0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

کارکنان پدافند هوایی با آرمان های امام خمینی تجدید میثاق کردند

مهر - امیرسرتیپ اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش و  جمعی از فرماندهان و کارکنان این قرارگاه با حضور در مرقد بنیان گذار جمهوری اسلامی با آرمان‌های امام راحل تجدید میثاق کردند و پس از حضور بر مزار شهدا، ‌ به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:40 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرزند کروبی: نیروهای امنیتی در یک کانکس در کوچه منزل پدرم مستقر شده اند

فرزند کروبی: نیروهای امنیتی در یک کانکس در کوچه منزل پدرم مستقر شده اند

فرزند مهدی کروبی با اعلام خبر مرخص شدن پدرش از بیمارستان گفت: همزمان نیروهای امنیتی از منزل ایشان خارج و در یک کانکس در کوچه منزل وی مستقر شده اند. محمدحسین کروبی در گفت و گو با جماران، با اعلام خبر مرخص شدن مهدی کروبی از بیمارستان اظهار کرد: از اعتصاب غذایی که پدرم انجام داد و به بیمارستان منتقل شد حدود 14 روز می گذرد و امروز با کشیدن بخیه های ایشان و نبود مشکل، از بیمارستان مرخص شد. فرزند مهدی کروبی با تأکید بر بهبودی کامل پدرش افزود: چند روز اضافه ایشان را در بیمارستان نگه داشتند تا مطمئن شوند که باتری مشکل ندارد و بعد از بیمارستان مرخص کردند. البته برای اثبات سالم بودن باتری، در زمان های معینی که پزشکان مشخص می کنند باید چکاپ های دوره ای انجام شود. وی گفت: همزمان نیروهای امنیتی کارهای مقدماتی را انجام دادند و با خروج از منزل  در یک کانکس در کوچه منزل وی مستقر شدند. وی افزود: نیروهای امنیتی دیگر در منزل ایشان حضور ندارند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:43 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حق شناس: روحانی تلاش کرد سایر قوا را کنار خود داشته باشد

محمدجواد حق‌شناس از چهره های برجسته اصلاحات با اشاره به این که به نظر من صحبت های رئیس‌جمهور همان صحبت‌های مورد انتظار بود، گفت: من انتظاری جز این از رئیس‌جمهور نداشتم. روحانی تلاش کرد که سایر قوا را در کنار خود داشته باشد. عقلانیت هم حکم می کند که اکنون همه دنبال همکاری جمعی و کم کردن تنش ها در داخل کشور و مصالحه و همکاری در عرصه بین‌المللی و با کشورهای همسایه باشیم تا مشکلات کشور که مهم ترین آن مشکلات اقتصادی است حل شود. وی افزود: حل مشکلات فعلی کشور از جمله مشکلات اقتصادی، اجتماعی یا زیست محیطی به تنهایی از دست دولت بر نمی‌آید و قطعا به کمک دستگاه‌های حاکمیتی از جمله مجلس، قوه‌قضاییه، صداوسیما ونهادهای نظامی و همچنین احزاب و سازمان‌های مردم نهاد نیاز است تا کشور به استانداردهای مناسب در حوزه های مختلف دست یابد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

ایمانی: صحبت های رئیس جمهور بدون حاشیه بود

ناصر ایمانی از تحلیل گران سیاسی اصولگرا نیز تأکید کرد: کشور نباید حاشیه داشته باشد، صحبت های آقای رئیس جمهور نیز در همین راستا بود. این را باید به فال نیک گرفت که خوشبختانه در یک ماه و نیم گذشته ما با فضای انتخابات و حتی با ادبیات و نوع موضع گیری های آقای روحانی در چهارسال اول فاصله گرفتیم و این برای اداره کشور خیلی مطلوب  است چون بحث این جناح و آن جناح نیست. وی افزود: اگر پرخاشگری، ادبیات تند، حمله و تقابل مسئولان و نهادهای قانونی نظام به یکدیگر کنار گذاشته شود. ما می توانیم همگی با هم همکاری و به یکدیگر کمک کنیم و کشور را از شرایط موجود عبور دهیم. تصور می کنم از این منظر صحبت های رئیس جمهور قابل تقدیر است.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

حسینی کیا: لحن سخن رئیس‌جمهور موجب جذب حداکثری آحاد کارگزاران نظام می‌شود

سیدجواد حسینی‌کیا عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایی مجلس گفت: به طور حتم رئیس‌جمهور و همفکران ایشان به درستی تشخیص دادند که در نشست تلویزیونی اخیرشان با لحنی متین و آرام سخن گفتند. این لحن آرام قطعا مانع دلگیر و آزرده شدن بخشی از جامعه شده و به طور حتم موجب جذب حداکثری کارگزاران نظام می‌شود. جلیل رحیمی نماینده اصلاح طلب مجلس هم تأکید کرد: رئیس‌جمهور از مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی مسائلی را مطرح کرد و هر انسان منصفی که ادبیات و بیانات رئیس‌جمهور را بشنود متوجه می شود که به عنوان یک فرد بیانات کارشناسی و دقیقی را مطرح کرد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:54 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دریاچه ارومیه با بودجه های داخلی احیا نمی شود

رئیس سازمان محیط‌زیست گفت: با منابع داخلی، دریاچه ارومیه و محیط‌زیست کشور احیا نمی‌شود. کلانتری افزود: هنوز مشکلات مالی دولت به پایان نرسیده و در مقطع کنونی نیز با کمبود منابع روبه رو ست؛ به همین دلیل توصیه می‌شود به دنبال منابع دیگری غیر از منابع دولتی باشیم زیرا با منابع داخلی، دریاچه ارومیه و محیط‌زیست کشور احیا نمی‌شود. ‌

پنج شنبه 9 شهریور 1396  11:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

افزایش سه برابری سرطان پروستات در کشور

میزان شیوع سرطان پروستات در 20 سال گذشته در ایران به تدریج بیشتر شده است؛ به طوری که اکنون با افزایش دو و نیم تا سه برابری این بیماری مواجه هستیم.  به گزارش ایرنا، دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درحاشیه بیستمین کنگره انجمن اورولوژی ایران در جمع خبرنگاران درباره شیوع رو به رشد این بیماری افزود: یکی از دلایل اصلی این موضوع، افزایش امید به زندگی و طول عمر افراد است و از آن جا که این بیماری در سنین بالا بروزمی کند، این موضوع، سبب افزایش تعداد بیماران شده است. علاوه بر چاقی و کم تحرکی، مصرف گوشت قرمز و مواد غذایی با کالری بالا باعث بروز این بیماری می شود. یکی از مشکلات اصلی جامعه ما در حوزه سلامت ، این است که ۹۰ درصد افراد تحرک فیزیکی کافی ندارند، 30  درصد ایرانی ها چاق و ۴۰ درصد دارای اضافه وزن هستند.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  11:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرصت یک ماهه به کارفرمایان برای ارسال لیست حق بیمه کارگران

مدیرکل درآمد و حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی گفت: درصورتی‌که کارفرمایی حق بیمه کارگران را با تأخیر پرداخت کند، جریمه خواهد شد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مهرداد غریب اظهار کرد: برابر بند 39 قانون تأمین اجتماعی اگر کارفرمایی حق بیمه کارگران را با تأخیر پرداخت کند، مشمول جریمه خواهد شد و بر همین اساس معادل 10 درصد از مبلغ کل حق بیمه پرداختی جریمه می‌شود.وی در ادامه با اشاره به بند 39 قانون تأمین اجتماعی افزود: کارفرمایان یک ماه فرصت دارند حق بیمه کارگران خود را پرداخت کنند، این در حالی است که اگر حق بیمه کارگر توسط کارفرما پرداخت شود اما لیست پرداختی با تأخیر به تأمین اجتماعی ارسال شود، کارفرما ماهانه 2 درصد و سالانه 24 درصد ارزش کل پرداختی حق بیمه جریمه خواهد شد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  11:19 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز واگذاری آزمایشی سیم‌کارت مجازی

آغاز واگذاری آزمایشی سیم‌کارت مجازی

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات با بیان این که از پنج سیم‌کارت مجازی، دو مورد واگذاری را به صورت جدی آغاز کردند،گفت:یکی از آن ها نیز به زودی سیم‌کارت‌های آزمایشی را می‌دهد.هم اکنون واگذاری سیم‌کارت و فعال‌سازی آن ها به صورت آزمایشی انجام شده و برخی سیم‌کارت‌ها در شبکه کار می‌کند، اما تا اشکال کامل حل نشود، به صورت سراسری سیم‌کارت نمی‌فروشند.در عین حال برای BTS ایجاد کردن هزینه‌ای به کشور تحمیل نمی‌شودو از امکانات و ظرفیت‌های موجود استفاده می‌کنند.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:08 PM
تشکرات از این پست
mty1378
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آستان قدس برای ایجاد بانک درخواستی ارائه نکرده است

دبیر کل بانک مرکزی اعلام کرد: تاکنون آستان قدس برای ایجاد بانک درخواستی ارائه نکرده است. به گزارش ایسنا، سید محمود احمدی در مراسم بهره برداری از طرح استقرار سامانه پرداخت الکترونیکی از طریق بانکواره در خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تلقی ما در بانک مرکزی این است که تعداد بانک‌ها در کشور به حد کفایت بوده و ایجاد بانک جدید باید در جهتی باشد که شبکه بانکی کشور فعال‌تر شود.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:20 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز توزیع گوشت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین با قیمت مصوب

مهر - یک مقام مسئول در سازمان حمایت از آغاز توزیع گوشت بسته بندی وارداتی، به صورت تک نرخی و بدون محدودیت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین با قیمت مصوب خبرداد. بر این اساس، هر کیلوگرم نیم شقه ران ۳۴۰۰۰ تومان، نیم شقه سردست ۳۲۰۰۰ تومان و شقه کامل ۳۳۰۰۰ تومان  عرضه می‌شود.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:21 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

زور ایران‌ ایر به پروازهای حج نرسید

زور ایران‌ایر به پروازهای حج نرسید
زور ایران‌ ایر به پروازهای حج نرسید

ایسنا - هر چند در آغاز پروازهای حج تمتع ۱۳۹۶، اعلام شد هواپیمایی هما تمام سهم مربوط به پروازهای حج امسال را برعهده می‌گیرد اما آمارهای جدید نشان دهنده این است که ۳۰ درصد از سهم بازار در اختیار قشم ایر و حدود ۲۵ درصد نیز توسط ایرلاین سعودی انجام خواهد شد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:22 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بابت اتفاقاتی که برای سپرده‌های مردم افتاد ،متاسفیم

رئیس کل بانک مرکزی ایران با بیان این که در یک مقطعی نگران بودیم که مؤسسات غیرمجاز سرمایه‌های مردم را به خطر می‌اندازند، افزود: بابت اتفاقی که افتاد متأسف هستیم، اما هم اکنون هیچ مؤسسه‌ای به این شکل دیگر نمی‌تواند شروع به کار کند. ولی‌ا... سیف در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تمام مؤسسات مالی غیرمجاز تعیین تکلیف شده‌اند و هم اکنون هیچ مؤسسه مالی غیرمجاز فعال در کشور وجود ندارد .وی با بیان این که دستورالعمل ساماندهی نرخ‌های سود بانکی ابلاغ شد، تصریح کرد: در شرایطی که هیچ مؤسسه مالی غیرمجاز فعالی در کشور وجود ندارد، رقابت منفی و تخریب بازار دیگر وجود نخواهد داشت و بانک‌ها می‌توانند در یک فضای شفاف با هم رقابت کنند.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قیمت گذاری اسنپ و تپ سی روی میز شورای رقابت

قیمت گذاری "اسنپ" و "تپ سی" روی میز شورای رقابت

قیمت گذاری اسنپ و تپ سی روی میز شورای رقابت

تسنیم - شورای رقابت در جلسه دوشنبه (13 شهریورماه) خود، وضعیت "اسنپ" و "تپ سی" را مورد بررسی قرار خواهد داد و قرار است وضعیت فعالیت و قیمت گذاری خدمات تاکسی اینترنتی آنلاین  (اسنپ و تپ سی) بررسی شود. ورود تاکسی های اینترنتی به بازار حمل و نقل درون شهری که منجر به کاهش قابل توجه هزینه ارائه خدمات شده، اعتراض فعالان سنتی این حوزه را درپی داشته است. به نظر می رسد در صورت احراز ایجاد شرایط انحصار در این حوزه، شورای رقابت که با هدف تسهیل‌کنندگی فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد و از بین بردن زمینه های انحصار شکل گرفته است، به قیمت گذاری تاکسی های اینترنتی اقدام کند. 

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مشکلات مربوط به اوفک در فاینانس با کره حل شده است

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری‌های خارجی و کمک‌های فنی اقتصادی ایران گفت: پرداخت بلافاصله فاینانس‌ها با بازگشت تحریم، خطوط قرمز ما است و آن را نپذیرفتیم. محمد خزاعی در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به سوالی درباره بازپرداخت تسهیلات در صورت بازگشت تحریم ها عنوان کرد: موارد (M4 و M5) سوال و پاسخی که اوفک (خزانه‌داری آمریکا)، صادر کرده بود دسامبر گذشته بعد از مذاکرات جدی انجام شده و موارد وام و خطوط اعتباری حل و فصل شده وگرنه به هیچ عنوان قرارداد وامی (البته این فاینانس هنوز تبدیل به بدهی نشده است) که بخواهد پس از فردای تحریم بدهی‌ها خود را به روز پرداخت کند نمی‌پذیریم و نخواهیم پذیرفت و طبق تأکید رئیس‌جمهور یکی از خطوط قرمز‌ها است.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  12:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها