0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تفاهم نامه 2 میلیارد یورویی پتروشیمی ایران و آلمان

مهر - تفاهم نامه همکاری میان پتروشیمی مسجد سلیمان با شرکت ADKL آلمان به ارزش ٢ میلیارد یورو امضا شد و این رقم تا سقف ١٠ میلیارد یورو قابل افزایش خواهد بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 8 خرداد 1395  11:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌: یک سال است که مالیات می دهیم

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) از پرداخت مالیات توسط این قرارگاه طی یک سال اخیر خبر داد. به گزارش فارس، عبادا... عبداللهی در برنامه «اقتصاد ایران» شبکه پنج سیما ضمن اعلام آمادگی این قرارگاه برای تکمیل 10 طرح بزرگ اقتصادی نیمه تمام گفت: پیشرفت فیزیکی این طرح ها به طور میانگین 85 درصد است. درخواست قرارگاه برای تکمیل این پروژه‌ها بین 5 تا 7 میلیارد دلار است و به یقین، می‌توان طی مدت دو سال این طرح‌ها را به سرانجام رساند ضمن اینکه بر اساس برآوردهای صورت گرفته، عایدی کشور از محل این پروژه‌ها، سالانه 40 میلیارد دلار خواهد بود. وی درباره پرداخت مالیات توسط قرارگاه نیز گفت: در بحث مالیات هیچ گاه از قانون عبور نمی‌کنیم، زمانی به ما گفتند از مالیات معاف هستید و پس از آن عنوان شد باید مالیات پرداخت شود و یک سال است مالیات‌ها پرداخت می‌شوند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 8 خرداد 1395  11:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آغاز پایش کمّی اجرای «اقتصاد مقاومتی» در دستگاه‌ها

آغاز پایش کمّی اجرای «اقتصادمقاومتی» در دستگاه‌ها

آغاز پایش کمّی اجرای «اقتصاد مقاومتی» در دستگاه‌ها

وزیر اقتصاد از آغاز ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی بر مبنای شاخص‌های کمی اقتصاد مقاومتی در سال‌جاری خبر داد. به گزارش مهر، علی طیب نیا در همایش «تبیین الگوهای عملی اقتصاد مقاومتی» اعلام کرد: من با قاطعیت می گویم هیچ کدام از بندهای اقتصاد مقاومتی نیست که مورد قبول کارشناسان و تحلیل گران اقتصادی کشور نباشد. این عضو کابینه دولت افزود: در طراحی برنامه‌های اقتصاد مقاومتی از کلی گویی پرهیز کرده ایم و به همین سبب برنامه ها دارای اهداف کمی روشن هستند، اهدافی که به طور سالانه، فصلی و ماهانه قابل اندازه گیری و ارائه گزارش عملکرد هستند. این امر به ما امکان می دهد، ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی انجام گیرد. وزیر اقتصاد گفت: خوشبختانه شاخص‌های کمی مورد نیاز در ستاد اقتصاد مقاومتی تعیین شده و کارگروه مربوطه هم مشغول پایش عملکرد دستگاه‌های مختلف در این زمینه است.

شنبه 8 خرداد 1395  11:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ارجاع ۱۰درصد از پرونده‌های هیئت نظارت بر نمایندگان به مراجع قضایی

ارجاع ۱۰درصد از پرونده‌های هیئت نظارت بر نمایندگان به مراجع قضایی

ارجاع ۱۰درصد از پرونده‌های هیئت نظارت بر نمایندگان به مراجع قضایی

خانه ملت - اکبریان عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس گفت : در جلسات کمیته حدود صد پرونده شکایت از نمایندگان بررسی شد.نماینده کرج افزود: اکثر این پرونده ها با رضایت دو طرف مختومه شده، اما تعدادی از این پرونده ها برای رسیدگی قضایی به دادسرای روحانیت، دادسرای کارکنان دولت، قوه قضاییه، شورای نگهبان و هیئت رئیسه ارسال شد، البته حجم این پرونده ها بسیار کم بوده است.اکبریان تصریح کرد: در کل حدود 10 درصد از پرونده ها  به مراجع عالی ارسال شده است.

شنبه 8 خرداد 1395  11:39 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

آمریکا با آزادی «رضا ضراب» مخالفت کرد

فارس - دادستان‌های آمریکایی با درخواست «رضا ضراب»، تاجر ایرانی - ترکیه‌ای برای آزادی به قید وثیقه 50 میلیون دلاری تا زمان رسیدگی به اتهاماتش در دادگاه مخالفت کردند.به گزارش رویترز، دادستان‌ها در اسناد دادگاهی نوشته‌اند: «شرایط پیشنهادی ضراب برای وثیقه، تلاش وی در استفاده از ثروت هنگفتش به منظور گریز از دادگاه با ظاهرسازی است؛ اقدامی که غیر از عده‌ای از موکلان بسیار ثروتمند در وسع و توان هر کسی نیست.»آن ها همچنین گفته‌اند که رضا ضراب تا کنون درباره دارایی‌هایش مقام‌ها را فریب داده است.

شنبه 8 خرداد 1395  11:40 AM
تشکرات از این پست
ehsanrostami
ehsanrostami
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 13263

پاسخ به:اخبار کوتاه

رهبر معظم انقلاب در پیامی به افتتاحیه مجلس دهم:

اقتصاد مقاوم و فرهنگ اسلامی، ۲ اولویت فوری مجلس دهم/ سنگری در برابر افزون‌خواهی گستاخانه استکبار بسازید

خبرگزاری فارس: اقتصاد مقاوم و فرهنگ اسلامی، ۲ اولویت فوری مجلس دهم/ سنگری در برابر افزون‌خواهی گستاخانه استکبار بسازید

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مراسم افتتاحیه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با سپاس از حضور حماسی مردم در انتخابات مجلس قانون‌گذاری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی را به دنبال کردن الزامات تحقق اقتصاد مقاوم و گسترش و تعمیق فرهنگ اسلامی، و همچنین پرهیز از سرگرم شدن به زایده‌های جناحی و غالب‌ساختن انگیزه‌های شخصی بر مصالح عمومی توصیه و خطاب به آنان تأکید کردند: وظیفه‌ی انقلابی و قانونی شما آن است که مجلس را سنگری استوار در برابر ترفند و فسون و افزون‌خواهی گستاخانه‌ی استکبار و نقطه‌ی اتکای درخشانِ مردم مؤمن و انقلابی بسازید.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی که صبح امروز (شنبه) از سوی حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی‌گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم افتتاحیه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرائت شد، به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آغاز دهمین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی در ماه مبارک شعبان را که ماه معنویت و خشوع و ماه اعیاد بزرگ مذهبی است، به ملت عظیم‌الشأن ایران اسلامی و به شما برگزیدگان و پذیرندگان مسئولیتهای بزرگ تبریک می‌گویم و از آحاد مردم عزیز که با حماسه‌ی انتخابات، چرخه‌ی بی‌وقفه‌ی قانون‌گذاری را تداوم بخشیده و حلقه دیگری بر این زنجیره حیاتی افزوده‌اند، سپاسگزاری می‌کنم.

این همه، برآمده از توفیق الهی و نشانه‌ی لطف و رحمت ذات اقدس اوست که دست قدرت بی‌همتا را مددکار ملت و کشور و نظام اسلامی ساخته است. دل و زبان از سپاس‌گویی این نعمت ناتوانند.

ملت ایران با حضور حداکثری در انتخابات پُر اهمیت مجلس قانون‌گذاری، بیعت دیرین خود با نظام جمهوری اسلامی را بار دیگر تکرار کردند و با این زبانِ رسا به بدخواهان پاسخ گفتند. وفاداری ارزشمند ملت، مسئولان نظام را در بخشهای گوناگون به احساس مسئولیت و شکر نعمت فرا می‌خواند. ذمّه‌ی ما مسئولان، اکنون سنگین‌بارتر از گذشته است.

سوگند نمایندگان –که در نخستین روزِ کاریِ خود ادا خواهند کرد و سوگندی شرعی و الزام‌آور است- سرفصلهای اساسیِ وظایف نمایندگی در مجلس را بیان کرده است؛ شما برادران و خواهران محترم می‌توانید با حکمت و خردمندی و اخلاص و پارسایی، این وظایف را در خلال عمل قانونی خود –که عمدتاً قانون‌گذاری و نظارت است- تحقق بخشیده، نزد خدا و خلق سرافراز گردید.

در این‌صورت است که مجلس شورای اسلامی را در جایگاه ویژه خویش یعنی «در رأس امور کشور» نگاه خواهید داشت.

شرایط طوفانی منطقه و جهان و ماجراجویی‌های بین‌المللی سلطه‌گران و اتباعشان، ایران اسلامی را با اوضاع پیچیده‌تری از گذشته روبرو ساخته است. اقتدار کشور برای مواجهه با این شرایط، به هوشمندی و عزم راسخ و در دست داشتن ابتکار عمل از سوی همه مسئولان نیاز دارد. وظیفه‌ی انقلابی و قانونی شما نمایندگان محترم آن است که مجلس را سنگری استوار در برابر ترفند و فسون و افزون‌خواهی گستاخانه‌ی استکبار و نقطه‌ی اتکای درخشانِ مردم مؤمن و انقلابی بسازید.

تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاوم با همه الزامات قطعی آن و نیز تلاش مجدّانه برای گسترش و ژرف‌سازی فرهنگ اسلامی، دو اولویت فوری کنونی است. اولویتهای مهمّ دیگری در بخشهای گوناگون مربوط به اقتدار ملی و استحکام امنیت و مصونیت کشور، وجود دارد که تضمین‌کننده‌ی استقرار عدالت اجتماعی و استقلال و پیشرفت کشور است. شناخت این اولویتها از جمله‌ی وظایف نمایندگان و در دسترس ذهن هوشمند آنان است.

نمایندگان محترم را به توکل و حُسن ظن به وعده‌های خداوند قادر و استقامت در صراط مستقیم الهی توصیه می‌کنم و از سرگرم شدن به زایده‌های جناحی و غالب‌ساختن انگیزه‌های شخصی بر مصالح عمومی بر حذر می‌دارم.

لازم می‌دانم از نمایندگان محترم مجلس نهم و رئیس پر تلاش و خدوم آن و همه‌ی هیئت رئیسه، و نیز از همه دست‌اندرکاران انتخابات مجلس دهم، در همه بخشهای آن صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.

یاد امام راحل عظیم‌الشأن و شهدا و ایثارگران این راه را گرامی می‌دارم، و با سلام و تعظیم به حضرت ولی‌الله الاعظم ارواحنا فداه توفیقات همه‌ی شما را از خدای متعال مسألت می‌کنم.

و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

سیّد علی خامنه‌ای

7 خرداد ماه 1395

ERComputerwink

شنبه 8 خرداد 1395  4:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور جمع آوری نوعی پنی سیلین صادر شد

سازمان غذا و دارو اعلام کرد که نوعی پنی سیلین به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون دارویی از سطح عرضه جمع آوری و به شرکت تولید کننده عودت داده می شود.به گزارش خبرگزاری فارس؛ معاونت غذا و داروی علوم پزشکی دانشگاه تبریز اعلام کرد: ویال پنی سیلین شرکت داروسازی جابربن حیان با سری ساخت 4M 1404 و تاریخ تولید 3/2016 به علت احتمال آلودگی و ایراد در فرمولاسیون دارویی از سطح عرضه جمع آوری میشود.

یک شنبه 9 خرداد 1395  9:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مرتضی میرباقری معاون سیما شد

تسنیم - علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما در حکمی ، مرتضی میرباقری را به عنوان معاون سیما منصوب کرد.عسکری در این حکم ، میرباقری را به مقابله مؤثر با جنگ نرم دشمن ، ارتقای سطح کیفی و هنری تولیدات تلویزیون، استفاده از هنرمندان نخبه و متعهد، همکاری صمیمانه با قوای سه‌گانه و دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور و ارتقای ضریب نفوذ رسانه با استفاده از فضای مجازی و فرآیندهای تعاملی در این عرصه توصیه کرد.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش مقام کردی به ادعای روزنامه سعودی درباره ایران

واکنش مقام کردی به ادعای روزنامه سعودی درباره ایران واکنش مقام کردی به ادعای روزنامه سعودی درباره ایران 

میزان - جبار یاور دبیر کل وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان ضمن تکذیب ادعای روزنامه سعودی الشرق الاوسط در مورد اقدام ایران در احداث یک پایگاه موشکی در اقلیم کردستان عراق گفت: ادعای این روزنامه سعودی بی اساس است.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:35 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

جوانفکر محاکمه می شود

جوانفکر محاکمه می شودجوانفکر محاکمه می شود

ایسنا - جوانفکر مشاور رسانه‌ای رییس‌ جمهور سابق، امروز در دادگاه کارکنان دولت به ریاست قاضی حیدری محاکمه می‌شود. این پرونده با شکایت دادستانی تهران تشکیل و اتهام تمرد در برابر ماموران قضایی عنوان شده است.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:36 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کویت 47 زندانی را به ایران تحویل داد

کویت 47 زندانی را به ایران تحویل دادکویت 47 زندانی را به ایران تحویل داد

فارس - درنشستی با حضور نمایندگانی ازوزارتخانه‌های کشور و دادگستری ایران وکویت در توافقی ،«خالد الدیین» قائم مقام وزارت کشور کویت ،دستور آزادی وتحویل 47 زندانی (ایرانی) را صادر کرد.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:38 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کشور با کمبود 440 هزار واحد مسکن شهری مواجه است

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، موجودی مسکن کشور در سال 94 را 16 میلیون و 874 هزار واحد شهری و 5 میلیون و 338 هزار واحد روستایی اعلام کرد.علی چگنی در گفت وگو با نسیم واحد های مورد نیاز برای ساخت تا سال 1405 را 12 میلیون و 163 هزار واحد اعلام کرد.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:49 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پلیس به سیمفا متصل شد

پلیس به سیمفا متصل شد

پلیس به سیمفا متصل شد

ایسنا - رئیس پلیس راهور ناجا از اتصال بانک اطلاعاتی پلیس با بانک اطلاعاتی تجمیع شده معاینه فنی در وزارت کشور خبر دادو گفت: اطلاعات پلیس در اختیار وزارت کشور برای ثبت در سیمفا قرار می گیرد.هم‌اکنون اطلاعات خودروهای معاینه فنی شده در سرورهای مرکزی وزارت کشور تجمیع می‌شود. سامانه اینترنتی سیمفا با آدرس www.symfa.moi.ir در دسترس است.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:50 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سفر دوره ای ظریف به اروپا از امروز آغاز می شود

ایسنا - سفر دوره‌ای وزیر خارجه کشورمان به تعدادی از کشورهای اروپایی از امروز آغاز می‌شود. سفر ظریف به کشورهای لهستان، فنلاند، سوئد و لتونی تا 15 خرداد به طول خواهد انجامید. وزیر خارجه کشورمان در ابتدای این سفر شش روزه ابتدا به لهستان خواهد رفت و پس از دیدار و گفت‌وگو با مقامات این کشور عازم فنلاند و در ادامه عازم سوئد و لتونی خواهد شد.

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

همکاری 6 - 5 بانک‌ درجه دو و سه ایتالیایی با ایران

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ایتالیا اعلام کرد که پنج - شش بانک درجه دو و سه ایتالیایی کارشان را با ایران شروع کرده‌اند. پورفلاح در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: پنج - شش بانک درجه دو و سه ایتالیایی کارشان را با بنگاه های ایرانی شروع کرده اند ولی تا زمانی که نگرانی بانک های درجه یک دنیا از معامله با ایران برطرف نشود عملا رفت و آمد هیئت ها به نتیجه نخواهد رسید.

یک شنبه 9 خرداد 1395  11:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها