0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کره شمالی رتبه اعتباری کره جنوبی و ژاپن را پایین می کشد

کره شمالی رتبه اعتباری کره جنوبی و ژاپن را پایین می کشدکره شمالی رتبه اعتباری کره جنوبی و ژاپن را پایین می کشد

مهر - موسسه اعتبارسنجی مودی اعلام کرد، در صورت وقوع جنگ در شبه جزیره کره، رتبه اعتباری ژاپن، ویتنام و کره جنوبی بیشترین آسیب را خواهند دید. مودی اعلام کرد، رشد اقتصادی ژاپن به طرز چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد و این مسئله دوام ثبات در پرداخت بدهی دولتی این کشور را به مخاطره می اندازد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 مهر 1396  12:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تعرفه‌های ضد دامپینگ علیه ایران برای حمایت از فولادسازان اروپایی است

تعرفه‌های ضد دامپینگ علیه ایران برای حمایت از فولادسازان اروپایی استتعرفه‌های ضد دامپینگ علیه ایران برای حمایت از فولادسازان اروپایی است

ایسنا - در حالی که اتحادیه اروپا روز گذشته تعرفه‌های ضد دامپینگ واردات ورقه‌های فولادی را علیه شرکت فولاد مبارکه اصفهان ایران، پنج شرکت برزیلی، سه شرکت روسی و یک شرکت اوکراینی وضع کرد، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه اصفهان اظهار کرد که این عوارض آنتی دامپینگ جنبه حمایتی برای فولادسازان اروپایی دارد و انگیزه آن فقط به دلیل قیمت نیست.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 مهر 1396  12:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶آخرین مصوبه ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ؛ هر ایرانی 250 تخم مرغ بخورد!

ایرنا - دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار ایران سرانه مصرف مستقیم خانوار و صنعت در ایران را حدود 198 عدد تخم مرغ بیان کرد وافزود: طبق مصوبه ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ، بنا داریم تا پایان برنامه ششم توسعه سرانه مصرف برای هر نفر به 250 عدد  در سال برسد.

دوشنبه 17 مهر 1396  12:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دولت به تجار درباره تجارت با هند هشدار داد

دولت به تجار درباره تجارت با هند هشدار داددولت به تجار درباره تجارت با هند هشدار داد

تسنیم - سازمان توسعه تجارت ایران طی اطلاعیه‌ای برای بازرگانان ایرانی، درباره مراوده با تجار هندی هشدارهایی ارائه داد. در این اطلاعیه تاکید شده است که در هند شرایط کسب و کار و تجارت به‌طور کلی بر مبنای پایبندی به تعهدات شفاهی نیست و فرار از تعهدات به‌بهانه‌ها و دلایل واهی بسیار معمول و مرسوم است. کشور هند قوانین و مقررات حقوقی بسیار پیچیده ای دارد و دادگاه‌ها و شرایط و آیین دادرسی دادگاه‌ها بسیار طولانی است، بنابراین از اعتماد بیجا و قول و قرارهای شفاهی پرهیز و صرفاً بر اساس قراردادهای کتبی اقدام کنند.

دوشنبه 17 مهر 1396  12:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تولید مشترک گوسفند توسط ایران و فرانسه

تولید مشترک گوسفند توسط ایران و فرانسهتولید مشترک گوسفند توسط ایران و فرانسه

تسنیم - تفاهم نامه مشارکت و تامین13هزار راس گوسفند بین شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر به نمایندگی از ایران  و اتحادیه گوسفند فرانسه منعقد شد. بر اساس این تفاهم نامه انتقال دانش پرورش گوسفند،مشارکت و فروش دام در مزارع کرمانشاه و مازندران شرکت کشاورزی کوثر از سوی اتحادیه گوسفند فرانسه فراهم خواهد شد.

دوشنبه 17 مهر 1396  12:04 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موگرینی: توافق هسته ای متعلق به یک کشور نیست

ایرنا - فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی به مناسبت شصتمین سالگرد تاسیس آژانس بین المللی انرژی اتمی در رم پایتخت ایتالیا، برجام را راه حلی برد - برد دانست که مانع از یک رویارویی نظامی خطرناک شده است. وی با بیان این که این توافق، به یک یا دو کشور متعلق نبوده و متعلق به تمام دنیا و همگی ما ست، گفت: در واقع توافق هسته ای ایران، قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است.

سه شنبه 18 مهر 1396  8:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

«سعودی فسقلی!»؛ همراهی فضای مجازی با طعنه نصرا... به دیپلمات عربستانی

سخنان اخیر دبیر کل حزب‌ا... لبنان ، بازتاب‌های بسیاری به ویژه در شبکه‌های اجتماعی داشته است. سیدحسن نصرا... در بخشی از سخنان خود تعبیری را درباره ثامر السبهان دیپلمات سعودی- که از تحریم های آمریکا علیه حزب ا... استقبال کرده بود- به کار برد که توجه کاربران فضای مجازی را جلب کرد. نصر ا... از این مقام سعودی با عنوان "زعطوط السعودیه" یاد کرد که ترجمه تحت‌اللفظی آن به زبان فارسی "سعودی فسقلی" می‌شود.

سه شنبه 18 مهر 1396  8:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

چرخش اروپایی‌ها؛ اسد در مرحله انتقالی هم حضور دارد

کشورهای اروپایی که از آغاز بحران سوریه مدعی حمایت از معارضان سوری بوده و گروهی سیاسی را به نام «دوستان سوریه» با این هدف تشکیل داده بودند، اکنون پشت معارضان را خالی کرده اند. حال،به نوشته الوطن سوریه برخی از سفرای اروپایی به معارضان سوری اعمال فشار کرده اند که بقای اسد را حتی دردوره انتقالی بپذیرند. آلمان نیز  پیش از این مسئولان امنیتی خود را به سوریه فرستاده بود تا در مسائل تروریسم و آوارگان با دمشق همکاری کنند.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرضیه اختلال روانی قاتل لاس‌وگاس تقویت شد

یک هفته پس از تیراندازی مرگبار لاس وگاس، بازرسان پرونده اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که احتمالا استیون پداک، عامل تیراندازی از لحاظ روانی دچار مشکلاتی بوده است. در تحقیقات و بازپرسی‌های صورت گرفته از صدها نفر که در یک سال گذشته با وی در ارتباط بوده‌اند، این فرضیه تقویت شده است. او حداقل در یک سال گذشته درگیر یک بیماری روانی شدید بوده است. پدر پداک نیز یک سارق بانک و روانی بوده است.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روسیه و عربستان درباره «اس-400» به توافق رسیدند

روسیه و عربستان در باره سامانه پدافند هوایی اس-400 به توافق رسیدند. همچنین، ریاض سامانه ضد موشکی «کورنت-اِ.م»، سیستم سنگین آتشباری «توس-1آ-بوراتینو»،نارنجک انداز «آ.گ.اس-30» و تفنگ های کلاشینکف «آ.کا-103» را از روسیه تحویل می گیرد. شایان ذکر است که عربستان سومین کشور، بعد از چین و ترکیه است که سامانه های موشکی مدرن «اس-400» را از روسیه خریداری می کند. زمان احتمالی تحویل این سامانه به عربستان سال 2020 اعلام شده است.

سه شنبه 18 مهر 1396  8:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام جدید ترامپ درباره کره‌شمالی: سیاست جواب نداد!

رئیس‌جمهوری آمریکا دیروز در پیام تهدیدآمیز جدیدی علیه کره‌شمالی گفت: «کشورمان در ۲۵ سال گذشته تعامل ناموفقی با کره‌شمالی داشته است، که میلیاردها دلار هزینه داشت و سودی حاصل نشد. سیاست جواب نداد!» به گزارش ایسنا، در همین حال سخنگوی کاخ کرملین در واکنش به توئیت‌های ترامپ از دو طرف درگیری خواسته تا خویشتن داری کرده و از انجام هرگونه اقدامی که تنها موجب وخیم‌ شدن اوضاع شود، خودداری کنند.

سه شنبه 18 مهر 1396  8:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ اعلام نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی گامی برای لغو توافق هسته‌ای است

🔹وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای تاکید کرد که قصد آمریکا برای اعلام نام سپاه به عنوان یک سازمان تروریستی را تایید نمی‌کنیم/باشگاه خبرنگاران

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:11 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 سخنگوی کاخ سفید: ترامپ این هفته تصمیم خود در مورد برجام را اعلام می‌کند/مشرق

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:12 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️واکنش رییس بانک مرکزی به گرانی دلار: اقتصاد را نمی‎شود با دستور ثابت نگه داشت

🔹ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی: حتی قوی ترین ارزها هم دچار نوسان نرخ برابری با ارزهای دیگر می شوند

🔹اوج تاثیر حرف های ترامپ در امور بانکی آثار هیجانی است که ممکن است در بازار ارز ایجاد شود ولی این اثرات بلندمدت نخواهد بود/خبرگزاری صدا و سیما

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹تیراندازی در ایالت تگزاس امریکا/پلیس ایالت تگزاس آمریکا در پی بروز حادثه تیراندازی در شهر «استفنویل» جستجو برای دستگیری فرد مظنون فراری را آغاز کرد و از مردم خواسته در خانه های خود بمانند./شبکه خبر

چهارشنبه 19 مهر 1396  8:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها