0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

هدایای نخست وزیر هند به رهبر انقلاب و رئیس جمهور

هدایای نخست  وزیر هند به رهبر انقلاب و رئیس جمهور

هدایای نخست وزیر هند به رهبر انقلاب و رئیس جمهور

تسنیم - «نارندرا مودی» نخست وزیر هند در دیدار رسمی خود از ایران هدایای نایابی به رهبر انقلاب و رئیس جمهور کشورمان هدیه کرده است. براساس این گزارش نخست‌وزیر هند یک نسخه نایاب قرآن کریم منسوب به حضرت امام علی (ع) متعلق به قرن هفتم به حضرت آیت ا... خامنه ای هدیه داده است. وی همچنین «کلیات فارسی غالب» مجموعه‌ای از اشعار فارسی «مرزا غالب» شاعر معروف شبه قاره هند را به «حسن روحانی» رئیس جمهور کشورمان هدیه کرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 5 خرداد 1395  8:53 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محکومیت یک ایرانی- کانادایی به اتهام دور زدن تحریم‌های ایران توسط آمریکا

باشگاه خبرنگاران - یک قاضی آمریکایی"علیرضا پارسا" شهروند ایرانی- کانادایی را به اتهام توطئه برای نقض تحریم‌های اقتصادی ایران به سه سال حبس محکوم کرد.دفتر دادستانی منطقه جنوبی نیویورک اعلام کرد: علیرضا پارسا به دلیل مشارکت در توطئه نقض قانون شرایط اضطراری اقتصاد بین‌الملل (IEEPA) و مقررات معاملات و تحریم‌های ایران (ITSR) به سه سال حبس محکوم می‌شود.وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد، پارسا با استفاده از شرکت خود ، سفارش قطعات را می‌داد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 5 خرداد 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فتاح: قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارم

فتاح: قصدحضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارم

فتاح: قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارم

میزان - پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص برخی اخبار مبنی بر کاندیدا شدنش در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: برخی حواشی حاکی از علاقه من به حضور در انتخابات ریاست جمهوری آینده است، اما به هیچ وجه قصد حضور در این انتخابات را ندارم.وی افزود: من به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری اعلام آمادگی نخواهم کرد زیرا علاقه ای به حضور در این پست ندارم.وی تاکید کرد: کار کردن به عنوان رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) برای من افتخار است .

چهارشنبه 5 خرداد 1395  9:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مجید انصاری : سال گذشته یک نفوذی اعدام شد

خبرآنلاین – حجت الاسلام انصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور  درباره استعلام از مراجع سه گانه برای استخدام افراد در مشاغل حساس سخن می گفت با تایید این که افرادی بودند که به حاکمیت نفوذ کرده بودند، گفت: سال گذشته فردی شناسایی و اعدام شد. وی همچنین گفت:از صحبت‌های برخی نمایندگان چنین برمی‌آید که عده‌ای می‌خواهند افراد جاسوس و قاچاقچی را در مناصب حساس بیاورند. در حالی که بعد از انقلاب شرایط برای استعلام افراد وجود داشته است و چیز جدیدی نیست.

چهارشنبه 5 خرداد 1395  9:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام آیت ا... سیستانی به رزمندگان در فلوجه برای رعایت آداب جهاد

مرجع عالی شیعیان عراق در پیامی به رزمندگان عملیات آزاد سازی فلوجه، آن ها را به رعایت آداب جهاد فراخواند.به گزارش العهد، شیخ عبدالمهدی الکربلایی نماینده این مرجع تقلید گفت که آیت ا... سیستانی تاکید کرده اند مبارزان باید با متجاوزان و قاتلان طبق توصیه های امیر المومنین (ع) عمل کنند، همچنان که توصیه آیت ا... سیستانی این است که جهاد آداب عمومی دارد که باید حتی درباره غیر مسلمانان رعایت شود.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  7:52 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نصرا...: تعیین وضعیت دیپلمات‌های ربوده شده ایرانی وظیفه اخلاقی و قانونی ماست

خبرگزاری صداوسیما - سید حسن نصرا... دبیرکل حزب ا...لبنان در مراسم جشن عید مقاومت و آزاد سازی گفت: باید به یاد داشته باشیم که هنوز بخشی از سرزمین ما در اشغال است و شماری از جوانان ما مفقود الاثر هستند، پیکر برخی از شهدای ما هنوز در دست اسراییل است، علاوه بر این لبنان وظیفه دارد برای تعیین وضعیت دیپلمات‌های ایرانی ربوده شده تلاش کند و این وظیفه قانونی و اخلاقی ماست.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  7:53 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قائم‌ مقام معاون سیما: اولویت صداوسیما ارتباط بیشتر با دولت است

قائم‌ مقام معاون سیما: اولویت صداوسیما ارتباط بیشتر با دولت استقائم‌مقام معاون سیما: اولویت صداوسیما ارتباط بیشتر با دولت است

ایسنا - پورحسین قائم مقام معاون سیما درباره تغییراتی که صداوسیما در دوره رییس جدید رسانه ملی در پیش می‌گیرد، گفت: یکی از کارهایی که سازمان خواهد کرد، ارتباط و تعامل بیشتر، با هدف حمایت از دولت است.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعای روزنامه‌ نگار خارج‌نشین درباره کامران نجف‌زاده

ادعای روزنامه‌ نگار خارج‌نشین درباره کامران نجف‌زادهادعای روزنامه‌ نگار خارج‌نشین درباره کامران نجف‌زاده

میزان - یکی از روزنامه‌نگاران خارج‌نشین مدعی شد: تلاش‌هایی درکار است تا کامران نجف‌زاده به خاطر شرکت در برنامه‌هایی که مستقیماً در نقض حقوق بشر در ایران نقش داشته، ویزای آمریکای خود را از دست بدهد و به ایران برگردد.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  7:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فرمانده ناجا:در اجرای طرح امنیت اخلاقی با دولت هماهنگ هستیم

ایرنا - فرمانده نیروی انتظامی گفت: ناجا در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی با دولت و وزارت کشور هماهنگ است.سردار اشتری روز چهارشنبه در جریان سفر به استان هرمزگان در یک نشست خبری افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی در این زمینه 21 وظیفه برای نیروی انتظامی مشخص کرده که ناجا این وظایف را بر اساس قانون انجام داده است و در این زمینه هیچ اختلافی با دولت ندارد.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  8:16 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قراردادهای تجاری چابهار تا ۶ ماه آینده بسته می شود

خراسان - دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور با اشاره به این که چابهار به دروازه اقیانوسی و صادرات مجدد برای ایران تبدیل می شود گفت: کمتر از شش ماه آینده قراردادهای تجاری برای این بندر منعقد می شود و کار به مرحله اجرا می رسد. وی افزود: «کسب و کارهای فعال در این منطقه شامل یک مجموعه پتروشیمی با خوراک گاز و نیز فولاد است و سرمایه گذاری دو بانک در منطقه آزاد چابهار آغاز شده است.»

پنج شنبه 6 خرداد 1395  9:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

برنامه روس ها برای صادرات کامیون به ایران

ایرنا - رافائل گافییف مدیر کل اداره تجارت خارجی شرکت کاماز روسیه از برنامه این شرکت برای صادرات کامیون به ایران از جمله اولین مرحله در سال جاری میلادی و همچنین مونتاژ آن در سال 2017 خبر داد و گفت: در مجموع تا پایان سال 100 دستگاه کامیون صادر خواهد کرد.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  9:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واردات شیرخشک توسط کارکنان وزارت کشاورزی تکذیب شد

مهر - حسن رکنی، معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هیچ‌یک از کارکنان این وزارتخانه اقدام به واردات شیرخشک نکرده اند، گفت: هیچ مجوزی برای واردات شیرخشک در سال های ۹۴ و ۹۵ صادر نشده است.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سکه به زیر یک میلیون تومان برگشت

روند ریزش قیمت طلا در بازارهای جهانی دیروز نیز ادامه یافت و باعث شد تا قیمت انواع سکه بهار آزادی نیز کاهش قابل ملاحظه‌ای داشته باشد و سکه پس از ماه ها به کمتر از یک میلیون تومان برسد. به گزارش فارس، قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی دیروز با 7 دلار کاهش به 1221 دلار رسید. قیمت سکه بهار آزادی طرح جدید با 11 هزار تومان کاهش 995 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح قدیم با 13 هزار تومان کاهش 994 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی با 4 هزار تومان افت قیمت 515 هزار تومان و ربع سکه بهار آزادی نیز با 2 هزار تومان کاهش قیمت 275 هزار تومان بود. هر مثقال طلای 17 عیار (بدون اجرت ساخت) با 7600 ریال کاهش یک میلیون و 14 هزار و 600 ریال و سکه گرمی با 1000 تومان کاهش 188 هزار تومان معامله شد.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عضویت برخی متقاضیان مدیریت بانک ها در هیئت مدیره ۱۰ شرکت

مدیرکل مقررات، مجوزهای بانکی و مبارزه با پولشویی بانک مرکزی از ابلاغ دستورالعمل حاکمیت شرکتی به بانک‌ها تا چند روز آینده خبر داد. به گزارش فارس، ارجمندنژاد در ادامه با اشاره به نحوه عضویت برخی افراد در هیأت مدیره بانک‌ها گفت: به عنوان مثال مدتی پیش، مدیرعامل یک مجموعه بزرگ شرکتی برای مصاحبه به بانک مرکزی آمده بود؛ از او پرسیدم شما چطور قرار است مسئولیت هیأت مدیره بانک را هم قبول کنید، در حالی که مدیرعامل مجموعه‌ای بزرگ هستید؟
وی ادامه داد: فرد دیگری برای مصاحبه آمده بود که همزمان در 10 شرکت عضویت هیأت مدیره داشت، چنین فردی نمی‌تواند بر مسائل تمرکز داشته باشد و بر عملکرد بانک نظارت کند.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روایت معاون سابق بانک مرکزی از برخی درخواست های نمایندگان

معاون سابق نظارت بانک مرکزی از دخالت‌ها بر این حوزه انتقاد کرد و گفت که گاهی درخواست و فشار نمایندگان مجلس شورای اسلامی موجب می‌شد که بانکها را به زور در مسیری که سلامت مالی آنها را به خطر می انداخت، قرار دهیم. به گزارش ایسنا حمید تهرانفر گفت: متاسفانه دخالت‌ها و فشارها به ویژه از بیرون در حدی است که هر کسی به اندازه‌ای که زور دارد، نظارت بانک مرکزی را به سمت خود می‌کشاند. وی به درخواست‌های مجلس و نمایندگان اشاره کرد و گفت: گاهی مجلس از ما چیز‌هایی درخواست می‌کرد که هیچ ارتباطی با اصول بانکداری نداشت و آنچه که می‌خواستند بیشتر به بانک‌ها صدمه می‌زد، اما ما هم به عنوان مقام ناظر در بانک مرکزی مجبور بودیم که از آن دفاع کنیم.

پنج شنبه 6 خرداد 1395  9:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها