اسم من «بلال» است!
سه شنبه 7 دی 1389 6:16 PM
| از آمريكا آمدهام. از قند و نشاسته سرشارم. غذاي خوبي براي تقويت ناخن و مو هستم. در كاكل من خواص بسياري نهفته است. براي اگزما داروي مفيدي هستم و تا ميتوانيد براي ورم روده از من استفاده كنيد! بر سر زلف نكويان چو بديدم پوستيژ ----- يادم آمد ز بلالي كه سرش كاكل بود اسم من بلال است، زادگاه اوليه من آمريكاي مركزي است، ولي از قديم الايام مرا در مكزيك و پرو ميكاشتند. پس از كشف آمريكا انواع من به نامهاي جوادي - گندم مكه - خندروس - جوي رومي و علس در ايران و ساير كشورهاي آسيايي كاشته شد، و غذاي اعراب مخصوصا مردم يمن گرديد و هنوز هم در مكه و ساير كشورهاي عربي نان را با آرد من تهيه مينمايند. در حال حاضر مرا در اكثر نقاط جهان ميكارند، و زمين زراعتي من بايد داراي فسفر و كلسيم باشد، در دانههاي من قند انگور - قند سمنو - مواد سفيدهاي يك نوع موم و نشاسته موجود است و سرشار از املاح مختلف فلزات مخصوصا گوگرد - كلر - فسفر - سيليس - آهن - كلسيم - منيزيم - سديم و پتاسيم ميباشم و به همين جهت است كه مردم مخصوصا خانمها بطور ناخود آگاه به خوردن من علاقه زياد دارند. زيرا به علت داشتن گوگرد - سيليس و آهن و كلسيم غذاي خوبي براي مو و ناخنهاي آنها هستم. از ريزش مو و شكسته شدن و تركيدن و گوشه كردن ناخنها جلوگيري مينمايم. من در بين غلات مقام سوم را دارم، يعني اگر گندم و جو وجود نداشتند، من قوت غالب مردم را تشكيل ميدادم - ناني كه با آرد من پخته شود، سفيدتر از نان گندم بوده، و بهترين غذا براي مبتلايان به سل و اسهال است. من سرشار از ويتامين «ب» هستم و تنها نقصي كه دارم فقدان ويتامين «پ» است و كساني كه منحصرا از آرد من تغذيه ميكنند، و با غذاي خود سبزي و ميوه نميخورند، پس از چندي مبتلا به بيماري برص برص كاذب خواهند شد. بر روي دانههاي من قارچي به عمل ميآيد كه براي انعقاد خون مفيد است. از ميوه من يك نوع ژلاتين ميسازند كه در داروسازي جهت ساختن جلد كپسول از آن استفاده ميشود. كاكل من داراي چند نوع قند و سرشار از املاح كلسيم و پتاسيم است، و به همين جهت يكي از بهترين داروهايي است كه ادرار را زياد ميكند، و براي مبتلايان به سنگ كليه و مثانه و عفونتهاي مجاري ادرار و التهاب و ورم درد مثانه - نزله مثانه - باد يامان (نفريت) پيدا شد آلبومين در ادرار - بيماريهاي قلب و نقرس داروي مفيدي هستم. خوردن كاكل من خواه به صورت جوشانده خواه به صورت شربت و خواه به صورت ديگر دارويي، جهت زياد شدن ادرار نتايج نيكويي داشته و از جمله داروهايي است كه هيچگونه ضرر نميرساند و اعتياد نميآورد. از دانههاي من روغني استخراج مينمايند كه مصرف غذايي و صنعتي دارد و كساني كه از خوردن چربي منع ميشوند، ميتوانند از اين روغن استفاده نمايند. من بلغم و خون جامد را از معده دفع مينمايم، ضماد پخته من در سركه جهت اگزما و ساير امراض جلدي مفيد است - تنقيه مطبوخ آرد من جهت درمان ورم روده توصيه شده است. اگر مبتلا به يبوست مزمن هستيد، و داروهاي ديگر نتوانستهاند بيماري شما، را درمان كنند به سوي من بياييد و مرا نوش جان كنيد، و اثر معجزهآساي مرا مشاهده فرماييد. |
||
|
برای ِ زیستن دو قلب لازم است
قلبی که دوست بدارد، قلبی که دوستاش بدارند
قلبی که هدیه کند، قلبی که بپذیرد
قلبی که بگوید، قلبی که جواب بگوید
قلبی برای ِ من، قلبی برای ِ انسانی که من میخواهم
تا انسان را در کنار ِ خود حس کنم.