پاسخ به:خنده حلال
عموم میخواست خبر مرگ یکیو به پسرش بده زنگ زد گفت: نگران نشیا پاشو بیا بابات یخورده مریض بود بردیمش سردخونه
همیشه میگن شکست مقدمه پیروزیه نمیدونم پس من کی از دور مقدماتی صعود میکنم !!
از وقتی فهمیدم گوریل با اون هیکل گولاخش گیاه خواره . . . . . . دیگه به نظرم هیچی از هیچکی بعید نیست
داییم از ترکیه واسم کاپشن آورده..
فقط نمیدونم چرا پشت گردنش زده تولیدی عباسپور!️
همیشه برا زندگیتون برنامه داشته باشید ... من از همین الان واسه تابستون برنامه ریزی کردم که تا ظهر بخوابم !!
ﺭﻓﺘﻢ ﭘﻤﭗ ﺑﻨﺰﯾﻦ، ﺑﻨﺰﯾﻦ ﺑﺰﻧﻢ ﺍﻧﻘﺪر ﺻﻒ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺑﻮﺩ ﯾﺎﺩﻡ ﺭﻓﺖ ﺗﻮ ﺻﻒ ﺑﻨﺰﯾﻨﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﺍﻩ ﺑﺎﺯ ﺷﺪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺩﺭﺍﻭﻣﺪﻡ ﮔﺎﺯﺷﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺭﻓﺘﻢ ! ﺍﻻﻥ ﺑﺎ ﯾﻪ 4 ﻟﯿﺘﺮﯼ ﻟﺐ ﺍﺗﻮﺑﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﭘﺴﺖ ﻣﯿﺰﺍرم
ماهی قرمزمون سیاه شده بازم نمیمیره داداشم رفته بود بغل تنگش میگفت ما هزار و پونصد تومن دادیم بیشتر از این ازت توقع نداریم بمیر دیگه
معلم به دانش آموزاش میگه : بچه ها شما دلتون پاکه دعاکنید بارون بیاد . . . . یکیشون پا میشه . میگه : ما اگه دلمون پاک بود تا حالا شما صد دفعه رفته بودی زیر تریلی
تا حالا دقت کردین هر وقت بحث مدرسه تیزهوشان پیش میاد اکثرا قبول شدن اما نرفتن؟
چن وقته که دیگه احساس خوشگلی نمیکنم... انگار دیگه برام عادی شده
تنها وسیله ای که پیشرفت علم و تکنولوژی روش هیچ تاثیری نداشته... ناخن گیره لامصب دویست ساله یه شکله! تکراری
یکی به این ایرانسل بگه دست از سر من برداره!!! خطمو عوض کردم همراه اول خریدم هنوز به من پیام میده!!
توی این فیلما و سریالای خارجیا همه به هم خیانت کنن ، هیچیشون نمیشه! ولی اگه بچهشون مسابقه داشته باشه پدر خانواده نره مسابقهشو ببینه؛ بنیان خانوادشون به باد میره !
طرف دندونش درد می کرده میره دکتر میگه: همه رو بکش بجز اونی که درد می کنه ! دکتر میگه چرا ؟ میگه: بذار مثل چی تنها بمونه !