0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

🔻 زهرا ساعی نماینده موافق گزینه پیشنهاد وزارت خارجه:

🔹 محمدجواد ظریف نامی آشنا نه فقط برای ایرانیان بلکه برای جهانیان است

🔹 ظریف با اتخاذ راهبرد مناسب به توافقی دست یافت که ضمین حفظ و تثبیت دستاوردهای هسته ای ایران، به بحران ساختگی غرب علیه برنامه های هسته ای ایران پایان داد

🔹 با توجه به اینکه دولت جدید آمریکا پرخاشگر و بی منطق است، در ماه های آینده باید مذاکرات بیشتری با طرف های اروپایی، روسی و چینی صورت گیرد و از سوی دیگر شاهد تحولات جدیدی در منطقه خواهیم بود

🔹 وزیر امور خارجه ای توانمند، شجاع و عملگرا می تواند در این شرایط به خوبی عمل کند و باید با بالاترین رای از سوی مجلس شورای اسلامی انتخاب شود زیرا این رای می تواند در مذاکرات منطقه ای و جهانی اثرگذار باشد

🔹ظریف به استفاده از ظرفیت های انسانی وزارت خارجه به دور از نگاه های جنسیتی اعتقاد راسخ دارد و مصمم است ساختار قدیمی به جا مانده از گذشته را بشکند و با ایجاد معاونت اقتصادی، رویکرد اقتصادی را در کنار رویکرد سیاسی و امنیتی تقویت کند

🔹 کسی را با صلاحیت تر از ظریف برای ادامه مسیر کنونی نمی شناسیم

🔹 معاون نخست وزیر ژاپن دو ماه پیش در دیدار با برخی از نمایندگان مجلس ایران، وقتی متوجه شد روحانی در انتخابات پیروز شده ایستاد و دست زد و گفت برای امنیت منطقه مواظب روحانی و ظریف باشید

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺سیاوشی

🔹حقوق دیپلمات های ایرانی کمترین حقوق در بین دیپلماتهای هم سطح خارجی است

🔹حقوق کارکنان وزارت خارجه در داخل نیز نسبت به دیگر کشورها ناچیز است که با همت مجلس باید اصلاح شود

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:34 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

محمد جواد ظریف، وزیر پیشنهادی امورخارجه  در صحن علنی مجلس (1):

🔹مردم در حالی با مشارکت با شکوه بیش از 41 میلیون نفری در انتخابات آرام و امن برای کشور و سیاست خارجی اقتدار آفریدند که گاه در محیط پیرامونی در یک شهر یا روستا کشتار صورت می‌گیرد.

🔹امام بزرگوار ما این باور عمیق را در مردم نهادینه ساخت که ابر قدرتی در جهان جز خداوند تعالی وجود ندارد.

🔹 همه دولت های جهان ناگزیرند در برابر ملت‌ها سر تعظیم فرود آورند.

🔹بی‌تردید عصر برتری غرب در نظام بین‌الملل به پایان آمده است.

🔹امروز انحصار بازی از دست قدرت‌های غربی خارج شده است.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:35 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 ظریف، در دفاع از برنامه خود برای وزارت امور خارجه:

🔹فراموش نکنیم 4 سال پیش در کجا بودیم!

🔹دستاوردهای ملت ایران را در این چند سال  کوچک نکنید

🔹 جناب ابطحی من آخرین نفری خواهم بود که بخواهد تک صدایی ایجاد کند!

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺محمد جواد ظریف، وزیر پیشنهادی امورخارجه  در صحن علنی مجلس :

🔹توفیقات فراوانی اعم از عادی شدن فروش نفت با حذف دلالی‌های پرفساد و بازگشت درآمدهای حاصله، رفع موانع حمل و نقل، ورود 11میلیارد و 800میلیون دلار سرمایه خارجی، افزایش گردشگری، توسعه همکاری در حوزه علم و فناوری از جمله هسته‌ای به دست آمده است.

🔹با موانعی هم روبه‌رو بوده‌ایم، هم از درون کشور، هم بیرون. ملاحظات جناحی، شتاب زدگی در تحلیل شرایط پیچیده، عدم انضباط در کلام و گفتارهای مربوط به مناسبات خارجی، اقدامات موازی و ناهماهنگ در حوزه‌های گوناگون چالش‌های عمده سیاست خارجی بوده که در دوره جدید نه با قوانین بلکه با اقناع و همدلی باید مرتفع شود.

🔹آنها که تلاش خود را برای جلوگیری از اجرای برجام به کار بستند اکنون تلاش دارند با همدستی صهیونیست‌ها فضای ایران‌هراسی و شیعه‌هراسی را تشدید کنند.

🔹گرچه این کشورها و گروه‌ها مرتکب اشتباه اساسی محاسباتی شده‌اند اما این واقعیات و چالش‌ها وظیفه سیاست خارجی ما را سنگین‌تر می‌سازد.

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻محمد جواد ظریف، وزیر پیشنهادی امورخارجه  در صحن علنی مجلس :

🔹ما با هم‌افزایی هوشمندانه سایر نهادها باید این باور را در نخبگان سیاسی ایالات متحده ایجاد کنیم که ایران‌هراسی از رونق افتاده است. این مهم از طریق مقاومت در برابر زیاده‌خواهی‌ها از یک‌سو و گسترش روابط سیاسی و اقتصادی با جهان از سوی دیگر دست‌یافتنی است و تاکنون نیز توفیقات بسیار خوبی داشته‌ایم.

🔹برجام حاصل اعتماد به آمریکا نیست. جرعه جرعه برجام نشان‌دهنده بی‌ا‌عتمادی جدی ما به آمریکا بوده است. اجماع و انسجام داخلی، طراحی فراگیر و استفاده هم‌افزا از تمام توان کشور یعنی توان تمام نهادها و جامعه مدنی، ضرورت غیرقابل انکار دستیابی به این مهم است.

🔹اکنون نه‌تنها به عنوان یک عضو برجام نمی‌تواند تعهدات خود را فراموش کند بلکه چنین سیاستی باعث انزوای آن خواهد شد و دست ایران برای اقدامات خود باز است و این اقدامات حتی در قالب برجام دیده شده است.

🔹بهره‌برداری از دیپلماسی عمومی و روش‌های نوین اطلاع‌رسانی برای تبیین دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ضروری است.

🔹حمایت از حقوق ایرانیان و کسب حمایت ایرانیان به عنوان مدافعان غیور و توانمند آنها و جلب همکاری آنها برای ساختن استان‌های پدری و مادری آنها طرفیت بسیار مهمی است که باید از آن بهره گرفت.

🔹همسایگان بهترین و مهم‌ترین شرکای اقتصادی ما هستند.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻فحاشی به ظریف در مجلس

🔹 در حین سخنان ظریف در صحن مجلس، عبدالله سامری نماینده خرمشهر فریادزنان شروع به فحاشی به او کرد

🔹 پس از چند دشنام، برخی نمایندگان جلوی دهان او را گرفتند و به بیرون از صحن مجلس بردند

🔹 ظریف هم از نمایندگان خواست صلوات بفرستند و پس از آن به سخنان خود ادامه داد/منبع:ایرنا

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:37 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺بهادری:

مطمئن هستم که دکتر هاشمی با رای بالایی وزیر خواهند شد اما انتظار دارم در ادامه کار به مباحث بی عدالتی و منطقه‌ای اهمیت دهند

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 حمله شبانه به منزل عضو منتخب شورای شهر پرند!

🔹عده ای ناشناس شامگاه سه شنبه به منزل داوود احمدی، منتخب دوم پنجمین دوره شورای شهر پرند حمله کردند.

🔹 این اراذل و اوباش ضمن ورود به منزل این منتخب مردم، خودرو وی را به آتش کشیدند/منبع:مهر

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:38 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران امروز در آنکارا با رئیس جمهور ترکیه دیدار می کند/منبع:مهر

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 دانیل کریگ که پیش تر گفته بود می خواهد به جای بازی در نقش جیمز باند به زندگی خودش برسد اکنون تایید کرده که برای آخرین بار می خواهد نقش مامور 007 را بازی کند/ گاردین

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:39 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺دفتر آیت‌الله سیستانی: درباره همه‌پرسی با کردها گفت‌وگو نمی‌کنیم

🔹مسئله رایزنی درباره همه‌پرسی منطقه کردستان برعهده دولت فدرال عراق است و ارتباطی با آیت‌الله سیستانی ندارد

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:40 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻موافقان و مخالفان «قاضی زاده هاشمی»، وزیر پیشنهادی بهداشت:

🔹«بهادری» مخالف:تامین مالی طرح تحول سلامت دچار ابهام است و بیمه‌ها وضعیت خوبی ندارند.

🔹«عثمانی» مخالف:نمی دانیم وزیر می خواهد با بیمه ها چه کار کند همواره تضادها باعث می شود ارایه خدمات با تاخیر مواجه شود که امیدواریم هاشمی در برنامه های خود این مشکل را برطرف کند.

🔹«خاتمی» موافق:زیرساختهای بهداشتی درمانی در دوران وزارت آقای هاشمی اصلاح شد/منبع:فارس

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 خاتمی (موافق وزیر پیشنهادی بهداشت):

🔹قاضی زاده هاشمی کارنامه روشن چهار ساله و تجربه گرانسنگی دارد

🔹زیرساختهای بهداشتی درمانی در دوران وزارت آقای هاشمی اصلاح شد

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺 خاتمی (موافق وزیر پیشنهادی بهداشت):

🔹قاضی زاده هاشمی کارنامه روشن چهار ساله و تجربه گرانسنگی دارد

🔹زیرساختهای بهداشتی درمانی در دوران وزارت آقای هاشمی اصلاح شد

چهارشنبه 25 مرداد 1396  6:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها