0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔺منابع موثق در لبنان گفتند تا این لحظه داعش پیکرشهیدحججی و دیگرشهدای حزب الله را تحویل نداده و این روند فعلا متوقف شده. درصورت تحویل پیکرها هم بایدآزمایش DNA انجام شود

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  10:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹همزمان با روز عرفه، راس ساعت 14  ؛ پیکر شهدای مدافع حرم از میدان بسیج به طرف حرم مطهر رضوی تشییع می شود./فارس

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 8 شهریور 1396  10:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔶 در پی بسته شدن باند فرودگاه مهرآباد پرواز ۸۳۱  اهواز- تهران و پرواز ۶۰۱ هواپیمایی آسمان مسیر مشهد- تهران امشب در فرودگاه بین المللی شهیدبهشتی اصفهان به زمین نشست.

چهارشنبه 8 شهریور 1396  10:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 باشگاه پرسپولیس شکایت خود را رسما به کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره نوع قضاوت داور بازی با الاهلی ارسال کرد./خبر ورزشی

پنج شنبه 9 شهریور 1396  7:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢🔴 زمین لرزه ای به بزرگی  5.4 ریشتر راس ساعت 6 امروز هرمزگان را لرزاند ./ خراسان

پنج شنبه 9 شهریور 1396  7:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خدمات‌رسانی رایگان پارکینگ پایانه و پارك سوار امام رضای مشهد  در روز عرفه

🔹 هم‌زمان با روز عرفه، پارکینگ پایانه مسافربری و پارك سوار امام رضا (ع) از نماز ظهر و عصر تا نماز مغرب و عشاء برای استفاده زائران مجاوران رایگان خواهد بود.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  7:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📢سرقت‌های بچه پولدار مشهدی با بنز ۵۰۰ میلیون تومانی

🔹رزمخواه، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی:متهم طی چندین مرحله بازجویی‌های کارآگاهان لب به اعتراف گشود و به چهار فقره سرقت از منازل ویلایی خالی از سکنه در منطقه الهیه با استفاده از خودروی بنز ۵۰۰ میلیونی‌اش اعتراف کرد.

🔹در ادامه این عملیات کارآگاهان پلیس با هماهنگی قضایی مقادیر زیادی اموال مسروقه شامل سرویس و سکه طلا، دلار، چندین دستگاه تلفن همراه هوشمند و دیگر وسایل با ارزش از مخفیگاه متهم کشف کردند./فارس

پنج شنبه 9 شهریور 1396  7:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🚨خبر 

ازبامداد امروز تا ساعت ۷:۳۰دقیقه ۹ پس لرزه نسبتا بزرگ منطقه زیارتعلی استان هرمزگان را به لرزه درآورده است . / خراسان

پنج شنبه 9 شهریور 1396  7:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیکر مطهر 3 شهید مدافع حرم امروز در مشهد تشییع می‌شود

عصر امروز پیکر مطهر شهدای مدافع حرم، «حمید باقری» و «حسن ابراهیمی» و «رضا محمدی» در مشهد تشییع می‌شود و شرکت کنندگان در مراسم پرفیض دعای عرفه، با این لاله‌های گلگون وداع خواهند کرد. به گزارش آستان نیوز، توکلی زاده مدیر کل روابط عمومی آستان قدس رضوی در این باره گفت:  راس ساعت 14 امروز  پیکر شهدای مدافع حرم اهل بیت(ع) با حضور خیل عظیمی از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از میدان بسیج به سمت حرم ملائک پاسبان رضوی تشییع خواهد شد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  9:33 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مذاکره با دستگاه قضایی برای برقراری تلگرام صوتی

مذاکره با دستگاه قضایی برای برقراری تلگرام صوتی

وزیر ارتباطات گفت: به‌ عنوان مطالبه مردم مذاکرات مجددی با دستگاه قضایی برای برقراری تماس صوتی تلگرام انجام می‌دهیم تا ببینیم می‌توانیم این امکان در اختیار مردم باشد یا خیر.به گزارش فارس به نقل از خانه ملت، آذری جهرمی درباره برقراری مجدد تماس صوتی تلگرام و اقدامات این وزارتخانه در این راستا، اظهار کرد: اگر از دیدگاه حقوق مصرف‌کننده نگاه کنیم در حال‌حاضر برنامه‎‌های بسیاری با امکانات برقراری تماس صوتی وجود دارد، دلیل انسداد تماس صوتی تلگرام به موضوعاتی که از سوی دستگاه قضایی اعلام شد بر می‌گردد و این دستور به شرکت‌های ارائه کننده خدمات داده شده است.مرجع قضایی تصمیم گرفته و این که آیا خود مرجع قضایی این موضوع را برطرف می‌کند یا خیر موضوع دیگری است، اما از این جهت که چنین امکاناتی برای مردم کشور فراهم باشد یا خیر باید گفت که چنین امکانی در حال حاضر وجود دارد.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  9:34 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرکل: بشاراسد قدرتمندتر از آن است که ما فکر می کردیم

مرکل:بشاراسد قدرتمندتر از آن است که ما فکر می کردیم

مرکل: بشاراسد قدرتمندتر از آن است که ما فکر می کردیم

صدر اعظم آلمان در سخنانی تاکیدکرد دولت بشار اسد قدرتمندتر از آن است که ما فکر می کردیم.به گزارش  تسنیم، رسانه های آلمانی در خبری نوشتند مرکل قدرت اسد در سوریه را به رسمیت می شناسد.به گفته آنگلا مرکل، قدرت رئیس جمهور سوریه، بیش از آن است که  ما می خواهیم. با این حال باید یک راه حل آشتی سیاسی در این کشور پیدا شود. پیش از این، برخی مقامات غربی دیگر نیز مواضع خود را در قبال دولت سوریه تغییر دادند و اذعان کردند برکناری اسد در شرایط کنونی به نفع سوریه نیست.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  9:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

اخبار متناقض از حمله موشکی انصارا... به ابوظبی

اخبار متناقض از حمله موشکی انصارا... به ابوظبی

عصر روز گذشته یک مقام نظامی یمن اعلام کرد انصارا... با موشک بالستیک ابوظبی، پایتخت امارات را هدف قرار داد. خبری که ساعتی بعد تکذیب و از روی سایت های خبری حذف شد. پیش از این، العهد به نقل از شبکه المسیره یمن خبر پرتاب موشک را منتشر کرده بود.  نیروهای یمنی پیش از این کشتی های وابسته به امارات در آب های مرزی را هدف قرار داده بودند. در عین حال شامگاه روز گذشته پایگاه خبری الخبر یمنیه خبر این حمله موشکی را تاییدکرد.یک کارشناس نیز در اخبار ساعت ۲۱  شبکه یک سیما تاکید کرد: این موشک از نوع اسکاد بی بوده و به محوطه بیرونی فرودگاه ابوظبی اصابت کرده است. گفتنی است، امارات ازجمله کشورهای عضو ائتلاف متجاوز سعودی علیه یمن به شمار می رود.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  9:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تاکید توئیتری ظریف بر مقابله با خشونت علیه مسلمانان روهینگیا

ایسنا - محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود به ادامه خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار واکنش نشان داد.وی در پیام خود نوشت: جامعه جهانی در قبال تداوم خشونت علیه مسلمانان روهینگیا سکوت کرده است. اقدام بین‌المللی برای جلوگیری از پاک سازی‌ قومی و نژادی بیشتر ضروری است و سازمان ملل متحد باید این اقدامات را بسیج کند.ایسنا- محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود به ادامه خشونت ها علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار واکنش نشان داد.وی در پیام خود نوشت: جامعه جهانی در قبال تداوم خشونت علیه مسلمانان روهینگیا سکوت کرده است. اقدام بین‌المللی برای جلوگیری از پاک سازی‌ قومی و نژادی بیشتر ضروری است و سازمان ملل متحد باید این اقدامات را بسیج کند.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:37 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نماینده پارلمان اردن: روابط ایران و اردن نزدیک خواهد شد

ایسنا - روزنامه رای‌الیوم،نوشت: در حالی که اخباری درباره بازگشایی گذرگاه نصیب میان سوریه و اردن منتشر شده است، صالح عرموطی، عضو برجسته پارلمان اردن و رئیس پیشین کانون وکلای این کشور اعلام کرد که شاهد نزدیکی روابط ایران و اردن نیز خواهیم بود.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احمدی: در فضای آشفته کار ارزشمند پیش نخواهد رفت

ایرنا - معاون سیاسی وزیر کشور با بیان این که اداره  کشور نیازمند فضای آرام است گفت: در فضای آشفته کار ارزشمند پیش نخواهد رفت .احمدی افزود: اسناد بالادستی وقتی محقق می شود که همه با حفظ دیدگاه های سیاسی برای پیشرفت کشور کمک کنیم.

پنج شنبه 9 شهریور 1396  10:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها