0

اسم من «بلال» است!

omidayandh
omidayandh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7483

اسم من «بلال» است!

از آمريكا آمده‏ام.
از قند و نشاسته سرشارم.
غذاي خوبي براي تقويت ناخن و مو هستم.
در كاكل من خواص بسياري نهفته است.
براي اگزما داروي مفيدي هستم و تا مي‏توانيد براي ورم روده از من استفاده كنيد!
بر سر زلف نكويان چو بديدم پوستيژ ----- يادم آمد ز بلالي كه سرش كاكل بود
اسم من بلال است، زادگاه اوليه من آمريكاي مركزي است، ولي از قديم الايام مرا در مكزيك و پرو مي‏كاشتند. پس از كشف آمريكا انواع من به نام‏هاي جوادي - گندم مكه - خندروس - جوي رومي و علس در ايران و ساير كشورهاي آسيايي كاشته شد، و غذاي اعراب مخصوصا مردم يمن گرديد و هنوز هم در مكه و ساير كشورهاي عربي نان را با آرد من تهيه مي‏نمايند.
در حال حاضر مرا در اكثر نقاط جهان مي‏كارند، و زمين زراعتي من بايد داراي فسفر و كلسيم باشد، در دانه‏هاي من قند انگور - قند سمنو - مواد سفيده‏اي يك نوع موم و نشاسته موجود است و سرشار از املاح مختلف فلزات مخصوصا گوگرد - كلر - فسفر - سيليس - آهن - كلسيم - منيزيم - سديم و پتاسيم مي‏باشم و به همين جهت است كه مردم مخصوصا خانم‏ها بطور ناخود آگاه به خوردن من علاقه زياد دارند. زيرا به علت داشتن گوگرد - سيليس و آهن و كلسيم غذاي خوبي براي مو و ناخن‏هاي آنها هستم.
از ريزش مو و شكسته شدن و تركيدن و گوشه كردن ناخن‏ها جلوگيري مي‏نمايم.
من در بين غلات مقام سوم را دارم، يعني اگر گندم و جو وجود نداشتند، من قوت غالب مردم را تشكيل مي‏دادم - ناني كه با آرد من پخته شود، سفيدتر از نان گندم بوده، و بهترين غذا براي مبتلايان به سل و اسهال است.
من سرشار از ويتامين «ب» هستم و تنها نقصي كه دارم فقدان ويتامين «پ» است و كساني كه منحصرا از آرد من تغذيه مي‏كنند، و با غذاي خود سبزي و ميوه نمي‏خورند، پس از چندي مبتلا به بيماري برص برص كاذب خواهند شد.
بر روي دانه‏هاي من قارچي به عمل مي‏آيد كه براي انعقاد خون مفيد است.
از ميوه من يك نوع ژلاتين مي‏سازند كه در داروسازي جهت ساختن جلد كپسول از آن استفاده ميشود.
كاكل من داراي چند نوع قند و سرشار از املاح كلسيم و پتاسيم است، و به همين جهت يكي از بهترين داروهايي است كه ادرار را زياد مي‏كند، و براي مبتلايان به سنگ كليه و مثانه و عفونت‏هاي مجاري ادرار و التهاب و ورم درد مثانه - نزله مثانه - باد يامان (نفريت) پيدا شد آلبومين در ادرار - بيماري‏هاي قلب و نقرس داروي مفيدي هستم.
خوردن كاكل من خواه به صورت جوشانده خواه به صورت شربت و خواه به صورت ديگر دارويي، جهت زياد شدن ادرار نتايج نيكويي داشته و از جمله داروهايي است كه هيچگونه ضرر نمي‏رساند و اعتياد نمي‏آورد.
از دانه‏هاي من روغني استخراج مي‏نمايند كه مصرف غذايي و صنعتي دارد و كساني كه از خوردن چربي منع مي‏شوند، مي‏توانند از اين روغن استفاده نمايند.
من بلغم و خون جامد را از معده دفع مي‏نمايم، ضماد پخته من در سركه جهت اگزما و ساير امراض جلدي مفيد است - تنقيه مطبوخ آرد من جهت درمان ورم روده توصيه شده است.
اگر مبتلا به يبوست مزمن هستيد، و داروهاي ديگر نتوانسته‏اند بيماري شما، را درمان كنند به سوي من بياييد و مرا نوش جان كنيد، و اثر معجزه‏آساي مرا مشاهده فرماييد.
زبان خوراكيها جلد يك دكتر غياث الدين جزايري

برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوست‌اش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من می‌خواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.

سه شنبه 7 دی 1389  6:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها