0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

مقتدی صدر، بعد از سفر به عربستان و امارات به مصر می رود

مقتدی صدر،بعد از سفر به عربستان وامارات به مصر می رود

مقتدی صدر، بعد از سفر به عربستان و امارات به مصر می رود

مدیر دفتر مقتدی صدر از سفر وی به قاهره در آینده نزدیک خبر داد. مقتدی صدر قبلا در سفر به عربستان با بن سلمان ولیعهد این کشور دیدار کرده بود.وی در جریان سفر به امارات نیز با محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی نیز دیدار و درباره موضوعات مشترک رایزنی کرده بود. همزمان، الفرات نیوز مدعی شد رشدی العانی سفیر بغداددر عربستان از موافقت عراق با افتتاح کنسولگری سعودی در استان نجف خبر داده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هشدار صریح به مدیران اجرایی درباره وقوع فرار مالیاتی

هشدار صریح به مدیران اجرایی درباره وقوع فرار مالیاتی

بر اساس ابلاغیه یک نهاد نظارتی به تعدادی از مدیران اجرایی، با اشاره به تاکیدات قانون مالیات های مستقیم مبنی بر ضرورت انتقال اطلاعات مودیان مالیاتی حوزه های مربوط به دستگاه های اجرایی به سازمان امور مالیاتی، متذکر شده در صورتی که اجرا نکردن این تکلیف قانونی توسط اشخاص دارنده اطلاعات یعنی دستگاه های فوق از جمله اداره های دولتی، موجب اختفای فعالیت مودیان و کتمان درآمدهای حاصل از معامله با دستگاه یا ایراد زیان به دولت شود، مدیر و دستگاه مربوطه مرتکب جرم شده و علاوه بر مجازات های مقرر در قانون، مسئول جبران خسارت وارده خواهند بود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:25 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دستور ویژه دولت برای بازسازی یک بیمارستان پایتخت

دستور ویژه دولت برای بازسازی یک بیمارستان پایتخت

پس از بازدید شبانه وزیر بهداشت از بیمارستان لقمان تهران به عنوان یکی از پر مراجعه ترین مراکز درمانی پایتخت و ارائه درخواستی به هیئت دولت، طبق ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به سازمان برنامه و بودجه، مقرر شده مبلغ 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات مربوط به هزینه های پیش بینی نشده در اختیار دولت، به منظور توسعه و تکمیل بخش های مهم این بیمارستان، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مربوطه قرار بگیرد.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عمار حکیم شهادت محسن حججی را تسلیت گفت

ایسنا- سیدعمار حکیم رئیس ائتلاف ملی عراق با انتشار مطلبی درکانال تلگرامی‌اش شهادت محسن حججی را تسلیت گفت و نوشت:  گروهک داعش با سر بریدن اسیر ایرانی شهید حججی، نادانی و وحشی‌گری خود را به دنیا ثابت کرد .

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سردار اشتری: مذاکرات برای بازگرداندن سرباز ربوده شده ادامه دارد

ایرنا - سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی گفت: برای بازگرداندن سعید براتی مرزبان ربوده شده ایرانی در مرز میرجاوه مذاکراتی ازطریق وزارت امور خارجه و ستاد کل نیروهای مسلح با پاکستان انجام شده است و این مذاکرات ادامه دارد.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

قاسمی: تهران از گفت و گوی داخلی بغداد و اربیل استقبال می کند

قاسمی: تهران از گفت و گوی داخلی  بغداد و اربیل استقبال می کند
قاسمی: تهران از گفت و گوی داخلی بغداد و اربیل استقبال می کند

فارس - سخنگوی وزارت خارجه ایران با استقبال از گفت و گوهای داخلی میان بغداد و اربیل، اظهار کرد: ایران به عنوان کشور دوست آمادگی دارد در مرحله جدید با تمامی ظرفیت های خود شریک دولت و ملت عراق در مسیر شکوفایی باشد.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:27 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

هلاکت ۲۸ نفر از عوامل گروهک‌های معاند طی 3 سال در سیستان و بلوچستان

هلاکت ۲۸ نفر از عوامل گروهک‌های معاند طی 3 سال در سیستان و بلوچستان
هلاکت ۲۸ نفر از عوامل گروهک‌های معاند طی 3 سال در سیستان و بلوچستان

باشگاه خبرنگاران - سردار رحیمی فرمانده سابق نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان ازبه درک واصل شدن ۲۸ نفر از عوامل گروهک‌های معاند در سه سال اخیر خبر داد و گفت:تغییر رویکرد امنیت‌محور به جامعه‌محور دراستان عملی شده است.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عضو ستاد انتخاباتی رئیسی: انتخابات 96 پرتخلف‌ترین انتخابات تاریخ ایران بود

عضو ستاد انتخاباتی رئیسی: انتخابات 96 پرتخلف‌ترین انتخابات تاریخ ایران بود

فارس - عضو ارشد ستاد انتخاباتی حجت‌الاسلام رئیسی گفت: در انتخابات امسال تخلفات زیادی را که همه آن‌ها همراه با مستند هستند مشاهده کردم و به نظر می‌رسد که مدل تخلفات صورت‌گرفته به شکلی مدیریت شده و هدفمند بوده است.علی اصغر عنابستانی تصریح کرد: ما به رای شورای نگهبان احترام می‌گذاریم و مانند فتنه‌گران، اردوکشی خیابانی به‌راه نمی‌اندازیم و ایجاد فتنه نمی‌کنیم، اما نمی‌توانیم در برابر متخلفان و مسئولان متخلف بی‌تفاوت باشیم و مقصر اصلی در این مسیر رئیس ستاد انتخابات کشور است .

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیام تبریک سران قوه مقننه و قضائیه به هاشمی شاهرودی

پیام تبریک سران قوه مقننه و قضائیه به هاشمی شاهرودی

ایسنا  – سران قوه مقننه و قضائیه در پیام های جداگانه ای، انتصاب رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تبریک گفتند. براساس این گزارش علی لاریجانی درپیام خود با بیان این که حضور حضرت عالی در چنین جایگاهی باعث تحول و پویایی بیشتر این نهاد خواهد شد،تاکید کرد: بدون شک اقدامات مهم و موثر مرحوم آیت ا... هاشمی رفسنجانی فراموش نخواهد شد.همچنین آملی لاریجانی در پیام خود تصریح کرد:امیدوارم مجمع تشخیص با ادامه تلاش های ارزشمند گذشته و بهره مندی از منویات مقام معظم رهبری بیش از پیش به اهداف عالیه خود نائل گردد.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:29 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

شمار افراد مبتلا به وبا از نیم‌میلیون نفر گذشت

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، از اوایل اردیبهشت تاکنون بیش از 503 هزار نفر به وبا مبتلا شده‌اند و حدود 1975 نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، شمار افراد مبتلا به وبا در یمن از مرز نیم میلیون نفر گذشت.  سازمان بهداشت جهانی هشدار داد که روزانه پنج هزار نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند که این موضوع ناشی از آب آلوده و نبود امکانات بهداشتی است.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:30 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

سازمان مدیریت بحران فقط به صورت اسمی وجود دارد

رئیس هیئت مدیره انجمن امداد ایرانیان با بیان این که مشکل امروز سازمان مدیریت بحران نه بودجه بلکه نبود سیاست ، نقشه راه و برنامه جامع است، گفت: سازمان مدیریت بحران شاید به صورت اسمی وجود داشته باشد ولی چند سالی است که قانون ندارد. به نقل از ایسنا، نراقی گفت: سازمان مدیریت بحران سال 87 تاسیس شد و قرار بود پنج سال به صورت آزمایشی کار کند و پس از دوره آزمایشی قانون آن به مجلس شورای اسلامی ارائه شود ولی این اتفاق نیفتاده و امروز این سازمان به جای رویکرد پیشگیری و آمادگی بیشتر، پیگیر بودجه پرداخت خسارت‌هاست. اقدامات آموزشی این سازمان نیز امروز با بروز سوانح متعدد زیر سوال رفته است.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دنیامالی: یعنی در تهران یک کیلو کار مثبت هم انجام نشده است؟

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: برخی برای رسانه‌های بیگانه و دشمنان نظام خوراک تهیه می‌کنند و کارهای انجام شده را نادیده می‌گیرند. به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، احمد دنیامالی دیروز در جلسه علنی این شورا با اشاره به موضوع مطرح شده درباره افتتاح حساب سازمان بازنشستگی شهرداری تهران، گفت: چرا برخی فقط نگاه منفی می‌کنند، یعنی در این شهر یک کیلو کار مثبت هم انجام نشده است؟ رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: چرا باید برای رسانه‌های بیگانه و دشمنان نظام خوراک تهیه کرد و کارهای انجام شده را نادیده گرفت ؟

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:31 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خرید بیش از 15 میلیارد ریال کتاب از ناشران

خرید بیش از 15میلیارد ریال کتاب ازناشران

خرید بیش از 15 میلیارد ریال کتاب از ناشران

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جلسه پانصد و هفتاد و هفتم هیئت انتخاب و خرید کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خرید 429 عنوان کتاب در 72 هزار و 400 نسخه، به مبلغ کل 15 میلیارد و 390 میلیون و 100 هزار ریال، به تصویب رسید.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  11:56 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تا یک ماه آینده درباره تامین مالی هواپیماهای جدید تصمیم گیری می شود

سرپرست شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران درباره برگزاری مناقصه تامین منابع مالی( فاینانس) خرید هواپیماهای جدید، گفت: پیشنهادهای زیادی به ایران ایر ارسال شده است و تا یک ماه آینده تصمیم اولیه در این زمینه گرفته می شود. «فرزانه شرفبافی» دیروز در گفت و گو با ایرنا افزود : پیشنهادهای تامین منابع مالی خرید 200 فروند هواپیما ،80 فروندبوئینگ، 100 فروند ایرباس و 20 فروند ای تی آر شرایط متفاوتی دارد.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  12:08 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

وعده امضای قرارداد با فولکس تا پایان شهریور

خبرگزاری صدا و سیما- معاون وزیر صنعت درباره قرارداد خودروسازی با فولکس واگن گفت: این قرارداد در مرحله مذاکرات است و اواخر شهریور فولکس واگن برای امضای قرارداد به ایران خواهد آمد. صالحی نیا افزود: فولکس واگن در ایران با شرکت ماموت همکاری می کند. وی درباره فیات هم اعلام کرد: هنوز اطلاعاتی که حاکی از عقد قرارداد جدی باشد، مطرح نشده است. معاون وزیر صنعت در ادامه از پیش بینی ها برای رکوردشکنی تولید خودرو طی امسال خبر داد و گفت: کارشناسان امیدوارند امسال تولید خودرو به یک میلیون و 600 هزار دستگاه برسد که پیش از این تنها یک بار و در سال 2011 ثبت شده بود. 

چهارشنبه 25 مرداد 1396  12:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها