0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

آزادسازی قیمت برای خودروهای جدید پژو

معاون وزیر صنعت با تشریح جزئیات مذاکره جدید ایران با پژو بر سر تولید قطعات، صادرات و قیمت‌گذاری محصولات تولیدی مشترک با ایران، گفت: خودروهای جدید پژو در ایران قیمت‌گذاری نمی‌شوند.صالحی‌نیا در گفت و گو با مهر افزود: تشکیل شرکت جوینت‌ونچر ایران خودرو و پژو آخرین مراحل ثبت خود را سپری می‌کند و به زودی کار را آغاز خواهد کرد.وی افزود: قیمت‌گذاری خودروهای جدید پژو که به صورت جوینت‌ونچر تولید می‌شود، باید براساس شرایط بین‌المللی صورت گیرد و خود من فکر می‌کنم باید مشابه خودروهایی که طی هفته‌های گذشته از شمول قیمت‌گذاری دولتی خارج شدند، برخورد شود. اما با توجه به شرایط، مشکلی به لحاظ قیمت‌گذاری نداریم و قیمت‌گذاری دولتی این خودروها صورت نمی‌گیرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ورود سازمان بازرسی به بررسی تعهدات فروش خودروسازان

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از حضور بازرسان این سازمان در ایران خودرو و سایپا برای بررسی نحوه ایفای تعهدات فروش این شرکت ها خبر داد. به گزارش تسنیم، اسفند سال گذشته تیمی از بازرسان سازمان بازرسی مأموریت یافتند ضمن استقرار در گروه خودروسازی سایپا، نسبت به بررسی نحوه فروش محصولات موضوع طرح ویژه دهه فجر اقدام کنند. حال که نزدیک به سه ماه از این مسئله می‌گذرد، سراج در گفت ‌وگو با تسنیم، گفت: بازرسان این سازمان علاوه بر سایپا، بازرسی از ایران خودرو را نیز در دست اقدام دارند. وی همچنین در باره بررسی حقوق‌های میلیونی مدیران برخی سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها گفت: در حال بررسی این موضوع هستیم و در این ارتباط به همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها ورود کردیم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آیین نامه های قانون مبارزه با قاچاق بعد از 2 سال تدوین نشد

نماینده مردم کرمان در مجلس دهم گفت: خوشبختانه در طول سال‌های گذشته قوانین و مقررات کافی به منظور اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی تدوین و به دولت ابلاغ شده است. محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه چالش اصلی در خصوص عدم دستیابی به اهداف تعیین شده در زمینه اجراست، به تاکید مقام معظم رهبری به جلوگیری از قاچاق اشاره کرد و گفت: قوانین و مقررات آن (مبارزه با قاچاق) بیش از دو سال است که تدوین و به دولت ابلاغ شده اما هنوز آیین‌نامه اجرایی آن توسط دولت نگاشته نشده است. پورابراهیمی افزود: قوانین دیگری نیز مانند بهبود فضای کسب و کار ابلاغ شده است اما هنوز آیین‌نامه‌های آن توسط دولت تدوین نشده است.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خیز 29 برند پوشاک خارجی برای حضور در ایران

رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان وزارت صنعت، گفت: پرونده 29 برند خارجی پوشاک که درخواست مجوز کرده‌اند، در حال بررسی و صدور مجوز است. یدا... صادقی در گفت‌وگو با فارس اعطای مجوز به یک برند نوشابه خارجی را رد کرد و گفت:‌ به هیچ شرکت نوشابه خارجی مجوز نداده‌ایم.صادقی در پاسخ به اینکه طی چند ماه اخیر و با برداشته شدن تحریم‌ها روند اعطای مجوز به برندهای خارجی چه تغییری کرده است، گفت:‌ ما قبل از تحریم در حوزه پوشاک به 21 برند مجوز داده بودیم و اکنون نیز 29 مورد درخواست مجوز کرده‌اند که پرونده آنها در حال رسیدگی و بررسی است و مجوز برخی از آنها نیز صادر شده است.مسئولان باید پاسخ دهند که این موضوع با اقتصاد مقاومتی چه نسبتی دارد.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شهادت 4 تن از مدافعان حرم در استان «حلب»

دفاع پرس - سه تن از نیروهای سپاه پاسداران به نام های «رضا رستمی مقدم»، "قدرت عبدیانی" و "مرتضی مصیب زاده" در نبرد با تروریست های تکفیری در استان حلب به شهادت رسیدند.هم چنین معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه کربلا گفت: شهادت «ابراهیم عشریه» تایید شد.رضائی افزود: ابراهیم عشریه 25 فروردین در منطقه جنوب حلب مجروح شد اما به دلیل مشخص نبودن وضعیت پیکر این شهید و با پیگیری های به عمل آمده از مراجع مربوط پس از 54 روز، خبر شهادت این شهید رسما تایید شد.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

لاریجانی : کسانی که غیرت مسلمانی دارند باید از مردم فلسطین حمایت کنند

تسنیم - رمضان عبدا... دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین طی تماسی تلفنی انتخاب  علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی   اظهار کرد: مبارزات مردم فلسطین برای احقاق حقوقشان و دفاع از آرمان کشورشان به نقطه حساسی رسیده است و تمام کسانی که نام مسلمان و غیرت مسلمانی دارند باید از مردم فلسطین همواره حمایت کنند.وی افزود: ما همواره در کنار مردم مظلوم فلسطین هستیم و برای توفیق آن ها دعا می‌کنیم.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرانس ۲۴: ایران با وجود تحریم در حال توسعه پهپادهای جدید بومی است

فارس - شبکه «فرانس24» در گزارشی مدعی شد صدها تصاویر ضبط شده آماتوری نیروهای داعش و غیر نظامیان نشان می‌دهد که حکومت «بشار اسد» در سوریه و رزمندگان شیعه عراق از پهپادهای ایران استفاده می‌کنند.بر اساس این گزارش،ایران پهپادهای پیشرفته‌ای چون «ابابیل»، «مهاجر» و «شاهد» را توسعه داده و نکته قابل توجه این است که  تحریم‌های آمریکا و سازمان ملل متحد مانع فروش تجهیزات نظامی به ایران شده‌اند.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس انجمن کلیمیان تهران: شاهد امنیت و آزادی همه ادیان در ایران هستیم

جماران - همایون سامیح، رئیس انجمن کلیمیان تهران گفت:  امروز بعد از گذشت 38 سال از عمر جمهوری اسلامی شاهد امنیت و آزادی اجتماعی و مذهبی همه ادیان هستیم تا جایی که ما هیچ مشکلی از یاری آموزش و پرورش در این زمینه نداریم. وی افزود: اگر امروز شاهد جنگ و خون ریزی در کشورهای همسایه هستیم و آن ها هر کدام دست به انقلابی زده اند که نتیجه ای جز کشتار نداشته است و ما از آن در امان بوده ایم، ثمره وحدت کلمه و رهبری درستی است که صورت می گیرد.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار وحیدی: مذاکره بدون قدرت دفاعی یعنی "مذاکره برای تسلیم"

سردار وحیدی: مذاکره بدون قدرت دفاعی یعنی "مذاکره برای تسلیم"سردار وحیدی: مذاکره بدون قدرت دفاعی یعنی "مذاکره برای تسلیم"

تسنیم - سردار وحیدی رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی با بیان این که مذاکره بدون قدرت دفاعی یعنی "مذاکره برای تسلیم". گفت: دیپلماسی بخشی از قدرت ملی است که در قالب مذاکره جلوه‌گر می‌شود.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شورای نگهبان طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس را تایید کرد

شورای نگهبان طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس را تایید کردشورای نگهبان طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس را تایید کرد

فارس - طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس که با اصلاحاتی خرداد 1395 به تصویب مجلس رسیده است؛ در شورای نگهبان بررسی و با توجه به اصلاحات به عمل آمده، مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج : با دولت تقابلی نداریم

مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج : با دولت تقابلی نداریم مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج : با دولت تقابلی نداریم

میزان - حجت الاسلام تویسرکانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در بسیج "گفت: با وجود انتقاد به دیپلماسی کشور،با دولت تقابلی نداریم . ما به رفتار دیپلماسی در صحنه جهانی اعتراض داریم و آن را در شأن انقلاب نمی دانیم .

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:45 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش ۵ درصدی دستمزد کارمندان عربستان در پی بحران بودجه ای

دولت عربستان برای مقابله با کسری بودجه و نفت ارزان دستمزد کارکنان بخش دولتی را طی ۵ سال آینده ۵ درصد کاهش خواهد داد. به گزارش تسنیم به نقل از بلومبرگ، طرح دولت عربستان برای ترمیم منابع بودجه ای خود که از افت شدید قیمت نفت لطمه دیده، شامل کاهش دستمزد های کارکنان بخش دولتی و کاهش یارانه  ها تا سال 2020 است.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

رئیس جمهور قانون بیمه شخص ثالث در اثر حوادث وسایل نقلیه را ابلاغ کرد

مهر- رئیس جمهور قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه را برای اجرا به وزارت اقتصاد ابلاغ کرد. این قانون در جلسه علنی روز دوشنبه مورخ بیستم اردیبهشت ماه یکهزار و سیصد و نود و پنج مجلس شورای اسلامی تصویب شده و در تاریخ 1395.02.29 به تأیید شورای نگهبان رسیده است.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  9:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تشدید نظارت گشت تعزیرات در ماه رمضان

وزیر دادگستری از تشدید نظارت گشت‌های تعزیرات در ماه مبارک رمضان خبر داد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پورمحمدی افزود: تشدید فعالیت و نظارت گشت های تعزیرات و تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با جرایم تعزیرات از مهمترین برنامه‌های وزارت دادگستری در ماه رمضان است. وی تاکید کرد: گشت‌های تعزیرات در این ماه نظارت جدی بر سلامت مواد غذایی و کنترل قیمت‌ها خواهند داشت.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  10:22 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وزیر نیرو: به بخش خصوصی 24 هزار میلیارد تومان بدهکاریم

حمید چیت چیان وزیر نیرو که برای ارایه گزارش به مجلس دعوت شده بود اظهارداشت: از نظر تولید نیروگاه‌های داخلی، ششمین کشور در دنیا هستیم و از نظر سهم بازاردر صنعت توربین‌سازی رتبه سوم دنیا راکسب کردیم.وی  با اشاره به اینکه۹۰ درصد مایحتاج صنعت برق بومی است گفت: ایران با ۷ کشور همسایه تبادل و صادرات برق دارد و با تولید  74 هزار مگاوات برق حائز رتبه اول در منطقه است.چیت چیان افزود: عمده ‌ترین مشکل صنعت امروز ما مسئله اقتصاد برق است.وی با اشاره به مطالبه 24 هزار میلیارد تومانی وزارت نیرو از دولت گفت: نتیجه این مسئله بدهی وزارتخانه به نیروگاه های خصوصی، پیمانکاران و همچنین ناتوانی در تسویه وام های دریافت شده در حوزه صنعت آب و برق است.حمید چیت‌چیان با اشاره به سیاست های این وزارتخانه برای پی گیری موضوع اقتصاد مقاومتی گفت: میزان تلفات شبکه توزیع را تا پایان امسال به زیر 10 درصد می رسانیم. همچنین امسال 50 هزار چاه کشاورزی به کنتورهای هوشمند مجهز می شود.

چهارشنبه 19 خرداد 1395  10:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها