پاسخ به:من رای می دهم...
من رای میدهم چون امامم این را می خواهد و دشمن این را نمی خواهد
من رای میدهم زیرا با این کار می توان پاسخ محکمی به دولت های به اصطلاح حمایت کننده حقوق بشر خواهد بود.
دوستان با لبیک گویی به رهبر عزیزمان روز 7 اسفند حماسه ای دیگر در ایران و خصوصا دنیا به بار آوریم.
ارادتمند شما
حیدری
هفت اسفند ای وطن سازم حمــــــاسه با یقین
رأی با دل می دهــــــم تا پاک مانـــــی نازنین
دشمنان را محو می سازدهرحضوری مردمان
حفظ وحـــدت همدلی بازو به بازو مرد دین
فی البداهه: منصور مقدم 30/11/1394
وطنم ای ایران من رای می دهم... "تا با رای خود در آبادانی و سرافرازی تو بکوشم. "
آزاد و پاینده باشی ای ایران
وطنم ای ایران من رای می دهم.... تا سرنوشت خودم و تو را به بهترین نحو رقم بزنم.
آزاد باشی ای ایران
من رای میدهم چون که ایرانی هستم
من جزو ملتی هستم که همیشه برای ابروی ایران درصحنه بوده اند
اللهم عجل لولیک الفرج
پاسخ به:من ایرانیم و رای میدهم..
وطنم ای ایران من رای می دهم...
چرا رأی ندهم وقتی می دانم ضدانقلابها و خائنها و مردم فروشها هم حق رأی دارند و می توانند مقدّرات جامعه را با رأیشان به بازی بگیرند؟ اگر کنار بکشم آنها برایم آینده را خواهند ساخت!
رأی می دهم چون پای این مملکت خون ها داده شده، خیلی ها جانباز و شهید شده اند تا الان ما در آسایش باشیم.
من ایرانیم و رأی میدهم زیرا رأی دادن یعنی انگشت زدن پای سند اقتدار این ملت.
رای میدهم همانند ولی امر مسلمین ،زیرا تبعیت از ولی امر مسلمین حکمی شرعی و الهی است
من هم رای میدهم و به کسانی که رای میدهم می گویم رای من حق الناس است مواظب باشید.
رهبر انقلاب، فرمودند. رأی مردم را به معنای واقعی کلمه «حق الناس» خواندند و تأکید کردند: مراقبت از رأی هر ایرانی، «واجب شرعی و اسلامی» است و هیچ کس حق ندارد در این امانت خیانت کند ضمن اینکه «نتیجه آرای» مردم نیز مظهر کامل حق الناس است و همه باید در مراقبت و دفاع از آن تلاش کنند.
حتما رای میدم
فروشگاه اینترنتی لباس یورمد شرکت پگاه جاده ابریشم بهترین گزینه برای خرید اینترنتی لباس شما در ایران است در سال 1392 با مشارکت گروه AC ترکیه وشرکای ایرانی تحت شماره ثبتی 14715 ودر دو شعبه ی تهران و ارومیه پس از ایجاد بسترهای سخت افزاری ونرم افزاری به عنوان نمایندگی فروش انلاین برندهای معتبر ترک در ایران با سر فصلهای کالایی پوشاک ،کیف و کفش ،لوازم آشپزخانه و لوازم خانگی ،لوازم اتاق خواب ولوازم آرایشی و بهداشتی تاسیس وآغاز به کار نموده است ،شایان ذکر است کلیه اقدامات تاسیس و راه اندازی پس از طی مراحل قانونی ومطابق با قانون ثبت موسسات تجاری در ایران صورت گرفته وفروشگاه یورمد دارای نماد اعتماد الکترونیکی از مرکز توسعه ی تجارت الکترونیکی وزارت صنعت ومعدن وتجارت جمهوری اسلامی ایران می باشد (برای رویت نماد الکترونیکی کلیک نمایید)و مشتریان یور مد دارای حقوق کامل مندرج در آئین نامه های مربوط به خرید از راه دور می باشند.