0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

لاریجانی : دولت برای حاشیه‌ نشینی ، بیکاری، طلاق و اعتیاد لایحه بدهد

مهر - رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش آسیب های اجتماعی ( حاشیه نشینی، بیکاری ، طلاق و اعتیاد) گفت : بحث ما با وزیر محترم کشور این است که بخشی از کارهای تان را که درخواست از مجلس است، در قالب لایحه به مجلس بیاورید.ساماندهی این مسئله یک  عزم ملی می خواهد و ما نیز از شما می خواهیم که پیشنهادهای خود را به طور مدون به مجلس بیاورید و مجلس نیز کمک می کند که این مسیر هموار شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

25 ابرنفتکش  اروپایی و آسیایی در خدمت صادرات نفت ایران

در حالی صادرات نفت ایران طی ماه های گذشته روز به روز در حال افزایش است که 25 ابرنفت کش اروپایی و آسیایی در حال صادرات نفت ایران هستند. به گزارش رویترز، در ماه آوریل ایران با هدف افزایش صادرات نفت خود به دنبال همکاری با شرکت های کشتیرانی خارجی بود و در حال حاضر و با حل شدن موقتی مشکل بیمه کشتی ها، حدود یک سوم از کل نفت صادراتی ایران توسط نفت کش های خارجی صادر می شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:18 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اتصال بانک اطلاعات شماره‌گذاری خودروها با سامانه سیمفا

مهر- معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست، از اتصال بانک اطلاعات شماره‌گذاری خودروها با وزارت کشور و سامانه سیمفا (سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران) خبر داد و گفت: در حال حاضر تعدادی از مراکز معاینه فنی خودروها در کشور به صورت آزمایشی وارد مدار این سامانه شده‌اند.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پورابراهیمی: مجلس باید اشراف کاملی بر برنامه ششم توسعه داشته باشد

پورابراهیمی: مجلس باید اشراف کاملی بر برنامه ششم توسعه داشته باشدپورابراهیمی: مجلس باید اشراف کاملی بر برنامه ششم توسعه داشته باشد

ایسنا - محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان (اصولگرا): سخنان مقام معظم رهبری در جمع نمایندگان مجلس دهم موجب جهت دهی به حرکت مجلس در 4 سال آینده است. تاکید رهبر انقلاب بر اهمیت برنامه ششم توسعه بود و  بیان ایشان این بود که برنامه ششم یک ریل‌گذاری برای 5 سال آینده محسوب می شود لذا مجلس باید اشراف کافی بر روی آن داشته باشد و تصمیمات منطقی در این باره اتخاذ کند، بنابراین نمایندگان باید با اولویت ویژه ای برنامه ششم را به عنوان یکی از مسائل اساسی کشور مدنظرقرار دهند.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

موسوی لارگانی: اهمیت توجه به اشتغال و فرهنگ در سایه اقتصاد مقاومتی

موسوی لارگانی: اهمیت توجه به اشتغال و فرهنگ در سایه اقتصاد مقاومتیموسوی لارگانی: اهمیت توجه به اشتغال و فرهنگ در سایه اقتصاد مقاومتی

سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان (فراکسیون ولایت ): اشتغال جوانان و موضوع خجلت زدگی برای بیکاری و اهمیت موضوعات فرهنگی بحثی بود که بیش از موارد دیگر باید مورد توجه قرار گیرد. حصول نتیجه مناسب در موضوعات اشتغال و فرهنگ در سایه اقتصاد مقاومتی نتیجه بخش خواهد بود بنابراین ضرورت دارد با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب سیاست های اقتصاد مقاومتی را پیاده سازی کنیم.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

یوسفیان ملا: به این حقیقت توجه مداوم داشته باشیم که عزت و ذلت مجلس در دست خود نمایندگان است

یوسفیان ملا: به این حقیقت توجه مداوم داشته باشیم که عزت و ذلت مجلس در دست خود نمایندگان استیوسفیان ملا: به این حقیقت توجه مداوم داشته باشیم که عزت و ذلت مجلس در دست خود نمایندگان است

عزت یوسفیان ملا نماینده آمل(فراکسیون ولایت ): این موضوع که خود نماینده می تواند مجلس را در راس امور قرار دهد یا اینکه موجب هتک حرمت پارلمان باشد نکته بسیار در خور توجهی است که باید در سراسر دوره نمایندگی بدان توجه داشته باشیم. براساس توصیه رهبر معظم انقلاب نمایندگان همانند پرنده هایی هستند که برای دستیابی به آرمان خود سراغ سیمرغ را می گرفتند اما دست آخر به این حقیقت پی بردند که رسیدن به هدف پی بردن به حقیقت خود است براین اساس لازم است به این حقیقت توجه مداوم داشت که عزت و ذلت مجلس در دست خود نمایندگان است.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مهرداد لاهوتی: نباید اجازه بدهیم رفتارمان با تشنج یا درگیری همراه باشد

مهرداد لاهوتی: نباید اجازه بدهیم رفتارمان با تشنج یا درگیری همراه باشدمهرداد لاهوتی: نباید اجازه بدهیم رفتارمان با تشنج یا درگیری همراه باشد

مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود (فراکسیون  امید ): رهبر معظم انقلاب توصیه داشتند  تمرین کنیم با همه سلایق مختلف سیاسی کار کنیم و نگذاریم رفتارمان با تشنج یا درگیری همراه باشد و موضوع درخور توجه و مهمی است که باید نمایندگان خانه ملت به آن اهتمام ورزند. اشاره رهبر معظم انقلاب به اینکه مجلس در راس امور است  منتها مشروط به اینکه خود نمایندگان با رفتار مناسب برای آن منزلت ایجاد کنند از جمله موارد مهمی بود که بایستی به آن توجه ویژه داشته باشیم.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

امیرحسین قاضی زاده: فرصت شمردن دوران کوتاه خدمت

امیرحسین قاضی زاده: فرصت شمردن دوران کوتاه خدمتامیرحسین قاضی زاده: فرصت شمردن دوران کوتاه خدمت

سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی نماینده مشهد و کلات(فراکسیون ولایت): توجه به مجموعه عواملی که موجب می شود شان مجلس حفظ شود و در راس امور قرار گیرد از جمله نکات مهم در توصیه های رهبر معظم انقلاب بود. براساس توصیه های رهبر معظم انقلاب برای این کار باید به مجموعه موضوعاتی چون مسائل فردی و تقوا،  فرصت شمردن دوران کوتاه خدمت، کارکرد کلی مجلس در امور کشور و حوزه های مختلف آن، رعایت نکات انضباطی، نحوه قانونگذاری و تقویت جایگاه نظارتی مجلس توجه کرد تا خانه ملت در راس باقی بماند.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جرم و مجازات باید با هم تناسب داشته باشد

رئیس قوه قضائیه گفت: اگر دستگاه قضایی وظیفه خود را به خوبی انجام ندهد، کل نظام با مشکلات زیادی مواجه می شود. به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، آیت ا... صادق آملی لاریجانی در دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضایی، با اشاره به بازدید خود از یکی از زندان های تهران افزود: در این بازدید از قضات خواستم که نسبت به تناسب جرم و مجازات دقت و رعایت کنند.

سه شنبه 18 خرداد 1395  8:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روسیه به ایران 2.5 میلیارد یورو وام می‌دهد

خبرگزاری تاس روسیه به نقل از معاون وزیر دارایی این کشور نوشت: روسیه به ایران دو وام که مجموع آنها به حدود 2.5 میلیارد یورو می‌رسد اعطا خواهد کرد. به گزارش ایسنا، سرگی استورچاک به خبرنگاران گفت: انتظار دارد هیئت دولت تا دو هفته آینده با اعطای این وام ها به ایران موافقت کند. به گفته معاون وزیر دارایی، روال بین دولتی مربوط به این دو وام به مراحل نهایی رسیده و به زودی تکمیل می‌شود.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قیمت مرغ از هفته اول رمضان کاهش می یابد

تسنیم - رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی با بیان اینکه قیمت مرغ ۴۰۰ تومان کاهش یافته است، گفت: نرخ این محصول در هفته گذشته تا ۷ هزار تومان بالا رفته بود که امروز به ۶ هزار و ۶۰۰ تومان رسیده و از چهارم ماه رمضان نرخ این محصول کاهش می‌یابد.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:01 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ایران سومین کانون جذب سرمایه‌گذاری خارجی در غرب آسیا

تسنیم- یک موسسه انگلیسی با اشاره به جذب 49/3 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی توسط ایران در سه ماهه نخست ۲۰۱۶ اعلام کرد: ایران پس از امارات و عربستان سومین کانون جذب سرمایه گذاری خارجی در خاورمیانه طی این دوره بوده است.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واردات از آمریکا یک چهارم شد

تسنیم- جدیدترین آمار منتشر شده از سوی اداره آمار آمریکا نشان می دهد صادرات این کشور به ایران در چهارمین ماه سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال قبل یک چهارم شده و به 6 میلیون دلار رسیده است.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:02 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

باهنر: اگر دولت از رکود عبور کرده مردم را هم عبور بدهد

فارس - دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به کارهای بر زمین مانده از جمله رکود و اشتغال تأکید کرد: دولتی‌ها می‌گویند که ما از رکود عبور کرده‌ایم و ما خواهش‌مان این است که اگر دولت از رکود عبور کرده مردم را هم عبور دهد چراکه رکود بسیار سنگین است.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کاهش ۳ میلیارد دلار ارز مبادله‌ای اختصاص یافته به واردات

فارس - معاون وزیر صنعت،با بیان اینکه ارز مبادله‌ای اختصاص یافته به واردات از 14.5 میلیارد به 11.5 میلیارد دلار در یکسال گذشته کاهش یافته است، اعلام کرد: برای رونق صادرات غیرنفتی چاره‌ای جز حرکت به سمت نرخ واقعی ارز نیست.

سه شنبه 18 خرداد 1395  9:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها