چرا ما آدم ها این جوری هستیم باید برامون همیشه یادآوری باشه.
هنوز چند ماهی از اومدن 175 غواص نگذشته که یادمون رفت برای این میزی که پشتش نشستیم شهید دادیم. اداره ای رفته بودم که یکی از کارکنانش به طور کاملا واضح داشت به انقلاب، انقلابی که شهید دادیم براش، انقلابی که توش از مذهبی، غیر مذهبیش بود و گوش به فرمان امامشون بودن بد می گفت.
این سوال رو از شما می پرسم: الان که همه چه اون لات کوچه بازاری و چه اون بسیجی تو مسجد گوش به فرمان رهبر هستند پس چرا باید افرادی خاص بگویند که ای کاش انقلاب نمی کردیم و الان هیچ کس از انقلاب راضی نیستش و مردم بی خود رفتند انقلاب کردند؟
قضیه از این قرار بودش که با دوستم بودم و برای کاری رفته بودیم اون اداره که وقتی حرفهای اون شخص رو شنیدیم که داشت می گفت انقلاب رو بی خودی انجام دادند، الان همه چیز گرون هستش و کلی از شاه گور به گور شده و کاراش داشت تعریف می کرد که دوستم بعد از شنیدن این حرفا اعصبانی شدش و اتاقو ترک کرد
بعدش طرف به من گفت تو نمیری پس معلومه با من هم نظری، منم با اینکه میدونستم اگر جوابشو بدم کارمونو انجام نمیده ولی جوابشو دادم:
دوستم رفتش چون فرزند شهیده نمی تونه تحمل کنه و گذاشت رفتش و اون دِینشو به انقلاب با از دست دادن پدرش داده ولی من چی؟
من همیشه مهر محبت پدر و مادرم و آرامشی رو داشتم که به لطف امام و رهبری و این شهدا و این انقلابی که پشتش دارید بد میگید به دست آوردم و باید بمونم و این موندنم به معنی هم نظر بودن با شما نیست بلکه موندم به خاطر اینه که دِینم رو ادا کنم و اون دِین جواب دادن به شماست.
اینو که گفتم اعصبانی شدش و از حالت غروری و اطمینانی که پشت میز داشت و لم داده بودش خارج شد و با اعصبانیت گفت بچه بگو ببینم چی می خواهی بگی؟؟
منم گفتم یه سوالی دارم ازتون فیلم تشییع شهدای غواص رو دیدید؟
گفتش آره.
گفتم دیدید چقدر جمعیت اومده بودش؟
گفت که چی؟ به چی می خواهی برسی.
گفتم اگر خوب دیده باشین تو اون جمعیت از هر قشری بودش یعنی مردم ما اون طور که شما میگید نیستش هنوز عاشق کشورشون و ارادت مند به شهدا هستند.
گفتش حرفتو زدی می تونی بری حالا.
گفتم هنوز تموم نشده یه کلیپم دارم ببینیدش بعدش میرم.
گفتش من کلیپ نمی بینم برو از اتاق بیرون تا به حراست زنگ نزدم بیاد بندازتت بیرون.
منم گفتم تا حرفمو کامل نزنم نمیرم بیرون. همکارش هم که تو اتاق بودش بهش گفت: یه کلیپه دیگه نگاه کنش بزار بره، جوونه باد تو سرش داره.
بعدش طرف گفت: به خاطر همکارم نگاش میکنم بیار ببینم چی چی میگی منم کلیپ سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی رو براش گذاشتم که از هر قشری آدم اومده بودند از دختر باحجاب،، بد حجاب، پسرای بسیجی، پسرای لات و...
بعدش گفتم: معلومه مردم هم هنوز رهبرشونو دوست دارند، گوش به فرمان رهبرشون هستند اگر این طور نبود این همه جمعیت از قشرهای مختلف نمی یومدند، این همه آدمو که به زور نمیشه آوردشون.
پس چرا شما جوری دارید جلوه می دید که مردم با انقلاب مخالف هستند؟!!! چرا داریم سرباز دشمن میشیم علیه کشورمون؟!!!
چرا با ایجاد جنگ روانی و ایجاد شبهه میشیم بلندگوی دشمن؟!!!
اینا رو که گفتم اعصبانیتش بیشتر شدش و در کمال احترام!!!! ( البته مثلاً ) از اتاقش انداختم بیرون و گفت دیگه پیش من نیایی.
من وجدانم راحت شد که حرفمو زدم حالا می خواد روش اثر بذاره و یا نه
نویسنده:sayyed13737373