0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻 قیمت نفت اندکی افزایش یافت

🔹در معاملات امروز بازارهای جهانی، قیمت‌ نفت کمی افزایش یافت که علت آن بیشتر کاهش ذخایر نفت خام آمریکا بود، هرچند بازارها همچنان تحت فشار اشباع بازارهای جهانی باقی ماند/ مهر

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻حسنی جوریابی در موافقت با وزیر پیشنهادی کار و رفاه اجتماعی دولت دوازدهم:

🔹روند رشد تولید ناخالص داخلی کشور نشان می‌دهد که در سال 91، کشور در پایین‌ترین میزان قرار داشت و به منفی 6 درصد رسیده بود اما امروز این رقم به مثبت 7 درصد رسیده است.

🔹کاهش شدید درآمد نفتی و غیرنفتی در ابتدای دولت یازدهم که متاثر از تحریمها بود سبب شد اشتغال رشد نکند.

🔹تاثیر اشتغال یک سرمایه‌گذاری زمان‌بر است، وقتی در دولت نهم و دهم سرمایه گذاری نشده، اشتغال هم ایجاد نخواهد شد.

🔹در سال‌های اخیر بیش از 600 هزار اشتغال خالص در کشور داشتیم،در سال 92 نرخ مشارکت 32 درصد بود در حال که این آمار امروز به 40/6 درصد رسیده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻نماينده مخالف منفعل، بهتر از نماينده ي موافق!

🔹امير خجسته كه به عنوان مخالف وزير كار ، نطق كرد، انقدر به حاشيه رفت و انقدر مباحث كلي و كم ارتباط با وزارت كار را مطرح كرد كه لاريجاني در حين اظهاراتش، خواستار عدم بيان اظهارات كلي شد!

🔹با اين حال، بيان اظهارات كلي از سوي وي ادامه دارد، و به همين سادگي فرصت مخالفت با وزير پيشنهادي كار، از بين رفت/ انتخاب

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺با حکم رییس جمهور؛

دکتر نیلی به عنوان دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقتصادی و دبیر ستاد هماهنگی اقتصادی منصوب شد

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻محمودی شاه‌نشین در موافقت وزیر پیشنهادی تعاون،کار و رفاه اجتماعی دولت دوازدهم:

🔹مسئولیت حمایت از اقشار کم درآمد، ساماندهی کودکان کار و غیره از مسائلی است که وزیر کار باید نسبت به آن‌ها پاسخگو باشد

🔹ربیعی با پوست و گوشت و استخوانش کار در کوره‌های  آجرپزی را تجربه کرده است.

🔹در این دوره شاهد رشد خدمات بهزیستی از مهدکودک و شیرخوارگاه تا مراکز نگهداری معلولان و سالمندان بوده‌ایم.

🔹در دوران وزارت ربیعی شاهد رشد مراکز درمان اعتیاد، رشد پایگاه‌های سلامت اجتماعی و رشد 13/5 درصدی مراکز کودکان کار خیابانی بوده‌ایم.

🔹وزارت کار برای همه خانواده‌های ایرانی شناسنامه اقتصادی صادر کرده است.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه خواستار لغو برگزاری همه پرسی استقلال از سوی مقامات اقلیم کردستان عراق شد

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻علی ربیعی، گزینه پیشنهادی وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی:

🔹حل مسائلی مثل یاران، فقر، اشتغال و صندوق ها، "اجماع ملی" می خواهد

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:50 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻لاهوتی، مخالف گزینه پیشنهادی وزارت کشاورزی:

🔹اولین مخالفتم با آقای حجتی مدرک تحصیلی ایشان است، آقای مهندس حجتی مهندس رشته عمران هست، آیا کشاورزی کشور را میتواند اداره بکند؟

🔹بعد از نزدیک 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی واقعا قحط الرجال است و ما کسی را نداریم بگذاریم راس کشاورزی کشور که کشاورزی را بشناسد؟

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻تذکرات نمایندگان درباره جابجایی اظهارات مخالفین و موافقین وزرای پیشنهادی

🔹محمد دامادی نماینده ساری:
🔹در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی برخی از نمایندگان وقت مخالفان را می‌گیرند اما به  عنوان موافق صحبت می‌کنند؛ روندی که در مجالس قبلی وجود نداشته و مشخص نیست که چه مسائلی در پشت پرده است.

🔹از طرف دیگر براساس آئین نامه وزرای پیشنهادی باید در زمان بررسی صلاحیت در صحن علنی حضور داشته باشند، اما آنها هر وقت که می‌خواهند می‌آیند و می‌روند و بعضا وزیری که بررسی صلاحیتش به اتمام رسیده را نمی‌توان در مجلس پیدا کرد که پاسخ به سوال نمایندگان را بدهد.

🔹برخی دیگر از وزرا از الان خود را وزیر می‌دانند و حتی دنبال گرفتن رای بالا هستند که اینطور اصلا درست نیست؛ چون مجلس جای بحث است.

🔹محمدرضا پورابراهیمی نیز در تذکری گفت:

🔹متاسفانه در بررسی صلاحیت وزرا هیچ کس به عنوان مخالف واقعی صحبت نکرد.

🔹من از آقای خجسته خواستم که مقداری از وقت مخالفت خود را به بنده دهند؛ به همین دلیل نامه‌ای به هیات رئیسه دادیم و اعلام کردیم.

🔹متاسفانه آقای خجسته نه تنها به من وقت نداد که با روش نادرستی مطرح کرد که اگر وقت شود به من وقت می‌دهند که استفاده از اینگونه الفاظ درست نیست.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺صدیف بدری مخالف وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی

🔹 آقای حجتی چهار سال در وزارت جهاد کشاورزی بوده اید چه کار کرده اید که دامداران و کشاورزان شاغل محسوب شوند ؟

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻احمدی در موافقت با وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی دولت دوازدهم:

🔹 آقای حجتی به کار و وظایف خود تسلط دارد و سوار کار است!

🔹 نگاه ما به این وزارتخانه تولیدی است و نزدیکی زیادی به وزارت صنعت دارد.

🔹 آقای حجتی تعداد بازنشستگان مدیران وزارتخانه را باید کاهش دهید، این کار را شروع کردید اما باید روند آن‌را تسریع کنید.

🔹 حجتی برای اقتصاد مقاومتی برنامه دارد و 42 پروژه برای این منظور طراحی کرده است.

🔹 قرار نیست همه چیز را تولید و صادر کنیم، عقل حکم می‌کند در برخی موارد نیاز کشور را وارد کنیم.

🔹 رشته حجتی عمران است، بنابراین از موضوع آب سر در می‌آورد، لذا تحصیلات او بی‌ربط به تخصصش نیست.

🔹 باید فناوری وارد حوزه کشاورزی شود، این مسئله جزو برنامه‌های حجتی است.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔴 افزایش ارزش سهام پدیده در بورس

معاون اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی : طی روزهای گذشته شاهد ارتقا ارزش سهام پدیده بودیم بطوریکه ارزش هر سهم  به 1000 تومن رسیده است و این روند رشد ادامه دارد .

مروج الشریعه: با حضور استاندار در شورای عالی بورس در تهران otc اختصاصی پدیده تصویب شد و از آن زمان تاکنون یک میلیون و 600 هزار سهم مبادله شده است که این اتفاق خوبی است .

معاون استاندار: از سهامداران میخواهم همچون گذشته صبوری کنند و برای عرضه سهام شتاب نکنند چون قطعا ارزش سهام بالاتر میرود

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:54 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹تولیت آستان قدس در دیدار با خانواده شهید حججی:

🔺اگر تربیت اسلامی مادری مؤمن، نان حلال و تربیت صحیح پدری با دیانت و همسری فداکار و متدین نبود، قطعا شهید حججی به این سعادت و عزت نمی‌رسید.

🔺تکفیری‌های داعشی سربازان رسمی صهیونیسم و استکبار هستند.

🔺شهادت شهید حججی موجی از توجه به خدا و ارزش‌های دینی، ایثارگری، دشمن ستیزی و نفرت از دشمن را در میان آحاد جامعه ایجاد کرده است.

🔺پیام‌هایی که از سوی خانواده این شهید به جامعه انتقال داده شد، امید و آگاهی بخشی، بصیرت آفرینی، مقاومت و انتخاب راه حقیقت با چشمان باز بود.

🔺وقایع اخیر ثابت می‌کند که عاشورا همچنان برای جهاد با دشمنان خدا، شهادت در راه دین و صبر برای حفظ ارزش‌ها ادامه داد.

🔺نسل سوم و چهارم انقلاب، انقلابی‌تر از جوانان روزگار اول انقلاب هستند.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔹 برای خدمات رسانی به زائران رضوی زمان سرویس دهی قطارشهری مشهد در ایستگاه فرودگاه حدود شش ساعت افزایش یافت.

🔹 از 25 مرداد جاری تا 15 مهر ماه سرویس دهی از ایستگاه وکیل آباد به سمت فرودگاه از ساعت 6:40 صبح تا 22 با سرفاصله زمانی 20 دقیقه صورت می گیرد.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:57 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

📣بانک مرکزی: درآمد ماهیانه خانوار ایرانی؛ ۲. ۳ میلیون تومان

🔺بانک مرکزی با بررسی نتایج بودجه خانوار در مناطق شهری ایران در سال ۹۵ درآمد ماهیانه هر خانوار را ۳ میلیون و ۲۶۹ هزار تومان و هزینه را ۳ میلیون و ۲۷۵ هزار اعلام کرد.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها