه دشمن‌تراشی کنیم
انتقاد احمدی‌نژاد از عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت: ملت‌ها و دولت‌ها مجبور نیستند تابع بی‌عدالتی برخی قدرت‌هایی باشند که شایستگی رهبری و تدبیر امور جهان را از دست داده‌اند
رئیس مجلس: احمدی‌نژاد از فرصت سفر به آمریکا توانست بهترین استفاده را به عمل آورد و با سخنرانی‌های آگاهی‌بخش خودش پیام صلح‌طلبی ملت ایران را به گوش مردم جهان برساند
وزیر خارجه روسیه: همکاری‌های ایران و آژانس از جدول زمانی، جلوتر است
رئیس اتاق بازرگانی: واگذاری ظاهری شرکت‌های دولتی خطر جدی برای اجرای اصل ٤٤ است
نایب‌رئیس اتاق بازرگانی: ادغام وزارتخانه‌های صنایع و بازرگانی نتایج مطلوبی ندارد
معاون وزیر اقتصاد: کاهش سود خالص بانک‌ها به‌ دلیل شفاف‌سازی حساب‌ها بوده است

جمهوري اسلامي
رئیس‌جمهور: اقدامات شورای امنیت علیه ایران غیرقانونی و تحت ‌تأثیر چند قدرت زورگو است
رئیس مجلس خبرگان: برخورد بی‌ادبانه با رئیس‌جمهوری نشانه عصبانیت و شکست روحی آمریکاست
عضو شورای پول و اعتبار: طرح مظاهری خلاف مصوبه مجلس است
دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی: سخنان احمدی‌نژاد در دانشگاه کلمبیا بیان حقایق بود
احمدی‌نژاد پس از سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا در سازمان ملل: شیوه دولت‌هایی چون آمریکا در اداره دنیا به پایان راه خود رسیده است
سخنگوی وزارت‌خارجه: قطع‌نامه جدید علیه ایران موقعیت آژانس را تضعیف می‌کند
رئیس قوه قضائیه سخنرانی رئیس‌جمهوری در دانشگاه کلمبیا را افتخارآمیز دانست
وزیر خارجه آمریکا: به هیچ توافقی درباره قطع‌نامه سوم بر ضد ایران نرسیده‌ایم

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 7 مهر 1395  11:20 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

شیمون پرز مُرد

Image result for ‫شیمون پرز مُرد‬‎

شیمون پرز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی که در پی سکته مغزی دربیمارستان بستری شده بود، درگذشت.

به گزارش  نامه نیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه شیمون پرز 93 ساله حدود دو هفته پیش براثر سکته مغزی و خونریزی داخلی به بیمارستان منتقل و در بخش مراقبت های ویژه بستری شده بود و روز سه شنبه بحرانی شده و وی با مرگ دست وپنجه نرم می کند. 

وی دراین مدت به کمک دستگاه تنفس می کرد. 

یمعون برنسکی معروف به شیمون پرز دوم آگوست 1923 در شهر ویشنوا در لهستان به دنیا آمد. پدر و مادر او در سال 1932 به فلسطین مهاجرت کردند. در سال 1947 به عنوان مسئول خرید سلاح به سازمان شبه نظامی و تروریستی «هاگانا» پیوست. 

پرز از حامیان مقابله شدید و سرکوب «انتفاضه اول» فلسطینیان در سال 1987 بوده است. 

وی در ۱۵ ژوئیه ۲۰۰۷ در کِنِسِت به عنوان رئیس جمهوری رژیم صهیونیستی سوگند خورد و به مدت ۷ سال ریاست رژیم صهیونیستی را بر عهده داشت.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 7 مهر 1395  11:21 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

آیا توصیه رهبر انقلاب، فقط عدم نامزدی احمدی‌نژاد بود؟

روزنامه خراسان نوشت: از نامه رئیس جمهور سابق که تأکید کرده «برنامه‌ای برای این دوره انتخابات ندارد»، باید استقبال کرد. اما فارغ از صحت ادعاها و روایتی که دکتر احمدی نژاد از ماجرا داشته و فارغ از مواضع و قرائتی که اطرافیان ایشان از وقایع اخیر دارند، باید این سوال را مطرح کرد که فحوای توصیه پدرانه رهبر انقلاب که در درس خارج فقه به آن اشاره کردند چه بود؟

به گزارش نامه نیوز ، آیا نگاه رهبر معظم انقلاب همان طور که رئیس دولت دهم در نامه خود استنتاج کرده، صرفاً «عدم نامزدی فرد مورد نظر» در انتخابات بوده است؟قطعاً پاسخ منفی است؛ در واقع، امری که رهبر انقلاب به آن دلیل، موضع گیری علنی کردند، مصلحت و موضوعی بزرگتر است. 

ایشان در سخنان کوتاه خود در روز دوشنبه 10 مرتبه از واژگان «صلاح» یا «مصلحت» استفاده کرده و خود در مقام تبیین این مصلحت، به موضوع تشکیل دو قطبی در کشور اشاره کردند. عبارات ایشان در فراز اصلی بیانات تصریح دارد: «... با ملاحظه حال مخاطب و اوضاع کشور به یک آقایی، انسان توصیه می‌کند که آقا شما اگر در این مقوله وارد شدید، این دو قطبی در کشور ایجاد می‌شود. دو قطبی در کشور مضرّ است به حال کشور...» 

همانگونه که هر خواننده ای برداشت می کند، عدم حضور رئیس جمهور سابق در انتخابات موضوعیت ندارد، بلکه نتیجه این حضور اصالت داشته و نتیجتاً حضور نیافتن رئیس جمهور سابق در انتخابات به این علت توصیه شده که منتهی به «دوقطبی در کشور» می شود. 

بنا بر آنچه گفته شد فی المثل اگر سفر های استانی رئیس جمهور سابق مورد نهی اولیه رهبر انقلاب نباشد، اما نتیجه آن  بر هم خوردن وحدت نیروهای کشور باشد، باید از آن خودداری کرد. به عبارت دیگر تبعیت از  ولی فقیه، مستلزم تبعیت از لوازم توصیه ایشان هم هست. 

از همین جا این نکته روشن و مبرهن می شود که سایر فعالان سیاسی هم به شکل غیرمستقیم مخاطب توصیه رهبری هستند. چرا که هر اقدامی به وحدت آسیب بزند، پیشاپیش نهی شده است. البته ذکر این نکته بدیهی لازم است که هر رقابت دوگانه ای در انتخابات، دوقطبی نیست، بلکه دو دستگی و دوقطبی زمانی برای کشور مضر است که به شکاف در جامعه، خارج شدن از جاده انصاف و فراموش شدن معضلات اصلی کشور منجر شده و تبعات امنیتی، اقتصادی، سیاسی، بین المللی و ... برای کشور به همراه داشته باشد.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 7 مهر 1395  11:22 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

آقای هاشمی دقیقا توضیح دهید روحانی چگونه موفق شد جلوی جنگ را بگیرد؟!

محمد هاشمی می‌گوید آمریکا به تعهدات برجامی خود عمل کرده و اینکه گفته شود طرف مقابل به تعهدات برجامی خود عمل نکرده محل بحث است.

آقای هاشمی دقیقا توضیح دهید روحانی چگونه موفق شد جلوی جنگ را بگیرد؟!

به گزارش افکارنیوز، رئیس دفتر هاشمی گفته است: اینکه گفته می‌شود طرف مقابل به تعهدات برجامی خود عمل نکرده هم محل بحث است. اولاً برجام بین 6 کشور با ایران بود. آنچه در برجام تعریف شده روابط 6 کشور با یک کشور است نه روابط بین ایران و آمریکا. در سفر اخیر آقای صالحی به اروپا هم مسئول این اتحادیه گفت هم ما و هم ایران بخش زیادی از تعهدات برجامی خود را عملی کرده‌ایم.

وی می‌افزاید: اما درباره نوع عملکرد آمریکا در برجام! سؤال اینجاست که آیا موارد این بدعهدی مربوط به تعهدات برجامی آمریکاست یا روابط دوجانبه کشور؟! طی این مذاکرات روابط ما با آمریکا تغییری نکرد و حتی بدتر شد. شاهدیم که از دو طرف موضع‌گیری‌های سختی علیه یکدیگر می‌شود.

هاشمی گفت: ما در لبه پرتگاه جنگ بودیم. دولت روحانی موفق شد جلوی جنگ را بگیرد.

وی همچنین در مورد وضع سلامتی هاشمی گفته است: من که برادر و بسیاری اوقات کنار ایشان هستم هیچ ناراحتی از ایشان ندیدم. ایشان هنوز هم پله‌های ساختمان را خیلی سریع بالا می‌روند.

یادآور می‌شود اخیراً حتی آقایان روحانی و ظریف و صالحی‌ نیز به صراحت گفتند «آمریکا بدعهدی می‌کند و به خاطر همین بدعهدی و تهدیدهای ضد برجامی آمریکا، 8 ماه پس از اجرای برجام، هیچ بانک بزرگ اروپایی با ایران کار نمی‌کند». اما متأسفانه محمد هاشمی بد عملی آمریکا را نه به نقض عهد بلکه به روابط نسبت می‌دهد. با چنین توجیه‌گری‌هایی، آمریکا چرا باید نگران نقض تعهدات خود باشد؛ درحالی که طیفی مشغول بزک خباثت‌های آمریکا هستند؟!

از سوی دیگر اگر برجام به خوبی درحال اجراست، پس چرا حتی یک بانک بزرگ اروپایی نتوانسته با ایران کار کند؟ بخش اصلی برجام که مورد توقع ما بود، لغو تحریم‌های اصلی بود که عملی نشده است.

اما درباره ادعای «بودن کشور در لبه پرتگاه جنگ» نه آقای هاشمی و نه هیچ مدعی دیگری توضیح نمی‌دهد که براساس کدام اسناد و مدراک و قرائن می‌گویند کشور بر لبه پرتگاه جنگ بود؟!

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 7 مهر 1395  11:23 AM
تشکرات از این پست
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1

رای 15 میلیونی جلیلی با عدم حضور احمدی نژاد در انتخابات

یک عضو شورای شهر می گوید اگر اجماع به طور مثال روی جلیلی صورت بگیرد طبیعی است که رای وی از 4 میلیون به 15 میلیون افزایش پیدا می‌کند.

ابوالفضل قناعتی عضو شورای شهر تهران در گفت‌و گو با نامه نیوز در خصوص توصیه رهبر انقلاب به احمدی نژاد درباره انتخابات گفت: معمولا در فصل انتخابات افرادی که احساس می‌کنند می‌توانند در این عرصه نقش داشته باشند به دنبال این هستند که ورود پیدا کنند، احمدی نژاد  نیز از همان دسته از افراد است که مردم جامعه از وی شناخت کافی را دارند.

وی ادامه داد: یکسری مسائل است که در مقیاس حکومت، رهبری پیش بینی و بررسی می‌کنند و همواره تصمیمات ایشان در رابطه با مصلحت نظام است. لذا در بعضی مواقع نیاز است که برخی ورود پیدا کنند و برخی دیگر خیر. رهبر انقلاب هیچ‌گاه به صورت دستوری به کسی نگفتند که بیا یا نیا. ایشان فرمودند به  مصلحت مردم ونظام نمی‌دانم.  ‌      

قناعتی با بیان اینکه رهبری تجربیات بسیاری دارند، تصریح کرد: ایشان در زمینه اقتصادی، سیاسی ، سیاست خارجی، فرهنگی و اجتماعی تحربیات بسیاری دارند و افراد را به خوبی می‍شناسند.

عضوشورای شهر با اشاره به اینکه خود احمدی نژاد نزد رهبر انقلاب رفتند، خاطرنشان کرد: خود احمدی نژاد نظر رهبری را خواستند. مثلا آقا حدود 10 سال گذشته بحث تهاجم فرهنگی را مطرح کردند اما کسی توجه نکرد وآسیب آن را هم دیدیم.رهبر انقلاب با توجه به شناختی که از مسائل دارند مسیر را برای ما روشن و آینده را ترسیم می کنند.

قناعتی با بیان اینکه نبود احمدی نژاد در مقطع کنونی به مصلحت نظام است، خاطرنشان کرد:باید دید چه کسانی و از چه جریانی وارد عرصه رقابت می‌شوند، افرادی که  کاندیدا می‌شوند مشخص می‌کند که نبود احمدی نژاد به نفع کدام جریان تمام می‌شود.طبیعتا اگر اصولگرایان افراد ضعیفی را معرفی کنند نتیجه را به اصلاح‌طلبان می‌بازند .اما اگر اصولگرایان فردی رای آور و موجه و معروفی باشد می‌تواند کمک کننده باشد. 

شانس پیروزی روحانی

این فعال سیاسی با اشاره به شانس روحانی برای پیروزی در انتخابات گفت: همه امور به این بستگی دارد که جریان اصولگرایی چه فردی را برای کاندیداتوری معرفی می‌کند. در میان اصولگرایان فکر می‌کنم آقای ضرغامی، جلیلی و قالیباف بتوانند معرفی شوند و در انتخابات حضور پیدا کنند.البته باید اجماع صورت بگیرد؛ اگر اجماع به طور مثال روی جلیلی صورت بگیرد طبیعی است که رای وی از 4 میلیون به 15 میلیون افزایش پیدا می‌کند.

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

چهارشنبه 7 مهر 1395  11:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها