0

خبرهای انتخاباتی

mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

اگر مردم بدانند در قراردادهای نفتی چه بلایی قرار است برسرشان بیاید خودشان موضع می گیرند

سلیمانی: اگر مردم بدانند در قراردادهای نفتی چه بلایی قرار است برسرشان بیاید خودشان موضع می گیرند

به گزارش فتن، نماینده مردم تهران در مجلس گفت:

🔹هیچ دولتمردی برنامه‌ای برای معیشت مردم در 31 ماه گذشته ارائه نداده است/ در ماجرای توزیع سبد کالا آبروی نظام را خدشه دار کردند

🔹آنقدر فضا را سنگین کرده اند که احدی از مدیران کشور جرأت صحبت در مورد رکود اقتصادی کشور را ندارد

🔹به عنوان ژنرال، عده ای پیرمرد را به ملت قالب کردند

🔹دولت سازندگی بیش از 50 میلیارد دلار بدهی روی دست کشور گذاشت

🔹می‌خواهند کشور را برای طولانی مدت بدهکار کنند/ پورسانت دلالان برخی قراردادهای محرمانه دولت یازدهم بیش از هزار میلیارد تومان است

🔹کسی که می‌گفت وقتی برجام امضاء شود مشکل آب خوردن مردم هم حل می‌شود الآن جواب بدهد کجا مشکل آب مردم حل شده است؟

http://www.fetan.ir/home/26998

منبع: کانال تلگرام فتن : @fetan

سه شنبه 4 اسفند 1394  12:59 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

داودی: عدم شفافیت و محرمانه‌سازی فساد ایجاد می‌کند

داودی: عدم شفافیت و محرمانه‌سازی فساد ایجاد می‌کند

به گزارش #فتن، نامزد ائتلاف اصولگرایان در انتخابات دهمین دوره مجلس گفت: اینکه می‌گوییم علت مشکلات اقتصادی ما تحریم است یک دیدگاه اشتباه است زیرا تحریم فقط باعث تشدید مشکلات می‌شود و اگر مسائل به صورت ریشه‌ای حل نشود مشکلات اقتصادی برجای خود باقی می‌ماند/هر چند ممکن است برخی مسائل طبقه بندی شده محرمانه باشد ولی اینکه قراردادهای اقتصادی که باید بخش خصوصی و مردم در جریان آن باشد محرمانه شود کار صحیحی نیست؛ عدم شفافیت قطعاً می‌تواند فسادزا باشد

http://www.fetan.ir/home/27024

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:02 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

آیت الله موحدی کرمانی: شنیده ام اصلاح طلبان اسم من را در لیستشان گذاشته اند اما گروه خونی من به اینه

آیت الله موحدی کرمانی: شنیده ام اصلاح طلبان اسم من را در لیستشان گذاشته اند اما گروه خونی من به اینها نمی خورد

به گزارش فتن، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز گفت: باید بگویم که من انقلابی و ولایی و اهل اصول هستم , کسانی که اسم بنده را در لیست هایشان می آورند می دانند من مواضعم چیست. شنیده ام که این اصلاح طلبان هم اسم من را در لیستشان گذاشته اند. من راضی به زحمتشان نبودم! هم آن‌ها می‌دانند و هم مردم می‌دانند که من گروه خونی‌ام به این جریان نمی‌خورد و به این جریان نمی‌چسبم. من انقلابی و ولایت مدار هستم و پایبند به اصول.

http://www.fetan.ir/home/27032

منبع:کانال تلگرام فتن : @fetan

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:04 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

حداد عادل:‌ برخی می‌خواهند بحث‌های سیاسی جایگزین موضوع معیشت شود

حداد عادل:‌ برخی می‌خواهند بحث‌های سیاسی جایگزین موضوع معیشت شود

عده‌ای با شعار رفع حصر در پی بازگشت کسانی هستند که آرامش مردم را بر هم زدند

به گزارش فتن، حداد عادل گفت:کسانی که می‌خواهند از آنها رفع حصر شود مگر همان کسانی نبودند که آرامش را در این کشور به هم زدند؟ چطور هم شعار آرامش می‌دهند و هم دنبال رفع حصر هستند؟ و دوباره کسانی را که مخالف آرامش بودند می‌خواهند به صحنه بیاورند؟ این سوال ماست که با شعار آرامش نمی‌خواند.
http://www.fetan.ir/home/27043

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:07 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

اشتباه است که همه را فتنه‌گر بدانیم

جلالی: نامزدهای اصلاح‌طلبان اغتشاشگر نیستند/ اشتباه است که همه را فتنه‌گر بدانیم

به گزارش #فتن، عضو ائتلاف اصلاح طلبان در پاسخ به این سوال که چرا در جبهه اصلاحات در برابر حمایت معارضان نظام مواضعی اتخاذ نمی‌شود، گفت: آقای روحانی اعلام کرده‌اند که ملت ایران نیازی به نصیحت‌های خارجی ندارد و ما نیز اعلام می‌کنیم که هیچ کس نیازی به نصیت خارجی‌ها ندارد. ملت ایران خودشان تصمیم خواهند گرفت و این‌ها هم رقابت‌های داخل نظام است و همه کسانی که کاندیدا شده‌اند و رای می‌دهند و رقابت می‌کنند در چارچوب نظام هستند و هیچ نیازی به نصیحت‌ها و توصیه های دیگران ندارند.

http://www.fetan.ir/home/27057

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:08 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

توکلی: هاشمی باید سیلی به چهره انگلیس بزند

توکلی: هاشمی باید سیلی به چهره انگلیس بزند

به گزارش #فتن، نماینده مردم تهران در نامه‌ای به هاشمی رفسنجانی نوشت: اینکه انگلیس صریحاً از جنابعالی و فهرست انتخاباتی ذیربط پشتیبانی می‌کنند پای دخالت آشکار یک دشمن دیرینه در میان است، نه تعریف و تمجید یک رسانه دشمن از یک فرد، پاسخ درخوری می‌خواهد که شما را گرفتار اتهام نسازد/حقیقت دیگری که موضعگیری مستمر و قوی شما را در این امر خطیر ضروری می‌سازد اصرار و هشدار امام بود که مکرراً می‌فرمود اگر دشمن از کسی تعریف کرد فرد باید به خودش بنگرد که چه کرده است که چنین بلایی متوجه وی شده است

http://www.fetan.ir/home/27054

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:09 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

نواب: دشمن بوسیله جریان اصلاح طلبی سریع تر به اهداف خود میرسد

نواب: دشمن بوسیله جریان اصلاح طلبی سریع تر به اهداف خود میرسد

سید احمد نواب، نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی که در لیست موسوم به "انقلابی گرایان" اصفهان حضور دارد در گفتگوی اختصاصی با پایگاه خبری تحلیلی فتن، در پاسخ به این سوال که "چرا رسانه های بیگانه اعم از بی بی سی و صدای آمریکا از جریان اصلاح طلبی حمایت میکنند؟" گفت: به دلیل اینکه جریان اصلاح طلبی، یک جریان خالص انقلابی نیست، گروه های برانداز و معاند به خصوص در فتنه 88 توانستند خود را به این جریان نزدیک کرده و در آنان رخنه کنند. این جریان هرچند در انقلاب حضور داشته ولی رفته رفته از اهداف انقلاب فاصله گرفته و این موجب شد که دشمن در آنان طمع و نفوذ کند. و متاسفانه عدم مرزبندی میان اصلاح طلبان و جریان های ضد انقلاب و معاند موجب آن شد که امروز دشمنان با رسانه های خود از این جریان حمایت کرده، چرا که آنان احساس میکنند با استفاده از جریان اصلاح طلبی می توانند سریعتر به اهداف خود برسند.

وی در پاسخ به این سوال که "چرا اصلاح طلبان با وجود لیست اصولگرایان اصفهان، از لیست "انقلابی گرایان" اعلام نگرانی کرده اند؟" گفت: این نشان می دهد که این لیست به لحاظ رأی آوری و مواضع انقلابی برای آنان نگران کننده بوده است!

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:11 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

مطهری: به خاطر انتخابات، جرات نداریم یارانه را قطع کنیم

مطهری: به خاطر انتخابات، جرات نداریم یارانه را قطع کنیم

به گزارش فتن، مطهری گفت:

🔹اگر بخواهیم نگاهی به خلافت حضرت علی بیندازیم که چگونه با خوارج برخورد کردند نوع دموکراسی ما در دوران اسلامی کنونی و برخورد با منتقدین و مخالفان مانند ایشان نیست چرا که به مجرد یک انتقاد آن را محدود و برچسب گذاری می‌کنیم.

🔹من با یارانه دادن به مردم مخالفم،اصل آن با اقتصاد مقاومتی منافات دارد؛البته بخاطر موضوع انتخابات فعلا جرات قطع آن را نداریم

🔹مسائل 88 سه پایه داشت اشتباه اول توسط نهادهایی مانند شورای نگهبان و .... پیش آمد اشتباه بعدی توسط احمدی نژاد صورت گرفت و خطای بعدی که توسط آقایانی بود که اعتراضاتشان طولانی شد

http://www.fetan.ir/home/27069

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:12 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

این چه نوع واکنشی است؟

مهدی محمدی در کانال تلگرام خود نوشت:

رییس جمهور امروز گفته است: «دولت و مجلس با رأی ملت انتخاب شدند و انتخابات کشور به مردم تعلق دارد، ما نیازی به نصیحت هیچ غیرایرانی نداریم، چرا که مردم ما آگاه و بیدار بوده و مصالح خود را به خوبی تشخیص می‌دهند و مطمئناً اصلح‌ترین افراد را از بین کاندیداها انتخاب خواهند کرد». این جمله ظاهراً واکنشی است به تلاش بی بی سی برای مهندسی انتخابات در ایران.

🔹سوال من این است که این چه نوع واکنشی است؟
🔹آیا رییس جمهور مداخله بی بی سی را رد کرده است؟ نشانی از رد در این جمله نیست.

رییس جمهور می‌توانست ساده و روشن بگوید ملت ایران به مسیری خواهند رفت برخلاف آنچه بی بی سی آدرس داده است.

🔹آیا این جمله تایید خط دهی بی بی سی است؟

یکی از معانی جمله رییس جمهور می‌تواند این باشد که ما نیاز به راهنمایی کسی نداریم و خودمان کارمان را بلدیم.

در هر حال، آنچه اهمیت دارد این است که رییس جمهور ظاهراً چندان علاقه‌ای به مقابل قرار دادن خود با آدرس القائی بی بی سی نشان نداده است. اکنون نه، ولی زمانی در آینده باید این نوع واکنش‌ها را به دقت تحلیل کرد.

========================================

منبع: کانال تلگرامی افسران: https://telegram.me/afsaran_ir

سه شنبه 4 اسفند 1394  1:26 AM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

همكاران احمدي نژاد در فهرست اصلاح طلبان؟!!

همكاران احمدي نژاد در فهرست اصلاح طلبان؟!!

🎯به گزارش کانال اخبار ويژه انتخابات ،بررسی یک نهاد رسانه ای نشان می دهد در فهرست اصلاح طلبان برخی از مدیران و نزدیکان محمود احمدی نژاد نیز حضور دارند.

🔮بر اساس این بررسی، خانم پروانه مافي از جمله مهمترین این افراد است وی تا سال 1387 حدود 35 ماه در دولت نهم یعنی سه سال، فرماندار شميرانات بود. وی در زمان احمدي نژاد، دو انتخابات شوراي چهارم و مجلس هشتم را در سطح این شهرستان برگزار کرد.

✅نفر دیگر این فهرست آقای بهروز نعمتی از فرمانداران کشور در غرب کشور در زمان احمدی نژاد است. وی در مجلس نهم با حمایت مدیران محمود احمدی نژاد در اسدآباد همدان وارد مجلس شورای اسلامی شد.

🎯هنوز مشخص نیست این مدیران و افراد مورد حمایت چگونه به فهرست اصلاح طلبان، ورود کرده اند.

منبع: کانال تلگرام اخبار ویژه انتخابات https://telegram.me/taentekhab

سه شنبه 4 اسفند 1394  2:07 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

بیشترین حجم تبلیغات خیابانی متعلق به کدام نامزد خبرگان است؟

✅به گزارش کانال اخبار ويژه انتخابات ،بررسی میزان تبلیغات خیابانی و تبلیغات در عرصه رسانه های مکتوب در میان نامزدهای خبرگان نشان می دهد آقای محسن اسماعیلی بیشترین حجم تبلیغات را به خود اختصاص داده است.

🎯 در عین حال که تبلیغات متعلق به وی از تنوع بالایی برخوردار است که در انواع بنر، آویز درختی، پوستر در ابعاد مختلف، تراکت، بروشور و... منتشر شده است.

🔮در تحلیل محتوای تبلیغات در رسانه های مکتوب نیز وی از سایر نامزدها جلوتر است و بیشترین حجم تبلیغات وی در روزنامه های جریان اصلاحات و صفحات اول و گرانقیمت این روزنامه ها انجام گرفته است.

✅با توجه به اینکه تبلیغات رسانه ای با یک تعرفه مشخص ارایه می شود؛ رقم تبلیغات رسانه ای آقای اسماعیلی از سوی یک نهادغیررسمی، برآورد شده که در صورت لزوم، منتشر خواهد شد.

🎯وی از جمله معدود نامزدهای خبرگان است که در مورد اظهار نظر رسانه رسمی دولت انگلیس درخصوص رای به فهرست آقای هاشمی، موضع گیری نداشته است.

منبع: کانال اخبار ویژه انتخابات https://telegram.me/taentekhab

سه شنبه 4 اسفند 1394  2:14 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

این لیست انگلیسی نیست!

این لیست انگلیسی نیست!

برای دیدن تصویر در اندازهء بزرگتر روی آن کلیک کنید!

منبع: کانال تلگرام اخبار ویژه انتخابات https://telegram.me/taentekhab

سه شنبه 4 اسفند 1394  2:16 PM
تشکرات از این پست
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4222

نامزد انتخابات مجلس به طرفدارانش وعده رژ لب و عینک صورتی داد!

به گزارش ممتاز به نقل از ایرنا : یکی از نامزدهای انتخابات مجلس در لرستان گفته است: اگر طرفدار من باشید، روژلب صورتی برای خانم ها و قاب عینک صورتی در میان آقایان توزیع خواهم کرد!

او در یک نشست خبری در توجیه این اقدام اظهارداشته است: رنگ مورد نظر ستاد تبلیغاتی ام را صورتی انتخاب کرده ام و هر کس نمادی از این رنگ داشته باشد، یعنی طرفدار من است.

این نامزد انتخابات مجلس دهم که خود را مستقل معرفی کرده است، افزوده است: دوران شام دادن و طایفه گرایی به سر آمده است چون در صورت طایفه بازی، کوتوله پروری در جامعه رواج پیدا می کند.

عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

سه شنبه 4 اسفند 1394  7:10 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

ستاد تبلیغاتی بهایی های انگلیسی برای اصلاح طلبان و اصول گرایان تقلبی

ستاد تبلیغاتی بهایی های انگلیسی برای اصلاح طلبان و اصول گرایان تقلبی

میزگرد شبکه من و تو:
🔴علیجانی: اهمیت انتخابات این دوره مجلس خبرگان بسیار بسیار بالاتر از مجلس شورا است زیرا اگر یک " رهبر میانه رو " روی کار بیاید بزرگترین فرصت برای بزرگترین رفورم ایجاد می شود .
🔴بیژن حکمت: نظارت استصوابی همه کاندیداهای مخالف را حذف نکرده است؛ اکنون برای اولین بار ائتلافی فراگیر از هاشمی تا لاریجانی و اصلاح طلبان و اعتدال گرایان در برابر ولایت فقیه شکل گرفته است که مقابل سیاستی که استکبار ستیزی را دنبال می کند ایستاده است .
🔴شهرام همایون: یک راه پیش روی مردم ایران اینست که با رای دادن به اصلاح طلبان و با حرکت نرم، به براندازی جمهوری اسلامی برسند.

منبع: کانال تلگرام دکتر وحید یامین پور https://telegram.me/yaminpour

سه شنبه 4 اسفند 1394  8:00 PM
تشکرات از این پست
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3

جلسات سری اصولگرایان برای آوردن یک میلیون نفر به تهران!!

جلسات سری اصولگرایان برای آوردن یک میلیون نفر به تهران!!

معرفی می کنم: قائم مقام حزب کروبی
وقتی بهشون میگن متوهم ناراحت میشن!

منبع: کانال تلگرام جهان نیوز https://telegram.me/jahaannews

سه شنبه 4 اسفند 1394  8:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها