پاسخ به:💒💒💒 زندگی زیباست 💒💒💒
هر کی دروغاتونو زود باور کرد، با خودتون نگید چقد سادس و تو دلتون بهش بخندین با خودتون فکر کنین که چقد بهتون اعتماد داره و چقد تا حالا دروغ نگفته که به این سادگی باورتون داره اونوخته که باید تو دلتون به خودتون بخندین
خدا ديد ما خيلی تنهاييم، برامون چايی و آفريد..!
خسته میشه از زندگی اونی که بین جسم و روحش اختلاف سنی وجود داشته باشه
اگه یه نگاه به زندگیت بندازی میفهمی همیشه اولین کسی که فراموشش کردی خودت بودی..
میلیونها درخت در جهان، کاملاً اتفاقی کاشتـه شدهاند! توسط موشها و سنجابها که دانهای را مخفی کردهاند، بعد جای مخفی را فراموش کردند خوبیکن و فراموش کن که یک روز «در نهایت، رشد خواهند کرد...»
یک سلامی هم بکنیم به اون دخترای بامرام که باجیب خالی پدر ساختن ولبخند زدن ولی پیش وجدانشون شرمنده نشدن ❤️ شما باعث افتخارید..
یک نفر نیست کمی دست به مویم بکشد.. و بپرسد که چرا.. باز چرا حیرانی.. ???? .
پدری که درآمدش کمه ولی چندجا کار میکنه تا بچه ش بتونه دانشگاه بره، خدای روی زمینه...
هر چقدر که بیشتر میفهمم کمتر میتونم به چیزایی که میدونستم اعتماد کنم
همین الان، بی معطلی اگه پیش پدر مادرت نیستی و هنوز داریشون. گوشیتو بردار و یه زنگ بهشون بزن. نزار دیر بشه. پدر مادر در زندگی هیچ کدوممون تکرار شدنی نیستن. تا هستن قدرشون رو بدون.
یه دختر موبلند همیشه جذابه همیشه بانمکه همیشه خوشگله همیشه مهربونه خلاصش کنم یه دونس یه دونه...
یه سگ میره پیش شیر میگه بامن کشتی بگیر شیر قبول نمیکنه سگه میگه ب همه سگا میگم که شیر از کشتی گرفتن با من میترسه شیر میگه سرزنش سگارو بیشتر دوست دارم تا اینکه بقیه ی شیرا بهم بگن چرا با یه سگ کشتی گرفتم
ميدوني ، نه معذرت خواهي ترس داره نه فش مادر دادن ولي اينجاش بستگي به بابات داره چجوري بزرگت كرده باشه .....
تو یه سکانس از فیلم مارمولک آخونده از در میاد تو با یه لبخندی به پرستویی میگه: «باز که ناامید شدی آقا رضا..» منم دارم به خودم همین رو میگم...
حس اون پدری رو دارم که دوست داشت یه خونه ۲۵۰ متری داشته باشه تا خانوادش راحت باشن اما الان دارن تو گور زندگی میکنن ...