0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

«فوت سرپرست خانوار» بیشترین دلیل مراجعه زنان به کمیته ‌امداد

«فوت سرپرست خانوار» بیشترین دلیل مراجعه زنان به کمیته ‌امداد

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: حدود 45 درصد زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان تهران به علت فوت سرپرست خانوار وارد چرخه حمایتی این نهاد شده‌اند. بنابرخبر راه دانا، محسن ولیئی گفت: هم اکنون 45 هزار و 480 زن سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد قرار دارند که حدود 45 درصد به علت فوت سرپرست از خدمات این نهاد در کنار دریافت مستمری بهره مند هستند. مدیرکل کمیته امداد استان تهران با بیان این که 57 هزار و 328 خانوار با جمعیت 95 هزار و 479 نفر تحت حمایت کمیته امداد استان تهران قرار دارند گفت: این تعداد کمتر از یک درصد جمعیت استان تهران را شامل می‌ شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 13 مهر 1396  11:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شعبه رسیدگی به جرایم متخلفان آثار سمعی و بصری تشکیل می شود

دبیرکل ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری، از تشکیل شعبه‌ای خاص برای رسیدگی به جرایم متخلفان این حوزه در آینده نزدیک خبر داد. به گزارش ایرنا، مهدی یزدانی افزود: در سه ماه اخیر، با هماهنگی قوه قضاییه و نیروی انتظامی، اقدامات قابل توجهی در برخورد با فعالان عرضه غیرمجاز محصولات سمعی و بصری انجام و برای جمع‌آوری این محصولات شده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 13 مهر 1396  12:14 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نصرا...: داعش امروز تنها در بخشی از دیرالزور موجود است

نصرا...:داعش امروز تنها در بخشی از دیرالزور موجود است

نصرا...: داعش امروز تنها در بخشی از دیرالزور موجود است

دبیرکل حزب ا... لبنان با بیان این که داعش وجود سرطانی در منطقه دارد، افزود: این گروه تروریستی تکفیری تنها در بخشی از دیرالزور از جمله المیادین و البوکمال حضور دارد.سیدحسن نصرا... با تاکید بر این که آمریکایی‌‎ها مانع جنگ علیه داعش می شوند، افزود: نیروی هوایی آمریکا در برخی از مناطق سوری به ارتش سوریه و متحدان آن  ، اجازه پیشروی نمی دهد.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

انتخاب استاندار بوشهر در هیئت دولت

انتخاب استاندار بوشهر در هیئت دولت

هیئت وزیران در جلسه عصر یک شنبه خود به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری، به استاندار پیشنهادی استان بوشهر ، رأی اعتماد داد. بر این اساس، آقای عبدالکریم گراوند به عنوان استاندار بوشهر منصوب شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور، دکتر روحانی با تبریک رأی اعتماد دولت به استاندار منتخب بوشهر، آشنایی به استان و برنامه های ارائه شده از سوی استاندار را از نقاط قوت وی دانست و اظهارکرد: استان بوشهر به لحاظ مرزی بودن و برخورداری از ظرفیت صنعتی، گردشگری، دریایی و انرژی، از جمله استان  های راهبردی و مهم بوده و توسعه اشتغال و افزایش نشاط جامعه برای کار و فعالیت از اولویت  های دولت دوازدهم است. رئیس جمهور، استاندار را به تلاش برای وحدت جامعه، هماهنگی بین دستگاه های مختلف و واگذاری طرح های نیمه تمام که از دیگر اولویت های دولت است، توصیه کرد و بر بهره گیری بیشتر از جوانان و زنان تأکید کرد.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ترامپ: روابط خوبی با تیلرسون دارم اما...

رئیس جمهور آمریکا در سخنانی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید، تاکید کرد: من روابط خوبی با رکس تیلرسون وزیر خارجه دارم اما او باید سختگیرتر باشد.ترامپ حاضر به ارائه توضیحات بیشتر در این باره نشد. شبکه ان بی سی پیش از این گزارش داده بود که در نشست تیم امنیت ملی کاخ سفید با مقام های کابینه ، تیلرسون آشکارا از ترامپ انتقاد کرده و او را احمق دانسته بود.تیلرسون پیشتر تاکید کرده بود که هرگز استعفا نخواهد کرد و به اولویت های ترامپ همچنان پایبند خواهد بود.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میرلوحی: گزارش ارزیابی شورای عالی اصلاح طلبان آماده شده است

میرلوحی:  گزارش ارزیابی شورای عالی اصلاح طلبان آماده شده است

میرلوحی: گزارش ارزیابی شورای عالی اصلاح طلبان آماده شده است

ایلنا - سید محمود میرلوحی عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با بیان این که گزارش کمیته ارزیابی شورای عالی‌سیاست‌گذاری آماده ارائه شده است گفت: همه اجماع دارند که شورا استمرار داشته باشد و  روی این موضوع که برخی از سازوکارها، نرم‌افزارها، آیین‌نامه‌ها، سطح‌بندی فعالیت‌ها و نوع ارتباط با استان‌ها باید تغییر کند همه اتفاق نظر دارند.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ذره بین مسئولان روی شفافیت اقتصادی اتباع بیگانه

ذره بین مسئولان روی شفافیت اقتصادی اتباع بیگانه

طبق گزارش تهیه شده توسط یکی از دستگاه های نظارتی، اتباع غیرمجاز بخش قابل توجهی از تولیدات برخی از اصناف مهم پایتخت را در اختیار گرفته اند . پس از این گزارش، یک مقام مسئول با صدور دستوری خطاب به تعدادی از نهادهای دولتی و حاکمیتی، از آن ها خواسته برای شناسایی این اصناف و اتباع فعال در آن اقدام کنند. همچنین تحلیلی منطقی و دقیق از وضعیت و شفافیت فعالیت شان را برای مشخص شدن تهدیدها و فرصت هایی که ممکن است این قشر برای جامعه به وجود بیاورد، ارائه کنند.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خبری از خبر خوش به کشاورزان خسارت دیده نشد

خبری از خبر خوش به کشاورزان خسارت دیده نشد 

در حالی که بر اساس بند "خ" ماده 33 قانون برنامه ششم توسعه، دولت مکلف شده برای بخشودگی سود، کارمزد و جریمه وام های دریافتی کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه به مدت سه سال اقدام کند، طبق گزارش یک نهاد مسئول به مدیران اقتصادی دولت، اعلام شده حسب بررسی های این نهاد، دستورالعمل اجرایی قانون مذکور به عمده بانک های عامل ابلاغ نشده؛ در حالی که بسیاری از کشاورزان، خسارت هنگفتی را در سال های اخیر متحمل شده اند.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام تسلیت مولوی عبدالحمید به احمدی‌نژاد

پیام تسلیت مولوی عبدالحمید به احمدی‌نژادپیام تسلیت مولوی عبدالحمید به احمدی‌نژاد

ایلنا - مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در پیامی به احمدی‌نژاد با تسلیت درگذشت برادرش داوود احمدی نژاد نوشت: از ایزد منّان برای آن مرحوم مغفرت تامه و علو درجات و برای بازماندگان اجر جزیل و صبر جمیل مسئلت دارم.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جلسه لاریجانی وسرلشکر باقری برای بررسی کسر خدمت فرزندان ایثارگران

جلسه لاریجانی وسرلشکر باقری برای بررسی کسر خدمت فرزندان ایثارگرانجلسه لاریجانی وسرلشکر باقری برای بررسی کسر خدمت فرزندان ایثارگران

مهر - عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: امروز (دوشنبه )جلسه لاریجانی رئیس مجلس با سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح برگزار خواهد شد؛ امیرآبادی فراهانی افزود: در این جلسه تصمیمات نهایی درباره قانون کسر خدمت فرزندان ایثارگران، بررسی می شود.

دوشنبه 17 مهر 1396  11:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا با بیان این که من جزو مخالفان تغییر نظام ریاستی به پارلمانی در شرایط فعلی هستم، گفت: آن چه  در شرایط فعلی باید بازنگری و اصلاح شود قانون انتخابات است چرا که هم اصولگرایان و هم اصلاح طلبان بر ضعف های جدی آن اتفاق نظر دارند. / ایرنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نگاه انقلاب حفظ وضع موجود نیست، پیشرفت و رسیدن به قله هاست. وی همچنین افزود: حضرت علی علیه السلام نیز درباره حرکت سیاسی صحیح می فرمایند: حرکت سیاسی نباید برای افزونی ثروت و قدرت بلکه باید برای اصلاح امور و کمک به مظلومان و محرومان باشد. / فارس

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حامد کرزی رئیس جمهور سابق افغانستان، در مصاحبه با «بی‌بی‌سی» گفت: آمریکا با متهم کردن و دشنام دادن به ایران نمی‌تواند مشکل‌ها در منطقه را حل کند. او اعلام کرد: آمریکا می‌تواند از راه‌های سیاسی، اقتصادی و ایجاد تفاهم منطقه‌ای که در آن روسیه، چین و ایران نقش داشته باشند، مسئله افغانستان را حل و فصل کند. / میزان

دوشنبه 17 مهر 1396  11:32 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حسن بیادی دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی تصریح کرد: اگر در سال 68 سمت ریاست جمهوری را از قانون اساسی حذف و نخست وزیری را ابقا می کردیم بسیاری از مشکلات پیش نمی آمد و نظام به ناچار به سوی حزبی و پارلمانی شدن گام برمی داشت. / ایرنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دروغ‌پردازی سایت‌های خبری فتنه علیه رئیس قوه قضاییه را نشانه پایداری و مقاومت رئیس دستگاه قضایی در برابر مفسدان اقتصادی و فتنه‌گران دانست و گفت: البته دفاع از رئیس محترم قوه قضاییه در این مورد خاص به معنای تایید بی‌چون و چرای آن چه در قوه قضاییه می‌گذرد، نیست و امروز اصلاح برخی امور در قوه قضاییه ضروری است. / ایلنا

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها