0

🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶

⏺ وی در ادامه اظهار کرد:‌ پیش‌بینی ما این است که جلسه روز پنج‌شنبه با حضور تعداد قابل توجهی از احزاب برگزار شود. شنیده‌های ما هم حاکی از این است که براساس رایزنی‌هایی که انجام شده این جلسه با حضور سلایق سیاسی مختلف کشور برگزار می‌شود. پس از برگزاری این جلسه و انتخاب دو نماینده احزاب، ترکیب کمیسیون ماده 10 تکمیل می‌شود یعنی از این پس جلسات با حضور دو دبیر کل احزاب، دو نماینده قوه قضاییه، دو نمایند ه از مجلس و معاون سیاسی وزارت کشور به عنوان رییس کمیسیون ماده 10برگزار می‌شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:42 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

❌مدیرکل سیاسی وزارت کشور در پایان با اشاره به اینکه قانون جدید احزاب دارای نقاط قوت و ضعفی است گفت: ما آماده همکاری با احزاب برای رفع این نواقص هستیم. اکنون هم این موضوع در دولت و کمیسیون شوراهای مجلس در حال بررسی است اما مهم این است که در حال حاضر این قانون که یک قدم رو به جلو در فعالیت احزاب است، اجرا شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻محمد جواد آذری جهرمی:

🔹این توسعه بدون تلاش و بدون زحمت و بدون برنامه ریزی امکان پذیر نبود

🔹مردم متوجه می شوند کیفیت شبکه 2 سال پیش چه بود و امروز چه شده

🔹اگر مسیر حرکت ما درست نبود، چرا سندیکای مخابرات نامه می زند و از معرفی من بعنوان وزیر پیشنهادی تشکر می کنند؟

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:43 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻محمد جواد آذری جهرمی:

🔹در محضر خداوند متعال پیمان می بندم با پاکدستی به عنوان حافظ و امین مردم حافظ حریم خصوصی آنان باشم/جماران

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:44 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻سقوط هواپیما در گلستان صحت ندارد

مدیرکل فرودگاه‌های استان گلستان:

🔹سقوط هواپیما در گلستان صحت ندارد و هیچ مشکلی در پروازهای گرگان- تهران و یا بالعکس وجود نداشته است /مهر

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻دلخوش نماینده مخالف وزیر پیشنهادی اطلاعات:

🔹آقای جهرمی! آقای علوی! بخشی از فضای مجازی مصیبتی برای جامعه شده است فضای مجازی آرمانها را هدف قرار داده است

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

♦️ کدام یک از وزرای پیشنهادی بیشترین موافق و مخالف را دارند؟

🔹براساس ثبت نام نمایندگان، وزرای پیشنهادی بهداشت، خارجه، اطلاعات و ورزش بیشترین موافق و کمترین مخالف را دارند و همچنین وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، کار و ارتباطات کمترین موافق و بیشترین مخالف را دارند. /ایسنا

تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺عثمانی نماینده مخالف وزیر پیشنهادی اطلاعات:

🔹مناسب نیست برای وزارت اطلاعات از نیروهایی خارج از این وزراتخانه انتخاب شود

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔻گاردین :‌ ایران اموال کارکنان بی بی سی فارسی را مسدود کرده است

گاردین مدعی شد:

🔹مراجع قضایی ایران در حکمی که شامل 152  روزنامه‌نگار و همکاران پیشین بخش فارس شبکه بی بی سی انگلیس صادر شده است فروش اموال و تبادلات تجاری توسط این افراد را در ایران ممنوع کرده است. شبکه بی بی سی از مقامات ایران خواسته است تا این حکم را بازگردانند./ ایسنا

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:45 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

🔺دادستان تهران :از 186 متهم در پرونده واگذاری املاک شهرداری تحقیق شده است.

🔹رسانه‌ها و مسئولان به تفاوت بین انتقاد و توهین و افترا توجه کنند؛ توهین و افترا مجازات دارد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

✅ شهردار مشهد را بیشتر بشناسید

🔸پس از بررسی 22 کاندیدا براي پست شهرداری مشهد در سه مرحله، با رای اعضای منتخب شورای پنجم شهر مشهد، قاسم تقی‌زاده خامسی بعنوان شهردار مشهد انتخاب شد.

🔸 تقی‌زاده خامسی متولد سال 1336 در مشهد است و 40 سال از عمر خود را نیز در این شهر گذرانده‌است. وی مدرک لیسانس عمران خود را از نیویورک آمریکا و ارشد همین رشته را نیز از دانشگاه امیرکبیر تهران اخذ کرده‌است.

🔸او در سال‌های 66 تا 71 معاون فنی و عمران استانداری خراسان بزرگ بوده‌است و در دوره ویژه و درخشان شهرداری تهران، در سه حوزه معاونت خدمات شهری، معاونت فنی و عمران و معاونت شهرسازی، همراه و همپای غلامحسین کرباسچی شهردار وقت تهران بوده‌است و با دو شهردار بعداز وی نیز همکاری داشته‌است

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:48 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ادعای گستاخانه وزیر خارجه آمریکا علیه ایران

ادعای گستاخانه وزیر خارجه آمریکا علیه ایران

ایسنا/ رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه در یک کنفرانس خبری با عنوان گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در خصوص آزادی‌های مذهبی در اظهاراتی خصمانه علیه کشورمان مدعی شد: در ایران بهایی‌ها، مسیحیان و دیگر اقلیت‌های مذهبی به دلیل اعتقادشان اعدام می‌شوند. اظهارات خصمانه و غیر واقعی و بدون هرگونه پشتوانه دقیق وزیر خارجه آمریکا در حالی مطرح می‌شود که اقلیت‌های مذهبی در ایران در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی دارای حقوق شهروندی و اساسی هستند. هم‌چنین اقلیت‌های مذهبی در ایران در مجلس شورای اسلامی از ابتدای انقلاب اسلامی دارای نماینده بوده‌اند و از حقوق مساوی با دیگر شهروندان ایران برخوردارند.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

میرسلیم: آیت‌الله هاشمی را از دست دادیم، چون نجات‌غریقی در استخر نبود

میرسلیم: آیت‌الله هاشمی را از دست دادیم، چون نجات‌غریقی در استخر نبود

ایسنا/ رییس فدراسیون نجات غریق می‌گوید از استخری که آیت‌الله هاشمی برای شنا از آن استفاده می‌کردند مطلع نبوده و پس از مرگ ایشان از این موضوع با خبر شده‌است. مصطفی میرسلیم در مجمع عمومی سالیانه هیات نجات غریق و غواصی خراسان رضوی اظهار کرد: انتظار دارم نظارت و توجه به اماکن آبی و مجموعه‌های خصوصی و نیمه‌خصوصی افزایش یابد، نباید استخری در مشهد باشد که شما از آن اطلاع نداشته‌باشید، بدون شک جان یک نفر هم عزیز است. میرسلیم با اشاره به غرق شدن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در استخر گفت: مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی را از دست دادیم زیرا ایشان در استخری بدون منجی حضور داشتند، زمانیکه از این موضوع مطلع شدم، گفتم چرا ما از این مسئله خبر نداشتیم. میرسلیم تاکید کرد: هزینه برای ایمنی مردم هزینه اضافی و بی‌دلیلی نیست. باید بیشتر توجه کنید و از مسئولان بخواهید و تلاش کنید تا ناجیان در تمامی اماکن آبی حضور داشته‌باشند.

سه شنبه 24 مرداد 1396  8:55 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

واکنش مدیر تلگرام به اظهارات قاضی پور

واکنش مدیر تلگرام به اظهارات قاضی پور

انتخاب/ پاول دوورف مدیر تلگرام به اظهارات امروز نادر قاضی پور نماینده مجلس کشورمان واکنش نشان داد و در توئیتر خود نوشت: من طرفدار آمریکا و یا صهیونیست نیستم! گفتنی است قاضی پور امروز در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات در مجلس گفت: مدیرعامل تلگرام یک روسی یهودی صهیونیست است که از روسیه فراری است که به دلیل طرح براندازی آمریکا در روسیه علیه آقای پوتین از این کشور فراری شده و سرورهای اصلی تلگرام در انگلیس و آلمان است و دفتر مرکزی آن نیز در کشور آلمان قرار دارد.

سه شنبه 24 مرداد 1396  9:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

احتمال ابقای سیف قوت گرفت

رئیس جمهور دیروز در نشست علنی مجلس از سیف در کنار وزیران ابقاشده دولت یازدهم مثل ظریف و آخوندی به خاطر برخی اقدامات مانند خرید هواپیما تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد  وی به آخوندی در پیشبرد سیاست‌های حوزه مسکن کمک کند. بر این اساس به نظر می‌رسد سیف رئیس کل بانک مرکزی خواهد ماند. به گزارش تسنیم، سیف پیش از این گفته بود که یک سال از حکم ریاستش مانده اما تصریح کرد که نظر نهایی با رئیس جمهور است.

چهارشنبه 25 مرداد 1396  9:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها