پاسخ به:خنده حلال
باز کجا ؟؟؟ سوالی که حتی اگه ۲سال خونه باشی و یهو بخوای از خونه خارج بشی حتما میشنوی !
این مجریای برنامهها آخر برنامههاشون میگن: هفتهی دیگه همین روز و همین ساعت منتظر ما باشید خو آخه خنگ همین ساعت که باز آخر برنامه میرسیم!!!
یه جوک یمنی معروف هست که میگه: عربستان بعد از یک سال جنگ با یمن، ۲تا از جزیره های مصر رو تصاحب کرد!!!
اگه سراغم را گرفت بگویید: رفته! اگه پرسید کجا؟؟ بگین: رفته ماست بگیره، الان میاد همش که نباید قضیه عشقی باشه...!!!
داشتم درس میخوندم مامانم اومده میگه ا داری درس میخونی!!؟؟
گفتم آره
وقتی رفت بیرون کتابو کوبوندم تو سرم ک چرا ی پ ن پ رو از دست دادم...
آخه چرررررررررررا!!
نشد من به یکی بگم دیشب دو ساعت خوابیدم نگه بابا تو که خوبی من یه ربع خوابیدم!!!!
دیروز رفتم نمایشگاه یدونه مازاراتی دیدم خوشم اومد؛ این ماه حقوقم رو بگیرم ... یه آژانس میگیرم میرم دوباره میبینمش!!!
پسره پست گذاشته: تمام دارایی ام تقدیم یک لبخند تو باد☺️ . . . . . . رفیقش کامنت گذاشته : اول اون 50 تومان طلب من رو بده بعد دری وری بگو
دقت کردین اگه اسمت میرزا پشمک الدین ِ گُل کَلَمیان هم باشه وقتی میخوای ایمیل درست کنی میگه قبلا با این اسم ساخته شده؟
دو ساعت تلگرام قطع شد،
سرم رو آوردم بالا دیدم دو ساله فارغالتحصیل شدم،خانوادم ماشین رو عوض کردن، دیروز هم مراسم عقدم بوده!
ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ,ﻭﻟﻲ ﻫﻤﻪ ﺍﻳﻨﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺯﻧﮓ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺰﻧﻦ ﺍﺳﻤﺸﻮﻥ ﻳﺎ منم بوده یا باز کن
ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﯼ ﺑﺨﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ، ﺁﺭﺍﻡ ﺁﺭﺍﻡ ﮔﺮﯾﺴﺖ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ، ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﮔﺮﯾﺴﺖ ! ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﺳﻼﻡ،ﺧﻮﺑﯽ ﺷﯿﺸﻪ؟ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﯾﺴﺖ ! یه بارم نوشتم خرمگس بازم گریست بالاخره قضیه چیه ؟!
با دوستم رفته بودم رستوران نمکدونش از این پیچوندنیا بود،هی تکونش میداد نمک نمیومد خیلی اروم تو گوشش گفتم بپیچونش. . . . . . . . اونم یه نگاه به دوروبرش کرد بعد نمکدونو گذاشت تو کیفش دکترا قطع امید کردن
وقتی ریش یا سیبیل رو داری اصلاح میکنی به یه نقطه میرسی که اوکیه یه حسی از درونت میگه:یکم دیگه یکم دیگه یکم دیگه ازونجا به بعد گند زدن شروع میشه