0

من رای میدهم..

aliahvaz
aliahvaz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 144

پاسخ به:من رای میدهم..

من رای میدم اما چیزی عوض نمیشه

سه شنبه 4 اسفند 1394  9:42 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sayyed13737373
razdarealifateme15
razdarealifateme15
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1170

من رای می دهم چون برای ساختن کشورم ارزش قایلم

چهارشنبه 5 اسفند 1394  11:56 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sayyed13737373
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

چرا کسی که نظام را قبول ندارد ،باز هم رای دادن برای او سودمند است؟
این سوال و جواب بین دو فرد است که یکی نظام را قبول ندارد و می خواهد بداند چرا اقای خامنه ای فرموده که افرادی که نظام را قبول ندارند ، رای بدهند؟

داریوش:من ی سوال داشتم؛میخواستم ببینم چرا اقای خامنه ای میگن:هر کی نظام رو هم قبول نداره،بیاد پای صندوق های رای؟
فردی که نظام رو قبول داره چرا باید بیاد پای صندوق رای؟
حضور پای صندوق ها چه فایده ای برای من دارد؟

مهدی:بنده از شما تشکر میکنم که سوال خود را بیان کردید
بنده سوال شما را تکرار میکنم،ببینید خوب متوجه شده ام
1.شما نظام را قبول ندارید
2.هیچکدام از افراد را هم صالح نمیدانید و به نظر شما همه ی کاندیدها بد هستند.
3.شما مجبور هستید در این کشور زندگی کنید
آیا این مقدمات درست است؟

داریوش : بله ،شما اشکال را به بهترین حالت بیان کردید

مهدی:ایا شما قبول دارید که این کاندیدها بد هستند
ولی هر کدام درجه ای از بدی دارند
یکی 10%
یکی 30%
یکی 60%
یکی 80%
و.....

داریوش:بله این را قبول دارم که بعضی از اینها کمتر چوب لای چرخ مردم میگذارند و کمتر حق مردم را میخورند و بعضی ها بیشتر حق مردم را می خورند

مهدی:آیا برا شما بهتر نیست کسی سر کار بیاید که کمتر حق مردم را میخورد و کمتر چوب لای چرخ مردم میگذارد؟

داریوش:بله این به سود بنده است که کسی سر کار بیاید که کمتر حق مردم را میخورد

مهدی:از نگاه عقلی هر فردی موظف است در جایی که بر سر دوراهی است،بین بد و بدتر باید ب د را انتخاب کند
پس شما هم ، باید به پای صندوق رای بیایید و کاندیدی را که بد است انتخاب کنید تا رای شما سبب شود که کاندید بدتر وارد مجلس نشود و وارد شدن کاندید بد به مجلس برای شما بهتر است

داریوش:به حرف شما درست است.با تشکر از این که وقت خود را در اختیار من قرار دادید

به نظر میاد عقلا حرف خوبی است ولی مطمئنم قضییه بالاتر ار اینهاست . یادمان نرود قرارنیست همه بد باشند .
چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:15 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم

امام خمینی:

اگر مسامحه كنید ، در پیشگاه خدای تبارك و تعالی ، اگر نروید و رای ندهید و آنها كه جدیت دارند به اینكه وارد بشوند درمجلس و به هم بزنند اوضاع ایران را ، آنها خدای نخواسته بروند ، مسوولیتش به عهده شماست مستقیم.

اماما فهمیدم اگر رای ندهم باید پاسخگوی هزاران حون شهید باشم
چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:18 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

امام خامنه ای: یک مشت چکمه‌پوش دهها هزار مسلمان میانمارى را با فجیع‌ترین وضع از خانه‌ى خودشان بیرون کردند؛ بچه‌ها و زنان و مردانشان را کشتند؛ اموالشان را غارت کردند؛ هر کس توانسته جان خودش را بردارد، فرار کرده؛ در دنیا هم کسى به کسى نیست؛ نه سازمان ملل حرفى مى‌زند، نه کمیته‌ى حقوق بشر فریادى مى‌کشد، نه صلیب سرخ جهانى احساس مسؤولیتى مى‌کند، نه این کنفرانسها و مؤسسه‌هاى دروغىِ دفاع از حقوق بشر و دفاع از صلح و غیره حرفى مى‌زنند.

من رای میدهم چون با چشمان خودم در رسانه ها نسل کشی را دیدم .من آریایی هستم و افتخار می کنم که ایرانی هستم  و به ایرانم عشق می وزرم

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:26 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

صبح دوشنبه و در فاصله سی و هشت روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دست اندركاران برگزاری انتخابات سال  ۹۲ در حسینیه امام خمینی رحمه‌الله  فرمودند:

«ما اطلاع داريم كه‌ اين دفعه هم رسانه‌هاى رسمى و شناخته شده‌ى دشمن از مدتى پيش دارند طراحى ميكنند، برنامه‌ريزى ميكنند، برنامه‌سازى ميكنند، براى اينكه دل مردم را نسبت به انتخابات سرد كنند؛ شروع هم كرده‌اند، منتها برنامه‌ريزى‌شان خيلى وسيع‌تر از اين حرفها است؛ ميخواهند مردم پاى صندوق نيايند؛ ميخواهند مردم در اداره‌ى كشور و مديريت كشور سهيم نشوند؛ ميخواهند مردم در صحنه نباشند؛ لذا تلاش ميكنند. اگر حضور مردم نباشد، آنها براحتى ميتوانند تهاجم خودشان را چندين برابر كنند. حضور مردم است كه به نظام اسلامى و به كشور عزيز ما مصونيت ميبخشد. حضور مردم است كه عوامل قدرت و قوّت را در درون ما تقويت ميكند: علم ما پيشرفت ميكند، بصيرت ما پيشرفت ميكند، سازوكارهاى مديريت ما پيشرفت ميكند - همچنان كه در طول اين سالها پيشرفت كرده است - اين به خاطر حضور مردم است، به خاطر انگيزه‌هاى مردم است؛ ميخواهند اين انگيزه‌ها نباشد، لذا سعى ميكنند انتخابات را بى‌رونق كنند.»

منبع:سایت مقام معظم رهبری

رهبرا از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن  ....اگر امام زمان (عج)دلخوش به این باشد که این کشور شعیه هست چرا رای ندهم.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:34 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

صبح دوشنبه و در فاصله سی و هشت روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دست اندركاران برگزاری انتخابات سال  ۹۲ در حسینیه امام خمینی رحمه‌الله  فرمودند:

«ما اطلاع داريم كه‌ اين دفعه هم رسانه‌هاى رسمى و شناخته شده‌ى دشمن از مدتى پيش دارند طراحى ميكنند، برنامه‌ريزى ميكنند، برنامه‌سازى ميكنند، براى اينكه دل مردم را نسبت به انتخابات سرد كنند؛ شروع هم كرده‌اند، منتها برنامه‌ريزى‌شان خيلى وسيع‌تر از اين حرفها است؛ ميخواهند مردم پاى صندوق نيايند؛ ميخواهند مردم در اداره‌ى كشور و مديريت كشور سهيم نشوند؛ ميخواهند مردم در صحنه نباشند؛ لذا تلاش ميكنند. اگر حضور مردم نباشد، آنها براحتى ميتوانند تهاجم خودشان را چندين برابر كنند. حضور مردم است كه به نظام اسلامى و به كشور عزيز ما مصونيت ميبخشد. حضور مردم است كه عوامل قدرت و قوّت را در درون ما تقويت ميكند: علم ما پيشرفت ميكند، بصيرت ما پيشرفت ميكند، سازوكارهاى مديريت ما پيشرفت ميكند - همچنان كه در طول اين سالها پيشرفت كرده است - اين به خاطر حضور مردم است، به خاطر انگيزه‌هاى مردم است؛ ميخواهند اين انگيزه‌ها نباشد، لذا سعى ميكنند انتخابات را بى‌رونق كنند.»

منبع:سایت مقام معظم رهبری

رهبرا از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن  ....اگر امام زمان (عج)دلخوش به این باشد که این کشور شعیه هست چرا رای ندهم.

چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:34 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها