0

خبرهای انتخاباتی

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

دروغ مضحک اصلاح طلبان

دروغ مضحک اصلاح طلبان

منبع: کانال تلگرام جهان نیوز https://telegram.me/jahaannews

سه شنبه 4 اسفند 1394  8:11 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

فهرست کامل 16+30 ائتلاف بزرگ اصولگرایان

فهرست کامل 16+30 ائتلاف بزرگ اصولگرایان

🔹 مجلس

حدادعادل/ زاکانی/ آقاتهرانی/ آل‌اسحاق/ آلیا/ ابوترابی‌/ افتخاری/ الهیان/ بذرپاش/ توکلی/ حبیبی/ داوودی/ رحماندوست/ رهبر/ سلیمانی/ طبیب‌زاده/ عامری/ عبدالملکی/ فروزنده/ قریشی/ کوثری/ مصباحی/ مظفر/ میرکاظمی/ نادران/ ناظمی/ نبویان/ نوباوه/وحیددستجردی/ وکیل‌پور

🔸 خبرگان

یزدی/ جنتی/ مصباح یزدی/ موحدی کرمانی/ میرمحمدی/ امینی/ مدرسی/ اعرافی/ مؤمن/ ری شهری/ دُری نجف آبادی/ باقری کنی/ اختری/ مصباحی مقدم/ قمی/ امامی کاشانی

سه شنبه 4 اسفند 1394  8:12 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نام محرمانه 4 نماینده دولت در بستن لیست مشترک با اصلاح‌طلبان

نام محرمانه 4 نماینده دولت در بستن لیست مشترک با اصلاح‌طلبان

محمدرضا عارف در مصاحبه با هفته‌نامه صدا درباره حضور اعتدالیون و (شبه) اصولگرایان در لیست ائتلافی اصلاح‌طلبان می‌گوید: جمع‌بندی ما این شد که اگر این افراد، نمایندگان جریان اعتدال هستند باید حضور آنها را در لیست بپذیریم؛ اگرچه ممکن است عقبه اصولگرایی هم داشته باشند. چون ما از ابتدا گفتیم که با اصولگرایان ائتلاف نمی‌کنیم و این را جدی می‌گفتیم و پایبند هم بودیم و بنا نبود با اصولگرایان ائتلاف کنیم. اگرچه من اوایل ائتلاف 30 نفری با اصولگرایان را مطرح کرده بودم که از آن پیشنهاد استقبال نشده بود. ما تأکید داشتیم که لیست ما اصلاح‌طلبی باشد. اما بعد وقتی ائتلاف با «نمایندگان دولت» مطرح شد؛ نمایندگان این جریان می‌توانستند عقبه اصلاح‌طلبی یا اصولگرایی داشته باشند.
عارف می‌افزاید: ما در لزوم حفظ سرمایه 92 کاملاً مشترک هستیم. ما معتقدیم آن سرمایه متعلق به اصلاح‌طلبان است یا می‌توانیم بگوییم سهم بزرگی از این سرمایه متعلق به جریان اصلاحات است.
عارف در ادامه گفته است: لیست (ائتلاف) بالاخره نهایی و تأیید شد. وقتی به گام آخر رسیدیم، تا حدودی اختلاف سلایق مطرح می‌شد و مابه هیئت چهار نفره تفویض اختیار کردیم. برای اینکه اینگونه نباشد که ما بعد از تصمیم‌گیری رأی اعتراضی داشته باشیم. خوشبختانه آنها هم مبنا را اجماع گذاشتند. چهار نفر از ما و چهار نفر از طرف دولت برای ائتلاف کار کردند و ماحصل آن همین اتفاقی است که افتاد و لیستی که اعلام شد.
وی می‌افزاید: از طرف اصلاح‌طلبان آقایان موسوی لاری، محسن رهامی مسئول کار گروه تعامل شورای عالی سیاستگذاری، حسین مرعشی مسئول کارگروه استان‌ها و دکتر الهه کولایی که منشی شورای عالی هستند.
عارف در پاسخ این سؤال که «چه کسانی از طرف دولت، در قرار گرفتن نمایندگانی از اصولگرایان معتدل و نمایندگان دولت در لیست فعالیت می‌کردند؟» می‌گوید: نمایندگان ما چهار نفر بودند و چهار نفر هم از آن جریان حضور داشتند که اجازه بدهید من نام نبرم. اگر خودشان خواستند حتماً اعلام می‌کنند. اگر خود حامیان دولت و جریان اعتدال و توسعه خواست ما نام می‌بریم.

منبع: کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام https://telegram.me/kayhan_news
@
kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:04 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نتایج‌ نظرسنجی‌های انتخاباتی افراطیون را به اضطراب انداخت

نتایج‌ نظرسنجی‌های انتخاباتی افراطیون را به اضطراب انداخت

به گزارش «شفاف»، در این جلسه که با حضور چهره‌های موثر جریان اصلاحات و تصمیم‌سازان آن برگزار شده، مساله انتخابات مجلس شورای اسلامی و نیز مکانیزم انتخاباتی این جریان مورد بحث و بررسی قرار گرفته و محورهای زیر مورد تاکید و گفت‌وگو قرار گرفته است.
- در نظرسنجی‌ها وضعیت اصلاح‌طلبان خوب نیست.
- تاکنون در نظرسنجی‌ها مشخص شده که از 10 نفر برای تهران، 8 نفر اصولگرا هستند و این اصلا خبر خوبی نیست. باید هر چه سریع‌تر موازنه را تغییر داد.
- باید اختلافات جزیی و کلی را کنار گذاشت و رسانه‌های اصلاح‌طلب نباید وارد فاز انتقاد نسبت به لیست انتخاباتی، برنامه‌ها و چهره‌های اصلاح‌طلب شوند.
- شعارهای انتخاباتی گیرایی نداشته و نتوانسته با افکار عمومی ارتباط برقرار کند.
- باید همچنان بر محور تعریف طرف مقابل به عنوان جریان افراط تاکید کنیم.
گفتنی است در این جلسه همچنین تاکید شده است که باید در هفته آخر، لیست اصولگرایان مورد ضرب تبلیغاتی قرار گرفته و از منشأ بودن خارج شود.
یادآور می‌شود هفته گذشته «غلامعلی- ر» مشاور هاشمی ضمن سخنانی در دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرده بود: براساس نظرسنجی‌ها 65 درصد کرسی‌های مجلس به اصولگرایان می‌رسد.
پیش از وی عطریانفر (عضو مرکزیت کارگزاران) در مصاحبه با روزنامه آرمان تصریح کرده بود: اکثریت مجلس دهم اصولگرا خواهند بود.

کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام https://telegram.me/kayhan_news
@kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:06 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

لیست مدعیان اصلاحات برای خبرگان متلاشی شد

با اعلام برائت علما از حمایت انگلیس
لیست مدعیان اصلاحات برای خبرگان متلاشی شد

در آستانه پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، لیست «یاران اعتدال» به سرلیستی حسن روحانی و با حضور شخصیت‌های مختلف همچون هاشمی رفسنجانی منتشر شده است. انتشار این لیست در حالی است که حامیان هاشمی نیز لیست مشابهی منتشر کرده‌اند که تنها تفاوت آن با لیست اعتدال در سرلیست آن است که به هاشمی اختصاص دارد. نکته قابل توجه در این میان حمایت انگلیس از این لیست است!
 در میان اسامی موجود در این لیست، نام آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی به چشم می‌خورد؛ این در حالی است که وی از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی می‌کند!
آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی در گفت‌وگو با «آرمان کرمان» در خصوص قرار گرفتن نام وی در لیست «یاران اعتدال» مجلس خبرگان رهبری گفت: از من سوالی نکرده‌اند و خودشان گذاشتند.
همچنین روز گذشته آیت‌الله تسخیری نیز طی سخنانی در مدرسه علمیه دارالمبلغین فلسفی از این فهرست کذایی اعلام برائت کرد و گفت: من خارج از ایران بودم و بعدا دیدم اسم من در لیست آقای هاشمی هست، با من هیچکس مشورت و صحبت نکرد و دلیلی نیست که ذیل این گروه و آن گروه باشیم. صریحا می‌گویم که اصولگرا هستم و معتقدم که خط صحیح خط اصولگراست و خط دیگران اصلاح‌طلب و یا اعتدال‌گرا خط صحیحی نیست.
...وی درباره طرح انگلیسی حذف برخی نامزدهای خبرگان تصریح کرد: حضرات آیات مصباح و یزدی و جنتی، آیات الهی هستند. معلوم است که اینها عمده جریان اصولگرائی هستند، اینها محافظ دین هستند؛ بی‌بی‌سی و امثال بی‌بی‌سی سعی می‌کنند که اینها نباشند تا پروژه نفوذ را دنبال کنند.
همچنین آیت‌الله هاشم بطحایی عضو لیست هاشمی برای خبرگان گفت: به پسر آقای هاشمی گفتم که چرا گزک دست دشمن می‌دهید، در جلسه دیگری هم با خود آقای هاشمی تند صحبت کردم گفتم شما خودت خودت را خراب کردید. چرا جلوی فائزه را نمی‌گیرید؟
...آیت الله بطحایی در خصوص لیست‌های انتخاباتی خبرگان فرمودند: من وابسته به هیچ‌کس نیستم و نیازی هم ندارم وابستگی داشته باشم، من سال 47 لیسانس دانشگاه تهران را گرفتم، دکترایم را از دانشگاه قاهره گرفتم، در حوزه سالها است دارم تدریس می‌کنم و همه من را می‌شناسند، دلیلی ندارد و معنا ندارد که من وابسته باشم.

...در همین حال آیت‌الله سید محمد رضا مدرسی یزدی عضو فقهای شورای نگهبان نیز در سخنرانی‌های اخیر خود در مسجد علی‌بن‌الحسین و مسجد شهید بهشتی نسبت به دخالت انگلیسی‌ها در انتخابات جمهوری اسلامی واکنش نشان داد و خواستار هوشیاری همگان شد.
...وی اضافه کرد: چرا برخی در طرح‌هایی که دشمن برای ملت آماده می‌کنند عامل می‌شوند و خلأهای دشمن را پر می‌کنند؛ رسما اعلام کنید، و به دهن انگلیس و بنگاه‌های تبلیغاتی آنان بزنید و از آنها تبری بجویید؛ هرکس صادقانه تبری جست می‌تواند مورد تأیید ملت قرار گیرد و هرکس تبری نجست ملت ایران نباید روی خوشی به او نشان دهد.
http://kayhan.ir/fa/news/69000

منبع: کانال رسمی روزنامه کیهان در تلگرام
@kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:11 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

اقدام ناشیانه بی‌بی‌سی برای تخریب لیست اصولگرایان

اقدام ناشیانه بی‌بی‌سی برای تخریب لیست اصولگرایان

شبکه بی‌بی‌سی فارسی با اختصاص برنامه نوبت شما به موضوع آرایش سیاسی انتخابات، تلاش کرد تا به القای اختلاف میان اصولگرایان بپردازد.
به گزارش فارس، به دنبال ارائه لیست واحد از سوی اصولگرایان در سراسر کشور و تشتت در میان اصلاح‌طلبان به دلیل حضور برخی از عناصر ناهمگون با این جریان که با انتشار اخباری مبنی بر قطعیت تغییر تعدادی از اسامی لیست 30 نفره اعلامی توسط جریان اصلاح‌طلب، این تفرقه در میان اصلاح‌طلبان رنگ واقعیت به خود گرفت؛ شبکه بی‌بی‌سی فارسی با اختصاص برنامه نوبت شما به موضوع آرایش سیاسی انتخابات، تلاش کرد تا به القای اختلاف میان اصولگرایان بپردازد.
بر همین اساس مجری برنامه نوبت شما برای اثبات اختلاف میان اصولگرایان به ارائه چند لیست از سوی این جریان اشاره کرد اما یک مخاطب در تماس با این شبکه نسبت به این دروغ شبکه دولتی انگلیس اعتراض کرده و از مجری این برنامه خواستار آن شد که مصادیق دیگر لیست‌های اصولگرایان را ذکر کند که در کمال تعجب مجری این برنامه ارائه لیست «صدای ملت» از سوی علی مطهری یکی از سرلیست‌های اصلاح‌طلبان در این دوره از انتخابات را به عنوان مصداق اختلاف و ارائه لیست‌های متفاوت از سوی اصولگرایان معرفی کرد!
این مسئله نشان می‌دهد وحدت اصولگرایان بر محور یک لیست واحد در سراسر کشور و ارائه برنامه منطبق با خواسته‌ها و دغدغه‌های اصلی مردم آنچنان دست بی‌بی‌سی فارسی را از تخریب این جریان خالی کرده است که برای القای اختلاف میان آن‌ها در حالی که اکثریت لیست صدای ملت را اصلاح‌طلبان مطرحی چون علیرضا محجوب، سهیلا جلودارزاده، مصطفی کواکبیان، الیاس حضرتی، محمد صالحی‌منش، محمدعلی وکیلی و... تشکیل می‌دهند، این لیست را به عنوان لیست موازی اصولگرایان معرفی کند!

@kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:15 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

مشاور لاریجانی: حضور جلالی در لیست اصلاح‌طلبان باعث تأسف است

مشاور لاریجانی: حضور جلالی در لیست اصلاح‌طلبان باعث تأسف است

شیخ‌الاسلام در جریان نشست خبری، در پاسخ به این سؤال که چرا هیچ کس از طیف علی لاریجانی در لیست ائتلاف اصولگرایان نیست و چرا جلالی در لیست اصلاح‌طلبان قرار دارد اظهار داشت: رقابت‌های انتخاباتی ما را دچار این سردرگمی کرده و خطوط با هم خلط شده است در حالی که ما نیاز به شفافیت داریم تا مردم به خوبی همه را بشناسند اما این خلط مرزها از شفافیت کم کرده است. ائتلاف باید بر اساس اصولی باشد و این جای تأسف است.
آن گونه که «خبر آنلاین» نوشته، وی افزود: در رابطه با برجام از ابتدا نظرم این بود که باید به مجلس برود. چون این یک توافق است و با اینکه نام این توافق عوض شود اما ماهیت آن عوض نمی‌شود. من مصاحبه‌ای کردم که در آنجا گفتم که برجام باید به مجلس برود. آقای لاریجانی آن را دید و برای من خصوصی یادداشت نوشت که چرا شما این حرف را می‌زنید. من هم برای ایشان توضیح دادم. اما ایشان گفت: درک من از قانون اساسی این نیست که تو می‌گویی. من فکر می‌کنم دست آقا را باید باز بگذاریم تا ایشان تصمیم بگیرد. بعد هم گفت: تو مشاور من هستی و این تلقی می‌شود که این حرف‌ها حرف من هم هست.
مشاور سیاست خارجی رئیس مجلس ادامه داد: این حرفها بود تااینکه آمریکا تصمیم گرفت برجام را به کنگره ببرد. وقتی این اتفاق افتاد دوباره با آقای لاریجانی صحبت کردم و گفتم حالا که این اتفاق افتاده بد است که ما برجام را به مجلس نبریم. گفتم حالا می‌توانم حرف‌هایم را بزنم؟ ایشان گفت: این حرف‌ها را نگو چون دست مرا می‌بندی. من هم حرفی نزدم. تا اینکه حضرت آقا همان حرفی را زد که من می‌خواستم بگویم. یعنی ایشان فرمودند؛ برجام باید در مجلس بررسی شود.

@kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:19 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

اپوزیسیون: انتخابات را تحریم می‌کنیم اما مردم به ما محل نمی‌گذارند

اپوزیسیون: انتخابات را تحریم می‌کنیم اما مردم به ما محل نمی‌گذارند

فرزند ناکام محمدرضا پهلوی در بیانیه‌ای مدعی شد رأی ندادن خود یک رأی است و با رأی ندادن می‌توانیم به جهان نشان دهیم که رأی ما «نه» به جمهوری اسلامی است.
وی مدعی شده «پرهیز از شرکت در انتخابات می‌تواند شروع حرکتی برای نه گفتن به جمهوری اسلامی باشد».
همچنین بنی‌صدر رئیس جمهور مخلوع که پیش از این خواستار تحریم انتخابات شده بود ادعا کرده انتخابات مهندسی شده است. وی به رادیو عصر جدید گفته «مردم پای صندوق‌ها می‌روند تا بگویند ما فاقد هرگونه حقی هستیم»(!)
از سوی دیگر فرج سرکوهی از عناصر فراری در سایت اخبار روز نوشت: انتخابات مسئله ما نیست و مسئله حکومت و جناح است. وی در عین حال درباره تحریم انتخابات اذعان کرد: تحریم انتخابات هنگامی مؤثر است که اکثریت رأی‌دهندگان به آن بپیوندند اما در موقعیت کنونی، تحریم جز واکنشی منفعل نیست و بی‌مخاطب است. چرا که نیروهای فراخوان دهنده، با لایه‌های مهم جامعه پیوند بالفعل و مؤثر و واقعی ندارند و اکثریت مردم بی‌اعتنا به فراخوان تحریم، در انتخابات شرکت می‌کنند.
وی درباره فراخوان شرکت نیز می‌نویسد: این نیروها مردم را به رأی دادن به این و آن جناح حکومتی فرا می‌خوانند. چنین فراخوانی به معنای آن است که فراخوان دهنده؛ هویت مستقل سیاسی و برنامه مستقل نداشته، مخاطبان فرضی خود را به گرایش‌های حکومتی حواله داده، خود را به عنوان نیروی سیاسی نفی و به دنباله‌رو جناح‌های حکومتی تقلیل می‌دهد. فراخوان شرکت نیروهای غیرحکومتی نیز چون فراخوان تحریم بی‌مخاطب است چرا که این نیروها نیز، چون نیروهای فراخوان تحریم، با هیچ لایه‌ای از جامعه پیوند بالفعل، مؤثر و واقعی ندارند.
سرکوهی می‌افزاید: فراخوان شرکت در انتخابات کنونی به «حاشیه کمیک یک تراژدی بی‌رمق» بدل شده است. اینان مردم را فرا می‌خوانند که به پنج یا شش نفر در انتخابات خبرگان رأی ندهند و گمان می‌کند که چنین اقدامی، «پیامی قوی» است به حکومت و حکومتی که جنبش سبز بدان گستردگی را سرکوب کرد، این پیام را جدی می‌گیرد.
سرکوهی می‌نویسد: به نظر من انتخابات مسئله نیروهای دموکراسی‌خواه، آزادی‌خواهان طرفدار عدالت اجتماعی، چپ‌ها، روشنفکران مستقل و... نیست. گرایش‌هایی که به عنوان غیر خودی و غیر حکومتی از فعالیت سیاسی مستقل، از حق نامزد شدن، از آزادی بیان و... محروم‌اند، در انتخابات جا و نقشی ندارند.

@kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:19 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

اوباما امیدوار به پیروزی لیست هاشمی و روحانی است

نیویورک پست:
اوباما امیدوار به پیروزی لیست هاشمی و روحانی است

روزنامه نیویورک پست در گزارشی نوشت: دولت اوباما در اتخاذ سیاست نرم خود در برابر ایران این توجیه را دارد که نشان دادن حسن‌نیت در برابر ایران می‌تواند به میانه‌روهای ایران فرصت حضور پررنگ‌تر در بدنه قدرت را فراهم ساخته و امید تغییر رفتار دولت ایران را همچنان برای واشنگتن زنده نگه دارد.
روز جمعه و همزمان با برگزاری انتخابات مجلس و خبرگان نتیجه این تئوری مشخص خواهد شد. سوال اینجاست که میانه‌روهایی که اوباما به آنها امیدوار است چه کسانی هستند؟ شعار حزب منتسب به رفسنجانی «بله به سرمایه‌داری، نه به دموکراسی» است.
به گزارش مشرق، این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: ترکیب هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی هسته اصلی حزبی را تشکیل می‌دهند که اوباما امیدوار به پیروزی آن در انتخابات آتی ایران است. این دو نفر سابقه پوشیدن لباس میانه‌روها را دارند. در سال86- 1985 آنها حتی دولت ریگان را متقاعد ساختند که می‌توانند به بسته شدن فصل انقلاب در ایران کمک کرده و ایران را به سمت شرایط عادی هدایت کنند. هر سه نفر در مذاکرات محرمانه‌ای که به رسوایی‌های ایران‌گیت منتهی شد نقش داشتند.
این حزب همواره تحت تاثیر مدل چینی ایجاد شده توسط دنگ ژیائوپنگ و افراد بعد از وی در دهه 1980 و 90 قرار داشته‌اند. مدل چینی بر این اصل استوار است که هرچند ورود دموکراسی غربی برای مللی که در سیستمی پدرسالارانه زندگی می‌کنند، دردناک و بصورت بالقوه خطرناک است اما اتخاذ سرمایه‌داری هم نسبتا آسان و هم به شدت سودآور است.

@kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:25 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

هراس از شکست و هذیان‌گویی مدعیان اصلاحات!

هراس از شکست و هذیان‌گویی مدعیان اصلاحات!

رسانه‌های اصلاح‌طلب و برخی چهره‌های آن، این روزها ادعاهایی را مطرح می‌کنند که به نظر می‌رسد، هراس از نتیجه انتخابات آنان را دچار یک قفل‌شدگی ذهنی کرده است.
روزنامه حامی هاشمی رفسنجانی دیروز در گزارشی و با اتکاء به جدیدترین اظهارات محمدرضا عارف مدعی شد که اصولگرایان برای مقابله با جریان اصلاحات در تهران، تلاش دارد تا مردم را به سفر در روز 7 اسفند ترغیب کنند!
روزنامه آرمان در این زمینه مدعی شد که شایعه‌ای در تهران مطرح شده که روز شنبه، فردای انتخابات 7 اسفند تعطیل بوده و لذا مردم ترغیب به مسافرت از پایتخت شوند.
گفتنی است این شایعه و این خط خبری در حالی از سوی اصلاح‌طلبان طرح و بیان می‌شود که طی روزهای گذشته در جلسات شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان نگرانی عمیقی نسبت به نظرسنجی‌های فعلی و شرایط نامطلوب اصلاح‌طلبان طرح و بیان شده بود. به نظر می‌رسد طرح این گونه شایعات و ادعاها از سوی اصلاح طلبان ناشی از تزریق روحیه به حامیان خود و نیز قفل‌شدگی ذهنی ناشی از شرایط نابسامان در جبهه اصلاحات می‌باشد.
یک جامعه‌شناس نزدیک به جریان اصلاحات، امکان پیروزی اصولگرایان در انتخابات را بیش از اصلاح‌طلبان دانست.
 تقی آزاد ارمکی در یادداشتی با تاکید بر اینکه اصولگرایان در انتخابات گذشته توانسته‌اند، 30 نفر اول خود را وارد مجلس کنند، تاکید کرد که بدنه اصلاح‌طلب و هواداران اصلاحات در جامعه به دلايلي از راي دادن به كل ليست معرفي شده خودداري مي‌كنند و اين امر نيز به رفتار تشكيلاتي اصولگرايان و اصلاح‌طلبان بازمي‌گردد.
وی در این زمینه مدعی نگاه دمکراتیک اصلاح‌طلبان به فرایند‌های انتخاباتی در میان خود شد و تصریح کرد: فراهم كردن يك ليست 30 نفره و مجاب كردن يك فرد حامي جريان اصلاح‌طلب براي راي دادن به آن ليست، براساس علايق همه ديدگاه‌هاي اصلاح‌طلبانه سخت‌تر از جريان اصولگراست اما اصولگرايي يك تعبير كاملا ايدئولوژيك است.
ارمکی در ادامه یادداشت خود که در روزنامه آرمان منتشر شد با اذعان به نبود یک مفهوم مرکزی وحدت‌بخش در میان اصلاح‌طلبان، با تاکید بر اینکه وحدت ميان اصولگرايان بيشتر از اصلاح‌طلبان است، نوشت: در دوره‌هايي كه اصولگرايان بر مسند امور بوده‌اند دعواي بزرگي را ميان آنها شاهد نبوديم و اگر هم دعوايي وجود داشته است همواره كوتاه آمده‌اند و اجازه نداده‌اند دعواي درون‌جناحي آنها به بيرون منتقل شود. چرا كه همواره اختلافات خود را به يك مفهوم مركزي ارجاع داده‌اند اما اصلاح‌طلبان از بدو حركت فراگير سياسي خود، دچار اختلاف‌نظر‌هاي زيادي بوده‌اند؛ زيرا آنان از مفاهيم و آرمان‌هاي مورد نظر خود، تلقي‌هاي مختلفي داشته و بر سر تبيين آنها با هم به مباحثه پرداخته‌اند.
تقی آزاد ارمکی در عین حال مدعی نمره بهتر اصلاح‌طلبان نسبت به اصولگرایان از نظر رعايت معيار‌هاي دموكراتيك شد.

@kayhan_news

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:27 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

انتخابات، فضای مجازی نیست اکثریت مردم به اصولگرایان رأی می‌دهند

انتخابات، فضای مجازی نیست اکثریت مردم به اصولگرایان رأی می‌دهند

به گزارش خبر آن‌لاین به نقل از پایش، براساس نظرسنجی 4 نهاد و مؤسسه معتبر (شامل مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی، صدا و سیما و 2 نهاد معتبر دیگر) «در شهرهای بزرگ، در صورتی که امروز انتخابات برگزار شود از 106 کرسی نمایندگی مجلس، بیش از 80 کرسی به اصولگرایان تعلق خواهد گرفت. در شهرهای کوچکتر و روستاها نیز شرایط تقریباً به همین روال است.»
از سوی دیگر تمامی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد میزان مشارکت در حال افزایش است و پیش‌بینی می‌شود نرخ مشارکت از انتخابات مجلس نهم نیز بیشتر شود.
خبر آن‌لاین از سایت‌های حامی دولت تصریح کرده که با این شرایط، اصلاح‌طلبان باید در انتظار معجزه باشند.
در همین حال بنابر نظرسنجی ایسپا در تهران، رأی دهندگان اصولگرا مصمم‌تر از اصلاح‌طلبان هستند. 55 درصد گفته‌اند لیستی رأی نمی‌دهند اما 24/2 درصد به لیست اصولگرایان و 18/8 درصد به لیست اصلاح‌طلبان رأی می‌دهند. طبق همین نظرسنجی میزان علاقه به مشارکت افزایش پیدا کرده و 61/8 درصد اعلام کرده‌اند در انتخابات هفت اسفند شرکت می‌کنند. همچنین گفته شده که مردم اعضای فهرست اصولگرایان را بیش از اصلاح‌طلبان می‌شناسند.
با تشدید نگرانی اصلاح‌طلبان، یک سایت نزدیک به این طیف (عصر ایران) نوشت: بی‌هیچ تعارفی، 7 توهم بزرگ و جدی می‌تواند شکست و سپس افسردگی را به وجود آورد از جمله اینکه دچار این توهم شویم که انتخابات نیز مانند فضای مجازی است و همه چیز پشت کامپیوتر یا داخل موبایل‌ها رقم می‌خورد... دیگر اینکه دچار این توهم شویم که رقیب، پایگاه مردمی ندارد و از پیش، شکست خورده است! واقعیت اما این است که همه جریان‌های سیاسی، پایگاه مردمی خود را دارند و اتفاقاً برخی جریان‌ها، رأی دهندگان ثابت و سنتی خود را دارند. در مقابل، برخی جریان‌ها نیز هر چند پایگاه مردمی گسترده‌ای دارند ولی نگران آنند که حامیان‌شان، در روز انتخابات، استراحت و گردش را ترجیح دهند.
همزمان روزنامه تایمز در تحلیلی نوشت: پیروزی اصولگرایان در انتخابات ایران محرز است و به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان از هم اکنون بازنده انتخابات روز جمعه آینده خواهند بود. دنیا اسفندیاری یک محقق دانشگاه کینگز کالج لندن می‌گوید «موقعیت محافظه‌کاران نسبت به زمان پیش از انتخابات روحانی به مراتب بهتر است.»

@kayhan_news

چهارشنبه 5 اسفند 1394  11:45 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

پولیتیکو: دولت آمریکا می‌داند به آرزویش در انتخابات ایران نخواهد رسید

پولیتیکو: دولت آمریکا می‌داند به آرزویش در انتخابات ایران نخواهد رسید

پولیتیکو نوشت: دولت اوباما مراقب است که اشتیاق خود به مسئله انتخابات ایران را بروز ندهد و از آن بیم دارد که هر گونه نقش‌آفرینی آشکار آمریکا، ایرانی‌های تندرو را جسورتر خواهد کرد.
این نشریه افزود اکنون که ایرانی‌ها قرار است اواخر این هفته به پای صندوق‌های رأی بروند، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و دستیاران او مشتاقانه اوضاع را زیر نظر دارند. اوباما و دستیاران او امیدوارند که تعامل با ایران در بلند مدت به افزایش لیبرالیسم در ایران کمک کند، اما خود آنها اذعان دارند بعید است این اتفاق به زودی رخ دهد!
همزمان روزنامه نیویورک تایمز تصریح کرد: روی کارآمدن روحانی در 2 سال پیش، هیچ تغییری در فضای داخلی ایران ایجاد نکرد و امید به اینکه اصلاح‌طلبان به عنوان نیرویی راهگشا دوباره ظهور خواهند کرد حاصلی نداشته است. هرچند موسیقی‌های غربی در برخی رستوران‌ها شنیده می‌شود و سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی قابل دسترسی هستند اما خبری از تغییر ایدئولوژی انقلاب اسلامی نیست. اصلاح‌طلبان در سال 2001 (1378) علناً به دنبال تغییر ایدئولوژی انعطاف‌ناپذیر جمهوری اسلامی بودند.
این روزنامه همچنین از قول اصغرزاده نوشت: رد صلاحیت اصلاح‌طلبان و عدم مداخله روحانی مایه ناامیدی بود.
جلایی‌پور هم به نیویورک تایمز گفته است: ما از اشتباهات و خطاهای گذشته یاد گرفته‌ایم. سرعت تغییر خیال‌خام و غیر واقعی بود.

@kayhan_news

چهارشنبه 5 اسفند 1394  11:47 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

اصلاح‌طلبان مدام رنگ عوض می‌کنند اما می‌دانند که اکثریت مردم با آنها نیستند

اصلاح‌طلبان مدام رنگ عوض می‌کنند اما می‌دانند که اکثریت مردم با آنها نیستند

روزنامه وطن امروز در یادداشتی نوشت:‌ یک روز مدعی می‌شوند اکثریت مردم «سبز» هستند؛ بعد ادعای پیشین را بازپس می‌گیرند و می‌گویند: «اکثریت مردم بنفش هستند» و حالا که روز انتخاب نزدیک است، اعتقاد دارند «اکثریت مردم خاکستری هستند!»
این روزنامه می‌افزاید: افکار عمومی ایران به یاد دارند که لقب «عالیجناب سرخ‌پوش» را چه کسانی به یک چهره سیاسی دادند اما همان‌ها در ادامه، او را «سبز» و «بنفش» کردند!...
با روی کار آمدن دولت یازدهم نیز اصلاح‌طلبان مدعی شدند «رنگ بنفش» را به مردم هدیه کرده‌اند تا از این طریق، خطاهای فاحشی را که در رنگ قبلی (یعنی سبز) وجود داشت بپوشانند! اما مروری بر چگونگی روی کار آمدن دولت یازدهم نشان می‌دهد ادعای اصلاح‌طلبان مبنی بر دخیل بودن آرای خاکستری، توهمی بیش نیست. همچنین دسته سیاسی اصلاح‌طلب قصد القای این موضوع را داشت که انصراف محمدرضا عارف موجب گسیل آرای میلیونی خاکستری به سوی حسن روحانی شده است! این در حالی است که دلایل موفقیت روحانی در کسب کمتر از 51 درصد آرای مردم در انتخابات ریاست جمهوری را باید در جای دیگری جست‌وجو کرد که از موضوع این نوشتار خارج است. با این حال مسلم است که دسته اصلاح‌طلبان به خوبی می‌دانستند و می‌دانند نه وجهه و نام نیکی در افکار عمومی ایرانیان دارند و نه اینکه قادر به اداره کشور هستند. بنابراین آنها چاره‌ای نداشتند جز اینکه رنگ سیاسی دیگری بگیرند، رنگ عوض کنند، رنگ بگذارند و رنگ بردارند!
این روزها نیز با نزدیک شدن به دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اصلاح‌طلبان مطابق توهمات پیشین دم از جذب آرای خاکستری می‌زنند. در همین باره محمدرضا عارف در تازه‌ترین اظهارنظر گفته است: «ما به رأی‌های خاکستری نیاز داریم و باید تلاش کنیم این رأی‌ها را به صندوق‌ها بریزیم.» از سبک و نوع واژه چینی این سخنان مشخص است که آرای خاکستری از نظر اصلاح‌طلبان چیزی در حد یک ابزار در آستانه هر انتخابات است. گویا آنها نمی‌دانند مردم دیگر به رنگ‌های سوخته اعتمادی ندارند و به این سادگی نمی‌توان افکار عمومی را «سیاه» کرد.
آنهایی که با ساختن رنگ‌ها در اندیشه باطل برای انقلاب رنگی بودند، خودشان با پاسخ منفی و سخت مردم از صحنه سیاسی حذف شده‌اند. اصلاحات امروز چیزی بیش از یک نام و قاب «رنگ و رو رفته» در موزه سیاست‌شناسی ایران نیست و این روزها آنچه به دیوار این موزه افزوده یا هدیه می‌شود، بیش از یک رنگ جدید برای نقاشی دیوار موزه نیست؛ اصلاحات با رنگ سبز، اصلاحات با رنگ بنفش، اصلاحات کمرنگ، اصلاحات بی‌رنگ!

@kayhan_news

چهارشنبه 5 اسفند 1394  11:48 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

هاشمی رفسنجانی به جای برائت از انگلیس به منتقدان تاخت

هاشمی رفسنجانی به جای برائت از انگلیس به منتقدان تاخت

به گزارش تسنیم، هاشمی رفسنجانی در دیدار نامزدهای اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا موسوم به لیست امید بدون اشاره به این نکته که از مدت‌ها پیش مدعیان اصلاحات با عبور از مرزهای قانون و اخلاق علیه بزرگان انقلاب دست به جوسازی و تبلیغات زده‌اند گفت: ایجاد تفرقه و افزایش تهمت‌ها و توهین‌ها برای جامعه‌ی اسلامی ناپسند است.
هاشمی در ادامه ضمن حمله مجدد به شورای نگهبان گفت: زیبنده نظام اسلامی و حوزه‌های علمیه ما نبود که همزمان با آغاز جشن‌های 38 سالگی انقلاب، چنین مسائلی را در جامعه مطرح کنیم، که بهانه‌ خوبی به دست دشمنان برای تبلیغ ناکارآمدی نظام در جهت پرورش شخصیت‌های مؤثر داده است!
هاشمی رفسنجانی در ادامه و بدون اعلام برائت از حمایت انگلیس و بی‌بی سی از لیستی که وی و برخی افراد دیگر در آن حضور دارند تعبیر لیست انگلیسی را توهین به فهم و شعور مردم ایران دانست و گفت: تبلیغ بر این ماجرا که دشمنان برای مردم ایران تعیین تکلیف می‌کنند، بسیار زشت و زننده است، چون به گونه‌ای دارند القاء می‌کنند که انگلیسی‌ها در سراسر کشور ایران نفوذ دارند و نامزد معرفی می‌کنند!
وی با بیان این جمله که «معمولاً افراد سیاسی موجه جامعه به عنوان نماینده و یا نامزد انتخابات به مردم معرفی می‌شوند»، تقسیم‌بندی نخبگان کشور به داعشی‌ و عوامل نفوذی را تأسف‌انگیز خواند و گفت: بالاخره از بین نامزدهای موجود یک عدّه به مجلس راه می‌یابند و پس از آن با این تعابیر و توصیفات زشتی که علیه آنان به کار برده می‌شود، چگونه می‌توانند در آرامش روحی و براساس حمایت مردم، از مصالح نظام در تصویب قوانین عمل نماید؟
گفتنی است مدعیان اصلاحات از مدت‌ها پیش تبلیغات علیه منتقدین خود را با عناوین و برچسب‌های عجیب و خنده‌دار تشدید کرده اند، آنان در تبلیغات خود مدعی هستند نامزدهای غیراصلاح طلب داعشی هستند و این تعبیر در نامه یکی از متهمین فتنه که اینک در زندان به سر می‌برد نیز تکرار شده است !
هاشمی در اظهارات خود با فرار به جلو اتهام زنی‌های غیراخلاقی که از سوی مدعیان اصلاحات و اعتدال صورت می‌گیرد را به فراموشی سپرده و به جای اعلام برائت از حمایت بیگانگان منتقدین را چون همیشه مورد حمله قرار داد.

@kayhan_news

چهارشنبه 5 اسفند 1394  11:52 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

روحانی علناً وارد تبلیغات انتخاباتی شد!

روحانی علناً وارد تبلیغات انتخاباتی شد!

منبع: کانال تلگرام جهان نیوز https://telegram.me/jahaannews

چهارشنبه 5 اسفند 1394  11:56 AM